Találatok a következő kifejezésre: Az mitől hogy az első (59 db)

Az mitől van ha beadom a babámnak a nurofen kúpot eltelik 5 perc és azonnal kakil? Nem hinném hogy azért mert "ingerli", pl ha viburcol kúpot adom be azzal semmi gond. és nem ez volt az első alkalom

Legjobb válasz: Szerintem csak ingerli. Lehet máshogy olvad, gyorsabban vagy ilyesmi, de szerintem az inger miatt kakil. Vagy egyszerüen csak véletlen.

Szerintem csak ingerli. Lehet máshogy olvad, gyorsabban vagy ilyesmi, de szerintem az inger miatt kakil. Vagy egyszerüen csak véletlen.

Mitől lett divat az hogy az első gyermekes anyukák pixire vágatják hajukat?

A barári körömben az összes várandós kismama pixire vágatta le a haját, de volt olyan is aki közvetlen az esküvő után. Holnap a derékig érő haját vágatja le teljesen az egyik barátnőn aki éppen terhes. A vároaban is, ha körbenézek a legtöbb anyukának pixie haja van. Szerintetek mi lehet ennek oka?

Legjobb válasz: Nekem 2 éves a fiam. Meg sem fordult a fejemben, hoyg levágassam, a fenekemig ér.

Nekem 2 éves a fiam. Meg sem fordult a fejemben, hoyg levágassam, a fenekemig ér.
Mi az a pixie haj???? Rövidet jelent? Amúgy ha rövidet jelent, gondolom praktikumból vágatták le. Rokonom nem sokára szül, de már most levágatta a hosszú haját. Az enyém majdnem hátközépig ér, de soha nem vágnám le. Igaz, a nap javarészében össze van fogva, mert különben a lányom kitépné, megenné :) ))
Milyen az a pixi haj???
hátközépig érõ hajam van, nem vágattam volna le, egyik szülés elõtt, és után sem. Ilyen a pixiehttp://www.google.hu/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/..
Szia!Váll alá ért a hajam, és szülés után mindenfelé hosszú hajszálakba botlottam:(Nem szívesen, de muszáj volt a baba miatt Pixire :DD vágatnom :DD Mostmár annyira nem hullik, így szeretném ha hamar megnõne...:)
2 dolog amiért levágattam (pont váll alá érõ) hajamat: 1. szülés után nagyon hullottt és elkezdett nagyon töredezni :-( 2. mikor a gyereket büfiztettem a vállamon vagy be kellett gumizni, vagy belebüfizett, ami nem igazán kellemes élmény. Most született a 3. gyermekem (3 hetes) de már megint ilyen a helyzet, tehát holnap megyek levágatni. Igaz én nem pixire vágatom, hanem ilyenre: http://www.gubodonci.eoldal.hu/fenykepek/alkalmi-frizurak-ro..
Milyen az a pixie haj?
Nekem is hát középig érõ rasztám van , csak az a gond hogy az egyébként hosszú egyenes hajamban :) a kislányom imádja morzsolgatni ha alszik, és ez az eredmény... soha nem vágatnám le mert nekem nem áll jól , de el tudnék képzelni egy felnyírt vagány rövid frizkót ha olyan lenne az arc berendezésem.
nekem hátközépig érõ rasztám van ès nekem se fordult meg a fejemben, hogy levágassam a hajam, pedig èn mosni is ritkábban mosom :D
Én ezt nem tapasztalom a környezetemben. De gondolom, aki levágatja a haját, praktikussági okokból teszi. Nekem nemrég született a 3. babám, és jelenleg növesztem a hajamat, most éppen vállig ér. Egyébként utoljára a gimiben volt egész rövid a hajam, az pedig már jó régen volt, jóval a gyerekek születése elõtt. :)
Én sosem vágatnám le. Mellesleg a tesóm kicsije imád vele játszani. 2 éves. Állandóan azt játsza, hogy "Hol a Köri, itt a Köri" és ki be huzkálja a hajamat, mint egy függönyt :D Praktikus a hosszú haj! :D... és szórakoztató :D
Már te sem :) ))
Nem tom, de Te, Kedves Elõttem szóló már nem lettél lepontozva :-) Az én ismeretségi körömben 3 anyuka van, aki levágatta ilyen rövidre a haját... az egyik azért, mert nagyon hullott neki. A másodikat nem tudom, a harmadik viszont azért, mert a rövid hajat szereti, nem olyan "macerás", a jelenlegi párja szerette volna ha megnöveszti, egy ideig ment is, de múlt hónapban (akkor voltak 4 hónaposak a fiaink) levágatta, mert zavarta a hosszabb haj. Én a lányom 1 éves szülinapja után vágattam le a hajam rövidebbre, de nekem nem áll jól, pedig úgy szeretném, ha rövid hajam lenni- mert azt lehet beállítani és csak pár perc, a jelenlegit meg csak bekötni tudom, formázni nem, pedig van itthon amivel formázhatnám... és talán a lányom (2 éves lesz) és a fésû sem rángatná annyira :-)
Off lesz. Én ezt nem értem, mindenki válaszolt a kérdésre, minek van mindenki lepontozva?
én 23 vagyok lassan 2 éves a fiam, én nem vágattam le váll alá ér, vörös melír csíkokkal gesztenye barna hajam van, tök egyenes max a végébõl vágattam meg a fufrumból, én sem értem mondjuk azt sem miért hordják folyton copfban, én csak ritkán hordom copfban
Nekem nem elõször van ilyen frizurám. :D És most véletlenül pont úgy jött ki, hogy levágattam a hajam (utáltam már a vállig érõt) és kb 2 héttel utána derült ki, hogy terhes vagyok. Nálam ennyi az oka. :)
Már nem azért a két szóért, de miért lett majdnem mindenki 0 százalékos? :O
Szerintem a rövid hajat sokkal többet kell formázni mint a fenékig érõt, azt csak megszárítom és kész.
En barati koromben senki nem vagatta le, de tagabb kornyezetemben se tapasztaltam ilyet. Tobb okot tudok egyebkent elkepzelni: szules utan az en hajam is hullott nagyon es teljesen fako volt, utolag nezegete a kepeket latom, hogy az egyebkent szep hajam milyen csunya volt. Megertem ha valaki levagatja. Praktikum. Az illeto nem akarja se szaritgatni, se beloni, se osszegumizni. Es meg egy. Lehet, hogy az illetonek atmenetileg mas a fontos. Nekem pl volt egy zuros parkapcsolati idoszakom sok-sok feltekenyseggel, aminek vege lett, a maganeletem rendezodott, de egy idore elegem lett a kornyezetemben levo ferfiakbol es akkoriban nagyon zavart, hogy allandoan megbamultak barhova mentem. Ekkor volt egy par honap, amikor nagyon le akartam vagatni a hajam teljesen rovidre, a parkapcsolatomra koncentraltam es nem akartam, hogy idegen ferfiak nyalcsorgatva stiroljenek.
Gondolom praktikusság miatt (nem kell annyit vasalni, formázni), a hajmosás/szárítás és hamarabb megvan, mint egy hosszú hajnál. Hajhullás miatt. Szülés után iszonyat mennyiségben hullik a nõk haja, és elég idegesítõ mindenhol hajszálakkal találkozni. A rövid haj is hullik, de állítólag nem annyira, mint a hosszú. Errõl nincs tapasztalatom, mert én nem vágattam le, majdcsak derékig érõ festett fekete hajam van. Szülés után 3 hónappal látott elõször fodrász, igazított a fazonon, és ennyi. Ha nincs idõm vasalni a hajam, akkor felkötöm, felcsatolom. Ennyi. Ezért nem vágattam volna le. A harmadik gondolatom az, hogy tetszik nekik a pixi haj.
Anyukám anno azért vágatta le, mert elmondása szerint durva, és fénytelen lett a haja, illetve nagyon hullott. Én arra gondoltam, hogy lehet nekem is olyan lesz a terhességem alatt, de szerencsére nem lett. Sõt, talán még azt is meg merném kockáztatni, hogy egészségesebb, mint a terhességem elõtt. Volt már több méretû is a hajam (hátközépig érõ, váll alatti, és majdhogynem fülig érõ) Én mindegyiket szerettem valamiért. Hátközépig érõre többé nem növeszteném meg.. :) Most a vállam alatt ér pár centivel, és most ezt szeretem.
Én nem vágtam ilyen rövidre, de a hátam közepéig érõ hajamat most államig érõre vágtam, mivel irtózatos mennyiségben hullik(5hónapja szültem). Mindenhonnan a hajszálaimat szedegettem ki, hiába volt összefogva, a lányom kezére is rácsavarodtak a hosszú hajszálaim, így levágtam. Ráadásul most már ki is tépi a hajamat a lányom, így még inkább örülök, hogy levágtam. Remélhetõleg mire visszanõ a hajam szép hosszúra, már nem fog hullani így, ahogyan most. De nekem az ennyire rövid haj is tetszik, amit pixinek hívtok, ettõl függetlenül nem merném bevállalni az ilyen rövid hajat.
Egy olyan ismerõsöm van, aki levágatta szülés után a haját, mert csomókban hullott neki a szoptatás alatt. Rajta kívül jópár kismamát és anyukát ismerek, de senki más nem vágatta le a hosszú haját, többek között én sem.
Nekem az a tapasztalatom (saját is), ha egy nõnek valami jelentõsebb változás történik az életében, akkor általában megváltoztatja a frizuráját (pl. egy szakítás egy hosszú kapcsolat után, vagy új partner, ilyesmi). Nem biztos, hogy éppen rövidre vágatja, lehet csak átfestteti, de általában ilyenkor a nõk változtatnak valamit látványosan a külsejükön. Én is levágattam a hajam szülés után kb. 2-3 hónappal. Már régen terveztem, mert nekem régen is évekig volt rövid hajam, de az utóbbi kb. 15 évben hosszú volt. Ilyenkor bátrabb is az ember, hiszen a kollégák már megszokták a régi külsejét, és elég nagy visszhangot vált ki egy ilyen elég drasztikus változás a munkahelyen, és ezt ilyenkor elkerülheti az ember, végre kipróbálhat valami újat anélkül, hogy mindenki visítva közeledik felé a folyosón a munkahelyen, és fejhangon üvölti, hogy "jéééééé, levágattad a hajaaaaaad???!!!!!". Én személy szerint mikor megszületett a kisfiam, úgy éreztem, hogy teljesen más ember lettem (és azóta is). Szóval szerintem ez valahol az "új ént" szimbolizálja. Egyébként szerintem is ugyanannyi macera van a rövid hajjal is mint a hosszúval, legalábbis nekem vékony szálú zsírosodó hajam van, ezért minden nap be kell lõnöm, de nekem a hosszúval is kb. ugyanennyi macera volt, vagy csak egyszerûen hátra nyaltam egy copfba, de azt meg már untam. Szóval én személy szerint ezért vágattam le :) .

29 hetes terhes vagyok, 1-2 hete gyakran fáj a csípőm két oldalt, hogy néha aludni alig bírok, sehogy sem kényelmes. Most már nappal is érzem. Mitől lehet? Az első babámnál nem éreztem ilyesmit.

Legjobb válasz: En gyakran erre ebredek,percekbe telik,amig elmulik a fajdalom,32 hetes vagyok,az okot sajnos nem tudom,csak tippelni tudok: szerintem szelesedunk :),amit azert gondolok,mert ha azt a szoknyat probalom felvenni,ami tavaly logott rajtam,most a csipomig jon fel,de onnan meg se mozdul,pedig nem hiztam,csak 6 kg van rajtam,az is a pocimon. Kitartast,jo babavarast! :)

En gyakran erre ebredek, percekbe telik, amig elmulik a fajdalom, 32 hetes vagyok, az okot sajnos nem tudom, csak tippelni tudok: szerintem szelesedunk :) , amit azert gondolok, mert ha azt a szoknyat probalom felvenni, ami tavaly logott rajtam, most a csipomig jon fel, de onnan meg se mozdul, pedig nem hiztam, csak 6 kg van rajtam, az is a pocimon. Kitartast, jo babavarast! :)
A kérdező hozzászólása: köszi, én sem híztam eddig egy grammot sem. Biztosan ez lehet, de elég kellemetlen!
a hormonok miatt lazulnak a csontok és a baba is jobban nyomja már a déli területet. Elképzelhetõ, hogy már a szülõcsatornába is elkezdett beékelõdni. A hízásnak pedig semmi köze ehhez.

Sex végén amikor a párom elmegy, állandóan hányingert kapok a spermáktol, már akkor amikor érzem, hogy lüktet neki és elfog élvezni, ez mitől lehet? Elfog mulni valaha? 27 éves lány, szeretem a barátomat egy éve vagyunk együtt, ő volt nekem az elsö.

Legjobb válasz: Na az elõbb jól megkaptad :-))) Hát ahány ember, tényleg annyiféle. Attól hogy valaki valamit nem szeret, még nem bizti, hogy rossz ember. Hogy 27 évesen az elsõ fiúd? Nem lóverseny ez, hogy tromfolni kelljen, ki veszti el hamarébb a szüzességét, kinek hány pasija volt. Az elsõ pasimnál (aki a férjem lett) el sem tudtam képzelni, hogy orálisan elégítsem ki. Jó ha kétszer megtettem és egyáltalán nem örömmel. Nulla volt a fickó az élet minden területén. Aztán igenis találkoztam olyan férfival, akivel szívesen és bármikor...és én is élveztem az orált. (Most is szeretem, és a mostani férjem is imádja.) Számít, hogy kivel csinálod. Sztem, te magát ezt a szexformát nem szereted és ezért így utasítod el. De olvastam valahol, hogy számít, mit eszik, iszik a pasi. Dohányos, italos, összevissza zabáló pasinak állítólag büdös! és rosszízû a spermája.

Szóval igen .... ott valami nagyon nincs rendben, akár így nézzük, akár úgy ... Na de ilyet is most olvasok elõször, hogy valaki ettõl behány ... atya isten. Akkor eddig engem jó csajszikkal hozott össze a sors ...
Na az elõbb jól megkaptad :-))) Hát ahány ember, tényleg annyiféle. Attól hogy valaki valamit nem szeret, még nem bizti, hogy rossz ember. Hogy 27 évesen az elsõ fiúd? Nem lóverseny ez, hogy tromfolni kelljen, ki veszti el hamarébb a szüzességét, kinek hány pasija volt. Az elsõ pasimnál (aki a férjem lett) el sem tudtam képzelni, hogy orálisan elégítsem ki. Jó ha kétszer megtettem és egyáltalán nem örömmel. Nulla volt a fickó az élet minden területén. Aztán igenis találkoztam olyan férfival, akivel szívesen és bármikor...és én is élveztem az orált. (Most is szeretem, és a mostani férjem is imádja.) Számít, hogy kivel csinálod. Sztem, te magát ezt a szexformát nem szereted és ezért így utasítod el. De olvastam valahol, hogy számít, mit eszik, iszik a pasi. Dohányos, italos, összevissza zabáló pasinak állítólag büdös! és rosszízû a spermája.
Egész egyszerûen csak arról van szó, hogy nem jó vele a szex, és csak azért mert Õ az elsõ és évek óta együtt vagyunk nem érdemes ezt csinálni.Talán valaki mást kéne keresned, hátha ott ilyen problémád nem lesz...Nekem is volt régebben egy partnerem akivel amikor szexeltem utána mindig "kanszagot" éreztem.Annyira zavart, hogy az volt az érzésem, hogy mások is érzik rajtam, és alig vártam egy gyors, alapos zuhanyzást.(de sokszor az se ért semmit)Ezért inkább vége lett, hisz úgyse illettünk egymáshoz...Azóta se volt ilyen kínos esetem hál istennek...
Jó, természetesen megeshet, hogy a srácban van a hiba, nem zárok ki semmit, csak furcsa ez így ahogy van. Mindenesetre akkor majd nézd meg más srácnál mit tapasztalsz.
Nem lóverseny persze, csak látod meg is van az eredménye .. Ha kamaszkorban az ilyen "hülyeségeken" nem esik át, akkor most 27 évesen tapasztalja meg ... hát ez nekem magas, de hát ezek szerint van ilyen. De azon röhögök magamban, hogy aztán meg van a másik véglet, akik 15 évesen szo...kodnak össze-vissza már. ... hihetetlen na. Mindenesetre hidd el, nem undorító, sõt izgató, és való igaz, ha az íze nem tetszik, az egy dolog, azt elhiszem, lehetséges, valóban összefüggésben van a kajával, dohányzással. De sztem eleve rossz hozzáállás az, hogy "megteszem neki mert akarja". Jézus isten .... ez nem erõszak, ennek izgatnia kellene, nem pedig "megtenni, egye fene", hát engem ez is megdöbbent ...
De TE mit értesz az alatt hogy "Sex végén"?? mert ha orális szex végén undorodsz attól hogy érzed hogy mindjárt elmegy , akkor az sztem OK (nem tagadom én azonnal behánynék... még soha nem csináltam senkinek és ha csinálnám akkor sem várnám meg még elmegy .. ez van) De hogy ha szeretkezés végétõl undorocc akkor ott vmi nincs rendben :/
Nem tudom miért ennyire kiakadva mindenki, hogy 26 évesen vesztette el, akkor jött az akivel megtenné. Vagy csak azért, hogy ne legyen már szûz, feküdt volna össze valakivel, akivel nem is igazán akarja? Hát azért nem olyan fura, hogy rájön a hányinger. Van aki nem bírja a sperma ízét és nem szereti. Talán akkor nem kéne a szádba engedni. De tényleg nincs ott hogy most orális szexnél, vagy rendes szexnél jön ez rád. Mert ha akkor mikor a hüvelyedben van, nem értem attól miért jön rád a hányinger. Az elég furcsa lenne. Azért ezt megírhatnád itt.
De akkor is, 26 éves kora után veszti el valaki?? Ott már biztos nincs valami rendben.
Hát valahol ott lehet a gond amit mondasz, ne vivccelj, 27 évesen õ neked az elsõ ???? és az meg hogy lehet? Hát hallod azért hihetetlen szélsõségek vannak, éppen tegnap azon veszekedtünk egyik kérdés kapcsán, hogy 90% szerette az analszexet, és sztem meg az undorító, na puff most meg olvasom ezt, hogy van olyan aki szerint a sperma undorító. Ne haragudj, de sztem minél hamarabb menj pszichológushoz, itt a probléma az agyban van ... tudod "normális" embert inkább felizgat, nem pedig hányingert kap ettõl .ááááá hallod, na jó reggelt csináltál nekem :-D
Megmondom én neked: Mert igen furcsa, hogy egy kamasz lány vagy fiú, amikor tombolnak benne a hormonok, nem túl egészséges ha egyszerûen nem izgatják õt a srácok ... oylan nincs, hogy mindegyik hidegen hagyja, vagy legalábbis nekem magas. Ezért írtam, hogy valami nincs rendben, és akkor most meg lehet csodálkozni, hogy 27 évesen jönnek elõ a problémák, amelyeknek már tizenévesen elõ kellett volna jönniük.
Amúgy nem muszáj folyton úgy befejezni a szexet h bele élvez a szádba... Azt én se bírnám folyton. Sõt én nem is engedem neki, mert számomra kicsit gusztustalan. Amikor olyan kedvem akkor beleélvezhet a számba de persze kiköpöm. Minden nõnek szive joga eldönteni h mit kezd a barátja spermájával! Írhat itt akárki akármit, ez a te döntésed! És ha már hányingered van, talán nem is szívesen csinálod..az meg mire jó? Lehet h más nagyon szereti a spermát, de attól h te nem még nem vagy rosszabb náluk! Ja, és sztem az undor nem fog elmúlni, egyszerûen nem bírja a gyomrod.
irta, hogy a szájába élvez? én nem láttam, irta, hogy most vesztette el??? ha õ neki az elsõ, az azt is jelenthetné, hogy 18 éves kora óta vele van... nem mintha baj lenne, ha 27 évesen lenne neki az elsõ, a hányinger pedig elmúlhat, csak nem gondolj rá, ne gondolj olyasmire, amit nem szeretsz benne, pl ize vagy szaga, vagy akár azt, hogy lesz egy kis kosz..., már ha nem benned élvez. ha pedig tényleg szádba, akkor ne hagyd, neked is élvezned kell, azért csináljátok. lány
Ugy az elsõ hogy legelsõ ? vagy ezzel a pasival az elsõ ?
szvsz van. Amúgy milyen volt? Gyengéd volt? Lehet hogy megsértett valamit, meg ügye lehet a szûzhártyád vastag volt
sok koze nincs a hasfajasnak , max a gyomorideg , de nyugi ;)
A kérdező hozzászólása: Igen, legelsõ volt... Amugy tapasztalt a srác szoval nagyon gyengéd volt, és nagyon figyelt mindenre...
az alhasad, a köldök alatt?
A kérdező hozzászólása: Igen ott.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk ma már nem... De tegnap egész nap fájt...

Az mitől lehet, hogy az első menetet, csak olyan 2-3 percig birom, de a másodikat már sokkal tovább? hogy lehetne elérni azt is, hogy az első is hosszabb legyen?

Meg mit?l lehet az, hogy a barátn?mnek néhány pózban még fáj? nemrég vesztette el a szüzességét velem. Köszönöm a segítségeket!!

Legjobb válasz: Ha azt akarod,hogy az elsõ menet is hoszabb legyen,akkor a menet elõtt pár órával masztizz egyet,és akkor hosszabb ideig fogod birni.

Ha azt akarod, hogy az elsõ menet is hoszabb legyen, akkor a menet elõtt pár órával masztizz egyet, és akkor hosszabb ideig fogod birni.
A második menetet azért bírod jobban, mert ha egyszer már kiürült, akkor lassabban termelõdik újra a sperma. Idõvel fog az menni, gyakorlat teszi a mestert. Javaslom, hogy úgy csináljátok, hogy a barátnõdnek ne fájjon, idõvel ezzel sem lesz probléma. Bár vannak olyan helyzetek, amik fájdalmat okozhatnak még egy tapasztaltabb nõnek is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeiteket!! megpróbálom, amiket mondtatok
Én is kipróbáltam, és a barátnõm csodálkozott is, h mennyi ideig bírom....elõtte kicsit hamar mentem el:S:S de így tökéletes :) :) tuti!!!

Mitől lehet az hogy elmúlt a menstruáciom és rá pár nappal olyan mintha megint meg lenne de csak picit és ilyen barnás és ez mellé érzékeny és kicsit viszket is? (fogamzás gátlót szedek még csak az első levelet)

Legjobb válasz: Az elsõ 3 hónapban elõfordulhat pecsételõ vérzés a 2 menstuáció között, ez teljesen normális. Nekem 1 hónapig volt az elsõ levél alatt, akkor végig barnázgattam, de a 2. levélnél már elmúlt. Ha 3 hónap után is ilyet tapasztalsz, akkor menj vissza a nõgyógyászhoz.

Az elsõ 3 hónapban elõfordulhat pecsételõ vérzés a 2 menstuáció között, ez teljesen normális. Nekem 1 hónapig volt az elsõ levél alatt, akkor végig barnázgattam, de a 2. levélnél már elmúlt. Ha 3 hónap után is ilyet tapasztalsz, akkor menj vissza a nõgyógyászhoz.
A vérzés attól van, hogy hormonzavart okozott a gyógyszer. Ez majdnem mindenkinél így van. A viszketés meg kezdõdõ gombás fertõzés. Ez is a foggátló gyakori "mellékhatása". Én ezért nem szedek már semmi ilyesmit:) Sokkal jobb a tudat, hogy van természetes, egészséges ciklusom és nem nyomom el hormonokkal.
A kérdező hozzászólása: én azért szedem hogy megjöjjön rendesen:/ Köszönöm a válaszokat:)
Hát az elég gáz, hogy azért szeded... Kezdjük ott, hogy a fogamzásgátló mellett nincs rendes ciklus, ami a levél végén jelentkezik, az sem igazi menstruáció, hanem megvonásos vérzés, ami hormonelvonás hatására jelentkezik. Tehát a tabletta nem oldja meg a menstruációs rendellenességeket, csak elfedi. Nem is értem, hogy lehet egy orvos ennyire felelõtlen, hogy valakinek ezért írja fel. A valódi okot kéne meggyógyítani nálad, nem struccpolitikát folytatni, ha késõbb gyereket akarsz...
A kérdező hozzászólása: Én meg a párom se értettük miért írta fel de azért kiváltottuk hátha rendbe hozza. De szerintem ez a levél után nem szedem tovább.

Négy hetes babám már 5, 5 kilós, és aggódom, hogy mitől nő ilyen drasztikusan gyorsan és sokat. ( igaz, 4340 grammal született ) Ilyen gyorsan nőnek az újszülöttek az első hetekben?

Legjobb válasz: nem csak az elsõ hetekben, hanem az elsõ hónapokban. kb 1 kilót, aztán olyan 4-5 hónaptól már fél kilót fog "csak" hízni. ez teljesen normális:)) az én fiam az 1. hónapban 1,5 kilót hízott, pedig 3600 grammal született.

nem csak az elsõ hetekben, hanem az elsõ hónapokban. kb 1 kilót, aztán olyan 4-5 hónaptól már fél kilót fog "csak" hízni. ez teljesen normális:) ) az én fiam az 1. hónapban 1, 5 kilót hízott, pedig 3600 grammal született.
szia!szerintem nem sok, ügyes baba.
Nyugi! Mi is így megugrottunk az elején! Mi 4280-al születtünk, a kórházból 4 kg-val engedtek ki pénteken délben, és szerdán reggel, mikor mentem védõbe a manómmal, már 4, 5 kg volt! Ügyes baba, õt ezek szerint nem kellett tanítgatni a szopizásra.:) Ne aggódj, az elsõ pár hónapban nagyon sokat nõnek, és majd lesz olyan hónap is, mikor szinte alig hínak.
Az Én kisfiam 3350-el született, most 8 hetes és 5900g!(anyatejes)
szia, szerintem nem sok a súlya, mi 3700grammal születtünk, 3450-el jöttünk haza és egy hónaposan Õ is 5kiló volt, most két hónapos és 6120gramm. Az én fiam egy kis zabagép! Szóval ne aggódj szép egészséges babád van, gratula!
Az én kisfiam az elsõ hónapban 1, 2 kilót hízott.
Szia! Az én kisfiam is 4300 gr-al született császárral, anyatejes volt, és 1 hónaposan 5320 gr. A második hónapban is hízott 1 kg.ot, és most 4 hónaposan 7580 gr. Szerintem is szépen fejlõdik a babád, de késõbb már lassulni fog a hízás. Ne félj, nem lesz belõle óriásbébi, a kisebb babák is be fogják õt majd késõbb érni a súlyukkal.

Mitől függ, hogy mennyire fog fájni az első alkalom?

Legjobb válasz: Nem mindenkinél fáj, és nem mindenkinél vérzik. Minden lány szûzhártyáján van egy nyílás, ami teljesen egyedi, mint az ujjlenyomat. Ha ez a nyílás nagy, akkor valószínûleg az elsõ közösülés se nem fáj, se nem vérzik. Ha szûkebb, akkor fáj is, meg vérezni is fog. Ebben is lehetnek fokozatok. Ha csak a dolog fizikai oldalát nézzük, akkor a fájdalom, az fájdalom. De ha az elsõ közösülés, szex szerelemben történik, akkor az érzelem képes feledtetni az átmeneti, és nem kibírhatatlan fájdalmat is. Azt nem lehet tudni elõre, kinél milyen lesz.

Nem mindenkinél fáj, és nem mindenkinél vérzik. Minden lány szûzhártyáján van egy nyílás, ami teljesen egyedi, mint az ujjlenyomat. Ha ez a nyílás nagy, akkor valószínûleg az elsõ közösülés se nem fáj, se nem vérzik. Ha szûkebb, akkor fáj is, meg vérezni is fog. Ebben is lehetnek fokozatok. Ha csak a dolog fizikai oldalát nézzük, akkor a fájdalom, az fájdalom. De ha az elsõ közösülés, szex szerelemben történik, akkor az érzelem képes feledtetni az átmeneti, és nem kibírhatatlan fájdalmat is. Azt nem lehet tudni elõre, kinél milyen lesz.
Sokat számítt hogy a pár menyi idöt tölt el elöjátékkal, pettingel.Hoszabb idönél nöl az esélye annak hogy nem lesz kellemetlen, fájdalmas érzés a lánynak.
ha a fiju fel le fel le és ki be dugdssa a péniszit és úgy kibve hogy teljesen ki húzza utánna teljesen bele akko valószinú fáj de a vérzés az inkáb má a lánytól függ
▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓ ▒▓▓▓▓▓▓░░░▓ ▒▓░░░░▓░░░░▓ ▓░░░░░░▓░▓░▓ ▓░░░░░░▓░░░▓ ▓░░▓░░░▓▓▓▓ ▒▓░░░░▓▒▒▒▒▓ ▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓ ▒▒▒▒▒▓▓▓▒▒▒▒▓ ▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▓▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▒▓▒▒▒▒▒▒▒▓ ▒▒▓▒▒▒▒▒▓

A barátnőmmel nemrég történt meg az első eggyüttlét! Első alkalommal vérzett de viszont egy héttel később megint csináltuk és akkor is vérzett! Mitől lehet ez hogy a másodiknál is vérzett? Vagy ez normális?

Legjobb válasz: Velem is ugyanez volt. :( Nem tudom, hogy normális-e, ráadásul én másodszorra sokkal jobban véreztem, mint elõször. És még másnap is. :( Szóval olyan téren megnyugodhatsz, hogy ez mással is elõfordul... Hogy normális-e, az más kérdés. :S 19L

Velem is ugyanez volt. :( Nem tudom, hogy normális-e, ráadásul én másodszorra sokkal jobban véreztem, mint elõször. És még másnap is. :( Szóval olyan téren megnyugodhatsz, hogy ez mással is elõfordul... Hogy normális-e, az más kérdés. :S 19L
Nyugi, nyugi, türelem, nem fog elvérezni :) Viccet félre téve fájt is neki? Másodszorra is? A vérzés a természetes, mondjuk elsõ alkalommal elõfordul a fájdalom is, de ha elég figyelmes vagy, és óvatos, és kellõképpen sikerül ellazítanod Õt, akkor elõbb utóbb semmi gond nem lesz. Sõt! Csak türelem :) Sok sikert, és boldog órákat nektek!
Vagy de, vagy viszont. Lehet, hogy az elsõnél csak felsértetted a szûzhártyáját, és csak a másodiknál szakadt el.
Nem akarlak elkeseríteni, de én még 4.5. alkalommal is véreztem.Igaz nem sokat, de volt pár csepp és kicsit fájt is.Majd fokozatosan elmúlt.Ne aggódjatok, de ha megnyugtat titeket, akkor beszéljetek egy orvossal.
semmi gáz! velem is ez vooolt! elsõ pár alkalommal véreztem de semmi bajom nincs..amm próbáljátok meg azt h a bnõd minnél jobban ellazuljon akk vszín nem fog fájni neki és meg is fog szünni a vérzés;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!