Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy eddig szinte (10 db)

Miért van az, hogy eddig szinte nem is akadozott a Sims 3, mostmeg hogy csaladom van, lakotársaim, gyerekem, most szó szerint 2-3 másodpercenként lefagy egy 5-10másodpercre?

a Gépen 100%, hogy elbírná a játékot,jóval meghaladja a rendszerkövetelményeket.

Legjobb válasz: Lehetséges hogy a sims lassítja a gépedet!!!

Lehetséges hogy a sims lassítja a gépedet!!!
A kérdező hozzászólása: Te most MIRÕL beszélsz? Azt kérdezem, hogy miért akadozik maga a sims(a játék)...

Az miért van hogy eddig szinte mindig lágy volt a székletem most pedig kemény. Ez még ugye nem jelent szülést? 35 hetes leszek.

Legjobb válasz: Azt jelenti elvileg hogy kezd lefelé menni a baba a szülõcsatornába és nyomja a beleket. A pisilés is gyakoribbá fog válni.

Azt jelenti elvileg hogy kezd lefelé menni a baba a szülõcsatornába és nyomja a beleket. A pisilés is gyakoribbá fog válni.
Nem szedsz esetleg vas tablettát? Mert az is keményíti a székletet.. épp ezért hagytam abba mert nagyon kihozta az aranyeremet. a titok napi négy alma... amíg meg nem unod.. :) Én nekem már sikerült bevállt, de meg is untam :)

Az miért van hogy már a 3. napja hogy 140 felett van a vérnyomásom. Eddig mindig olyan 120 körüli volt és az az érdekes hogy a per az sose magas az olyan 70 körül van, szintén a pulzus. Mondjuk elég kimerült is vagyok?

Amiatt lehet esetleg magas a vérnyomás? Ja és 25 éves vagyok, fiú és normál testalkatú.

Legjobb válasz: Igen sajnos a kimerültség okozhatja, a tartós stressz helyzet színtén. És még az idõjárás változás is. Pihend ki magad és ha azután is tartósan 140 vagy az felett van a vérnyomásod akkor irány a doki.

Igen sajnos a kimerültség okozhatja, a tartós stressz helyzet színtén. És még az idõjárás változás is. Pihend ki magad és ha azután is tartósan 140 vagy az felett van a vérnyomásod akkor irány a doki.
Nem akarlak megrémiteni, én 23 éves (lány) vagyok, és hirtelen kezdett felmenni napról napra egyre jobban a vérnyomásom, aztán a sürgõsségen kötöttem ki, 210 per 160-as vérnyomással...utólag kiderült, hogy veseelégtelenségem van..Jobb "potyára" bemenni a sürgõsségre, vagy dokihoz akár, mint olyan bajjal utólag, ami visszafordithatatlan..Persze! lehet front, fáradtság de egy általános viszgálat semmibe sem kerül!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom kipihenni magam, remélem összejön. Ha viszont késõbbiekbe is 140 fölött lesz akkor meglátogatom a doktort.

Miért van az hogy eddig is éreztem a babám mozgását, de most, kb.4 napja máshogy mozog. Szinte hullámzik a hasam. Átfordulhatott?

28 hetes vagyok

Legjobb válasz: szia! Az is okozhatja, hogy másképp fekszik, meg persze ilyenkor nagyon sokat nõnek, emiatt is lehet más. A mi babánk a 25. és a 29. hét között nagyon gyorsan nõtt, utána kicsit lelassult. A lényeg, hogy mocorogjon.

szia! Az is okozhatja, hogy másképp fekszik, meg persze ilyenkor nagyon sokat nõnek, emiatt is lehet más. A mi babánk a 25. és a 29. hét között nagyon gyorsan nõtt, utána kicsit lelassult. A lényeg, hogy mocorogjon.
Elõfordulhat hogy bukfencezik a pocidban, ilyenkor még bõven van hely.
Helyezkedik, es akar at is fordulhatott.Nekem a 26 hetes ultrahangon mar be volt fordulva.Bar azota nekem is hullamzik a hasam, nagyon mocorog odabent, lehet meg forgolodik egy kicsit.28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi és sok boldogságot!
gondolom lány vagy...korod?
A kérdező hozzászólása: igen, 17 vagyok és kb. 5 hónapja vesztettem el a szüzességemet
akkor meg....épp ezért gondolom.

Miért van az hogy eddig, , bő'' volt a vérzésem. Most meg szinte alig?

15és fél éves vagyok... kb 2-3 éve menstruálok.. 4 napja jött meg és az első napon ilyen barna krémes szerű valami volt aztán a többi napon már rendes vér.. de alig valami...
Mert jól csinálod! Akkor is ha tényleg ronda vagy, õszintén gratulálok!!!
Jól csókolsz :) küldj képet :D
"az is csak két percig utána lekaptam és nem ellenkezett" Ezt hogyan is érted? (lekaptad?)
A kérdező hozzászólása: Annyi volt, hogy megcsókoltam, de eltolt, mondván, õ elsõ randin még nem csókolózik fiúval, utána kicsit hülyültem alig két perc és csak úgy újra megcsókoltam és már nem tolt el magától.
Nem tartanak rondának, ez azért lehet. Ettõl persze még lehetsz ronda.
Mert ronda lányokkal próbálkozol... a ronda a rondát nyilván nem tolja el magától.

Miért van ez? Az osztályban én vagyok a legjobb tanuló és ha négyes vagy hármast kapok (eddig egy négyesem és egy hármasom van a többi 5ös! ), akkor szinte egész nap azt kell itthon hallgatnom hogy romlok, nem figyelek, hanyag vagyok . Stb.

Legjobb válasz: megesik az ilyesmi. velem is ez van. azért mert te vagy a LEGJOBB. nem lehet akárki a legjobb. és ha a legjobb rossz jegyeket kap,, az hogy veszi ki magát? neked kell példát mutatni a többieknek hogy igenis tanuljatok. te vagy szellemi fölényben, és neked kell bizonyítanod hogy felettük állsz. esetleg családi hagyomány hogy jól tanultok, ez van nálunk is. szóval erre lehetne mondani hogy ne hozz rájuk szégyent.,..

megesik az ilyesmi. velem is ez van. azért mert te vagy a LEGJOBB. nem lehet akárki a legjobb. és ha a legjobb rossz jegyeket kap, , az hogy veszi ki magát? neked kell példát mutatni a többieknek hogy igenis tanuljatok. te vagy szellemi fölényben, és neked kell bizonyítanod hogy felettük állsz. esetleg családi hagyomány hogy jól tanultok, ez van nálunk is. szóval erre lehetne mondani hogy ne hozz rájuk szégyent., ..
azért, mert ha tudsz jó is lenni, akkor ne lazsálj az életben csak kemény munkával (kis szerencsével vagy becsületlenül) lehet elõre jutni. Annak lesz könnyû élete, aki gyerekkorban "játszva" megtanul egy csomó mindent, arra lehet alapozni a további ismereteket, és érdekes, változatos, künnyû munkát lehet találni. Igaz, mindenki talál magának megfelelõ befogadó közeget, lásd a kocsmák környékét. de azért nem mindegy ...
bármilyen jó tanulónak becsúszhat egy-két rossz jegy.:) igen ez általában így van mindenhol, ha az osztálytársaid ezzel piszkálnak, akkor jobb ha tudod, hogy irigyek rád.:) a pedagógusoknak nem szokásuk ilyeneket mondani, õk is tudják hogy bármilyen okos gyereknek is becsúszhat rossz jegy! ne búsulj, ettõl nem fog összedõlni a világ!:) 1 hármas nem hármas
Igen, ez sajnos nálam is így van tudod 5.-be már becsúsznak a négyesek.Tesibõl és temészetismeretbõl van.Akkor itthon egyfolytába azt hallgatom, hogy ha a következõ jegyem nem lesz ötös akkor nincs Tv se gép.Pedig csak 2 négyesem van köribõl a többi mind csillagos!A tesi az más ügy, de abból is igyekezek, hogy ötöst kapjak.
A frissítés nem lett kész teljesen, igy a programok is instabilá válhatnak.

Miért írja ki azt hogy lemezhiba amikor filmet akarok letölteni? Ezt ahonnan eddig próbáltam tölteni szinte mindenhol ezt írta ki

Legjobb válasz: Melyik program írja ki? Mi a pontos hibaüzenet? Windows XP-t használsz?

Melyik program írja ki? Mi a pontos hibaüzenet? Windows XP-t használsz?
A kérdező hozzászólása: aha
A kérdező hozzászólása: van lime wirem és azon keresztül szoktam letölteni, csak egyszer sikerölt filmet letöltenem, azóta egyszer se mindig kezdi a letöltést és ak max 5%ig megy és vége kírja hogy lemezhiba
A kérdező hozzászólása: va amikor egy százalékot sem tölt csak rgybõ kiírja hogy lemez hiba
Vagy nincs több hely a vinyón, esetleg megsérült a fájlrendszer. Futtasd le a CHKDSK-t. Jobb klikk a meghajtóra, Tulajdonságok, Eszközök fül. Azonbelül az Ellenõrzés gombra kell kattintani. "A fájlrendszer hibáinak automatikus javítása" jelölõ négyzetet pipáld ki. Majd Indítás. Ha azt írja ki, hogy újra kell indítani a gépet, akkor indítsd újra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!