Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy ha simán ki (5 db)

Az miért van hogy ha simán ki akarom magam elégiteni akkor kb 5perc után annyira jó érzés h abba kell hagynom mer nem birom tovább? Normális ez? (16éves fiu vagyok)

Ha lehet csak norm válaszokat kérek mindenféle hülyeségre nem vok kiváncsi...

Legjobb válasz: Valószínûleg azért, mert félsz, hogy véget ér ez a jó érzés, ha kielégültél!Normális dolgo, ne aggódj, én is átéltem már. Lány vagyok

Valószínûleg azért, mert félsz, hogy véget ér ez a jó érzés, ha kielégültél!Normális dolgo, ne aggódj, én is átéltem már. Lány vagyok
Elsõ válaszolónak: lányoknál azért szerintem ez másképp mûködik, a csikló érzékenyebb mint a makk, ott gyakrabban elõfordul ez a "túl jó". Fiúnál még nem hallottam róla, lehet hogy csak érzékenyebb a péniszed mint másoké.
szerintem meg csak simán elmentél és azér érzékeny utánna vársz egy kicsit és kezdheted elõrõl. szerintem...

Miért van az hogy a SIM-re mentett telefonszám ha hívnak, nem vált át névre csak a számot írja ki?

Mindegy hogy +36 20, vagy 06 20-szal mentem el, tanácstalan vagyok, amúgy egy régi Nokiáról(3100) van szó. 1 memória van kiválasztva (sim) az se lehet baj.

Legjobb válasz: Szerintem erre a kérdésre válaszoltam neked régebben. Nézd meg,h a SIM kártyádon nem-e mentetted-e ugyanazt a számot 2*. Hidd el ez lehet a probléma. Tudom, nekem is ez volt a gondom.

Szerintem erre a kérdésre válaszoltam neked régebben. Nézd meg, h a SIM kártyádon nem-e mentetted-e ugyanazt a számot 2*. Hidd el ez lehet a probléma. Tudom, nekem is ez volt a gondom.
Nekem kikapcsolja. Elõször elkezd elhalványodni, utána kikapcsol. Linux Mint Mate Nadia (14.1)verzióm van. Neked?
A kérdező hozzászólása: Linux Mint Xfce 13 Maya
A kérdező hozzászólása: Kikapcsoltam a képernyõvédõt, és csak az energiakezelõben a képernyõ energiatakarékos módba kapcsolását (10 perc) és a képernyõ kikapcsolását (15 perc) állítottam be. De nem kapcsolja ki.
Lehet hogy az új vinyó fájlrendszere FAT32 és ekkor nem "kajálja" a 4 GB-nál nagyobb fájlokat. NTFS fájlrendszer a megoldás...

Ha belerakom a telefonomba a nemrég vásárolt sim kártyát, miért írja ki azt hogy nincs regisztrálva?

A sim kártyát a boltban már aktíválták.

Legjobb válasz: Tedd be a telefonba a kártyát, és hagyd úgy. Egy kis idõ múlva feljelentkezik a hálózatra. Ha nincs a telefonba nem tud.

Tedd be a telefonba a kártyát, és hagyd úgy. Egy kis idõ múlva feljelentkezik a hálózatra. Ha nincs a telefonba nem tud.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!