Találatok a következő kifejezésre: Az milyen amikor az (3934 db)

Az milyen amikor az arcotokra ül egy csaj?

Kaptok levegõt? Jó úgy nyalni?

Legjobb válasz: lélegzetelállitó

lélegzetelállitó
Kérdezõ, és szeretnél kényszernyalatni? Nem akarok ismerkedni, csak többször kiemeltem egy ilyen kérdésemet, de senki nem írta, hogy szeretné.
Én azt se tudom milyen, ha az ölembe ül:D
Nagyon tuti, mert kényelmes és szabad a kezem, így a melleivel is tudok játszani.
leszek probababu
Miért ne kapnánk levegõt? Már amennyiben nem akkora feneke van, mint egy ifa plató :D
A kérdező hozzászólása: Ki akarom próbálni! Amúgy csaj vagyok.
Ha fingik a csaj csak akkor szoktam levegõt kapni!
Egyik legjobb erzes :D a 69 utan
Próbáld ki, nagyobb értelme van mint itt megkérdezni
Nem kapok levegõt, és azonnal lehejintom!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem akarok "kényszernyalatni". Ki akarjuk próbálni, én meg a tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Szóval, küldjétek! :D

Milyen igeszakaszok támasztják alá azt, hogy egy keresztény miután meghalt a Mennybe kerülhet? És milyen igeszakaszok támasztják alá azt, hogy amikor az elragadtatás lesz, akkor a keresztények (Jézusban hívõk) a Mennybe fognak vitetni?

Gondolkodtam Jehova tanúi elméletén és kétségbe vonnám azt, hogy az elragadtatáskor már csak pár "égi reménységû" fog a Mennybe vitetni... Ugyanis a Biblia szerint leginkább a szegényeké és a gyermekeké a Mennyek Országa. Szegényekbõl és gyerekekbõl pedig jó sok van a földön.

Legjobb válasz: (Zsoltárok 37:9-11) . . .Mert a gonosztevõk kivágatnak, De akik Jehovában reménykednek, öröklik a földet. ו [váv] 10 Egy kis idõ még, és nincs többé gonosz, Nézed a helyét, és nincsen sehol. 11 A szelídek pedig öröklik a földet, És gyönyörködnek majd a béke bõségében.. . . (János 6:40) 40 Mert az az én Atyám akarata, hogy mindenkinek, aki látja a Fiút, és hitet gyakorol benne, örök élete legyen, és én feltámasztom õt az utolsó napon.” Vagyis az utólsó napig halottak lesznek, és akkor majd feltámadnak! (János 11:25) . . .Jézus ezt mondta neki: „Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hitet gyakorol bennem, még ha meghal is, életre fog kelni; Ez azt jelenti, hogy nem a mennybe kerül, aki meghal, hanem majd életre fog kelni!

(Zsoltárok 37:9-11) . . .Mert a gonosztevõk kivágatnak, De akik Jehovában reménykednek, öröklik a földet. ו [váv] 10 Egy kis idõ még, és nincs többé gonosz, Nézed a helyét, és nincsen sehol. 11 A szelídek pedig öröklik a földet, És gyönyörködnek majd a béke bõségében.. . . (János 6:40) 40 Mert az az én Atyám akarata, hogy mindenkinek, aki látja a Fiút, és hitet gyakorol benne, örök élete legyen, és én feltámasztom õt az utolsó napon.” Vagyis az utólsó napig halottak lesznek, és akkor majd feltámadnak! (János 11:25) . . .Jézus ezt mondta neki: „Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hitet gyakorol bennem, még ha meghal is, életre fog kelni; Ez azt jelenti, hogy nem a mennybe kerül, aki meghal, hanem majd életre fog kelni!
Szervusz Bár messze élhetünk egymástól, de én is igy tanultam a Bibliából, mint a válaszolók írták. Te, kedves kérdezõ, naponta olvasod a Bibliát? Erre vagyunk buzdítva a Zsoltárok 1:1-3-ban Üdvözöllek.
Ez valahogy másképp mûködik.
T. Kerdezo! Ha meghalunk, nem megyunk sem a mennybe, sem a pokolba. Mindenki egy helyre megy, a sirba. A Janos 3:13 verse ezt irja: "Es senki nem ment fel a mennybe, hanemha az, aki a mennybol szallott ala, az embernek fia a Krisztus." /Karoli Biblia/ Aki meghalt, egyszeruen megszunt letezni. De valoban ir a Biblia egyenekrol, akiket Isten kivalasztott, ezek az egyenek egeszen halalukig husegesen szolgaltak Istent. Ezek az egyenek halaluk utan elragadtatnak, es felmenve a mennybe /nem testben, hanem szellemkent/ Jezussal fognak uralkodni a fold felett, mint tarskiralyok. Ezeknek a szama meghatarozott, 144.000. Izrael "jelkepes torzseibol" 12.000-12.000 minden torzsbol. Azert "jelkepes", mivel Isten a zsido neptol megvonta a kegyet. Ezt a zsido nep elveszitette, miutan Jezust halalra adtak. Ezert Isten ezek utan egy "jelkepes, szellemi Izraelt" hozott letre. Az apostolok voltak az elsok akik a 144000-hez tartozok voltak. Eloszor ezek gyujtettek be. Miutan ez a szam betelt, akkor kezdodott a "mas juhok" begyujtese. Ezeknek a szama nem meghatarozott, barmennyi lehet. Minden nepbol, torzsbol es nyelvbol levo egyenek, akik csatlakoznak a 144.000-felkenthez az egyseges imadatban. Minderrol a Jelenesek konyveben olvashatsz. A "mas juhok" minden vallasbol is kijonnek. Hiszen az egesz vilagon valoban minden nepbol, es vallasbol valok vannak a tanuk kozott. Azt irja a Biblia: "egybegyujtetnek, es lesz egy akol, es egy pasztor". Az egy "akol" azt jelenti, hogy a felkentekkel egyutt imadjak Istent, egysegben. Az egy "pasztor" pedig Jezus Krisztus, aki a gyulekezetek feje. Ezek az egyenek itt fognak elni a foldon. Hiszen Isten helyreallitja mindazt, ami elromlott. A foldet az embernek adta orok lakhelyul. Az Esaias konyveben lehet olvasni arrol, hogy milyen lesz a "megtisztitott fold", ahol nem lesz tobbe szenvedes, oldokles, bunozes, ehinseg, betegseg es halal sem. Ha kerdesed lenne, nagyon szivesen valaszolok. Udv: Judit!
A menyország az a hely ahol Jézus Krisztus jelen van. Új ég és új föld lesz teremtve, amiben igazság lakozik , az új földön Jézus lesz a Király.A menyország tehát itt lesz az új földön , és akik elfogadták Jézus megváltójuknak , azok fognak rajta élni örökkön .örökké.(és nem a jehova tanúi, mert átkozott aki más evangéliumot hirdet.)
Kedves 8-as! Nem veszed eszre hogy mit irtal? Ugyan azt allitod, amit mi tanuk. Hogy itt a foldon fognak elni azok, akik elfogadjak Jezust, es kovetik az utjat. Mi is ezt tanitjuk, ha tehat egyforman gondolkodunk, akkor miert vadolsz minket hamis tanitassal? Udv: Judit!
Én vagyok a "8"as. Juditnak üzenem. Judit , a Jehova Tanúi, azt tanítják , hogy ismeret által, jó cselekedet által, kerülhet valaki a Királyságba.Majd Jehova eldönti, kit fog "feltámasztani"újra teremteni. Evvel szemben a Biblia azt tanítja , hogy egyedül a Jézus Krisztusba vetett hitáltal juthatunk a Királyságba, és Jézus dönti el , Õ támasztja fel a halottakat.Õ a bûneinkra a meg oldás , és nem""" Az ismeret amely örök életre vezet""". Sok könyveteket olvastam , és ha a Bibliát mellérakjuk és nagyon siralmas magyarázatok vannak. Egyszóval, ti más evangéliumot hírdettek , mint például amit az Apostolok cselekedetében lehet olvasni, figyeld meg figyelmesen Pál apostol mit hírdetett, és miröl ír majd késõbb a leveleiben.De ne úgy figyeld meg ahogy szoktátok, hogy csak egy egy verset, hanem olvasd végig az egész részt vagy levelet, hogy meglásd a tiszta képet. Végül is leírnád pár mondatban hogy milyen evangéliumot hírdettek??Hátha én nem jól tudom. Elõre is köszönöm! üdv:Gábris
Kedves utolsó Jézus Krisztus azt mondta, hogy senki sem mehet az Atyához, csak én általam. Te hogy hiszed? Ki az Atya? Ki a Fiú? Miért mondta Jézus, hogy az én Atyám nagyobb nálamnál? Miért mondta, hogy arról a napról és óráról senki sem tud csak az Atya? Ki ez az Atya? Halála elött miért kérte az Atyát, ha lehetséges távozzon el tölem ez a pohár, de ne az én akaratom legyen, hanem a Tied? --Kinek címezte ezt az imát? Tudnál kérlek erre felelni videó és egyébb nélkül, csak a Bibliából? De ha kérhetlek, ne hagyd ki a magyarázatodból ezeket a verseket :-)
Judit! még mindíg "8"as vagyok. Megnéznéd ezt a kis filmet, és véleményt írnál róla? http://www.youtube.com/watch?v=dWjTdOXJsew

Generál kivitelezőkről általában milyen tapasztalatok vannak? Tartják az árat amit az elején mondanak?

Általában milyen m2 áron dolgoznak és az milyen minőséget takar?

Legjobb válasz: Aha, tartják az árat a szerzõdés miatt, de az esetleges pótmunkákat simán ráhárítják az alvállalkozókra és neked úgy kommunikálják, hogy pótmunka, fizess +10%-ot. Vagy esetleg csúszás van a rossz szervezés miatt és az utolsó héten mindent beakarnak fejezni ami normál esetben 3 hét lenne. Ilyenkor jön elõ a legtöbb hiba, mégpedig azoknál a szakmáknál, akik a felületképzést végzik (burkoló, festõ, parkettás) és lehet õket szidni. A minõség egyébként átlag feletti kéne, hogy legyen, mert normális fõvállalkozó alkalmaz építésvezetõt is. Ha a vállalkozó maga egy tuskó laikus, akkor még az építésvezetõ tudja mire kell figyelni. Persze ha van gyakorlata vagy rálátása. Nyilván egy 25 éves nem lesz olyan jó mint egy 50 éves.

Aha, tartják az árat a szerzõdés miatt, de az esetleges pótmunkákat simán ráhárítják az alvállalkozókra és neked úgy kommunikálják, hogy pótmunka, fizess +10%-ot. Vagy esetleg csúszás van a rossz szervezés miatt és az utolsó héten mindent beakarnak fejezni ami normál esetben 3 hét lenne. Ilyenkor jön elõ a legtöbb hiba, mégpedig azoknál a szakmáknál, akik a felületképzést végzik (burkoló, festõ, parkettás) és lehet õket szidni. A minõség egyébként átlag feletti kéne, hogy legyen, mert normális fõvállalkozó alkalmaz építésvezetõt is. Ha a vállalkozó maga egy tuskó laikus, akkor még az építésvezetõ tudja mire kell figyelni. Persze ha van gyakorlata vagy rálátása. Nyilván egy 25 éves nem lesz olyan jó mint egy 50 éves.

Temetkezési cégnél milyen dolgozni? Kb. milyen a munkaidő? Miket kell csinálni azon kívül amit az ember egy temetésen lát?

Legjobb válasz: Ugyan olyan a munkaidõ, mint bárhol máshol, és a temetésen látott az csak egy kis része,a többi munkakörtõl függ.

Ugyan olyan a munkaidõ, mint bárhol máshol, és a temetésen látott az csak egy kis része, a többi munkakörtõl függ.
nézz sírhant mûveket

Ha van folyásotok milyen? Amire az orvos is azt mondja hogy normális!

Nekem fehér de mintha nagyon enyhén hígabb is lenne nem tudom leírni!Az jó,normális?H?lye kérdés tudom de megköszönöm a válaszokat!5-ik hétbe vagyok

Legjobb válasz: Sokféle folyás van,kinek milyen,az a lényeg hogy ne okozzon panaszt,ne csipjen,viszkessen.Nekem pl sárgás szine van,de nem okoz semmiféle panaszt,igy az orvos nem csinál semmit,és a babám is szépen fejlõdik.

Sokféle folyás van, kinek milyen, az a lényeg hogy ne okozzon panaszt, ne csipjen, viszkessen.Nekem pl sárgás szine van, de nem okoz semmiféle panaszt, igy az orvos nem csinál semmit, és a babám is szépen fejlõdik.
Nekem fehér, nem viszketek tõle, nem csíp és nagyon minimális. A terhesség elejétõl végigkisér, nem tudok ellene mit tenni.Ha több lesz és panaszokat is okoz, akkor iratok kúpot a dokimmal. 13h kismama
A 8. hétig száraz voltam, azóta közepesen bõ, sárgás folyásom van. Nem csíp, nem viszket, nem okoz panaszt, tisztasági betéttel karban tudom tartani. Az orvos is felfigyelt rá, de nem írt fel semmit, ez nem kóros. 17h
fehér, híg. Bár a hüvelykapszula miatt nem tudom teljesen megkülömböztetni a gyógyszert a folyástó. Elõzõ terhességnél mondtam a dokinak, h van vmi bajom, mert büdi is. Azt mondta csak a megváltozott ph miatt. Miután elhalt sajnos a terhesség olyan 6 db-os kúpot adott amiben élõ tejsav bacik vannak. Szerintem normális de említsd meg a dokidnak

Mik a kovetkezmenyei, ha nem fizetem ki azt az adossagot, amit az adohivatal "magyarorszagi egeszsegugyi jarulekfizetesi kotelezettseg" cimem generalt? Milyen modon harcolhatok az adossag eltorleseert?

4 eve Amerika koltozetem, es nem jelentkeztem ki a magyarorszagi lakcimemrol, ezaltal 3 ev utan generaltak egy tetemes adossagot (ha be vagyok jelentve, koteles vagyok valamifele adot fizetni), elotte semmifele tajekoztatast nem kaptam, hogy tartozasom halmozodik fel. Aktualis adozasi kotelezettsegemet a mindenkori tartozkodasi helyem szerint rendeztem (amerikai adohivatal fele teljesitettem tartozasaimat)

Legjobb válasz: Ez nem adó, mint te is írtad, hanem járulék, és nem a hivatal "generálta", hanem te magad amikor nem jelentkeztél ki a magyar rendszerbõl. Ennek semmi köze az amerikai adóhivatalhoz. Ez ellen nem "harcolni" kell, hanem ki kell egyenlíteni a tartozást, és kijelentkezni a rendszerbõl.

Ez nem adó, mint te is írtad, hanem járulék, és nem a hivatal "generálta", hanem te magad amikor nem jelentkeztél ki a magyar rendszerbõl. Ennek semmi köze az amerikai adóhivatalhoz. Ez ellen nem "harcolni" kell, hanem ki kell egyenlíteni a tartozást, és kijelentkezni a rendszerbõl.

Milyen folyamatok mennek végbe az agyban, amikor az ember egész testén végigmegy egy bizsergő érzés a zenétől, vagy bármilyen műalkotástól?

Biztosan ismeritek az érzést. Nagyon jó számok tet?pontjánál, egy jó film megérint? pillanatánál van, hogy az egész testen végigfut egy érzés. Mi ez? Endorfin? Dopamin?

Legjobb válasz: Köszönöm. Magát a dopamint ismerem, de elkülönülten eddig úgy hittem, hogy még nem éreztem, amikor kiemelkedõen magas mennyiségben van jelen az agyban. Elég érdekes akkor a dopamin-fless.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Magát a dopamint ismerem, de elkülönülten eddig úgy hittem, hogy még nem éreztem, amikor kiemelkedõen magas mennyiségben van jelen az agyban. Elég érdekes akkor a dopamin-fless.

Miért hangzik el súlykolva, hogy milyen sok támogatást kapunk az unióból, amikor az gyakorlatilag a mi pénzünk?

Miért hangzik el súlykolva, hogy milyen sok támogatást kapunk az unióból, amikor az gyakorlatilag a mi befizetett pénzünk? Az unió lényege, hogy minden ország befizet a közösbe. Magyarország az elején nettó befizetõ volt !! Ez tény. A befizetett összeg egy része megy arra, hogy az adott ország visszapályázhatja úgy, hogy uniós kritériumoknak kell eleget tennie és uniós pályázatot kell benyújtania, angolúl. Esetleg visszakaphatunk támogatás címszóval morzsaszemeket amiket befizettünk és mégis, milye nagy szóval túlhípeolva lökik a médiából hogy 70%-os az unios támogatás itthon. Cserébe persze nem lehet azt termelni itthoni, amire képes lenne a föld és a gazda is megvan hozzá.

Legjobb válasz: Nézd már meg a legutóbbi 7 éves EU költségvetést, mennyit fizetett be Magyarország, és mennyit kapott. Ha lakosság arányosan nézzük, Magyarország kapta a második legtöbb EU-s forrást. (ha jól emlékszem CSehország van csak elõttünk) És mi sose voltunk nettó befizetõk. 8 milliárd eurót fizettünk be, és 33 milliárdot kaptunk támogatások formájában a 7 éves költségvetési ciklusban.

Nézd már meg a legutóbbi 7 éves EU költségvetést, mennyit fizetett be Magyarország, és mennyit kapott. Ha lakosság arányosan nézzük, Magyarország kapta a második legtöbb EU-s forrást. (ha jól emlékszem CSehország van csak elõttünk) És mi sose voltunk nettó befizetõk. 8 milliárd eurót fizettünk be, és 33 milliárdot kaptunk támogatások formájában a 7 éves költségvetési ciklusban.
A mi pénzünk, de csak részben. Magyarország azon kevés országok egyike, amelyik jóval több pénzt vett el az EU-ból, mint amennyit beletett. Az más kérdés, hogy ez pénz átjátszás egy módszere hazánkban, a rabszolgától megy az úr zsebébe, az EU-n keresztül.
Mert sokkal több támogatást kapunk, mint amennyit befizetünk! Termelhetsz itthon is mindent, ha megfelelsz az elõírásoknak!
"Magyarország az elején nettó befizetõ volt !! Ez tény. " Hamis tény, valójában az ellenkezõje igaz. Sosem voltunk nettó befizetõk. Ahogy az elõzõ is írta.
El lehet innen menni. Mondjuk Ukrajnába.
Milyen létszükségletet befolyásoló uniós támogatásból készült beruházás?Tehát olyan ami a létszükségletét biztosítja az embereknek.És milyen létszükségletet biztosító dolgokat kellett feladni ezért a támogatásért?Komolyan kérdezem.
De szeretném ha az összes eu ellenes az eu-n kívül élne! Soha nem engedném vissza õket! Hülye ország.
eu ellenesek: 2004 elõtt nem épült le a magyar ipar? EU nélkül nem voltak itt a multik? emberek nem hordtak szét mindent? akkor mégis mirõl beszéltek?
nem a mi pénzünk nem volt nettó befizetõ soha Magyarország nem Németország Magyarországon jelenleg nincs beruházás, fejlesztés csak uniós forrásból persze, csak ma már a ruszkik nem vesznek át minden szart
de Istenem, de sok a sötét ember mindehol.. olvasgassátok meg linkeljétek csak a statisztikát .. úgyis az a lényeg.
Egyesek még mindig az eu segget nyalják itthon, mikor nyugaton a kaja lassan már olcsóbb mint itt, a fizetések meg ... számold ki, hányszorosa. a német emberek rajtunk röhögnek, hogy lehetünk ennyire ostobák. Személyes tapasztalat. És a normálisabbja ott is eu ellenes, mert amíg márkájuk volt, kb 20-30% százalékkal többet ért a fiztesük. Az már nekik is pénz. Szóval kapálóódzatok csak nyugodta az eu mellett, én várom és áldom azt a napot amikor végre szétesik. már nemsoká.
Természetesen ezekben a számításokban nincs benne hogy az uniós szabályozás miatt külföldi tulajdonban került szolgáltatások, kereskedések mennyivel több pénzt szivattyúznak ki adómentesen mint amennyit ezért támogatás formájában kapunk.
A cukrosnak van igaza. Példállóztok itt azzal hogy mennyit fizetünk be és mennyit "kapunk", közbben meg kb tíz év alatt, tönkrebsztt az unió mindent ami magyar érték (pl a cukorgyárakat, is) mert veszélyezteti a nyugati piacot. Az orrotokig nem láttok. EU get lost!
Te milyen félreinformálásról beszélsz? :-)
A kérdező hozzászólása: Gyakorlatilag félreinformálják a társadalmat. Felmerül a kérdés hogy ez szándékos megtévesztés-e?
Olyasmiket is bele kellene számolni ebbe a kifizet befizet témába, mint pl. a cukorrépa kvótákat eladták és például Petõházán be kellett zárni a cukorgyárat, az országban az egyik legnagyobb Olyan állapotba kellett hozni, hogy ne lehessen többet cukrot gyártani. Itt lett egy csomó munkanélküli, míg egy másik kedves tagállam gyárt most ehelyett, ott lett egy csomó profit és munkahely... Most éppen ez jutott eszembe, de hány ilyen lehet?
A politikusok csak ártanak az országnak, mert mindent törvényesítenek ami káros. Az ország ellen vannak! Pl föld kijátszása külföldieknek, gazdaság lenyomása zsidó parancsra, tömeggyilkosság, titkos börtöni kínzások, börtönkórházak pszichiátriai kezelések...környezetszennyezés, ételmérgezés, vízmérgezés, levegõmérgezés, hátsó paktumok. Mit akartok még? Ezért tartjuk a politikusokat?
Ébredjünk fel! Nem kellenek politikusok! Szavazzunk inkább hetente a közös ügyekrõl!
Ez hihetetlen. De úgy kell nekünk!

Az milyen, amikor egy fiú béna az ágyban?

Legjobb válasz: nem izgatja fel rendesen a csajt, az elõjáték számára kimerül abban hogy fél óráig szopatja, utána már vágná is be a farkát, függetlenül attól hogy elég nedves-e a lány vagy akarja-e már a behatolást egyáltalán. urambocsá nem találja a csiklót, azt hiszi hogy ha a hüvelyt nyalja az mennyire jó, illetve hogy majd a csaj nagyokat élvez attól, hogy ki-be tologatja a farkát, ahogy a pornóban látta. a pornóból tanult szexuális kultúra szintén válóok. de ha simán önzõ, az is rossz, pl mikor azt várja, hogy a csaj csináljon mindent, hanyatt fekszik és "lehet leszopni/rám mászni" arccal várja hogy õt kielégítsék. és mennyi ilyen balfa.sz pasi van.

nem izgatja fel rendesen a csajt, az elõjáték számára kimerül abban hogy fél óráig szopatja, utána már vágná is be a farkát, függetlenül attól hogy elég nedves-e a lány vagy akarja-e már a behatolást egyáltalán. urambocsá nem találja a csiklót, azt hiszi hogy ha a hüvelyt nyalja az mennyire jó, illetve hogy majd a csaj nagyokat élvez attól, hogy ki-be tologatja a farkát, ahogy a pornóban látta. a pornóból tanult szexuális kultúra szintén válóok. de ha simán önzõ, az is rossz, pl mikor azt várja, hogy a csaj csináljon mindent, hanyatt fekszik és "lehet leszopni/rám mászni" arccal várja hogy õt kielégítsék. és mennyi ilyen balfa.sz pasi van.
Az olyan, mint amikor valaki béna kérdést tesz fel GYK-n.
Utolsóhoz csatlakozok...
Aha... de azért ne feletkezzünk meg arról, hogy egy nõ is lehet "béna"... Ha pl képtelen kihozni a férfiból az állatot.
Ha nem hozza ki belõle az állatot az a kémia hiánya, nem a nõ béna.
akkor csak a férfi lehet béna, a nõ nem?

Az milyen amikor egy pasi az egyik csajnak akivel jár azt mondja, hogy "szeretlek" az exének meg azt, hogy kidobja a csajt és vele akar lenni?

és ez egy napon történt

Legjobb válasz: szóval szerelemet vallott a csajnak,másnap meg kidobja mert az exe kijött a kórházból

A kérdező hozzászólása: szóval szerelemet vallott a csajnak, másnap meg kidobja mert az exe kijött a kórházból
Ráférne egy verés mindkét lány férfirokonaitól.
Ilyet 12 éves korban szokás csinálni, tehát eléggé gyerekes az illetõ.
én 12évesen se csináltam ilyet....degenerált az ilyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!