Találatok a következő kifejezésre: Az mitől h (237 db)

Szerintem egyszerûen helyi vérbõség alakult ki. Szerintem egy másnapi orgazmus megoldaná a problémád.
Ha a duzzanat nem lapul le szex után 1 órával, akkor az nem normális . Nekem csak a jobb szeméremajkam dagadt meg többször is, már fájt, nem fért el a helyén. Mindneképp mutasd meg orvosnak, mert kezelni kell!!
Stressz.Munkahelyi gondok pl.
esetleg egy régebbi rossz élmény és leblokkol. bátorítsd, és mondd neki hogy jó amit csinál!
Viszont ez a stressz egy rémes ördögi kört tud elindítani: elõször a stressztõl nem áll fel, ezt egy darabig betudja a stressznek. Idáig egészséges a jelenség, ok és okozat, mint pl. a csontrészegség utáni félholt másnaposság. Elmúlna. De aztán már pár alkalom után megijed, és elkezd kételkedni a saját szerszámában, plusz erre rátesz a teljesítménykényszer ("attól vagyok ffi, hogy jó nagyokat tudok dugni"), és a végén már folyton ezen agyal - ez a fajta stressz már akkor is gondot okoz, mikor az eredeti stresszforrás megszûnt. Max egy - két hónap alatt persze ez is elmúlik magától, ha jól kezeled a dolgot. Mégpedig: - fogd ki a teljesítménykényszer szelét a vitorlából: NE akarj vele szeretkezni. Csak feküdjetek este - de tényleg foglald el magad valamivel, ami érdekel is, és szoktad is csinálni lefekvés elõtt. Nehogy kiderüljön a turpisság :) Könyv (legjobb alibi, ha egy épp aktuális tankönyv), TV, film... De azért legyen rajtad csini ruha, légy illatos. Igyatok meg egy jó bort, ha szereti. - pár nap múlva úgyis megsimogatjátok egymást - de ha õ már "feltápászkodott", akkor se ülj rá. Fejezd be neki szájjal, kézzel, 69ben. Ez nagy sikerélmény lesz neki, hogy Veled is megy a dolog. (Mert egyedül nyilván igen, de ezen ne botránkozz meg, a férfiak fizikailag ilyenek, mind, így adta vmiért a Jóisten. Erre max annyit mondhatsz, h pár napig ne csinálja, hanem tartogassa Neked, mert úgy finomabb, vagy mittudomén.) - aztán újabb pár nap múlva már ez nem lesz elég neki, leteper, és nagyon ellátja a bajodat, ezt garantálom :) - persze egy-két hétig még ezután se kezdeményezz rendes szexet, csak kézzel-szájjal, nehogy megijedjen (mert a rendes szex itt a teljesítménykényszeres szituáció) és visszacsússzon a kis sikerélményekbõl ácsolt létrán. Remélem segítettem, kb a szexuálpszichológusok is ezt tanácsolják.
Hát igen, ez sajnos elõfordul:S Ennek sztem kizárólag lelki oka van. Ha sok stressz ér, én sem kívánom úgy a szexet. A barátoddal sincs szerintem semmi baj, csak kellene neki néhány nap kikapcsolódás. Viszont nem tudom, hogy milyen fiatal? Ha neki esetleg ez lenne az elsõ, akkor lehet az a gond, hogy túlságosan is teljesíteni akar, nem akar csõdöt mondani az ágyban, és az pont a visszájára fordul. A lényeg, hogy ne vesd a szemére, nyugtatgasd, hisz bárkivel elõfordulhat. Találjatok ki minél több olyan programot, ami meghittebb. Esteleg kipróbálhattok vmi újat, mondjuk vmi szexi fehérnemû, esteleg szextársas, vagy bármi ami felcsigázhat titeket. Remélem tudtam segíteni.
Nálunk mindkettõnknél elõfordult már munkahelyi problémák miatt, hogy nem akartunk/tudtunk szeretkezni. A probléma forrását minél hamarabb fel kell számolni, és hidd el, nem lessz semmi gond.
A kérdező hozzászólása: 21 éves a srác.Szerintem ez még korai, de ö nagyon lelkis és a sok gond család, munka... Mért van az , h. azt mondta, h. nem tud meg nyilni, szégyelös?
A kérdező hozzászólása: Bocs már 22 is betöltöte
Örülj neki, h bevallotta neked. a legtöbb ffnak ez akkora kudarc, h nem igazán tudja kezelni (és így annál jobban belegabalyodik). Dícsérd meg, légy meghatva h ilyen õszinte, simogasd mega buksiját, és nyugtasd meg, h az egészet el fogja felejteni az alapproblémával együtt 2 hét múlva. (vagy amikor annak valójában vége lesz). És biztosítsd felõle, h nagyon szereted, és hagyd neki, h sokat-sokat nyalogasson :) ))) tanítsd meg minél jobban! itt az alkalom :) Ez is jól fog esni neki, ugyanis a már említett teljesítménykényszer egyik legfontosabb eleme, h akkor vok igazi ffi, ha jóól kielégítem az asszonykámat :) Hát add meg neki ezt az örömet. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat de az a baj, h. ez 2 hét múlva sem fog jobb lenni mert már 1 ideje nem megy neki.Már ott tart, h. orvoshoz kell menni. A másik probléma, h. nem a barátom de még csak 4 hónapja "vagyunk együtt".Mert én nagyon nagyon kedvelem és szeretnék neki segíteni, de nem tudom, h. mit mondhatnék neki lehet rossz néven venné.Annyira még nem ismerem. Ebben szeretnék tanácsot kérni h. én mit tehetek.Tudom eddig is ezt tettétek, de én csak szimpla barát vagyok . :(


Wiki elmagyarázza. http://hu.wikipedia.org/wiki/Sarki_fény "A töltött részecskéket a földi magnetoszféra nagyrészt eltéríti, a mágneses pólusok körüli tartományban azonban bejutnak a légkörbe. A részecskék ütköznek a légkör atomjaival, ionizálják és gerjesztik az atomokat, a gerjesztett atomok pedig fénykisugárzással térnek vissza alapállapotukba. A kibocsátott fény az atomra vagy molekulára jellemzõ színû. A színkép látható tartományában elsõsorban az oxigén zöld és vörös, valamint a nitrogénmolekulák kékesibolya vonalai jelentkeznek, a sarki fény az ultraibolya tartományban is erõs."
A kérdező hozzászólása: De ilyen kifejezéseket még nem értek és azért kértam h egyszerûbben 7.-es fejjel is megértsem.. O:)
Még jó hogy nyolcadikos vagy...
A kérdező hozzászólása: Akk nyolcadikos naa..
a légkörbe behatoló töltött részecskék (elsõsorban protonok és elektronok) által keltett idõleges fény­jelenség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) ) ennyi az egész??
nekünk csak ennyit kért a tanár. : )

Mitől van az h ott lent viszket, pisilésnél fáj, és nagyon gyakori az az érzés h pisilnem kell, de csak pár csepp? :/ 16/L

Legjobb válasz: Ha csak hólyaghurut és tényleg nem tudod megoldani, h eljuss orvoshoz, akkor menj el rossmannba és vegyél vörösáfonya tablettát meg Urogin tinktúrát. Igyál sok teát és vizet, de mást ne nagyon. Ha ez nem segít, vagy komolyabb a baj, akkor irány az orvos!!!

Ha csak hólyaghurut és tényleg nem tudod megoldani, h eljuss orvoshoz, akkor menj el rossmannba és vegyél vörösáfonya tablettát meg Urogin tinktúrát. Igyál sok teát és vizet, de mást ne nagyon. Ha ez nem segít, vagy komolyabb a baj, akkor irány az orvos!!!
Az orvos fogja kideriteni, mivel tobb oka is lehet, talan holyaggyulladas, felfazas stb.
Valószínûleg hólyaghurut, menj el orvoshoz, addig igyál sok folyadékot, fõleg gyógyteákat vagy vörösáfonyából készült szörpöt, gyümölcslevet. Neten vannak tippek ez jó oldal: http://www.femina.hu/egeszseg/holyaghurut/
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) remélem valami fog használni már elviselhetetlen, dokihoz legközelebb kedden tudok eljutni:/
Hát az sajnos nem a legjobb.. Addigra már talán jobban is leszel. Az a baj, hogy ez bakterium által okozott betegség, így ha nem kezelik szövödménye is lehet. Ha tényleg sehogy nem tudsz menni még ügyeletre sem, akkor igyál rengeteg folyadékot, az sokat segít (és kevésbé lesz fájdalmas a pisilés). Ha nagyon fáj amikor pisilsz, akkor bevehetsz egy fájdalomcsillapítót.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) megpróbálok majd sokat inni :)
Igyál sokat! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.:) Azt még esetleg nem tudod hogy ez a kettõ a rossmannba mennyibe kerül?
nekem ezt akkor csinálta amikor kevés ramom volt.
A kérdező hozzászólása: win7-em van, és van proci meg RAM figyelõ, és ott van még több, mint 3-400 Mb hely sõt azt is csináltam már, h közel 1 gb szabad hely volt, mielõtt elindítottam, de mégis :/ esetleg más ötlet? és kössz
A kérdező hozzászólása: esetleg meg tudod mondani, hogy mennyi RAM kell az alkalmazás üzemeltetéséhez?
hát egy 2GB minimum kell.
A kérdező hozzászólása: annyim van, de már megoldottam a problémát. És köszönöm a kommenteket.
Nehogy kiírt a megoldást, hátha másnak is jól jönne.

Van egy 2 GB os kingston pendrive om, de a tulajdonságoknál azt irja h csak 1, 86 GB. Mitől van ez h lehet megcsinálni?

Legjobb válasz: attól van, hogy van egy kis (nem is olyan kicsi) kavar a bináris perefixumokkal. (értsd kilo-, mega- stb.) eredetileg azt mondták, hogy egy kilobite az 1024 bite, egy magabite az 1024 kilobite és 1024*1024 bite. a legtöbb program ma is ezt a rendszer használja. közben azonban átgyúrták a szabványt és azt mondták, hogy nem lehet ezzel az 1024-gyel számolni, legyen inkább ezer. a gyártók pedig ezt használják, mert egyrészt ez a szabvány, másrészt meg így "többet" írhatnak rá. szóval ez ilyen, semmi baja, nem kell és nem is lehet megcsinálni.

attól van, hogy van egy kis (nem is olyan kicsi) kavar a bináris perefixumokkal. (értsd kilo-, mega- stb.) eredetileg azt mondták, hogy egy kilobite az 1024 bite, egy magabite az 1024 kilobite és 1024*1024 bite. a legtöbb program ma is ezt a rendszer használja. közben azonban átgyúrták a szabványt és azt mondták, hogy nem lehet ezzel az 1024-gyel számolni, legyen inkább ezer. a gyártók pedig ezt használják, mert egyrészt ez a szabvány, másrészt meg így "többet" írhatnak rá. szóval ez ilyen, semmi baja, nem kell és nem is lehet megcsinálni.
A gyártók tíz hatványai helyett kettõ hatványaival számolnak, így náluk nem érvényes az 1GB=1024MB. Gyárak: 1Tb=1000Gb=1.000.000Mb=1.000.000.000Kb=1.000.000.000.000b Gépek: 1TB=1024GB=1.048.576MB=1.073.741.824KB=1.099.511.627.776B Tehát láthatóan elég nagy különbségek tudnak kialakulni. Az én 2Tb es merevlemezem is valójában 1, 86TB
szerk. A gyártók 2 hatványai helyett 10 hatványaival számolnak.
Ez ugyanúgy van mint az autóknál a fogyasztás , megadja a gyár , hogy pl 7 litert eszik százon , azt boldog lehet az ember ha 8-nál nem eszik többet.
már bocs, de NEM a gyártók számolnak ezzel, hanem a KERESKEDELEM és a marketing! a villamosmérnökök még mindig binárisan számolnak. ha egyszer a menedzser azt parancsolja, hogy hatékonyan KELL dolgozni, akkor hatékonyan is kell, mert kirúg mindenkit. 2GB meg ne legyen több 2GB-nál, ezt mondja a menedzser, mert ebbõl van az extra profit.
nem, de a szilvásbuktát szeretem! A lényeg, hogy érezd jól magad, akárki is vagy! :D
Olyan nemzetiségû vagy, amelyik országban születtél és anyakönyveztek. A származásod lehet több nemzetiségû.

Az mitől lehet, h 4 hós babám cicizés közben ahogy mind2 kezecskéjével fogja a cicim, bedugja az ujját, és azt szopogatja?

nem cumizik, ujját szopja csak amúgy is.

Legjobb válasz: amikor eszt csinálta a lányom akkor vagy kivettem az ujját a szájábol vagy elvetem a cicit tõle és mondtam neki h vagy az ujja vagy a cici és 1 idõ után már nem csinálta

amikor eszt csinálta a lányom akkor vagy kivettem az ujját a szájábol vagy elvetem a cicit tõle és mondtam neki h vagy az ujja vagy a cici és 1 idõ után már nem csinálta
Hát ezt egy 4 hónaposnak hiába mondanád :) Enyém is sokszor ezt csinálja, ilyenkor nem enni akar, hanem egyszerûen csak cumizni, de mivel nagy cicifüggõ+hüvelykujjszopizó, ezért halmozza az élvezeteket :) Én ilyenkor kiveszem a szájából az ujjacskáját ha ennie kéne, és akkor rákap a kajára :)

Mitől lehet h berepedezik a szám széle? 20 hetes vagyok. Azt olvastam, h vas vagy B vitamin hiány, kezdjem el szedni?

Legjobb válasz: Mért nem szedsz magzatvédõ vitamint abban van mindenféle fontos vitamin, B és vas is? Ha vitaminhiányod lenne abban biztosan benne van minden. Amúgy nem lehet, hogy keveset iszol?

Mért nem szedsz magzatvédõ vitamint abban van mindenféle fontos vitamin, B és vas is? Ha vitaminhiányod lenne abban biztosan benne van minden. Amúgy nem lehet, hogy keveset iszol?
Szia!Sajnos ez velem is elõfordult, nem egyszer, amióta terhes vagyok.Semmi köze a vitamin - és vashiányhoz.Egyszer elmentem vele a háziorvoshoz (akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok), õ azt mondta, gomba okozza.Írt fel Nizoral tablettát ( de terhesen nem lehet szedni), és olyan gyógyszertári kenõcsöt, amit a berepedezett mellbimbóra írnak fel.Akkor be is gyógyult.Megtudtam, hogy jön a baba, és most már csak 3 hetem van szülésig.De sajnos havonta-2 havonta egyszer magától, egyik napról a másikra kiújul.Nem tudom, mi hozza elõ.És már végképp nem tudom, mi újság, mert a kozmetikusom szerint meg erythema.(bõrpír) Szerinte a terhesség hozza elõ, sé szülés után magától elmúlik.Hát, remélem így lesz, mert nagyon tud fájni, ha eszem, és tovább reped.Egyelõre csak annyit tudok tenni, ha elõjön, hogy éjszakára bekenem azzal a kenõccsel ( ami egyébként nagyon jó), és egy pár napig eltart így is.Szóval nem tudom 100 %-ra hogy mi ez, mert mindenki mást mond.A bõrgyógyászhoz meg nem mentem el.
Második vagyok.Én a pozitív teszt óta szedem a terhesvitamint.(37 hetes vagyok)Minden nap beveszem, a vérképemen jó a vasam, és minden jó.Nem gondolnám, hogy vashiány okozza.Ebben a vitaminban 100%-os a B vitamin, és 200 %-os a vastartalom.És ennek ellenére kiújul rendszeresen!Nem attól van.
Ladeevitet szedek, és abban nincs A vitamin.De ha lenne is, nem hiszem, hogy egy magzatvédõ vitaminba magzatkárosító mennyiséget tennének bele bármelyik vitaminból is.Az ételekkel bevitt vitminokból csak annyi szívódik fel, amennyire szükség van.A B vitamint nem lehet túladagolni, mert vízben oldódik, és a felesleget kipisiled.Vasból se gondolom azt, hogy túl sok lenne.Nyilván akik ezeket a terhesvitaminokat összeállítják, okosabbak nálunk, és nem fognak belerakni mérgezõ mennyiséget.Mindezt csak azért írtam le neked, hogy lásd, hogy ennyi vas és B vitamin bevitel mellett nem valószínû, hogy vitaminhiánytól repedne ki a szád.Lehet, hogy régebben attól volt.De most más okozza.Azért az vicces, hogy ahány szakember, annyi diagnózis.Magyarul: senki nem tudja, mi ez:) )
A kérdező hozzászólása: Pontosítanálak, mivel vegyész vagyok, a gyümölcs szerves és ami szerves, az felszívódik, a vitamin tabletta, tehát valószínû, hogy mesterségesen elõállított vitamin, emiatt szervetlen, tehát nem szívódik fel, csak részben. Ha figyelmesebben elolvasod amit írtam kiderül, h nem a vitamintablettától félek, hanem a sok gyümölcs miatt, h ne legyen túl sok a vitamin, de köszi mindenkinek. (Egyébként eltûnt a berepedezés, most h naponta szedem, úgyhogy lehet mégiscsak vassal, vagy b vitaminnal van összefüggésben). Ez nem kioktatás, köszi mégegyszer mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!