Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy reggel (323 db)

Párom azzal piszkál, hogy régen miért feküdtem le ezzel meg azzal miért nem voltam kacérkodó, de elérhetetlen ribi, aki mindenkinek húzza az agyát de végül senkinek nem adja oda magát. Mit csináljak? A múltat már nem tudom megváltoztatni.

És külömben is miért olyan jó meg menő az ha valaki húzza a fiúk agyát? Miért nem jó nekik aki ha akar valamit akkor belemegy, ha meg nem akkor egyértelműen ellenáll? Most akkor én nem is vagyok igazi nő, ha nem húzom a férfiak agyát?

Legjobb válasz: Mit csinálj? mondd neki, hogy kussoljon, ennek a kérdésnek utólag semmi értelme. Ilyen hülye kérdéseket meg ne tegyél fel, hogy akkor te nem vagy igazi nõ....

Mit csinálj? mondd neki, hogy kussoljon, ennek a kérdésnek utólag semmi értelme. Ilyen hülye kérdéseket meg ne tegyél fel, hogy akkor te nem vagy igazi nõ....
Rosszul állsz hozzá. A pasid azt szeretné, ha õ lenne az elsõ az életedben. Ha pedig csak meg akart volna dugni korábban, akkor az lett volna a baja, ha csak húzod az agyát.
Megmondod neki, hogy már nem tudsz rajta változtatni, arról nem is beszélve, hogy semmi köze hozzá. Szerintem rosszabb, ha valaki folyton csak húzza mások agyát, hülyíti õket, majd lekoptat mindenkit. Vagy elfogadja ezt és befejezi, vagy elmehet. Nekem volt ilyen barátom, akinek nem tetszett, hogy nem õ volt az elsõ fiú az életemben (hozzáteszem, neki sem én voltam az elsõ lány) és folyton felhántorgatta. Egy idõ után meguntam, bár nem emiatt szakítottunk elsõsorban.
Ez a semmi köze hozzá sok nõ miért mindig ezt mondja?:D De amúgy szerintem csak simán hülye én inkább örülnék, egy idióta de tényleg.
De nõ vagy csak nem annyira izgalmas vagy izgató mint egy olyan csaj aki megteszi. Bár a határ vékony és átcsaphat kegyetlenségbe is ez a fajta játék. Nameg én azt mondom hogy a csaj azzal legyen ilyen akitõl akar is valamit a többivel csak kedves vagy közvetlen, de ne férreérthetõ. Nem tudom h biztos ezt és így adta-e elõ a barátod vagy csak te ragadtál ki egy csökkentett hangerejû lábjegyzetes beszólást valami nagy monológból (amihez a csajoknak hatalmas tehetsége van) vagy tényleg így történt-e de valószerûtlennek és értelmetlennek tûnik ez a felvetés. Szerintem többet foglalkozol vele mint érdemes. 28F
Van, akinek bejönnek ezek a játszmák, van, akinek nem. Nekem egyáltalán nem, én képtelen vagyok megjátszani magam.
Mert ezek szép állatok
Meg különlegesek - A bundájuk is szép (megmarad, ha már nem él az állat)
Meg vadász solymot.
Mert ezeknek a megjelenése, mozgása finom és elegáns. És persze szépek is...
Mert elegánsak, elõkelõek, különlegesek. Az ilyen állatok mindig is az emberi felsõbbrendûség és hatalom jelképei voltak.
A kérdező hozzászólása: *5-ös köszi de ezt már elmondták :)
Mert státusszimbólum. Egy tigris egyszerre 40 kg húst is megeszik. Számolj hetente 1-2 etetéssel... Nagyon drága volt (most is az) a tartásuk, ráadásul kellettek plusz alkalmazottak, akik tudtak vele bánni. Minimum annyi pénzbe került a nagymacska+gondozó(k) eltartása (megfelelõ kifutó, ketrec biztosítását, karbantartását nem számítva), mintha +5-6 embert dolgoztattál volna, csakhogy azok meg is dolgoztak ezért a pénzért.

Ha egy srác szidja a nőket miért hiszik azt az emberek hogy rég volt már nővel?

Legjobb válasz: mert azt hiszik h savanyú a szõlõ...

mert azt hiszik h savanyú a szõlõ...
mert
mert nyilvánvalóan nem tud velük bánni.


Miért rúg ki a PB Cod4-ből azzal az indokkal, hogy régi a Pb-m?

Frissítettem, a pb-t de ugyan az az eredmény fel van patchelve 1.7-re szóval már nem tudom mi baja lehet.

Miért nem lehet 1 éves kor alatt tejtermékeket adni a babának? És régen miért lehetett? Az oké, hogy most fejlettebb az orvostudomány és allergiát válthat ki, de régen sem volt annyi allaergiás gyerek, ember.

Legjobb válasz: 21.21. Nincs igazad. Akik a tejre allergiásak,azok mind fiatalok,és már tápszereken éltek. A tejben nem élteidegen anyag van,hanem D vitamin és kalcium,amire a szervezetnek szükksége van. Régen nem is hallottak allergiáról. Ha valkinek hasmenése volt,az egy-két napig koplalt,de után éppúgy étkezett,ahogy elõtte. Felénk sok 70-80 éves él,akik ma is mûvelik a kertjüket,és naponta megisznak -1 2 l tejet. Ez az egész csak propaganda,nem egyéb.

21:22-nak Gratulálok:-((((( Az én fiam nem volt tápszeres 821 hónapig ciczett), mégis 1 évesen 12, 2 kiló volt, alányom még ciczik, már 14 hónapos és õ most csak 11 kiló. ennek ellnére mind kettõ elindult 11 hónaposan. nem tápszertõl lesz kövér gyerek, hanemmert pl 7-8 hónaposan danoninoval, túró rudival, keksszel tömik
21.21. Nincs igazad. Akik a tejre allergiásak, azok mind fiatalok, és már tápszereken éltek. A tejben nem élteidegen anyag van, hanem D vitamin és kalcium, amire a szervezetnek szükksége van. Régen nem is hallottak allergiáról. Ha valkinek hasmenése volt, az egy-két napig koplalt, de után éppúgy étkezett, ahogy elõtte. Felénk sok 70-80 éves él, akik ma is mûvelik a kertjüket, és naponta megisznak -1 2 l tejet. Ez az egész csak propaganda, nem egyéb.
De régen a tej az tej volt.....nem volt ennyi mû dolog mindenben.
Mert fajidegen fehérje. Egyébként meg régen nem voltak ilyen felmérések, úgyhogy nem tudhatod, hogy mennyi allergiás volt. A mostanra felnõtt lakosság akik anno tejet kaptak megdöbbentõ mennyisége allergiás és majdnem mind érzékeny a tejre. Gondolj csak bele, hányan vannak akik megisznak másfél-2 dl tejet és 10 percen belül rohannak a WC-re mert hasmenésük van.
Osztom az elõttem szóló véleményét!
Komolyan annyira nem érdekel gyereketek egészsége, hogy legalább 1 éves korig ne adjatok neki tejet, ha mér nem szoptattok. DM-ben 1200 forint a tápszer.
Pff ugyan...akkor nagyon sok ember allergiás lenne minden 2. ez csak blabla.NA ismét le leszek pontozva de ez a véleményem! Amúgy valamire rákell fogni mindent!
21:22-es így igaz:) !!!Egyetértek!
Én adok neki!!!! Nem törõdök ezekkel a marhaságokkal! :)
Mert akkor a tápszergyáraknak kevesebb haszna lenne! Én is adtam mindhárom gyerekemnek, és most is a picinek. Egyik sem allergiás sem a tejre, sem más ételre. Viszont mindhárom erõs, egészséges gyerek. A pici most egyéves, mindent eszik, úgy szalad már, mint egy kisnyúl. A tápszeres ek kövérek, de gyönge az immunrednszerük és a csontozatuk is. Elég az itteni írásokat olvasni, sok még 8-9 hónaposan sem áll fel!
Miért marjátok egymást hetente kétszer emiatt a téma miatt? Gyanítom, hogy kevés hozzáértõ szakember van itt, mind laikusok vagyunk és lehetetlen állást foglalni amellett, hogy mi lenne a helyes. Egyik héten megjelenik egy cikk arról, hogy "gyerünk, adjatok 1 éves kor alatt tejet" aztán meg a következõ héten az, hogy "neeee, ne adjatok tejet 1 éves kor alatt". Teljes a káosz itt is, pedig csak észre kellene venni, hogy mind mások vagyunk és tudjuk megváltoztatni egymást. Te abban hiszel, hogy fehér, én meg abban, hogy fekete.-mg
Gratulálok, sikerült egymásnak esni!Fölösleges ilyen kérdésekre válaszolni, mert csak vita van belõle, a másik gyerekét lekövérezik, és mindenki h*lye, aki nem ért egyet velem! Nem itt kéne a fölös energiákat levezetni, hanem ki lehet menni a gyerekkel futkosni.(Persze tisztelet a kivételnek, mert azért itt is akad) Minddenki azt ad a gyerekének, amit akar. Biztos nem akar senki rosszat a babájának, saját maga megállapítása szerint a legjobbat adja neki. Ennyi!
Azért sok az allrgiás mertt a nép eszi azt sok gazdaségos tescos cuccot, nem mozognak, nem járnak kirándulni, ki a természetbe. Egyet köhintenek és rohanás a patikába a tv-ben látott gyógyszerért.
Senkinek nem kell, hogy valami baja legyen. Olyan gyerekesek vagytok. Mindenki más és másként reagál a szervezet a dolgokra. Lehet hogy valaki 1 éves kora után kap tejterméket, s mégis allergiás lesz.
Ennyi erõvel nekem is kéne, hogy legyen valami bajom.
Lehet 10 év múlva kiderül, hogy mégis lett valami baja:-(((
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat....én még nem olvastam errõl a témáról itt, de tényleg nem értem a sértegetések okát!!!! Mindenkinek a maga döntése, hogy hogyan táplálja neveli gyermekét, csak érveket és ellenérveket szerettem volna "hallani"...'no abból volt bõven...

Szerintetek miért van az, hogy régen hatékonyabb volt a tanítás? Vagy igaz-e az állításom?

A hatékony tanítás alatt legfőképp a nyelvtanítást és a magyar irodalom tanítását értem. Nekem úgy tűnik ma ezek az értékek kissé kikoptak, ám azt teljességgel lehetetlennek tartom, hogy senkit ne érdekelnének már ezek a dolgok. Azt sem hiszem, hogy kizárólag a pedagógusokkal van probléma. A diákok bemennek az iskolába és nem érdekli őket semmi, rosszabb esetben be sem mennek. Régen is jelen volt ez, de ma hatványozottan így van. Már jó ideje elindult ez a folyamat, talán megállítani már nehéz.

Legjobb válasz: azért mert a diáknak mindenhez joga van a tanárnak meg semmihez. Régen nagyobb teret kaptak a tanárok a fenyítésben, nevelésben, fegyelmezésben, sõt ha egy gyerek azért kapott mert rosszul viselkedett órán akkor az még otthon is kapott mellé taslit, és nem az volt, hogy a tanárra borították rá az asztalt. a tanárnak volt tekintélye a faluban, városban, és a szülõ szégyelte magát ha a lakók a szájukra vették a nevét amiért nem nevelte meg a gyereket. Móra Ferenc: Kincskeresõ kis ködmön Zsigmondy: Légy jó mindhalálig Molnár Ferenc: Pál utcai fiúk és a többi olyan regény ami remekül mutatja a régi oktatási rendszert.

azért mert a diáknak mindenhez joga van a tanárnak meg semmihez. Régen nagyobb teret kaptak a tanárok a fenyítésben, nevelésben, fegyelmezésben, sõt ha egy gyerek azért kapott mert rosszul viselkedett órán akkor az még otthon is kapott mellé taslit, és nem az volt, hogy a tanárra borították rá az asztalt. a tanárnak volt tekintélye a faluban, városban, és a szülõ szégyelte magát ha a lakók a szájukra vették a nevét amiért nem nevelte meg a gyereket. Móra Ferenc: Kincskeresõ kis ködmön Zsigmondy: Légy jó mindhalálig Molnár Ferenc: Pál utcai fiúk és a többi olyan regény ami remekül mutatja a régi oktatási rendszert.
A kérdező hozzászólása: Minek végez valaki bölcsész szakot? Mindig is nagy étvággyal faltam a könyveket, ezért mindenképpen szerettem volna sok-sok háttérismeretet. Másrészt ha nem is mindig, de régóta a könyvek bûvöletében éltem/élek. Ez az, ami számomra valóban könnyen befogadható. Mi a piacképes szakma ma? Szinte semmi.
és igen kormányzati szinten is lehet keresni a problémát: a kormánynak nem érdeke, hogy az ember tudjon, hogy az ember logikusan gondolkodjon (ahogy az egyik válaszoló írta) nekik az kell, hogy amit õk az emberek szájába adnak azt jól megrágják és lenyeljék. ne gondolkozzanak, ne legyenek gondolataik, ne legyenek mások, csak birkák. mert az õ fiaik és lányaik és rokonaik lesznek majd az értelmiség, a felsõ tízezer, a cégvezetõk. Ezért van az hogy felsõ körökben mindenki mindenkinek a valakije, mint a barátok köztben...
"Egy korábbi válaszoló szerint pedig éppenséggel növekedett... " Azt akartam írni, csökkent. Egyébként valóban csökkent, mert az óraszámok is csökkentek a természettudományokból, a matek középszintû tananyag meg kevesebb, mint a korábbi érettségi tananyag volt.
"Amennyire elnézem ennek több oka is van. Én 2006-ban végeztem az ált. sulival, tehát amikor kezdtem akkor még kapott a gyerek pofont ha kellet, és amikor végeztem akkor kezdõdött ez a mánia hogy ilyen meg olyan joga van a gyerekeknek. " Hehe, eme bekezdés bizonyítja, hogy az egész régen még máshogy volt dumának semmi értelme nincsen, én 2001-ben végeztem az általános sulival, és az arra hajlamosak az én korosztályomban is ugyanezt mondják, mint te 5 évvel fiatalabban, de ugyanez a szöveg a nálam 10-20-30-40 évvel idõsebbeknél is, hogy náluk még jó volt, de utánuk már nem... "Aztán pedig a tananyagról. Az a probléma hogy régen a reál tantárgyakból nem kellet ennyit megtanulni. Csak rakd egymás mellé egy 80-as évekbõl származó függvénytáblázatot és egy mai függvénytáblázatot. Már csak a vastagságukból lehet látni hogy azért gyarapodott a tananyag elég szépen. Amivel még alapjába véve nem is lenne probléma. De maga az egész oktatási rendszerrel, magával a tanítási módszerekkel hatalmas gondok vannak. " Egy korábbi válaszoló szerint pedig éppenséggel növekedett... Én 2005-ben érettségiztem, és speciel matekból kis mértékben csökkent a tõlünk elvárt anyagmennyiség érettségire. Ellenben apám anno szakközépiskolában tanult deriválni, nálunk meg fakt tananyag volt gimnáziumban. Szerintem ha van terület, ahol pusztulás van, az a reál terület, a mi évfolyamunknak már az óraszámok is estek. Ami a négyjegyû függvénytáblát illeti, a 80-as évekbelit adta ki apró javításokkal a Nemzeti Tankönyvkiadó kisebb változtatásokkal. Nekem is ilyen volt, az új valamikor 2000-es évek elején jelent meg, valamint egy másik kiadó kiadta a sárga színû alternatívát. Nos, a sárga és az új Nemzeti Tankönyvkiadós elsõsorban azért vastagabb, azon túl, hogy az informatika is belekerült, mert helyenként részletes magyarázatot találni benne. Ez nem nehezítés, hanem könnyítés, így akinek fogalma nincsen adott feladattípusról, de van egy kis kreativitása, a magyarázat alapján rájön, mit csináljon. Ezt nem azért mondom, mert ellenezném, én is a kompetencia alapú oktatás híve vagyok, de hogy az anyag növekedett volna, az nem igaz. "DE! Amivel szerintem a fõ gond van. Az egész csak a magolásra épít. Logikai összefüggéseket alig tanítanak, tényleg csak a legszükségesebbeket, a következetes gondolkodás tanítása pedig mintha egy teljesen idegen fogalom lenne. Ez pedig azt eredményezi hogy általában ezek a 45 perces órák olyanok, hogy a diákokat baromira nem érdekli és a hátuk közepére sem kívánják. Hogy miért? Azért mert unalmasak, mert senkit nem érdekelnek, és mindenki tudja hogy pár nap múlva már szinte nem is emlékeznek rájuk. " Ez a probléma sem újdonság, sõt az oktatási reformok a magolást is igyekeznek háttérbe szorítani. Már nekünk sokkal kevesebbet magolni, szerencsére, mint a régebbieknek. Amit az irodalomról írsz, az tanár függõ, az én középiskolás irodalom tanárom például szerette, ha gondolkodunk, és a módszerei azóta sem változtak. Én azt gondolom egyébként, hogy azok a tanárok magoltatnak inkább, akik maguk is csak magolásra voltak képesek anno, magyar szakon pedig akadnak ilyenek elég sokan...
hát ezaz. de miért kell bölcsész és kommunikáció értelme nincsen szakokat végezni? jó biztos van értelme, csak éppen nem akkora számban amikben ezeket az embereket "képzik" már amennyire képzik magukat, mert a hallgatók jó része csak bulizni megy egyetemre.. és ezek többet érnének egy szakmával, egy normálisan választott szakmával - ha a magyar szakmai (OKJ) nem lenne olyan pocsék..
A kérdező hozzászólása: Minek megy tanárnak, aki nem szereti a gyerekeket? A válasz nagyon egyszerû: sajnos bölcsész végzettséggel nem nagyon lehet elhelyezkedni a mai világban. Ma nem piacképes.
szét is van választva. más szak a "sima" pedagógus és más szak a felnõttképzés. de kérdem énha valaki tudja hogy "nem szereti" a gyerekeket minek megy tanárnak? jha mert hogy csak oda vették fel vagy mi? én pl tudom magamról hogy némelyik arrogáns szülõt agyon csapnám a gyerekével együtt, ezért nem megyek nem hogy ovónõnek vagy tanárnõnek, de még aupairnek se.. és itt nem csak arról van szó hogy néhányan nem tudják a gyerekeket kezelni, hanem van olyan aki még magát se tudja! pl a volt magyar tanárom (aki egyébként még pösze is volt- wtf????-)hiszti rohamot kapott azért mert a nagyátéléses versolvaséséban kétszer elrontotta ugyanazt a sort... tanítani jól tanított, csak éppenséggel, azt figyeltük mikor milyen hangulata van, és imádkoztunk hogy az elõzõ osztály ne huzza fel az agyát, mert akkor tuti felelés/dolgozat, és tuti a gyenge diákokat hívja ki, és tuti olyat kérdez amire nem tudnak válaszolni, és még jobban felhúzza magát és jön a hiszti roham...
A kérdező hozzászólása: Valóban sokan lépnek a tanári pályára. Lehet, hogy vannak teljességgel alkalmatlanok. De! Aki teljességgel alkalmatlan arra, hogy fegyelmezzen az még mindig lehet alkalmas arra, hogy felnõtteket oktasson. Lehet jó pedagógia érzéke attól. Szerintem még mindig éles határvonalat kellene húzni felnõttoktatás és idióta, buta kamaszok oktatása között. Elnézést, hogy nem túl pozitívan vélekedek róluk, de a tények, tények. Nem csak õk tehetnek róla, ebbe erõsen belejátszik a szociokulturális háttér is. Kinek van hasonló rossz vagy éppen nagyon pozitív tapasztalata kamaszokkal kapcsolatban?
1: Speciel a Légy jó mindhalálig fõszereplõje sokkal jobban tudott volna érvényesülni egy finn típusú oktatási rendszerben, mint az akkori poroszosban. (más kérdés, hogy tudom, hogy valójában nem arról szól a regény, hanem Móricz felnõttkori életérõl)
Nyilván romlott az oktatás az utóbbi évtizedekben, de ettõl még nem kellene visszasírni, ami korábban volt, azért nem, mert a mai világ kihívásaira a hagyományos hazai poroszos oktatás már nem ad megfelelõ válaszokat. Például az idegen nyelv oktatás soha nem volt jó itthon, csak éppen nem volt annyira rá szükség, mint manapság. De a leglényegesebb, hogy a mai információs társadalomban sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni a kompetencia alapú oktatásra, mint a tárgyi tudásra, a tárgyi tudást pedig úgy kellene átadni, hogy a diákok felkészüljenek az egész életen át tartó tanulásra. Tény, hogy ez az átállás is rosszul megy itthon, ezért is tûnik a 30-40 évvel ezelõtti oktatás jobbnak, és tûnik vonzónak visszalépni abba az irányba, pedig valójában nagyon nem érdemes.
Vacakok a tankönyvek. Csomó ki van hagyva belõlük
A kérdező hozzászólása: Igen, valahogy én is ezt gondolom. Viszont miért nem lehet valami köztes megoldást találni? Vannak tanárok, akiknek olyan lélekjelenléte van, hogy bemennek és azonnal csönd lesz Még az sem szükséges, hogy felemeljék a hangjukat. Másrészt én ehhez a problémához sorolnám a média romboló hatását, ami által rossz szerepmintákat sajátít el.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó válaszoló! Sajnos nem igazán értek egyet veled. Hiába vannak elkötelezett pedagógusok, ha a gyerekekben nincs meg a motiváció, inkább csak melegedni jár be az iskolába, pofátlan és tiszteletlen a társaival és a tanáraival szemben. Hozzátenném még azt is, hogy szinte lehetetlen megtalálni egy mai fiatallal a közös hangot, aki a mainstream kultúra világában nõ fel és idióta tv-mûsorokon vagy zenéken szocializálódik. Ha a diák eleve lázad mindenki ellen onnantól kezdve maga a tanítás válik értelmetlenné. Nem látod bennük a tüzet, a szikrát. Mindezt persze okozza az is, hogy milyen családi környezetbõl jönnek.

Miért van az, hogy reggel egy fél kliflinél többet nem tudok megenni, mongyuk kávéval, de este félóránként eszek valamit! Miért van ez?

Ha alszom akkor összehúzódik a gyomrom?

Legjobb válasz: Ilyen vagy. Mindenki máskor éhes, sokan nem tudnak reggel enni.

Ilyen vagy. Mindenki máskor éhes, sokan nem tudnak reggel enni.

Miért van az, hogy reggel többet mutat a mérleg?

Ébredés utáni méréskor (csak pisilek el?tte) mindig 79kg körüli értéket mutat, az el?bbi mérésnél már csak 76,9kg. :S A napközbeni érték is 77 körüli. Reggelente van, hogy 1kg-val többet mérek. Ez miért van?

Legjobb válasz: "Egyébként lehet hogy a reggeli mérés után van székletürítésed,és azért vagy kevesebb késõbb:)" 2 kiló az szép nagy adag :-D Egyébként a vízháztartás miatt reggel a legalacsonyabb a testsúly, késõbb az elfogyasztott tápanyag sok vizet köt meg. Ha Te reggel vagy nehezebb, akkor ott valami nincs rendben. (mivel közel 80 kiló vagy, ezért ez biztos is)

"Egyébként lehet hogy a reggeli mérés után van székletürítésed, és azért vagy kevesebb késõbb:) " 2 kiló az szép nagy adag :-D Egyébként a vízháztartás miatt reggel a legalacsonyabb a testsúly, késõbb az elfogyasztott tápanyag sok vizet köt meg. Ha Te reggel vagy nehezebb, akkor ott valami nincs rendben. (mivel közel 80 kiló vagy, ezért ez biztos is)
Ez furcsa, nekem mindig kevesebbet mutat. :S
Nekem meg pont fordítva, reggel vagyok kevesebb, estére meg hízok 1-2 kg-t:D Egyébként lehet hogy a reggeli mérés után van székletürítésed, és azért vagy kevesebb késõbb:)

Miért van az hogy reggel vékony este meg már ducibbnak látom magam? Xd

Mondjuk este belenézek a tükörbe és azt látom hogy vékony vagyok alig van valami a hasamon. De reggel még sokkal nagyobb volt... xd Nem tudom megfogalmazni értelmesen de e a lényege. Ja és fordítva is szokott lenni meg mindenhogy. Köszönöm a választ! :D

Legjobb válasz: Na most akkor mikor vagy véknyabb? Reggel vagy este? Egyébként én reggel látom magam véknyabbnak, nyílván azért mert üres a gyomrom. Ennyi a titka.

Na most akkor mikor vagy véknyabb? Reggel vagy este? Egyébként én reggel látom magam véknyabbnak, nyílván azért mert üres a gyomrom. Ennyi a titka.
Lehet reggel Wc-zés után nézed magadd, este meg benned van egy egész napi étel/víz. De amúgy szerintem ez hangulattfüggõ is, mikor milyennek látod magad.
A kérdező hozzászólása: Hát néha így-néha úgy. Akkor ez normális? :D Köszi a gyors választ!
Persze. Azt sem mindegy mit eszel. Vannak ételek amik felfújják az embert. Az sem mindegy mennyi víz van a szervezetedben. stb.. Láttál már fogyásokról ilyen elõtte/utánna képeket? Valamelyiket úgy csinálják, hogy van egy aránylag karcsú ember akit lefotóznak, utánna elkezd enni(meg van adva, hogy miket), ami jól felfújja. Sokkal nagyobb lesz tõle a hasa, mejd így is lefotózzák...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!! Azt nem tudtam ogy ezeket a fogyásos cuccokat is részben igy csinálhatják de hasznos információ volt :D
Gondolom más a fény, és másnak látszik. Ha mutatsz képet, meg mondom, szerintem hova tartozol.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem más vényviszony szerintem. Majd privátba estefele lehet küldök mert most lehet megyek el :)

Miért van az, hogy reggel felkelek, tökre álmos vagyok egész nap, és kb olyan este 8kor éber leszek és nem tudok aludni olyan hajnali 1-2ig?

Csak az a megoldás, ha délután alszok, vagy ha mondjuk lefekszek 6kor-7kor de arra én még nem fejezem be a tanulást... Mit csináljak?

Legjobb válasz: Reggel kelj fel normálisan, és igyál egy lórugásnyi adag feketekávét. Egy csésze elég. Utána semmi energiaital, semmi más. Este feküdj le normális idõben, és ne kockulj. Majd csak hozzászoksz. Ha semmiképp sem tudsz aludni, vegyél be nyugtatót, de reggel embereld meg magad, és kelj fel.

Reggel kelj fel normálisan, és igyál egy lórugásnyi adag feketekávét. Egy csésze elég. Utána semmi energiaital, semmi más. Este feküdj le normális idõben, és ne kockulj. Majd csak hozzászoksz. Ha semmiképp sem tudsz aludni, vegyél be nyugtatót, de reggel embereld meg magad, és kelj fel.
elég sokan vanank ezzel így, oylan bagoly vagy, mint én...:S
A kérdező hozzászólása: nem iszom kávét mert attól sem jobb... és hiába fekszek le idõben akkor sem tudok elaludni, nyugtatót meg nem akarok...:S (és csak megjegyzem, nem délután kettõtõl tanulok addig ...)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!