Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy ha simán (37 db)

Nálam is hasonló probléma volt a 4s-emmel, nem ismerte fel a gépem, és végül kiderült, h adatkábel hiba. Próbáld másik kábellel!
A kérdező hozzászólása: Próbáltam de úgysem jó szerintem valahogy felkélne törni az iphonomat...nem szószerint de nemtudom hogy szoftverfrissitést sem tudok alkalmazni mert valami okból nem megy a wifim se és az itunes pedig nem ismeri fel... dE attol nem fake

Az miért van hogy ha simán ki akarom magam elégiteni akkor kb 5perc után annyira jó érzés h abba kell hagynom mer nem birom tovább? Normális ez? (16éves fiu vagyok)

Ha lehet csak norm válaszokat kérek mindenféle hülyeségre nem vok kiváncsi...

Legjobb válasz: Valószínûleg azért, mert félsz, hogy véget ér ez a jó érzés, ha kielégültél!Normális dolgo, ne aggódj, én is átéltem már. Lány vagyok

Valószínûleg azért, mert félsz, hogy véget ér ez a jó érzés, ha kielégültél!Normális dolgo, ne aggódj, én is átéltem már. Lány vagyok
Elsõ válaszolónak: lányoknál azért szerintem ez másképp mûködik, a csikló érzékenyebb mint a makk, ott gyakrabban elõfordul ez a "túl jó". Fiúnál még nem hallottam róla, lehet hogy csak érzékenyebb a péniszed mint másoké.
szerintem meg csak simán elmentél és azér érzékeny utánna vársz egy kicsit és kezdheted elõrõl. szerintem...

Miért hiszi azt a családban mindenki, hogy ha betegek simán eljöhetnek hozzánk, elég csupán annyi hogy nem mennek közel a gyerekhez?

Me?rülök,és egyedül maradtam a családban a problémámmal.

Legjobb válasz: Nem tudom miért ilyen értetlenek. Én még felnõtthöz sem megyek ha beteg vagyok, nem hogy gyerekhez. Nyomatékosan közöld velük, hogy akkor jöjjenek csak, ha egészségesek, ebben a kérdésben te döntesz, nem õk.

Nem tudom miért ilyen értetlenek. Én még felnõtthöz sem megyek ha beteg vagyok, nem hogy gyerekhez. Nyomatékosan közöld velük, hogy akkor jöjjenek csak, ha egészségesek, ebben a kérdésben te döntesz, nem õk.
én is utálom mikor betegen jönnek! A taknyok 90% a látogatóktól kapta el a gyerek. Az csak külön ha én lebetegszem, most 35 hetesen nem hiányzik! Gyûlölöm az értetlenséget!!!
Csak egyszer kell õket hazaküldeni, udvariasan, ne félj, többet nem fognak menni betegen. A férjeddel pedig beszéld meg, látja õ is, hogy elkapja tõlük a lányod, igenis állj a sarkadra, értse meg, hogy a gyereketek egészsége fontosabb.
Nem tudom mi a megoldás, de nálunk is ugyanez van. Annyi különbséggel, hogy õk sosem jönnek, mindig mi megyünk. Kb 250 km. Kéthetente megyünk haza. Drága anyósom legutóbb "elfelejtett" szólni, hogy meg van fázva, és éjjel nappal bacikat szór. És ráadásul hiába mondtam neki, hogy ha már volt oly kedves, hogy nem szólt, csak hogy jöjjünk, akkor legalább ne fogdossa, puszilgassa a fiamat, mintha a falnak beszélnék, amikor csak lehetett ölbe vette a fiamat, össze vissza puszilgatta. Meg is lett az eredménye, mert õ is lebegedett. Utálom ezt, és nem tudok vele mit kezdeni. Párom nem szól érte. Szerinte semmi köze drága anyukája betegségének ahhoz, hogy most a kicsi beteg...
Ha betegek és te mentél, sar kon fordulsz és hazamész a gyerekkel. A párod maradhat nyugodtan. Ha betegek és beállitanak, akkor beviszed a gyereket a szaobáába és ott maradsz vele, amig el nem mennek. És persze megkéred, hogy ne jöjjenek be... A párod maradhat kint velük és szórakoztathatja õket nyugodtan. Azt meg, hog yit mondanak, engedd el a füled mellett... Csak maradj nyugodt, kedves, udvarias, ezellen nincs mit tenni. SZép nyugodtan mondod, hogy majd legközelebb, ha már nem betegek, akkor bejöhetnek a gyerekhez, de sajnálod, nem õk és nem a párod szenved a gyerekkel, ha beteg, hanem te. Ennyi.
Még ha külön szobában is vagytok a babával, amíg ott a vendégek, akkor utána nagyon alaposan szellõztessetek ki ott, ahol voltak és mossatok föl. Egyébként, én biztos nem engedném be a beteg rokonokat a házamba, amikor ott a pici baba. Sõt, amíg terhes vagyok, addig sem. Ezt meg kell érteni egy felnõtt embernek, nem magamat féltem, hanem egy pici kisbabát.
Undorítónak tartam amikor egy anyát azzal bírálnak hogy túlfélti a gyerekét, itt kezdeném! Engem ezzel rud felhúzni a legjobban bárki ha kritizálja ahogy a gyermekemet féltem és óvom. Midnen édesanyának kötelessége megérzése alapján védeni a gyerekét. Az meg hogy inkább átadják a betegséget csak hogy lássák a gyereket, már duplán mindent elmond róluk. Tapintatlanok és ostobák. Én is nagyon haragszom ha valaki azt hiszi elég ha nem megy közel amikor beteg. Inkább idejön és beleheli a 34 nm-es lakásomat ahol 4 hónapos baba van :((( Én mindenkinek megmondtam aki egyszer is betegen jött ide babázni hogy légyszi ilyet többet ne csinálj! Aki meg felhúzza az orrát annak elmondom hogy nem elég ha nem puszilkodik, én így gondolom és kész, ha nem tetszik nem kell jönni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Sajnos az "elmgyünk és ha betegek visszajövünk" nem olyan egyszerû 300km megtétele után pici gyerekkel. Nagyon kínos ez az egész. Most már harmadszor lett így beteg a lányom. Megpróbálok kicsit a sarkamra állni ebben a témában, még akkor is ha ezután én leszek a család fekete báránya.
Nem értem, miért lenne akadály, hogy 300 km-re mentek? Simán sarkon fordulsz és mész haza. Legközelebb tán megfontolnák a dolgot, ne aggódj.

Miért van az hogy a SIM-re mentett telefonszám ha hívnak, nem vált át névre csak a számot írja ki?

Mindegy hogy +36 20, vagy 06 20-szal mentem el, tanácstalan vagyok, amúgy egy régi Nokiáról(3100) van szó. 1 memória van kiválasztva (sim) az se lehet baj.

Legjobb válasz: Szerintem erre a kérdésre válaszoltam neked régebben. Nézd meg,h a SIM kártyádon nem-e mentetted-e ugyanazt a számot 2*. Hidd el ez lehet a probléma. Tudom, nekem is ez volt a gondom.

Szerintem erre a kérdésre válaszoltam neked régebben. Nézd meg, h a SIM kártyádon nem-e mentetted-e ugyanazt a számot 2*. Hidd el ez lehet a probléma. Tudom, nekem is ez volt a gondom.

Orális szex után! Miért van az, hogy ha szájba élvez pasi utána nem csókolózik, sőt undorodva esetleg kiküldi csajt fogat mosni, de ha kinyalja pasi, akkor utána a csaj simán csókolózik?

Ugyanaz: pasi íze , csaj íze :)

Legjobb válasz: Azért mert a pasiknak addig nagy a szája, míg nem nekik kell nyelni a cuccost. A nõktõl némelyik elvárja, hogy engedje a szájába élvezni, nyelje is le... Persze, hogy ugyanezt õ tegye meg? Az már undorító...Ilyenkor kell megkérdezni tõle, hogy nos, még mindig akarod, hogy hagyjam és nyeljek, vagy megérted miért nem szeretném? Szerencsére azért vannak olyan pasik, akik nem erõszakoskodnak és megértik, hogy ettõl még ugyanannyira szereted a párod. Csak egyesek felfújják a dolgot, hogy nem fogadod el a párod blablabla...

Azért mert a pasiknak addig nagy a szája, míg nem nekik kell nyelni a cuccost. A nõktõl némelyik elvárja, hogy engedje a szájába élvezni, nyelje is le... Persze, hogy ugyanezt õ tegye meg? Az már undorító...Ilyenkor kell megkérdezni tõle, hogy nos, még mindig akarod, hogy hagyjam és nyeljek, vagy megérted miért nem szeretném? Szerencsére azért vannak olyan pasik, akik nem erõszakoskodnak és megértik, hogy ettõl még ugyanannyira szereted a párod. Csak egyesek felfújják a dolgot, hogy nem fogadod el a párod blablabla...
Mi csókolózunk utána ... szeretjük egymást és nem csinálunk belõle problémát...
Micsoda feminista hölgyek vannak itt tisztára fel vannak háborodva... :D Én személy szerint soha nem vártam el a barátnõmtõl sem azt, hogy a szájába élvezhessek (egyszer fordult elõ és baleset volt) sem azt, hogy lenyelje. Én nem akartam soha erõltetni utálom az általánosításokat...kérlek titeket vonatkoztassatok el attól, hogy minden pasi...trallallalla. Hozzatok egy konkrét példát. Amúgy meg én nem értem, akkor egyszer mikor véletlenül úgy alakult én nekem semmi bajom nem volt a csókkal. Én simán megcsókoltam a barátnõmet pedig nem köpte ki. sõt õ is érezhette az ízét a számban. Nekem valahogy bejött ahogy keveredett...de ez csak egy vélemény. Magát a dolgot nem tartom undorítónak. Amúgy millió praktika van arra, hogy a sperma ne legyen rossz ízû.
Üdítõ kivétel vagy! A legtöbb ember itt arról ír, hogy mi legyen elélvezés után, zsebkendõ vagy törölközõ. Komolyan mondom, nem értem néha miért undorodnak az emberek a saját és partnerük testétõl. Egy egészséges ápolt ember mindehogyan vonzó. Egy szeretkezés után pedig a "termékek" szerintem a szex és a szenvedély jelei. Én imádom a nõbõl kinyalni a nedvességet, hiszen õ ajándékozott meg ezzel. Én váltottam ki belõle, ezt én kaptam tõle. Ezzel jelzi, hogy mennyire szeret. Ugyanez a helyzet a pasi élvezésével is. Szerintem egy csodálatos dolog elélvezés után összebújni és dörgölõzködni. Orális szex után csókolózni meg fõleg. Örülök, hogy ilyen szempontból nyitott vagy.
Egy nõt kinyalni? Apám nem vagy 100%os ha ez neked gusztustalan :D Én akkor is megtenném a nap bármelyik szakában ha tudnám, hogy utána a nõ bevágja a szunyát minden komment nélkül. Már ne is haragudj de abszolút nem gusztustalan, és szerintem eszméletlenül jó érzés mikor a nõ zihálva könyörög, hogy ne hagyd abba és remegve élvez el mikor a két lába között vagy...hát én ebben nem érzek semmi undorítót szóljatok rám ha én vagyok a hülye :D
Én eddig csak olyan pasival voltam, aki bizony utána is lesmárolt, nem is akármilyen hévvel. És valahogy nem tudom, hogy lehet nem szenvedélyesen csókolni azt, aki kielégít. Sõt, 80% orálisan elégített ki ha elõttem ment el - bennem.
Én férfi vagyok és mindig is akartam csinálni, de nem találkoztam olyan nõvel aki hajlandó lett volna rá. Ne általánosítsunk kérem. Egyébként angolul van neven is: snowballing. Az a tevékenység, amikor a férfi beleélvez a nõ szájába, nem nyeli le és aztán csókolóznak úgy, hogy oda-vissza passzolják egymásnak. Minden bizonnyal most van aki felhördül, hogy ez milyen undorító gusztustalan, stb... Hát igen. Viszont egy nõ szájába élvezni nem gusztustalan? Vagy egy nõt kinyalni nem az? Szóval ennyit errõl.
Azért, mert 1 fasz. Mondjuk olyan lányt még nem láttam, aki utána csókolózni akart volna (szal te is fura vagy) de õ meg 1 fasz. :P
Hát szerintem ez a képzeleted szüleménye, vagyis a pornó filmekbe ez van! Én mindig csókolózok a barátnõmmel, utána, és a haveri társaságomban is így van ez! Nem hallottam még olyat hogy valaki nem csókolózik utána, de pornó filmbe már láttam! Amúgy a barátnõm is ha lenyelte iszik 1 pohár innivalót és úgy folytatjuk de van mikor nem nekem semmi bajom vele... Ha neki sem..
A kérdező hozzászólása: csak mégegyszer jelzem: ez egy felvetés volt! én imádom, ha a számba élvez pasi (vagy mellemre, vagy puncimba, vagy hátamra, vagy popsimra/ba...mert szeretem) és ha szeretem, akkor vele bármit :)
A kérdező hozzászólása: hohoó! nem magamról írtam! mert én engedem, hogy számba élvezzen és utána nem erõltetem a csókot, de ha kinyal én nem küldöm el fogat mosni, hanem simán csókolózok vele! csak érdekes szerintem ez a felvetés :)
A legtöbb ember álszent, ezt azért ne felejtsük el!Sajnos ez az általános tendencia. Én is imádom ha belém, rám..stb. A számba nem mindíg..:) Az a pasi meg aki ilyet tesz, az tényleg egy f.sz!!!Örüljön, ha a barátnõje lenyeli neki!
Nem tudom az én barátomnál nem ilyen súlyos a dolog, de õ sem szereti érezni a saját ízét, ezért általában iszom egy pohár vizet és utána. De nem kényszerít fogmosásra, meg ilyenek, szimplán megteszem, hogy jobb legyen neki :P
Én is szeretem, ha a számba élvez el a pasim... de sajnos annyi jön ki mindig, hogy majd megfulladok... Ezen jót röhögünk mindig... de tényleg alig kapok levegöt!!!!. Jöhetnének tippek, hogyan kellene ezt úgy csinálni, hogy "gyors" legyen a megoldás?

Miért van az, hogy ha angolul nézek egy filmet, sorozatot, akkor simán megértem, de ha egy könyvet olvasok akkor van egy csomó szó amit nem értek?

Legjobb válasz: Ha fimet nézel, vagy sorozatot akkor sem értesz meg sok szót, csak a filmek vagy sorozatok képeit nézve tudsz következtetni hogy éppen milyen párbeszéd zajlik le. Vagyis látod is hallod is. Olvasás közben csak a szöveget látod, képet nem, így csakis a saját fantáziád lehet a mozid..

Ha fimet nézel, vagy sorozatot akkor sem értesz meg sok szót, csak a filmek vagy sorozatok képeit nézve tudsz következtetni hogy éppen milyen párbeszéd zajlik le. Vagyis látod is hallod is. Olvasás közben csak a szöveget látod, képet nem, így csakis a saját fantáziád lehet a mozid..
Pontosan azért, ami miatt a Barátok Köztöt fogyasztó személyek nehezebben olvassák Homéroszt. Más a környezet, más a szókics, sokkal választékosabb, fennköntebb a szóhasználat, kihasználja a nyelv egészének lehetõségét (igeidõk, nyelvtani szerkezetek), az igepárok közül általában a latinosabb ("szebb") igéket használják (ld.: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Germanic_and_Latinate_e.., és a többi.
Ezt én is észrevettem magamon, nem csak filmeknél, de pl rengeteg külföldi barátom van, akikkel nap mint nap folyékonyan beszélgetek, sõt, akár vallási, politikai vitákat lefolytatok velük, de ha egy angol nyelvû honlapon el akarok olvasni egy cikket vagy egy hírt, alig értem meg a felét...nem tudom, hogy lehetne ezt fejleszteni.
A kérdező hozzászólása: Igen, hozzáteszem azt, hogy külföldön vagyok angol suliban, angolul beszélek barátokkal, iskolában is angolul tanulok, de mégis...xD

Miért lehet, hogy amikor a barátommal vagyok úgy érzem, Õ az igazi, mert tökéletes pasi nekem, viszont ha 1-2 hétig nem találkozunk, azt érzem, hogy simán elvagyok nélküle, így nem biztos, hogy együtt kellene maradnunk?

3 éves kapcsolat, van, hogy pár naponta, viszont van, hogy csak pár hetente tudunk találkozni. Három verzió jutott eszembe. 1.: Ez jó, mert azt jelenti, hogy nem függök Tőle, megvan a saját életem, kialakult egzisztenciára utal. 2.: Ez afféle védekező mechanizmus, hiszen ha azt mondogatom magamnak, hogy nem is szeretem annyira, amikor sokáig kell nélkülöznöm, azzal elkerülöm, hogy rettenetesen hiányozzon. 3.: Ez egy intő jel, azt jelenti, hogy amikor Vele vagyok, elvakít a "lila köd", de ez nem igazi szerelem, csak fellángolás. Éreztetek már hasonlóan? Ti melyik verziót tartjátok a legvalószínűbbnek? Vagy esetleg egyéb magyarázatot adnátok a kérdésemre? Nagyon szépen köszönök minden hozzászólást! :)

Legjobb válasz: most meg mi a bajod? akkor is jó ha vele vagy meg akkor is ha nem. ennél jobb nem is lehetne.. pff...

most meg mi a bajod? akkor is jó ha vele vagy meg akkor is ha nem. ennél jobb nem is lehetne.. pff...
sok volt a Cosmo? Nagyon túlkombinálod, hány éves vagy?
Tipikus nõ, ha nincs probléma, hát kreálsz egyet. Mondjuk én is ilyen vagyok, szóval lehet, hogy soviniszta volt ez az általánosítás :)
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok! Nem csinálom a problémát, csak egyszerûen így érzek, nem tehetek róla...
Hát igen, lehet, hogy túlbonyolítjuk, de ez van, én is pont ilyen vagyok. Egyébként én sokszor pont fordítva érzékelem. Néha elõjönnek apróbb viták, veszekedések - vannak idõszakok, mikor sûrûbben-, és ilyenkor nagyon el tudok keseredni. Aztán ha nem találkozunk egy ideig, akkor valahogy rájövök, hogy õ kell nekem, és úgy érzem, hogy tökéletesek vagyunk egymásnak. Szerintem egyébként nem (csak) a rózsaszín ködben élsz, hiszen akkor nélküle is róla ábrándoznál minden percben. Valahol az elsõ és a második között vagy. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy leírtad a gondolataidat. :) Igen, valóban sokban hasonlíthatunk! Bár biztos sok "sorstársunk" van...:)
Ó én is ilyen vagyok :D Mi is lassan 3 éve vagyunk együtt, és ha nem találkozunk hetente vagy éppen nem sikerül beszélni vele 2-3 napja, akkor becsavarodok, azt hiszem nem szeretem vagy õ nem szeret már, aztán eljutok oda, hogy nagyon szeretem és össze akarok végre költözni vele és a többi :) nõbõl vagyunk, nyugi! :) ha nem szeretnéd, lehet, hogy nem is éreznéd vele jól magad:) 21/L
A kérdező hozzászólása: Ezt nagyon köszönöm, megnyugtat a tudat, hogy más is ilyen "hülye", mint én! :) ))

Gopro hero 3 black edition kamerám van és az a baj hogy ha töltön van lehet használni simán mûködik de akkor miért nem jó ha nincs töltön akkor nem lehet se bekapcsolni se semmi valaki segítene?

Legjobb válasz: Szia! Probald meg egy masik akkumulatorral! Ha igy sem mukodik kosd a szamitogepedre es csinalj egy firmware frissitest, mely letoltheto a gyarto honlapjarol! (Ha sehogy sem megy, megveszem [email protected]) Udv!

Szia! Probald meg egy masik akkumulatorral! Ha igy sem mukodik kosd a szamitogepedre es csinalj egy firmware frissitest, mely letoltheto a gyarto honlapjarol! (Ha sehogy sem megy, megveszem [email protected]) Udv!
A kérdező hozzászólása: okés köszi szépen :)

Miért van az ha ncor-ról szeretnék tölteni azt irja hogy ''finding peers'' de nem indul meg a töltés? Viszont ha pratebay-ról töltök akkor megy simán!

Legjobb válasz: Talán nem nCore kompatibilis torrent klienst használsz. A WiKi -ben megtalálod milyen kliensek elfogadottak.

Talán nem nCore kompatibilis torrent klienst használsz. A WiKi -ben megtalálod milyen kliensek elfogadottak.
Az x86 32-bites az x64 meg 64-bites változat. Mivel neked nincs valami combos géped, így egy 32-bites Home premium SP1 bõven elég rá.
A kérdező hozzászólása: és sp 1-es belül van ultimate, home premium, professional,
A kérdező hozzászólása: na jolvan..van 4 millio féle:D elösszöris x86 vagy x64-es? van több sp1-es az nemtudom mi.de sp1-es kell?
A kérdező hozzászólása: ja igen a partició usb készitö program megvan csak az usb maga ami szar.de akkor veszek usb-t fizukor:) felrakom a 7-est és azért majd leirom h jolette a hdmi hang.köszi szépen még1X mindent.csao
Újabb Windows verziót nem frissíthetsz régebbire. Tehát a Windows alóli telepítés nem fog elindulni. Mindenképp tiszta telepítés kell! Azzal csináld amelyik mûködik. Lehet hogy az alaplap túl régi, hogy támogassa az USB boot -ot, de meg kell próbálni. Egy új optikai meghajtó se olyan drága már, használtam meg gombokért lehet venni mûködõképeset. Az nCore -ról MSDN -es Windows 7 -et keress. Benne van a torrent nevében hogy MSDN. Ezzel a programmal tudod pen drive -re rakni: [link]
A kérdező hozzászólása: végre már tudom mi a probléma :) hát akkor simán visszatérek win 7 re nekem azis jo.viszont feltudom telepiteni cd és müködö usb nélkül simán a rendszerböl?mer cd olvasom sz..r a pinadrivom meg azt irja h irásvédett.formázni simán nemengedi csak partition tools-al törlöm ujraformázom akkor jo kicsi fájlokat rátudok rakni de win7-et pl már nem mert visszazárolja magát.ha lehet rendszerböl is akkor mejiket ajánlod?mit szedjek le az ncor-ról? hihetetlen 1 hete szenvedek a hanggal meg az ncorralis erre 1 nap alatt választ adsz mind2-re..10002948 hála :)
Azért nem látja az eszközkezelõ, mert nincsenek rendesen telepítve az illesztõprogramok, csak azok amit a Windows 8.1 telepítõ magtól hozzárendelt. Pl. a videokártyánál: (Microsoft Corporaton - VDDM v1.1) itt ebbõl látszik hogy nem teljes értékû, csak hozzárendelt, "butított" a driver. De ott, a sárga felkiáltójeles "High Defonition Audio hangvezérlõ", aminek telepítése elégedhetetlen a probléma megoldásának érdekében. Ez a videokártyához tartozik, hogy szoftveresen tudja átvinni a hangot az integrált hangkártyáról a videokártya HDMI -jére. A 8.1 már sajnos nem támogatja HD4xxx kártyákat. És a Realtek honlapján se találtam kompatibilis HDMI drivert. Szóval vagy veszel Windows 8.1 kompatibilis videokártyát, vagy visszatérsz Windows 7-re.
A kérdező hozzászólása: ezeket jelenti a hardver konfigurácio?: [link] [link] [link] [link] amugy az aida látja a tv-m illetve a videokártyám pontos nevét adatait viszont az eszközelö nem :S
Kéne a pontos hardver konfig! Számos esetben, az HDMI -n történõ hangátvitelhez külön drivert kell telepíteni.
A kérdező hozzászólása: ezaz:) tökéletesen megy.köszönöm szépen.a 3.1.3 as verziót felraktam és jo is lett. és ha már megjelent 1 segytökész emberke feltennék még 1 kérdést amiben ismét lehetnél a segitségemre. lg smart tv-m re kötöttem a pc-m hdmi kábellel.kép tökéletes viszont hang csak a beépitett hangkártyára dugott hangfalból jön, a tv bõl viszont nemjön hang.és én azt szeretném ha a tv szolna.lejátszó eszközöknél csak a hangfalakat látja hdmi hangot nem.bios-bol letiltottám már a beipitett hangkártyát de ugysem.eszközelökben a rendszereszközök között lát high definition hangvezérö eszközt de azt irja hogy az eszköz nem talál elég használhato eröforrást ha használni akarja az eszközt a rendszerböl tiltson le valami másik eszközt.erre esetleg lenne valami megoldásod?
Én az NCore saját WiKi -jérõl beszéltem. "Támogatott kliensek Az alábbi lista azon kliensek nevét, verziószámát tartalmazza, melyek használata AJÁNLOTT! Minden ettõl eltérõ verziószám, klienstípus megnöveli a kockázatát a félrejelentésnek. BitTorrent 7.2.1, 7.5.0 btgdaemon 0.9.x btpd 0.13 Enhanced CTorrent (dnh3.2) libtorrent 0.12.6 (rTorrent 0.8.6) uTorrent for Windows 2.0.4, 2.2.1, 3.0, 3.1.3 uTorrent for MAC 1.5.11 (legújabb stabil kiadások) Libtorrent-rasterbar alapú kliensek: Deluge 1.3.3 Halite 0.3.3 qBittorrent 2.9.2, 2.9.3 Transmission 2.82 (libtorrent-rasterbar >= 0.15.x) Ismert, hibás verziók: qBittorrent 2.8 széria: Használata nem javasolt. Memóriát eszik, elfogyasztja amit lehet. Ezen kivül fals I/O hibákat szór. Amint érkezik javitás, frissitve lesz a wiki lap. Vuze: 4.6.0.2; 4.9 bugos, rosszul számol. Használata, kirúgást eredményezhet! uTorrent 3.3 verzó: Folyamatosan szétkapcsol, aktivitás nem mûködik rendesen. Operációs rendszer szerint: (Kiteszteltségi sorrendben.) Windows: uTorrent, BitTorrent, qBittorrent, Vuze, Halite Linux: rTorrent, Deluge, qBittorrent, Vuze MAC: Transmission, Vuze Telefonok/tabletek: Jelenleg nincs ajánlott kliens. Felhívjuk figyelmeteket, hogy beta, alpha, git/svn verziójú kliensek használata sosem volt és soha nem is lesz támogatott az oldalon. Az ilyen klienseket csakis saját felelõsségre használjátok, mivel nagy a valószínûsége, hogy hamis adatokat küldhet. A régebbi verziókat, melyek már ki lettek írva erre a lapra, lehet használni, amennyiben azok kifogástalanul mûködnek."
A kérdező hozzászólása: hihetelen noob vagyok, beirtam gugliba h utorrent wiki de nemlátom h irna kliensekröl.esetleg 1 linket kérhetnék?
A kérdező hozzászólása: win7 fennt van vidi karinak már nem a butitott drivere van fennt de továbbra sincs hdmi hang a tv-n:(win 7 et tudtam aktiválni loaderrel.viszont win update-ba van 147 fontos frissités rámegyek hogy nzomassa csak de csak álldigál nulla százalékon:S
Dugd be neki Sean ne szórakozzál. Vannak akiknek nõ sem jut te meg ilyenen gondolkozol.:D
mi a FOS VAN?
Valaki fordítsa ezt le nekem magyarra.
Lányok! Miért van az, hogy a nõm azt akarja hogy a fenekébe. (Fenékbe mi? Rugd, verd, dugd?) Holott nekem ez nem jön be. (Azaz micsoda?) Nem vagyok ellenére de azért: (Azért mi?) (Õ bezzeg kiszolgálja magát. Ami kissé fura. Az én két élvezésemre õ hatszor"válaszol. (? Szóval, vagy orgazmussal?) Ha simán dugunk. Nos akkor semmi? (Mi semmi? Mit nem csinál?) Nem vagyunk gondolatólvasók, szóval írd meg amit szeretnél, vagy ne írd meg...
hat ha te nemrakod be akkor amjd berakja mas a te hatad mogott..
A kérdező hozzászólása: Bocs, de ez a szar nem engedi h kifejezzem magam
Nem hinném hogy a programmal van baj Sean.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!