Találatok a következő kifejezésre: Az mitől hogy az utóbbi időben (23 db)

Az a problémám, hogy az utóbbi időben nagyon gyakran csuklok. Van, hogy napi 5-6 alkalommal is. Mit gondoltok ez mitől lehet? Nem minden nap, időről időre fordul elő.

Legjobb válasz: Lehet hogy Refluxod van nemkell megiedni itt mident megtlász róla http://www.fulspecialista.hu/index.php?page=content&method=s..

Lehet hogy Refluxod van nemkell megiedni itt mident megtlász róla http://www.fulspecialista.hu/index.php?page=content&method=s..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, elképzelhetõ, hogy igazad van, mert egyes tünetek tényleg jellemzõek rám.

Mitől lehet, hogy az utóbbi időben a menzeszem előtti pár napban barnás folyásom van, és nagyon fáj a hasam?

Terhesség kizárva, szoptatni nem szoptatok, fogamzásgátlót nem szedek! 33 napos a ciklusom, de a rendes mensi el?tt 2-3 napig barnás, minimális folyásom van!

Legjobb válasz: akár a felfázástól is lehet!

akár a felfázástól is lehet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, és a privát üzis infót is! Az esetleg nem lehetséges, hogy múlt hónapban a havim elõtt gombás fertõzésem volt, és nem mentem el dokihoz, hanem vártam, hogy magától elmúljon? El is múlt egy hét alatt, azt hittem, minden okés, és utána, mielõtt megjött, volt a barnázás, és akkor is úgy fájt a hasam alja, mintha le akarna szakadni! Most is, pár nap múlva kell megjönnie, megint barnázok, de annyira minimális, hogy épp, amikor pisilés után kitörlöm, csak akkor veszem észre, viszont a hasam megint úgy fáj, mintha jól hason ütöttek volna! Felfázás nem tudom, lehet-e, mert nem kell gyakrabban wc-re mennem, és mást sem tapasztalok, ami arra utalhatna, bár nem csodálnám, mert mindig a hideg járólapon ülök a babám mellett, míg játszok vele!

16+3 hkm vagyok és az utobbi időbe 2-3 napja esténként néha ugy érzem mintha rosszul kapnék levegőt. Vagyis nmély levegőt kell venem ahoz hogy elég legyen a szervezetemnek. Mitol lehet?

Legjobb válasz: Passz,azt nem tudom mitõl lehet,de nekem is volt ilyen idõs terhesen,aztán kb 1 hónap alatt elmúlt,ha nem hamarabb,de nekem csak akkor jelentkezett amikor este lefeküdtem,tehát vízszintesbe kerültem :/ Most megint kezdõdik,de nekem már érthetõ,mert nekem már annyira fent van a méh fundusa,hogy egyre kevesebb helye van a tüdõmnek. 28+6 hkm

Passz, azt nem tudom mitõl lehet, de nekem is volt ilyen idõs terhesen, aztán kb 1 hónap alatt elmúlt, ha nem hamarabb, de nekem csak akkor jelentkezett amikor este lefeküdtem, tehát vízszintesbe kerültem :/ Most megint kezdõdik, de nekem már érthetõ, mert nekem már annyira fent van a méh fundusa, hogy egyre kevesebb helye van a tüdõmnek. 28+6 hkm
Szia! Én most vagyok 16+2 hetes. Ugyan ez a problémám, ezt találtam ami kicsit megnyugtatott: Spóróljon a levegovel. Azon kapja magát, hogy fújtat, mint A három kismalac címu mesében szereplo farkas? A légszomj a várandósság újabb, teljesen normális kísérojelensége. A terhességi hormonok miatt a szokásosnál mélyebben veszi a levegot. Ez segít abban, hogy a baba sok oxigénhez jusson, Ön azonban kényelmetlenül érezheti magát. A várandósság késobbi idoszakában növekvo méhe tovább bonyolítja a helyzetet azzal, hogy nyomást gyakorol rekeszizmára, és csökkenti a helyet, ahová a tüdo tágulhat. A légszomj nem árt sem Önnek, sem babájának. Azonban ha aggódik emiatt, beszéljen orvosával vagy szülésznojével. Bolgog babavárást! :)
Én is így vagyok ezzel kb. 2 hete (16 hetes vagyok). Ez lehet fizikai okok miatt is (azaz simán a terhesség is okozhatja), de lehet pszichés is (nekem máskor is volt már ilyen, kivizsgáltak, minden rendben volt). A lényeg, hogy nem kell vele foglalkozni, és el fog múlni!

Az utóbbi időben gyakran előfordul, hogy reggelig nem tudok aludni, aztán reggel 5 körül tör rám az álmosság. Ez mitől van?

Már volt olyan is hogy egész éjjel forgolódtam, csak jönnek a zavaró gondolatok, és vége, ha jön a hajnal.

Legjobb válasz: Nem ártana fizikailag lefárasztanod magadat, akkor vissza áll a rendes alvási ciklus

Nem ártana fizikailag lefárasztanod magadat, akkor vissza áll a rendes alvási ciklus
Velem is ez van, most is fél órát sikerült aludnom... Nyáron sokáig fent maradtál mindig? Mert ha elõtte nem volt baj, lehet elõbb-utóbb visszaszoksz. Én azt vettem észre, hogy az a lényeg, hogy 12 óráig ébren legyek, utána 1-2 órán belül valahogy el tudok aludni. De ha nem vagyok fent 12 órát, akkor jön a 3-4-5 óra szenvedés az alvással.
Ez nem biztos, én heti 4-5x futok este, és még akkor is csak pár órát sikerül aludnom.
Kedves utolsó! Én ugyanezt csinálom, de elõtte 8 órát még dolgozok is.
Egyre több van?A napozás , szoli miatt is kijöhetnek.Én egyszer elmentem plasztikai sebészhez és az összeset levágattam magamról , véleményem szerint nagyon csúnyák.
utolsó válaszoló, ha esetleg olvasod! maradt a beavatkozás után heg v más nyom? lézerrel v sebészi úton szedték le?

Kisfiam 20 hónapos kb. egy hónappal ezelőtt napközben már csak reggel - ebéd utáni alváskor és - este lefekvéskor kért cicit, az utóbbi időben viszont van hogy óránként is, ez mitől lehet?

Legjobb válasz: attól, hogy adsz neki :) remekül tudja érvényesíteni az akaratát :D ha már neked kényelmetlen ennyi szopi akkor mondd neki, hogy nincs cici napközben, csak este, mert már elfogyott a tejci mára vagy valami ilyesmit... :)

attól, hogy adsz neki :) remekül tudja érvényesíteni az akaratát :D ha már neked kényelmetlen ennyi szopi akkor mondd neki, hogy nincs cici napközben, csak este, mert már elfogyott a tejci mára vagy valami ilyesmit... :)
Nálunk fogzásnál kéri töbször 1 évesem.Lehet csak megnyugszik töle ez az össszevisza idõjárás a felnöteket is kikésziti nem hogy, a kicsiket.Az én lányom is pár napja cicin log.Én meg dzédelgek fáj a buksim szoval biztos a változékony idõ miatt.

34 hetes terhesen az utóbbi időben gyakran csuklik a pocaklakóm. Mitől lehet és mit lehet tenni, hogy ne legyen rossz egyikünknek sem?

Legjobb válasz: Én megkérdeztem az elsõ fiamnál az orvost , azt mondta, örüljek neki ha napi 2-3 ilyen is van, mert gyomortelítõdés okozza, ami azt jelenti, hogy a baba gyomra jól mûködik, kifejlõdött és jól tud lakni(egyenlõre magzatvízzel) Most 31 hetet töltöttem a 2.-kal és már alig várom, hogy csuklani kezdjen, akkor tudom, hogy a gyomra okés!

Én megkérdeztem az elsõ fiamnál az orvost , azt mondta, örüljek neki ha napi 2-3 ilyen is van, mert gyomortelítõdés okozza, ami azt jelenti, hogy a baba gyomra jól mûködik, kifejlõdött és jól tud lakni(egyenlõre magzatvízzel) Most 31 hetet töltöttem a 2.-kal és már alig várom, hogy csuklani kezdjen, akkor tudom, hogy a gyomra okés!
A fentiekhez hozzátenném, hogy állítólag nem zavarja a babát, így engem sem zavart. Most 20 hónapos a kisfiam és még most sem zavarja, ha csuklik. Gondolom akkor a pocakban sem zavarta.
hát nem a gyomorral van összefüggésben.... a baba gyakorolja a légzõmozgást, levegõt akar venni és eközben magzatvizet nyel és ezért csuklik!! egy szülésznõ :)
Elsõ vagyok . Biztosan a szülésznõ válasza is teljesen helytálló, hiszen tanulta, nekem a szülészorvos mondta egy uh-alkalmával, mert épp akkor is csuklott a baba. Hát több oka is lehet, de az tuti , hogy a babának nem rossz , annyit észrevehetsz, ha talán túl sokáig tart egy idõ után erõteljesebben rugdos, hát lehet kicsit begurul a csuklás miatt, de ártani nem árt neki.

Az utóbbi időben vettem észre, hogy megnyúltak a kisajkaim és álló helyzetben a nagyajkakon túl érnek! Nem huzogatom és nem zavar, de mitől lehet?

Legjobb válasz: A nõk túlnyomó többségének ilyen - kivéve ha interneten keresel képeket, mert ott meg a borotvált "gyerekp*na" a divat. De attól még nem az az általános.

A nõk túlnyomó többségének ilyen - kivéve ha interneten keresel képeket, mert ott meg a borotvált "gyerekp*na" a divat. De attól még nem az az általános.
13:20as vagyok engem nagyon zavar, nem a mérete, mert egyàltalàn nem nagy. hanem nekem sokszor fàj...beakad..vagyis ez hülye szó rà, nekem el is kezdett "levàlni"egy rész..fogalmam sincs hogy..a lényeg h egy kis darab màr tökre lejött belöle és néha elég kellemetlen tud lenni.. én le fogom müttetni ha majd elmúltam 18 és pénzem is lesz rà.
Ne foglalkozz vele, ha tetszik, ha nem, nem tudsz mit csinálni vele, és nem is kell. Úgy jó, ahogy van. Az már csak az én magánügyem, hogy szeretem a hosszú kisajkakat. Meg sokan mások is.
A kérdező hozzászólása: Tény, hogy nem igazán szoktam nézegetni de most megnéztem és ezt láttam!
nem nem.. nekem is hirtelen nött meg..
Egyet értek Kingával, pl én is ... imádom. Szerintem semmi probléma nincs vele, viszont azt én is elképzelhetetlennek tartom, hogy csak úgy magától, de még mástól sem, meg tudna megnyúlni az a rész ott. Ha esetleg úgy fogytál volna, akkor sem hiszem hogy lehetne annyit fogyni, hogy hirtelen feltûnjön. Nem lehet, hogy eddig is ilyen gyönyörû volt, csak nem vettél róla tudomást, és esetleg olvastál róla valahol, valamit, megnézted, és most már nagynak látod? Üdv. 25/f
Nagyon sok nõnek ilyen. Az enyém is. A férfiak szeretik.
Nem lehet, hogy a nagyajkaid lettek kisebbek? Elég nehéz onnan fogyni, de azért megkérdezem. Én még nem hallottam olyanról, hogy vkinek megnyúlt a kisajka csak úgy, de ez nem jelenti azt, hogy nincs is ilyen eset.
Sok lánynak ilyen a puncija, ne aggódj!
Nekem is angyobbak a kisajkaim, pedig én még nem élek nemi életet, csak maszturbálok. Én is félek tõle, mivan ha elutasítanak majd.

32 éves vagyok, az utóbbi időben nőttek a bőrömön itt-ott, olyan hústüske félék, kis apró bőrszínű izék, mitől van ez? Hogy lehet megszabadulni ezektől, mert idegesítenek!

Legjobb válasz: Ha azok, amikre én gondolok, azok teljesen ártalmatlanok, és nem hiszem, hogy le szokták õket szedni, jön helyettük másik. (De az itteni tanács nem helyettesíti az orvossal való konzultációt.)

Ha azok, amikre én gondolok, azok teljesen ártalmatlanok, és nem hiszem, hogy le szokták õket szedni, jön helyettük másik. (De az itteni tanács nem helyettesíti az orvossal való konzultációt.)

Az utóbbi időben zöldet kakil 6 hetes kisfiam (csak szopik). Az első tejtől lehet, azt tudom. De van, hogy 70-90-110grammokat eszik meg egy etetés alatt - annyi első tej nem lehet. Akkor mitől zöld a széklete?

Legjobb válasz: nem baj ha zöld és nyúlik.Ez arra utal hogy többet eszik mint amennyit kellemesen meg tud emészteni a pocakja vagy még az is lehet hogy hurutos egy kicsit,de akkor se aggodj mert az anyatejes babáknál ez noprmális.Ha többet meg akarsz tudni9 evvel kapcsolatban akkor a bal oldali keresõbe írd be a zöld kaki szót és több kérdést választ is kidob evvel kapcsolatban.

nem baj ha zöld és nyúlik.Ez arra utal hogy többet eszik mint amennyit kellemesen meg tud emészteni a pocakja vagy még az is lehet hogy hurutos egy kicsit, de akkor se aggodj mert az anyatejes babáknál ez noprmális.Ha többet meg akarsz tudni9 evvel kapcsolatban akkor a bal oldali keresõbe írd be a zöld kaki szót és több kérdést választ is kidob evvel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!
Én is utánajártam ennek, 9 hetes lányom széklete is többször volt zöldes. Arra jutottam, hogy vagy túleszi magát, vagy sok elõtejet eszik vagy meg van fázva kicsit. Én személy szerint egyiket sem tapasztalom, de a baba jól van, vidám, nevet, nincs semmi baja:-) Így én sem nyugtalankodom. (a keresõbe zöld széklet-et írj)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!