Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy még nem (2004 db)

Miért mondja azt az anyám hogy még nem vagyok felnőtt 26-27 évessen? Tiszta hulyének néz!

Nem értem!Van munkám,autóm,barátn?m,barátaim,hobbim,néha iszok,ha elmegyek egy koncertre havi egyszer,komolyan gondolkodom és nem értem hogy miért mondja ezt!Szerintem fél hogy eltávolofik t?lem és egyedül marad,vagy én nem tufok már mire gondolni!De nagyon megtud ezzel bántani,mert munka melett még most is nyelvet tanulok,mindig fejlesztem magam.Szóval nem vagyok elveszett ember!Nem tudom miért csinálja,de ku.rva idegesitt?!

Legjobb válasz: nem írtad meg,de anyukáddal élsz még??

nem írtad meg, de anyukáddal élsz még??
Lehet azért mert vele élsz(otthon laksz) és nem vagy önálló õ mos fõz takarít rád. Üdv: egy másik 27 éves felnõtt....
Tutira egy kis cukipofa lehetsz:
Lehet, hogy gyerekes a személyiséged. Hogy esetleg olyan kis aranyos vagy, vagy mit tudom én :D
Akkor az van a háttérben hogy az õ szemében mindig gyerek leszel, ami nagyon idegesítõ tud lenni.
Ugyan, nyugi :) Egy anyának mindig az õ drága kicsi fia leszel. Inkább az õ személyiségétõl függhet ez, nem a tiedtõl. Talán, amikor nõsülsz majd, megérti, hogy kirepültél a fészekbõl. De azért a kisfia leszel akkor is, amikor már a dédunokák rohangálnak körülötte :)
Nekem elég gyerekesnek tûnsz, ahogy a tárgyi javakat sorolod ráadásul egybõl felhúzod még ezen a pitiáner helyzeten is.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy gyerekes a személyiséged. Hogy esetleg olyan kis aranyos vagy, vagy mit tudom én :D Az igen... Az ilyen hozzászolásoktól okosabb lettem.Én neveltem fel a testvérem, aki sikeres ember lett, mert nem az anyám és nem az apám.Mert õl leszar.ták a fejét.Biztos gyerekes lehetek...
A kérdező hozzászólása: Bár igazatok van!Van egy mondás:hogy akit isten szeret, azt örökre megtartja gyermeknek!Bár még mindig jobb mintha le lenne kakilva a fejem!Csak néha idegessitõ és bántóan tudja mondani igazából az zavar, mert ha ezt kedvessen tenné, akkor nem lenne gondom ezzel!
Én sem értem a mi a bajod! Nekem is sokszor mondja apukám, hogy jaj kislányom, de gyerek vagy még, pedig férjnél vagyok, most tervezzük a babát! Engem egyáltalán nem zavar. Neki mindig a gyereke leszek! Egyébként meg nem attól lesz felnõtt valaki, hogy dolgozik, nyelveket tanul! Nekem van olyan barátnõm, aki 30 éves, dolgozik, de néha még mindig olyan gyerek fejjel látja a világot, mint egy 10 éves. Rá én is sokszor mondom, hogy gyerek még!
A kérdésed alapján tényleg nem vagy felnöttes gondolkodású - igy anyukádnak igaza van. A felnöttség nem életkor kérdése, nem is az, hogy van ez-az-amaz, meg hogy le tudod magad inni bulikban, hanem érett, felelöségteljes, önálló gondolkodás - és ezek nálad eléggé hiányoznak.
Egy valamit valóban el kell fogadnod, mégpedig amíg a szüleid élnek te mindíg gyerek leszel. Az õ szemükben te soha nem fogsz felnõlni. Egy bizonyos határig ezt a hozzá állást tartom helyesnek a szülõk részérõl. Másrészrõl tapasztalataim alapján, akit ilyen dolgok idegesítenek, hergelnek az valóban gyerek még. Az tökéletesen mindegy, hogy hány éves vagy. 28 éves vagyok. Önállóan élek, dolgozom, mosok, fõzök takarítok, de egy fáradt nap után olyan jó odabújni anyuékhoz mint gyerekkoromban. Igenis gyerek vagyok! És tudod mit? Jó annak lenni. Jó, hogy még most is annyira szeretnek. Sokaknak tizenéves korában se adatik ez meg. Lazíts!!
megértem, hogy idegesít. valószínüleg nem szeretne szembenézni azzal a ténnyel, hogy felnõttél, és ezáltal azzal, hogy õ viszont megöregedett. különösen igaz ez a fiúkkal kapcsolatban. az én férjem 37 éves, van 3 gyerekünk és az anyósom még mindig manócskának hívja! engem is baromira idegesít! bár az én anyám is szokott még gyerekként kezelni, rám szól mások elött, örökké megmondja, hogy mit hogyan csináljak a gyerekeimmel, hozzáteszem én egyke vagyok és õ is, tehát fogalma sincs a testvérek életérõl. szóval a lényeg, nem te vagy így egyedül. szerintem ne idegesítsd fel magad ezen, engedd el a füled mellett, vagy ha lehet vele beszélni akkor finoman próbáld vele tisztázni a helyzetet.
Amíg élnek a szüleid mindig gyerek leszel. egy másik 27 éves szerencsére még gyerek
A kérdező hozzászólása: Félig meddig, néha haza megyek!Szóval még fél lábbal végülis igen!De már nem tekintem az otthonomnak mivel 1 hónapban egyszer alszom otthon!
A kérdező hozzászólása: Ha otthon laknék, akkor sem mondjon ilyet, mert amikor otthon laktam, akkor is beszáltam a kajába, rezsibe.Magamra mostam és vasaltam, lényegében semmit nem csinált nekem akkor sem!
Ha nem lennél még értelmileg, érzelmileg "gyerek", akkor édesanyád kijelentése nem zavarna, vagy eleve nem is tenne ilyen kijelentést. Így, mivel ennyire zavar, lehet némi alapja. Ergo édesanyádnak igaza van. :)

Miért van az, hogy az Oblivion nevű játékban már 2 városban is jelentkeztem a Mágusokhoz, a "recommendation"-ért vagy miért és mikor elmegyek IC-be az Arcane-ba ott meg azt mondja a pasi hogy még nem érkezett recommendation?

Legjobb válasz: Azért, mert nem csak jelentkezni kell, hanem megcsinálni azt a feladatot is, amit a céhvezértõl kapsz. Utána kapod meg a tényleges "recommendation"-t. Sõt, minden céhben teljesítened kell a feladatot, hogy beengedjenek ic-ben.

Azért, mert nem csak jelentkezni kell, hanem megcsinálni azt a feladatot is, amit a céhvezértõl kapsz. Utána kapod meg a tényleges "recommendation"-t. Sõt, minden céhben teljesítened kell a feladatot, hogy beengedjenek ic-ben.
A kérdező hozzászólása: lehet köze ahoz, hogy használtam kódokat? pl a level szintemet felvittem 255-re...
A kérdező hozzászólása: igen köszi:) már idõközben rájöttem, hogy mindet meg kell csinálni, csak valamit félreértettem, mivel angol, ezért azt hittem elég egy:P azért köszi:)

Mi van velem? 1 hónapja fáj a hasam és már orvosnál is voltunk és azt mondta hogy meg fog jönni. De még nem jött meg és nagyon fáj a hasam szerintetek miért nem jön még meg? És minden előjel meg van

Legjobb válasz: majd meg fog. de nem biztos. egy barátnõmmel 10 évesen volt ez, az orvos adott neki fél évet az elsõ menstruációjáig. nos, 14 lesz és azóta sem jött meg neki. ha a melled és folyásod van már 2 éve, akkor az lesz.

majd meg fog. de nem biztos. egy barátnõmmel 10 évesen volt ez, az orvos adott neki fél évet az elsõ menstruációjáig. nos, 14 lesz és azóta sem jött meg neki. ha a melled és folyásod van már 2 éve, akkor az lesz.
A kérdező hozzászólása: DE nekem az orvos azt mondta hogy pár nap és azóta is nagyon fáj a hasam! fehér nyálkás fojásom van és mellem is van
barátnõmnek is volt és van a mai napig is. de semmi :D ne izgulj, nem fogsz semmirõl lemaradni.
A kérdező hozzászólása: oké köszi
Ezt igy nem értem....
Vagy azt akarja, hogy sajnálatból lefeküdj vele.
vagy még lehet olyan hogy lefekszetek egymással barátként :D
Barát-zóna : az olyan amikor egy pasi tényleg csak barátként tekint a csajra ! Ilyen szokott lenni olyan esetben ha nem szép a csaj , vagy ha olyan régóta ismerik egymást hogy olyanok mintha testvérek lennének
A kérdező hozzászólása: Barát-zónás? Az mit jelent? :)
Nem feltétlen. Viszont az látszik, hogy még foglalkoztatja. Majd te Elfelejteted:) Nem vagy egyébként véletlen barát-zónás?
Nem feltétlenül jelenti azt. Lehet, hogy pont az ellenkezõjét jelenti. Mivel nem ismerünk se téged se a srácot, azért ennél konkrétabbat nehéz mondani.
#1 Szar dolog, hogy egy összetett mondat kifogott rajtad.
Nem feltétlenül.
A kérdező hozzászólása: Hú. Akkor lehet, hogy Barát-zónában vagyok :D

Ha nem eszem, illetve minimálisan eszegetek, akkor a szervezetem megszokja, és nem is vagyok éhes, viszont ha elkezdek enni, akkor evés közben azt érzem, hogy még-még ennék:-) ez miért van így?

Legjobb válasz: egyszerû védekezési mechanizmus. http://www.youtube.com/watch?v=DJjJ5WB3izg&feature=related képzeld el, ha õk nem csak haldokolnának, hanem még kib.aszott éhesek is lennének. ennyivel könnyebb, hogy amikor már egyértelmûen túl nagy tápanyaghiány van, akkor nem kell már éhségérzettel zavartatni magad, az utolsó célod hogy a leghatékonyabban megölj valamit és megedd, nem hátráltat a szervezeted kínzó éhséggel.

egyszerû védekezési mechanizmus. http://www.youtube.com/watch?v=DJjJ5WB3izg&feature=related képzeld el, ha õk nem csak haldokolnának, hanem még kib.aszott éhesek is lennének. ennyivel könnyebb, hogy amikor már egyértelmûen túl nagy tápanyaghiány van, akkor nem kell már éhségérzettel zavartatni magad, az utolsó célod hogy a leghatékonyabban megölj valamit és megedd, nem hátráltat a szervezeted kínzó éhséggel.
Te nem vagy éhes, ha minimálisan eszegetsz? De jó neked...
A kérdező hozzászólása: Jaj, a szívem is összeszorult a kis videón...:-( Nem éheztetem magam, errõl szó sincs! Másfél hete kezdtem el egyre kevesebbet enni, mindent eszek, csak estére van hogy már semmit. Azt vettem észre, hogy kezdem kibírni. Viszont tegnap este ott volt elõttem a nagy kedvencem a bolognai, és nem bírtam ki, hogy ne egyek egy falatot, utána pedig még egyet...szóval értitek. Néha a fene egye meg az ételmegvonást :-))
Szerintem egyértelmû, ha van elõtted valami, amibõl még nem ettél, simán meg tudod gyõzni magad, hogy nem is jó, nem is kell. De ha már belekóstoltál, tudod, hogy finom, és még, még, még, fõleg ha egy ideje megvontad magadtól a dolgot. Így mûködünk.
nos, amíg valóban nem éhezteted magad, addig.. egészségedre váljék a bolognai!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát!
ha eszel valamit, amiben gyors felszívódású szénhidrát van (pl. tészta, csoki, fehérkenyér), akkor az megdobja a vércukorszinted, ami hirtelen le is zuhan. ekkor újra éhes leszel, és megint enned kell. és megint megtörténik ugyanaz. ez egy ördögi kör, és ezért könnyebb az elsõ falat elõtt azt mondani, hogy kösz nem, mert ha már megettél belõle valamennyit, tuti kívánod a többit.
Mert úgy gondolja hogy te vagy a szenvedései okozója ezért megpróbál elfelejteni téged. Nõt meg csak nõvel lehet elfelejteni.

Ha egy lány azt mondja, hogy meg akar ismerni de nem feltétlen kell neki barát azt miért mondja? Azt is mondta h nem akar csalódni. Mitévő legyek?

Legjobb válasz: Szeretne nektek egy esélyt adni, és ezt azért mondja, mert nem akarja, hogy túlságosan beleéld magad. Lehet, hogy nemrég családott valakiben, és nem akarja, hogy megismétlõdjön. Meg akar ismerni, és ha összeilletek, akkor lehet, hogy össze is jöttök. Szerintem menj bele a dologba, igazából nem veszhetsz semmit, mert ha vele nem jön össze, akkor majd összejön mással.

Szeretne nektek egy esélyt adni, és ezt azért mondja, mert nem akarja, hogy túlságosan beleéld magad. Lehet, hogy nemrég családott valakiben, és nem akarja, hogy megismétlõdjön. Meg akar ismerni, és ha összeilletek, akkor lehet, hogy össze is jöttök. Szerintem menj bele a dologba, igazából nem veszhetsz semmit, mert ha vele nem jön össze, akkor majd összejön mással.
szerintem is adj egy eselyt magatoknak foleg ha tetszik a lany. tenyleg ne eld bele magad tulsagosan mert akkor nem lesz csalodas a vege de ugynakkor a dolog jol is sulhet el. Sok sikert!!!!

Kérdeztem a szeretett fiúm tesóját, hogy miért nem vállal fel, mint barátnőjét. Azt válaszolta, hogy még nincs felkészülve rám, és a haverjai is cikizik, cukkolják őt. Mit jelent ez pontosan, hogy még nincs rám felkészülve?

Legjobb válasz: egyáltalán nem biztos, hogy téged szégyell inkább sztem azt, hogy szerelmes, és ettõl már nem olyan keménycsávó persze ha az elõzõ kapcsolatait felvállalta, akkor viszont veled van gondja. beszéld meg vele

egyáltalán nem biztos, hogy téged szégyell inkább sztem azt, hogy szerelmes, és ettõl már nem olyan keménycsávó persze ha az elõzõ kapcsolatait felvállalta, akkor viszont veled van gondja. beszéld meg vele
Most el lehet dönteni, hogy szeret, és felvállal, vagy nem szeret, és titokban tartja. Neki fontosabbak a haverjai, mint az akit állítólag szeret? Én megkérdezném tõle, és kiadnám az útját, ha nem akar felvállalni. Ne csak akkor legyek jó neki, mikor nem lát minket senki!!

Hogy-hogy az update rendszer még nem dõlt, meg és miért követik ennyien?

Elég sok botrány volt már belõle amit Norbi sokszor eltusolt, hog yaz ételei korán sem egészségesek...és értem fogyni lehet tõle, szerintem sokaknak már ez is elég lenne, de szerintem baj, hogy elhiszik, hogy egészséges is...merthát...elég sokszor kibújt már a dolog, hogy nem az, csak általában elhallgat valami miatt...

Legjobb válasz: NEM egészségesnek gondolják, hanem csodaszernek tartják, amitöl fogyni lehet és nem kell közben semmit sem tenni.

NEM egészségesnek gondolják, hanem csodaszernek tartják, amitöl fogyni lehet és nem kell közben semmit sem tenni.
Azért mûködik, mert az emberek nagy része hülye és csak a csodára vár. Itt is olyan kérdések vannak, hogy lassan elrohad az agyam...
Mert a Norbi-rajongók nagyrészt kórosan elhízott háziasszonyok, akiknek csak ahhoz volt eszük, hogy 20-30 évig meresszék a p**ájukat és falják a kolbászt, aztán hopp és kopp... kétségbeesettek, fájdalmasan naivak és lusták, és nem túl okosak. Pénzük viszont sok van. Ezért követik ennyien. És azért nincs még betiltva, mert ugye ez Magyarország, és itt akinek pénze van, annak bármit szabad.
Én nem különösképp szeretem Norbit. Tavaly rendeltem egy Norbis kaját, az bûn rossz volt, teljesen ízetlen volt. Az Update boltban vásároltam egyszer, azok finomak voltak, de mikor a férjem meglátta az Update majonézt, dobott egy hátast, s közölte, hogy többet ott nem vásárolunk. Annyit azért hozzátennék, hogy sok éve, -mikor még nem léteztek ezek a termékei-, magával az Update módszerrel (mikor, mit lehet enni) 8-10 kilót fogytam, amit tartottam is évekig. Viszont nagyon furcsállottam, hogy a régi kiadványai és az újak nem ugyanazon az elven mûködnek, sok mindent átírt, amit anno aranyigazságként közölt...
"Elég sok botrány volt már belõle amit Norbi sokszor eltusolt, hog yaz ételei korán sem egészségesek..." Talán azért nem dõlt még meg, mert a követõi nem KORÁN eszik az ételeit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!