Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy ha a (3281 db)

Az miért baj ha a fekete luxus kocsimat csak arra használom, hogy minél több lány az ágyamba bújjon?

Nem szeretek semmit sem venni, vagy étteremben fizetni, de a csajok ha meglátják a kocsit , megbolondulnak. volt aki (a jövő járt a fejében, utazgatás, nyaralás) még az étteremben a számlát is lerendezte, mondván ő is el van eresztve anyagilag, és ez neki semmiség!Ennyire csak a pénzt és a jó élet reményét nézik a csajok, a randinál?

Legjobb válasz: Ha emiatt bebújik az ágyadba, akkor nem baj, megérdemli.

Ha emiatt bebújik az ágyadba, akkor nem baj, megérdemli.
Pénzed és luxus kocsid van...de semmi másod, megkaphatsz egyes nõket és? boldogabb leszel? Nem hiszem, vagy lehet hogy még most igen, de késõbb már ez kevés lesz, ha nem tudod majd megosztani valaki olyannal akivel tényleg boldog lehetnél!
mindenkinek azt, ami jár!!
13! egyet kérdeznék: kit keresel, hiszen akinek a pénz kell, eltartsad, az nem kell kidobod, szerelmet nem keresel, oké dugásra minden este más is lehet nem tudom, de ismerek szerintem Tõled jobban eleresztett személyt, õ már váltott, rájött õs is csak a pénze kellett a nõknek, úgy ismerkedik, nem tudja a másik fél mije van, így tényleg kíváncsi lennék mit is szeretnél Te pontosan? N
Miért van az a fura érzésem, hogy se drága autód, se csajod nincs? :) Van helyette jó adag frusztrációd, tehetetlenség szülte haragod, meg talán egy foltos alsógatyád. :)
Dehogy baj, jól teszed, amit teszel. Csak így tovább, barátom.
hogy a csába ne lenne boldogabb attól hogy tologatja a jó kis plázacicákat? ha megteheti miért ne?
Teljesen jól teszed, ezek a lányok csak erre jók. Ez tény. A kérdés pedig nem arról szólt, hogy komoly párkapcsolatra ezek a nõk jók-e? Az anyagi helyzetedhez meg úgy gondolom senkinek sincs köze fõleg nem ítélkezni felette. Az élet majd úgyis megítél. Sok szerencsét és sok jó numerát kívánok:D
A kérdező hozzászólása: lütyõ! baj van az értelmi képességeddel szerintem, vagy hiányoztál az iskolából, mikor az olvasást, meg az olvasott szöveg értelmezését tanították. a csaj azért fizetett, h bevágódjon, h neki is van pénze, jó színben akarta magát feltüntetni. tudod, lehet irígykedni, mert vki egy 40nm panelban él, meg panelproletár vagy, attól függõen, a kérdésem él, ha jön még rá értelmes válasz, szívesen fogadom.
Nem panelba lakom :) Egyébként meg ha nem kamu a kérdésed és neked ez jó akkor csináld amig meg nem unod, utánna meg kötelezd el magad valaki mellett. Ha nem kamu vagy villogás volt a célod akkor minek tetted fel 2x a kérdést?
A kérdező hozzászólása: 10es én nem a szerelmet keresem! abból már 20 éve kinõttem. a csajokat eltartani kell, egy valamitõl esnek hasra ha elviszed õket bevásárolni, vagy telerakod a pénztárcájukat! és akkor csendben vannak. csak fura h akárhány csajjal voltam, mindnek a lové kellett egybõl(inkább a jobb élet reménye), de ki is dobtam õket pár nap után.
Baj 1 : Ezek a lányok nem élettársnak valók--> nem leszel velük boldog. De nem baj, ha nem is akarsz velük boldog lenni, mert csak dugod õket (de mi a hosszú távú boldogságodra is gondolunk ;)) Baj 2 : Elcsökevényesedik az érték rendszered és azt hiszed majd a pénz mindenre jó, DE NEM JÓ. Baj 3 : A sok paráznaság miatt, amit nem gyónsz és bánsz meg, pokolra fogsz jutni és az idõk végezetéig kínszenvedéseket kell majd kiállnod. Baj 4 : Amikor azok a csajok éppen Téged boldoggá tesznek rövid távon, akkor éppen nem engem tesznek boldoggá, ami a legnagyobb baj. De ez nem baj akkor ha mondjuk minden 3-dikat átküldöd hozzám, akkor megbocsátok. ;) :) nem csak a jólétet nézik, de hidd el számít az is :)
Csak arra használod a kocsid, hogy csajokat felszedd az ágyadba és ezt nyíltan vállalod... És még megkérdezed, hogy ennyire a pénzt és a jó élet reményét nézik a csajok? Szóval direkt olyanokra utazol, akinek az ilyen fontos aztán megkérded miért olyan anyagiasak? Most mi van??? -.-
A kérdező hozzászólása: na azért azt ne mondja senki h azokat a pláza cicákat nem [email protected]á meg senki akik végig topognak a bejárattól a pultig, és onnantól már el sem mozdulnak, csak arra várnak h vki meghívja õket inni. aztán meg jönnek velem haza.
Ha csak olyna csajokkal kezdesz, akik beájulnak egy méregdrága tütütõl, akkor ne várd, hogy más képet kapj a lányokról! :)
Azért baj mert csak a pénzel tudsz villogni :) megnézheted milyen barátnõid lesznek
miért lenne baj? döntsd meg mindet, aki hagyja
ez téged is, és azokat a lányokat is minõsíti. de hát te tudod, ha b*szni akarsz és ráindulnak akkor használd ki a helyzeted ha már van;)
Nem minden nõ ilyen! Pont nem érdekel, hogy mije van annak a pasinak aki nekem kell!
mert nincs luxus kocsid...
Nem nagy képûségbõl, de én elég jól élek, anyáméknak van pénzük, Telkiben lakunk egy nagy házban.Ismerek rengeteg pénzes embert, akik anyáék barátai, és neked még az írásodból is látszik, hogy nem vagy olyan mint õk.Azaz nincsen pénzed és valami gáz Peugeot 206-ossal jársz...

Miért van hasszurka mindkét oldalon? Azt olvastam hogy ha a tüsző megreped, folyadék (vérömleny) szivárog ki belőle. Lehet hogy mindkét oldalon?

Legjobb válasz: Hasszurka nem csak akkor van, amikor kiszabadul a petesejt, hanem elõtte is, ahogy feszíti a növekvõ tüszõ a petefészket! Egyébként elõfordul, hogy van mindkét oldalon, és az is hogy átsugárzik a fájdalom! :)

Hasszurka nem csak akkor van, amikor kiszabadul a petesejt, hanem elõtte is, ahogy feszíti a növekvõ tüszõ a petefészket! Egyébként elõfordul, hogy van mindkét oldalon, és az is hogy átsugárzik a fájdalom! :)
Nem hiszem. Én epilátorral szedem onnan, mert nincs türelmem a csipeszhez.
A szõrtüszõ és a hajhagyma is újraképzõdik. A hajad is visszanõ, ha kitéped nem? Csak több idõbe telik, mintha elvágnád v. letörne. Ennyi.
Ha a kiszedett szõrszálak soha többé nem nõnének vissza, akkor sok nõ nagyon boldog lenne. És nagyon csupasz.

Miért baj az, hogy ha a kutyámmal alszom?

Sokan furcsán néznek rám, mikor megemlítem, hogy a kutyusommal alszom. Olyanok is akinek szintén van kis házi kedvence! Miért baj ez? Nekem vizslám van. Mások sem alszanak a kutyájukkal (mármint akinek szintén közepes test? kutyusa van) ?

Legjobb válasz: Ha tiszta és egészséges az eb,akkor miért ne? Szerintem semmi gond ezzel.

Szia. Nekünk 2macskánk van a lakásban, de nem alszunk velük. Semmiféle szempontból nem tartom egészségesnek az állatokkal való alvást.Nem engedjük fel az ágyra, asztalra sem..Van külön helye. Ezenkívül ha az ágyon alszik a kutya, macska mindegy melyik, az ágy tele lesz szõrrel amit elég nehéz, sõt szerintem szinte lehetetlen eltávolítani az ágynemûkrõl és a ruhákról. Egyik válaszadó írta hogy az emberben is vannak baktériumok.Teljesen igaza van, de azok oda is tartoznak.A kutyáé pedig a kutyába. Természetesen mindenkinek a magánügye hogy a háziállatával alszik vagy nem, de én nem ajánlom senkinek. u.i:szeretem a kutyusokat és a cicákat én is.
A kérdező hozzászólása: Van párkapcsolatom! Már 3 éve! Tehát e téren nincs gond! Lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg a dolgokat! :) Mivel a kutyust én kaptam tõle ezért néha kisajátítom. Meg egyébként az én térfelemen alszik.
Nekem is velem aludt kölyökkorától a német-juhászom. Amikor a párommal összekerültünk, az õ kérése volt, hogy az ágyba ne jöjjön a kutya. Nem örültem, de úgy éreztem, nekem is kell engednem egy kicsit. Persze már régebben is volt a kutyámnak saját kosara, amiben szeretett is aludni. Úgy oldottuk meg a dolgot, hogy a kutya kosara az ágy mellé került, az én oldalamra, csak lenyúlok és meg tudom símogatni. Most van pici gyerekünk, 3 hónapos múlt, tõle se tiltottam soha a kutyát, vagy a szintén bentlakó macskáimat, mégsincs semmi baja, sõt, a kutya úgy vigyáz rá, mint a szeme fényére.
Ha tiszta és egészséges az eb, akkor miért ne? Szerintem semmi gond ezzel.
Lassan 30 éve élek kutyával a lakásban, sõt most 3 kutyával, és sosem volt semmi bajom tõlük. Férges sem lettem, õk sem voltak, mert féregtelenítem õket. Az allergia más kérdés, bár én akkor sem raknám ki egyik kutyusomat sem, de nyilván ha gyerekkoromban allergiás lettem volna a szõrére, akkor nem hoztam vona be.
Én is a kutyámmal alszom, apukám is a kutyájával alszik és még nagyon sok ismerõsöm. Egyáltalán nem baj, hogy ágylakó a kutyusod és veled alszik. Ha neked így jó, akkor így élj, ne törõdj másokkal! Rám is furcsán néznek sokan, õket is megértem. Mi akik nagyon kutyások vagyunk (mert tudjuk ennyi szeretetet nyújtanak) másképpen gondolkodunk, és ez pont így van jól.
Sokan tartanak háziállatokat, nekem is bent van a cicám.Ha jön valaki általában kitesszük addig míg a vendég itt van, mert sok embernek nem tettszik ha bent van az állat.Nem baj hogy a kutyáddal alszol, de ezt sokan nem fogadják el.Ne törõdj mások véleményével.
mi 2 kiskutyával alszunk.azért is alakult igy, mert egylégterû a lakás, szóval még mielõtt írnátok, h miért nem zártam ki.a lényeg, h 2éve meglett a vágyott kutyus, minden jól ment, amig a párom nem ment éjjelre dolgozni.nappal kénytelen volt fevenni maga mellé, mert akor nem nyüszögött, hanem aludt.én is undorítónak tarottam, ma meg már engem tartanak annak.de leszarom.Most áprilisba vettünk mégegyet, az már természetes volt, h velünk alszik.mi igy vagyunk boldogok, mindkettõnk szülei fujjognak, de már elfogadták.nem volt más választásuk.én mindig azt mondom, h amíg nem nekik kell velük aludni, addig ne szóljanak bele, nem?ugyhogy sztem nem baj, h a kutyusoddal alszol.és ez tényleg így van:EZT CSAK AZ TUDJA MILYEN JÓ, AKI VELÜK ALSZIK.:-)
Szocializációs szempontból nagyon rossz hogy a kutyáddal alszol...tényleg. A rangsor kölyökkortól kell hogy kialakuljon a kutyába. Vagyis hogy õ a kutya...Te pedig a gazdi.Mindennek megvan a helye, az ideje..Neki is van helye, illetve kellen hogy legyen ahol õ tud aludni.Továbbá az a tudat hogy ahol a gzdi alszik az meg az õ helye, oda a kutya NEM MEHET...Mindenki a saját helyén. Ha veled alszik valószínûleg sokkal inkább fogja érezni hogy egyenrangú felek vagytok, ami más téren okozhat kellemetlenséget. Egy kutyunál fontos hogy TE legyél a fõnök..attól még mûködik minden. Ma már nagyon komfortos, puhakutyafekhelyeket lehet kapni. Mégis tudnia kell hogy van helye, ami nem az ágyad..Ahol õ alszik, ahová visszavonulhat, ahová elküldheted ha rosszul viselkedik! És akor a higiéniai szempontot most nem is említem...de gondolj bele hogy merre sétál, hányszor lép bele kakiba, pisibe...stb
Férgek minden állatban vannak, sõõõõõõt emberekben is !!! http://drnatura.hu/nema_gyilkosok.php Érdemes elolvasnd, és utána kijelenteni hogy BENNED nincsenek férgek!!!
Én a barátnõmmel alszom. Apum meg anyummal alszik.
Nekem angol bulldogom van, én is leginkább vele alszom (azaz vele alszunk, balszél anyu, középen bulldibaba, jobbszélen apu). Ettõl függetlenül tudja, hol a helye. Szerintem egyáltalán nem baj, ha te is a kedvenceddel alszol.
bocsi, de nem láttam hogy van másik oldal is... (elõzõ válasz író) így vissza mindent...
Szerintem az elsõ válaszolónak van igaza, és még szerintem azt is fontos megemlíteni h - nem tudom h fiú vagy vagy lány, vagy hogy hány éves vagy - de ha barátnõd/barátod ott alszik veled (és netalántán csinálnátok vmit;) ), a kutya tuti 'féltékeny' lesz és nem fog titeket békén hagyni...ezt nem csak neked mondom hanem úgy általánosságban. Ez nem az én tapasztalatom, hanem másoké...De szerintem logikus
A kérdező hozzászólása: Nem mászik! :D Nagyon korrekt! Ha látja, hogy action van, akkor félrevonul :)
Akkor nincs baj, csak ne másszon közétek akció közben :-D
Szerintem nem baj én is a kutyámmal alszom
A kérdező hozzászólása: Van neki saját fekhelye, ágya! Van mikor ott alszik, de általában mellém fekszik. De viszont, ha szólok neki, hogy MENJ A HELYEDRE, akkor oda megy a saját ágyára.
Nem baj.Én is a yorkimmal alszok.
Bajnak nem baj, ha az állatot tisztán tartod, probléma akkor lehet belõle, ha teszem azt, van (lesz) egy párkapcsolatod, és mondjuk összebújnál a pároddal, és jön a kutya... :-) Kínos szituációk elkerülése végett azért jobb, ha tudja, hogy nem mindig alhat melletted.
Szerintem sem baj, ha a kutyusoddal alszol... Én is sokáig aludtam vele... Most kénytelen vagyok kiszoktatni, mert babát várok, és nem akarom, hogy akkor is bent aludjon velünk, amikor a kicsi is majd ott alszik, de nekem nagyon hiányzik a kutyuskám, nagyon jó volt, hogy esténként odabújt hozzám a kis gombóc. :D De ha a gyerekem évek múlva úgy dönt majd, hogy a kutyussal akar aludni, akkor nem fogom neki megtiltani... A koszról meg annyit, hogy a buszon, a suliba, meg a többi nyilvános helyen ezerszer több bacinak vagyunk kitéve, mint amit egy kutyától lehet elkapni, pláne, ha az tisztességesen ápolva van.

Miért van, hogy ha a csincsillámat valami puha dologba be takarom azonnal megnyugszik és elalszik?

Legjobb válasz: én nem tom de az am miért baj? vagy csak érdekel h másnak is van-e ilyen?

én nem tom de az am miért baj? vagy csak érdekel h másnak is van-e ilyen?
Ez ösztönösen jön nekik, mivel a természetben a kisemlõsök valami nagypn puha anyaggal bélelik ki a búvóhelyüket. Direkt szokták tanácsolni, hogy tehetünk vattát a fekhelyükre, mert az megnyugtatja õket, kényelmes, biztonságban érzik magukat. :)
Ez vajon mindegyiknél mûködik? Nem lenne rossz, ha az enyémeket is néha le tudnám nyugtatni ilyenekkel :D

Miért jó ez egy pasinak? A párom azzal fenyeget hogy ha nem szopom le úgy hogy beleélvezhessen a számba akkor elhagy! Miért jó ez egy pasinak? Ennyit jelent neki egy több éves kapcsolat? Hogy ez miatt eldobja? De most komolyan? Miért ilyenek a pasik?

Az a baj hogy sokan pornón nőtettek fel , és ezért azt hiszitek hogy a szeretkezés olyan mint ott,hogy megalázzátok a csajt és nektek jó legyen más nem számít, csak a ti élvezetetek! Árulja már el valaki miért jó megalázni egy csajt ? Miért kell érzelmileg zsarolni?Mi??Ennyire senki nem lehet gerinctelen! Ha valakit szeretünk nem mondjuk azt h ha nem nyeled le és nem mélytorkozzol akkor pápá menyj a francba! Normális válaszokat akarok!

Legjobb válasz: keress mást,ha szeret akkor nem fenyeget ilyennel a páromnak meg sem fordul a fejében hogy ilyen paraszt legyen

keress mást, ha szeret akkor nem fenyeget ilyennel a páromnak meg sem fordul a fejében hogy ilyen paraszt legyen
lányként mondom h ne általánosítsál mind a két nem tud gerinctelen lenni és ha ennyire fölcseszte a fejed akk hagyd ott nem gondolod h úgy a kiönnyebb ha megaláz? a megalázott férfi is otthagyja a nõt egy idõ után szal mindkét nemben elõfordul a megalázófajta típus
nézd, ha zsarolás, ultimátum felmerül 1 kapcsolatban azt megette a fene
na ez jó kérdés...sok srácnak barátnõje sincs, akinek meg van, az nem tudja értékelni a jót. ha tényleg csak ennyi esze van, akkor hagyd a fenébe...mi lesz a következõ lépés? mélytorok? utána anál. utána...? térdhajlat?
Dehogy szeret.Az már megint más kérdés hogy mindent tûr csak azért hogy legyen kit dugnia...Gondolkozz már józan paraszti ésszel kérdezõ
ha meg megütne érte tényleg nincs értelme a kapcsolatnak, viszont tuti hogy mástól nem kérné
A kérdező hozzászólása: ha azt csinálnám az tuti hogy megütne, én meg lehet hogy szét okádnám a gyomrom és a végén kórházban kötnék ki :D
A kérdező hozzászólása: Onnan tudom hogy szeret, hogy mikor rám jön az 5perc akkor egy HP leszek, tehát olyanokat vágok a fejéhez amit ha nem szeretjük az embert nem viseljük el:D
hagyjad hogy a szádba élvezzen, utána tegyél úgy mintha megakarnád csókolni és köpd a szájába:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen , egy nagy f..sz , és a vége az hogy befejezzem vele, nekem erre nincs szükségem hogy úgy érezzem hogy megakar ezzel fojtani, hogy szabályozni akarja h mit csináljak , így nincs értelme, talán találok olyat aki nem csinálja ezt hogy zsarol , talán lesz olyan szerencsém :D
A kérdező hozzászólása: A legnagyobb hülye én vagyok, hogy akkor megbocsájtottam neki azt a baklövését, ha akkor nem bocsájtok meg akkor most nem lenne ez, fõleg jókor jön ezzel , vizsga elõtt adja alám a lovat :D
Legalább van önkritikád, ez bizony egy plusz pont :)
A kérdező hozzászólása: :D Azt hittem hogy végre megtaláltam az igazit , de lehet h nagyot tévedtem! Hát igen , nem könnyû semmi sem , fõleg nem a szerelem :D
nem szeret, csak te vagy a biztos pi.na az életében. nyilván nem akkora csõdör mint amilyennek képzeli magát, és nem akarja minden csaj lecidázni a kocsma budijában, ezzel csak téged idegesít. dobd ki hogy a lába ne érje a földet, nincs miért elviselned ezt az embert.
ha most hagyod magad, és belemész, akkor a barátod tudni fogja, hogy bármivel megzsarolhat a késõbbiekben. ha egy párkapcsolatban ilyen felmerül, annak vége van!!! ott nincs szerelem annak a részérõl aki ilyenekkel fenyegetõzik....ne hagyd magad! én a helyedben abban a pillanatban szakítottam volna vele, amint kimondja, hogy elhagy ha nem teszed meg amit akar.... egyébként szerencsére nem minden férfi ilyen...:) vannak rendesek is:) keress mást, komolyan! 27/N
"és ezért azt hiszitek hogy a szeretkezés olyan mint ott, hogy megalázzátok a csajt és nektek jó legyen más nem számít, csak a ti élvezetetek! " ne altalanosits legyszives azert mert a baratod egy taplo nem azt jelenti hogy mindenki ilyen. ha meg eleve az elejen zsarolassal kezdodik egy kapcsolat akkor nincs ertelme folytatni. ilyen egyszeru. az viszont mas kerdes hogy masoknak ez nem megalazo. az en felesegem direkt kerte. ennyi 36F
A kérdező hozzászólása: Sajnálom ha általánosításnak vették páran, igen mindenkinek igaza van aki azt hogy nem jó így , hogy a zsarolás nem kapcsolat, lehet hogy vannak olyan nõk akik ezt élvezik , de én nem vagyok olyan, én ezt gusztustalannak tartom!De legalább kaptam normális válaszokat is ! köszönöm mindenkinek :D
Ha így mondja akkor hagyd el, sajnos ilyen hozzáállással semmit nem érdemel, ezt a felét a dolognak nem értem. A barátnõm megteszi nekem. (nem mindig és akkor rosszul esik, hogy nem akar kielégíteni, hogy nincs arra igénye, hogy én is nagyon jól érezzem magam az együttlétek során) Lássuk be, hogy nemcsak a szex a lényeg egy kapcsolatban de legalább az 50%-ot kiteszi. Köztünk mindig nagyon jó volt a szex de így, hogy nem mindig teszi meg azt amire vágyom így kezdek afelé hajlani, hogy annyira nem is jó. Én ilyent nem mondanék de nem nagyon élvezném vele a szexet, sajnos ez nekem nagyon fontos. Ne feledd a jó szexhez sok törõdés, szenvedély, igény a partnered kielégítésére kell. Két ember szexuális vágyainak az eltérése nagy akkor nem sok mindenrõl van van mit beszélni. Ezt a pasit dobd ki mert egy nagy [email protected] de ha valakirõl úgy érzed megérdemli (mert érted is megpróbál mindent megtenni) akkor ne sajnáld tõle ezt az élvezetet és ne a megalázást lásd benne. Remélem segíthettem 18F
A kérdező hozzászólása: Hát igen ott kellene , mert ha valakit szeretünk nem zsaroljuk, ha nem szeretjük nyíltan megmondjuk neki hogy hé pápá keress mást , én is keressek ! Legalábbis ilyenek a gerinces emberek, akik nyíltan megmondják hogy mi van !
Igen.
Nyugi van, helló. Tudatosítanám hogy nem minden pasi ilyen..
Nos az orál az még oké :D , na de anál meg az, hogy megalazni...undorito. Hagyd ott
amelyik kutya ugat, az nem harap :) én befestem a hajam kékre, ha leszopsz. :D
Nem mindenki ilyen. Hagyd ott, már nem szeret vagy eddig se szeretett. 22F
A kérdező hozzászólása: Én nem általánosítottam, nemrég kérte meg a kezem, most meg ezzel jön, és még vagyok a szar szemét , tehát tényleg nem értem meg, én vagyok neki az elsõ barátnõje , és még azt mondja hogy a múltam miatt ribanc vagyok, pedig volt 3barátom , és még az hogy azt mondja ha nem teszem meg teszi más, hát menyjen ha neki ez jön be , nekem nem kell ilyen pasi, akinek ennyit ér egy kapcsolat, de a másik egyiknap ezt mondja másik nap h nem gondolta komolyan , akkor most mi van?nem tudja eldönteni :D hát ha mégegyszer felhozza akkor pápá van neki :D
szerintem is hagyd ott!én biztos nem fenyegetném ilyennel a barátnõmet.de tényleg nem kell azért általánosítani mert pl én sem vagyok ilyen pedig pornón nõttem fel :D
ez a pasi mindenáron szakítani akar veled. Valószinûleg már többszõr emlithette, csak nem akartad megérteni. Igy azt lépte, amirõl tudta, hogy nem csinálod meg. Biztosra akar menni.
A kérdező hozzászólása: Azt mondja hogy szeret, de valahogy már nem tudok megbízni benne, azóta mióta egy szõke pláza cica 90d-s mellel rákattant és olyanokat írt neki hogy le..ja és lenyeli neki egy discoban mindenki elõtt , akkor megakart csalni, de nem tette , de ezek után akkor sem bízom benne, szóval így halálra van ítélve a kapcsolatunk :D
legalább válnod nem kell!! ez 1 kitömött [email protected] hagy ott a francba
A kérdező hozzászólása: Nem akar szakítani! Mert szeret a hülyéje :D csak hát orvosi eset szegénykém:D de épp ez az hogy a kapcsolat elején megmodntam hogy nem vagyok pornószínésznõ olyat ne várjon el tõlem amit õk csinálnak hogy lenyelem, ez undorító szerintem, lehet h vannak olyan lányok akik megteszik, de nem én :D
nekem szimpi vagy :D
"Azt mondja hogy szeret, " Minden pasi ezt mondja csak azért hogy bejussanak a barlangba, ez még nem tûnt fel nektek?Szeret a nagy f*szt, akkor nem mondana ilyet még viccbõl se, de hiába beszél nektek az ember nektek akkor is az ilyen taplók kellenek
Márpedig mi pasik nagyon szeretünk szájba élvezni. Az elõzõ párom nem szerette nem is csinálta soha. A mostani mindig lenyeli és nagyon örülök neki hogy megteszi nekem.De ezzel nem zsarolnál soha. Kössetek kompromisszumot! Sz*pd le gumival. Akkor nem is megy a szádba és a szádba is élvezett. :-)

Miért van az, hogy ha a barátaim SOHA NEM ÉRNEK RÁ?

Sokat vagyok egyedül és teljesen be vagyok gyöpösödve. Szeretnék programokat csinálni és lennének is ötleteim, de a barátaim soha nem érnek rá. Van, akinek a nyári szünete MÁR be van táblázva. Így hogy a f***ba csináljunk közös nyári programot??!! (nem, nem szökni akar el?lem. Jó barátom, csomó mindent csináltunk már együtt). Marha idegesít?, hogy mindenkinek mindenféle dolgai vannak. Ha valami találkozón összefutunk véletlenül, akkor mindig úgy válunk el, hogy "majd valamikor csináljunk valamit" és ebb?l soha nem lesz semmi. Hétköznap mindig közbejön valami, hétvégén pedig valami más, ami miatt eldöntjük, hogy akkor majd jöv? hét végén vagy két hét múlva és végül lesz bel?le kb. fél év. Azért idegesít rohadtul, mert másnál azt látom, hogy vannak, akik mindig együtt lógnak és másra meg van idejük. Mások minden suli után eljárnak kocsmázni meg biliárdozni, meg eljárnak bulizni meg ilyenek, nekem meg olyan a baráti köröm, hogy senki nem ér rá soha. Hogy éljek így társasági életet?! Igaz, nem is lakunk közel egymáshoz, de van pl. olyan, aki itt lakik két kilométerre és mégse ér rá soha. Más is van így? Csak engem idegesít?

Legjobb válasz: nekem nincs ilyen gondom szal csak téged idegesit. és nem tudom miért van.

nekem nincs ilyen gondom szal csak téged idegesit. és nem tudom miért van.
Nem tudom, milyen suliba jársz, de ha egyetemre, simán lehet, hogy õk már a karrierjüket építik és asz jelenleg fontosabb.
A kérdező hozzászólása: Á-á, ez középsuli. Nem tudom, mindenkinek mindenféle dolga van. Van, aki heti négy edzésre plusz hétvégi meccsre jár, van, aki dolgozik (ezt mondjuk megértem, de néha az az érzésem, hogy csak rám nincs ideje), van, aki mást. De akkor is idegesítõ.
Valószínûleg nem vagy elég érdekes számukra. Én amelyik barátommal találkozni akarok, azzal megoldom, hogy egy héten legalább egyszer egy órácskára összefussunk, akkor is, ha este 9 van és egész nap talpaltam. De aki nem érdekel eléggé, annak a kedvéért nem teszem meg, akkor inkább hazamegyek és pihenek.
nem vagy elég nedves, vagy még túl szûk vagy.
A kérdező hozzászólása: tuti ez lehet a probléma?
ha nincs vmi fertõzésed akkor csak ez lehet.
A kérdező hozzászólása: nemtudok rólla. nemvotlam nõgyógyásznál, de nem érzek semmi fájdalmat amugy.

Miért ilyen szar az adózás magyarországon? Miért nem jó az államnak, hogy ha csinálnának egy normális adókulcs-járulák együttest ami a Magyar állampolgároknak megfelelne?

Nyilván ha a jövedelmem 15-20%-t adóznám le nem lenne baj de így hogy a fele elmegy és úgy hogy nem látom a célját nagyon idegesít?..

Legjobb válasz: Ezt én sem értem. Ráadásul minden évben változtatnak is rajta, hogy mégszarabb legyen.

Ezt én sem értem. Ráadásul minden évben változtatnak is rajta, hogy mégszarabb legyen.
Orbán nagykeresetû, a családja nagykeresetû, a politikusok nagykeresetûek. Miért ne maguknak tennének jót, nem neked? Te le vagy sz&rva, dolgozz, amíg megdöglesz.
8:49-es tudod ha az egy kulcsot egy nyugat-európai országban megpróbálnák bevezetni milliók tüntetnének az utcán. Valamiért ott nem alkalmazzák, pedig õk se butábbak mint mi...
De az se tehet róla aki 70 ezret keres.Elhiheted hogy senki sem a szar munkákat keresi direkt.
Az oké hogy ebbõl tartja el magát az állam.De hogy van az, hogy megint azok fognak szarul járni akik minimálbért keresnek.Abból most se lehet megélni, hát még ezek után majd!!!Miért nem a gazdagoktól veszi el a pénzt???
Sajátos Orbán-logika: Bajban van a költségvetés. Nem a kiadásokat csökkentem (jövõre 1.3 milliárdot költök propagandára). Helyette bevezetem az egykulcsos adót, növelem a járulékot. Emiatt az ország kétharmada kevesebbet keres az eddigi kevésnél is, az egyharmad, aki így is jobban él, sõt nagyon gazdag , többet visz haza a zsebében. Orbán is közel félmillióval.
" úgy hogy nem látom a célját" Ez a lényege.
Mellékesen meg nem a fele megy el, hanem kb 80-85%-a.
Ez nem ilyen egyszerû, az államnak csak az a pénze van amit adóban beszed és ebbõl mûködteti az államot.Ebbõl fizetik a nyugdíjakat, szociális ellátásokat, egészségügyet, közlekedést stb.stb.Ha azt akarjuk hogy kevesebb adót fizessünk be akkor azt is el kell fogadnunk hogy ezek az ellátások is csökkenni fognak vagy rosszabbodik a színvonala.
11:46 - Csak akkor megint mit kezdünk azokkal, akik nem megérdemelten keresnek jól, visznek haza sok pénzt? És mi van azokkal, akik becsületesen tanultak, hivatástudatból választottak valamit, és mégse látszik ez a fizetésükön, még akkor se ha a szakmában dolgoznak? Csak egy példa, anyukám közalkalmazotti pedagógus, jó szakember, idéntõl csak fejleszt, eddig tanított is (több, mint 25 éve van a pályán), szegény családból jött, úgyhogy vállalkozni nem nagyon volt esélye, de ha lenne is, a családok többsége nem tudja megfizetni a magánoktatást, amíg van állami intézmény az alsóbb szinteken, a gyerekek szeretik, a szülõk meg vannak vele elégedve, és mégis 100.000 körül hoz haza (Budapesten), ebbõl kb. 30.000-et visszavisz, mert nem veszi meg neki a suli vagy az önkormányzat a taneszközöket, a fejlesztõ eszközök pl. nagyon drágák, itthon nyomtatja az interneten található fejlesztõ feladatokat (saját papír saját tinta saját áram, ezt se vállalja át senki), a szünetek nem vigasz, mert neki nem 1-1 osztályra kell készülni, hanem egyénenként 30-40 gyerekre személyre szabottan, olyan, mint ha 30-40 osztály lenne, ráadásul a fejlesztõsöket nehezebb tanítani, mint az okosokat, mert nehezebben értik meg, és mindig van 1-2 magát nagyon okosnak képzelõ, aki még le is nézi.
Ezt érdemes átolvasni és utánaszámolni: http://blog.cvonline.hu/2010/hirek/az-atlagkeresok-jarnak-ro.. Tegyük fel, hogy a cégek elkezdenek fehéríteni, meddig kell, hogy az egyén is jól járjon, meg a cég is? Vannak eleve fehér cégek, ahol a keresõk nem érik el azt a fizetést, ahonnan már jó, és vagy a pénzüknél maradnak vagy kevesebbet visznek haza, ez nekik nem jó, tegyük fel, a munkáltató elkezd emelni, de ez leépítésekkel jár, mert nincs végtelen pénze, hogy mindenkinek addig emeljen, hogy jó legyen. A volt munkahelyemen (ez teljesen tiszta) már így is 2-3 ember végzi 4-6 ember munkáját, és félnek, mert folytatódik az átcsoportosítás. Én eddig nettóban még 110.000Ft-ot is csak túlórával láttam.
volt olyan hely ahol voltam interjún és azzal kezdték, hogy a cég szlovákiában van. nézd én megértem amit mondasz, de ettõl még a 10-bõl a 7 cégnek a plusz pénzét a szegény fizeti meg. Hiába fehéredett ki 3 cég jobban, a maradék 7 lop továbbra is, és a sok ember meg szív mert ezt a 7 embert megtámogatták. érted? ez hozzá nem értésre utal a kormányban. nem osztogatok ha nincs mibõl.
nos, csak, hogy tisztén láss. programozó vagyok. 2 munkahelyen dolgoztam idáig. az elsõ helyen nettó 140.000 -et kerestem, bejelentettek 4 órára, kb bruttó 40.000 Ft körül. A másik melóhelyemen nettó 190.000 Ft-ot kerestem. bejelentettek bruttó 80e Ft-ra. Szerinted ezek után majd nekiállnak bejelenteni többre ha ennyire minimalizálják a kiadásokat? hm? lenyelik és ennyi. Nincs olyan , h ez egy fehérebb vagy feketébb vállalkozás, az adócsalás az adócsalás, mind1, hogy mennyit csak, ugyanúgy büntetik. És ha valaki adót csal, akkor annyit csal amennyit csak tud.
11:02 - Jó, csak a többség nettó bére még feketén se éri el nemhogy ezt az összeget, de a 200 havit se.
10:57 Példa volt..tudod..csak valamivel szemléltetni akartam, mire gondolok. Akkor a kedvedért úgy írom, hogy van sok olyan vállalkozás, ahol az emberek nincsenek teljesen bejelentve. Sõt, a pozícióhoz mérten szinte az alsó, pofátlanul alacsony összegre jelentik csak be õket, vagy még az alá. Ez ezzel változhat. Nem biztos, hogy fog, de a mostani rendszerrel tuti, hogy nem.
11:59 Akik nem megérdemelten viszik haza a fizetést, azokkal nem tudsz mit kezdeni. Anyukád tiszteletre méltó. Én képtelen lennék ennyire szenvedélyesen csinálni valamit, amit nem fizetnek meg. Az, hogy én vegyem meg a munkaeszközt, az durva. A pedagógus soha nem keresett jól itthon, szóval anyukád tudhatta, hogy ez ilyen. Itt kell szétválasztani a szenvedélyt és a realitást.
12:04 - Nézd, amikor kezdte, akkor 1. a pedagógusok nem voltak ennyire lenézve, 2. a gyerek nem röhögte szembe, 3. nem kellett magának megvennie a munkaeszközöket... A feje tetejére álltak a dolgok ahhoz képest, ami akkor volt meg most van. BM osztály volt az elsõ osztálya, mai napig emlegeti. Soha nem jutott akkor eszébe egy pedagógusnak se, hogy majd egyszer ez lesz a helyzet, mint ma. Ha akkor valaki figyelmeztetõt vagy rossz jegyet kapott, nem a pedagógust hurcolták meg, hanem a szülõ otthon elõszedte a gyereket. Ma a szülõ feljelenti a tanárt meg a sulit egy apróságért is...
Egyetértek azzal, amelyikõtök azt írta, hogy a jobban keresõ ugyanolyan százalékban adózzon. Az én saját véleményem az, hogy ha OV nem veszi el az adójóváírást, most nem sokan háborognának.
Hát nem tudom mi lesz itt.Jelenleg munkanélküli vagyok.De esélyét sem látom, hogy legyen munkám.Kezdek teljesen összezuhanni.Eddig még valahogy csak csak megéltünk a párom fizujából meg az én segélyembõl.De ha elveszik az adójóváírást akkor mi lesz itt?Mennyit fog keresni egy átlag ember??A segélyekrõl meg annyit, hogy én szégyellem a legjobban hogy segélyen kell élnem.Inkább munkát teremtsen a kormány.Jobban örülnék annak.
7:40 Mi a végzettséged, és merre laksz? Csak érdekel, hogy miért kilátástalan a munka helyzet.
Szerintem igazságosabb az egy kulcs. Miért fizessen valaki nagyobb %-ot mert jobban keres. Meg az, hogy gazdag. Nekem van ismerõsöm aki tisztességesen megdolgozik a fizetéséért. (500 E). Agyilag is eléggé el szokott fáradni. Ettõl függetlenül õ nem gazdag. Neki is van hitele, ugyanúgy fizet rezsit. A versenyszférában dolgozik. És felmerül egy kérdés mi számít normális életszínvonalnak. Ki számít gazdagnak. Tehát miért fizessen valaki azért többet mert jobban keres?
07:40-es vagyok. Számviteli szakügyintézõ a szakmám.Jelenleg egy biztonsági õr tanfolyamot végzek hátha azzal sikerül valamit találnom.Amúgy Békés megyében lakom.
13:31 - Békés eléggé kritikus munka szempontjából, nekem is lakik ott ismerõsöm hasonló, sõt, még rosszabb helyzetben, õ részben le van százalékolva, nincs párja, nem olyan mobil, mint egy teljesen egészséges ember.
10:52 - És szerinted az ország csak ilyen 10-20 fõs programozói vállalkozásokból áll?
10:52-es vagyok. Szóval röviden az a véleményem, hogy ezzel az adórendszerrel kevésbé éri meg eltitkolni, vagy szélsõségesen/gyanúsan alacsony jövedelemre bejelenteni a munkavállalót.
elmondom ezredszer is mert nem érti meg senki. felõlem, felõlünk úgy ened a gazdagoknak adót ahogy akar. A gond, hogy más emberekkel fizetteti meg. Hisz állítólag nincs zsé a kasszában. ezért kell elvenni a magánnyugdíjat és ezért kell elvenni az adójóváírást. Ha nekem kevés pénzem van, akkor nem fogok csokit venni nem? De ha hülye vagyok, akkor veszek csokit és piát, és megyek kunyerálni máshoz, hogy aggyá' má' kajára. ezt csinálja a kormány is. csak õ nem kunyerál, hanem elveszi..
Pontosan így van, ez egy jövedelem átcsoportosítás a gazdagok irányába a szegények kárára.
*De hogy van az, hogy megint azok fognak szarul járni akik minimálbért keresnek.Miért nem a gazdagoktól veszi el a pénzt??? Köszönd az adócsaló gazdagoknak, akik több százezret kerestek, de minimálbérre voltak bejelentve és alig fizettek adót.
"Nyilván ha a jövedelmem 15-20%-t adóznám le nem lenne baj" A 16%-át adózod le 2011-tõl. A többi járulék. Ahogy nyugaton is vannak járulékok az adók mellett. Kínában nincsenek, de ott nyugdíj meg normális eü. ellátás sincs.
Amúgy oké, legyen kevesebb az adó, de akkor ne sírjon senki, hogy fizetõs az egészségügy meg hogy nincs 13. havi nyugdíj meg ilyen segély, olyan segély, ingyenes oktatás stb. (Meg 5. havi sem. Meg semennyi sem.) Akkor hagyjuk a jóléti és szociális szolgáltatásokat, mindenki gondoskodjon magáról. Majd lesznek egészségbiztosítások, ha keveset fizetsz, rád se néznek a kórházban, ha sokat, akkor évente szétszednek és összefoltoznak. Ha állami iskolába járatod a gyerekedet, olvasni se tanul meg, ha fizetõs magániskolába, akkor meg lesz esélye a szintén több millióba kerülõ egyetemi oktatásra. A szegények még szegényebbek, a gazdagok még gazdagabbak lesznek. Így gondoltátok?
8:49-es vagyok. A csökkenés az átlag alatti keresetûeket érinti, azokat is átlagban 1-3.000 ft-al. Most a nettó 70.000-110.000 körüli fizetésüekre gondolok. Szerintem ez azért nem annyira brutálisan nagy összeg... A jobban keresõ DE NEM GAZDAG!!!! embereké pedig növekszik valamennyivel. Pl.: nekem 27.000-el. Ettõl még nem vagyok gazdag...magamban egy lakáshitelt+rezsit+megélhetést éppen fedezni tudnék, ha meghúzom magam. De szerencsére nem vagyok egyedül. Szóval fura nekem , hogy OV-t szídjátok 6 hónap után, amíg a GYF, Bajnai páros 8 év alatt szétlopta az országot, mocskos nagy hitelt hátrahagyott (válságkezelés, és csõdtõl való megmentés címszó alatt), amibõl több mint 1000 milliárdot VISSZA KELL FIZETNI jövõre. GYF és Bajnai gyökeresen ez ellenkezõjét csinálta válságkezelés gyanánt, mint más európai ország. Ennek meg lett az eredménye. Teljesen egyértelmû volt a válság tetõpontjánál is , hogy nem elvenni kell az emberektõl, hanem adni, mert akkor többet költ, többet fektet be, élénkíti a gazdaságot, stb...
Az iránnyal van baj nem az összeggel.
9:58 Miért? Még jobban meg kellene emelni az adókat? Ja, és gondolom csak a "gazdagoknak". Nehogy már jól érezze magát, hogy elért valamit? :) Nehogy má' vigye valamire itt? Mondjuk ez tipikus magyaros irigység.
miért vagy ennyire hülye és értetlen? de tleg.
10:00 Figyelj! Az új adózással kapcsolatban számtalan kérdés merült fel már itt a GYK-n. Keress rá.. Bárhogy tették fel a kérdést, 2-3 hozzászólás után mindenkibõl az irigység kezdett beszélni. "miért nem fizet a gazdag még többet?" "Fizessen a "gazdag", neki van mibõl" stb... Szóval mindig az irigységre korlátozódott le a vita, engem ez dühít. Mindezek mellett a 8:49-es hozzászólásomban leírtam, hogy miért értek egyet az egykulcsos adózással.
persze ez egy univerzális érvelés, hogy "há' irigy vagyo'" ettõl függetlenül még mindig ott tartunk, hogy az adócsökkenést többnyire a szegényebbek fizetik meg. felfogtad? nem?....
mellesleg meg, jó, hogy irigy, ha egyszer azt látja, hogy a gazdagabbnak adnak, tõle meg elvesznek.
06:33 - Nem lenne rosszabb a színvonal, tudnék olyan országot említeni, ahol ez mûködik, csak ugye ott nem divat ilyen mértékben a sikkasztás meg a szociális rendszerrel való visszaélés, mint nálunk. Vagy te szívesen tartod el a segélykékbõl élõsködõ soha munkahelyet látni nem akaró nagycsaládokat.
09:55 - Nos az a helyzet, hogy gondolnod kéne a kisebb keresetûekre is, mert vannak (részmunkaidõs foglalkoztatás, meg vállalkozóként foglalkoztatás is van jutalékos rendszerben), és az általad említetteknek meg az alatta lévõknek pár ezer Ft különbség igenis sokat jelent, még ha a nagyobb keresetûek alig érzik meg. Amúgy meg nem minden gazdag szerezte megérdemelten a vagyonát.
De egyszerûen nem is tudom mi lesz.Semmi kilátás.Nagyon sok erre a munkanélküli, segélybõl álló.Nem tudom mi lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!