Találatok a következő kifejezésre: Az mitől hogy az (3682 db)

Egyes alaplapokon készenléti állapotot lehet csak kapcsolni elektronikusan, ezért egyes csatlakozók feszültség alatt vannak.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Asszem a BIOS-ban is van valami beállítás ezzel kapcsolatban. Valami "USB Keyboard support" vagy mi. Nézd meg, hogy tiltva van-e.
Ez jobb családokban is elôfordul, pl.stressz, megfázás, stb.
A kérdező hozzászólása: tegyük hozzá hogy 18 vagyok életemben nem vizeltem ágyba most elõször nagyon cink lány létemre is

Múltkor azt álmodtam, hogy az egyik barátommal együtt voltunk.21 éves férfi vagyok és még mielőtt bárki is azzal jönne, nem vagyok meleg! Mitől volt ez?

(3 éve van barátnőm és még sohasem volt ilyen álmom) Miért volt ez ?

Legjobb válasz: Sokat gondolkodsz, azon ,hogy milyen egy férfival.

Sokat gondolkodsz, azon , hogy milyen egy férfival.
A kérdező hozzászólása: sohase gondoltam bele, az álmom volt az elsõ és utolsó
Én meg amikor sokáig nem volt nõm olyanokat álmodtam, hogy lecopom magam..
ha egyszeri alakalom akkor minek aggódni?
mindenkiben van látens homoszekszualitás , hu de le fognak ezért pontozni de mindegy, szóval addig nincs gond még nem gerjedsz rá a jelenlétében , az álomnak semmi jelentõsége
Nem kell mindenben okot keresni. Lehet, hogy csak ezt tartotta elég bizarrnak az agyad, vagy mondott valamit a srác, ami miatt az agyad azt tovább csavarta, stb. Persze azt is jelenthetné, hogy nyitottabb vagy a saját nemed irányába, mint amennyire tudod/akarod tudni, de ez csak egy lehetõség a millió közül.
Attól függ melyik kaszthoz tartozol. Ha a zsidókhoz, akkor bizony gondok vannak, de ha ember vagy akkor normális.
Te annyira rettentõen értelmes vagy, hogy az már szinte félelmetes.
Nem nem természetes. Ha jól hallottam nem hülyeséget akarok írni, akkor a kisbabáknak is rendszeresen hátra kell az anyjuknak húzni rajta a bõrt hogy késõbb ez ne okozzon fájdalmat közösülésnél együttléteknél.Elvileg így nyúlítják a bõrt rajta(?) Nem vagyok biztos benne de nekem ezt egy két gyerekes anyuka mondta és mind a két fia felnõtt már.
az attól függ, menyire nem megy lejjebb, amugy a filmekben a színészek körül vannak metélve (ez a zsidó kultúrára a legjellemzõbb de tõlünk nyugatabra is teljesen természetes); megkérdezhetem, hogy volt-e már sexuális kapcsolatod? és hogy fájt-e az eggyütlét?
A kérdező hozzászólása: LadySuzanne igen voltam és nem fályt mivel a nõ nemiszerv belselye nyákás, csúszós és szerintem ezért
... az jó, azért kérdeztem, mert ha egy férfinek fáj mikor szeretkezik vagy le akarja huznia bõröcskét a pénisze tetejérõl, esetleg fittymaszûkülete lehet (ezért huzogatják a kisfiús anyukák a kisfiaik fütyiét, hogy ezet elkerüljék) de ha neked nem fájt, valószínû nem errõl van szó... akkor sajnos nincs ötletem miért lehet

14 éves vagyok és nagyon aggaszt, hogy össze-vissza jön meg. Persze tudom, hogy ez normális egy bizonyos fokig. De az nemhiszem, hogy az amikor egyszer megjön fél évre kimarad, megint megjön és megint fél évig kimarad. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Nyugi, ez teljesen természetes. Nekem a téli hónapok alatt nem szokott megjönni. Volt, amikor fél évig szarakodott. Még kamasz vagy, nem állt be rendesen. De ha megnyugtatna, akkor menj el nõdokihoz.

Nyugi, ez teljesen természetes. Nekem a téli hónapok alatt nem szokott megjönni. Volt, amikor fél évig szarakodott. Még kamasz vagy, nem állt be rendesen. De ha megnyugtatna, akkor menj el nõdokihoz.
nekem ezt fura elképzelni..12 éves korom óta van meg és mindig rendszeres volt. A hugomnak nemrég jött meg, de neki is ilyen.. egyszer megjön mikor kedve van neki..
Hát ez egyáltalán nem természetes...szerintem szólj anyukádnak, és menjetek el nõgyógyászhoz:)
Ilyen korban lehet normális is. De azért nem árt, ha lát egy nõgyógyász. De fogamzásgátlót ne fogadj el...

Mitől van az, hogy ha behajlítom a térdem vagy legugolok akkor a térdem recseg? Meg olyan is előfordul hogy néha kiugrik a térdem a helyéről és ha kiegyenesítem a lábam akkor visszaugrik, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Lazák az ínszalagjaid, és/vagy fel van puhulva a porcszövet. Szedj valamilyen porcerõsítõt. A szalagok állapotán nem lehet változtatni, az inkább genetikai adottság. Sporttal erõsítheted az izmokat, és akkor jobban tarja majd a térd izületet.

Lazák az ínszalagjaid, és/vagy fel van puhulva a porcszövet. Szedj valamilyen porcerõsítõt. A szalagok állapotán nem lehet változtatni, az inkább genetikai adottság. Sporttal erõsítheted az izmokat, és akkor jobban tarja majd a térd izületet.
A sportot nem ajánlanám ilyenkor, inkább kíméld. Max úszás vagy valami.
Erre itt nem fogsz választ kapni!Menj orvoshoz!
Nekem is ugyanez. Még mindig vérzek, 7 hete szültem.
nekem most három hónapos a kislányom. kb 4 hétig véreztem a szülés után, utána egy hétig semmi, utána egy hétig véreztem, majd megint kimaradt egy hét és utána ismét egy hétig véreztem. azóta pedig egyáltalán nem. úgy tudom, normális, ha a szoptatás alatt nem rendszeres a vérzés.
A kérdező hozzászólása: Most egy kicsit megnyugodta remélem nekem is hamarosan elmulik és helyre áll minden köszönöm a válaszokat :) És gratulálok a Kislányodhoz sok egészséget nektek. Nekem kisfiam van. További szép napot.
A neonhalak az akvárium alján és közepén úszkálnak. Nem jelent rosszat.
mekkora az aksi?
Hány literes az akvárium, hány fokos a vize, és hány napja indítottad el?
Az hogy az akvárium alján úszkálnak azt is jelentheti hogy nem érzik magukat biztonságban. Adj meg több adatot (hány hal van, mekkora az akvárium, milyen az aljzat stb)
A kérdező hozzászólása: ez egy viszonylag kicsi akvárium, 30x20x20-as, és van benne egy guppi, és 4 neonhal, kavicsokkal, egy kisebb növénnyel, és egy sziklával... még cska msot kezdtem, szval nem nagyon sokat értek hozzá sajna :S
A kérdező hozzászólása: Hát már kb 5 napjaq vannak meg. Nem tudom, hogy az nem e lehet a baja, hogy nem tettem csöppeket a vízbe, és nem is vártam a vízzel egy napot sem, hogy kicsit elszaporodjanak a baktériumok.
a baj az hogy 30 liter alatt nem szabad gerinces állatot tartani... és az hogy a neonoknak minimum 70 liter kell... meg legalább 8-at kell tertani és a guppinak is kellene minimum 40 liter.. meg nem jó egyedül nekik szal kellene neki még 3 társ.. ha állatot tartassz elõbb olvass utána az igényeinek
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, de rosszul irtam ki az adatokat. 40x30x20. És hidd el, nem én voltam ilyne okostóni, hogy igy vágja bele, hanem úgy kaptam valakitõl, akit nagyon is jól ért az állatoktól, bár már annak is kéne örülnm, h ingyen kaptam meg a dolgokat hozáá.... nem tudom, de még cska msot kezdem el igazán olvasni halakról dolgokat... Bár az akvárium méretérõl nem találtam információkat, hogy mekkorának kell lenni, ugy tudtam, h az lényegtelen, vagyis jobban mondva a halak számától, és nem midnen esetben a fajtájától függ :) de hátt úgy látsizk már a netben sme lehet megbízni :)
A kérdező hozzászólása: Mac audio mp 2000-es erõsítõ // 2 mnc 8ohm-os hangszóró
Valószínûleg mert alulterhelted az erõsítõt, amiatt melegszik túl és kapcsol le. Ohm törvénye, középiskola 1. osztály.
Márkát és típust írjál ne wattokat. ÍGy lehetetlen megmondani, de szvsz az erõsítõ valami SAL féle lehet, és túlmelegedik, nem bírja. Írd meg azért, hogy mégis milyen cuccok, elõrébb jutnánk!
add meg hány ohmosak a hangfalak és hogy párhuzamosan vagy sorban vannak e kötve , mert ha párhuzamosn kötöd pl két 4 ohmos ládát az 2 ohm ellenálás lesz a végfok számára így valószínüleg túl kicsi az ellenálás és egy idõ után az erõsítõ védelme levált hogy ne süljenek meg a teljesítmény áramkörök , mivel túlságosan terheli azokat.
A kérdező hozzászólása: sorba van kötve

Az mitől van ha beadom a babámnak a nurofen kúpot eltelik 5 perc és azonnal kakil? Nem hinném hogy azért mert "ingerli", pl ha viburcol kúpot adom be azzal semmi gond. és nem ez volt az első alkalom

Legjobb válasz: Szerintem csak ingerli. Lehet máshogy olvad, gyorsabban vagy ilyesmi, de szerintem az inger miatt kakil. Vagy egyszerüen csak véletlen.

Szerintem csak ingerli. Lehet máshogy olvad, gyorsabban vagy ilyesmi, de szerintem az inger miatt kakil. Vagy egyszerüen csak véletlen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!