Találatok a következő kifejezésre: Az mit hogy kisfiam még újszülött (2 db)

Az mit jelenthet, hogy kisfiam még újszülött és van, hogy csak az egyik szemét nyitja ki a másik csukva marad?

Legjobb válasz: Nincs kedve kinyitni... Amúgy az újszülöttek még nem igazán tudják összehangolni a két szemet,ezért néha kancsalnak is tûnhetnek.Gyanítom egy szemmel jobban lát még.Majd kialakul. Amúgy az én kislányom is sokszor csak fél szemmel néz a világra,de egyre kevesebb az ilyen.

Nincs kedve kinyitni... Amúgy az újszülöttek még nem igazán tudják összehangolni a két szemet, ezért néha kancsalnak is tûnhetnek.Gyanítom egy szemmel jobban lát még.Majd kialakul. Amúgy az én kislányom is sokszor csak fél szemmel néz a világra, de egyre kevesebb az ilyen.
Szia!Az én kislányom ma 1 hónapos és ugyanez a tapasztalatom ne aggódj!:) Én is azt vettem csak észre, hogy egy szemmel nézeget, de egyre többször nyitja ki mindkettõt és néz nagyon okosan.Én meg azért ilyedtem meg mert folyton bandzsított szegény és azt hittem kancsal vagy valami, de a védõnõ azt mondta, hogy az ilyen pici babáknál teljesen normális.Gyenge ugyanis a szemizmuk.:)

11 hetes kisfiam egyre kevesebb mennyiségeket szopizik (60-90 grammot, de van úgy, hogy csak 40! grammot, mint egy újszülött). Mivel hozhatnám meg az étvágyát?

Sosem volt nagyev?, de kb. január elején már stabilan hozta a 80-130 grammokat, most meg néhány hete minden etetés egy küzdelem. Ezeket a ksi mennyiségeket is 1/2-3/4 óra alatt eszi meg.

Legjobb válasz: Szia.Nálunk ugyanez volt a helyzet!Nekem kislányom van,nem egy nagy evõ,most 15hetes.0,5kg-ot hízik havonta,4,9-5kg.Én többször tettem mellre,de nekem nem sirt,hogy éhes lenne,de azért próbálkoztam,akkor sem hízott többet.A doki mondta,hogy el kell kezdeni a tápszert pótlásként,attól majd többet fog hízni!Hát evet 40-50ml-ket.Nem hizott attól sem többet,de a tejem ennek hatására kevesebb lett.Most 3szor szopizik és 3szor kap tápszert,most már 100-at eszik,de igy is 05kg-ot hízik. Múlt héten volt 4810gr.3130-al született.Lehet a tied sem lesz egy nagy evõ...ez van most már nem is idegesítem magam ez miatt. Minden jót

Szia.Nálunk ugyanez volt a helyzet!Nekem kislányom van, nem egy nagy evõ, most 15hetes.0, 5kg-ot hízik havonta, 4, 9-5kg.Én többször tettem mellre, de nekem nem sirt, hogy éhes lenne, de azért próbálkoztam, akkor sem hízott többet.A doki mondta, hogy el kell kezdeni a tápszert pótlásként, attól majd többet fog hízni!Hát evet 40-50ml-ket.Nem hizott attól sem többet, de a tejem ennek hatására kevesebb lett.Most 3szor szopizik és 3szor kap tápszert, most már 100-at eszik, de igy is 05kg-ot hízik. Múlt héten volt 4810gr.3130-al született.Lehet a tied sem lesz egy nagy evõ...ez van most már nem is idegesítem magam ez miatt. Minden jót
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Az én babám sem az éhségtõl sír szerintem, hanem akkor, amikor a cicit vagy a pótlást próbálom "erõltetni".
Én vagyok megint.Igen ez valószínû, nálam is ez volt a probléma, most kívárom amig éhes, és már nem igényli a 3óránkénti etetést, és ebbõl kifolyólag gondolom, hogy most már ezért eszi meg a 100-120-at...:) Minden jót
Szia! Lehet hogy már rájöttél mi a baj, de azért tanácsolnám (sajnos tapasztalat) hogy nézz bele a szájába , nincs e száj penésze! Nekem se akart enni a kislány, nem hízott, és akkor vettem észre hogy a nyelvecskéje nem tejtõl volt fehér, hanem szájpenésztõl! És ettõl sajnos nem esznek, mert ez fáj nekik! Üdv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!