Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy reggel alíg (10 db)

Az miért van, hogy reggel alíg látszik valami a pocakomból(16. hét), de este meg már azért észre lehet venni, hogy babát várok, de azt sem nagyon. Mikortól lesz olyan igazi kismamis pocakom?

Legjobb válasz: Rám a 16. héten még jó volt a farmerom :) Aztán kezdett csak el nõni, összesen 8 kilót szedtem fel, nem volt nagy hasam. Szerintem max 4 hét, és egyértelmûen látszani fog :)

Rám a 16. héten még jó volt a farmerom :) Aztán kezdett csak el nõni, összesen 8 kilót szedtem fel, nem volt nagy hasam. Szerintem max 4 hét, és egyértelmûen látszani fog :)
Szerintem ez ilyenkor még a gyomrodtól is függ, hogy mennyire van teli stb.!Lehet, hogy estére felfúvódik!
Igen, szerintem is azzal van összefüggésben, hogy estére a gyomrod is tele van, esetleg fel is fúvódik, azért látszik nagyobbnak a pocakod. Nekem is ugyanígy volt, aztán kb a 20. héttõl indult be a látványos pocaknövekedés. 24 hetes kismami

Hátranyalt haj! Fehér bőröm van és majdnem fekete hajam. Egy pár hónapja növesztem a hajam. Azt mondják, hogy a hátranyalt haj - pl. Al Pacino-s nagyon jól állna. Tudom, hogy már rég kiment a divatból, de ha jól áll akkor miért ne? Vélemény?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon jó ötlet, nekem nagyon bejön a jólfésült zselés haj!! Jó sok hajzselé kell hozzá, de szerintem nem baj. Ne a divat határozza már meg, hogy milyen legyen a hajad! Nyugodtan próbáld ki, szerintem nagyon jó! Nagyon szexinek tartom :) Sajnos sokan nem, de ne zavartasd magad:)

Szerintem nagyon jó ötlet, nekem nagyon bejön a jólfésült zselés haj!! Jó sok hajzselé kell hozzá, de szerintem nem baj. Ne a divat határozza már meg, hogy milyen legyen a hajad! Nyugodtan próbáld ki, szerintem nagyon jó! Nagyon szexinek tartom :) Sajnos sokan nem, de ne zavartasd magad:)
Pl. nekem jól áll, de sok lány nem szereti. De én nem hagyom, hogy befolyásoljanak. Öltönnyel, és pólóval is elõnyös (legalábbis nekem). Érdemes tyúbon rákeresni (slick back hair), sok infó van.
Hát nem tudom így hirtelen én sem tudok olyat, akinek jól állna. Viszont teljes mértékben egyetértek azzal, hogy ha neked az tetszik és jól áll akkor legyen! Nem az a fontos, hogy éppen mi a divat. Inkább legyél önmagad és legyél egyedi(bb), ne a divat után menj. ;)
te tudod, de én még nem láttam olyat akinek jól állna a hátranyalt haj. fõleg mivel egy kiló zselé meg minden kell rá hogy úgymaradjon és az nem túl elõnyös senkinek ha zselékemény haja van amit a legerõsebb szél sem mozgat meg:D
http://www.miniih.com/miniiblog/akatsuki_team/files/Image/Ki.. Hidannak is jól áll xD am próbáld ki és ha jó, jó ha nem, nem.
Szerintem ez azért hajfüggõ is. Nekem azért talán nincs olyan sok hajam, mint neked (de azért nem kopaszodom, vagy ilyesmi), és az enyém talán nem is a legjobb minõségû. Én a következõt szoktam csinálni. Eleve, amikor megmosom, már azt is a zuhany alatt, hátrahajtott fejjel csinálom, tehát úgy, hogy a vízsugár eleve hátrafelé nyomja a frizurát. Minimum háromszor kell öblíteni és kétszer samponozni, de ha nagyon túlzselézett volt elõzõ nap a hajam, akkor megmoshatod háromszor is jó alaposan. Viszont a végén jól ki kell öblíteni vízzel (még mindig hátrafelé hajtva a hajad, hogy már a vízsugár belõje a sérót). Én balzsamokat nem használok, mert attól csak még zsírosabb lesz zsírosodásra hajlamos hajam. Szóval, amikor kiöblítetted, akkor a törölközõvel csak itasd le a vizet, és utána zselézd be. Én úgy csinálom, hogy felül, oldalt, és hátul is rákenem a zselét (hátrafelé igazgatva a hajat), majd egy hajkefével befésülöm, és kész. Régebben száraz hajon is csináltam, szerintem valamivel rosszabb az eredmény, plusz a szárítás roncsolja a hajadat (fõleg a forró levegõ). Kérdezz nyugodtan még. Sok szerencsét:-D.
De pl. ha csúcsos hajat (fauxhawk) szeretnél, akkor azt csak megszárítva lehet csinálni. Lásd itt: http://www.youtube.com/watch?v=pY4Jl2P9X8M
A kérdező hozzászólása: szia köszi a segítséget akkor kicsit vizesen teszem rá
OK
Majd számolj be az eredményrõl:-D.
A kérdező hozzászólása: szia jó lett, tetszik másoknak is kösz mindent
Király, nagyon örülök:-))).
A kérdező hozzászólása: légyszi mondd már el, hogy Te hogyan csinálod vizesnek kell lennie a hajnak mikor bezselézed? vagy teljesen száraznak? nekem nagyon durván erõs a hajam és nem akarom, hogy felálljon egy idõ után
A kérdező hozzászólása: 21
Cool. Kíváncsi leszek, mekkora sikereid lesznek a nõknél... Mennyi idõs vagy amúgy, ha nem titok?
A kérdező hozzászólása: Már van akkora :) Köszi
Még csak tervezed a slick back hair-t:-D?
Hajzselével, ja, sokkal. Syoss Max Holdot használok. De számíts arra, hogy éjszakára érdemes a hajadból kimosni a zselét, mert hosszútávon ártalmas.
A kérdező hozzászólása: és Te mivel csinálod? egy csomó hajzselével? milyen márka? nekem nagyon sûrû a hajam és erõs
Én nem az utolsó vagyok, hanem 21:29 és F, de szerintem érdemes kipróbálnod, bár keveseknek igazán elõnyös.
A kérdező hozzászólása: Remélem utolsó Te lány vagy :) Hány éves vagy? Mostmár amúgy megnövesztem, mindig ki akartam próbálni, kibírom mostmár :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Hi! A nõk mennyire értékelik a hátranyalt hajat? Mik a tapasztalataid így egy év után?
Azért mert a teli tampon nyomja a húgycsövet. Vedd ki, és utána pisilj!
Úgy látszik, hogy a tampon összenyomja a húgycsövedet és ez gátolja a hólyag ürülését.
éjjel ne használj tampont.
Maximálisan egyetértek Ági8405 nevû Kedves Válaszolóval! Éjjelre semmiképpen ne használj tampont! Legalább akkor hadd tisztuljon ki rendesen a hüvelyed!

Szeretném a csivimixem alomra tanítani! Már párszor előfordul hogy magától ráment! De ha felkelek reggel mindíg az alom mellé csinál! Ez miért van? SŰRGÕS!

Legjobb válasz: Szerintem azt is úgy gondolja, hogy oda tartozik. Az én kutyim is néha-néha még mellé kakil, pisil. De ilyenkor sem szidom le mert végül is oda ment, a szándék az megvan benne. Hozzá fog szokni. Mennyi idõs?Nyugi!

Szerintem azt is úgy gondolja, hogy oda tartozik. Az én kutyim is néha-néha még mellé kakil, pisil. De ilyenkor sem szidom le mert végül is oda ment, a szándék az megvan benne. Hozzá fog szokni. Mennyi idõs?Nyugi!
Tudni kéne, mennyi idõs a kutya. Ha már megvan mindfen oltása, ki lehet vinni sétálni nyugodtan, már csak azértis, hogy szocializálódjon.A kutya társas lény, szüksége van fajtársaira.
Kölyökkorban, amíg nem lehet levinni a kutyát sétálni, addig lehet használni a kutyapelenkát. Amikor viszont már sétálhat, akkor nem szabad macska módjára alomra szoktatni. A szabadban pisilésre a kutyáknak szocializációs és életteni szempontból is szükségük van. Semmiképp nem szoktatnám a kutyámat alomra vagy kutyapelusra, csak kizárólag akkor, ha beteg lenne és ezért nem mûködne nála a szobatisztaság.
A kérdező hozzászólása: hát most 8 hetes, kislány!most azt tanítom neki hogy ha odapisil, kap jutalom falatot és megdicsérem!de miért isil éjjel az alom mellé?
A kutya nem macska nem alomba kell neki a dolgát végeznie, hanem a házon kívül!
A kérdező hozzászólása: attól, hogy alomra szoktataom nemlessz macska!!tudod nem mindeggyik kutya mehet az utcára!!vannak olyan kutyák akik fél kg-sak!!szerinted a gazdája kiviszi az utcára??mert nem!hát én sem!!mellesleg az alomtól nemlessz semmi baja!ugyan olyan mintha kint a fölldön végezné a dolgát!!!!érted???
Légyszíves kérdezd meg az állatorvost vagy olvass el egy kutyás könyvet, ami leírja, hogy milyen biológiai ingerekre van szüksége egy kutyának. A késôbbi szocializációról nem is beszélve. 12 hetes koráig mehet a kutyapelus, de utána sétálni kell vele. Ha nem viszed kutyák közé és nem szocializálod, akkor úgy nô fel, hogy félni fog a többi kutyától. Nem fogsz tudni sétálni vele normálisan, mert a többi kutya zaklatni fogja. Hidd el nekem, ha rosszul szocializálódik, akkor azt csak hosszú és költséges terápiával orvosolható. Legjobb esetben egy póráz végén ôrjöngô kutyád lesz, legrosszabb esetben pedig egy rettegô...

Ha már rég bebizonyították, hogy a proton tovább osztható, akkor ált. Iskolában miért úgy tanítják, hogy nem az?

Bocs, ha hülyeséget kérdezek.

Legjobb válasz: Nem hülyeség amit kérdezel. Azért, mert így egyszerû. Egyik az, hogy maguk a tanárok sem ismerik a mélyebb összefüggéseket, másik pedig az, hogy általános iskolások részére kvarkokról, leptonokról, szubatomikus részecskékrõl értelmetlen mesélni, mivel nem rendelkeznek olyan háttértudással, hogy érdemi módon meg is értsék. Általános iskolában azon fizikai ismereteket kell átadni, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a való életben megállja a helyét. Ebbe nem tartoznak bele a szubatomikus részecskék.

Nem hülyeség amit kérdezel. Azért, mert így egyszerû. Egyik az, hogy maguk a tanárok sem ismerik a mélyebb összefüggéseket, másik pedig az, hogy általános iskolások részére kvarkokról, leptonokról, szubatomikus részecskékrõl értelmetlen mesélni, mivel nem rendelkeznek olyan háttértudással, hogy érdemi módon meg is értsék. Általános iskolában azon fizikai ismereteket kell átadni, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a való életben megállja a helyét. Ebbe nem tartoznak bele a szubatomikus részecskék.
Amiket az elsõ kettõ mond, az nem hülyeség. De kémiából amúgy nincs is értelme kisebb dolgokat venni, mert nem történik kémiai reació mondjuk kvarkokkal. A két "legkisebb" dolog ami kémiában megváltozik, az az elektron és a proton. Ami proton meg elektron alatt van, az már fizika, nem kémia. Negyedikes fizikában tanítanak ugyan elemi részecskéket meg pl hullámfüggvényt, de azt elég nehéz elektronra is felfogni (ha eljutnak odáig), szóval ott meg azért nem bonyolítják.
Egyrészt, mivel általános iskolában nem tanulnak atomfizikát, kémiai szempontból pedig tényleg a proton (hidrogén atommag) a legkisebb, amivel még érdemes foglalkozni.
A tanítás módszertana önmagában külön tudomány. Az iskola célja elvben az, hogy adott idõ alatt lehetõleg mindenkinek adjon át valamilyen ismeretanyagot anélkül, hogy a még nem érthetõ részek ne zavarják fölöslegesen a megismerést. Itt azzal a problémával állunk szemben, hogy a tudást csak fokozatosan lehet átadni, ugyanakkor a való élet dolgai összevissza kapcsolódnak egymásba. Adott értelmi szinthez így egyszerûsíteni - hozzá nem értõen fogalmazva csalni - kell. Az anyagszerkezet általános iskolai megértéséhez nem érdemes az atomi szint alá menni, de a gyerek kérdez. Okos tanár úgy válaszol, hogy az egyszerûsítés ne hazugságnak, hanem - ha szabad így mondani - inkább eltitkolásnak tûnjön. Értelmesebbeknek pedig mondhatjuk, hogy a megértés érdekében most tekintsük ezt a végsõ állapotnak, késõbb, több más tudással majd tovább bontjuk. De persze mindenütt akadnak kevésbé okos, vagy túlbuzgó tanárok is, meg félremagyarázó diákok is. Meg olyanok, akik képtelenek felfogni, hogy bonyolultabb dolgok megértéséhez sokféle és mélyebb tudás kell, mint egyszerûbb dolgokhoz. Így van ez a tanítással magával is.
Egyátalán nem kérdezel hülyeséget. Elõször is tudnod kell, hogy se a proton, se a többi szubatomi részecske, se a kvark nem valami kézzel fogható valóság, hanem mind csak modell, ami megmagyaráz valamit, segít megérteni a jelenségeket. Azokat a jelenségeket, amiket általános iskolában tanítanak meg lehet érteni a proton-neutron-elektron szinten, felesleges tovább bonyolítani.
ilyen erõvel az atom se helytálló megnevezés.az atom is osztható, sõt a többi elemi részecske is.
Az ismeretek lassan szivárognak le az iskolai anyagba. Leginkább annak megfelelõen, hogy az életben mennyire van szükség rá. Jobb tanárok megemlítik, hogy nem oszthatatlan, de ennél mélyebben nem érdemes foglalkozni vele.
a legújabb javat töltsd le
De a hivatalos oldalra mért olyan nehéz felmenni és kiválasztani a drivert? amd.com és a drivereknél kikeresed. Még akkor is, ha java kell hozzá, kell driver is.
milyen oprendszer? itt válaszd ki a géped típusát (és driver download): http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2... minden esetre nem úszod meg a többi szükséges drivert és egyéb windows összetevõt sem!(hangkártya, alaplapi vezérlõk, net framework -ök, flash, java... stb.) Aida64 -el megtudod mi van a gépedben és a gyártó weboldalát ahonnan letölthetsz drivereket!
A kérdező hozzászólása: és most tõlt sem le az aida64-et?

Miért van ez? Az a problémám, hogy egy hónapon belül már másodszorra görcsölt be a lábszáram éjszaka. Nagyon fájt, mintha kést forgatnának benne, reggel meg alig tudtam utána lábra állni.

Ezt megelőzően eddig egész életemben történt ilyen összesen háromszor, most meg egy hónapon belül kettő, kicsit sok, nem? :s Mi lehet az oka? Mit lehet tenni ellene? Nem vagyok sportoló, nem vagy terhes, rengeteg almát eszem... (olvastam róla, de mindenhol azt írják, hogy ezek az okok...)

Legjobb válasz: Lábikra görcsöt általában magnézium hiány okozza egészséges embereknél. Azt azért jó lenne tudni,h hány éves vagy,dohányzol-e? Mert az érszûkület is tud ilyen panaszokat okozni. Szedjél valamilyen magnézium és B6 vitamin tartalmú gyógyszert. És nézz utána a neten a magnézium tartalmú élelmiszereknek(hosszú lenne leírni),az alma nem tartozik azok közé.

Lábikra görcsöt általában magnézium hiány okozza egészséges embereknél. Azt azért jó lenne tudni, h hány éves vagy, dohányzol-e? Mert az érszûkület is tud ilyen panaszokat okozni. Szedjél valamilyen magnézium és B6 vitamin tartalmú gyógyszert. És nézz utána a neten a magnézium tartalmú élelmiszereknek(hosszú lenne leírni), az alma nem tartozik azok közé.
Magnéziumot kell szedjél, de nem alkalmanként, hanem kúraszerûen. Igyál naponta elegendõ tejet is.
Ásványi anyag hiány?
Igyál kálcim+magnézium tablettát, az szokott segíteni. Meg sok tejet. És ha nem jó még mindig, vegyél be görcsoldót, pl. Nospa. (A gyógyszer elég egyénfüggõ, egy nõ könnyen kitapasztalja, melyik görcsoldó mire használ neki a legjobban, de a férfiaknak ritkábban kell görcsoldót használni.)
A kérdező hozzászólása: 27 éves nõ vagyok, nem dohányzom, nem iszom, és - tudtommal - semmi betegségem sincsen. Viszont eléggé sokat fogytam az elmúlt egy évben (kb. 15 kilót). Ez számíthat? Amúgy köszönöm, lehet, hogy ilyen magnézium-kúrát kipróbálok. Csak pont azért írtam, hogy sok almát eszem, mert valahol azt olvastam, hogy akinek ilyen baja van, annak többek között mindig almát ajánlanak. Na most én napi 3 darabot is eszem kb...
Errõl az almás dologról még nem hallottam... De az biztos, hogy bajod nem lesz tõle. Könnyen lehet összefüggés a fogyásod és görcsölés között. Talán étrendet váltottál az elmúlt idõszakban, vagy fogyózol? Mindig oda kell figyelni, hogy a megfelelõ tápanyagok, ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek a megfelelõ mértékben bejussanak a szervezetedbe. Ezt mindenféleképpen be kell kalkulálni az étrendbe! A Magnézium-kálcium kúra jó ötlet.

Miért van az, hogy ha reggel 10kor kelek fel 11 óra alvás után akkor is alig bírok kimászni az ágyból?

Teljesen mindegy mennyit aludtam, mikor kelek fel, 6 óra meg 12 óra alvás után is borzasztóan nehezen ébredek. Kínszenvedés míg ráveszem magam, hogy egyáltalán felüljek. Tör?djek bele, hogy ilyen típus vagyok, vagy ez valami problémára utalhat?

Legjobb válasz: Vashiány, alacsony vérnyomás?

Vashiány, alacsony vérnyomás?
gondolom sokáig fent vagy, a szervezetet ez megviseli az a legjobb ha éjfél körül elalszol és 8kor kelsz nekem is volt ilyen idõszakom mikor felkelés után kellett 2-3 óra mire észhez tértem de a túl sok alvás se használ keress rá rengeteg helyen írnak róla
A kérdező hozzászólása: 11 körül szoktam lefeküdni. 8 óra alvás után is ugyanez van.
akkor tényleg egy vérvétel nem ártana
Valószínûleg nem tudsz elég mélyen és pihentetõen aludni, így mindegy, hogy mennyit alszol, nem tudod kipihenni magad. Ennek több oka lehet, ilyen például a stressz és az alvási apnoe (helytelen légvétel) Ha stresszes idõszakot élsz át, akkor megpróbálhatnál valamilyen vény nélkül kapható nyugtatót bevenni lefekvés elõtt ( Valeriana, Hova) Ha horkolsz, akkor valószínûleg nem kapsz rendesen levegõt alvás közben, ezért nyugtalanul alszol. Ezzel alvásközponthoz fordulhatsz, ott tudják kivizsgálni és kezelni a problémát.
http://www.beky-termeszetgyogyaszat.hu/index.php?page=6 lásd.krónikus fáradságszindróma
lehet hogy a melegtõl nem tudsz aludni :)

A pisilés fájdalmas, a szex szintúgy. Ma reggel úgy ébredtem, hogy a bal vesém begörcsölt, alig tudtam kimenni a wc-re, és előre, az alhasam felé is kisugárzik a fájdalom. Vajon ez miért van?

Legjobb válasz: Irány az urológia ahol vizsgálat után valószínûleg húgyúti fertõzés lesz a diagnózis. Nem játék mert a veséd is rámehet.

Irány az urológia ahol vizsgálat után valószínûleg húgyúti fertõzés lesz a diagnózis. Nem játék mert a veséd is rámehet.
A kérdezõ nevébõl adódóan inkább nõgyógyászhoz kéne menni!
De okos vagy komasa. Az urológia jó választás, ugyanis ott nem számítanak a nemek, bárkit vizsgálnak és kezelnek.
A kérdező hozzászólása: Igen, voltam. Mindig méhgyulladás a válasz, és mindig felírnak egy halom antibiotikumot, amitõl többnyire hetekig hányok...gyógyszerérzékeny vagyok. A dolog nem lett jobb, és pár éve volt egy csúnya vesemedence gyulladásom. Szóval többrétû a dolog szerintem...ma eljutottam vérvételre, hátha holnap okosabb leszek. A háziorvosom csak annyit fûzött hozzá, hogy essek teherbe, mert az kipucolná a kismedencémet a gyulladásoktól. Nem értem a logikát ebben...Minden estre köszönöm a válaszokat.:) Hasznos volt.:)

Miért van az hogy fáj a hasam alja, kicsit görcsöl, mint amikor meg akar jönni, 22 hetes terhesen? ez mit jelent, baj van? szokott este is, vagy kora reggel vagy épp napközben.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is szokott ilyen lenni. Ha nem erõs görcs, akkor nincs baj, valószínûleg csak nõ a méhed. Próbálj többet pihenni, ha keményedik a hasad, akkor beszélj a dokiddal és szedj magneB6-ot. 26 hetes kismami

Szia! Nekem is szokott ilyen lenni. Ha nem erõs görcs, akkor nincs baj, valószínûleg csak nõ a méhed. Próbálj többet pihenni, ha keményedik a hasad, akkor beszélj a dokiddal és szedj magneB6-ot. 26 hetes kismami
ha nem nagyon görcsöl, és nem vérzel, hanem tényleg csak ilyen mindjárt megjön szerû görcs, akkor nincs gond.ez akár minden hónapban is elõfordúlhat. boldog babavárást
Ne aggódj, én 31 hetes vagyok és minden hónappan görcsölgetek.Most az orvosomtól Magne B6 kaptam.Állítólag nagyon jó a görcsök és a keményedés ellen.Kellemes babavárást és nyugi!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!a Magne B6 szedem, 3X1
Szedj 3x2-t.
annyit szedj amennyit az orvos javasolt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!