Találatok a következő kifejezésre: Az mit hogy leszállt a (13 db)

Szerintetek leszállt már ez a pocak? Mi jelzi azt valójában hogy leszállt?

http://kepfeltoltes.hu/view/130816/946002_223765844440831_42..

Legjobb válasz: Eléggé lent van! ha a tenyeredet a szegycsontodhoz betudod tenni teljesen akkor nevezik leszállt pocaknak! :) ez ugyan nem jelent semmit, nekem 3 héttel elõtte szállt le... szép pocid van :)

Eléggé lent van! ha a tenyeredet a szegycsontodhoz betudod tenni teljesen akkor nevezik leszállt pocaknak! :) ez ugyan nem jelent semmit, nekem 3 héttel elõtte szállt le... szép pocid van :)
Van, akinek egyáltalán nem száll le (pl. nekem, már megszültem ), de a tiéd szerintem eléggé lent van.
Már alakul:-))) még teljesen nem szállt le, de halad lefelé. Ha a tenyered 4 ujja befér a szegycsont és a pocak legfölsõ része közé(mintha a gyomrod lenne alul) akkor leszállt, mert a baba behelyezkedett. Könnyû és gyors szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Igen már befér a tenyerem megnéztem! De jóóóó! Köszönöm.
Szia, 3-as vagyok. Hogy vagy?? Szülés??
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm kèrdèsed de mèg egyben vagyok.De már egyre türelmetlenebben! :)

Mi az, hogy "leszáll a has"?

Második babámmal vagyok mindenórás terhes, de nekem az els?nél se változott meg semmi miel?tt elfolyt a magzatvíz...Milyen lesz a has, miben más? Már akinek leszáll. Rálóg az ágyékra, vagy mi? Nekem talán annyi a különbség, hogy a gyomromnál nem púposodik ki annyira már, nem onnan indul a pocakom, hanem lejjebbr?l. Csepp alakú, de nem "lóg".

Legjobb válasz: Nem is fog lógni. :)))Csupán annyit jelent, hogy már nem nyomja annyira a gyomrodat, a mellkasod és a pocid közé befér a tenyered. Úgy, ahogy írod, " hogy a gyomromnál nem púposodik ki annyira már, nem onnan indul a pocakom, hanem lejjebbrõl."

Nem is fog lógni. :) ))Csupán annyit jelent, hogy már nem nyomja annyira a gyomrodat, a mellkasod és a pocid közé befér a tenyered. Úgy, ahogy írod, " hogy a gyomromnál nem púposodik ki annyira már, nem onnan indul a pocakom, hanem lejjebbrõl."
A kérdező hozzászólása: ja oké, akkor ez megvan :) de tök nem feltûnõ, egyszerûen így nõtt a hasam, egy ideig fent volt az "eleje" és égett a gyomrom, aztán valahogy lefelé orientálódott inkább meg elõrefelé.
Igen, amíg égett a gyomrod, addig volt "fent", mióta megkönnyebbültél, nem nyomja a gyomrodat, akkor szállt le.
igen azt jelenti hogy leszáll a has hogy nem nyomja már a gyomrodat könnyebb a légzés stb.. könnyû szülést kivánok 12 hós baba anyukája

10 hetes terhes vagyok. Tegnap este észrevettem valami dudort a hüvelyemnél. Az orvos szerint leszállt a méhszáj. A baba jól van, de mit tegyek, hogy ez így is maradjon?

Legjobb válasz: pihenj sokat, beszélgess hozzá, simogasd a pocidat, és csak nyugi, minden rendben lesz,. és ez így is marad még legalább 30 héten keresztül.

pihenj sokat, beszélgess hozzá, simogasd a pocidat, és csak nyugi, minden rendben lesz, . és ez így is marad még legalább 30 héten keresztül.


Az mit jelent hogy leszállt a méhszáj és honnan lehet felismerni?

Legjobb válasz: A méhed és az egész pocakod a korábbinál lejjebb helyezkedik el, lényegileg a melled és a pocak közé befér egy tenyér már. Onnan is érzed, hogy könnyebben kapsz levegõt, megszûnik a gyomorégés és még többször lesz pisilési ingered, ugyanis még jobban nyomja a baba a hólyagod. Nekem a múlt hét pénteken történt meg.35 hetes kismama

A méhed és az egész pocakod a korábbinál lejjebb helyezkedik el, lényegileg a melled és a pocak közé befér egy tenyér már. Onnan is érzed, hogy könnyebben kapsz levegõt, megszûnik a gyomorégés és még többször lesz pisilési ingered, ugyanis még jobban nyomja a baba a hólyagod. Nekem a múlt hét pénteken történt meg.35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi, végre valaki! Szerintem nekem még nem szállt le, mert még csak 15 hetes vagyok de valamiért beszûkült a hüvelyem és emiatt vagyok pánikban:(
Szia. Én még csak 12. hetes vagyok, de én is tapasztaltam ezt az érzést. Elõször egy dudor jelent meg a hüvelyembe, azt mondta a doki leszállt a méhszáj - veszélyeztetett lettem- . Aztán az visszahúzódott, de most teljesen be vagyok szûkülve, szinte semmi nincs "ott". Szexmentes 28 hét lesz - azt mondta a doki. És sokat kell pihenni.

Mi történik olyankor, amikor leszáll a has? Mert azt mondjátok, hogy a beékelődés más, nem?

Mi a különbség, vagy most mi vaaan??

Legjobb válasz: Nekem nem szállt le a hasam,vajúdás közben ment lejjebb és ékelõdött be a fejecskéje.Én úgy tudtam,hogy ha leszáll a has,akkor már be is ékelõdik a fej.

Nekem nem szállt le a hasam, vajúdás közben ment lejjebb és ékelõdött be a fejecskéje.Én úgy tudtam, hogy ha leszáll a has, akkor már be is ékelõdik a fej.
hát léjjeb van a gyermek...
Ez így van, lejjebb kerül.Könnyeben kapsz levegõt, de viszont gyakrabban jársz pisilni.Nekem mikor leszállt a hasam éjszaka is 3szor keltem pisilni, boltba meg egyenesen életveszély volt el menni, mert alig értem haza! És ez is jelzi, hogy lassan kint lesz a baba! Könnyû szülést! :)
A kérdező hozzászólása: Az oké, hogy lejjebb kerül, de mi történik odabenn? Beékelõdik a feje a medencébe? Mert ezt itt cáfolta már vki, majd írok részleteket.. Olvassátok el újra a kérdéseim.
Nem feltétlenül ékelõdik be.Mert annak is leszáll a hasa akinek, nem fordult be rendesen a babája, vagy esetleg farfekvéses.Ilyenkor a szervezet felkészül a szülésre inkább. De ha mész terhesgondozásra ott az orvos biztosan megmondja!!!

Voltál már úgy hogy az új kapcsolatodba bezavart a párod exe? Mi lett a vége, leszállt végülis?

A barátnőm összejött most egy hónapja egy pasival. Minden oké is lenne, de a pasi exe egy elég üldözésmániás nő. Nem bírta lélekben feldolgozni a szakítást (pedig már egy éve volt) és folyamat piszkálja a barátnőmet, közölte hogy ő majd nem fogja engedni hogy boldogok legyenek és ott rondít bele ahol tud. mit lehet tenni? Aki volt már hasonló helyzetben, annál hogy alakult?

Legjobb válasz: Nekem is haonlókat mondott az exem de párom kiáált mellettem és egy idõ után belátta hogy felesleges erölködnie ha boldog vagyok nem kell vele foglalkozni és csak a jelenlegire koncentrálni

Nekem is haonlókat mondott az exem de párom kiáált mellettem és egy idõ után belátta hogy felesleges erölködnie ha boldog vagyok nem kell vele foglalkozni és csak a jelenlegire koncentrálni
Volt ilyen. Zaklatott engem is, õt is. Megcsalt vele, ezért kidobtam. Ez dióhéjban..
olyan volt csak, hogy az én exem zavart be, de azt a barátom lerendezte :D
Simán tiltva lett mindenhonnan. Az hogy mit tervezget az nem érdekel. Az õ szegénységi bizonyítványa hogy nem bírja a páromat békénhagyni. Úgy hogy nem is a párom volt a hibás a szakításba, mert a csaj csalta meg.
A kérdező hozzászólása: remélem ez a srác is lerendezi bár elég nyúlbélának tûnik, akit lehet rángatni, meg a saját árnyékától fél kb. :/

Mit jelent az, hogy valakinek leszáll a hasa a terhesség utolsó idejében?

Ez mikor szokott bekövetkezni? Mivel jár? Hogy veszem észre? Ez már a másodok terhességem és nem volt számomra egyértelmu az elsõnél.. Most 34 hetes vagyok. Mire figyeljek?

Legjobb válasz: Na ez engem is érdekelne, mert 2 gyereket szültem de én sem vettem észre.

Na ez engem is érdekelne, mert 2 gyereket szültem de én sem vettem észre.
Általában az utolsó 2 hétben, de lehet elõbb is, késõbb is, de pl. nekem egyáltalán nem szállt le, 40 hét 5 naposan szültem, akkor sem volt még leszállva. Amúgy annyit jelent, hogy a baba feje beékelõdik a medencenyílásba, tehát kicsi lejjebb lesz mint addig, és ez a pocakon is meglátszik, lejjebb kerül.
A szülés vége elõtt néhány nappal vagy 1-2 héttel szokott lenni. A pocak már nem fent van a melleid alatt, hanem lentebb, be tudod már a melleid alá tenni a tenyeredet a melleid és a pocakod közé szabadon, mert már nincs ott annyira fent a pocid. Valahogy így tudnám elmagyarázni. Legalább is én így voltam vele.
41. héten szültem, nekem sem szállt le.

Nemrég mikor lefeküdtünk a barátommal, együttlét végén mikor leszállt rólam lecsúszott a gumi róla. Bennem élvezett még el, és a történtek ellenére "tartalom" benn volt a gumiban. Mekkora az esélye hogy terhes lehetek?

Legjobb válasz: (Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!

(Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!
Szia!Hát lehetsz terhes, mert én is igy jártam.De lehet szerencséd is.
Szerintem nem sok. Mert pont az ilyen esetekre, le vannak kezelve spermium ölõ szerrel belürõl. De azért figyelj oda.
Annak, akinek az agyára mennek az ilyen kérdések, minek válaszol?Miért kell megbántani a kérdezõt!Amúgy is aggódik szegény!

Tegnap a buszból láttam egy álomnőt a buszmegállóban. Mire egymásra mosolyogtunk, a busz elindult. Mennyi az esélye annak, hogy holnap ugyanott megtalálom? Ha ott lesz, leszállok és beszélek vele. Mit mondhatnék?

Legjobb válasz: Szia! Esély van rá. Hogy mennyi? 50% vagy ott lesz vagy nem :) Amúgy meg sztem aranyos dolog lenne, ha esetleg nem találkozol vele, hogy hagyj neki üzenetet a buszmegben. pl. keresem azt a lányt, aki ekkor és ekkor volt itt és így meg így néz ki... - vagy vlmi hasonló :) Sok sikert! :)

Szia! Esély van rá. Hogy mennyi? 50% vagy ott lesz vagy nem :) Amúgy meg sztem aranyos dolog lenne, ha esetleg nem találkozol vele, hogy hagyj neki üzenetet a buszmegben. pl. keresem azt a lányt, aki ekkor és ekkor volt itt és így meg így néz ki... - vagy vlmi hasonló :) Sok sikert! :)
kérdezd meg ismerõseidet hogy nem ismerik-e a lányt, vagy nem találkoztak-e már vele a buszmegállóban.
Azt hittem mar Pesten a Blahan volt a 7es megallojaban. Ott siman felberelhetnel egy csovest hogy figyelje az mosolygos alomnoket, mert nincs sok.
szerintem nincs esélyed.Hiszen ha meg is látnád újra, már azon aggódsz, hogy mit mondhatnál neki.Nem mondanál neki semmit, leszállnál, toporognál, hazamennél , önkielégítenél és rájönnél, hogy lúzer vagy.
Szerintem tegyél ki egy cetlit, hogy keresem õt meg õt, ha olvassa, rakjon ki egy cetlit, hogy ráér-e mondjuk vasárnap négykor, ha igen, menjen oda.
Lett vmi a dologból?
Hát ha mob, biztos ott fog respawnolni
Szia, én is voltam ilyen helyzetben csak a fiú nem mert odajönni hozzám:SÉn meg azt hittem h akkor nem érdeklem, de mindig lesett a buszon.Szentem ha látod menj oda hozzá.Sok sikert.
Egy próbát megér nem? Ha akkora mákod lesz, hogy még egyszer ugyanott ugyanakkor ott lesz, szállj le szólítsd meg! " amióta tegnap megláttalak, nem tudlak kiverni a fejembõl"-vagy valami hasonló, de ha kölcsönös a szimpátia, csak tudtok vmirõl beszélni. Ha nincs ott felejtsd el, legközelebb gyorsabb legyél! Csak ne éld bele nagyon magad, mert hasonló helyzetben én azóta se láttam egy lányt.Meg is bántam ezerszer, h azonnal nem szólítottam meg.
A kérdező hozzászólása: Egy 150ezres nagyvárosban nem biztos, hogy ismerik a lányt, bocs ezt elfelejtettem mondani. (A másik gáz az, hogy az nem csak helyi járati, hanem helyközi buszmegálló is.)
A kérdező hozzászólása: Szerintem ha üzenetet hagynék tuti lesz pár vicces kedvû aki "válaszol", vagy email-címemre irkál marhaságokat(ha megadom). Ez a megálló egy eléggé forgalmas helyen van.... :)
Szerintem ez aranyos:D

Letöltöttem a Sims3 Leszáll az éj-t de nem megy pontosabban elindul a játék de amikor betölt akkor amikor kéne választani hogy Belváros vagy Város akkor az jön ki hogy a Sims3 nem jogtiszta már crakeltem vagy mit kell tenni ijenkor?

Legjobb válasz: el így van a letöltött sims 3 kiegészítõi sosem indul el. (Nekem megvan az Eredeti Sims 3 és a Sims 3 Leszáll az Éj szóval nekem biztos hogy elindul :)

el így van a letöltött sims 3 kiegészítõi sosem indul el. (Nekem megvan az Eredeti Sims 3 és a Sims 3 Leszáll az Éj szóval nekem biztos hogy elindul :)
Megvenni a játékot és nem azon sírni, hogy miért nem mûködik a lopott szoftver.
A kérdező hozzászólása: parasztok kiméljetek..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!