Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy még nem (2101 db)

Miért mondja azt az anyám hogy még nem vagyok felnőtt 26-27 évessen? Tiszta hulyének néz!

Nem értem!Van munkám,autóm,barátn?m,barátaim,hobbim,néha iszok,ha elmegyek egy koncertre havi egyszer,komolyan gondolkodom és nem értem hogy miért mondja ezt!Szerintem fél hogy eltávolofik t?lem és egyedül marad,vagy én nem tufok már mire gondolni!De nagyon megtud ezzel bántani,mert munka melett még most is nyelvet tanulok,mindig fejlesztem magam.Szóval nem vagyok elveszett ember!Nem tudom miért csinálja,de ku.rva idegesitt?!

Legjobb válasz: nem írtad meg,de anyukáddal élsz még??

nem írtad meg, de anyukáddal élsz még??
Lehet azért mert vele élsz(otthon laksz) és nem vagy önálló õ mos fõz takarít rád. Üdv: egy másik 27 éves felnõtt....
Tutira egy kis cukipofa lehetsz:
Lehet, hogy gyerekes a személyiséged. Hogy esetleg olyan kis aranyos vagy, vagy mit tudom én :D
Akkor az van a háttérben hogy az õ szemében mindig gyerek leszel, ami nagyon idegesítõ tud lenni.
Ugyan, nyugi :) Egy anyának mindig az õ drága kicsi fia leszel. Inkább az õ személyiségétõl függhet ez, nem a tiedtõl. Talán, amikor nõsülsz majd, megérti, hogy kirepültél a fészekbõl. De azért a kisfia leszel akkor is, amikor már a dédunokák rohangálnak körülötte :)
Nekem elég gyerekesnek tûnsz, ahogy a tárgyi javakat sorolod ráadásul egybõl felhúzod még ezen a pitiáner helyzeten is.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy gyerekes a személyiséged. Hogy esetleg olyan kis aranyos vagy, vagy mit tudom én :D Az igen... Az ilyen hozzászolásoktól okosabb lettem.Én neveltem fel a testvérem, aki sikeres ember lett, mert nem az anyám és nem az apám.Mert õl leszar.ták a fejét.Biztos gyerekes lehetek...
A kérdező hozzászólása: Bár igazatok van!Van egy mondás:hogy akit isten szeret, azt örökre megtartja gyermeknek!Bár még mindig jobb mintha le lenne kakilva a fejem!Csak néha idegessitõ és bántóan tudja mondani igazából az zavar, mert ha ezt kedvessen tenné, akkor nem lenne gondom ezzel!
Én sem értem a mi a bajod! Nekem is sokszor mondja apukám, hogy jaj kislányom, de gyerek vagy még, pedig férjnél vagyok, most tervezzük a babát! Engem egyáltalán nem zavar. Neki mindig a gyereke leszek! Egyébként meg nem attól lesz felnõtt valaki, hogy dolgozik, nyelveket tanul! Nekem van olyan barátnõm, aki 30 éves, dolgozik, de néha még mindig olyan gyerek fejjel látja a világot, mint egy 10 éves. Rá én is sokszor mondom, hogy gyerek még!
A kérdésed alapján tényleg nem vagy felnöttes gondolkodású - igy anyukádnak igaza van. A felnöttség nem életkor kérdése, nem is az, hogy van ez-az-amaz, meg hogy le tudod magad inni bulikban, hanem érett, felelöségteljes, önálló gondolkodás - és ezek nálad eléggé hiányoznak.
Egy valamit valóban el kell fogadnod, mégpedig amíg a szüleid élnek te mindíg gyerek leszel. Az õ szemükben te soha nem fogsz felnõlni. Egy bizonyos határig ezt a hozzá állást tartom helyesnek a szülõk részérõl. Másrészrõl tapasztalataim alapján, akit ilyen dolgok idegesítenek, hergelnek az valóban gyerek még. Az tökéletesen mindegy, hogy hány éves vagy. 28 éves vagyok. Önállóan élek, dolgozom, mosok, fõzök takarítok, de egy fáradt nap után olyan jó odabújni anyuékhoz mint gyerekkoromban. Igenis gyerek vagyok! És tudod mit? Jó annak lenni. Jó, hogy még most is annyira szeretnek. Sokaknak tizenéves korában se adatik ez meg. Lazíts!!
megértem, hogy idegesít. valószínüleg nem szeretne szembenézni azzal a ténnyel, hogy felnõttél, és ezáltal azzal, hogy õ viszont megöregedett. különösen igaz ez a fiúkkal kapcsolatban. az én férjem 37 éves, van 3 gyerekünk és az anyósom még mindig manócskának hívja! engem is baromira idegesít! bár az én anyám is szokott még gyerekként kezelni, rám szól mások elött, örökké megmondja, hogy mit hogyan csináljak a gyerekeimmel, hozzáteszem én egyke vagyok és õ is, tehát fogalma sincs a testvérek életérõl. szóval a lényeg, nem te vagy így egyedül. szerintem ne idegesítsd fel magad ezen, engedd el a füled mellett, vagy ha lehet vele beszélni akkor finoman próbáld vele tisztázni a helyzetet.
Amíg élnek a szüleid mindig gyerek leszel. egy másik 27 éves szerencsére még gyerek
A kérdező hozzászólása: Félig meddig, néha haza megyek!Szóval még fél lábbal végülis igen!De már nem tekintem az otthonomnak mivel 1 hónapban egyszer alszom otthon!
A kérdező hozzászólása: Ha otthon laknék, akkor sem mondjon ilyet, mert amikor otthon laktam, akkor is beszáltam a kajába, rezsibe.Magamra mostam és vasaltam, lényegében semmit nem csinált nekem akkor sem!
Ha nem lennél még értelmileg, érzelmileg "gyerek", akkor édesanyád kijelentése nem zavarna, vagy eleve nem is tenne ilyen kijelentést. Így, mivel ennyire zavar, lehet némi alapja. Ergo édesanyádnak igaza van. :)

Miért van az, hogy az Oblivion nevű játékban már 2 városban is jelentkeztem a Mágusokhoz, a "recommendation"-ért vagy miért és mikor elmegyek IC-be az Arcane-ba ott meg azt mondja a pasi hogy még nem érkezett recommendation?

Legjobb válasz: Azért, mert nem csak jelentkezni kell, hanem megcsinálni azt a feladatot is, amit a céhvezértõl kapsz. Utána kapod meg a tényleges "recommendation"-t. Sõt, minden céhben teljesítened kell a feladatot, hogy beengedjenek ic-ben.

Azért, mert nem csak jelentkezni kell, hanem megcsinálni azt a feladatot is, amit a céhvezértõl kapsz. Utána kapod meg a tényleges "recommendation"-t. Sõt, minden céhben teljesítened kell a feladatot, hogy beengedjenek ic-ben.
A kérdező hozzászólása: lehet köze ahoz, hogy használtam kódokat? pl a level szintemet felvittem 255-re...
A kérdező hozzászólása: igen köszi:) már idõközben rájöttem, hogy mindet meg kell csinálni, csak valamit félreértettem, mivel angol, ezért azt hittem elég egy:P azért köszi:)

Szkeptikusok, miért nem húztatok már fel egy piramist a korhû körülmények között, ha azt állítjátok, hogy meg tudta emberi kéz alkotni õket?

Legjobb válasz: Miért nem kezdesz inkább Te építeni egyet, hogy bebizonyítsd, hogy nem lehet? :)

Miért nem kezdesz inkább Te építeni egyet, hogy bebizonyítsd, hogy nem lehet? :)
hogy senki nem finanszírozná a befektetést. Elhiszem, mert jobb helyre is lehet rakni a pénzt. Még mai technológiával is óriási összegeket emésztene fel, ez nem kétsége. DE akkor az ókori egyiptomiaknak honnan volt a mani? mert nem hiszem, hogy annyira nélkülözhetetlen volt a piramis építése, hogy fel kellett építeni (erõforrást, munkát nem kímélve). Vagy valami könnyebb úton-módon húzták fel, vagy/és rendkívül fontos folt megépíteniük. Hogyan és miért? Azt sem hiszem, hogy az egyiptomi munkások szabadidejükben jártak rá.
Hallottál már a rabszolgatartó társadalmakról?
igen, hallottam. de a rabszolgamunka sem volt értéktelen. Mert ehelyett mást is csinálhattak volna. (ha egyáltalán rabszolgák építették)
A piramisokat ûrhajóik leszállására építették a goauldok, akik jaa nem, nem az Csillagkapu sorozat. Akkor a piramisokat alien lárvák tenyésztésére építették a jaa nem, nem az az Alien VS Predator film volt. Hmmm, hát nem maradt más mint hogy a fáraók építették sok rabszolgával és sok idõ ráfordítással (ne feledjük hogy akkoriban a fáraó konkrétan Istennek minõsült, és hát ki mondana nemet egy fáraónak ugye?) Az hogy nem tudjuk megcsinálni azért van mert jelen körülmények között fizetni pár tízezer munkást (ugye manapság nincsenek se önkéntesek se rabszolgák ilyen mértékben) pár évtizeden keresztül az kivitelezhetetlen. A fáraók sem haláluk pillanátában mondták azt hogy srácok figyu már érzem a kaszás leheletét, össze kéne dobni egy nagy piramist, van rá 3 napotok oké? Hanem gyakorlatilag uralkodásuk elsõ éveiben azt mondták hogy lehet nekikezdeni. De ha adod az anyagi támogatást, és az emberi erõforrást (számolva a természetes elhullás persze) akkor nosza én vállalom hogy építek neked egyet, persze korhû körülményekhez korhû helyszínnel, tehát az egyiptomi utat is fizetned kellene annak a pár tízezer munkásnak, a nyersanyag költségen felül. De mondom ha fizetet az egész projektet és intézed a munkásokat laza 40-50 éven belül átadom neked a flancos piramisodat, tokkal vonóval.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A piramisépítésekrõl, építõkrõl leírások vannak. Több esetben ismert a tervezõ neve. A gízai piramisok mellett feltárták az építõk kiterjedt városát. Elég gyenge érv az, hogy miért nem építjük fel most is újra. Mivel a történelmi bizonyítékok ismeretében erre nincs szükség. Ugyanúgy nem építjük meg újra a Notre Dame katedrálist, a kínai nagy falat, vagy a budai várat sem, pedig nincs már élõ ember, aki igazolná, hogy valóban emberek építették. Csak leírások és rajzok. Ugyanúgy a piramisok esetén is. Egyébként a rabszolgás elmélet már rég nem tartja magát. A nagy kõ mellett görnyedõ, ostorral nógatott rabszolgák képét csak a filmek fújták nagy lufivá, de már kidurrant (nagyon régen még tényleg így gondolták). Valójában szakemberek építették, fizetségért. Az, hogy a japánok nem tudtak összehozni egy épkézláb piramist legfeljebb azt bizonyítja, hogy íróasztal mögül kiugrott japán egyetemi adjunktusok nem építhették. Ettõl még egyiptomi (korántsem primitív) építõmesterek és szakmunkások igen, mint ahogy a bizonyítékok állítják. Mellesleg ez a japán projekt korántsem úgy történt, ahogy itt le lett írva. Nem volt az olyan régen (1978), hogy ne lehetne utánanézni ufo-fórumok kifacsart anekdotái, meg csúsztatásai helyett.
Mi van akkor, ha valóban az ókori egyiptomiak építették, de korántsem úgy, mint azt mi gondoljuk. -A négy oldal pont a négy égtáj felé fordul. -Szinte teljesen vízszintben van. -Tökéletes precizitás. A kövek nem véletlenszerûen vannak egymásra helyezve, hanem méretre vannak vágva. Egyes folyosók falai szinte teljesen szimmetrikusak. -bonyolult tervezés. Mert nem mondja már azt senki, hogy a kamarákat úgy rakták, ahogy jött a kõ. -stb stb stb Ha van idõtök, tekintsétek meg az alábbi feilmet. Igaz, a végére nagyon elszáll, de a piramisos rész érdekes lehet. http://www.youtube.com/watch?v=-CjWrmEtPSY türelmetlenebbek ugorjanak az 53 ik perchez.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egyik korábbi kérdezõ felhozta Ickét. Heyerdahllal ellentétben õ semmit nem tud az ókorról, csak amit az iskolából tanult. Ja, hogy szerinte a tudósok hazudnak? Ezzel ellentétben Heyerdahl az ókori Egyiptom szakértõje volt. Bebizonyította, hogy az egyiptomiak korabeli felszereléssel át tudták hajózni az óceánt, ezzel is megdöntve azt a konteót, hogy az egyiptomiak ûrlények segítségével kommunikáltak az amerikai indiánokkal. Sõt, azt is kezdeményezte, hogy felépítsék az egyiptomi piramis rekonstrukcióját, korabeli felszereléssel. Annácska, a körülményeket szinte lehetetlen reprodukálni. Mivel csak korabeli technikát lehet használni, ezért több ideig tartana, mint pl. az WTC felépítése. Akkora beruházás lenne, hogy ahhoz képes Paks semmi. Egyébként annyira nem értem, hogy ehhez miért kellett volna ûrlények technológiája. Nem mondom, az építmény lenyûgözõ. Viszont manapság sokkal nagyobb építményeket vagyunk képesek alkotni, jóval kevesebb idõ alatt. Ha egy olyan lény csinálta volna a piramisokat, aki képes átszelni az ûrt, és lebegve segíteni, akkor az ahhoz a technikához képest miért tudunk mindennaposan sokkal nagyobb teljesítményt felmutatni? Már sokkal fejletebbek vagyunk, mint akkor voltak az ûrlények? De hiszen ez lehetetlen! Akkor valami baj van az "elmélettel"? Persze. névte2en
De jó olvasgatni a válaszokat, komolyan néha meg lehet szakadni, erre jó ez az ezotéria részleg, hogy az ember mosolyogjon kicsit. :) A piramisokat meg én építettem, tessék nem kell tovább vitatkozni. Üdv. Chuck Norris
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Anna, egy piramis felépítése nem két forint és nem fél óra. Szerinted ki a túró vágna bele, ki ölne bele milliókat és éveket csak azért, hogy Te elhidd, hogy fel lehet építeni? Ennyire senkinek sem vagy fontos ;) " Itt nem rólam van szó, hanem arról amit ti szoktatok mindig mondogatni : ha állítasz valamit akkor bizonyítsd ! Tessék itt a lehetõség, hogy itt hagyhatod a kispályát és világhírnévre tehetsz szert, te leszel az elsõ ember a Földön aki a korabeli technológiával létrehozta legalább egy részét . És most korántsem az egész Nagy Piramis rekonstruálásáról van szó, hanem csak egy darabjáról ! "Azt sem hiszem, hogy az egyiptomi munkások szabadidejükben jártak rá." "Hallottál már a rabszolgatartó társadalmakról?" Na igen, itt jön ki, hogy kinek van egyáltalán lövése az ókori Egyiptomról és ki milyen történelmi tudással osztja az észt ... Kezdjük ott, hogy az akkori Egyiptomban nagyon kevés rabszolga volt, és a piramisokon nem õk, hanem szabad munkások dolgoztak, rendes élelemmel és bérezéssel . Az akkori polgárok hatalmas megtiszteltetésnek tartották, ha egy piramis építésénél kaptak munkát . Az a baj ti nem vagytok tisztában, hogy a Nagy Piramis milyen tökéletes precizitású és majdhogynem hibátlan építmény és ilyen tökéletességet az akkori technikával lehetetlen alkotni . Elképesztõ mérnöki, matematikai és csillagászati ismeretek kellettek hozzá, amirõl nekünk is az építés után eltelt pár ezer évben lett tudomásunk (pí ismerete, tájolás stb), arról nem is beszélve, hogy egy olyan építményrõl beszélünk ami teljesen földrengésbiztos és az elmúlt több ezer év alatt csak 1 centit süllyedt ! Lehet, hogy az akkori egyiptomi emberek építették, de a "mûvezetõk" biztos nem az egyiptomiak voltak ...
"Itt nem rólam van szó, hanem arról amit ti szoktatok mindig mondogatni : ha állítasz valamit akkor bizonyítsd !" Képzeld, a matematikában sem kell a számításokhoz végtelen vonalakat húzkodni. Ez a tudomány csodája: kiszámolták, hogy igenis fel lehet építeni. Nem vagyok statisztikus, se matematikus. De a youtube-ot és a google-t még én is tudom használni. "Az akkori polgárok hatalmas megtiszteltetésnek tartották, ha egy piramis építésénél kaptak munkát . " Pontosan! Emiatt a lakosság jelentõs hányada dolgozott a piramisokon. Olyan, mintha Magyarországon mindenki Felcsútra rohanna a stadiont építeni, egyiptomi szerszámokkal. Ha odasorakozna kétmillió ember, akkor igen hamar kész lenne még így is a stadion. "Elképesztõ mérnöki, matematikai és csillagászati ismeretek kellettek hozzá, amirõl nekünk is az építés után eltelt pár ezer évben lett tudomásunk" Tipikus antropocentrizmus! Azért, mert az európai emberek idióták voltak, az egyiptomiak és a maják még ismerhették a tudományt. Ez nem érv. "pí ismerete" A kínaiak sokkal pontosabban ismerték ezt az értéket. Az pedig ferdítés, hogy mi sokára tudtuk meg a pí számjegyeit. Az ókori görögöknek is voltak már tizedesjegyekig elmenõ számításai. "de a "mûvezetõk" biztos nem az egyiptomiak voltak ..." De, biztos, hogy azok voltak. Értsd már meg, hogy szinte konrétumokat lehet tudni az egyiptomi mérnökökrõl! Az õ nevüket is feljegyezték, ahogy a fáraókét is. Óriási dicsõség volt az akkoriban. névte2en
Kedves nevtel3n ! Inkább ne siettesd a lebõgést ...
27. Az égés szerintem részedrõl van inkább, nem 26-os részérõl, aki bizonyított tényekkel támasztotta alá mondadóját nem mesével.
Miért akarnánk piramisokat építgetni? Csak azért, hogy magadfajta holdkórosok megnyugodjanak, nem fog sok ezer ember évtizedeken át robotolni egy piramis megépítésén..
pedig van piramisépítõ OKJ-s tanfolyam
Mégis ki fizetne 50 évig több tízezer embert egy ilyen kísérletért? Nem kell mindent lejátszani az utolsó lépésig, elég ha a munkafázisok reprodukálhatók, amire tudomásom szerint van példa. De ha valamilyen oknál fogva mégsem tudnánk a(z általunk feltételezett) korabeli módszerekkel reprodukálni, még az sem bizonyítaná hogy nem az egyiptomiak építették, max annyit, hogy még mindíg nem jöttünk rá, hogy hogyan csinálták. Attól mert a bûvésztrükköt nem tudod utánozni, még nem vágják ketté nénit a színpadon.
Nemrég még te bizonyítgattad, hogy nem lehet, hogy az ûrlények itt jártak. Érdekes... A kérdésre válaszolva: Nem lehetne rekonstruálni a körülményeket pontosan, nem lehetne megfelelõ mennyiségû embert toborozni, stb. Ha megcsinálná bárki is, mindenki kritizálni kezdené(jogosan), hogy nem olyanok a körülmények, mint több ezer évvel ezelõtt. névte2en
cola, popcorn kezdõdik a ma esti ingyen mozi. Amúgy hogy érdemben a kérdéshez is hozzászóljak, hiába lenne adott a mai technológia, ekkora beruházásra, nem nagyon került még sor állami pénzbõl, és lehet a kivitelezés kudarcba fulladna, hiába van meg a technológia, ami a követeket felemelnél, bár a legtetejére olyan 120-130 méter fölé, azért még a mai technológiával is megnézném, miként raknák fel azokat a hatalmas köveket.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Már megpróbálták és nem sikerült nekik : "Nos 1978 ban a leghíresebb japán egyetem a tókiói Waseda kutatói igazolni akarták az akadémikusok állításait, miszerint a hatalmas piramist az ókorban a primitív egyiptomiak építették. (Épp akkor vette kezdetét a rézkor, és lett vége a kõkorszaknak. A vasat pedig még nem ismerték) És vállalkoztak rá, hogy ugyanolyan kezdetleges technikával Szakuzsi Josimura professzor vezetésével, hatalmas tõkével , és média támogatással felépítenek egy mindössze 12 méteres piramist. Amihez végtére is pár tucat kõtömbre lett volna mindössze szükség. Vagyis korabeli eszközökkel kibányásszák a kõtömböket és kézierõvel szállítják azokat a helyszínre. (És itt most szögezzük le, hogy az akadémikusok a piramis építését kr.elõtt 2500 évvel ezelõtti idõkre teszik, kezdetleges kõ és réz szerszámok használata mellett) A japánok természetesen meg sem kisérelték a távoli bazaltkõ bányából a kifejtést, hanem egy közeli puha mészkõbányában kezdtek a mûvelethez. Természetesen egyetlen feltételt sem tudtak teljesíteni, ezért kénytelenek voltak minden munkafázisnál korszerû technikát alkalmazni. Vídia hegyû fúrókat, elektromos fûrészgépeket, nagyteljesítményû csiszológépeket, a bánya udvarán "fagögõk" helyett darukkal teherautókra rakták és egyenként elszállították a gízai fennsíkra. A vállalkozás teljes kudarcba fulladt. Josimura professzor utólsó akciója az volt, hogy még a daruk sem voltak képesek a felsõ sorra felrakni a kõtömböket. Mindez a bámészkodó és röhögõ túristák szemeláttára. Ekkor közbelépett az egyiptomi kormány megunva a cirkuszt, és elzavarta Josimurát mindenestõl."
Anna, azt persze feltétlenül hozzá kellett tenni, hogy "meg sem próbálták a bazaltbányából kitermelni a köveket", ugye? Mintha az egyiptomi piramisok bazaltkövekbõl épültek volna fel... Egyébként most mondjam azt, hogy ebbõl annyi látszik, hogy mennyivel talpraesettebbek voltak az akkori egyiptomiak, mint a mai japánok? :D
Minek a piramis mikor km-es tornyot épìtenek??? :V On: nincs elég rabszolga hozzá...
anna, ezt a forrást én is olvastam, vagy csak onnan vette át más médium is.
Sceptic ! Oké, akkor guglizz egy kicsit utána számtalan más próbálkozás volt még és senki se járt sikerrel, hozzáteszem, hogy sok esetben a mai technológiával sem !
Szerinted, amikor meghalt egy fáraó, a földönkívüliek idejöttek megépíteni a piramist neki! Utána még barlangrajzokat is készítettek a munkákról? Thor Heyerdahl: Aku-Aku c.könyvében leírja, hogy korabeli technikával hogyan faragták ki a szobrokat és hogyan állították fel. Bebizonyítva, hogy nem volt az akkori embereknek lehetetlen. Csak rengeteg idõ, munka és ember kellett hozzá.
" hozzáteszem, hogy sok esetben a mai technológiával sem !" Persze hogy nem... Szomszédos bolygóra Mars Rovert tudunk küldeni, 30 kilométer átmérõjû részecskegyorsítót tudunk építeni 100 méterrel a föld alatt, Naprendszert elhagyó szondát képesek vagyunk építeni, 200 méter magas és másfél kilométer széles vízduzzasztó gátat képesek vagyunk építeni, tengerbe pálmafa alakú szigetcsoportot fel tudunk építeni, de egy piramisba beletörik a bicskánk, igaz? :) Annácska, ne akarjunk már mindenáron nevetségesnek látszani...
9es válaszíró írja "Thor Heyerdahl: Aku-Aku c.könyvében leírja, hogy korabeli technikával hogyan faragták ki a szobrokat és hogyan állították fel. Bebizonyítva, hogy nem volt az akkori embereknek lehetetlen. Csak rengeteg idõ, munka és ember kellett hozzá." te egy könyvet hozol fel bizonyítékként? akkor úgy látom nem olvastál david icke-t, meg sok egyéb más írót, ami meg pont az ellenkezõjét állítja, és ugyanúgy könyvben, részletesen kifejtve, hogy más technológiával miként építették meg a piramisokat. nem szimpatizálok, david icke írásaival félreértés ne essék, de rosszul érvelsz, mert felhoztál bizonyítékként egy könyvet, de ellene meg több ezer könyv íródott szinte bizonyítékként, ha már a könyvekre akarsz csak támaszkodni.
"Szerinted, amikor meghalt egy fáraó, a földönkívüliek idejöttek megépíteni a piramist neki!" El kéne felejteni azt a butaságot, hogy a piramis síremlék volt . Nem fogom leírni nézegess utána . Ma már a történészek se nagyon hisznek benne . "tengerbe pálmafa alakú szigetcsoportot fel tudunk építeni, de egy piramisba beletörik a bicskánk, igaz?" Jó akkor mutass nekem olyat aki az akkori technológiával rekonstruálni tudta legalább egy részét .
szkeptikusként írom, nem lehet rekonstruálni még a mai technológiával sem. és akkor mi lenne, ha csak korhû technológiával és eljárásokkal lehetne csak dolgozni?
Anna, egy piramis felépítése nem két forint és nem fél óra. Szerinted ki a túró vágna bele, ki ölne bele milliókat és éveket csak azért, hogy Te elhidd, hogy fel lehet építeni? Ennyire senkinek sem vagy fontos ;) A példákat azért hoztam fel, mert ezek mindegyike sokkal nagyobb technológiai hátteret, mûszaki ismeretet, felkészültséget és kreativitást kíván meg, mint néhány kõtömb egymásra pakolása. (Ezzel nem a piramisokat vagy az egyiptomi melósokat kívánom degradálni - kolosszális teljesítmény volt tõlük amit felépítettek, le a kalappal mindõjük elõtt.) Tudod, ha egy emeletes házat (felsorolt példák) fel tudunk építeni, akkor egy szimpla családi ház (piramis) egészen biztos, hogy nem lenne akadály.
Köazönöm 28-as. :D Annácska, neked meg köszönöm, hogy továbbra is alátámasztottad a statisztikámat, miszerint az értelmes érvekre csak személyeskedéssel vegyes ostobasággal tudsz válaszolni. A nevemet pedig megtanulhatnád leírni, nem egy nehéz dolog. NÉVTE2EN

Mi van velem? 1 hónapja fáj a hasam és már orvosnál is voltunk és azt mondta hogy meg fog jönni. De még nem jött meg és nagyon fáj a hasam szerintetek miért nem jön még meg? És minden előjel meg van

Legjobb válasz: majd meg fog. de nem biztos. egy barátnõmmel 10 évesen volt ez, az orvos adott neki fél évet az elsõ menstruációjáig. nos, 14 lesz és azóta sem jött meg neki. ha a melled és folyásod van már 2 éve, akkor az lesz.

majd meg fog. de nem biztos. egy barátnõmmel 10 évesen volt ez, az orvos adott neki fél évet az elsõ menstruációjáig. nos, 14 lesz és azóta sem jött meg neki. ha a melled és folyásod van már 2 éve, akkor az lesz.
A kérdező hozzászólása: DE nekem az orvos azt mondta hogy pár nap és azóta is nagyon fáj a hasam! fehér nyálkás fojásom van és mellem is van
barátnõmnek is volt és van a mai napig is. de semmi :D ne izgulj, nem fogsz semmirõl lemaradni.
A kérdező hozzászólása: oké köszi

Kérdeztem a szeretett fiúm tesóját, hogy miért nem vállal fel, mint barátnőjét. Azt válaszolta, hogy még nincs felkészülve rám, és a haverjai is cikizik, cukkolják őt. Mit jelent ez pontosan, hogy még nincs rám felkészülve?

Legjobb válasz: egyáltalán nem biztos, hogy téged szégyell inkább sztem azt, hogy szerelmes, és ettõl már nem olyan keménycsávó persze ha az elõzõ kapcsolatait felvállalta, akkor viszont veled van gondja. beszéld meg vele

egyáltalán nem biztos, hogy téged szégyell inkább sztem azt, hogy szerelmes, és ettõl már nem olyan keménycsávó persze ha az elõzõ kapcsolatait felvállalta, akkor viszont veled van gondja. beszéld meg vele
Most el lehet dönteni, hogy szeret, és felvállal, vagy nem szeret, és titokban tartja. Neki fontosabbak a haverjai, mint az akit állítólag szeret? Én megkérdezném tõle, és kiadnám az útját, ha nem akar felvállalni. Ne csak akkor legyek jó neki, mikor nem lát minket senki!!

Egy kérdés. Hogyan érjem el hogy belém szeressen és összejöjjön velem? (azzal akivel összejött még nem is találkozott vele és nem is fog.19éves lesz a csaj de még mindig nem tudja mit akar? Nem értem miért van ez. )

Van 1 lány, szomszéd faluba lakik össze akarok vele jönni még mindig egy idõbe elvileg õ is szeretett, sõt mondta is haveromnak hogy össze akar velem jönni de nem lett semmi a dologból. És erre a hátam mögött összejött 1 olyannal aki tõle 400km-re lakik. De én még ezek után is vele akarok lenni.

Legjobb válasz: találkozol vele,beszélgettek,esztek egy fagyit a csaj észre sem veszi,de már egy randi közepében van,aztán a cuki után megcsókolod. a meglévõ,vagy jelenlegi kapcsolatán nevess kicsit ha felhozza,de ne forszírozd. egy alfát nem izgat a konkurencia.

találkozol vele, beszélgettek, esztek egy fagyit a csaj észre sem veszi, de már egy randi közepében van, aztán a cuki után megcsókolod. a meglévõ, vagy jelenlegi kapcsolatán nevess kicsit ha felhozza, de ne forszírozd. egy alfát nem izgat a konkurencia.
Menj át lovaskocsival, vigyél neki egy szív alakú szalmabálát oszt meglássuk mi lészen
1 Van itt önbizalom:D
A kérdező hozzászólása: jó inkább hagyom ott rohadjon meg..:'D szánalmas..:D
Ezt igy nem értem....
Vagy azt akarja, hogy sajnálatból lefeküdj vele.
vagy még lehet olyan hogy lefekszetek egymással barátként :D
Barát-zóna : az olyan amikor egy pasi tényleg csak barátként tekint a csajra ! Ilyen szokott lenni olyan esetben ha nem szép a csaj , vagy ha olyan régóta ismerik egymást hogy olyanok mintha testvérek lennének
A kérdező hozzászólása: Barát-zónás? Az mit jelent? :)
Nem feltétlen. Viszont az látszik, hogy még foglalkoztatja. Majd te Elfelejteted:) Nem vagy egyébként véletlen barát-zónás?
Nem feltétlenül jelenti azt. Lehet, hogy pont az ellenkezõjét jelenti. Mivel nem ismerünk se téged se a srácot, azért ennél konkrétabbat nehéz mondani.
#1 Szar dolog, hogy egy összetett mondat kifogott rajtad.
Nem feltétlenül.
A kérdező hozzászólása: Hú. Akkor lehet, hogy Barát-zónában vagyok :D

Ha nem eszem, illetve minimálisan eszegetek, akkor a szervezetem megszokja, és nem is vagyok éhes, viszont ha elkezdek enni, akkor evés közben azt érzem, hogy még-még ennék:-) ez miért van így?

Legjobb válasz: egyszerû védekezési mechanizmus. http://www.youtube.com/watch?v=DJjJ5WB3izg&feature=related képzeld el, ha õk nem csak haldokolnának, hanem még kib.aszott éhesek is lennének. ennyivel könnyebb, hogy amikor már egyértelmûen túl nagy tápanyaghiány van, akkor nem kell már éhségérzettel zavartatni magad, az utolsó célod hogy a leghatékonyabban megölj valamit és megedd, nem hátráltat a szervezeted kínzó éhséggel.

egyszerû védekezési mechanizmus. http://www.youtube.com/watch?v=DJjJ5WB3izg&feature=related képzeld el, ha õk nem csak haldokolnának, hanem még kib.aszott éhesek is lennének. ennyivel könnyebb, hogy amikor már egyértelmûen túl nagy tápanyaghiány van, akkor nem kell már éhségérzettel zavartatni magad, az utolsó célod hogy a leghatékonyabban megölj valamit és megedd, nem hátráltat a szervezeted kínzó éhséggel.
Te nem vagy éhes, ha minimálisan eszegetsz? De jó neked...
A kérdező hozzászólása: Jaj, a szívem is összeszorult a kis videón...:-( Nem éheztetem magam, errõl szó sincs! Másfél hete kezdtem el egyre kevesebbet enni, mindent eszek, csak estére van hogy már semmit. Azt vettem észre, hogy kezdem kibírni. Viszont tegnap este ott volt elõttem a nagy kedvencem a bolognai, és nem bírtam ki, hogy ne egyek egy falatot, utána pedig még egyet...szóval értitek. Néha a fene egye meg az ételmegvonást :-))
Szerintem egyértelmû, ha van elõtted valami, amibõl még nem ettél, simán meg tudod gyõzni magad, hogy nem is jó, nem is kell. De ha már belekóstoltál, tudod, hogy finom, és még, még, még, fõleg ha egy ideje megvontad magadtól a dolgot. Így mûködünk.
nos, amíg valóban nem éhezteted magad, addig.. egészségedre váljék a bolognai!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát!
ha eszel valamit, amiben gyors felszívódású szénhidrát van (pl. tészta, csoki, fehérkenyér), akkor az megdobja a vércukorszinted, ami hirtelen le is zuhan. ekkor újra éhes leszel, és megint enned kell. és megint megtörténik ugyanaz. ez egy ördögi kör, és ezért könnyebb az elsõ falat elõtt azt mondani, hogy kösz nem, mert ha már megettél belõle valamennyit, tuti kívánod a többit.
Mert úgy gondolja hogy te vagy a szenvedései okozója ezért megpróbál elfelejteni téged. Nõt meg csak nõvel lehet elfelejteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!