Találatok a következő kifejezésre: Az mitől hogy már egy hete (18 db)

Az mitől van hogy már egy hete fáj a fejem reggeltől estig és ez nagyon kellemetlen érzés?

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, hogy vagy az idõjárás befolyásolja, vagy túl sok a stressz, és kihat rád, fáradtabb vagy, ugyebár tavaszi fáradákonyság... Ugyebár mindig rá lehet vmire fogni. A lényeg az, hogy valamit nem jól csinálsz. Lehet a táplálkozás miatt is, (esetleg nem iszol eleget, és ez iganis okozhat ilyesmit! vagy nem eszel reggel..) a kevés alvás miatt, vagy akár a stressz miatt.

Azt szokták mondani, hogy vagy az idõjárás befolyásolja, vagy túl sok a stressz, és kihat rád, fáradtabb vagy, ugyebár tavaszi fáradákonyság... Ugyebár mindig rá lehet vmire fogni. A lényeg az, hogy valamit nem jól csinálsz. Lehet a táplálkozás miatt is, (esetleg nem iszol eleget, és ez iganis okozhat ilyesmit! vagy nem eszel reggel..) a kevés alvás miatt, vagy akár a stressz miatt.
Kevés folyadék, stressz, hirtelen fogyás, vagy ... csak úgy. :) Nyugi! Menj el dokihoz, megnézi és biztosat fogsz tudni!
1 hetes késésnél az eredménye a tesztnek már tuti. Nem baba, más lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Még várok a dokival kicsit. Az az igazság, hogy sokat idegeskedtem a diplomavédésem miatt. Reménykedem, hogy semmi komoly. Mellesleg tényleg nagyon kevés folyadékot iszom.
Erre itt nem fogsz választ kapni!Menj orvoshoz!
Nekem is ugyanez. Még mindig vérzek, 7 hete szültem.
nekem most három hónapos a kislányom. kb 4 hétig véreztem a szülés után, utána egy hétig semmi, utána egy hétig véreztem, majd megint kimaradt egy hét és utána ismét egy hétig véreztem. azóta pedig egyáltalán nem. úgy tudom, normális, ha a szoptatás alatt nem rendszeres a vérzés.
A kérdező hozzászólása: Most egy kicsit megnyugodta remélem nekem is hamarosan elmulik és helyre áll minden köszönöm a válaszokat :) És gratulálok a Kislányodhoz sok egészséget nektek. Nekem kisfiam van. További szép napot.

Mitől lehet az hogy késik a menstuációm de ugyanúgy görcsölök egy hete már mint menstruáció előtt?

és ha tegyük fel nem terhesség miatt késik, akkor miért görcsöl az ember és mégsem jön meg? tud valaki erre valami tudományos magyarázatot?

Legjobb válasz: Elõször is zárd ki a terhességet egy teszttel. Lehet a másik oka a felfázás. Ilyenkor nehezen jön meg, vagy az is elõfordulhat, hogy kimarad. Onnan tudom ,hogy épp most voltam én is ebben a cipõben, már egy hete fájt a hasam alja, tudtam, hogy meg kéne már jönnie, de késett.

Elõször is zárd ki a terhességet egy teszttel. Lehet a másik oka a felfázás. Ilyenkor nehezen jön meg, vagy az is elõfordulhat, hogy kimarad. Onnan tudom , hogy épp most voltam én is ebben a cipõben, már egy hete fájt a hasam alja, tudtam, hogy meg kéne már jönnie, de késett.
Nekem is pont ez volt most utoljára, de kb 4 nap múlva megjött. Lehet dolgozik bennt a szervezeted, hogy megjöjjön, csak még nem tud vérzésed lenni. Bocsi a fura magyarázatért, de nem tudom jobban megfogalmazni. Ha nem jön meg 1-2 napon belül, szerintem menj el nõgyógyászhoz. :)
Nekem is ugyanez a problémám! Fogalmam sincs hogy miért, de folyton fájdogál a hasam már egy hete. Pedig nem járok olyan sokszor a mosdóba, nem tudom hogy felfázás lehet-e...
A kérdező hozzászólása: már 11 napja késik és ugyanúgy görcsölök mint menst. elõtt/alatt. nem vagyok felfázva az biztos. persze a tehesség sem kizárt(ha nem jön meg akkor jövõhéten tesztelek) de évente egyszer megesik nálam az ilyen hosszabb késés csak egyszerûen nem tudom mi lehet az oka és hogy miért görcsöl ilyenkor az ember ilyen hosszú ideig és mégsincs semmi.
Ugyanez van barátnõmmel is, már jóideje görcsöl, de a múlt hónapban is kimaradt neki felfázás miatt.. Mit lehet ilyenkor tenni?
Én csak várok hogy megjöjjön mert nekem már több mint 2 hete késik...13 éves vagyok és ez lenne a negyedik mensim szóval nekem még betudható annak, hogy kezdetben mindenkinek rendszertelen. Nem élek nemi életet szóval a terhesség abszolút kizárva. Éppen most ittam egy kis cickafark teát mert elvileg az meghozza a mensit és beállítja a ciklust. Megpróbálhatnád te is: reggel-este 2 dl 2 héten át (vagy amíg meg nem jön...) Azt mondják, hogy ez a nõk teája, mert egy csomóféle bajra jó: beállítja a ciklust, enyhíti a görcsöket, csökkenti a fehérfolyás mennyiségét...egy próbát megér. Készülj fel: az íze hányingerkeltõ, szóval hõsnek érzem magam, hogy megittam egy bögrényit :D

Fogamzásgátlót szedek és kihagytam a tablettamentes hetet mert át kellett tennem az időpontot hogy máskor jöjjön meg. De mégis megjött és már több mint egy hete tart. Mitől lehet ez és helyre fog állni?

Ezalatt szdem a fog.gátlót de ha abbahagyom akkor is meg fog jönni vagy most már teljesen összezavarodott? Mit tudok ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Szerintem a nõgyógyászoddal vedd fel a kapcsolatot! Õ jobban tud neked segíteni.

Szerintem a nõgyógyászoddal vedd fel a kapcsolatot! Õ jobban tud neked segíteni.
Több mint egy hete nehéz felemelni azt a ... telefont és felhívni a nõgyógyászt? Esküszöm nem értem miért játszanak az emberek ilyen dolgokkal.
Beszélj, a dokiddal, és ne csinálj túl sûrûn ilyet!-bár megértelek én is csináltam párszor, de nekem mûködött, hogy csak a második levél végeztével jött meg. Szerintem ezt a levelet már szedd végig és onnan folytasd a hét nap szünetet és úgy tovább.
Áttöréses vérzés, teljesen normális!!! Mármint ebben az esetben, amit te leírtál.

Mitől van az hogy folyton vérzik az ígyem? és olyan mintha sorvadna néhol! Már 4 hete folyamatosan vérzik egy két nap kihagyásával már úgy döntöttem hogy hétfőn elmegyek fogorvoshoz de rettegek tőle eddig is azért nem mentem

már próbálkoztam c vitamin tömeges bevitelével az sem hatott semmi nem hat folyton vérzik és egész nap a számban érzem a vért!

Legjobb válasz: Lehet, hogy kidörzsölted?!

Lehet, hogy kidörzsölted?!
Szia!Mi volt a fogorvosnál? Nekem 2 napja van ugyanez, igaz "csak" akkor amikor alszom.De 2 óránként felébredni a vérzésre nem a legjobb. Én most olvastam, hogy a c vitamin és vas hiánya is okozhatja + én még 30 hetes terhes is vagyok!A doki szerint szülés után elfog múlni..na de én nem akarok addig várni!

Már vagy egy hete, ha nem több amikor rágok vagy mozgatom az állkapcsom úgy érzem, hogy pattog a fülem. Mitől lehet ez?

Amikor megmozgatom vagy megmasszírozom a fülem a kezemmel, akkor olyan érzés mint mikor víz megy bele és nem jön ki. De nem dugul be a fülem, hallok rendesen, csak pattogó, recsegő érzést ad.

Legjobb válasz: nekem már 25 éve pattog evésnél. Nem csinálok belõle nagy ügyet.

nekem már 25 éve pattog evésnél. Nem csinálok belõle nagy ügyet.

Mitől van az, hogy egy héttel előtte mielőtt megjönne már görcsöl a hasam és pisiléskor valamikor kicsit ilyen barnás néha véres?

Legjobb válasz: Megjött már az elsõ menstruációd? Ha nem, akkor lehet, hogy ez lesz az, ha nincs kellemetlen illata a folyásnak és nem csíp vagy viszket a puncid.

Megjött már az elsõ menstruációd? Ha nem, akkor lehet, hogy ez lesz az, ha nincs kellemetlen illata a folyásnak és nem csíp vagy viszket a puncid.
Nem lehet hogy erõs a menstruációd?
Második vagyok. Bocsi, most láttam, hogy már menstruálsz.

Tisztelt doktor úr! 28 éves vagyok, már több mint egy hete késik a menstruációm. Vettem terhességi tesztet, ami azt mutatta ki, hogy nem vagyok terhes, de mégsem értem mitől lehet ez. Egy 10 éves kislányom van.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, akkor a várandósság nagy valószínűséggel kizárható. Amennyiben a menstruációja továbbra sem jelentkezik, javaslom, hogy keresse fel nőgyógyászát! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, akkor a várandósság nagy valószínűséggel kizárható. Amennyiben a menstruációja továbbra sem jelentkezik, javaslom, hogy keresse fel nőgyógyászát! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! 28 éves vagyok, már több mint egy hete késik a menstruációm. Vettem terhességi tesztet, ami azt mutatta ki, hogy nem vagyok terhes, de mégsem értem mitől lehet ez. Egy 10 éves kislányom van.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, akkor a várandósság nagy valószínűséggel kizárható. Amennyiben a menstruációja továbbra sem jelentkezik, javaslom, hogy keresse fel nőgyógyászát! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, akkor a várandósság nagy valószínűséggel kizárható. Amennyiben a menstruációja továbbra sem jelentkezik, javaslom, hogy keresse fel nőgyógyászát! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!