Találatok a következő kifejezésre: Az mi hogyha (608 db)

Az mi, hogyha csak akkor élvezem a pasimmal, az orált, ha a barátja kôzben kefél?

csak ugy tudom neki megtenni,amugymeg nem.mèrt van ez,mâs is ijjen?

Legjobb válasz: Bal kéz a s egglukon, jobb a fejen, vákuum a farka' IJJJJJön a tejem!

Bal kéz a s egglukon, jobb a fejen, vákuum a farka' IJJJJJön a tejem!
ORANJE TEAM 2:1
Helyesírás nulla! Jó nagy r.ibanc vagy hogy ezt teszed kb 12 évesen. És még arcoskodsz is vele!
3-asban nyomjátok? A barátodat nem zavarja, h a haverja dug téged közben?
Vírusos rib4ncofalitisz.
Remélem beleszarik valamelyik a szádba.
Fogalmatlanok vagytok. Görögország nyert. És ezzel jött is a mixem, nem hiába nyestem be azt a fél üveg skótot!
Costa Rica nyert te nagyon hülye
Nem tudom, te melyik meccset nézted, 3. -.-
egy repülõjegyet haza
NYERT GÖRÖGORSZÁG ÉÉÉÉÉJJJJÁÁÁÁÁOOOOO
Csaj vagy?

Mi van abban az esetben, hogyha leparkolok valahol a kocsimmal de utána nem emlékszem rá, hogy hova parkoltam?

Legjobb válasz: Szerintem elõsször meglepõdsz, elkezdesz gondolkodni, hogy hol is parkoltál az autóddal..rájössz, hogy nem tudod hova parkoltál, hiába járatod az agyad, a fejed is fáj már...és akkor Jön a Nagy Õ! Felteszed Itt a kérdést, hogy "Mi van abban az esetben, hogyha leparkolok valahol a kocsimmal de utána nem emlékszem rá, hogy hova parkoltam?" És olvasod ezt a választ, tök ideg leszel, elküldesz a fenébe. Am nem tudom.

Szerintem elõsször meglepõdsz, elkezdesz gondolkodni, hogy hol is parkoltál az autóddal..rájössz, hogy nem tudod hova parkoltál, hiába járatod az agyad, a fejed is fáj már...és akkor Jön a Nagy Õ! Felteszed Itt a kérdést, hogy "Mi van abban az esetben, hogyha leparkolok valahol a kocsimmal de utána nem emlékszem rá, hogy hova parkoltam?" És olvasod ezt a választ, tök ideg leszel, elküldesz a fenébe. Am nem tudom.
Baromi magas parkolási bírságot fogsz fizetni... :-D Elõbb-utóbb csak eszedbe jut. Ha meg nem, egy idõ után elszállítják. hogy ne ott egye szanaszét a rozsda (persze csak ha az önkormányzat odafigyel erre), vagy még azt sem. Ha pedig elszállítják, akkor jelentkezni fognak nálad a szállítási költségért, a telephelyi õrzési díjért, a kezelési költségért, a pótdíjakért, a büntetésért, és mindezek adójáért. Szóval sokba kerül.
Madách utca-Múzeum kõrút sarkán. Siess, mert nagyon rámálltál, reggel óta itt dekkolok.
Irány az elmegyógyintézet !!!

14 évesen be lehet festetni szőkésre a hajamat úgy hogy ne rontsa el a festék? Vagy milyen festéket ajánlot? És hogyha megis lenne az mikor jönne ki?

A suliban szinte mindenki festi a haját ( 7. osztály alatt is ) Mi a vélemyénetek?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok, sötétszõke hajam van, és melíroztatom. Mégis azt ajánlom hogyha sötét színû a hajad akkor ne festesd szõkére. Ha kezd kopni az nagyon csúnya és hamar kell újra befestetni, ami káros. Ha mégis nagyon szeretnéd, de egy idõ múlva már nem tetszik, akkor hasonló színûre mint az eredeti hajszíned olyanra kell visszafestetni. Az én hajamban nem látszik ha kikopik a melír, de a sötét hajban igen. Az hogy mások festik az nem azt jelenti hogy neked is kell. attól senki nem lesz menõbb. puszi :) 14/L

14 éves vagyok, sötétszõke hajam van, és melíroztatom. Mégis azt ajánlom hogyha sötét színû a hajad akkor ne festesd szõkére. Ha kezd kopni az nagyon csúnya és hamar kell újra befestetni, ami káros. Ha mégis nagyon szeretnéd, de egy idõ múlva már nem tetszik, akkor hasonló színûre mint az eredeti hajszíned olyanra kell visszafestetni. Az én hajamban nem látszik ha kikopik a melír, de a sötét hajban igen. Az hogy mások festik az nem azt jelenti hogy neked is kell. attól senki nem lesz menõbb. puszi :) 14/L
Mivel a hajfestés kémiai folyamat, olyan nincs, hogy nem roncsolja a hajat, fõleg, ha szõke hajszínrõl van szó. A szõke hajszín ugyebár világosítja az eredeti hajszínedet, tehát nem jön ki. Visszafestheted az eredetire max. Viszont vannak nem tartós hajfestékek, bár szerintem nem szõke színhez. Amúgy meg ne állj be Te is a sorba! Ha festeni akarod, azért tedd, mert Neked az tetszik, ne azért, hogy Te is egy legyél a sok közül! A haj újranõ, viszont a tövét esetleg óvhatod, ha mondjuk satíroztatsz, vagy nem tom, h hívják, sose csináltattam. 14-18 éves korom között daueroltattam a hajam, nem hiszem, hogy ártott volna neki.
attol függ hogy szüleig meg barátaid tudnak-e rola én 13vagyok és nem rég titokban festettem be a hajam. senki se vette észre mert minden nap csak egy halvány csikot csináltam most már eltelt azota kb2 hónap és teljesen szöke vagyok senki sem vette észre szerintem nem kárositja én a londa hajfestéket használom és nagyon meg vagyok velel elégeve remélem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát sokat segítettetek! ;)
A kérdező hozzászólása: Amúgy nagyon világos barna a hajam. :D Akkoris szarul nézne ki ? xD
akkor szerintem festess bele melírcsíkokat. Az nem látszik annyira ha kopik (mivel világos a hajad) nem éri meg kiszõkíttetni. Amúgy meg ez hülyeség hogy nem károsítja. Miért ne károsítaná? Hát kiszívják a hajadból a színt, nem ráfestenek. A szõke a legkárosabb. Mert ott leszívatják a hajad. Semmiképp nem ajánlom. Akkor tényleg inkább melír.

A barátom azt mondta, hogyha egy hónapon belül nem fekszem le vele, nem bírja tovább és elhagy, pedig nagyon szeret. Mit tegyek?

Huszonévesek vagyunk mindketten, én még sz?z. Petting, orális szex b?ven volt már, de én rettegek attól, hogy belémhatoljon (azt sem engedem, hogy megujjazzon, az is nagyon fájt egyszer próbálta). Próbálkoztunk már, de mindig begörcsöltem lelkileg és fizikailag is, nem ment. Lassan 3 hónapja próbálkozunk, ? mindent megpróbált, de nem megy. Most ezzel próbál hatni rám, hogy határid?t adott. szeretem, kívánom is, de a félelmem er?sebb. Nem akarom kínozni ?t sem. vagy ne lassan akarjuk megtenni, hanem tegye be gyorsan és essek túl rajta, hátha a félelmem is elmúlik?

Legjobb válasz: egyáltalán nem csak lefektetni akar. de azért gondolkodj, õ már 26 éves. te pedig nem egy 15-16 éves tinilányka vagy, aki még tépelõdik folyamatosan, hogy megtegyem? ne tegyem meg? neki már nemilyen nõre van szüksége, fõleg hamár hónapok óta együtt vagytok. õ 26 éves, nem 15, vagy 16. és tesem vagy már 16. énis nagyon ellene vagyok az ilyeneknek, hogyha nem fekszel le velem, elhagylak, de nem ilyen esetben, mint a tietek. gondolkozz, hónap óta együtt vagytok, és 20on felüliek, õ már közel a 30hoz. itt most neked kéne lépéseket tenned, ha nem akarod õt elveszíteni. és nem rögtön durr bele szex-szel, hanem elõször pettinggel. kezdjétek el újra az ujjazást, de csinálja lassabban, és gyengédebben. fokozatosan fogsz majd tágulni, és nemfog fájni már késõbb egyáltalán. használsz tampont? ha nem, akkor jobb lett volna, ha használsz, mert azis tágít, és most kevésbé lennének ilyen problémáid. én azt javaslom, hogy kezdjétel el a projektet, mert nem húzhatod a végtelenségig. ha õt most elveszíted, itt maradsz 21 évesen szûzen, jön majd egy követekzõ barátod, akivel meg ugyanez lesz a helyezet, h nemmersz majd lefeküdni, mert fáj. és még vmi, ha tényleg ennyire drasztikus a helyzet, h ennyire szûk vagy, és semmi sem megoldás, akkor ezegy betegség. vaginizmusnak hívják.

egyáltalán nem csak lefektetni akar. de azért gondolkodj, õ már 26 éves. te pedig nem egy 15-16 éves tinilányka vagy, aki még tépelõdik folyamatosan, hogy megtegyem? ne tegyem meg? neki már nemilyen nõre van szüksége, fõleg hamár hónapok óta együtt vagytok. õ 26 éves, nem 15, vagy 16. és tesem vagy már 16. énis nagyon ellene vagyok az ilyeneknek, hogyha nem fekszel le velem, elhagylak, de nem ilyen esetben, mint a tietek. gondolkozz, hónap óta együtt vagytok, és 20on felüliek, õ már közel a 30hoz. itt most neked kéne lépéseket tenned, ha nem akarod õt elveszíteni. és nem rögtön durr bele szex-szel, hanem elõször pettinggel. kezdjétek el újra az ujjazást, de csinálja lassabban, és gyengédebben. fokozatosan fogsz majd tágulni, és nemfog fájni már késõbb egyáltalán. használsz tampont? ha nem, akkor jobb lett volna, ha használsz, mert azis tágít, és most kevésbé lennének ilyen problémáid. én azt javaslom, hogy kezdjétel el a projektet, mert nem húzhatod a végtelenségig. ha õt most elveszíted, itt maradsz 21 évesen szûzen, jön majd egy követekzõ barátod, akivel meg ugyanez lesz a helyezet, h nemmersz majd lefeküdni, mert fáj. és még vmi, ha tényleg ennyire drasztikus a helyzet, h ennyire szûk vagy, és semmi sem megoldás, akkor ezegy betegség. vaginizmusnak hívják.
Mondjuk úgy hogy összeszeded magad és leállsz a hisztivel. Mert ha tényleg nem ért lelki trauma ami miatt feszengj, akkor ez csak hiszti. Hihetetlen hogy 23 évesen ennyire rettegj a szextõl. Ha nem akarod ne tedd meg, de akkor elhagy, jogosan, és majd jön egy másik aki szintén. Azért huszonéves korban már normális hogy valaki nemi életet él a szerelmével.
Egyszer pedig túl kell esni rajta. Utána meg majd sajnálni fogod, hogy nem hamarab vágtál bele. Szerintem egyszer szorítsd össze a fogad, aztán bírd ki, meglátod utána pár alkalom még max nem az igazi, de aztán csak azt akarod majd csinálni.
Ha igazából szeretne, nem zsarolna ilyenne, hanem megvárná, míg eljön az az idõ, amikor Te is szeretnéd. Nem szabad elsietni. Pláne nem az elsõt...
ezesetben mégis mirõl beszélünk? a félelmed erõsebb a szeretetnél. el fog hagyni a 'csába és már bocs de ezesetben meg is érdemled 18/F
szembe kell nézni vele mint minden más fóbiával/félelemmel. még midnig 18/F :D egyszer tegye be egyközepes-gyors sebességgel lesz egy ÁÚÚÚ aztán 2-3 alkalom és már jó is lesz minden nem kell ráparázni, akkor csak összeszorítod magadban és jobban fog fájni.
Két eset lehetséges: 1- Te valójában 14-15 éves vagy, és egy húszéves fiú meg akar fektetni. 2- Kifogtál egy olyan 20 év körüli arcot, aki meg akar fektetni.
biztos vannak olyan lelki sérült emberek akiknek nem könnyû az elsõ szex. De azért nem hiszem hogy ha semmi ilyen nem áll a háttérben ennyire rá kelljen görcsölnöd. Mitõl félsz? nem mûteni fognak.Nem a hibáidat fogja nézni a testedben, hanem végre fizikálisan is ki akarja mutatni mennyire szeret és kíván téged mint nõ, úgy ahogy vagy. A kisebb-nagyobb hibáiddal együtt, senki nem tökéletes. ha állandóan görcsölsz akkor sajnos el fogod veszíteni. Már nem tizenéves kis csitri vagy, aki azt hiszi ha nincs gyertyafény meg rózsaszirmok akkor már nem is lehet jó. Magadban kell ezt megoldanod.
Ha ez a helyzet, akkor orvos. Sürgõsen!!! Azt is megteheted, hogy megkéred az orvost a szûzhártya átvágására. Beszéld meg a fiúddl.
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak: Nem azért kértem segítséget, mert nem akartam megoldani a problémát. NAgyon szeretnék vele lefeküdni, de nem megy. Ha hisztinek tartod, nyugodtan tedd azt, szíved joga, de nem vagyok hisztis, egyszerûen nem érted, hogy mi a kérdésem lényege.
Szerintem Te nem igazán szeretnél lefeküdni vele.Te csak itt puffogsz mert megpróbálják megoldani a problémádat.Segíteni.Te meg minden segítséget elhalasztasz.Szerintem megérdemelnéd, hogy a barátod elhagyjon.Kövezzetek meg de szerintem nem érdemelsz meg egy ilyen fiút.Lehet, hogy az egészet csak azért csinálod , hogy a barátod veled foglakozzon és most, hogy ultimátomot adott elkezdesz hisztizni.Még jobban hisztizni. :S
Keress valami meditációs technikát az majd segít ellazulni. Esetle próbálkozzatok a tantrával. A szerelemre koncentrálj és arra, hogy mennyire vágysz rá. Ha elõjön egy gondolat akkor próbáld meg felismerni, hogy mitõl félsz. Nézz szembe vele és majd menni fog a dolog. Sok sikert!
Az õ részérõl volt már orál köztetek, úgy értem õ csinálta már neked? Mert szerintem úgy könnyebb lenne...
Gyakoroljatok minél többször. Mondd meg neki, hogy izgasson fel rendesen és akkor nem fog fájni. Orál is lehet aztán ha már várod akkor megpróbálhatja betenni.
Szerintem meg te értettél félre engem, de mindegy :)
A kérdező hozzászólása: Feldühíteni meg leoltani? Te jó ég, nagyon félreértettél. Ha szerinted ilyen valaki, amikor dühös, akkor nem sok dühös emberhez volt dolgod.
Jól van na, már bocs, hogy értelmes választ próbáltam írni, olyan ötletet, amit még más nem írt. Nem kéne így felháborodni, hiszen megértettem a problémád, az alkohol pedig igenis ellazít, de te tudod. Akkor mégis mit vársz, hogy még azt a válaszolót is leoltod, aki tényleg segíteni próbál és nem fejmosást tart? A másik alternatíva pedig tényleg az, hogy menj szakemberhez, mert ha ilyen súlyos a problémád, akkor kétlem, hogy itt tudunk segíteni. Ha meg ilyen könnyû feldühíteni, még az is lehet, hogy tényleg hisztis vagy. De azért remélem sikerül ellazulnod! Egyébként 19:12-es és 19:13-as válaszoló voltam 22/L
A kérdező hozzászólása: 19.32 és 19.45-ös ugyanaz vagy?:)
Értjük, hogy segítséget kérsz, de Te meg azt értsd meg, hogy rossz helyen teszed. Ha ennyire kihat Rád ez a régi rossz élmény, gondolhatod, hogy nem mi fogjuk most Neked megoldani. Mi gátol meg abban, hogy pszichológushoz fordulj? Te is rájössz ha végiggondolod, hogy nincs más megoldás, ha ennyire nem tudsz magadtól úrrá lenni mindezen. Sokan szeretnének itt segíteni, de õszintén, mit tehetnénk mi? Látjuk a problémát, de nemt eszel érte. Kérj segítséget olyantól, aki tud is segíteni!
Én fiú vagyok. Szerintem keres másik barátot. Én soha nem kényszerítenék senkit arra, hogy lefeküdjön velem, mert különben elhagyom. Keres olyasvalakit aki tényleg megbecsül és szeret. Mert õ szerintem nem az
A kérdező hozzászólása: Semmi gond.
Helló a tegnapi19:45 vagyok. Ma átolvastam és átgondoltam, hogy mit írtam.Sajnálom ha megbántottalak:S.Valószinûleg tévedtem amikor hisztisnek tituláltalak.Átolvastam a kommenteket és tényleg tévedtem. Szóval bocsánat kérek mert nem gondoltam végig a válaszom és tényleg butaságokat írtam.:S:S Remélem sikerül megoldanod a problémadat. És tényleg bocsánat.
A kérdező hozzászólása: Oké, igazad van. Látszik, hogy ez a %-os dolog ennyire érdekel, hogy inkább hagyatkoztam az azonos stílusra, mint erre a meglehetõsen fontos adatra...:)
19:32-es vagyok. A 19:45-ös válaszoló nem én voltam. Nézd meg, hogy én 87%-ban, õ pedig 81%-ban ad hasznos válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Egy szerintetek normális pasi mennyit tud várni? Többen írtátok, hogy 3 hónap már nagyon sok. Nem évek óta vagyunk együtt, de azt sem hiszem, hogy az a normális, ha az elsõ este vagy az elsõ hét az ágyban végzõdik.
Ha tényleg ugy érzed hogy szereted, akkor próbáld meg leküzdeni a félelmedet, mert hidd el, csak egyszer kell túlesni rajta, és utána már nagyon is élvezni fogod. A barátod pedig nagyon rendes lehet, biztos, hogy nem csak lefektetni akar, de egy ilyen 26 éves pasinak nagyon is szüksége van a szexre, és bármennyire is szeret, hidd el a pasikat akkor is az ösztönök vezérlik.. 20L
Ha nem hiszti, akkor szerintem orvosi segítségre van szükséged. Amúgy akik a barátot támadták, nem értem miért? 26 éves egy fél éve(!) vár a barátnõjére. Nem gyerekszerelem ez, hogy évekig húzzák a szexet.
Az a baj, hogy valamit kezdened kell magaddal, mert ez a dolog magától soha nem fog megoldódni, tehát 30 évesen is ugyanezt fogod érezni, teljesen mindegy, hogy fiút váltasz-e. EZT AJÁNLOM A FIGYELMEDBE, könnyen lehet, hogy ez a te problémád: http://www.vaginizmus.hu
képzelem hogy szerethet.
Én azokhoz csatlakozom, akik azt tanácsolják neked, hogy fordulj szakemberhez. AZ erõszak valóban nem kis dolog, még akkor sem, ha nem történt meg, mert sikerült leállítanod valahogy a másik felet. Sajnos, én nem voltam ilyen szerencsés. Kikészültem évekre, és a szex gondolatától is felállt a szõr a hátamon. Hál' Istennek, ezt sikerült leküzdenem, de nem durr bele módon. Aki ezt tanácsolja, az nem biztos hogy tisztában van az emberi test mûködésével. Ilyen fokú félelemnél, fõleg ha nem is nedvesedsz rendesen, ha csak úgy beléd hatol dirr durr, akkor lehetséges az, hogy a hüvely izmaid úgy összeszûkülnek, hogy ki sem tudja húzni egy jó darabig. Ez, persze relatív kevésszer fordul elõ, de megeshet, és igen kellemetlen lehet így kihívni a mentõket. A "szépen lassan fokozatosan" meg eddig sem mûködött nektek, ha 3 hónapja próbálkoztok, így mindenképpen menjetek el egy szexuálpszichológushoz. Remélem megoldódik a problémád. Sok sikert..
megértem a pasidat egy kapcsolat alapja a szex és 26 évesen meg mit várjon az ember fél évig már nem tizenévesek vagytok.
23 évesen még szûz vagy? Hûha. Megértem a párod, ha türelmetlen.
Szerintem is az lesz a legjobb ha gyorsan túlestek rajta. tapasztalatból mondom, nekem is fájt az elsõ és az elsõ pár löket is, de utána megszoktam!!! Ne félj tõle, magadért tedd meg úgy mint pl aki fél a magasságtól, menjen fel a legmagasabb háztetõre h leküzdje a félelmét! A múlttal meg ne foglalkozz, nehéz lesz, de élj a mában és add magad oda annak akit igazán szeretsz!
A srác nem fenyegeti. De egy egészséges kapcsolatban egy 23 és egy 26 éves félnél a szex is hozzátartozik. És a 26 éves srác próbálkozik, a csaj meg visszautasítja a félelemei miatt. És az sem normális, illetve úgy fogalmazok, hogy nem egészséges, hogy egy fiatal nõnek terápiára kéne járni egy rosszul végzõdõ kapcsolat miatt. Másokat két gyerekkel hagynak egyedül a semmibe és talpra tudnak állni. Csak összehasonlítás képp mondtam. és senki nem b*szogatja a kérdezõ, csak próbáljuk felvilágosítani, hogy ez amit most csinál nem müködõképes, és kb 20 tanács jött ahogyan ezt meg tudná oldani. Ennyi erõvel semmibe ne kezdj bele, mert minden végzõdhet rosszul is. Fejedre esik egy tégla munkába menet és akkor többet nem mész dolgozni.
Ne b*szogassátok már! Az a bajotok, h õ még nem szexelt 15 évesen, mint a mai fiatalok?? Szerintem beszéljétek meg a barátoddal, h te szakemberhez fordulsz, õ pedig várja meg, amíg hatásos lesz a terápia. Ha emiatt otthagy, nem is érdemelt meg. Azzal, h fenyeget, csak ront a dolgon.
De te most melyik félelmedrõl beszélsz? volt egy kapcsolatod ami alapod adott arra hogy a szextõl félj? vagy volt egy kapcsolatod ami alapot adott hogy attól félj, hogy elhagynak? Azért ennyi idõsen már az ember túl tudja magát tenni dolgokon, mindenkinek voltak szarul végzõdõ kapcsolatai, szenvedtek utána, de túltették magukat. Most ott van valaki aki szeret téged, te meg az elõzõ hülyeségekre koncentrálsz ahelyett, hogy a srácra figyelnél és az érzéseire. Gondolom neki sem esik túl jól, hogy õ mindent elkövet, hogy rendben legyetek, te meg az elõzõ kapcsolatondál tartasz még...
Ha sehogy sem megy a dolog és ennyire erõs a félelmed, akkor mindenképp tanácsolom, hogy fordulj egy szexológushoz! Akár neten keresztül is kérdezhetsz tõle. Mert ha ennyire félsz, akkor szükség lesz egy szakember tanácsaira is! 22/F
A kérdező hozzászólása: Volt egy olyan kapcsolatom, ami alapot adott ennek a félelemnek, szóval nem hiszti...csak nem tudok túllenni azokon a rossz emlékeken.
OFF Ez nem érdem kérdése. ON Esetedben erõsen gyanús, hogy valami komoly pszichés ok állhat a háttérben, nem csupán az, hogy elsõre fájt. Sõt, az is lehet, hogy a kapcsolat fordított, és csak AZÉRT fájt, mert a lelki ok ott van a háttérben. Ezt messzirõl nem lehet megítélni, de szerintem megérné foglalkozni vele. Persze ez arra az esetre igaz, ha egészséges vagy, nincs semmi szervi bajod, megfelelõen fel voltál izgulva, nincs gombás fertõzésed, nem voltál túl száraz stb. Tehát ha elvileg minden rendben volt az elsõ alkalomnál természetes izgalmat leszámítva és mégis ennyire begörcsöltél, akkor.
A kérdező hozzászólása: De pont az a kérdésem, hogy hogyan tudnám ezt a félelmet leküzdeni, hogy ne hagyjon el.
A kérdező hozzászólása: Miért, van valami szabályozás arról, hogy 15 fölött már ciki? Nem az a bajom, hogy 23 évesen szûz vagyok...azért nem vesztettem el a szüzességemet 3 évvel ezelõtt, mert le tudtam állítani egy fiút, aki majdnem megerõszakolt. Azóta nem igazán volt kedvem a szexhez valahogy...most elõször tartok ott, hogy szeretném, de nem megy, mert mindig az az emlék jön elõ és ezért félek.
14:55-ös vagyok. Bingó! Errõl beszéltem. Kínlódhatsz még vele egy darabig, de kérhetsz segítséget is. Irány a szakember, nincs ezen mit szégyellni! Feltételezem, ha egyedül is menne, márt ment volna, hiszen a tudatos akarat részedrõl megvan, ezt írtad. Így az "ess rajta túl hamar!" típusú tanács számodra nem az igazi. Ha képes lettél volna erre, már megtetted volna, nem? OFF Én nem is értem. Az embereket. Mármint ha tönkremegy a TV-jük, se perc alatt kihívnak hozzá egy szakember szerelõt. De ha az életük készül tönkremenni, akkor csak állnak és néznek, mintha az ciki lenne, hogy nem ért mindenki a tudatalattihoz, és nincs mindenkinek pszichológiai képzettsége. Agyrém. ON
A kérdező hozzászólása: Nem a fájdalomtól félek, értsétek már meg. Nem az, hogy kicsit fáj és abbahagyjuk, hanem úgy fáj, hogy nem bírom tovább, mert nagyon görcsös vagyok és tényleg nem tudok ellazulni. Az alkohol sajnos nem hat, mert elég lassan árt meg és részeg meg azért mégsem szeretnék lenni.
Nem értem miért kapsz ilyen "kedves és megértõ" hozzászólásokat. A fiúk itt nagyon könnyen beszélnek, mert nekik az elsõ sem fáj.Nekem fájt azért, de persze én is kicsit rágörcsöltem a dologra. Szerintem akkor is jobb, ha ujjazással kezditek.. Mi elõször behatolással próbáltuk, de fájt és kb. két hónapra el is ment a kedvem az egésztõl..Azt mondtam, hogy én ezt még egyszer nem akarom érezni :-D Aztán oldódtam, és jött az ujjazás, mint alternatíva..Bevált, kezdjétek így ti is! Szóval én megértelek, én is csak 5 hónapja veszítettem el a szüzességemet, a barátom rám is várt majdnem fél évet :-) Azóta viszont minden tökéletes, már semmi kellemetlent, szúrót, fájdalmat nem érzek. Na szió :-) 18/L
Elõzõ vok. Persze ne feledkezzetek el a fog.gátlásról se.
Szerintem az alapvetõ probléma itt az, hogy cseppet sem tudsz feloldódni (javíts ki, ha tévedek). Sajnálom, hogy volt ez a rossz élményed, ami szerintem se kis dolog... A szakember is jó ötlet. És ne ítélj el a tanácsomért, de nem próbáltad még esetleg, hogy iszogatsz kicsit? Hátha feloldódnál kicsit és menne minden. Pl. eltervezhetnéd, hogy x napon meg fog történni a dolog. Elmehetnétek aznap valami szórakozóhelyre, iszogatnátok kicsit, és ha már kellõképp jó a hangulat, akkor elvonulhatnátok hozzád, vagy õhozzá, kezdhetnétek pettingel, majd egy "kis" orál és ha már eléggé belemelegedtetek, jöhetne az is... Szerintem ha elõször sikerülne feloldódnod, utána már nem lenne gond, nem lenne mitõl félned. És egyáltalán nem biztos, hogy fájni fog...
23 évesen már nem kéne félned a szextõl. Mit kell azon 3hónapot próbálkozni? A szüzesség elvesztéséhez nem kell sok elõkészület, mármint az elõjátékon kívül:) Sõt, ajánlanám a síkosítót is. Nekem is fájt az elsõ, és mégis túléltem. Második próbálkozásra már sikerült. Nem azt kell h jujj fáj és abbahagyom, akkor még 1 év múlva is szûz leszel... Ugorjatok neki! És itt nem a fiúd a hibás h el akar hagyni, egy 23 éves lány már ne kéresse így magát. Az elsõ fáj, de azon át kell esni. Utána már minden könnyebb. Sok sikert:)
Csak nagyon halkan merem megjegyezni, de lehet, hogy épp a barát ultimátuma oldja meg ezt a problémát. Legtöbbször nagy, sorsfordító erõt kell szembeállítani egy ilyen mélyen gyökerezõ problémával. Ha nem így lenne, elmúlt volna már rég magától. Azt nem mondom, hogy szép dolog amit a barát tesz, vagy hálásnak kell lenni érte, de azt határozottan, hogy a sors, mint erõ így mûködik. ez a megfigyelésem. Az is egy lehetõség, hogy a kérdezõ és a barátja szakítanak. És a kérdezõ késõbb még rosszabb állapotba kerül. Elõbb-utóbb el kell jutnia egy olyan rossz állapotba, amikor már kénytelen lesz tenni valami komolyat az ügyben, mert nem lehet tovább halogatni. (Azt már ne is említsem, hogy meghalhat valaki szûzként is, nincs semmi orvosi akadálya.) :( Szóval nekem nem olyan egyszerû ez, hogy rögtön ítélkezzek.
Szia! Mindenképpen kérd egy pszichológus v szexuálpszichológus tanácsát! Azzal nincs baj, hogy szûz vagy, én is az voltam ennyi idõsen, de nálam semmi probléma nem volt és egy percig sem féltem, sõt én akartam! Ezért mondom, hogy normál esetben érett vagy rá, tehát nem szabadna félned. Kérlek, kérj segítséget, akár a fiúddal közösen beszéljétek meg, és menjetek el szakemberhez! Mondjuk a fiúd nem túl toleráns, mert igazán észrevehetné hogy itt komolyabb bajok vannak, és azzal, hogy elhagy nem old meg semmit. Bírom az ilyen önzõ [email protected] Ha igazán szeretne ki nem ejtene ilyesmit a száján. Inkább azon ténykedne, hogy megoldjátok a problémát. Sok sikert!
"És az sem normális, illetve úgy fogalmazok, hogy nem egészséges, hogy egy fiatal nõnek terápiára kéne járni egy rosszul végzõdõ kapcsolat miatt. " Mi az, h nem egészséges, h terápiára kell járnia? Basszus, akinek vmi gondja van, annak terápiára kell járnia és kész, ez nem választás kérdése. Nyilván õ sem hobbiból ilyen, amilyen!
Én fvagyok 23éves.A barátnõm 21.5és féléve járunk és 2éve kérem hogy feküdjön le velem.Õ is hasonlóan fél mint te és nem értem mitõl.Megbeszéltük hogy mitõl terhesség, de ez ellen lehet számtalan módon védekezni, fájdalom, egy kis fájdalmat szerintem mindenki kibír.Gondolj bele ha majdan gyereket akarsz, azt kihordani ezerszer több kin lesz.És lehet nem is fog fájni.Ezt nem tudhatod.És hogy nem nedvesedik be eléggé.Persze hogy nem ha stresszel.Ha igazán szereted és ugy látod nem csak a szexéhség vezeti a párod akkor tedd meg vele!Add át magad neki, lazulj el és még az is lehet hogy a következõt már te fogod sûrgetni...
A kérdező hozzászólása: Én 23, a párom 26 és ha csak le akart volna fektetni, nem lenne velem több mint fél éve, hanem az elsõ kísérlet után továbbáll. sokkal könnyebb lenne, ha így lenne, mert akkor kirúgnám vagy hagynám menni és kész, de tényleg szeretjük egymást, ezért nehéz, hogy a félelmem még ennél is erõsebb.
A barátom (21) az utóbbi verziót jobban szereti :)
Az én barátom (17) is jobban kedveli az utóbbit. =)
Hát, ha nagyon felizgatod elõtte, akkor fennáll a veszélye, hogy a menet nem fog sokáig tartani, mert hamar elélvez. Persze ha neked nem gond, hogy esetleg idõ elõtt félbeszakad, és te nem fogsz tudni elmenni elsõre, akkor csinálhatjátok úgy is. De ha például tudod, hogy a párod kifejezetten olyan típus, hogy több menetet is bír, és közötte nem kell neki sok pihenõidõ, akkor célszerû lehet hagynod elõször a szádban elélvezni.
Szerintem a legtutibb az elsõ, aztán ha utána viszonozza - az elég idõ is neki hogy újra tettrekész legyen és egy nagy dugás (Y)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Nekem az utóbbi élvezetesebb és a barátom is így van vele. Orálisan akkor szoktam kielégíteni, ha nekem megvan és nincs szex. De amikor csak lehet, akkor hagyom hogy bennem menjen el. 20L
Nálunk is az utóbbi a nyerõ. A számban még egyszer sem élvezett el. a szo.pás csak elõjáték, és így is sokáig bírja a szexet. 20/L
Éppen mikor hogy... valamikor egyik, valamikor másik a nyerõ nálam.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!

13 éves vagyok! Kövérnek érzem magam így leszeretnék fogyni! Az jó hogyha napi 30 perc ugrókótél 220 felülés és 30 perc ugrókötél? Azon belül mit sportoljak hogy lefogyjak?

Legjobb válasz: kezdjük az elejeén: - adataid? nem, testmagasság, testtömeg, izomtömeg, testzsírszázalék. comb, felkar, derék, csípõ, mellbõség? - mit sportolsz most? - mit és mennyit iszol? - mit és mennyit eszel?

kezdjük az elejeén: - adataid? nem, testmagasság, testtömeg, izomtömeg, testzsírszázalék. comb, felkar, derék, csípõ, mellbõség? - mit sportolsz most? - mit és mennyit iszol? - mit és mennyit eszel?
Mutogass neki kórosan sovány lányokról készült képeket, és mondd, hogy õk a példaképeid. Csak észhez tér tõle!
A kérdező hozzászólása: Apám mindenbe belekót amit csinálok! Ja és a súlyom miatt BÁLNÀNAK HÍV MEG TEHÉNNEK
te is vékony vagy, apádat meg küld szépen ide, majd elbeszélgetünk vele
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy nem kell piszkafának lennem, de a családomban mindenki vékony! Apukám folyamatosan szekál emiatt.
NE akarj fogyni, mert jó a súlyod. Nem vagy kövér. Nem kell piszkafának lenned. Ettõl függetlenül nem árt, ha sportolsz.
A kérdező hozzászólása: 150 cm vagyok 50 kg és lány
Én meg azt mondom hogy bármilyen vagy sportolj. Mindegy mit, csak mozgás legyen. A tested még fejlõdni fog. Nem különben a szellemed. Egy idõ után máshogy fogod látni magad.
Eleve rossz: érzed vagy az vagy ??? Erre vannak objektív mérõszámok.
Szia kicsit késõn xD de én most 12 éves vagyok.156cm és 40 kg.lány. azt javaslom járj úszásra!Az minden szervedet mengozgatja ;) én is úszom de én versenyszerûen

Szerintetek az ciki, hogyha 15 evesen meg nem volt baratom, es nem is csokoloztam? Nektek mikor volt eloszor baratotok? Vagy mikor csokoloztatok eloszor? 15/L

Normalis valaszokat pls.

Legjobb válasz: Nem ciki. Aki szerint ez ciki az nem sok szart ér, ne is hallgass rájuk. Akkor történjenek meg veled amikor jónak érzed és ne azért, mert mit gondolnak mások.

Nem ciki. Aki szerint ez ciki az nem sok szart ér, ne is hallgass rájuk. Akkor történjenek meg veled amikor jónak érzed és ne azért, mert mit gondolnak mások.
16. születésnapom után pár nappal csókolóztam elõször. 21/F
Nem ciki... Az lenne a ciki ha 15 évesen már mindenkivel együtt lennél..
18 évesen csókolóztam elõször, akkor jöttem össze a barátommal. Nem éreztem cikinek :D
Nekem még sosem volt barátom. 18/F
Igen , roppantul ciki. Most menj ki, és kapd le az elsõ pasit, aki szembe jön az utcán! Nehogy!!
Nekem sem volt még barátnõm és nem is csókolóztam még (tartok is az elsõtõl) 16/F
én 16 éves fiu vagyok és nekemsem voltcsajom énse csokoloztam még :( irj privrbe ha gondolod :)
Hiddel semmi ciki nincs ebben.én 14 evesen csokoloztam elöször de, inkabb vartam volna meg vele..aztan 16 evesen lett elöször baratom akibe szerelmes voltam es 3 evig együtt is voltunk.Ö elötte mindig ugyereztem , hogy azert hogy valakivel 1-2 hetet elszorakozzak nincs ertelme, vartam a komolyra az igazi elsö szerelemre.Amig nem talalod meg azt akivel pl büszken setalsz vegig az utcan es tenyleg szeretni tudod addig varj es akinek ez ciki az egy gyöker..!
ugyan így vagyok vele 16/f
Nem hinném hogy ciki. Mind a két dologhoz egy megfelelõ személy kell és olykor van hogy nem jön össze. Még én sem csókolóztam de (gondolom) nem is éri meg, ha nem olyannal vagy akit szeretsz. Ez de nyálas volt XD 16/f
Dehogy ciki! Én 17 voltam, mikor elõször csókolóztam egy buliban, "ismeretlen" sráccal. Megbántam, mert semmit nem jelentett. 18 évesen lett elõször barátom, és akkor szeretkeztem elõször vele, amit már nem bántam meg! Hallgass a szívedre és semmit ne tégy kényszerbõl...
Nekem 15-16 évesen volt az elsõ barátom és 15 évesen kaptam az elsõ csókomat. 1 évig tartott ma már mással vagyok 9 hónapja. 17/L
Dehogy ciki. 18 évesen csókolóztam elõször, 20 évesen szexeltem elõször, most 22 vagyok, pasim sosem volt.
15 voltam, már majdnem 16.
Én is cikinek éreztem. Aztán idén nyáron megtörtént az elsõ csók, majd ugyanazzal a fiúval a kapcsolat. Õ mondjuk nem érti, hogy hogyan lehetséges, hogy õelõtte még nem csókolóztam... 16/L
Te cikinek érzed? (Szerintem nem az.) Elsõ jól kifejtette. Én 13-14 körül csókolóztam elõször, de ugye ezek kicsi szárnypróbálgatások voltak csupán. 15 évesen az ember nincs semmirõl lekésve. Sõt. Legyél érett testileg és lelkileg. És utána ráérsz ilyeneken agyalni. De tényleg nem ciki.
elõzõ vagyok, úgy értem, nem az.

Mit fog kérdezni az orvos hogyha el megyek a nőgyógyászhoz mert terhes vagyok? És mit fog csinálni? Le kell vetkőznöm? Stb? Első terhességem.21/L

Legjobb válasz: Elmész. MEgkérdezni mikor volt az utolsó menzeszed, abból nagyjából kiszámolja hány hetes lehetsz. Õ elküld Ultrahangra, valószínûleg a kórházba, ha neki nincs. Ott tutira megállapítják a terhességet. De egyébként igen, le kell vetkõznöd, sõt meg is vizsgál :D benyúl, és megnyomkodja a hasad, szerintem még rákszûréses kentet is vesz.

Elmész. MEgkérdezni mikor volt az utolsó menzeszed, abból nagyjából kiszámolja hány hetes lehetsz. Õ elküld Ultrahangra, valószínûleg a kórházba, ha neki nincs. Ott tutira megállapítják a terhességet. De egyébként igen, le kell vetkõznöd, sõt meg is vizsgál :D benyúl, és megnyomkodja a hasad, szerintem még rákszûréses kentet is vesz.
és utána ad róla papírt hogy terhes vagy amivel védõnõhõz kell menned, és õ ad beutalot a többi vizsgálatra.
Megkérdezi az utolsó menstruáció elsõ napját, megnyomkodja a hasad, s megnéz ultrahanggal, ha van neki. Ha lát valamit, attól függ mjit (felritkulás, petezsák, petezsák+szikhólyag, petezsák+embrió) annak függvényében mondja, hogy gyere vissza 1-2 hét múlva, vagy ha már 6-7 hetes körül vagy, és lát szivdobogást, akkor kijelenti a terhességet, megkérdezi, hogy megtartanád e, s ha igen, elküld vér és vizelet vizsgálatra, ad beutalót belgyógyászatra és EKG-ra és fogászatra. Ha még csak petezsák, vagy petezsák+szikhólyagot lát, akkor valószinüleg 1-2 hét mmúlvára visszarendel újabb Ultrahangra. Nagyjából ennyi, remélem segitettem.
Tõlem azt kérdezte elõször, mikor elmondtam, hogy pozitívat teszteltem, hogy "megtartja?". Annyira rosszul esett ez a kérdés. Terveztük a babát, még szép, hogy megtartom. Aztán az UH-on is ez volt az elsõ kérdése a nõnek. Teljesen kiakadtam rajta, egész nap bõgtem aznap. Azóta boldog 25 hetes kismama vagyok
Tõlem is megkérdezték. Nekik kötelességük, mert ha azt mondod hogy nem, akkor nem küldd el egybõl UH-ra, hanem elküld elöször a tanácsadásra hátha le tudnak beszélni az abortuszról. Hát ezért kérdezte.
Ugyanazt fogja csinálni szinte, mint sima nõgyógyászati vizsgálat (benyúl, méhszájat vizsgál, kitapogatja a méhedet, esetleg rákszûrés, ha aktuális) alkalmával, bár kicsit úgy hangzik a kérdés, mintha még nem lettél volna. Megkérdezi mikor volt az utolsó mensid, felírja a gyógyszereket (vas, folsav) és elmondja, mikor hova menj: védõnõ, vizsgálatok stb a következõ találkozásig. Legalábbis magándokinál így van. 33 hetes kismama
4. vagyok. Tudom, hogy kötelessége megkérdezni, csak nagyon rosszul esett. Bár ha nem szeretném megtartani, akkor úgyis mondtam volna, nem várom meg a kérdést. De tudom, ez a dolga.
Behívnak, kérdezik mi a panasz, te mondod, terhességet mutatott a teszt, õ elküld az öltözõbe, hogy vetkõzz le, mikor felfekszel a székbe, benyúl és kitapogatja, amit fentebb is írtak már. Ezután elküld, hogy öltözz fel, és vissza hozzá a papírért. Ha szégyenlõs vagy, menj tunikába, a nõk 90%-a abba megy nõgyógyászati vizsgálatra. Ne aggódj, csakis szakmai szemmel néz majd.

Mi a teendőm abban az esetben hogyha azt tapasztalom, hogy meghibásodott az éjjeli villanyórám?

Konkrétan az érdekel, hogy kell-e fizetnem azért, hogy kijönnek és megnézik a villanyórát, hogyha az óra hibás?

Legjobb válasz: Mivel az óra az áramszolgáltató tulajdona így semmit sem kell fizetned. Kivéve, ha te rontottad el. :)

Mivel az óra az áramszolgáltató tulajdona így semmit sem kell fizetned. Kivéve, ha te rontottad el. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!