Találatok a következő kifejezésre: Az milyen betegség (276 db)

keresztszalag-serules (terdizuletben)
A kérdező hozzászólása: oh akkor jol sejtettem..:) ) Koszonom

Az milyen betegség hogy a feje felfele nőtt? 2. A kis gyereknek a háta meg a hasa ilyen nagyon duzzatt volt és nem dagadt xddd 3. Úgy néz ki mint 1 gyerek pedig már 30 éves?

Legjobb válasz: Bocs, még 2-vel kiegészíteném .. 4. Mintha ilyen nagyon nagy pattanások lennének rajta.. csak akkorák mint a krumpli..xd (a krumplit nem viccnek irtam) 5. a faember??? az melyik betegség?

A kérdező hozzászólása: Bocs, még 2-vel kiegészíteném .. 4. Mintha ilyen nagyon nagy pattanások lennének rajta.. csak akkorák mint a krumpli..xd (a krumplit nem viccnek irtam) 5. a faember??? az melyik betegség?
A kérdező hozzászólása: INnen: http://extrem.puruttya.hu/bypost/2011/03/03/RANDOM_BABAK a 9. a duzzadt az a 18 és a 21.-es mi
A kérdező hozzászólása: A pattanásos krupmlis akármi az ez: http://poetry.rotten.com/lisboa/
Attól tartok van a képek közt jó néhány baromság is. Fejlõdési rendellenességek miatti vetélés, abortusz stb. Sziámi ikrek, parazita ikrek is akadnak a képek között. A fennmaradó jó néhány kérdésedre a választ sajnos már nem tudom. "Am miért baj h ilyen érdekel?:o" Dehogy baj, csak furcsa, hogy ennyi idõsen ilyen dolgok után érdeklõdsz. Nézzük a jó oldalát: bizonyos szempontból talán még ez az idióta blog is hasznos lehet... De ne feledd: ne higgy el mindent, amit egy képen/ neten látsz! Remélem azért valamennyire hasznosak voltak a válaszaim! :)
http://poetry.rotten.com/lisboa/ Ja hogy erre gondoltál? Kár, hogy nem jöttem rá :D 5, 4 kilós tumor nõtt a száján/nyelvén ha jól emlékszem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :d Majd még holnap írogatok ha találok ;)
A kérdező hozzászólása: Ja és a parazita ikrek azok milyenek?
A sziámi ikrek egyik típusa, amikor csak az egyik iker fejlõdik ki teljesen, a másik iker csak részlegesen fejlett, gyakran torz, súlyos testi hiányosságokkal rendelkezik. Például csak a feje fejlõdik ki. 10 ilyen esetet jegyeztek fel eddig a világon, ebbõl mindössze 3-an maradtak életben (állítólag). Kínai orvosok azt állapították meg egy hatalmas hasú 1 éves kislányról, hogy parazita-iker növekszik benne (tehát mintha egy évesen terhes lenne, akkora a hasa, a parazita iker az õ szerveit használja az életben maradáshoz).
A kérdező hozzászólása: Megértettem Doktor úr!
Doktor nõ! :)
A kérdező hozzászólása: Tudom amit ide most belinkelek elég g*ci 1 blog http://extrem.puruttya.hu/bypost/2011/08/19/Kismamas_Poszt Na innen szeretnem a 4. képen láttotat az 5. 13. 14. 15.
nem vagyok orvos, de leszek (remélem) :) A duzzadt hason még gondolkodom.
A kérdező hozzászólása: dede csak most jutottak ezek eszembe
hypopituitarism - szerintem ez a 3. - megkérdezhetem hány éves vagy? :)
ja igen.. az elsõt nem igazán értem!
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló ööm felfele hosszúkás a feje
1. hydrocephalus? - és még mindig egyedül én válaszolok :D
A kérdező hozzászólása: Csak te válaszolsz? am 13 vagyok tudom fogalmazás.. szókincs..xd
Igen, csak én válaszolok. És nem a helyesírás, vagy a szókincs hiánya miatt kérdeztem, csak érdekelt, hány éves vagy, mert furcsa az érdeklõdési köröd. A duzzadt hasra csak tippem van: ascites http://www.roatanclinic.org/newsletter/issue1/images/ascites..
A kérdező hozzászólása: Eddig csak a duzzadt hasat nem találtad el :D te orvos vagy vagy mi? Am miért baj h ilyen érdekel?:o
A hatalmas pattanásokkal nem erre gondolsz? http://www.dimensionsguide.com/wp-content/uploads/2011/02/Wo.. 1-2 éve bejárta az internetet ez a kép a 76 milliméteres pattanásról, de nem sikerült bizonyítani, hogy valóban mi is ez. Ha nem ezt kerested, sajnálom.
A kérdező hozzászólása: Sorry :D

Az milyen betegségre utal, hogy nem merek pl. kínaiba menni, mert félek hogy nem tudok rendesen kérni, és beégek. Van hogy boltba is úgy megyek, hogy izgulok. Mi lehet ez?

17/F

Legjobb válasz: A betegség neve: önbizalomhiány. Ha nem kérsz rendesen akkor mi történik? Maximum visszakérdeznek. Tudatosítsd magadban, hogy te vagy a vevõ, a te pénzedbõl (is) tartják fenn a boltjukat. Másnak is van nyelvbotlása vagy véletlenül többet/kevesebbet kér mint amennyit akar, emberek vagyunk, hibázhatunk. :) Próbálj többször ilyen helyre menni, idõvel majd elmúlik. Kamaszként engem is minden zavart, fõleg ha étterembe kellett menni. :)

A betegség neve: önbizalomhiány. Ha nem kérsz rendesen akkor mi történik? Maximum visszakérdeznek. Tudatosítsd magadban, hogy te vagy a vevõ, a te pénzedbõl (is) tartják fenn a boltjukat. Másnak is van nyelvbotlása vagy véletlenül többet/kevesebbet kér mint amennyit akar, emberek vagyunk, hibázhatunk. :) Próbálj többször ilyen helyre menni, idõvel majd elmúlik. Kamaszként engem is minden zavart, fõleg ha étterembe kellett menni. :)
Rutinhiány. :) Gyakorold, majd belejössz. Én is féltem régen. :)
Pánikbetegség.


Az milyen betegseg ha a gyomrom faj es eszek par falatott es el mulik a fajdalom kb 1-orara. Gyomorszajnal szokott fajni kb 3hete ez mi?

eves utan el mulik a fajdalom de aztan ujra nagyon kezd fajni

Legjobb válasz: Gasztroenterológia ott megnéznek!

Gasztroenterológia ott megnéznek!

Az milyen betegség, ha valaki állandóan leellenõrzi magát?

Ötször megnézi, hogy lekapcsolta a villanyt, mert nem hiszi el, hogy tényleg megtette.

Legjobb válasz: Ötször megnézi, hogy lekapcsolta-e a villanyt... ->javítottam

A kérdező hozzászólása: Ötször megnézi, hogy lekapcsolta-e a villanyt... ->javítottam
kényszerbetegség a neve pszichés gond
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Kényszerbetegség, kényszert érez, hogy visszamenjen megnézni, hogy lekapcsolta-e a villanyt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm neked is!

Ha valaki mindig csak nagyon drága, márkás cuccokat hajlandó felvenni, az milyen "betegség" a sznobságon kívül?

Bátyámról van szó, rengeteget dolgozik és minden pénzét drága, márkás ruhákra és cipõkre költi. Azt gondolom valamiféle kisebbségi komplexusa lehet? Mivel tudnék rá hatni, hogy õ akkor is jó ember és értékes, ha olcsóbb ruhákba jár. Úgy érzem elkótyavetyéli a pénzét és az életét is. Szeretnék neki segíteni, szerintetek hogyan tudnám meggyõzni?

Legjobb válasz: Önbizalomhiány, talán "kinövi". De meggyõzéssel szerintem semmire sem mész, ez egy hosszú folyamat, neki magának kell rájönnie hogy tökmindegy mi van rajta (mert ugye kevesebb pénzbõl is lehet igényes és jólöltözött). Esetleg ha lesz családja, vagy elköltözik otthonról (ha még otthon lakik) és hirtelen minden másra kell majd a pénz, akkor átalakul az értékrendje.

Önbizalomhiány, talán "kinövi". De meggyõzéssel szerintem semmire sem mész, ez egy hosszú folyamat, neki magának kell rájönnie hogy tökmindegy mi van rajta (mert ugye kevesebb pénzbõl is lehet igényes és jólöltözött). Esetleg ha lesz családja, vagy elköltözik otthonról (ha még otthon lakik) és hirtelen minden másra kell majd a pénz, akkor átalakul az értékrendje.
Ha drága ruhákban jár, kinek jutna eszébe, hogy a szüleinél lakik 30 évesen? Lehet ezt próbálja leplezni. Én is drága ruhákban járok, és csak papírpénzt hordok magamnál, mert rohadtul szégyellem a helyet ahol lakok. Ha a gazdagság látszata megvan, nem érzi magát kevesebbnek. Ennyi az egész. Majd ha elköltözik, lesz magánélete, nem kell pénzzel "takargatni" az otthoni dolgokat.
Miért lenne kisebbségi komplexusa? Meg miért lenne sznob? Élvezi az életét, így érzi jól magát. Annak vannak komplexusai, aki csóró, nem engedheti meg magának a márkás holmit, ezért vesz magának valami gagyi másolatot, na azoknsk holtbiztosan gond van a kis fejecskéjükben. Neked miért fáj ennyire, hogy a tesód a munkájával megkeresett pénzét mire költi? Nem rablásból él, nem veri magát adósságokba, hadd élvezze már ki, hogy fiatal, jómódú, elegáns.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Még otthon lakik és eszébe sincs onnan elköltözni, pedig ha akarná simán megtehetné, csak akkor esetleg nem futná a ruhákra. Van esély, hogy ezt egyszer kinövi, mert én aggódom, hogy sose nõ be a feje lágya, már 30 éves.
Mennyiségi probléma is van, hogy annyi a cucca hogy már nem fér be a szekrénybe?
A kérdező hozzászólása: nem, mert selejtez, max egy évig hord valamit és odaajándékozza másoknak
A kérdező hozzászólása: Azért "fáj" ennyire, mert spórolhatna is, amennyi pénzt már elvert ruhákra és cipõkre, abból már megalapozhatta volna a jövõjét egy lakással mondjuk, ami tartós vagyon, míg a ruháit évente elajándékozgatja rokonoknak, barátoknak. Esze ágában sincs az életében tovább lépni, szülõktõl elköltözni, és a kapcsolataiban is csak egy szintig megy el, ha már komolyabbra fordulna a dolog, esetleg szóba kerül köztük az összeköltözés, akkor õ inkább kilép a kapcsolatból. Én ezt még normálisnak gondoltam 25 évesen, de õ ezt csinálja már 8 éve és nincs változás. Van esély rá, hogy valaha megkomolyodik? 30 évesen ez még oké?
Ez már nem életsstílus, vagy életérzés.. Itt már komolyabb dolgok vannak. Elõször is képzeld el, mi lesz a 40-es kapu zárási pániknál pl? Az ott lesz a katasztrófa. Görcsös személy, aki fél vmitõl. Minden bizonnyal a felnõttség riasztó számára. Szeretne elvegyülni a tehetõsebb személyek közt, eltakarni azt, hogy szülõknl él, mert hiába neki igy a jó--látja hogy a társadalom ezt nem jó néven venné. Kisebbségi komplexus is esélyes és EGO. Sose fog megkomolyodni, azon a szakaszon már rég túllépett. Idõvel egyre nyomasztóbb lesz a viselkedése is, minden bizonnyal rossz példát láthatott ha nem otthon-akkor egy közeli valakinél a felnõtt társas kapcsolatról. Úgy látja, a párkapcsolat rossz dolog--nincs saját tere, ideje, önállósága. A pénzt be kell szolgáltatni, a szabadidejéért el kell számolni, stb. Mutatni kell példát, hogy a társas élet nem olyan szörnyû.

Az milyen betegség, ha valaki hangokat hall?

Az az ember megõrült? Vagy ha teljesen normálissá vált és már megszokta, akkor az mi??

Legjobb válasz: paranoid schizophrenia , 1 millióból jó ha 1 meg tudja szokni, a többit kezelni kell.(üdv.:egy skizo)

paranoid schizophrenia , 1 millióból jó ha 1 meg tudja szokni, a többit kezelni kell.(üdv.:egy skizo)
Ez hallucináció, és nemcsak a skizofrénia tünete lehet. https://hu.wikipedia.org/wiki/Hallucin%C3%A1ci%C3%B3
a hülyeség a latin neve a kórnak....
v Te nem vagy normális v én miután elolvastam a kérdést
A kérdező hozzászólása: Nem. Ez egy betegség, hogy nem elég az orális és közösülést akarok.
A kérdező hozzászólása: A párom mondja, hogy más nõ örülne ha nem lenne megdugva, csak nyalnák.
Úgy hívják: kanosság. (ha srác vagy)
azt mindenki akar, az nem betegség :D
Impotenciának hívják, - ha jól látom a párod próbálja rejtegetni ezzel a hülyre dumával.
inpotencia...
Körülményektöl és egyedi jellemzöktöl függ. Volt olyan btom, akinél elöfordult (ha nagyon tele volt és intenziv inger érte) Akár utána, vagy máskor probléma nélkül volt merevedése és normális szexre volt alkalmas.

Az milyen betegségben szenved aki a saját rokonához vonzodik?

Az egyik haverom az unoka n?vére seggét és ciciét fogdossa.Mi a baja ? Ja és lányokal alig-alig beszél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!