Találatok a következő kifejezésre: Az mit hogy leszállt (14 db)

Szerintetek leszállt már ez a pocak? Mi jelzi azt valójában hogy leszállt?

http://kepfeltoltes.hu/view/130816/946002_223765844440831_42..

Legjobb válasz: Eléggé lent van! ha a tenyeredet a szegycsontodhoz betudod tenni teljesen akkor nevezik leszállt pocaknak! :) ez ugyan nem jelent semmit, nekem 3 héttel elõtte szállt le... szép pocid van :)

Eléggé lent van! ha a tenyeredet a szegycsontodhoz betudod tenni teljesen akkor nevezik leszállt pocaknak! :) ez ugyan nem jelent semmit, nekem 3 héttel elõtte szállt le... szép pocid van :)
Van, akinek egyáltalán nem száll le (pl. nekem, már megszültem ), de a tiéd szerintem eléggé lent van.
Már alakul:-))) még teljesen nem szállt le, de halad lefelé. Ha a tenyered 4 ujja befér a szegycsont és a pocak legfölsõ része közé(mintha a gyomrod lenne alul) akkor leszállt, mert a baba behelyezkedett. Könnyû és gyors szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Igen már befér a tenyerem megnéztem! De jóóóó! Köszönöm.
Szia, 3-as vagyok. Hogy vagy?? Szülés??
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm kèrdèsed de mèg egyben vagyok.De már egyre türelmetlenebben! :)

Mi történik olyankor, amikor leszáll a has? Mert azt mondjátok, hogy a beékelődés más, nem?

Mi a különbség, vagy most mi vaaan??

Legjobb válasz: Nekem nem szállt le a hasam,vajúdás közben ment lejjebb és ékelõdött be a fejecskéje.Én úgy tudtam,hogy ha leszáll a has,akkor már be is ékelõdik a fej.

Nekem nem szállt le a hasam, vajúdás közben ment lejjebb és ékelõdött be a fejecskéje.Én úgy tudtam, hogy ha leszáll a has, akkor már be is ékelõdik a fej.
hát léjjeb van a gyermek...
Ez így van, lejjebb kerül.Könnyeben kapsz levegõt, de viszont gyakrabban jársz pisilni.Nekem mikor leszállt a hasam éjszaka is 3szor keltem pisilni, boltba meg egyenesen életveszély volt el menni, mert alig értem haza! És ez is jelzi, hogy lassan kint lesz a baba! Könnyû szülést! :)
A kérdező hozzászólása: Az oké, hogy lejjebb kerül, de mi történik odabenn? Beékelõdik a feje a medencébe? Mert ezt itt cáfolta már vki, majd írok részleteket.. Olvassátok el újra a kérdéseim.
Nem feltétlenül ékelõdik be.Mert annak is leszáll a hasa akinek, nem fordult be rendesen a babája, vagy esetleg farfekvéses.Ilyenkor a szervezet felkészül a szülésre inkább. De ha mész terhesgondozásra ott az orvos biztosan megmondja!!!

Pár osztálytársam azzal szokott cikizni, hogy meleg vagyok ami nem igaz. Mit tegyek, hogy leszálljanak rólam?

Soha nem egyedül teszik hanem ?k úgy páran együtt. Nem értem mért engem szemeltek ki tavaly más volt de róla leszálltak.Talán azért engem mert jobb tanuló vagyok mint ?k?

Legjobb válasz: Igen, általában utálják azokat akik mások mint õk. Ha fiú vagy, szerezz be egy barátnõd, és leszállnak rólad.

Igen, általában utálják azokat akik mások mint õk. Ha fiú vagy, szerezz be egy barátnõd, és leszállnak rólad.
hát nehéz ezt megfogadni, de ne vedd fel. annak idején engem is ekezdtek ezzel basztatni, csak azért mert nem teregettem ki hogy volt e bnõm, és ha igen akkor hány.. egyszer épp mikor poénosan rákérdeztek h meleg vagyok-e, félkomolyan bevágtam hogy az hát, hogy ne lennék már, de ezt már megbeszéltük.. aztán abba is hagyták:D mellesleg ezek az emberek , vagyis inkább közülük 2, immás 11 éve jó barátaim:)
A kérdező hozzászólása: mivel sikerült elérned, hogy abba ahgyták.de olyan is van, hogy egy ronda tanár teccik nekem szerintük.
Miért érdekel hogy ilyen agyilag visszamaradottak mit beszélnek? Engem is mindig cikiztek suliban, lesz*rtam magasról, és mivel látták hogy engem ezzel nem tudnak felidegesíteni abbahagyták és kerestek mást.
Engem is elôszeretettel bu.ziztak annak idején, de miután látták, hogy nagy ívben teszek a hülyeségeikre, alábbhagytak vele. Ha meg nem reagál a piszkálódásaikra senki sem, minek mórikálnák magukat? (Az részletkérdés, hogy én tényleg meleg vagyok. :D)
A kérdező hozzászólása: Engem sem kifelyezztem idegysít hanem inkább sértõ.hogy annyire szánalmasak.
Régen amíg sulis voltam velem is volt ilyen, de mindig a jobbakat [email protected]ák;) Két megoldás létezik: 1 nem veszed fel, ne lássák rajtad hogy zavar 2 amikor piszkálnak vele, akkor tegyél meleg megnyilvánulásokat feléjük, csinálj belõle poént. pl: ilyet szólsz be annak aki mondja: "tetszel cuki-fiú" meg hasonlókat. Az elsõ 1-2 alkalommal lehet jobban piszkálnak ettõl, de egy idõ után megunják ha látják hogy nem idegesítenek fel, ráadásul ellenük tudod fordítani:)
Sok hülye egy rakáson. Kár ebbe dologba ennyi energiádat bele fektetned, vedd lazán. Ne foglalkoz velük.


Nemrég mikor lefeküdtünk a barátommal, együttlét végén mikor leszállt rólam lecsúszott a gumi róla. Bennem élvezett még el, és a történtek ellenére "tartalom" benn volt a gumiban. Mekkora az esélye hogy terhes lehetek?

Legjobb válasz: (Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!

(Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!
Szia!Hát lehetsz terhes, mert én is igy jártam.De lehet szerencséd is.
Szerintem nem sok. Mert pont az ilyen esetekre, le vannak kezelve spermium ölõ szerrel belürõl. De azért figyelj oda.
Annak, akinek az agyára mennek az ilyen kérdések, minek válaszol?Miért kell megbántani a kérdezõt!Amúgy is aggódik szegény!

Mi az, hogy "leszáll a has"?

Második babámmal vagyok mindenórás terhes, de nekem az els?nél se változott meg semmi miel?tt elfolyt a magzatvíz...Milyen lesz a has, miben más? Már akinek leszáll. Rálóg az ágyékra, vagy mi? Nekem talán annyi a különbség, hogy a gyomromnál nem púposodik ki annyira már, nem onnan indul a pocakom, hanem lejjebbr?l. Csepp alakú, de nem "lóg".

Legjobb válasz: Nem is fog lógni. :)))Csupán annyit jelent, hogy már nem nyomja annyira a gyomrodat, a mellkasod és a pocid közé befér a tenyered. Úgy, ahogy írod, " hogy a gyomromnál nem púposodik ki annyira már, nem onnan indul a pocakom, hanem lejjebbrõl."

Nem is fog lógni. :) ))Csupán annyit jelent, hogy már nem nyomja annyira a gyomrodat, a mellkasod és a pocid közé befér a tenyered. Úgy, ahogy írod, " hogy a gyomromnál nem púposodik ki annyira már, nem onnan indul a pocakom, hanem lejjebbrõl."
A kérdező hozzászólása: ja oké, akkor ez megvan :) de tök nem feltûnõ, egyszerûen így nõtt a hasam, egy ideig fent volt az "eleje" és égett a gyomrom, aztán valahogy lefelé orientálódott inkább meg elõrefelé.
Igen, amíg égett a gyomrod, addig volt "fent", mióta megkönnyebbültél, nem nyomja a gyomrodat, akkor szállt le.
igen azt jelenti hogy leszáll a has hogy nem nyomja már a gyomrodat könnyebb a légzés stb.. könnyû szülést kivánok 12 hós baba anyukája

Az mit jelent hogy leszállt a méhszáj és honnan lehet felismerni?

Legjobb válasz: A méhed és az egész pocakod a korábbinál lejjebb helyezkedik el, lényegileg a melled és a pocak közé befér egy tenyér már. Onnan is érzed, hogy könnyebben kapsz levegõt, megszûnik a gyomorégés és még többször lesz pisilési ingered, ugyanis még jobban nyomja a baba a hólyagod. Nekem a múlt hét pénteken történt meg.35 hetes kismama

A méhed és az egész pocakod a korábbinál lejjebb helyezkedik el, lényegileg a melled és a pocak közé befér egy tenyér már. Onnan is érzed, hogy könnyebben kapsz levegõt, megszûnik a gyomorégés és még többször lesz pisilési ingered, ugyanis még jobban nyomja a baba a hólyagod. Nekem a múlt hét pénteken történt meg.35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi, végre valaki! Szerintem nekem még nem szállt le, mert még csak 15 hetes vagyok de valamiért beszûkült a hüvelyem és emiatt vagyok pánikban:(
Szia. Én még csak 12. hetes vagyok, de én is tapasztaltam ezt az érzést. Elõször egy dudor jelent meg a hüvelyembe, azt mondta a doki leszállt a méhszáj - veszélyeztetett lettem- . Aztán az visszahúzódott, de most teljesen be vagyok szûkülve, szinte semmi nincs "ott". Szexmentes 28 hét lesz - azt mondta a doki. És sokat kell pihenni.

10 hetes terhes vagyok. Tegnap este észrevettem valami dudort a hüvelyemnél. Az orvos szerint leszállt a méhszáj. A baba jól van, de mit tegyek, hogy ez így is maradjon?

Legjobb válasz: pihenj sokat, beszélgess hozzá, simogasd a pocidat, és csak nyugi, minden rendben lesz,. és ez így is marad még legalább 30 héten keresztül.

pihenj sokat, beszélgess hozzá, simogasd a pocidat, és csak nyugi, minden rendben lesz, . és ez így is marad még legalább 30 héten keresztül.

Letöltöttem a Sims3 Leszáll az éj-t de nem megy pontosabban elindul a játék de amikor betölt akkor amikor kéne választani hogy Belváros vagy Város akkor az jön ki hogy a Sims3 nem jogtiszta már crakeltem vagy mit kell tenni ijenkor?

Legjobb válasz: el így van a letöltött sims 3 kiegészítõi sosem indul el. (Nekem megvan az Eredeti Sims 3 és a Sims 3 Leszáll az Éj szóval nekem biztos hogy elindul :)

el így van a letöltött sims 3 kiegészítõi sosem indul el. (Nekem megvan az Eredeti Sims 3 és a Sims 3 Leszáll az Éj szóval nekem biztos hogy elindul :)
Megvenni a játékot és nem azon sírni, hogy miért nem mûködik a lopott szoftver.
A kérdező hozzászólása: parasztok kiméljetek..

Tegnap a buszból láttam egy álomnőt a buszmegállóban. Mire egymásra mosolyogtunk, a busz elindult. Mennyi az esélye annak, hogy holnap ugyanott megtalálom? Ha ott lesz, leszállok és beszélek vele. Mit mondhatnék?

Legjobb válasz: Szia! Esély van rá. Hogy mennyi? 50% vagy ott lesz vagy nem :) Amúgy meg sztem aranyos dolog lenne, ha esetleg nem találkozol vele, hogy hagyj neki üzenetet a buszmegben. pl. keresem azt a lányt, aki ekkor és ekkor volt itt és így meg így néz ki... - vagy vlmi hasonló :) Sok sikert! :)

Szia! Esély van rá. Hogy mennyi? 50% vagy ott lesz vagy nem :) Amúgy meg sztem aranyos dolog lenne, ha esetleg nem találkozol vele, hogy hagyj neki üzenetet a buszmegben. pl. keresem azt a lányt, aki ekkor és ekkor volt itt és így meg így néz ki... - vagy vlmi hasonló :) Sok sikert! :)
kérdezd meg ismerõseidet hogy nem ismerik-e a lányt, vagy nem találkoztak-e már vele a buszmegállóban.
Azt hittem mar Pesten a Blahan volt a 7es megallojaban. Ott siman felberelhetnel egy csovest hogy figyelje az mosolygos alomnoket, mert nincs sok.
szerintem nincs esélyed.Hiszen ha meg is látnád újra, már azon aggódsz, hogy mit mondhatnál neki.Nem mondanál neki semmit, leszállnál, toporognál, hazamennél , önkielégítenél és rájönnél, hogy lúzer vagy.
Szerintem tegyél ki egy cetlit, hogy keresem õt meg õt, ha olvassa, rakjon ki egy cetlit, hogy ráér-e mondjuk vasárnap négykor, ha igen, menjen oda.
Lett vmi a dologból?
Hát ha mob, biztos ott fog respawnolni
Szia, én is voltam ilyen helyzetben csak a fiú nem mert odajönni hozzám:SÉn meg azt hittem h akkor nem érdeklem, de mindig lesett a buszon.Szentem ha látod menj oda hozzá.Sok sikert.
Egy próbát megér nem? Ha akkora mákod lesz, hogy még egyszer ugyanott ugyanakkor ott lesz, szállj le szólítsd meg! " amióta tegnap megláttalak, nem tudlak kiverni a fejembõl"-vagy valami hasonló, de ha kölcsönös a szimpátia, csak tudtok vmirõl beszélni. Ha nincs ott felejtsd el, legközelebb gyorsabb legyél! Csak ne éld bele nagyon magad, mert hasonló helyzetben én azóta se láttam egy lányt.Meg is bántam ezerszer, h azonnal nem szólítottam meg.
A kérdező hozzászólása: Egy 150ezres nagyvárosban nem biztos, hogy ismerik a lányt, bocs ezt elfelejtettem mondani. (A másik gáz az, hogy az nem csak helyi járati, hanem helyközi buszmegálló is.)
A kérdező hozzászólása: Szerintem ha üzenetet hagynék tuti lesz pár vicces kedvû aki "válaszol", vagy email-címemre irkál marhaságokat(ha megadom). Ez a megálló egy eléggé forgalmas helyen van.... :)
Szerintem ez aranyos:D

Mit tegyek, hogy az osztálytársaim és a közeli ismerõseim végre leszálljanak rólam?

Lassan egy éve küzdök (mióta gimnáziumba járok) a problémával, hogy az osztálytársaim a testvéremmel piszkálnak. Hülye kérdéseket tesznek fel és olyan szavakkal illetik, amiktõl kinyílik a bicska zsebemben.

Legjobb válasz: Nos biztosan nem valami értelmiségek az osztálytársaid . Ez undorító , ilyen ostoba emberekkel nem lehet semmit sem kezdenk ,ha valaki ennyire érzéketlenül debil azokkal nem lehet mit kezdeni. Ne aggódj úgy is takarító lesz mindegyikbó . Ne foglalkozz velük az ilyenekkel nem kell foglalkozni nézd le õket

Nos biztosan nem valami értelmiségek az osztálytársaid . Ez undorító , ilyen ostoba emberekkel nem lehet semmit sem kezdenk , ha valaki ennyire érzéketlenül debil azokkal nem lehet mit kezdeni. Ne aggódj úgy is takarító lesz mindegyikbó . Ne foglalkozz velük az ilyenekkel nem kell foglalkozni nézd le õket
Szegény :( Ha csak egy napra a bátyád bõrében lennének, soha a büdös életbe egy szavuk se lenne hozzád. Undorodom az ilyen emberektõl...
A kérdező hozzászólása: Undorítóak is, mindegyik, ezzel tisztában vagyok. Szerintem még annyi eszük sincs, hogy belegondoljanak: õ velük is történhet valami olyan, ami miatt mások segítségére szorulnak. Megnézném, akkor mernének-e egy szót is szólni valakire, akit soha nem is ismertek.
Sajnáld õket sokkal nagyobb fogyatékkal élõk mint a bátyád és valószínûleg náluk ez örökletes ha a szüleik kifelejtették a nevelésükbõl hogy az ilyet (hogy valaki olyan helyzetben van mint a bátyád) nem illik gúnyolni mert nem tehet róla és ugyan olyan ember mint bárki más (amúgy szerencsés a bátyád hogy ilyen testvére, családja van sokaknak ennyi sem jut)
Soha nem szoktam írni az ilyen kérdésekhez, de elképesztõen nehéz elhinni, hogy vannak még ennyire érzéketlen és lelkiismeret nélküli emberek. Én szintén gimis vagyok de bármennyire is görény valaki azért talán ennyi tisztelet még benne is van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!