Találatok a következő kifejezésre: Az mit hogy (54648 db)

Az mi hogy fél az egész kapcsolattól? Mert régen szakított vele egy olyan csaj akibe nagyon szerelmes volt? Erre mit lehet mondani? .

Legjobb válasz: Az mi hogy fél egy kapcsolattol mert csalódott?: Az kérlek egy normális emberi dolog nem akarja hogy ujra bekövetkezzen, mond meg neki hogy nem biztos hogy olyan lesz mint az elözö kapcsolat biztasd bátoritsd hogy merjen szeretni és kapcsolatot kezdeményezni

Az mi hogy fél egy kapcsolattol mert csalódott?: Az kérlek egy normális emberi dolog nem akarja hogy ujra bekövetkezzen, mond meg neki hogy nem biztos hogy olyan lesz mint az elözö kapcsolat biztasd bátoritsd hogy merjen szeretni és kapcsolatot kezdeményezni
Ez azt jelenti hogy fél hogy újra megtörténik vele az mint régen. Pl.: régen nagyon szeretett egy lányt, a lány dobta ezért õ szomorú lett... Nem akarja újra átélni azt az elviselhetetlen szerelmi fájdalmat és bánatot..
vagy csak le akar pattintani :/

Az mi, hogy simogatom a macskát, és egyszer csak belém harap?

Simogatom a szomszéd macskát, fekszik, dorombol, 2 perce simogatom, és egyszer csak belém harap! :@ Mit képzel ez? Ha nem tetszik neki, miért nem megy el? Simogatom, ez meg hálából megharap? Felpofozom!!!

Legjobb válasz: Azért az nem egyszer csak hipp-hopp történik. Nem figyelted a reakcióit. Valószínû valamiért már egy idõ után nem tetszett neki a simogatásod és lehet figyelmeztetett is (a szemén, fején tuti látnod kellett volna vagy a farok dobálásán, ettõl függetlenül miért õ menjen el, ha te mentél oda hozzá), de te ezt figyelmen kívül hagytad és akkor úgy gondolta, hogy erélyesebben kifejezi az akaratát. Hát... nem a te macskád, ezért mikor hozzáérsz egy idegen állathoz neked kell a felelõsséget vállalnod és csakis magadat hibáztathatod azért ami történik, semmi képen nem a macska viselkedésére kéne felháborodnod meg neki megmutatni ki a fõnök. Azzal, hogy felpofoznád semmi jót nem érnél el, csak rontanál a helyzeten. Nem is értem mit szeretnél olvasni. Egyszerûen nem értsz a macskák nyelvén...

Azért az nem egyszer csak hipp-hopp történik. Nem figyelted a reakcióit. Valószínû valamiért már egy idõ után nem tetszett neki a simogatásod és lehet figyelmeztetett is (a szemén, fején tuti látnod kellett volna vagy a farok dobálásán, ettõl függetlenül miért õ menjen el, ha te mentél oda hozzá), de te ezt figyelmen kívül hagytad és akkor úgy gondolta, hogy erélyesebben kifejezi az akaratát. Hát... nem a te macskád, ezért mikor hozzáérsz egy idegen állathoz neked kell a felelõsséget vállalnod és csakis magadat hibáztathatod azért ami történik, semmi képen nem a macska viselkedésére kéne felháborodnod meg neki megmutatni ki a fõnök. Azzal, hogy felpofoznád semmi jót nem érnél el, csak rontanál a helyzeten. Nem is értem mit szeretnél olvasni. Egyszerûen nem értsz a macskák nyelvén...
Ha verni akarsz valakit, akkor üsd magadat. Nem minden macska szereti, ha sokáig simogatják. A pocijuk amúgy is eléggé ingoványos terület. A cica picit rosszul nevelt, mert úgy érzi, hogy agresszívnak kell lennie, ha rá akarja venni valamire az embereket.
Valószínûleg olyan területen simogattad, ahol nem szereti. Pl. hasát vagy arcát. Vagy lehet hogy szegény nincs hozzászokva ahhoz hogy simogatják, de ez nem az õ hibája.
Az is lehet, hogy csak játszik, vagy vmitõl megijedt, ne gondolj rögtön a legrosszabbra..
Egyszerûen csak macska ?! Az én cicám rendszeresen csinálja ezt, na puff. Különben is mit képzelsz, más macskáját, meg egyébként is egy macskát ilyenért felpofozol?! Nem kell simogatni, ha ennyi kiveri nálad a biztosítékot..
Pofozd fel, remélem legközelebb jobban megharap!
Ilyenek ezek a macskák.Hálátlan dögök!ezért is tartok kutyát.
Ha dorombol meg hempereg neked és egyszercsak a szájába veszi a kezed és rágcsálja, az a szeretete jele te nagyon okos.
Az én macskám is ilyen. Sosem volt egy nagy szeretetéhes macska, ha simogattam, akkor is jelezte, hogy mostmár ideje abbahagyni. Ha nem hagytam, mert úgy gondoltam, hogy neki ez jó, akkor engem is összekarmolt, megharapott. Én már minden rezdülését ismerem a cicámnak, látom, hogy mikor szabad, és mikor nem simogatni.
Fajfentartási ösztön.
Álom xD
Love at first sight, bro!
látom nem csak én vagyok ekkora idióta. pedig hányszor de hányszor megfogadtam, hogy nem élem magam bele ennyire. a nagy szart nem...
A kérdező hozzászólása: aza leggázabb mikor kajak bemutat:DDD tiszta dezsavû és csak állok némán:DD
En is mindig ezt csinalom , idovel te is megtalalod ra az ellenszert ;)
Azt hittem, ez csak az én defektem. (Csak én lány vagyok) :D

Az mi hogy ha 1 fiú ír ki 1 olyan kérdés hogy "valaki beszélgetni. " akkor elküldik a p*csába. De ha 1 lány ír ki ugyan ilyen kérdést minden fiú csorgó nyállal írja neki a privátot?

Legjobb válasz: Én nem írok, mert rosszak a tapasztalataim. Mivel a legtöbb csaj csak unatkozik ha pedig kicsit is már nem vagy érdekes jönnek az egy szavas válaszok aztán utána semmi..ez így nem szokott mûködni. És ez még a jobbik eset.

Én nem írok, mert rosszak a tapasztalataim. Mivel a legtöbb csaj csak unatkozik ha pedig kicsit is már nem vagy érdekes jönnek az egy szavas válaszok aztán utána semmi..ez így nem szokott mûködni. És ez még a jobbik eset.
mert, a lányoknál van az összes punci!
kevesebb a kancás lány az oldalon mint a kanos fiúcska.
Igen, kérdést se kell kiírni, és jönnek a csorgó nyálúak... de áruld már el, hogy ebben mi a jó?! :D 100-ból egy pasival lehet normálisan beszélgetni, szóval hiába írnak, ha semmire se megyek velük! :D
szerintem az ösztönök miatt, hidd el, hogy akik elküldik a p*csába, azok mind srácok és ezzel a viselkedéssel jól lehet példázni a konkurencia harcot

Az mi hogy felemelték 500-ra a ponthatárt, így alapból ugrik majd egy szép számot az összes pont és csak úhy juthat be szinte bárhová az ember hogy vagy két 80% fölött emeltje van, vagy egy emeltje és 2 nyelvvizsgája vagy egy felsőfokú nyelvvizsgája?

Nem várnak kicsit emberfeletti teljesítményt a diákoktól ?

Legjobb válasz: Nem várnak, így is sok az egyetemista és sok az olyan kamu szak amivel soha semmit nem fog tudni kezdeni. kérdem minek ebbe az országba évente 3- 4 száz filozófus stb.. Orvosira nehéz bejutni például de engetessék már meg..

Nem várnak, így is sok az egyetemista és sok az olyan kamu szak amivel soha semmit nem fog tudni kezdeni. kérdem minek ebbe az országba évente 3- 4 száz filozófus stb.. Orvosira nehéz bejutni például de engetessék már meg..
Hát, ha még lehet hozzászólni: a magyar emeltem kereken 80, az angol emeltem 82% lett, utóbbira egyáltalán nem tanultam. 435 pontom lett. Szerintem teljesíthetõ.
És aki gyengébben teljesít mint az jobbak akkor az ne menjen fõiskolára vagy mi ?! Ilyen hülye gondolkodást !! Szerintem a fidesz ezzel az új oktatásügyi törvényével elrontja az egészet, úgy mint mindent !
Szerintem nem kell kapásból bepánikolni, m lehet, h most 40 helyett 50 pontot ér az emelt szintû érettségi, de ettõl még nem biztos, h mindenki fog csinálni. És mivel azoknak a pontjaitól függ a ponthatár, akik odajelentkeznek, ezért reméljük kevesen csinálnak majd 2 emeltet, ami 20pontos emelkedést jelentene kb. átlagban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Tudom, hogy nem nagyon vigasztal, de nem az érettségivel van itt a gond, hanem a felvételi rendszerrel, meg a pontokkal. Szóbeli felvételit kéne tartani, motivációs elbeszélgetést...Hogy ne kelljen 2000 embert meghallgatni, elõzõleg meg kitöltetni mindenkivel egy iq-tesztet mondjuk és szelektálni...Mindegy, ez már nem ide tartozik. Esetleg jelöld meg a szakot egy gyengébb egyetemen is és fél év/1 év után átjelentkezni.
A másik szakom Eltés, ide kellett közel 400 pont annak idején, fizetõsön meg talán senki nincs, de látszik is a komolyság a viselkedésükön....Itt beülhetek az 50. sorba órán, a Corvinuson nem... Úgyhogy igyekezz és tanulj. Nem lehetetlen azt letenni. Vannak, akik jogot, orvosit, mérnökit elvégeznek színjelessel.
Akkor mást nem tudsz csinálni, csak tanulni. A te érdeked is, hogy a legjobbak kerüljenek be az adott szakra és majd onnan ki. Én most kezdtem a Corvinuson, nagyon sokan vannak költségtérítésesen (kb. 350 pont kellett oda), tudod, milyen emberek vannak ott? Vizsgákról persze nem tudok még semmit mondani, de viselkedésrõl beszélhetnék...förtelmes, felháborító és elviselhetetlen. És az órán való viselkedés összefügg(het) azzal is, hogy ki milyen tanuló, mert aki igyekszik és jól tanul és gürizik érte, az valószínleg komolyabb valamivel. Itt vannak olyanok, akik akár 3-as érettségivel is bejutottak (jó, lehet, hogy azzal nem, nem számoltam ki, de a viselkedésükön látszik, hogy nem veszik komolyan a dolgot).
A kérdező hozzászólása: nyelvvizsgám már van :/ de itt nem is a 420-szal lenne gond, az megoldható, hanem a 440-450 ami gondot okoz :/ és sajnos ekkora ponthatárokra számíthatunk..
Akkor csinálj középet belõle, emeltet meg abból, ami könnyebben megy és/vagy csinálj nyelvvizsgát. Amúgy meg érettségi után csak 1 évvel vannak, akik már egyetemi vizsgán elérnek 90%-ot...Mondjuk én ezt már 2 év egyetem után kicsit máshogy látom (mármint a tanulást), de szerintem akkor is elérhetõ 90%. Rengetegen vannak, akik elének 420 pontokat, õk hogy csinálják? Tanulni kell, idõben kell elkezdeni, ennyi.
A kérdező hozzászólása: jól van akkor gondolom kicsit rátanulok és simán meg lesz a töri emelt meg a magyar emelt is 90%-osra..ja nem, mivel nem álomvilágban élek.A töri tanárom (aki gondolom elég reálisan, sok éves tapasztalattal látja a dolgokat) azt mondta nagyon-nagyon sok tanulással elérhetünk 80%-os emelt szintû érettségit, és ne érts félre nem a tanulással van bajom, 5ösnél rosszabb jegyet ritkán kapok töribõl, de ne mondja már nekem senki hogy az emelt töri érettségi annyira könnyû.
Ha nem vagy képes 80 %-os érettségire, ne menj egyetemre. Én történelmet nem tanulok már 7. tanéve, de még így is meg tudtam csinálni a mostani érettségit (persze csak az írásbelit tudtam leellenõrizni, de kizárt dolog, hogy felkészüléssel ne lenne meg a min. 80%, ha 78-at (vagy mennyit) elértem az írásbeli részén mindenféle felkészülés nélkül. Tanulni kell. Nem magolni, megtanulni.
A kérdező hozzászólása: és ha még nem fáradtál el a számolgatásba, vegyünk egy egyszerû szakot ahol 410 körüli a ponthatár, jövõre ugrik egy szépet és nem jutok be mert esetleg nem lett 2 db 80%-os emeletem
A kérdező hozzászólása: Persze értem én hogy 100 + pont, de ahhoz hogy érjek is valamit a 100 + ponttal ahhoz nem elég egy akármilyen emelt..kedves válaszoló :) számolj utána..80% minimum kell(2 db 80 %-os emelttel 420 körüli pontot érhetsz el duplázásos módszerrel ) és emelt szintem szerintem nem olyan egyszerû teljesítmény, de lehet tudatlan vagyok, és igazából gyerekjáték.
buta vagy kedves kérdezõ. ezzel te jársz jobban, hogy magasabb lesz a max pont, mert ha 2 emelt érettségit teszel, akkor 100 pluszpontot kapsz, nem pedig csak 80-at.
De az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy biosz emelt sokkal nehezebb.

Az mi, hogy mióta szakítottunk maszturbálni sincs kedvem? :/ 19/f

Legjobb válasz: Nevezik ezt szakítás utáni gyászidõnek is,ez a lelki része. A másik meg,hogy mivel nem vagy punci közelben a tesztoszteron szint is csökkenhet,de szerintem az elsõ dolog lesz a ludas.

Nevezik ezt szakítás utáni gyászidõnek is, ez a lelki része. A másik meg, hogy mivel nem vagy punci közelben a tesztoszteron szint is csökkenhet, de szerintem az elsõ dolog lesz a ludas.
Velem is ez volt, addig míg volt baránõm... igaz, hogy ritkán találkoztunk, de akkor sem volt kedvem az az idõ között.
Én masztiztam az elmúlt 1 hónapban is, pedig van barátnõm. De valamelyik nap asszem kedden jól lekezelt, és azóta nincs kedvem :) 18/F
mert mostanában visszaültél WoW-ozni, azért felejted el kiverni.
Ejha akkor nekem már akkor gyászidõm volt amikor vele jártam és nem volt mellettem ?xD
Én se tudok ilyenkor, pedig amúgy imádom a dolgot:P Semmivel nem tudom felizgatni magam..még akkor se mikor gond van a barátommal :/ Szóval nem vagy egyedül. Nem csak test az ember, lélek is:)
És akkor mi van? Egy férinak is össze törhetik a szívét. Én is jártam már így. Majd ha rendbe jön a lelki világod akkor minden újra rendben lesz. Ha meg nem vered ki vagy 1 hónapig akkor össze dõl a világ vagy mi?????
Szerintem annyira szeretted és szereted õt, hogy jóformán élni sincs kedved, nemhogy maszturbálni! Nem folytatható ez a kapcsolat? Úgy érzem, talán beszélni kellene róla. Meg kellene gyõzni a lányt, hogy még mindig nagyon szereted, próbáljátok meg újra! Lehet, hogy pozitív választ adna. De ha így lenne, a tenyereden kéne ám hordanod! Becsüljétek meg jobban egymást és ezt a szerelmet! Mozdulj!
mikor szakitottunk a baràtommal, nekem sem volt kedvem magamhoz nyulni. nem csinàltam 2 hètig, aztàn meg megint osszejottunk :) .
ez - ha már így megkérdezted - fasság.
örülj neki
A kérdező hozzászólása: már 11 nap..:S és most se..:S
Depresszió!
ez normális.
A kérdező hozzászólása: nem wowozok..és nem elfelejtem hanem egyszerûen nincs hozzá kedvem..

Akinek hisztis/hisztizik a gyereke, az miben, hogyan nyilvánul meg, mit csinál akkor?

Legjobb válasz: 6 hónapos múlt a kislányom, igazából szerintem ez nem is hiszti hanem inkább akaratos, ha valamit nem adok oda egybõl sírni kezd, könnycsepp nélkül, ha ölbe akar lenni jár keze lába nem veszem fel egybõl és õ azonnal sírni kezd rövid szünetekkel. Nagyon akaratos de nem is csoda hiszen én és a férjem is azok vagyunk. Szerintem ebbõl késõbb lesz igazi hiszti, na akkor nem tudom mit fogok kezdeni:)

6 hónapos múlt a kislányom, igazából szerintem ez nem is hiszti hanem inkább akaratos, ha valamit nem adok oda egybõl sírni kezd, könnycsepp nélkül, ha ölbe akar lenni jár keze lába nem veszem fel egybõl és õ azonnal sírni kezd rövid szünetekkel. Nagyon akaratos de nem is csoda hiszen én és a férjem is azok vagyunk. Szerintem ebbõl késõbb lesz igazi hiszti, na akkor nem tudom mit fogok kezdeni:)
12 hetes a fiam, üvölt, mint a sakál, majd abbahagyja, körbenéz, van-e közönség.ha van, tovább üvölt.aztán megnyugszik, csak be is sértõdik.ezt akkor csinálja, ha azt szeretné, hogy felvegyük.
Szia! Az én kisfiam már 15 hónapos, pár hete lefekszik a földre és ott forog, dobálja magát, közben ordít, és földhöz vágja a cumiját, ha hisztis
A kérdező hozzászólása: Az én fiam 14 hós, és ha hisztis, nem az van amit õ akar, vagy nem kap meg vmit, lefkeszik és veri a fejét a földbe, vagy ahová éri. Vagy ha fogjuk lefejel minket, harap is néha.
Szia! Az én kisfiam dettó, 15 hós, fejel mindenbe, földhöz vágja magát, harap....ilyenek, majd kinövik, vagy nem:)
Szia. Az én kisfiam 4 éves, próbálgatja a határait:) Elõször még csak az jön, hogy: "Ne csináld légyszíves!" Persze folytatja... Olyankor jön az erélyesebb változat: "Gyuszi! Megmondtam, hogy ne csináld!" (olyankor hozzáteszem, hogy miért nem szabad) Ha tiltok, jön a sírás... Minél jobban tiltom, annál jobban üvölt. Olyankor beküldöm a szobájába és megmondom Neki, hogyha lehiggadt, akkor kijöhet. Egy ideig üvölt, közben mondja a magáét, földhöz vágja, amit ér... Én persze nem reagálok! Néha elhallgat, várja a hatást:) Ha nincs reakció, akkor vagy folytatja durvábban, hogy végre figyeljek már a hisztire, vagy abbahagyja. Mikor lehiggad, szipog, hüppög és jön megölelni:) )))

Az mi hogy egy 2 GB os videókártyára azt mondják h nem profitál belõle? Akkor ha én most veszek egy 2 GB os VGÁt akkor 1 GB osat veszek vagy mi?

Legjobb válasz: nem fogja tudni kihasználni soha az életben a 2GB -ot. azaz amilyen játékok futnak vele, 1GB VGA memória is elég neki.

nem fogja tudni kihasználni soha az életben a 2GB -ot. azaz amilyen játékok futnak vele, 1GB VGA memória is elég neki.
Futtathatsz vele olyan játékokat, amik igénylik a 2GB-ot, de a GPU annyira ratyi benne, hogy élvezhetetlen lesz. Magyarán hiába vagy tele vrammal semmi értelme, mert ami így menni fog az úgy szaggatni fog. Ez csak parasztvakítás.
A memóriát a vga meg kell, hogy töltse. Ha túl gyenge a gpu akkor nem fogja tudni. Na most sok esetben az ilyen olcsó 10-20-30ezres vga-nál 2-4giga vramot azért raknak rá mert az pár dollár de jól néz ki a hirdetésen kiírva, viszont az életbe nem tud egy olyan szintû gpu betölteni annyi memóriát, vagyis nem fogja tudni kihasználni csak van, hogy eladja azoknak akik nem értenek hozzá.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem, dehogy! Akkor mondják egy több memóriás videokártyára, hogy nem profitál belõle , amikor a sok memória csakis marketing szempontjából van benne. Tehát azért tesznek bele sok memóriát mert jobban hangzik. Ezáltal a hozzá nem értõk úgy lecsapnak rá mint gyöngytyúk a takonyra, gondolván jobb kártyát vettek. Lássunk egy példát: Vegyünk alapnak egy Geforce GT 630-at 1 Gbyte DDR3 RAM-al. Ennek a kártyának ennyi RAM pont elég. Nem kell több bele. Most vegyük ugyanezt a kártyát 4 Gbyte RAM-al. Ugyanaz a gyenge GPU van benne, ugyanakkora alacson sebességen dolgozik a memória, csak több van belõle. Semmivel sem gyorsabb a 4 GB-os kártya mint az 1 GB-os. Nem is értem miért csinálnak belõle 4GB-os verziót, csak arra tudok gondolni, hogy így többet kérhetnek érte ugynazért a vacakért...
Valóban. A VGA gyártók sokszor az alsó kategóriás modellekre is rápakolják azt a memória mennyiséget, mint a felsõ kategóriás modellekre, igaz lassabb és régebbi memória chipekkel szórják meg, amivel tele van a padlás. Ezek ráadásul keskeny buszon kommunikálnak (fõleg a 64 bites interfész esetén) a GPU-val ergo a memória sávszélesség is nagyon alacsony, éppen azért mert a GPU teljesítmény sem kívánja meg. De ez már nagyon régóta így megy pl anno egy Geforce 2 MX kártyán is csak parasztvakításból volt 64MB memória, de én akkor nagyon örültem neki, mert jól hangzott (na meg mondjuk az elõdjéhez képest sokkal erõsebb volt alapból is, ami egy integrált vacak volt és 8MB-t kért a rendszermemóriából xD). Ha megnézel normálisabb teszteket, akkor látható, hogy egy HD7850-nél sem teljesen szükséges a 2GB memória egy monitor esetén FHD felbontás mellett vagy az 1GB-os verzió is ugyanolyan jól teljesít a játékok 90%-ánál. Ennek tükrében egy tized ekkora teljesítményû kártyára minek tesznek 2GB memóriát? Hogy megvegyék a laikusok, akik úgyis csak azt nézik, hogy hány "megaherces" és esetleg "hány magos" a proci meg "hány megabájtos" a videokártya. Láttam már olyat, hogy valaki bedõlt a magasabbnak tûnõ modellszámozásnak és/vagy a több videomemóriának és a régi kártyája helyére gyengébbet vett. Sõt volt itt nemrég egy olyan srác, aki a 2GHz-es Core 2 Duo prociját lecserélte egy 3GHz-es Pentium-D-re. Mondanom sem kell, hogy Õ sem értette, hogy miért futnak gyengébben a játékok... Olyan esetben, amikor ténylegesen szükség van sok videomemóriára (nagyon magas felbontás, feltekert élsimítás, magas grafikai részletesség esetén), ott egy olcsó, alsó kategóriás 64 bites 2GB GDDR3-as videokártya átmegy diavetítõbe!
Melyik az a kártya, amit kiszemeltél??
A kérdező hozzászólása: A HD valamennyi volt de az kajak nem tud mit kezdeni a 2GB vrammal úgyh mást veszek köszike. :)
Gyakori vezetéknév a Kiss.
Talán véletlen! Elég gyakori név szerintem.
A kérdező hozzászólása: mondjuk az egyik leggyakoribb név az biztos.
De ugye nem három lánytestvérrõl van szó?
A kérdező hozzászólása: nah hagyjál már.

Az mi, hogy egy rendőrkutya egy másik rendőrt fog meg?

Nem találom a videót, ha valakinek megvan linkelje be, de sírok ezen: Van egy kis részlet, hogy van valami tömegoszlatás, vagy ilyesmi, és rendőrkutya egy másik rendőrnek a karját cibálja! xD Az mitől van? Rossz emberre fogott rá? :D

Legjobb válasz: Lehet, hogy vele gyakoroltak a kiképzés során. Csak arra tudok gondolni, hogy tapasztalatlan vagy nem megfelelõen képzett kutyáról van szó, ezért az adott szituációban az ismerõsre ment rá, mint ahogy gyakorolták és nem egy idegenre.

Lehet, hogy vele gyakoroltak a kiképzés során. Csak arra tudok gondolni, hogy tapasztalatlan vagy nem megfelelõen képzett kutyáról van szó, ezért az adott szituációban az ismerõsre ment rá, mint ahogy gyakorolták és nem egy idegenre.
Hát... képzeld magad az õ szintjére, 50 centire a földtõl, a tömeget magad köré - én is beleharapnék annak a fenekébe, akit elérek. :) Szegény kutya pánikolt. Õszintén, rendõr sem szívesen lennék tízszer annyi huligánnal szemben.
Honnan veszed, hogy tapasztalatlan vagyok? Ismersz? Mondok én véleményt rád? Még azt sem mondom, hogy nem tudsz vitatkozni...csak gondolom, titokban.
onnan veszem, hogy tapasztalatlan vagy, mert ekkora baromságot irtál. Normálisan válaszoltam, te lettél ideges, mert eléggé nyilvánvaló, hogy nincs igazad. De szerintm ebbe bele sem gondoltál. (fiatal pánikolós rendõrkutya) Nem baj az ha valaki nem tudja, jó pap is holtig tanul.
A rendõrségen megbízható kutyákat alkalmaznak. Tapasztalatlan kutyákat nem vetnek be tömegoszlatásra. Én is biztosítottam már kutyával futballmeccsen tömegoszlató kutyával. Az igaz, hogy idehaza csak szájkosárban lehet tömeget oszlatni. Viszont ha csak egy személyt kellett elfogni a kutyának akkor külön utasításra a szájkosarat le is vehettük.
Én nem rágtam be. Fenntartom, hogy a kutya félt és azért harapott, fenntartom, hogy tapasztalatlan és fiatal kutya. (plusz a rendõr sem állt a helyzet magaslatán) Azt is fenntartom, hogy nem nevetséges - siralmas. És nem mesélem el, hogy ki vagyok, mi vagyok, honnan tudom, mert nem tudom bizonyítani. Viszont jogom van a véleményemhez - neked is a tiedhez. Nem az elsõ eset, hogy expertek nem értenek egyet, nem?
Utolsó hozzászóláshoz: A magyar videón a kutya viselkedése más volt, mint az angol videón. Nem ugrált, mint a hülye, nyugodtan maradt a helyén. Ez a tapasztalt kutya - nekem.
jó csak egy dolgot felejtesz el. Amelyik kutya bizonytalan, illetve pánikolós, az egy éles bevetésig el sem jut. Elég komoly teszteken mennek keresztül, és nagyon sok tréning van bennük, illetve rengeteg helyzetbe beleviszik õket. Amelyik egy kis bizonytalanságot mutat, már nem alkalmas a további szolgálatra. Persze, jogod van a véleményedhez, viszont ha nem helytálló, akkor lásd be, hogy tévedtél.
Belàtom, ahogy elmagyarázzák. Viszont más: én nem vagyok ebben már vagy húsz éve. Jaj, huszonöt... Ahogy átolvastam a válaszokat, volt valaki, aki azt mondta :"tömegoszlató kutyák". Életemben elöször hallom. Ezek mások, mint a standard rendõrkutyák? Akik vezényszóra el is engednek? És azt mondjátok, hogy akárkit megharapnak? Azt is, aki fogja õket? Errõl nem tudtam. És ez jó? Rendõrként nehéz lenyelni, hogy téged harap meg a saját kutyád, nem? Ha valaki gondolja, hogy van ideje velem gyogyózni, örülnék privinek is, pláne, ha valami tömegoszlató titok van körülötte Köszi mindent.
ez nem vélemény kérdése. ha valamilyen témában tapasztalatlan vagy, akkor ahhoz ne szólj inkább hozzá, mint, hogy butaságot mondj.
Istenem. Komolyan írtam. Nekem ijedtnek tûnt, ahogy már írtam, szerintem fiatal és tapasztalatlan. Ha neked más a véleményed, mondhatod anélkül is, hogy engem igazgatsz.
A tömegoszlató kutyák nagy része arra van betanítva, fogjon, ami mozog.Még annak is figyelni kell rá, aki tartja a pórázt. Ha rossz helyen fogja meg a kutyát , õt is megharaphatja. Persze, ez nem nálunk él. Itt csak kosárban használható a kutya.
istenem. Komolyan irod, hogy a rendõrkutya pánikolt????? Ezek a kutyák már akkor bekapcsolnak amikor a rendõrautó elkezd szirénzáni, mert a tréningek is igy zajlanak. Hülye helyen állt a másik rendõr, a gazdája meg figyelmetlen volt egy pillanatra.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nagyon LOL! Mintha elromlott volna a kutya xDDD
Fiatal kutya, biztos tapasztalatlan is. Hallottad a huhogást? egy ilyet a kutya nemtomhányszor hall erõsebben, ezt nem nagyon tanították be neki. Nem tudom, hogy min kell nevetni, bár hallottam a videón is valami féleszû vihogást. De hát a káröröm azért szép, mert önzetlen.
Véletlenül. A rendõr éppen a kutya szája ügyébe került. A kutya ilyenkor nem mérlegel, hanem harap.
Ezek a kutyák csak a fogásra vannak kiélezve. Annak, aki a pórázt fogja, nagyon észnél kell lennie, hogy hogyan veszi le a kutyát a megfogottról.
egy mali volt nem arról beszélsz? fel volt pörögve a kutya, bekapcsolt a szitura, fogni akart, és a felvezetõje nem volt elég gyors. De ez szerintem egy olyan vidi , ami még csak képzés közben készült, ahol éles helyzetet produkáltak.
Olyan nincs , hogy "standard " rendõrkutya. Különbözõ feladatra vannak a kutyák kiképezve. Vannak országok, ahol nem dõl össze a világ, ha tömegek mennek az utcára balhézni. Viszont a rendõröknek joga van élesben használni a kutyáját. Ezek a kutyák csak erre vannak kiképezve. Meg tudják oldani anyagiakban, elhelyezésben, stb, hogy csak erre tartsák a kutyát.Ahogy a drogkeresõk a határokon sem mennek járõrözni, tömeget oszlatni . Itthon pl egy robbanószeres kutya sem fog elmenni a Fradi meccsre rendet tartani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!