Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy még (4224 db)

Az miért van hogy, ha elmegyek valahova bulizni, engem mindig kinéznek a tömegből, vagy kinéz magának egy csávó hogy ezt megverem vagy lökdösöm, vagy kinéz magának egy fiú tömeg és azt érzem hogy meg akarnak verni. Ezek miért vannak? 16/F

Kérlek titeket, normális válaszokat adjatok. Már-már utálok elmenni bulizni is.

Legjobb válasz: 23:34 most gondolom csak magadat álltatot. Gondolom azért nem mentél, mert nincsenek olyan barátaid, akikkel mehetnél. De attól, h neked nincsenek másnak még vannak. Mellesleg ha sosem votál, honnan tudod h milyen? szerintem ha elmennél, annyira tetszene, h mindig menni akarnál

23:34 most gondolom csak magadat álltatot. Gondolom azért nem mentél, mert nincsenek olyan barátaid, akikkel mehetnél. De attól, h neked nincsenek másnak még vannak. Mellesleg ha sosem votál, honnan tudod h milyen? szerintem ha elmennél, annyira tetszene, h mindig menni akarnál
Ne haragudj, de biztos nincs valami magabiztos fellépésed.. Én 55 kiló vagyok, de általában 80-90 kilós állatokkal megyek le. De ha egyedül voltam, akkor se volt ebbõl probléma.
> Már-már utálok elmenni bulizni is. Akkor ne menj. Én nem mentem soha "bulizni", és nagyon jól megvagyok. 17F
A kisugárzásoddal van gond. Valszeg nem elég határozott a kiállásod, és ezért könnyû prédának tûnsz. Javaslom, kezdj el valamilyen harcmüvészetet/küzdõsportot/önvédelmi kurzust. Habár 3 hónap alatt nem fogod tudni magad megvédeni (ahhoz évek kemény munkája kell), de egészséges önbizalomra teszel szert, és ez meg fog látszani a fellépéseden is (persze az önbizalom alatt nem azt a hozzáállást értem, hogy 'simán kinyírlak, mert én egy ilyen ultrakemény faszacsávó vagyok'!!!)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, 1-2 illetõ nem olvasta el rendesen az írásom. Gratulálok neki! -.-"
Ezt igy nem értem....
Vagy azt akarja, hogy sajnálatból lefeküdj vele.
vagy még lehet olyan hogy lefekszetek egymással barátként :D
Barát-zóna : az olyan amikor egy pasi tényleg csak barátként tekint a csajra ! Ilyen szokott lenni olyan esetben ha nem szép a csaj , vagy ha olyan régóta ismerik egymást hogy olyanok mintha testvérek lennének
A kérdező hozzászólása: Barát-zónás? Az mit jelent? :)
Nem feltétlen. Viszont az látszik, hogy még foglalkoztatja. Majd te Elfelejteted:) Nem vagy egyébként véletlen barát-zónás?
Nem feltétlenül jelenti azt. Lehet, hogy pont az ellenkezõjét jelenti. Mivel nem ismerünk se téged se a srácot, azért ennél konkrétabbat nehéz mondani.
#1 Szar dolog, hogy egy összetett mondat kifogott rajtad.
Nem feltétlenül.
A kérdező hozzászólása: Hú. Akkor lehet, hogy Barát-zónában vagyok :D

Mi van velem? 1 hónapja fáj a hasam és már orvosnál is voltunk és azt mondta hogy meg fog jönni. De még nem jött meg és nagyon fáj a hasam szerintetek miért nem jön még meg? És minden előjel meg van

Legjobb válasz: majd meg fog. de nem biztos. egy barátnõmmel 10 évesen volt ez, az orvos adott neki fél évet az elsõ menstruációjáig. nos, 14 lesz és azóta sem jött meg neki. ha a melled és folyásod van már 2 éve, akkor az lesz.

majd meg fog. de nem biztos. egy barátnõmmel 10 évesen volt ez, az orvos adott neki fél évet az elsõ menstruációjáig. nos, 14 lesz és azóta sem jött meg neki. ha a melled és folyásod van már 2 éve, akkor az lesz.
A kérdező hozzászólása: DE nekem az orvos azt mondta hogy pár nap és azóta is nagyon fáj a hasam! fehér nyálkás fojásom van és mellem is van
barátnõmnek is volt és van a mai napig is. de semmi :D ne izgulj, nem fogsz semmirõl lemaradni.
A kérdező hozzászólása: oké köszi

Ha nem eszem, illetve minimálisan eszegetek, akkor a szervezetem megszokja, és nem is vagyok éhes, viszont ha elkezdek enni, akkor evés közben azt érzem, hogy még-még ennék:-) ez miért van így?

Legjobb válasz: egyszerû védekezési mechanizmus. http://www.youtube.com/watch?v=DJjJ5WB3izg&feature=related képzeld el, ha õk nem csak haldokolnának, hanem még kib.aszott éhesek is lennének. ennyivel könnyebb, hogy amikor már egyértelmûen túl nagy tápanyaghiány van, akkor nem kell már éhségérzettel zavartatni magad, az utolsó célod hogy a leghatékonyabban megölj valamit és megedd, nem hátráltat a szervezeted kínzó éhséggel.

egyszerû védekezési mechanizmus. http://www.youtube.com/watch?v=DJjJ5WB3izg&feature=related képzeld el, ha õk nem csak haldokolnának, hanem még kib.aszott éhesek is lennének. ennyivel könnyebb, hogy amikor már egyértelmûen túl nagy tápanyaghiány van, akkor nem kell már éhségérzettel zavartatni magad, az utolsó célod hogy a leghatékonyabban megölj valamit és megedd, nem hátráltat a szervezeted kínzó éhséggel.
Te nem vagy éhes, ha minimálisan eszegetsz? De jó neked...
A kérdező hozzászólása: Jaj, a szívem is összeszorult a kis videón...:-( Nem éheztetem magam, errõl szó sincs! Másfél hete kezdtem el egyre kevesebbet enni, mindent eszek, csak estére van hogy már semmit. Azt vettem észre, hogy kezdem kibírni. Viszont tegnap este ott volt elõttem a nagy kedvencem a bolognai, és nem bírtam ki, hogy ne egyek egy falatot, utána pedig még egyet...szóval értitek. Néha a fene egye meg az ételmegvonást :-))
Szerintem egyértelmû, ha van elõtted valami, amibõl még nem ettél, simán meg tudod gyõzni magad, hogy nem is jó, nem is kell. De ha már belekóstoltál, tudod, hogy finom, és még, még, még, fõleg ha egy ideje megvontad magadtól a dolgot. Így mûködünk.
nos, amíg valóban nem éhezteted magad, addig.. egészségedre váljék a bolognai!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát!
ha eszel valamit, amiben gyors felszívódású szénhidrát van (pl. tészta, csoki, fehérkenyér), akkor az megdobja a vércukorszinted, ami hirtelen le is zuhan. ekkor újra éhes leszel, és megint enned kell. és megint megtörténik ugyanaz. ez egy ördögi kör, és ezért könnyebb az elsõ falat elõtt azt mondani, hogy kösz nem, mert ha már megettél belõle valamennyit, tuti kívánod a többit.

Kérdeztem a szeretett fiúm tesóját, hogy miért nem vállal fel, mint barátnőjét. Azt válaszolta, hogy még nincs felkészülve rám, és a haverjai is cikizik, cukkolják őt. Mit jelent ez pontosan, hogy még nincs rám felkészülve?

Legjobb válasz: egyáltalán nem biztos, hogy téged szégyell inkább sztem azt, hogy szerelmes, és ettõl már nem olyan keménycsávó persze ha az elõzõ kapcsolatait felvállalta, akkor viszont veled van gondja. beszéld meg vele

egyáltalán nem biztos, hogy téged szégyell inkább sztem azt, hogy szerelmes, és ettõl már nem olyan keménycsávó persze ha az elõzõ kapcsolatait felvállalta, akkor viszont veled van gondja. beszéld meg vele
Most el lehet dönteni, hogy szeret, és felvállal, vagy nem szeret, és titokban tartja. Neki fontosabbak a haverjai, mint az akit állítólag szeret? Én megkérdezném tõle, és kiadnám az útját, ha nem akar felvállalni. Ne csak akkor legyek jó neki, mikor nem lát minket senki!!

Miért tör rám néha az az érzés, hogy meg akarok ölni valakit?

Nem egy bizonyos emberrõl van szó, hanem csak úgy bárkit. Természetesen tudom, hogy ezt nem szabad, ezért is tudok magamon uralkodni.

Legjobb válasz: Szerintem,próbáld meg hasznosan lefoglalni magad,amikor csak lehetséges.Pl séta,kertészkedés, takarítás, torna,zenehallgatás,olvasás,filmnézés,nyelvtanulás,autodidak ta módon is akár. Ezektõl el fog múlni a "gyilkoás vágy"érzésed. A lényeg hogy hasznosan folald le magad.(s közben lazulni fogsz)

Szerintem, próbáld meg hasznosan lefoglalni magad, amikor csak lehetséges.Pl séta, kertészkedés, takarítás, torna, zenehallgatás, olvasás, filmnézés, nyelvtanulás, autodidakta módon is akár. Ezektõl el fog múlni a "gyilkoás vágy"érzésed. A lényeg hogy hasznosan folald le magad.(s közben lazulni fogsz)
Én is érzem, valószínüleg agresszív ember vagy nincs ezzel semmi gond (én is) válassz egy neked tetszõ küzdõ sportot és minden energiádat fektesd bele.
JA :D És recskázz többet!
Mert úgy gondolja hogy te vagy a szenvedései okozója ezért megpróbál elfelejteni téged. Nõt meg csak nõvel lehet elfelejteni.

Miért mondja azt az anyám hogy még nem vagyok felnőtt 26-27 évessen? Tiszta hulyének néz!

Nem értem!Van munkám,autóm,barátn?m,barátaim,hobbim,néha iszok,ha elmegyek egy koncertre havi egyszer,komolyan gondolkodom és nem értem hogy miért mondja ezt!Szerintem fél hogy eltávolofik t?lem és egyedül marad,vagy én nem tufok már mire gondolni!De nagyon megtud ezzel bántani,mert munka melett még most is nyelvet tanulok,mindig fejlesztem magam.Szóval nem vagyok elveszett ember!Nem tudom miért csinálja,de ku.rva idegesitt?!

Legjobb válasz: nem írtad meg,de anyukáddal élsz még??

nem írtad meg, de anyukáddal élsz még??
Lehet azért mert vele élsz(otthon laksz) és nem vagy önálló õ mos fõz takarít rád. Üdv: egy másik 27 éves felnõtt....
Tutira egy kis cukipofa lehetsz:
Lehet, hogy gyerekes a személyiséged. Hogy esetleg olyan kis aranyos vagy, vagy mit tudom én :D
Akkor az van a háttérben hogy az õ szemében mindig gyerek leszel, ami nagyon idegesítõ tud lenni.
Ugyan, nyugi :) Egy anyának mindig az õ drága kicsi fia leszel. Inkább az õ személyiségétõl függhet ez, nem a tiedtõl. Talán, amikor nõsülsz majd, megérti, hogy kirepültél a fészekbõl. De azért a kisfia leszel akkor is, amikor már a dédunokák rohangálnak körülötte :)
Nekem elég gyerekesnek tûnsz, ahogy a tárgyi javakat sorolod ráadásul egybõl felhúzod még ezen a pitiáner helyzeten is.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy gyerekes a személyiséged. Hogy esetleg olyan kis aranyos vagy, vagy mit tudom én :D Az igen... Az ilyen hozzászolásoktól okosabb lettem.Én neveltem fel a testvérem, aki sikeres ember lett, mert nem az anyám és nem az apám.Mert õl leszar.ták a fejét.Biztos gyerekes lehetek...
A kérdező hozzászólása: Bár igazatok van!Van egy mondás:hogy akit isten szeret, azt örökre megtartja gyermeknek!Bár még mindig jobb mintha le lenne kakilva a fejem!Csak néha idegessitõ és bántóan tudja mondani igazából az zavar, mert ha ezt kedvessen tenné, akkor nem lenne gondom ezzel!
Én sem értem a mi a bajod! Nekem is sokszor mondja apukám, hogy jaj kislányom, de gyerek vagy még, pedig férjnél vagyok, most tervezzük a babát! Engem egyáltalán nem zavar. Neki mindig a gyereke leszek! Egyébként meg nem attól lesz felnõtt valaki, hogy dolgozik, nyelveket tanul! Nekem van olyan barátnõm, aki 30 éves, dolgozik, de néha még mindig olyan gyerek fejjel látja a világot, mint egy 10 éves. Rá én is sokszor mondom, hogy gyerek még!
A kérdésed alapján tényleg nem vagy felnöttes gondolkodású - igy anyukádnak igaza van. A felnöttség nem életkor kérdése, nem is az, hogy van ez-az-amaz, meg hogy le tudod magad inni bulikban, hanem érett, felelöségteljes, önálló gondolkodás - és ezek nálad eléggé hiányoznak.
Egy valamit valóban el kell fogadnod, mégpedig amíg a szüleid élnek te mindíg gyerek leszel. Az õ szemükben te soha nem fogsz felnõlni. Egy bizonyos határig ezt a hozzá állást tartom helyesnek a szülõk részérõl. Másrészrõl tapasztalataim alapján, akit ilyen dolgok idegesítenek, hergelnek az valóban gyerek még. Az tökéletesen mindegy, hogy hány éves vagy. 28 éves vagyok. Önállóan élek, dolgozom, mosok, fõzök takarítok, de egy fáradt nap után olyan jó odabújni anyuékhoz mint gyerekkoromban. Igenis gyerek vagyok! És tudod mit? Jó annak lenni. Jó, hogy még most is annyira szeretnek. Sokaknak tizenéves korában se adatik ez meg. Lazíts!!
megértem, hogy idegesít. valószínüleg nem szeretne szembenézni azzal a ténnyel, hogy felnõttél, és ezáltal azzal, hogy õ viszont megöregedett. különösen igaz ez a fiúkkal kapcsolatban. az én férjem 37 éves, van 3 gyerekünk és az anyósom még mindig manócskának hívja! engem is baromira idegesít! bár az én anyám is szokott még gyerekként kezelni, rám szól mások elött, örökké megmondja, hogy mit hogyan csináljak a gyerekeimmel, hozzáteszem én egyke vagyok és õ is, tehát fogalma sincs a testvérek életérõl. szóval a lényeg, nem te vagy így egyedül. szerintem ne idegesítsd fel magad ezen, engedd el a füled mellett, vagy ha lehet vele beszélni akkor finoman próbáld vele tisztázni a helyzetet.
Amíg élnek a szüleid mindig gyerek leszel. egy másik 27 éves szerencsére még gyerek
A kérdező hozzászólása: Félig meddig, néha haza megyek!Szóval még fél lábbal végülis igen!De már nem tekintem az otthonomnak mivel 1 hónapban egyszer alszom otthon!
A kérdező hozzászólása: Ha otthon laknék, akkor sem mondjon ilyet, mert amikor otthon laktam, akkor is beszáltam a kajába, rezsibe.Magamra mostam és vasaltam, lényegében semmit nem csinált nekem akkor sem!
Ha nem lennél még értelmileg, érzelmileg "gyerek", akkor édesanyád kijelentése nem zavarna, vagy eleve nem is tenne ilyen kijelentést. Így, mivel ennyire zavar, lehet némi alapja. Ergo édesanyádnak igaza van. :)

Miért ilyen szemét ez az ország, hogy még a tanulási lehetőséget is elveszik?

nemsoká leérettségizem , és autószerel?nek készülök, de szeretnék még 1 szakát majd, pl Karosszéria lakatos, vagy Fényez?.....

Legjobb válasz: Damon Hill! Te hol élsz! Honnan gondolod,hogy egy kiskerestû család tudja finanszírozni a gyerek egyetemi tanulmányait? Nincsen ehhez évi fél-egymilliója! Az csak mese,hogy az egyetemen ingeyn lehet tanulni! Még akkor sem,ha kap valamilyen támogatást a gyerek. Az csak töredéke a költségeknek! Munka sem mindig van,és nem is minden szakon tud a tanulás mellett a munkára is idõt szakítani. Aki nem minimálbérbõl él,annak könyen jár a szája. Sajnos az országban a minimálbéresek,vagy éppen munkanélküliek vannak többen!

Damon Hill! Te hol élsz! Honnan gondolod, hogy egy kiskerestû család tudja finanszírozni a gyerek egyetemi tanulmányait? Nincsen ehhez évi fél-egymilliója! Az csak mese, hogy az egyetemen ingeyn lehet tanulni! Még akkor sem, ha kap valamilyen támogatást a gyerek. Az csak töredéke a költségeknek! Munka sem mindig van, és nem is minden szakon tud a tanulás mellett a munkára is idõt szakítani. Aki nem minimálbérbõl él, annak könyen jár a szája. Sajnos az országban a minimálbéresek, vagy éppen munkanélküliek vannak többen!
21:04: eros tulzas, amit irsz es sehol sincs ingyen az alberlet, kaja, nem tudom, hogy mit varsz. Mit fizessen meg az allam?? Egyebkent en kulfoldon elek es nemcsak, hogy az ilyen szakmakert kell fizetni, de meg a jobb kozepiskolak is fizetosek es evi 2 millio Ft a tandijuk. Kozepiskolanak. Az egyetemrol meg nem is beszeltem. Szinte alig van orszag, ahol nincs tandij. Szoval kedves kerdezo, miert olyan szemet Magyarorszag? Szerintem nem az. Be kell latni, hogy az oktatas rengeteg penzt elvisz, nem folyik vissza belole kozvetlenul penz, az egyetemek es szakiskolak abbol anyagilag nem profitalnak, hogy x tanulojuk 10 ev mulva sikeres lesz. Tehat az oktatasra csak koltenek, egy ponttol pedig mar nem lehet tovabb ezt finanszirozni. Mar kitanultal egy szakmat es tobbre is van lehetoseged kedvezmenyesen. Nem tudom, hogy mi a problemad. Az meg, hogy a ciganyok mit csinalnak, nem szamit. Ha nem jarnak be, beloluk nem lesz semmi, beloled meg lesz. Nem veluk kell foglalkozni, hanem magaddal.
Akkor rinyálhatnál, ha azt az egy szakmát sem csinálhatnál meg ingyen. Szerinted ki állja neked, hogy bármit kitanulhass, pedig leeht, hogy nme is hasznosítod majd? A primitív kérdésed alapján elég lesz neked egy szakam is...
egy szakmád lesz nem? mégis hányat kellene ingyenesen tanítaniuk neked?
22 éves kor alatt ingyenes egy darab OKJ képzés sõt(!) még 14 000 forintot is utal az állam havonta, ha 20 éves kor alatt kezded az OKJ tanfolyamot.
az összes OKJ ingyenes 22 éves korig és az összesre kapsz bármilyen esetben 14e-t havonta 20 éves korig ha jelentkezel rá. még te kapsz pénzt, 2 szakmád lehet és rinyálsz? a másik, ha ez nem tetszik, kellett volna tanulni, egyetemre menni...
Csak propaganda, hogy ingyen lehet bármit is tanulni. A középiskola még akkor is sokba kerül, ha a többgyermekes család kap támogatást! Aki ezt nem tudja, az jobb anyagi körülmények között él! A kiskeresetû családok gyerekeivel nem törõdik az állam! Rövidesen oda jutunk, mint Móra Ferenc és Gárdonyi idejében! Ha tanulni akarsz, akkor menj el papnak, talán az egyház ingyen tanít!
"am meg ha sikerül 2 szakát leraknom, akkor is munkanélküli leszek." akkor meg minek akarod tanulni? ott fûtenek, vagy mi? ne is haragudj, de ez már szánalmas...
A kérdező hozzászólása: ez egy új törvény, hogy csak 1 szakma ingyenes, kb 1 éve van így, aki elõtte tanult az nem tudhatja. am meg ha sikerül 2 szakát leraknom, akkor is munkanélküli leszek. itt tartunk, retek ez az ország , csak sokaknak fáj bevallani.
tegnap 21:44: GOndolom albérlet, étel, szállás, bukás esetén pótvizsgadíj....
"Miért ilyen szemét ez az ország" Hû, de szemét ország ez! Ha nem tetszik, akkor menj ki az USA-ba, ott felvehetsz jó kis 40 év futamidejû hitelt, aztán abból fizetheted a pár tízezer dolláros tandíjadat :) ))
Elõzõ, te milyen évi egy millióról beszélsz?
A kérdező hozzászólása: ja csak az valójában úgy van hogy pl most is van OKJ s, ilyen kerékjavítói kis tanfolyam, pár hónap alatt megvan iskola mellet 80 ezer forint. és ez a legolcsóbb, ezen kívül még van ilyen targoncás ezek már 100 felett vannak.
tegnap 21:44: GOndolom albérlet, étel, szállás, bukás esetén pótvizsgadíj.... Lakni amúgy is lakik valahol, enni szintén eszik. Az elõzõ kommentelõ azt mondta, hogy tanulhatott volna, ergo max akkor bukik, ha szemét tanárt fog ki, ami mostanában hál istennek ritka. De így is az elsõ UV ingyenes, ha azon is megbukik, akkor 2000. Ebbõl nem jön össze a 1 millió évente.

Ha egy lány azt mondja, hogy meg akar ismerni de nem feltétlen kell neki barát azt miért mondja? Azt is mondta h nem akar csalódni. Mitévő legyek?

Legjobb válasz: Szeretne nektek egy esélyt adni, és ezt azért mondja, mert nem akarja, hogy túlságosan beleéld magad. Lehet, hogy nemrég családott valakiben, és nem akarja, hogy megismétlõdjön. Meg akar ismerni, és ha összeilletek, akkor lehet, hogy össze is jöttök. Szerintem menj bele a dologba, igazából nem veszhetsz semmit, mert ha vele nem jön össze, akkor majd összejön mással.

Szeretne nektek egy esélyt adni, és ezt azért mondja, mert nem akarja, hogy túlságosan beleéld magad. Lehet, hogy nemrég családott valakiben, és nem akarja, hogy megismétlõdjön. Meg akar ismerni, és ha összeilletek, akkor lehet, hogy össze is jöttök. Szerintem menj bele a dologba, igazából nem veszhetsz semmit, mert ha vele nem jön össze, akkor majd összejön mással.
szerintem is adj egy eselyt magatoknak foleg ha tetszik a lany. tenyleg ne eld bele magad tulsagosan mert akkor nem lesz csalodas a vege de ugynakkor a dolog jol is sulhet el. Sok sikert!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!