Találatok a következő kifejezésre: Az mitől hogy már egy (106 db)

Valaki (k) tudna értelmes választ adni? Az van hogy van egy francia ágyunk durván 4hónapos. Nagyon nyikorog ez mitől van? és mit lehet vele kezdeni? épp hogy a lábamat arrébb csúsztatom és már nyekereg.

Legjobb válasz: Az illesztéseknél szokott nyekeregni. Gondolom lapra szerelt volt és ti raktátok össze. Egy idõ után érdemes utána húzni a csavaroknak, de legjobb lenne szétkapni, és az illesztéseknél megszórni hintõporral, majd megint összerakni.

Az illesztéseknél szokott nyekeregni. Gondolom lapra szerelt volt és ti raktátok össze. Egy idõ után érdemes utána húzni a csavaroknak, de legjobb lenne szétkapni, és az illesztéseknél megszórni hintõporral, majd megint összerakni.
A kérdező hozzászólása: Nem nem mi raktuk össze.ez sima francia ágy amibe kb 2rugó van, az is azért hogy feltudjuk nyitni könnyedén.(ágynemû tartós) 2részre lehet szét"kapni".megpróbálok keresni egy képet hogy milyen ágy.köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: http://aprod.hu/hirdetes/zebra-mintas-agynemutartos-franciaa.. egy ugyanilyen ágy csak, nem Gyõzike mintás.!
Én WD-40-nel fújtam be a fém részeknél, azóta nem nyikorog.
A kérdező hozzászólása: de nekünk sima fa minden csak a rugók vannak vasból..:( de az meg sem "szólalnak".:(
Attól nyikorog, ahogy a sarkoknál, illesztéseknél a mozgástól a fa a fán dörzsölõdik. TALÁN segít, ha egy injekciós fecskendõvel és tûvel megpróbálsz olajat juttatni a fa illesztéseibe. Az esély nem sok. Ha a faszerkezet szétszedhetõ, akkor szétszedett állapotban vastagon be kell kenni, dörzsölni viasszal, ennek hiányában szappannal (szárazon rádörzsölve egy vastag réteget) az összeszerelés során egymásnak feszülõ, egymásra szoruló részeket. Ez egy jó ideig segít.
Még esetleg az is segíthet, hogy a faszerkezetet belülrõl, -ahol nem látszik az utólagos manipuláció- megmerevíted, hogy a te mozgásodat ne vegye át maga az ágy. Ezt masszív, vastag anyagú L formájú acél sarokrögzítõkkel megteheted, amiket a sarkokhoz csavarozol belülrõl, sarkonként kettõt. TALÁN segít.
Tegyél bõrt az illesztésekhez (vagy mûbõrt).
vérnyomásod, cukrod rendben?terhesség kizárva?
Iszol napi két liter folyadékot? Alszol napi 8 órát?
ülj le akkor, igyál viet, ha úgyérzed hogy mingyárt felrobbansz, akkor igyál citromos vizet, az leviszi a vérnyomást....ha meg gyenge vagy nagyon, akko tedd fel a lábad valamire, és mindig hordjál magadnál szõlõcukrot, az rendbetesz. nekem ez szokott beválni.
keress másik dokit
eszel rendesen? én mikor hülye voltam és úgy akartam fogyózni h csak alig ettem pl 1 szenyónyit napnta én is elájultam :S
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat.Terhesseg kizarva, igaz a vernyomasom az mindig alacsony, mivel reggeles muszakban dolgozok nehez nekem a koran keles es szinte sosem vagyok kialudva csak hetvegen.De a fura hogy csak reggelente erzem igy magam aztan pedig elmulik, nemtudom..

Az mitől van hogy már egy hete fáj a fejem reggeltől estig és ez nagyon kellemetlen érzés?

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, hogy vagy az idõjárás befolyásolja, vagy túl sok a stressz, és kihat rád, fáradtabb vagy, ugyebár tavaszi fáradákonyság... Ugyebár mindig rá lehet vmire fogni. A lényeg az, hogy valamit nem jól csinálsz. Lehet a táplálkozás miatt is, (esetleg nem iszol eleget, és ez iganis okozhat ilyesmit! vagy nem eszel reggel..) a kevés alvás miatt, vagy akár a stressz miatt.

Azt szokták mondani, hogy vagy az idõjárás befolyásolja, vagy túl sok a stressz, és kihat rád, fáradtabb vagy, ugyebár tavaszi fáradákonyság... Ugyebár mindig rá lehet vmire fogni. A lényeg az, hogy valamit nem jól csinálsz. Lehet a táplálkozás miatt is, (esetleg nem iszol eleget, és ez iganis okozhat ilyesmit! vagy nem eszel reggel..) a kevés alvás miatt, vagy akár a stressz miatt.
Egyszerû megfázás/influenza. Szedd a gyógyszereket.
Nincs az az influenza, ami 3 naponta jön ki és csak éjjel. A lázat nem tudom, a többi inkább allergiának tûnik, de ez találgatás, ki kell vizsgáltatni.
mononukleózis - csókbetegségre tippelek. Az ilyen, bedagadnak a nyaki nyirokcsomók, hol lázas vagy hol nem. Már azt hiszed meggyógyultál aztán rájössz, hogy még sem. Nem vagy aluszékony? Kérd meg a házi orvosod, hogy utaljon be laborvizsgálatra. Abból biztosan kiderül. De a párod ne csókold meg, ha nem akarod lepasszolni. Persze nem biztos hogy ez a bajod! De tapasztalatból tudom, hogy ilyesmi tünetei vannak. Erre egyébként nincs gyógyszer. Sok pihenés, sok folyadék, és sok-sok vitamin!
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak köszönöm. Utána néztem a tüneteknek, és sajnos mind jellemzõ rám.
Azért ne állíts fel diagnózist, ezek a tünetek még ezer más betegségnek is tünetei lehetnek. Bízd az orvosra.

Mitől van az, hogy vettem egy 6voltos kürtöt a Simsonomhoz és amikor csak rádugtam szólt de amikor felszereltem már nem szólt ez mitől van?

Ja és ha ez számít bár nem hiszem azt a kis tartó lemezt lecsavartam róla mert már előtte is volt rajta egy kürt de elromlott és annak a kürtnek a tartó lemezére szereltem fel. Ja és akkor szól ha az ujjammal megnyomom a kürtöt elöről de akkor is elég gyatrán szól.

Legjobb válasz: a test az jó?

a test az jó?
A kérdező hozzászólása: igen
lehet hogy lemerült az akkud . vagy meghalt a kürt próbáld ki egy 6v os akkuvan lehet hogy vèletlen leejtetted vagy ilyesmi vagy nemtudom
A kérdező hozzászólása: A 6v kürt vadonatúj rákötöttem akkor szólt de amikor felszereltem már nem szólt csak búgott az akumlátor teljesen fel van töltve de már visszamentem a boltba és kicseréltem másikra akkor is ugyanez volt felszereltem és utána nem szólt csak búgott.
A kérdező hozzászólása: http://p1.vatera.hu/photos/cf/1c/48a6_2_big.jpg Ilyen kürtöm van és úgy szereltem fel hogy azt a lemezt le csavaroztam róla és a másik kürt ami elromlott annak a tertólemezére szereltem fel.Ja és ha az állító csavaron lazítok vagy szorítok akkor sem szól tisztán.

Van egy kis barna folyásom ami azt jelenti, hogy én már nem látom a fehérneműmön de az orvos látta a vizsgálatnál! Mitől lehet ez?

Azt mondta elakar menni a baba,de reméljük megmarad!Ez kihat a baba egészségi állapotára?Folsavat és b6-ot mondta szedjem!Most egész végig izgulnom kell hogy elmegy e a baba?

Legjobb válasz: Sajnos van ilyen, hogy nem tud rendesen megtapadni, vagy nem Fejlõdik rendesen... és elmegy a baba. Gondolom még nagyon az elején vagy. Barátnõm sajnos 2 babá is vesztett el így, hogy barnázott, majd megjött rendesen, és kiürült a mensessel az egyik, a másikkal be kellett feküdnie. Ez végülis olyan volt, ha nem tesztel, észre sem veszi hogy terhes, csak késik 2-3 hetet, vagy mintha kimaradt volna egy hónap! Viszont másik barátnõm barnázgatott, és mégis megmaradt a baba, aki most már lassan 1 éves lesz! Szóval ha elég életerõs a pici, akkor megmarad! Csak pozitívan, de azért készülj fel arra is, lehet mégsem marad meg, akkor ne legyen akkora csalódás...

Sajnos van ilyen, hogy nem tud rendesen megtapadni, vagy nem Fejlõdik rendesen... és elmegy a baba. Gondolom még nagyon az elején vagy. Barátnõm sajnos 2 babá is vesztett el így, hogy barnázott, majd megjött rendesen, és kiürült a mensessel az egyik, a másikkal be kellett feküdnie. Ez végülis olyan volt, ha nem tesztel, észre sem veszi hogy terhes, csak késik 2-3 hetet, vagy mintha kimaradt volna egy hónap! Viszont másik barátnõm barnázgatott, és mégis megmaradt a baba, aki most már lassan 1 éves lesz! Szóval ha elég életerõs a pici, akkor megmarad! Csak pozitívan, de azért készülj fel arra is, lehet mégsem marad meg, akkor ne legyen akkora csalódás...

Mitöl lehet az, hogy az exemnek 24 évesen potencianövelő tablettákat kell szednie? Az okés, h nem all fel neki "rendesen". Na de csak 24 éves! Vagy ez már egyre gyakoribb a huszoneves pasik körében? 23/N

Legjobb válasz: Két kérdést tettél fel. Az elsõ részét nem fogjuk tudni, mert egyénfüggõ. Viszont egy normális párkapcsolatnak talán része illene lennie annak, hogy beszéltek is egymással. Te és Õ. Ha nem tudja megmondani a miértjét, vagy már kérdezted, semmi gond, a lényeg úgyis az, hogy tanácsold neki egy orvos mielõbbi megkeresését. Nem azért hogy szégyellje vagy kellemetlenül érezze magát... hanem hogy megtalálják és jó eséllyel egy csettintésnyi idõ alatt orvosolják a kiváltó okot. Ha halogatja, késõbb már nem biztos hogy tudnak rajta segíteni, illetve ha valami szervrendszeri betegsége van, lehet hogy ez elõjel hozzá... így vagy úgy, de mindenképpen érdemes orvoshoz mennie, a saját jól felfogott érdekében. A kérdés második része pedig nem kisregényes választ kap: Nem, nem gyakori.

Két kérdést tettél fel. Az elsõ részét nem fogjuk tudni, mert egyénfüggõ. Viszont egy normális párkapcsolatnak talán része illene lennie annak, hogy beszéltek is egymással. Te és Õ. Ha nem tudja megmondani a miértjét, vagy már kérdezted, semmi gond, a lényeg úgyis az, hogy tanácsold neki egy orvos mielõbbi megkeresését. Nem azért hogy szégyellje vagy kellemetlenül érezze magát... hanem hogy megtalálják és jó eséllyel egy csettintésnyi idõ alatt orvosolják a kiváltó okot. Ha halogatja, késõbb már nem biztos hogy tudnak rajta segíteni, illetve ha valami szervrendszeri betegsége van, lehet hogy ez elõjel hozzá... így vagy úgy, de mindenképpen érdemes orvoshoz mennie, a saját jól felfogott érdekében. A kérdés második része pedig nem kisregényes választ kap: Nem, nem gyakori.
Nekem feláll rendesen.
A kérdező hozzászólása: Meg akkor elment orvoshoz mikor meg velem volt...igazabol nekem azt mondta, h az orvos nem talalt semmi rendellenesseget, de nem tudom elhinni mivel akkor is szüksege volt neha potencia növelõ tablettara ahogy most is. Azt hittem, h kibirom mellette ezzel a problemaval, de sajna nem birtam es összejöttem massal...
Erre itt nem fogsz választ kapni!Menj orvoshoz!
Nekem is ugyanez. Még mindig vérzek, 7 hete szültem.
nekem most három hónapos a kislányom. kb 4 hétig véreztem a szülés után, utána egy hétig semmi, utána egy hétig véreztem, majd megint kimaradt egy hét és utána ismét egy hétig véreztem. azóta pedig egyáltalán nem. úgy tudom, normális, ha a szoptatás alatt nem rendszeres a vérzés.
A kérdező hozzászólása: Most egy kicsit megnyugodta remélem nekem is hamarosan elmulik és helyre áll minden köszönöm a válaszokat :) És gratulálok a Kislányodhoz sok egészséget nektek. Nekem kisfiam van. További szép napot.

Nagy testű kutyát szeretnék, vmiért a kicsiket már nem annyira szeretem, a gond az, hogy van egy bichonom és már vhogy nem úgy szeretem mint régen, mitől van ez?

10 éves bichonom van ,szeretem meg minden,de már nem úgy mint régen..

Legjobb válasz: Ja, igazuk van a régi hûséges barátod cserben hagyod. És ilyen gonosz dolgokon gondolkodsz. Õ még mindig szeret téged . Te meg azt akarod,hogy meg haljon! Szégyeld magad! Az én 1 éves kutyám az ágyam mellet alszik. És ha 10-11 éves lessz akkoris szeretni fogom.

Ja, igazuk van a régi hûséges barátod cserben hagyod. És ilyen gonosz dolgokon gondolkodsz. Õ még mindig szeret téged . Te meg azt akarod, hogy meg haljon! Szégyeld magad! Az én 1 éves kutyám az ágyam mellet alszik. És ha 10-11 éves lessz akkoris szeretni fogom.
én nem értelek, szerintem szégyelld magad hogy az öreg barátodat nem véded, hanem már elõre gondolkodsz és tervezel majd ha meghal milyen kutyád lesz.. Te nem is szereted igazán a kutyákat ha így gondolkodsz, nem való neked kutya! Írásodból ítélve fiatal is vagy, vigyázz arra kiskutyára és ha már érett gondolkodásod lesz akkor akarj "nagytestû" kutyát.. Én csak a kutyádat sajnálom és azt hogy a gazdája így vélekedik róla..Remélem soha többet nem lesz kutyád!!
Kaptál hideget is, meleget is! Abban nem értek egyet, hogy mindegy, milyen kutya, nekem se kéne akármilyen. Sõt, néhány fajta kifejezetten nem a stílusom! Aki ilyet ír, hogy tökmindegy, csak kutya legyen, az a párkapcsolatban is ilyen? Egyébként pedig itt az eredménye annak, hogy a szüleid választottak anno helyetted! Szerintem egyáltalán ne szégyelld magad, hisz szereted azt a kutyát! De legközelebb TE válassz!
Annyira megértelek. Szerintem csak változott az ízlésed ilyen téren. Nekem is minden álmom volt egy kis csivava, aztán másik nap BUMM egy nagytestût szerettem volna. Miért? Mert azt olyan jó "átölelni", simogatni. Nem valami ilyesmit érzel te is? :D A kutyudat pedig szereted, csak már nem ugyan úgy, nem vagy rossz gazdi :)
A tanulás nem indok arra, hogymért hanyagolod el a kutyádat.Én most végeztem a nyáron és 2 évig tanultam folyamatosan.Reggeltõl estig.De ne mond nekem azt, hogy nincs minimum.1 órád naponta arra, hogy kimenj a kutyáddal sétálni vagy, hogy játsz vele egy kicsit.Én akkor is minden este elvittem sétálni és most is elviszem pedig már dolgozok napi 12 órában.Most is a gép elõtt ülsz mivel válaszolni meg megsértõdni van idõd.De a kutyádra nincs.Ez szánalmas és undorító.
A kérdező hozzászólása: Nekem az álom kutyám egy német juhász és már kiskorom óta ilyen fajtát szeretnék, de hát mivel 10 évesen nem én döntöttem el milyen kutyám lesz így bichont kaptam, mert a szüleimnek az tetsztett, én nem utálom, meg nem untam meg mivel a saját kutyám , nagyon szeretem, meg nincs elkényeztetve.. Ha majd külön költözök a szüleimtõl, és úgy fogok állni akkor lesz még egy kutyám amit én választok ki!! :)
Ezért rosz ha a szülõ választ kutyát. Anyum imádja a vizslákat én meg nagyon nem (sosem jöttem ki velük, valahogy annyira idegen nekem teljesen más a stílusom, most beszéltük meg, hogy még egy év kutya suli aztán kaphatatok egy NJ-t ami csak az enyém), nekem inkább a keményebb kezet igénylõ fjták jönnek be. Utálom anyum kutyáját, mert el kényeztetett dög
Hmm... hát nem sok ilyen fajtát nevelnek normálisan sajnos, az biztos! A kistestûeket sokkal könnyebb elrontani! Nekem nagytestûm van, de én felnézek az olyan kutyásra, aki nem kapja a hóna alá, amikor mi elsétálunk mellettük! Az emberek rontják el ezeket a kicsiket, pláne, hogy ha acsarogva rohannak az én kutyám felé, és még csak rá se szólnak! Bezzeg, ha az enyém csinálná!
A kérdező hozzászólása: azért kíváncsi lennék, hogy hány bichont kezelnek kutyaként és nem gyerekként, minden nap fésülöm , 2 havonta fürdetem, minõségi kaját kap , normálisan van sétáltatva ( tesóm sokat segít a sétákban, amikor nem úgy érek haza leviszi mind2 kutyát) arany élete van, a családból mindenki szereti , ÉN is..
A kérdező hozzászólása: inkább felnõttem és már nem a kis bolyhos kutyákhoz "vonzódok", egyik véleményezõnek pedig igaza lehet abban, hogy mivel eleve nem én választottam a kutyát hanem a szüleim és én azt akkor elfogadtam mert örültem neki mert cuki fehér..ettõl függetlenül még mindig az én kutyámat tartom a környéken a legszebbnek és okosnak a többi neveletlen idegroncs!! amúgy meg mint írtam a sajátom szeretem, nem akarom hogy elpusztuljon sõt éljen jó sokáig!! igazából az is nagyon zavar, hogy nap mint nap kapom a negatív jelzéseket nagy kutyásoktól, hogy minek sétáltatom a cicámat stb, ezeket próbálom meg sem hallani, de azért zavar és mindig arra gondolok, hogy ha egy közepes vagy nagy testû kutyám lenne akkor biztos nem oltogatna senki se..
Szerintem kevedet foglalkozól vele. És ha meglátsz egy nagytestû kutyát akkor azt gondolod - De jó ez biztos vagányabb. (De nem!) Tök mind 1 , h milyen az a lényeg , h hûséges. Szerintem azzal a kutyával 10 év allatt jol össze szoktatok. Õ még mindig szeret
A kérdező hozzászólása: Elmondanám, hogy viszem sétálni, reggelenként a tesóm viszi le , de délután és este én viszem kivéve szerda mert akkor 9 re érek haza, hétvégenként pedig a parkba mindig kiviszem szóval nem kell itt ez a hangnem!!! Meg rossz gazda vagyok stb , kár volt a kérdést feltennem, aki csak leoltani tudd az inkább ne írjon!!!

Az mitől van hogy amikor nézem a pornót feláll és nagyon kívánok valakit aztán amikor matyiztam egyet akkor már nem tetszik annyira?

Legjobb válasz: Ez természetes, mindenkinél így van. Kanos vagy, s ha elmúlik, már egy ideig nem érdekel annyira.

Ez természetes, mindenkinél így van. Kanos vagy, s ha elmúlik, már egy ideig nem érdekel annyira.
mindenkinek így van. ha 2 hétig nem vered, még kiszel tündét is megkívánnád.
Na azért Kiszel Tündét nem!! Egyébként ez éppen így van a szexben is, mert a második kör néha a fiúnak már csak önfeláldozás. :)
Ez nálam is így van -épp nemrég beszéltünk egy haverommal róla, hogy õ is így van ezzel. Ezt persze nem a bi filmes válaszra értem. Azthiszem ez a "vadászösztön" ami miatt tulképp szinte minden férfi megd.gná legalább az ismeretségikörében levõ hölgyek hetven százalékát -max nem szeretné, hogy ezt más is tudja. üdv: 24f
Kiszel Tündéhez olyan 40 évi veretlenségre van szükség. :)
Milyen filmet nézel?
Nálam is ez van:) )
Nálam is de csak ha BI filmet nézek.
Kézzel stimulálni, eléggé gyenge érzés, az agyi fantázia teszi hozzá a szükséges 70-80% -ot. Ha a fantáziád csõdöt mond, akkor nem fog jól menni! Ez így mûködik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!