Találatok a következő kifejezésre: Az mit hogy 3 (1669 db)

Ha a kiskutyám most csütörtökön kapja meg a 2. oltást. (2 hónapos) akkor mikor kell megkapja a következőt? (azt tudom hogy 3 hónaposan kell megkapja de akkor az mikor van? 4 hét múlva? ) 9/L

Legjobb válasz: A harmadik oltás 2, a negyedik 4 hét múlva jár majd neki. Utána 3 és 4 hónapos kor között kell majd megkapnia az elsõ veszettség elleni oltást, amit 6 hónap múlva ismételni kell. Utána már csak évente egyszer kell majd veszettség+kombinált oltást kapnia.

A harmadik oltás 2, a negyedik 4 hét múlva jár majd neki. Utána 3 és 4 hónapos kor között kell majd megkapnia az elsõ veszettség elleni oltást, amit 6 hónap múlva ismételni kell. Utána már csak évente egyszer kell majd veszettség+kombinált oltást kapnia.
Az állatorvos mindent megfog mondani!Én nem tudom!
az én kutyusom. 6, 8, 10, 12 hetesen kapott parvo, kombi, parvo kombi oltást:D utána 4hónaposanis 5hónaposan veszetség 6hónaposan újra kapott valamit:D és majd 11hónaposan kell újra vinni veszetségre és majd 12 hónaposan is valamire :D

Elkezdtem letölteni a combat arms eu-t. Unokatesómnak állítólag 10 perc alatt lejött, pedig neki lassabb az internete. Nekem gyorsabb, de azt írja, hogy 3 óra van hátra. Akkor mi a (z) igaz/baj, hogy ilyen lassan jön?

vagy csak ? kamuzott?

Legjobb válasz: "Székely bácsi bemegy az orvoshoz, és elkezd neki panaszkodni. -A szomszédom 81 éves, és azt mondja, heti 7-szer magáévá teszi a feleségét. Mi tegyek doktor úr? -Hány éves maga? -79. -Van felesége? -Van. -Akkor mondja maga is." G.

"Székely bácsi bemegy az orvoshoz, és elkezd neki panaszkodni. -A szomszédom 81 éves, és azt mondja, heti 7-szer magáévá teszi a feleségét. Mi tegyek doktor úr? -Hány éves maga? -79. -Van felesége? -Van. -Akkor mondja maga is." G.


Mi az lehet az oka, hogy 3 napja nem jött haza a cicám?

Sziasztok! Ma 3. napja, hogy nem jött haza a cicánk. :-( Nem tudom mi lehet vele. Egy gyönyör? szép, egészséges, n?stény perzsa cicáról van szó. Egy éves. Úgy vettük észre, hogy kiscicái lesznek, kerekedett, n?tt a pocakja. Az ad reményt számunkra, hogy esetleg megfialt, és azért nem jön el?..?? Ez lehetséges?? Sosem volt az a csavargós típus, mindig itthon volt, nem t?nt el hosszú órákra, pláne nem napokra. Az autó nem üthette el, hiszen akkor megtaláltuk volna.. Szelíd cica volt, doromboló, hízelg?...könnyen lehet, hogy valakinek megtetszett az utcán és elvitte. ? :-( Nagyon hiányzik, nagyon sokat jelent a számomra, olyan üres nélküle a ház. :-) :-( Úgy szeretem... Félek, hogy nem fog többé hazajönni... Mit lehet ilyen esetekben tenni? Haza fog jönni?? Kérlek írjatok tanácsokat, vagy tapasztalatokat!! Nagyon fontos lenne.. :-( Egy szomorú gazdi

Legjobb válasz: Ha tényleg vannak valahol kiscicái akkor velük van.De azért rakj ki kaját ha vmikor hazatévedne és legyen mit ennie... Nekem volt olyan,h a macskám 1 hónap után jött haza,úgyhogy még van remény :)

Ha tényleg vannak valahol kiscicái akkor velük van.De azért rakj ki kaját ha vmikor hazatévedne és legyen mit ennie... Nekem volt olyan, h a macskám 1 hónap után jött haza, úgyhogy még van remény :)
Lehet h lefialt valahol. De akkor elõbb utóbb haza megy mert éhes lesz. Hacsak nem egy háznál fialt le, ahol etetik. Vagy más esetben pár héten belül felbukkan a kiscicáival :) Nekem volt olyan h a cicám lelépett.. fél évig nem jött haza, majd beállított nyávogva éhesen, tiszta csont és bõr volt :)
Tegyél ki a környékre "Elveszett hirdetést" fényképpel, telefonszámmal, szerintem aki befogta, visszaadná, ha tudná, hogy kié:)
vissza fog jonni es szerintem lefialt velem mar megtortent ez egyszer , 2 hetig nem lattam de visszajott vegulis a 7 szep kiscicaval a szajaban(sorra hozta ta oket)
A kérdező hozzászólása: Már több, mint 4 napja, hogy nem jött elõ a cicám. :-(
A kérdező hozzászólása: Több mint 7 napja nem jött haza a cicám, valószínû már nem is fog hazajönni. :-(
Ilyen gyönyörûséges állatnak ne hagyd hogy csavaroghasson, igaz a többi cicának sem kellene hagyni. Igaz a lakásba zárás sem teljesen oké. Ha a jövõben lesz cicád, javaslom a macskabiztos kerítést, annyi mindenkinek megtetszett, akinek csak mutattam... A cicádnál még fenntartom azt hogy lefialt, és nem akarja otthagyni a kölykeit. Na ez elhúzódhat így 2 hétig is. Na most túl messze nem mehet, én amit a helyedben tennék: A szélrózsa minden irányába, minimum 5-5 szomszédig végigjárnám a sufnikat, garázsokat, pincéket, kazánházakat. Megkérném a szomszédokat, hagy nézzem meg, ilyen helyeken. Plusz csinálj róla plakátokat, amin szintén megkéred a környéken élõket, hogy ha láttak ilyen cicát, szóljanak, vagy nézzék meg a mellékhelyiségeikben.Ajánl jutalmat! Mert ugye ha az anya kijár enni valahova, vagy akár csak esõvizet inni, akkor lehet látta ezt egy pillanatra valamelyik szomszéd, csak nem tudja ki lehet a gazdája. Gondolkozz a szomszédok fejével is, és cselekedjen, ne a számítógép elõtt siránkozz!!!!!!
...és cselekedj.... (elírtam)
Bocsi, már elég "régi" a kérdés, csak érdekelne, hogy hazament-e végül a cicád???
Nem tudok más okosat írni, csak hogy írj ha elõjön. Egy hétig is el lehet tûnve, ha a kölykeivel van, bírja sokáig kaja nélkül azt tudom.. Egy ismerõsömnek a macskája, már csak akkor jött elõ, amikor hozta a kölyköket is, tehát már jártak a kicsik...hogy addig mit evett? Lehet a kutya táljából lopdosott éjszaka...
Szerintem tuti hogy lefialt . Azt mondtad hogy mindig otthon volt tehát lehet hogy otthon fialt le csak elbújt . Kezd el keresni mert nagyon éhes lehet már szegény ! Sok szerencsét kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Bár úgy lenne!!!
Szerintem is haza fog menni, csak most olyan picik még a kiscicák hogy állandóan velük van, és védi õket :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! :-) Én nagyon várni fogom haza. Minden reggel az-az elsõ, hogy kimegyek az udvarra megnézni, hogy hazaért e már. Ez továbbra is így lesz...Remélem egy egész nagy kiscicacsordával fog hazaállítani. :-)
Nekem tavaly volt úgy, hogy a cicám a fialás napján eltûnt. Sejtettük hogy miért tûnt el, ezért nem aggódtunk annyira. Másnap reggel már meg is jelent és tudtuk hogy lefialt mert kis gizda volt. :) Nem akarlak elszomorítani, de én úgy tudom hogy perzsa, egy kényes fajta és a kiscicákat nehezebben hozza világra, néha állatorvost szoktak hívni, hogy segítsen a fialásban.De, az is lehet hogy nem akar elmozdulni a kicsik mellõl egy percre sem. Ha van kertetek, padlásotok (ahová fel tud menni) akkor lehet hogy ott van, próbáld meg megkeresni. Gondolkozz úgy hogy te hova bújnál a helyében? És ne gondolj mindig a legrosszabbra, próbálj mindig arra gondolni hogy meglesz. Majd írd meg, hogy mi lett!
Haza fog menni, nyugodj meg. Tényleg kaját rakj neki rendesen és figyeld meg egyszer csak haza megy, sok kis perzsa keverékkel :)
A kérdező hozzászólása: De ha esetleg lefialt, akkor miért nem jön haza enni? :-( Nem éhes? ..és hova fialhatott? Szomszédba? Mert itthon mindent átkutattunk és nem találtuk nyomát sem a padláson, sem sehol. De én is bízom benne, hogy hazajön..nagyon hiányzik!
A kérdező hozzászólása: Nem jött haza. :(((

Mi lehet az oka, hogy 3 hós babám az utóbbi napokban nem tűri, ha orrszívózom, (üvölt) pedig eddig semmi gondja nem volt vele?

Legjobb válasz: Az idõ, de egyes betegségek során is változik, hogy mennyire viselik jól vagy rosszul, de ezzel nem kell törõdni. Persze jobb érzés úgy leszívni, hogy nem sírnak, de lényeg, hogy meggyógyuljanak. Az is jellemzõ, hogy elsõ pár napban még jobban viselik, aztán ha elhúzódik, akkor "kiakadnak".

Az idõ, de egyes betegségek során is változik, hogy mennyire viselik jól vagy rosszul, de ezzel nem kell törõdni. Persze jobb érzés úgy leszívni, hogy nem sírnak, de lényeg, hogy meggyógyuljanak. Az is jellemzõ, hogy elsõ pár napban még jobban viselik, aztán ha elhúzódik, akkor "kiakadnak".
ez már így is lesz sajnos:-(((
Természetes! Egyre több mindent megért.. Beteg, hogy mindennap porszivozod? Próbáld ki magadnak és rájössz miért sír, ( szorozd me 10el, mert õ picike)szamara nagyon kellemetlen !!!
Nálunk is így van. A múltkor még egyedül szívtam, meg sem mozdult, úgy állta. Most pedig már apa is kellett hozzá. Én is sajnálom, de muszáj.

Miért képes egy lány szó nélkül lelépni, ha olyat kérdez, hogy, , mikor voltál utoljára lánnyal? " és azt válaszolom, hogy 3 éve?

Ez csak az egyik eset. Számtalan mást tudnék sorolni az elmúlt évekből, hogy képcsere után hosszú beszélgetés, egy húron való pendülés és egy ilyen válasz után soha többé nem jön már reakció. Mint a kámfor, képesek lelépni. Nem értem a lányokat. Igaz az tény, hogy ezek 17-18-19 évesek voltak, a többivel nem tudom mi a helyzet, de ezek többsége szó szerint kellemetlenül szélsőséges. 27 F.

Legjobb válasz: Persze a másik véglet pedig az, hogy több napig csevegés, egymásra hangolódunk, majd képcsere és se hang, se semmi. Vége mindennek.

A kérdező hozzászólása: Persze a másik véglet pedig az, hogy több napig csevegés, egymásra hangolódunk, majd képcsere és se hang, se semmi. Vége mindennek.
nem attól lesz több tartás vagy magasabb elvárás egy nõben hogy idõsebb lesz. ne neten ismerkedj, viszonylag alacsony arányban jön össze
A kérdező hozzászólása: Lehet, de én nem tudnék úgy szelektálni, hogy mikor volt az illetõ lány utoljára férfival. Lehet velem van a gond...Vagy az jelenti a naprakészséget, ha valaki minden nap együtt van valakivel? Mert akkor én defektes vagyok saját hibámon kívül. Egyébként nem lényeg nálam, hogy tini legyen az illetõ, az érettebb nõket jobban kedvelem. De többet kell érezhetõen letenni az asztalra, hogy kialakíthass velük kapcsolatot.
Szóval azzal magyarázod, hogy fiatalabb lányoknál próbálkozol felnõtt nõk helyett, mert a felnõtt nõknél nincs sikered, azonban! a fiatal lányoknál sincs! :D Valld be, hogy a tinilányok jönnek be. Ennyi. :) Amúgy nem tudom, miért lépnek le, talán eleve nem véletlenül kérdezik, hogy mikor voltál utoljára lánnyal.
A kérdező hozzászólása: Igen, a 20 felettiek sokkal érettebbek (egy részük) ez tény. De több is velük a gond, nem olyan egyszerû velük kapcsolatot kialakítani, sokkal több mindennek kell klappolnia. Itt sokszor elég pár szó és kötél áll a lány. Vagyis eddig azt hittem, de valahogy egyetlen rosszul elsült vicc is elég ahhoz, hogy lelépjen. No, nem tudom melyik így a jobb.Az a gondom, hogy nem biztos, hogy elég vagyok egy 22+ éves lánynak. Sem egzisztenciám nincsen, sem tökéletes férfi nem vagyok. Nincs az a húde erõs kisugárzásom, hogy ezeket a lányokat megfogjam, ezért mentem kicsit lejjebb a korban fiatalabb, akár 8-9 évvel fiatalabb lányokhoz. Csak sok a pofára esésem.
tényleg csak annyit lehet mondani h ez van
22-25 éves csajok nem jobbak a te korodhoz ? , még gyerekek azok ezek szerint... fogjál ki vmi érettebet
Mert tapló, neveletlen kis fruskák.Felszinesek. Ezért.
mert ostoba. Örülj neki, hogy lelépet, nem vesztettél semmit.
Mert ahhoz van kedve.
Azért, mert nem kell olyan, aki másnak sem kell. Ha három éve nem volt ember, aki veled akart lenni, azt hiszik, hogy ez a te hibád. Nincs igazuk, de még nem tudják. Ebben a korban amúgy is inkább tapasztaltabb párt akar egy lány...te meg azt mondod, 27 vagy, ergo, abban a korban, mikor egy hapsi a legtöbbet szexelne. Akkor miért nincs? :) Ne mondd meg nekik és kész. Kinek mi köze hozzá.
Ha már így áll a gép, akkor épp itt az ideje újratelepíteni.
Szedd le, próbáld újratenni...
ilyen nekünk is volt régebben, mikor durván vírusos volt a gép!!! kaspersky-vel vagy comodo-val próbáld megtisztítani, de tényleg jobb, ha újra is telepíted az egészet!
terhes vagyol!
vagy csak nagyon átélted
Azt mondják, a terhesség tényleg terhet jelent, csak míg az álomban testi teherként jelenik meg, addig a valóságban inkább valamilyen lelki nyomás lehet rajtad. Vagy talán félsz az elkötelezettségtõl - rám ez volt érvényes.
A kérdező hozzászólása: az elkötelezetségtõl nem.sajnos pcos vagyok és nem igazán jön össze a baba.kb 1 éve próbálkozunk.kaptam gyógyszert januárban de még mindig nem estem teherbe.lehet emiatt álmodom.most megint kapok vmilyen gyógyszert ami besegít.

Mit tudnék azzal tenni, hogy 3 hós babánk kaja után akármikor is teszem le, hasra vágja magát, játszadozni kezd és akkorákat bukik, hogy jó nagy foltot hagy?

Volt olyan, hogy evés után 50 perccel is ez történt. Így nem taccsolja ki a szükséges kalóriát, tápanyagot?

Legjobb válasz: Ilyenkor még nem zár rendesen a gyomorszájuk.Ha tápszeres térjetek át az Ar-es (antireflux) tápszerre,de ha anyatejes kérj az orvostól sûrítõt(Sinlac,Nutrilon..)

Ilyenkor még nem zár rendesen a gyomorszájuk.Ha tápszeres térjetek át az Ar-es (antireflux) tápszerre, de ha anyatejes kérj az orvostól sûrítõt(Sinlac, Nutrilon..)
Mi anyatajesek vagyunk állandoan visszajön a kajcsi, ez van én nem teszek érte semmit, majd ha már jol zár a kis gyomra és eszik rendes kaját akkor nem fog visszajönni, nekünk van amikor szopcsi után 1 orával is bukik. 3 hosok vagyunk
Szia! Mi 6 hónapos, tejesek vagyunk. Szopi után még mindig órákkal is jön a tejcsi, olyan savós-túrós folyadékot bukik, pedig már eszünk gyümölcsdesszertet is. Az érdekes módon valahogy bent marad:) )

Anyám még mindig azt hiszi, hogy 3 éves vagyok. Mit tegyek? 25/F

Van, hogy sok ember előtt elkezd becézgetni, hogy mackóm, bébi, manó meg ilyenek. Kicsit gáznak érzem ezt 25 évesen, hogy az anyám úgy viselkedik velem mintha még mindig kicsi lennék. Rá szoktam szólni ilyenkor és már sokszor próbáltam vele megbeszélni, hogy ezt ne csinálja de mintha meg se hallaná. Örülök neki, hogy még van és szeret de nekem ez egy kicsit sok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Akkor leszel felnõtt, ha már nem akadsz fenn ezen. Ha meg ismerõsök elõtt mondja és te leoltod, akkor az sokkal gázabb, mint, ha nevetnél rajta vagy nem szólnál semmit. 11-15 éves szinten szokás ezért cikinek érezni a szülõt.

Akkor leszel felnõtt, ha már nem akadsz fenn ezen. Ha meg ismerõsök elõtt mondja és te leoltod, akkor az sokkal gázabb, mint, ha nevetnél rajta vagy nem szólnál semmit. 11-15 éves szinten szokás ezért cikinek érezni a szülõt.
3-as vagyok. Lehet, hogy pont azért csinálja, mert érzi, hogy eltávolodsz tõle és felnõttél. És elhiszem, hogy zavar, de továbbra is csak azt tudom mondani, hogy próbálj meg nem foglalkozni vele. A felnõtté válás egyik alapeleme, hogy rájöjj és elfogadd, hogy más ember viselkedés NEM téged minõsít. (Kivéve persze majd a gyermekedet :) ) Mindettõl függetlenül persze próbálkozhatsz továbbra is azzal, hogy lebeszéld róla, egyszer csak sikerül. No meg ha lesz unokája, akkor már õt fogja babusgatni, nem téged.
Mutass rá az ágyékodra, és közöld anyáddal, hogy már évek óta azt hívodd "mackónak".
Én kitaláltam azt erre, hogy levelet írok neki, értelmesen kifejtettem benne az érveimet és véleményemet a viselkedéséhez és elképzeléseihez és, hogy hogy kéne csinálnia. Nem kis meglepetésemre az én diktátor apám, aki, ha meg mertem szólalni szintén gyerekkoromban berögzött viselkedéseként rögtön lehurrogott mindenért megváltozott. Elgondolkodott. Egy levelet többször elõ lehet venni, újraolvasni és értelmezni, nem megmásítható, mint egy kimondott mondat, amire mindenki a saját szájíze szerint emlékszik. És meg is változott.
Költözz el, élj 1..2 évig önállóan úgy, hogy semmit sem fogadsz el tõlük, de tényleg semmit. Saját tapasztalatok, és ismerõseim beszámolói alapján ez az egyetlen módszer arra, hogy elkezdjenek felnõtt számba venni a szüleid. (Arra nincs elég adatom, hogy mi van, ha aztán visszaköltözöl, az a kettõ, ami van, azt mutatja, hogy újra elkezdenek kisgyereknek tekinteni.)
Tedd túl magad rajta. Az ilyen dolgok a kamasz gyerekeket szokták zavarni (engem is zavart 14 éves koromban), mert az a korosztály még próbál felnõni, eltávolodni a gyerekkortól. De egy 25 éves felnõtt férfi már nem kéne, hogy bármit "cikinek" érezzen, amit nem õ csinál. Anyukád így viselkedik, érthetõ, hogy nem tetszik, de Te egy önálló felnõtt ember vagy akit nem minõsít az, hogy hányan hívják mackókának és hányan cukimanónak....
Nem a legjobb stratégia, de ilyenkor néha csak egy kiadós veszekedés szokott segíteni néhány emberen. Vagy ha az nem használ, akkor kezdd el becézgetni te is munkatársai, számára fontos emberek elõtt dedós módon. Tuti, hogy zavarni fogja.
Anyukád mindig is a gyermekének fog tekinteni, és becézgetni fog. Elhiszem, hogy kellemetlen, de akik elõtt becéz, nyilván tudják, hogy õ az édesanyád, és nem nevetnek ki ezért. Szóltál neki, de nem érdemes ilyen miatt összeveszni édesanyáddal. Ennyit nézz el neki.
Kínai közmondás: "Egy ember akkortól kezdve számít felnõttnek, amikor már senki nem mondja neki azt, hogy kislányom, kisfiam!" Egyébként pedig számolj vissza, meglehet, hogy édesanyád amikor te születtél fiatalbb volt, mint most te! Ez esetben nyugodtan mondhatod neki, ha õ már abban az életkorban felnõttnek érezte magát, neked is megadhatná ezt a lehetõséget, nem kellene ilyen sûrûn emlékeztetnie arra, hogy te az õ gyermeke vagy, és hogy ez a korkülönbség akárhogyan is igyekszel, de kettõtök között mindig is meg fog maradni. Attól 25 évesen már te is felnõtt vagy!
A kérdező hozzászólása: Kamaszkoromban nem csinálta ezt ilyen gyakran, csak azelõtt meg utána és tényleg rossz amikor elmegyek vele a boltba õ meg úgy csinál mint mellettünk egy kisgyerekes anyuka. 4 éve elköltöztem, van feleségem és nemsokára gyerekem is lesz.
Hát én nem tudom, hogy próbáltál vele beszélni, de én kerek-perec azt mondanám neki, hogy -Figyelj, családalapítás elõtt álló 25 éves férfi vagyok, légy szíves ne szólíts bébi, mackóka, cukimanó stb-nek se mások, se csak egymás között, mert totál hülyén érzem magam tõle.Mackó, és bébi most már az unokád lesz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!