Találatok a következő kifejezésre: Az mitől hogy a mellbimbóm (11 db)

Az mitől van, hogy a mellbimbóm befele van egy kicsit, és mit jelent?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy befele forduló mellbimbód van. Semmi baj, van ez így másnak is, szoptatni is fogsz tudni, nem kell félni.

Azt jelenti, hogy befele forduló mellbimbód van. Semmi baj, van ez így másnak is, szoptatni is fogsz tudni, nem kell félni.
Menj el orvoshoz, kérdezd meg. Mellszívóval ki lehet fordítani - de a terhesség alatt, ahogy növekszik a mell, magától is ki szokott fordulni.

Mitől van az, hogy nekem nem áll a mellbimbóm, csak akkor ha hideg van vagy hozzérek. Másnak pl mikor tesiről öltözünk akkor mindig áll ez mitől van?

Nincs valami betegségem ? Vagy nekem ilyen szar ? :(

Legjobb válasz: gondolom mert ha öltöztök akkor hideg van... másoknak sem áll egyfolytában.

gondolom mert ha öltöztök akkor hideg van... másoknak sem áll egyfolytában.
Szexuális izgalom esetében is megduzzad....
A másik fázósabb. Nincs semmi bajod, ne izgulj.
Már elnézést, de ez a Férfiak egészsége kategória, nem a nõké. Miért kellene egy férfi mellbimbójának állnia? Ott lent kell állni. Vagy a blue ostriga bárba készülsz?
Akkor áll, ha fázik vagy nemi izgalom hatására. Más fázósabb...Nincs ebben semmi különös.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) Azthittem már, hogy valami baj van =/

Mitől van az hogy pár napja a mellbimbóm nagyon megnőtt, megkeményedett, érzékeny és nagyon fáj?

Legjobb válasz: nekem ez mind a terhességem miatt volt. a mellbimbó megnövekedés egyértelmû jele is a sok közzül:)

nekem ez mind a terhességem miatt volt. a mellbimbó megnövekedés egyértelmû jele is a sok közzül:)
menzid nem késik? Nekem is a babó miatt volt ilyen.
Nem lehet, hogy babát vársz? Nekem akkor volt ilyen...

Észrevettem hogy kb.2 napig a mellbimbóm körül - de még az udvarban - folyt valami átlátszó folyadék. Mi lehet az? Most meg van duzzadva a mellbimbóm de nem érzékeny. Mitől lehetett ez a furcsa folyás?

Legjobb válasz: kérdésedbl nem derül ki hogy babát vársz-e, ha igen akkor teljesen normális, és ugy hívják elõtej, ami a baba születése után hatalmas kincs lesz neki, amég nem indul meg a tejed. Az elõtej mindenkinél máskor jelentkezik van akinek már 12-13 hetesen is, ne aggodj

kérdésedbl nem derül ki hogy babát vársz-e, ha igen akkor teljesen normális, és ugy hívják elõtej, ami a baba születése után hatalmas kincs lesz neki, amég nem indul meg a tejed. Az elõtej mindenkinél máskor jelentkezik van akinek már 12-13 hetesen is, ne aggodj
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hogy babát várok e mert még csak most kell megjönnie. a folyás a cicim körülrõl "jelentkezett". Most már nem folyik, de viszont meg van duzzadva! mi lehet? Várom a válaszokat! Elõre is köszönöm!
nekem akkor viszketett, amikor babás voltam.Azóta sem
Nekem peteéréskor csinálja ezt!

Mitől lehet az, hogy ha a mellbimbómat megnyomom, akkor ilyen zöldes, ragacsos váladék jön belőle?

Nagyon szégyellem, már voltam vele dokinál, de azt mondták, semmi komoly.

Legjobb válasz: Figylej, szerintem menyj el mielõbb egy korrekt dokihoz, mert ezt, akinél voltál, vagy nagyon hülye, vagy egyáltalán nem érdekli az hogy mi van veled. ÉS NE SZÉGYELLD!!!! Járj mielõbb a végére!!

Figylej, szerintem menyj el mielõbb egy korrekt dokihoz, mert ezt, akinél voltál, vagy nagyon hülye, vagy egyáltalán nem érdekli az hogy mi van veled. ÉS NE SZÉGYELLD!!!! Járj mielõbb a végére!!
A zöldes, ragacsos váladék mindig kóros! Menj el egy másik orvoshoz, mert akinél voltál, valószínûleg csak nem vette a fáradságot, hogy megvizsgáljon és elküldjön laborra. ÉS ne szégyelld: bárkivel elõfordulhat!
Szia! Tényleg menj el egy másik nõgyógyászhoz, ez szerintem (egyáltalán nem biztos) magas hormonszinttõl van. Van a tejtermelés felelõs hormonja, a prolaktin, ennek a szintjét tutira meg kéne nézetni vérvétellel. Nõvéremnek szokott elõtej szerû váladék jönni a mellébõl, és nála ezt találták. De ez tényleg nem gáz. Drukkolok, hogy semmi komoly ne legyen! :o)

Mitől van az, hogy a bimbóudvarom megduzzad, és olyankor eltűnik a mellbimbóm?

Nagyon zavar... :/ Nem mindig ilyen, ritkán normális és kicsi, de legtöbbször "átváltozik" ilyenné. Ilyenkor a mellbimbóudvar kiemelkedik, és sokkal nagyobb lesz. Annyira, hogy maga a bimbó elt?nik. Ett?l az egész mellem cs?mellnek t?nik! De a furcsa az, hogy nem mindig ilyen.

Legjobb válasz: velem pont ez van annyira zavar

velem pont ez van annyira zavar
van akiknek ez tetszik :) amúgy nekem is ilyesmi de rosszabb volt :D ahogy nõtt egyre jobb lett :) én most elégedett vagyok vele :)
Szerintem ennek nincs jelentõsége, hiszen még bõven fejlõdhet a melled. :)
A kérdező hozzászólása: Még fejlõdhet? Akkor jó! :) Csak azt hittem, hogy mivel már 2 éve semmi jele a fejlõdésnek, ezért ilyen marad. Köszi a választ! :)
A kérdező hozzászólása: Igen, engem is zavar. :( Olyan csúnya...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, ez nagyon biztató! :) ) Nem emlékszel esetleg olyanokra, hogy hány évesen, és milyen tempóban fejlõdött ki a melled? Mert nekem olyan 10 évesen kezdett el nõni, és 12 éves koromra lett olyan, mint most (nyáron 15 leszek). Azóta semmit sem változott, ezért szinte biztos vagyok benne, hogy most se fog. :(

Az mitől lehet, hogy mensi alatt 36.8 a hőm (szájban mérve)? Hányingerem van, savas a gyomrom és viszket a mellbimbóm.

Legjobb válasz: Jó lenne tudni mennyi az alaphõd. De sokaknak a mensi 2-3. napján kezd el esni. A többi tünetet sajnos be is lehet képzelni, ill. gyomorsav bármikor jelentkezhet. Ha vérzésed ugyanolyan, szerintem nem vagy terhes!

Jó lenne tudni mennyi az alaphõd. De sokaknak a mensi 2-3. napján kezd el esni. A többi tünetet sajnos be is lehet képzelni, ill. gyomorsav bármikor jelentkezhet. Ha vérzésed ugyanolyan, szerintem nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: délben tesztelek.
Nekem mensi alatt szokott leesni a hõm. A savam mindig sok elõtte meg pláne és a ciciviszketés is szokott lenni. Ha rendes vérzésed van akkor nem hinném, hogy terhes vagy, de csinálj egy tesztet és megnyugszol.
Kiváncsi vagyok a tesztedre, hogy milyen eredménnyel jár. Remélem azt fogod látni, amit szeretnél! Várjuk az eredményt:) !
Várjuk az eredményt:)
A kérdező hozzászólása: menszesz elõtt teszteltem egy halvány pozitívat, de azóta nem mert megjött és gondoltam, hogy akkor rossz volt a teszt. holnap reggel tesztelek.
A kérdező hozzászólása: negatív. egy új hónap kezdõdik tele reményekkel, megint :)
sajnálom:(

Mitől lehet ez? Nagyon izgat már a válasz, hogy mért sokkal nagyobb a mellbimbóm udvara az átlagosnál és mért viszket pár hete?

Barátom már régebben észrevette, de most megemlítette (nem mintha zavarná),csak ? is kiváncsi.De sajnos a választ én se tudom rá. 17 éves vagyok,élek nemi életet,de szedek gyógyszert.

Legjobb válasz: Netán kullancs nem ment bele? A kedvesem így járt. 4-5 hétig viszketett neki, aztán elmult. De a bimbóudvar nem lett nagyobb.Jobb lenne megmutatni egy orvosnak.

Netán kullancs nem ment bele? A kedvesem így járt. 4-5 hétig viszketett neki, aztán elmult. De a bimbóudvar nem lett nagyobb.Jobb lenne megmutatni egy orvosnak.
A kérdező hozzászólása: Semmiféle kullancs vagy ilyesmi :S arra gondoltam, hogy ugye a gyógyszertõl elég látványosan megnõtt a mellem.a bimbók is ezért lettek nagyobbak.de nem tudom
Nekem is megnõtt a fogamzásgátlótól. Lehet azért viszket, mert még nõ. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet. Én is erre gondoltam.
22:03-as vagyok. Nekem is szokott néha viszketni, de nekem csak a mellbimbó udvara. Néha annyira kiszárad, hogy hámlik és már majdnem megõrülök. Volt, hogy álmomban úgy kivakartam, hogy reggelre sebes lett. :S Én ilyenkor be szoktam kenni Neogranormon-nal, Bepanthen-nel vagy körömvirág krémmel. Hamar segítenek rajta. Ha neked is ilyen lenne, ezt tudom ajánlani. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ugyanazok a tüneteink. Köszönöm a segítséget. Kipróbálom a krémes dolgot. :)
Szívesen. Remélem neked is használni fog. :) Tudom milyen kellemetlen! :S :(
viszketés: allergia új mosószerre, öblítõre, tusfürdõre, krémre... mûszálas ruhanemû...

Mitől késhet egy hetet? Még nem teszteltem, mert nem merek. Mennyi az esélye hogy nem baba van a dolgban? Tüneteim: mellbimbó érzékenység, hányinger, mindjárt megjön érzés

Legjobb válasz: Szia, vegyél gyorsan egy tesztet, mert biztiosan terhes vagy! Ha mégsem írd meg a címed, küldök egy doboz bonbont vigasztalásul. Én nem szoktam tévedni, 100%-ig biztos vagyok a terhességedben. Vedd meg hamar a tesztet és írd meg gyosan az öröteli eseményt.

Szia, vegyél gyorsan egy tesztet, mert biztiosan terhes vagy! Ha mégsem írd meg a címed, küldök egy doboz bonbont vigasztalásul. Én nem szoktam tévedni, 100%-ig biztos vagyok a terhességedben. Vedd meg hamar a tesztet és írd meg gyosan az öröteli eseményt.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nagyon szeretnék babát csak félek hogy most sem sikerült, tudom a teszt megmutatná csak nem is tudom és mi van ha negatív akkor miért nem jön meg?
Szia! Nyugodtan vegyél egy tesztet, ha esetleg negatív, akkor is tudnod kell, hamarabb jutsz el orvoshoz.Egyébként tényleg sokminden miatt késhet, stressz, felfázás is lehet.Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.Ha egyébblént pontos a mensesed, szerintem bébi lesz a dologban:) )
Ha késik egy hetet, úgy gondolom hogy meg kéne nõnie a bátorságnak. Vagy minden reggel azt nézed hogy megjött-e? Ez így nem jó. Bizonyosodj meg. Bármi történjék is, a legrosszabb a bizonytalanság.
A kérdező hozzászólása: Sikerült + a teszt :)
Gratulálok! Na végre bizonyos vagy benne! Juhhuj!
Gratulálok! Vigyázz magadra!
Látod?!Tényleg nem kellett volna félned.Gratulálok!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!