Találatok a következő kifejezésre: Az milyen lehet hogyha (16 db)

Az betegségnek számít hogyha valaki kíváncsi arra hogy milyen lehet ölni?

Legjobb válasz: Akkor lenne betegség, ha meg is tenné az illetõ. Amíg csak érdekel, csak elméleti szinten és nincs meg a vágy, addig semmi gáz.

Akkor lenne betegség, ha meg is tenné az illetõ. Amíg csak érdekel, csak elméleti szinten és nincs meg a vágy, addig semmi gáz.
Dehogy az. Ennyi erõvel a katonák is betegek mert ölnek?
Igazuk van az elõttem szólóknak! Nem beteges, de ha tettlegességig fajul, akkor az már nem mondhatnám normálisnak...
A kérdező hozzászólása: jó de a katonákat megetetik olyanokkal hogy a haza érdekében cselekednek meg satöbbi, mikor csak bábként használják õket... szóval katonaságot ne hozzuk ide.
Szerintem igen, az ötlet nem a cselekvésbõl fakad, de a cselekvés az ötletbõl. A katonákat nem lehet beleszámítani, mert ha nem ölnek, õket ölik.
Az állatok leölése nem ölés? Egy pók eltaposása nem ölés? Az ölés nem betegség, hanem életünk része. Részben sajnos, részben pedig szükséges.
A kérdező hozzászólása: azt hittem érthetõ a kérdés, de akkor elnézést, én vagyok a hülye, nem túl egyértelmû... szóval... EMBERT ölni. és nem szükségletbõl, tehát nem pénzhiány vagy önvédelembõl.
Igen beteges. Ha ezen gondolkozol, pszichopata vagy.

Az milyen betegség lehet hogyha állandóan azt érzem hogy elkell mennem pisilni és ez az érzés nem hagy nyugodni?

Lány vagyok és amit ma fölkeltem és elmentem WC-re azóta mindig kell mennem. Egyszer?en nincs egy olyan mp-em hogy ne érezném azt h pisilnem kell. A hasam is fáj ott alul. Mi lehet? Ugye nem baba? Mensi el?jele lehet ilyen?

Legjobb válasz: Ez felfázás lesz. Menj el dokihoz, és addigis öltözz fel rendesen, a derekad ne látszódjon ki és vastagabb zoknit huzz.

Ez felfázás lesz. Menj el dokihoz, és addigis öltözz fel rendesen, a derekad ne látszódjon ki és vastagabb zoknit huzz.
figyelj, az, hogy kikezeljenek ebbõl a felfázásból antibiotikummal esetleg most fontosabb, minthogy egy hónappal késõbb kezded el a tablettát. ha nem kezelteted magad, komoly szövõdmény is adódhat.
Biztos, hogy felfázás! Vigyél a dokinak vizeletmintát. Antibiotikumot fogsz kapni.
Lehet, hogy felfáztál, szerintem menj el orvoshoz, õ végez egy viztelet vizsgálatot, és megállapítja mi a baj.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet h közben megjött és a doki is elküldött laborba. Az eredmény szerint semmi bajom nincs, és doki is azt mondta csupán a mensi miatt volt. De nem értem.. a Mensi is kiválthat ilyen pisilési ingereket?
A kérdező hozzászólása: Gyakrabban szoktam felfázni, de nem 2 hónapba 2x.
A Chlamydia valóban általában nemi úton terjed, ám például uszodában is el lehet kapni simán. Az Ureaplasma szintén ilyen. Amúgy ezek olyan betegségek, amik felfázásszerû tüneteket adnak és nehezen jönnek rá az orvosok. Sok orvos hajlamos az ilyesmit "felfázás" -ként kezelni, ad rá Chifrant, oszt tényleg jobb lesz két tabletta után. Más kérdés, hogy nem gyógyulsz meg. Ha azelõtt sohasem fáztál fel, aztán hirtelen elkezdesz havonta kétszer, akkor igen valószínû, hogy valami hasonló, rejtõzködõ kór lappang benned.
A kérdező hozzászólása: igen tudom. de a tabit régebb óta akarom és mint mondtam. már annyit paráztam, hogy tönkretettem a gyomromat. ha még 1 hónapot várnom kell a tabival belebetegszek abba is :S
A kérdező hozzászólása: De én már terveztem a fogamzásgátló tabit, hogy majd fogok szedni és a napokban kell megjönnie. Most ez miatt mondjak le a tabiról? :( (Igazából a stressz miatt akarok tablettát, mert már teljesen tönkrevágtam a gyomrom miatta)
A kérdező hozzászólása: De ugye ez nem lehet terhesség?:S
A kérdező hozzászólása: Utánna jártam ezeknek, és az a Chlamidya vagy mi az nemi úton terjedõ betegség... Mi mindig gumival védekeztünk. A másik elõfordulhat, mert fáj amikor vizelek és nagyon nagyon kevés folyásom is van :S
A kérdező hozzászólása: Azok mik?
Lehet még Ureaplasma vagy Chlamydia is.
ezt majd õ megmondja. ha felír antibiotikumot esetleg, lehetséges, hogy nem kezdheted el addig a fog.gátlót (vagy legalábbis nem lesz értelme, mert gyengül a hatása). de tényleg irány a doki!
A kérdező hozzászólása: értem. De ezekben a napokban kell neki megjönnie, és tabit szeretnék szedni. Attól, h õ ír fel nekem gyógyszert még elkezdhetem szedni a fog.gátlót?
Szia! Tuti h felfáztál nekem is volt ilyen elmentem orvoshoz irt fel antibiotikumot aztán azt kellett szednem.Ne aggodj elfog mulni.
A Chlamydia trachomatis tenyésztéssel nem mutatható ki, mert a növekedéséhez külsõ ATP forrást igényel, így a szokásos agarlemezeken nem nõ. Kizárólag immunfluoreszcenciával, vagy PCR alapú módszerekkel mutatható ki, azaz akárhány negatív tenyésztést kaphatsz vissza, az nem jelenti, hogy egészséges vagy. (Nekem vagy húsz negatív leletem van egy lefûzõben és csak a negyedik orvos volt képes megállapítani, hogy Chlamydiám van, ám õ egy hét alatt ki is kezelt.)

14 évesen be lehet festetni szőkésre a hajamat úgy hogy ne rontsa el a festék? Vagy milyen festéket ajánlot? És hogyha megis lenne az mikor jönne ki?

A suliban szinte mindenki festi a haját ( 7. osztály alatt is ) Mi a vélemyénetek?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok, sötétszõke hajam van, és melíroztatom. Mégis azt ajánlom hogyha sötét színû a hajad akkor ne festesd szõkére. Ha kezd kopni az nagyon csúnya és hamar kell újra befestetni, ami káros. Ha mégis nagyon szeretnéd, de egy idõ múlva már nem tetszik, akkor hasonló színûre mint az eredeti hajszíned olyanra kell visszafestetni. Az én hajamban nem látszik ha kikopik a melír, de a sötét hajban igen. Az hogy mások festik az nem azt jelenti hogy neked is kell. attól senki nem lesz menõbb. puszi :) 14/L

14 éves vagyok, sötétszõke hajam van, és melíroztatom. Mégis azt ajánlom hogyha sötét színû a hajad akkor ne festesd szõkére. Ha kezd kopni az nagyon csúnya és hamar kell újra befestetni, ami káros. Ha mégis nagyon szeretnéd, de egy idõ múlva már nem tetszik, akkor hasonló színûre mint az eredeti hajszíned olyanra kell visszafestetni. Az én hajamban nem látszik ha kikopik a melír, de a sötét hajban igen. Az hogy mások festik az nem azt jelenti hogy neked is kell. attól senki nem lesz menõbb. puszi :) 14/L
Mivel a hajfestés kémiai folyamat, olyan nincs, hogy nem roncsolja a hajat, fõleg, ha szõke hajszínrõl van szó. A szõke hajszín ugyebár világosítja az eredeti hajszínedet, tehát nem jön ki. Visszafestheted az eredetire max. Viszont vannak nem tartós hajfestékek, bár szerintem nem szõke színhez. Amúgy meg ne állj be Te is a sorba! Ha festeni akarod, azért tedd, mert Neked az tetszik, ne azért, hogy Te is egy legyél a sok közül! A haj újranõ, viszont a tövét esetleg óvhatod, ha mondjuk satíroztatsz, vagy nem tom, h hívják, sose csináltattam. 14-18 éves korom között daueroltattam a hajam, nem hiszem, hogy ártott volna neki.
attol függ hogy szüleig meg barátaid tudnak-e rola én 13vagyok és nem rég titokban festettem be a hajam. senki se vette észre mert minden nap csak egy halvány csikot csináltam most már eltelt azota kb2 hónap és teljesen szöke vagyok senki sem vette észre szerintem nem kárositja én a londa hajfestéket használom és nagyon meg vagyok velel elégeve remélem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát sokat segítettetek! ;)
A kérdező hozzászólása: Amúgy nagyon világos barna a hajam. :D Akkoris szarul nézne ki ? xD
akkor szerintem festess bele melírcsíkokat. Az nem látszik annyira ha kopik (mivel világos a hajad) nem éri meg kiszõkíttetni. Amúgy meg ez hülyeség hogy nem károsítja. Miért ne károsítaná? Hát kiszívják a hajadból a színt, nem ráfestenek. A szõke a legkárosabb. Mert ott leszívatják a hajad. Semmiképp nem ajánlom. Akkor tényleg inkább melír.

Mindig azt írjátok, hogyha az ember beszél egy nyelvet felsőfokon, milyen jó állást lehet találni. Mégis hol?

Én angolul fels?fokon beszélek, spanyolul középfokon, németül alapfokon. 3 hónapja keresek állást, még interjúig sem jutottam, pedig még munkatapasztalatom is van.

Legjobb válasz: Szerintem azt írják mindig az emberek,h nem hátrány ,ha az embernek van nyelvtudása,még ha nem is így írják,ez lehet a lényeg. De szerintem te is tudod pontosan,h egy jó álláshoz nem elég a nyelv. Pl ha külföldre mész ki dolgozni ,oda kellhet a nyelvtudás és azért külföldön elég jól lehet keresni. Nem tudom ,hogy te minek tanultál és ,h mennyire kell hozzá a nyelv,lehet ,h kell hozzá ,de nem ez a fõ.És az is lehet ,h nem azzal van a gond ,h Mindenki azt írja ,amit.

Szerintem azt írják mindig az emberek, h nem hátrány , ha az embernek van nyelvtudása, még ha nem is így írják, ez lehet a lényeg. De szerintem te is tudod pontosan, h egy jó álláshoz nem elég a nyelv. Pl ha külföldre mész ki dolgozni , oda kellhet a nyelvtudás és azért külföldön elég jól lehet keresni. Nem tudom , hogy te minek tanultál és , h mennyire kell hozzá a nyelv, lehet , h kell hozzá , de nem ez a fõ.És az is lehet , h nem azzal van a gond , h Mindenki azt írja , amit.
Az jó, hogy beszélsz felsõfokon, de mi a szakmád? Milyen munkatapasztalatod van?
És gondolod, hogy itt majd jobbat mondanak annál? Itt, ahol a Kolompár Józsi a 4 általánosával fél perc alatt regiszrálhat, és bármit beírhat...? Akkor már inkább itt nézz körül: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9011137 Ott legalább van egy olyan csapat, aminek a jó része nem tapasztalat nélküli munkanélküli, meg a trollokat rövid úton kimoderálják... Bár gyanítom, ezek jó része is az ismeretség útján jutott munkához, legalábbis Magyarországon.
Akkor szerintem nem itt kéne kérdezgetned a jórészt munkanélküli, gyakorlat nélkül állásra ácsingózó jómunkásembereket, hanem mondjuk fejvadásznál jelentkezni és õt kérni, hogy helyezzen el (vagy ismerõsöket megkeresni, mert, ha még nem mondta volna senki, errõl szól a világ). Másrészt meg kis önmérsékletet tanúsítani, mert 3 hónap a mai világban nem sok, addig még a munkanélküli segély is jár. Én annakidején 1 évig voltam munkanélküli, és ma se a szakmámban dolgozom. De valami kellett, mert élni kell.
Milyen poziciokat probalsz megpalyazni es ehhez milyen tapasztalatod van?
Én nem írom mindig azt.
Igen, mindenki azt mondja: Dehát miért nem mész ki külföldre, ha jól beszélsz németül? Azért, mert mondjuk rajtam kívül ott olyan 60 milla ember beszéli nálam jobban a nyelvet. És ott sincs már irodai meló (kivéve: mérnökök és az eügy), oda is csak cselédnek lehet menni: takaritó, mosogató, szobalány, bébisitter....stb.
A kérdező hozzászólása: Persze, azért azt is tudni kell, hogy sok ember beírja az önéletrajzba, hogy beszéli a nyelvet, de valójában nem. Ezt persze az önéletrajzból nem látni. Az ex-munkahelyemen mesélte a fõnököm, hogy a behívott pályázók nagy része állította, hogy beszéli a nyelvet, de amikor kérdezett tõle valamit, kb, hogy beszélj magadról, már megállt a tudomány. Szóval azért azt nem hiszem, hogy 1500 jó pályázat van. Mondjuk egy 30-40 a reális, de sajnos abból is elég nehéz kitûnni.
Ne hidd, hogy nem sok ember beszél nyelveket. Hr vezetõként dolgoztam, naponta több100 pályázat futott végig a kezemen és bizony a 23-38 éves diplomás korosztály zöme beszél 2-3 nyelven, csomó-csomó jó önéletrajz van, de csak 1 nyitott pozíció volt. Most azt gondold el, hogy egy helyre 1500 kiváló pályázat érkezik be. És csak egy ember kell a cégnek. A többi adatbázis (gyakorlatilag kuka). Most senkinek se könnyû elhelyezkedni. Még annak könnyebb, aki "egyszerû cselédlélek", mert mosogató szinte mindig kell, igaz havi nettó 40-60ért, ha ugyan be van jelentve az illetõ.
2 ffokúm van (angol, német), egy alapfokúm (orosz), 2 diplomám, féléve sikertelenül pályázok, 154 a beadott pályázataim száma. A netre kitett hirdetések nagy része meg kamu (csak adatokat gyûjtenek a cégek), vagy meg kell hirdetni, de már megvan rá az ember... Diploma, és 1-2 nyelv ffokú ismerete sok helyen alapkövetelmény, ahova meg nem az (recepciós, mosogató, oda meg a túlképzettség miatt nem kell az ember).
A kérdező hozzászólása: Az igen, de azért nem sokan beszélnek ennyi nyelvet Magyarországon. Te is hogy csináltad ezt?
nem mindegy, hogy a nyelvek mellé mi a szakmád. a te területedet nem ismerem, így fogalmam sincs milyen ott a munkapiaci helyzet. én négy nyelvet ismerek és használok felsõfokon (angol, német, francia, olasz) és kettõt középfokon (spanyol, orosz), de mellé bölcsész diplomám van. otthon másfél évig kerestem munkát, egyetlen egy helyre hívtak be. mikor kitöröltem a nyelveket az önéletrajzomból és csak az érettségit hagytam bent, meg egy angol középfokot, akkor felvettek volna egy ügyvédi irodába telefonos recepciósnak meg mosogatónak minimálbérért. inkább eljöttem külföldre, azóta minden rendben.
A kérdező hozzászólása: A másik tévhit meg, amivel mindig jönnek, hogyha beszélsz nyelvet, akkor miért nem mész ki külföldre? Ja, és ott mit csinálsz? Most levelezek németekkel egy levelezõtársprogramban, és ott azt írták nekem, hogy Németországban is egy diplomás helyre elvárt a min. 2 nyelvismeret. (Német az ország nyelve). Tehát akkor 3 nyelven kéne beszélni. Azért itt nem sok olyan ember van, szerintem. Én is néztem az angliai álláshirdetéseket pl. és hát az a minimum, hogy francia felsõfok.
Szia! Én is beszélek angolul felsõfokon, németül középfokon, szintén közgazdász vagyok és nekem sincs állásom. Tapasztalatom is van, fiatal vagyok. Sajnos most nagyon nehéz jó állást találni Magyarországon. Sok az álláskeresõ, kevés a hirdetés. Kérdésedre a válasz: szerintem olyanok írnak ilyeneket akik nincsenek igazából tisztában a munkaerõpiaci helyzettel és nem tudják h a mi szakmánkban például nem kiváltság ha beszélsz felsõfokon egy idegen nyelvet hanem alapkövetelmény. Kitartás! Elõbb utóbb valami összejön! Csak ne add fel! Én is szenvedek ha ez vígasztal :D
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet, valószínû az bizonygatja, hogy a nyelvtudással milyen jól el lehet helyezkedni, aki nem beszél nyelveket.
A kérdező hozzászólása: Fejvadászoknál van bent önéletrajzom, az egyik azt mondja, hogy az én önéletrajzommal azt az állást kapom meg, amelyiket csak akarom. A másik meg azt mondta, hogy az én tapasztalatommal kitörölhetem a s...em. Na, kinek van igaza? Persze, tudom én, hogy 3 hónap az semmi, csak az keserít el, hogy vagy 30 helyre beadtam a pályázatom, és még interjúra sem jutottam. Én is gondoltam rá, hogy beadom más pozíciókra is, de ha még pénzügyre sem hívnak, amiben tapasztalatom van, akkor mégis mire jutok egyéb munkával? Az ismerõs szerzéssel nem mondtál újat, de ha egyszer nincs.
A kérdező hozzászólása: Financial Shared Service-ben dolgoztam 7 évig, közgazdász diplomám van, meg mérlegképes. De ha megpályázok egy multinál egy pénzügyes pozíciót (alap, hogy beszélsz angolul), akkor azt mondják, hogy nincs meg a megfelelõ tapasztalatom.
Mindegy is, mert 1500 ember, ha papíron meg is felel, úgyse lesz behívva interjúra max 5-6. Abból pedig nagy valószínûséggel akad olyan, aki nem kamuzott és minden feltételnek megfelel. Ha mégse, akkor megint kiválasztanak 5 szerencsést, aki bejöhet interjúra. Lottózz inkább!
Ami jó kezdõmotor, az a Yamaha SR125
"A barátnõm a chopperekre bukik" LOL Ha ilyen szempontokat figyelembe veszel akkor sohase leszel MOTOROS, max motor tulajdonos. Vegyél egy normális kezdõmotort amivel megtanulhatsz motorozni. 125-ös chopper amúgy meg nincs is. Amiket 125-ös lévén annak hirdetnek azok csak parasztvakítások (pont az ilyen "mire bukik a barátnõm" típusú tiniknek való, de semmiképpen olyanoknak akik MOTOROZNI szeretnének) és súrolják a gáz kategóriát.
Akkor egy 125ös MZ-t. Kapsz 100ezer körül már jót. Arra a "kis" idõre elég az, a többi pénzt meg tedd félre a nagyobbra!
A kérdező hozzászólása: JÓÓÓlvan köszönöm a válaszokat Viszont ki mondta hogy kezdõ vagyok?xD
Üdv! Hát ez pénz kérdése is.Ha szépet és megbízhatót akarsz, a Suzuki Gn 125-öst ajánlom, vagy Suzuki GZ 125 öst.

Ki tudja megmondani, hogyha autóval megyek Bécsbe a belvárost megnézni hol érdemes leparkolni az autót és onnan milyen járművel lehet tovább utazni? Csak 1 napról van szó.

Legjobb válasz: Mi az idén a Shopping City Süd-nél hagytuk az autót, mert itt ingyenes a parkolás. A Badner Bahn-nal (kb. olyan mint nálunk a HÉV) mentünk be a belvárosba, de más közlekedési eszközt is lehet választani, itt le van írva: http://www.scs.at/W/do/centre/anfahrt . Máskor a mikor kint voltunk parkolóházban parkoltunk, elég sok van belõlük a belváros környékén, de drágák.

Mi az idén a Shopping City Süd-nél hagytuk az autót, mert itt ingyenes a parkolás. A Badner Bahn-nal (kb. olyan mint nálunk a HÉV) mentünk be a belvárosba, de más közlekedési eszközt is lehet választani, itt le van írva: http://www.scs.at/W/do/centre/anfahrt . Máskor a mikor kint voltunk parkolóházban parkoltunk, elég sok van belõlük a belváros környékén, de drágák.

Milyen fajta melltartó betétet vegyek, hogyha esetleg elkezdene jönni az előtejem? 21 hetes vagyok, szeretnék rá felkészülni. Rossmannban vagy DMben lehet kapni ilyet?

Legjobb válasz: Szia! Én a rossmannban vettem kék dobozos babydream márka és az elsõ elõtejekhez elég is , majd késõbb kellhet vastagabb is , de egyemlõre nem kell drágább. Talán még rá is érnél vele,még én sem használtam, de nem lehet tudni. 25 hetes kismami

Szia! Én a rossmannban vettem kék dobozos babydream márka és az elsõ elõtejekhez elég is , majd késõbb kellhet vastagabb is , de egyemlõre nem kell drágább. Talán még rá is érnél vele, még én sem használtam, de nem lehet tudni. 25 hetes kismami
Szerintem még annyira nemfog folyni az elõtejed, hogy arra szükséged legyen.Szerintem ráérsz még vele.
Szia! Én a Brendonban vettem 6 db-os kiszerelésben, Avent mosható melltartóbetétet (2690 Ft-ért), de vannak eldobhatók is jóval olcsóbban (pl. 595 Ft-ért). Azt nem tudom, hogy Rossmannban vagy DM-ben van-e.
Én a Tescoban megvettem a legolcsóbbat az ilyen esetekre. Már a 35. hétben járok és még nem kellett használnom. Egyébként nekem az eldobható szimpatikusabb, mint a mosható.
Szia! Én sokat kipróbáltam, olcsóbbat is és drágábbat is, de ami bejött az a Canpol Babies (Brendonban, Cora-ban lehet kapni), amiben a betétek egyenként vannak csomagolva (25 db-os, azt hiszem, de fontos, hogy amelyik nem egyenként csomagolt, az már vastagabb, és nekem nem vált be). Ez viszonylag vékony, mégsem ereszt át semmit. A Nuby szöszöl, a Rossmann-os és a Fixies pedig olyan vastag, hogy szûk felsõben teljesen kirajzolódik a körvonala, és nagyon látszik. Engem zavar, de lehet, hogy másnak ez természetes.
Szia! Most vettem a Tesco-ban Bruin (hygienic) melltartó betétet, és az eddigiekhez képest ez viszi a pálmát, és árban is nagyon kedvezõ. (az egyenként csomagolt kerül 380 forintba)

ANIMÉSEK Tudtok nekem annyiba segíteni hogy milyen sok részes verekedõs/harcos animéket tudtok? Hogyha lehet akkor azt is mellé tudnátok írni hogy kb. hány részesek? Eddig ezeket az animéket láttam Naruto, Bleach, Fairy Tail

Legjobb válasz: yu yu hakusho 112 rész inuyasha 167 rész soul eater 51 rész fullmetal alchemist 51 rész death note (ez nem annyira verekedõs, de sok részes tehetsz vele egy próbát) 37 rész

yu yu hakusho 112 rész inuyasha 167 rész soul eater 51 rész fullmetal alchemist 51 rész death note (ez nem annyira verekedõs, de sok részes tehetsz vele egy próbát) 37 rész
Dragon ball alap. :D
Deadman Wonderland, csak sajnos leállt 1 évad után
A A Fullmetal Alchemist: Testvériség 67 részes, a Bölcsek mkövének nyomában az 51
gintama ★★★★★ 265 rész
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:D
one piece <-- best
D.Gray-man
One Piece - most járnak kb a 630-50 résznél Hunter X Hunter (2011) - 130 rész körül
Noragami Noragami aragato
Már van, kérdezd meg anyádat!
...de ne lepõdj meg, ha erre a válaszra pofánb*sz, elvégre te kezdtél tahóskodni, a másik visszaszól valami frappánsat, nem durvát, majd erre anyázni kezdesz.. én beverném a szádat, az hétszentség.
A kérdező hozzászólása: attól még hogy így beszélsz nem leszel menõbb!

Milyen hatásra hallgatnak ilyen zenét a lányok, hogyha más az öltözködési stílusuk mint amilyen zenét hallgatnak? (lehet hogy hülye kérdés de érdekel)

ma a buszmegállóban ült mellettem egy csaj virágos nyárirhuában , napszemüvegben balerinacip?ben és kemény metált és skinheadzenét hallgatott. Milyen hatásra hallgatnak ilyen zenét a lányok ,hogyha más az öltözködési stílusuk mint amilyen zenét hallgatnak ??(

Legjobb válasz: atya ég, egy dolog a zenei stílus, és más az öltözködési stílus. miért, nem szeretheti valaki a virágos nyári ruhát, meg a metált? és mi van, ha mellette a zongoradarabokat is szereti, meg mondjuk a bakancsot is felveszi, akkor mi van? az ember nem fekete és fehér... legalább is van, aki nem annyira szûklátókörû, hogy ne szerethessen sok dolgot a világban.

atya ég, egy dolog a zenei stílus, és más az öltözködési stílus. miért, nem szeretheti valaki a virágos nyári ruhát, meg a metált? és mi van, ha mellette a zongoradarabokat is szereti, meg mondjuk a bakancsot is felveszi, akkor mi van? az ember nem fekete és fehér... legalább is van, aki nem annyira szûklátókörû, hogy ne szerethessen sok dolgot a világban.
Most én öltözzek úgy, hogy minden féle stílus megtalálható legyen rajtam, csak mert mindenevõ vagyok zene téren? Van öltözzek Cowgirlnek, mert szeretem a country-t?
én is metált hallgatok, s mégis úgy öltözök, ahogy szeretek, semmi bakkancs meg együtteses rövidujjú. 12-14 évesen hordtam bandás blúzokat, de ahogy nöttem, elhagytam õket. de attól ugyanúgy szeretem a metált, csak a látóköröm tágúlt ki. nem a ruha teszi az embert. amúgy hány éves vagy, ha nem titok? :)
hát, kellemesen csalódni jó dolog nem?:) amúgy szerintem számodra is szexisebb egy kis lenge ruha, mint nagy bõ bandás rövidujjú egy lányon
azt hallgatom, és kicsit fiús a stílusom. 14/L
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok. Nem azért kérdezem , mert nem öltözhet úgy ahogy akar , hanem mert olyan lánynak tûnt , aki ilyen langyi popzenéket hallgat :)
Elég unalmas lenne, ha pusztán azért, merta metál, rock zenét kedvelem totál unalmas egyhangú feketébe öltöznék. :D
Egyszer velem is megesett: épp nagyon ki voltam öltözve, már nem tudom, miért. És délután mentem a Headbanger-be a Rammstein dvd-ért... És belibbentem rózsaszín magassarkúban, amikor a pultos csávó dobott egy hátast, és 5 percig dolgozta fel, hogy az a dvd nekem van félretéve. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!