Találatok a következő kifejezésre: Az mitől hogy már (382 db)

akkor az íród szar mert azt nem tetted át másik gépbe gondolom
vagy az íród szar vagy a nyers lemez
A kérdező hozzászólása: mind2 jó, másik gépen kiprobáltam, ugyanazzal a programmal és ott meg müködik.csak ezen a gépen nem :@
Vagy csak simán "nem szereti" az írod ezt a típusú lemezt. Vegyél másik fajtát...
A kérdező hozzászólása: mint mondtam mind2 vel kiprobáltam másik gépen.
Az én íróm sem ír meg néhány fajta lemezt. Én nem erõltettem, vetem másik fajta DVD-t, amit meg gond nélkül megír. Probléma megoldva, ezért ajánlottam ezt, mert szerintem erre nem fogsz választ kapni....

Mitől van az hogy már nincs kedvem kiverni régen volt de mostanság már nincs ez mitől van?

Legjobb válasz: Nézz egy jó pornót! Nekem épp lenne,de nem megoldható most:D

Nézz egy jó pornót! Nekem épp lenne, de nem megoldható most:D
Elfáradt a jobb kezed :D
Biztos ugyanarra vered mindig, váltogatni kell a nõket közben, nem indig ugyanarra a képsorozatokra recskázz.
A közelmúltban nem történt veled olyan dolog, amitõl ide- ges, feszült vagy? Mert ez bõven okozhatja. Állj le, pihentesd a cerkát is és magadat is. Aztán mondjuk egy hét múlva próbáld meg ismét!
Most néztem egy jó czech amatõr pornót..hát ha ettõl sem akarnád kiverni, akkor semmitõl:D
vagy meguntad mert túl sokat verted
Nekem ez akkor volt, mikor rohadtul szerelmes voltam, és még csak fel sem állt, ez kb. 5 napig volt.
mert nem égsz a nemi vágytól, nem kívánsz senkit, nincs ami izgatna stb... Van hogy az ember kielégültnek érzi magát és nincs kedve hozzá pár napig(/hétig)
egy 3 napja én is így vagyok vele. nekem sincs kedvem hozzá nem tudom miért
Keress barátnõt
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek majd lessz kedvem megin? És utolsó kommenter bal kezes vok.
Hát gondolj bele milyen jó érzés lessz is az neked, ne másról gondolkodj közben.
milyen idõsek vagytok?
Cak a szex legyen elötted ha rákerül a sor ne mással foglalkozz csokolozás közben, érezd át amit csinálni fogsz ne törödj a gondolataiddal, a tested már készen van csak gondolataidat terreld a szex szóig.
A kérdező hozzászólása: Igen, az a baj, hogy indenfelé jár az agyam , csak ott nem ahol kéne. Ez jellemzõ rám más területeken is :) 20l, 30f
A kérdező hozzászólása: Meg fogom próbálni:) még jöhetnének az ötletek :) Nehezen koncentrálok, ez ovis korom óta köztudott rólam :)
Figyelemzavar. Az emberek 90%-a figyelemzavaros.
Tanulj meg meditálni, ellazulni. Rengeteg meditációs CD kapható, vagy letölthetõ. Ezeket hallgasd. Ha megtanultál allzulni kazettával, akkor az ágyban is próbálj ugyanúgy ellazulni. Pár hét után CD nélkül is menni fog a lazulás, és akkor jöhet a próba az ágyban. Csak ellazult állapotban nedvesedik be egy nõ, izgul fel igazán, és ezt tanulni kell. Nekem sikerült és sok más barátnõmnek is.Menni fog neked is!
Ja, és az ellazulás, a meditáció a titka annak, hogy a pörgõ agyat lelassitsd, és a figyelemzavart megoldd. Csak allzultan, nyugodt állapotban lehet egy dolgora figyelni és hagyni történni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Nem baj, még elõfordulhat ilyen
még nem állt be.
A kérdező hozzászólása: de az nem baj ha csak barna?
Talán hormoningadozástól.

Mitől lehet az hogy már lassan 1-2 hete fáj a gyomrom de nem minden nap pl 2-3 naponta!? Ha elkezd fájni a gyomrom össze görnyedek és nehezen kapok levegőt + hányingerem van . Mitől lehet ez? 14/L

Legjobb válasz: a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?

a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?

39 hetes kismama vagyok , természetes az, hogy már vagy 2 hete fáradt vagyok és aludnák egész nap semihez semi kedvem nincs? Mitől lehet, vagy mitől van ez?

Legjobb válasz: Szia a hormonok dolgoznak a testedben és pihenj sokat utána nem tul sok idõd lesz én is igy voltam vele.

Szia a hormonok dolgoznak a testedben és pihenj sokat utána nem tul sok idõd lesz én is igy voltam vele.
Szia! Én 38+4 hetes vagyok és én is állandóan fáradt vagyok, néha csak vonszolom magam. Sokaktól hallottam már ezt. De olyat is, hogy a végére teljesen felpörgöttt. Na, az ilyeneket irigylem. Úgy látszik, mi az elsõ táborhoz tartozunk. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat....

Van egy kis barna folyásom ami azt jelenti, hogy én már nem látom a fehérneműmön de az orvos látta a vizsgálatnál! Mitől lehet ez?

Azt mondta elakar menni a baba,de reméljük megmarad!Ez kihat a baba egészségi állapotára?Folsavat és b6-ot mondta szedjem!Most egész végig izgulnom kell hogy elmegy e a baba?

Legjobb válasz: Sajnos van ilyen, hogy nem tud rendesen megtapadni, vagy nem Fejlõdik rendesen... és elmegy a baba. Gondolom még nagyon az elején vagy. Barátnõm sajnos 2 babá is vesztett el így, hogy barnázott, majd megjött rendesen, és kiürült a mensessel az egyik, a másikkal be kellett feküdnie. Ez végülis olyan volt, ha nem tesztel, észre sem veszi hogy terhes, csak késik 2-3 hetet, vagy mintha kimaradt volna egy hónap! Viszont másik barátnõm barnázgatott, és mégis megmaradt a baba, aki most már lassan 1 éves lesz! Szóval ha elég életerõs a pici, akkor megmarad! Csak pozitívan, de azért készülj fel arra is, lehet mégsem marad meg, akkor ne legyen akkora csalódás...

Sajnos van ilyen, hogy nem tud rendesen megtapadni, vagy nem Fejlõdik rendesen... és elmegy a baba. Gondolom még nagyon az elején vagy. Barátnõm sajnos 2 babá is vesztett el így, hogy barnázott, majd megjött rendesen, és kiürült a mensessel az egyik, a másikkal be kellett feküdnie. Ez végülis olyan volt, ha nem tesztel, észre sem veszi hogy terhes, csak késik 2-3 hetet, vagy mintha kimaradt volna egy hónap! Viszont másik barátnõm barnázgatott, és mégis megmaradt a baba, aki most már lassan 1 éves lesz! Szóval ha elég életerõs a pici, akkor megmarad! Csak pozitívan, de azért készülj fel arra is, lehet mégsem marad meg, akkor ne legyen akkora csalódás...

Mikor azt mondjak hogy ha tobb terhesseg volt mar, akkor elobb erzik a baba mozgasat, az mit jelent, mitol van az hogy elobb erzik? Vagyis 2 missed abortusz terhessegnek szamit?

Legjobb válasz: nem ebben az esetben nem. A második vagy többedik terhességnél már az elsö kis pillangos mozgásnál beugrik hogy ÀÀ ilyen volt az elözönél is. Tudja mit kell figyelni érezni a kismamának. Az elsönél sokan mondják hogy JA ez a magzat mozgás már 2 hete érzem de nem is gondoltam rá hogy ez az. Èn ülve a 16-ik héten éreztem elöször, majd erösödött. Most 12-ik héttöl ülve többször éreztem, de ez nem erösödik ez mindig ilyen, és nem minden nap. Gondolom majd a 16-ik héttöl lesz erösebb mindig.

nem ebben az esetben nem. A második vagy többedik terhességnél már az elsö kis pillangos mozgásnál beugrik hogy ÀÀ ilyen volt az elözönél is. Tudja mit kell figyelni érezni a kismamának. Az elsönél sokan mondják hogy JA ez a magzat mozgás már 2 hete érzem de nem is gondoltam rá hogy ez az. Èn ülve a 16-ik héten éreztem elöször, majd erösödött. Most 12-ik héttöl ülve többször éreztem, de ez nem erösödik ez mindig ilyen, és nem minden nap. Gondolom majd a 16-ik héttöl lesz erösebb mindig.
Szerintem ebben az esetben nem számít. Hacsak nem volt már ott is magzatmozgás. Inkább arról van szó, hogy elõbb felismerik a többedik terhességnél a magzatmozgást, mert tudják, mit kell érezni. De ez se törvényszerû, van aki késõbb, van aki korábban érzi. Én pl. mindkettõt a 16. héten éreztem biztosan, elõtte is valamicskét, de az igazit akkor.
Igen, terhességnek számít, az hogy elvesztetted a babákat, az csak a terhesség sajnálatos végkifejlete. Hányadik héten mentek el?
Nekem 23 hetesen született meg illetve vetéltem el. Most ujra probálkoztunk 7 honapban, most 15 hetes vagyok. Nem tudom, de néha olyan mintha érezném, hogy mozog. Sajnálom, hogy neked se maradt meg, de drukkolok, hogy legközelebb minden jol alakuljon. S drukkoljatok, hogy nekem is összejöjjön, mert ismét hasonlo problémánk merült fel (hematoma, tapadás) És igen terhességnek számit, mert mér dobogott a szive, akkor már élõlény, ha sokan nem is igy gondolják.
A kérdező hozzászólása: teheat, vegulis arrol van szo hogy a tobbedik babasok tudjak mit kell erezni es azert erzik elobb... az egyik 7 hetes volt, masik 9... drukkolok neked, sok sikert es koszi mindenkinek!

Lányok, mitől készültök kit teljesen, hogy már az a pont legyen hogy kívánod essen már neked, hogy nagyon akarod?

hogyan készít ki a pasitok?

Legjobb válasz: Azzal tudott a legutóbi barátom kikészíteni, h már teljesen felhúzott, de még mindig csak a lábamat, karomat mellemet simogatta, majd mikor én is bedurvítottam, akkor kezdett hozzá a "továbbiakhoz" :)

Azzal tudott a legutóbi barátom kikészíteni, h már teljesen felhúzott, de még mindig csak a lábamat, karomat mellemet simogatta, majd mikor én is bedurvítottam, akkor kezdett hozzá a "továbbiakhoz" :)
Nekem nincs olyan. :) Nem vagyok egy szexmániás sajnos. :/
Én a hangját imádom nagyon és annyira vonzó amikor suttog a fülembe...:)
Amikor harapdája a nyakam, meg a vállam... Na az totálisan beindít!
Huh, engem minden beindít, amit a párom csinál rajtam, ahogy suttog a fülembe, ahogy csókol, amikor ott simogat, amikor beszél nekem, akár még egy közhelyen is teljesen fel tudok izgulni rá.:D
jaa, a nyak és a hascsókolgatás az nagyon bejön :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!