Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy az utóbbi (81 db)

Miért van az hogy a speed test szerint a pingem 11 ms de ha fel megyek xfirel játszani akkor még is 50 és 250 között ugrál és állandóan ki írja hogy "Connection interrupted" ez az utóbbi 2 hónapban kezdődött?

Legjobb válasz: A ping a te neted gyorsaságán kívül még sok tényezõtõl függ. A speedtest egy kimondottan erre a célra használt szerver, nagyon gyors és stabil, ezért alkalmas a sebesség mérésére. A te esetedben vagy a szerver laggos, vagy a játékkal/programmal van valami gond.

A ping a te neted gyorsaságán kívül még sok tényezõtõl függ. A speedtest egy kimondottan erre a célra használt szerver, nagyon gyors és stabil, ezért alkalmas a sebesség mérésére. A te esetedben vagy a szerver laggos, vagy a játékkal/programmal van valami gond.
A kérdező hozzászólása: Értem. hát Cod4rõl van ebben az esetben szó 3-4 szerveren szoktam játszani tehát akkor a játékkal lehet a gond!:S Próbáljam meg újra rakni vagy esetleg komplet xp csere?
Az oldal hibája, hibázik. Én meg azt vettem észre, hogy a kérdésekre adott válaszok száma lassan frissül, így pontatlan.
A kérdező hozzászólása: Hát megcsinálhatnák már, hallod ha nem nézem meg a kérdésem, nem is tût volna fel, hogy írtál, egy ujjhegynyi e-mailt sem kaptam róla.


Most ez komoly? Nem először látok olyan reklámot magyar tv csatornán amiben egy kínai emberke ugrál. Nincs semmi bajom a velük, de elég feltűnő hogy az utóbbi időben egyre több helyen szerepelnek, és nem tudom hogy miért.

Talán kezdik elfoglalni az egész világot?

Legjobb válasz: Hûûû de optimista az elõzõ válaszoló. De majd ha neked is lesz egy céged és kéne válassz a magyar munkás közt aki állandóan késik, lassan dolgozik, komolytalan vagy a kínai munkás közt aki mint egy gép dolgozik, csak szünetben áll fel a gép elõl. Jah és a kínai sokszor kevesebbért megcsinálja mint a magyar munkás. Hát szerintem te sem gondolkodnál sokat. Most nem általánosítottam, van rendes becsületes magyar munkás is, meg xar kínai munkás is. Én csak az átlagról beszéltem.

Hûûû de optimista az elõzõ válaszoló. De majd ha neked is lesz egy céged és kéne válassz a magyar munkás közt aki állandóan késik, lassan dolgozik, komolytalan vagy a kínai munkás közt aki mint egy gép dolgozik, csak szünetben áll fel a gép elõl. Jah és a kínai sokszor kevesebbért megcsinálja mint a magyar munkás. Hát szerintem te sem gondolkodnál sokat. Most nem általánosítottam, van rendes becsületes magyar munkás is, meg xar kínai munkás is. Én csak az átlagról beszéltem.
Igen kezdik és próbálnak minket szoktatni hozzá de ha eljön az idõ csak egy maradhat és azok Mi leszünk.
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem. Mert ez így nem oké.
Kitört rajtad a South Parkos pranoia? http://www.indavideo.hu/video/South_Park_12_Evad_7_Resz__Nag..
Egyetértek a második válaszadóval. Valamint vegyük figyelembe, hogy a világ legnagyobb lélekszámú népe, mégis az európai ember egyfajta önhitt rasszizmussal úgy tekint rájuk, mint valami kisebbségre. Pedig ha már ilyen elvi játékba kezdünk, akkor jobb, ha mindenki szépen elfogadja, hogy ha van igazi kisebbség, azok mi vagyunk, fehérek (persze leszámítva a majdnem kihalt veddo-ausztralid nagyrasszot). Hiába toporzékolna bárki és támadná a fentieket, csupán beletespedtek a fehérek abba a tudatba, hogy õk a világ közepe, de ez az idõ már rég lejárt, már nem holmi technológiai fölénnyel rendelkezõ gyarmatosítók vagyunk. Ideje elfogadni, hogy fordul a kocka. Mellesleg Kína egy magas kultúrájú és nagy történelmû, gyönyörû ország, kár volt eddig lenézni, mostantól pedig hiba lesz. Jönnek fel, mint a talajvíz, egyre nagyobb gazdasági hatalom, és hamarosan együtt veri kenterbe az összes többit. Jó reggelt, Európa! Különben is, nekem személy szerint nagyon bejönnek az szép kínai lányok. :)
A kérdező hozzászólása: Nem is azzal van bajom hogy más színûek. Pl a feketék nekem szimpatikusak is! :D

Miért van mostanában ennyi "töltelék" kérdés ebben a rovatban? Feltűnően felhígult az utóbbi időben, mindenféle napi politikai szempontból irreleváns történelmi, jogi kérdésekkel. Főleg most furcsa, hogy a Fidesznek ennyi kérdéses intézkedése van.

Legjobb válasz: "közbe csak a saját nyomorúságukat akarják belevetíteni valamibe." Akkor talán arról is beszélhetnénk, hogy ezek az emberek miért érzik magukat nyomorultnak és feleslegesnek és miért nem élhetnek egy olyan társadalomban, amelyik megbecsüli õket és büszkeséget ad nekik.

"közbe csak a saját nyomorúságukat akarják belevetíteni valamibe." Akkor talán arról is beszélhetnénk, hogy ezek az emberek miért érzik magukat nyomorultnak és feleslegesnek és miért nem élhetnek egy olyan társadalomban, amelyik megbecsüli õket és büszkeséget ad nekik.
Talán mert ez a rovat nem csak és kizárólag a napi politikával foglalkozik.
mert mindenki politologúsnak érzi magát, meg történésznek, közbe csak a saját nyomorúságukat akarják belevetíteni valamibe.
Ennek az az oka, hogy a magyarok többsége sajnos nem elég képzett politikailag, alkotmányjogilag, ezért a nagy többség fel se fogja, hogy gond van, amíg a saját bõrén közvetlenül nem érzi, akkor meg már késõ. Ez vonatkozik a fiatalokra is. Nekik se mond semmit az hogy hatalommegosztás, vagy az emberi jogok garanciái, mert nem tanítják meg nekik. Ezért meg se döbbennek, amikor ezeket felszámolja Orbán. Itt semennyire nem elõrelátóak az emberek. És e mellett, illetve ezzel összefüggésben borzalmasan elburvárosodott az ország. A gyk-án én is észreveszem, hogy ha komoly témát feszegetek egy kérdésben (pl mi lesz a bíróságokkal miután a FIDESZ kormányfelügyelet alá helyezi õket), akkor max 3 válasz jön, 2 abból se komoly. Ha valami komolytalanabb, kevésbé fontos, de bulváros témát teszek fel, arra többnyire sok válasz jön a politika rovatban is.

Miért van az, hogy egy komoly párkapcsolatban előbb-utóbb minden lányra rájön az erős birtoklási vágy, a párja kizsákmányolása, kihasználása utáni késztetés? (Bővebben lent)

Nem egy esetet ismerek, aminél pont ez lett a szakítás, válás fő oka. Pl: a fiút nem sokkal az esküvője után előléptették, ami miatt jóval magasabb fizetést kapott, a lány megérezte a pénz szagát és kiszipolyozta. A fiú egy ideig tűrte, aztán megelégelte, hogy ennyire kihasználja, pedig előtte nem volt olyan pénzéhes, csak utána lett az. Van egy másik ismerősöm is, az ő esete kicsit más, de ugyancsak erősen a kihasználás felé billen a mérleg: szintén nem sokkal az esküvő előtt nagyon rövid idő után a lány lakásvásárlásba akarja belerángatni a férjét. Egy viszonylag olcsó, de nagyon rossz állapotút néztek ki, amire rengeteg pénzt kellene rákölteni, és az rengeteg elvégzendő munka is egyben. A férje az építőiparban dolgozik, szerintem azt várja, hogy majd ő mindent megcsináljon rajta, hogy "csak" az anyagköltségért kelljen fizetni. A fiú helyében én biztosan lestoppolnám a lányt, hogy ne olyan gyorsan, mert még nem jött el ennek az ideje, ahhoz takarékoskodni kell előtte, de szerintem nem meri megmondani neki, mert nem akar veszekedni vele, és fél, hogy esetleg elhagyná emiatt.

Legjobb válasz: Fölösleges belemenni, hogy miért, de mindenkinek vannak motivációi. Alapvetõen emiatt nem ítélhetõ el valaki, hogy örülne egy saját háznak, és azért sem, hogy különbözõ érveket, finom befolyásolást is latba vet ennek érdekében. A dolog kulcsa nem ez, mert ez természetes, akár férfiról, akár nõrõl van szó. Persze személyiségfüggõ, hogy ki mit tart fontosnak, de ez meg nagyjából az ízlések és pofonok esete, tehát megint csak nem éri meg idõt szánni a megvitatására. Arra érdemes inkább fókuszálni, hogy a felek mennyire mennek el messzire, milyen eszközöket vetnek latba, illetve mi a preferenciasorrend. Ha a vagyon, saját lakás, kocsi, TV, stb. már fontosabb, mint a másik fél, akkor nagyon nagy baj van. Továbbá az is jogos, hogy értelemszerûen mindenkinek megvan a joga a saját keresetével úgy gazdálkodni, ahogyan Õ jónak látja. A vagyonközösség nem arról szól, hogy az egyik félnek jár az eltartás, hanem arról, hogy kettejük gazdasági potenciálját jogi eszközökkel is egyesítik, hogy közös erõvel többre jussanak, mint amire egyedül képesek volnának. Röviden: ítélkezni felesleges, de ha szar van a palacsintában, akkor ideje lelépni.

Fölösleges belemenni, hogy miért, de mindenkinek vannak motivációi. Alapvetõen emiatt nem ítélhetõ el valaki, hogy örülne egy saját háznak, és azért sem, hogy különbözõ érveket, finom befolyásolást is latba vet ennek érdekében. A dolog kulcsa nem ez, mert ez természetes, akár férfiról, akár nõrõl van szó. Persze személyiségfüggõ, hogy ki mit tart fontosnak, de ez meg nagyjából az ízlések és pofonok esete, tehát megint csak nem éri meg idõt szánni a megvitatására. Arra érdemes inkább fókuszálni, hogy a felek mennyire mennek el messzire, milyen eszközöket vetnek latba, illetve mi a preferenciasorrend. Ha a vagyon, saját lakás, kocsi, TV, stb. már fontosabb, mint a másik fél, akkor nagyon nagy baj van. Továbbá az is jogos, hogy értelemszerûen mindenkinek megvan a joga a saját keresetével úgy gazdálkodni, ahogyan Õ jónak látja. A vagyonközösség nem arról szól, hogy az egyik félnek jár az eltartás, hanem arról, hogy kettejük gazdasági potenciálját jogi eszközökkel is egyesítik, hogy közös erõvel többre jussanak, mint amire egyedül képesek volnának. Röviden: ítélkezni felesleges, de ha szar van a palacsintában, akkor ideje lelépni.
Mert egyetlen percig sem szerette a másik embert, csak elõadást nyujtott. A birtoklûási vágyas/féltékeny egyedek sem éreznek egyetlen pillanatra sem szerelmet.Azért birtokolnak.
Hehe, a nagy egyesítésekkel manapság a válóperes ügyvédek járnak jól...

Miért van az, hogy legyen egy ember akármilyen ronda elõbb utóbb lesz párja, csak miért van az, hogy épp én rám nem néz egy lány sem vonzó lényként?

MIndegy milyen ronda lányt vagy fiút nézek, mindnek van párja, tényleg sok olyan lányt ismerek, akirõl nem is gondolnám, hogy lett volna már párja, mert olyan ronda vagy olyan utálatos a jelleme és mégis! Aztán fiúban is láttam már rondát meg fogatlant párral. Nem értem akkor nekem miért nem jön össze! Azt tudom, hogy nagy az orrom és emiatt csúnya az arcszerkezetem, már sok lány mondta, de ha más ronda teremtménynek is van párja, akkor én miért nem kellek egynek sem?!

Legjobb válasz: Mert mindenki megtalálja a hozzá illõt,csak idõ kérdése .

Mert mindenki megtalálja a hozzá illõt, csak idõ kérdése .
határozott vagy vagy igazi lúzer?
en is rengeteg ilyet latok, es nagyon zavaro! mondjuk tobben is avval a cellal ismerkednek meg velem hogy jarjanak vagy kavarjanak velem, de nem akarom oket atb*szni, nincs rajuk szuksegem:) nekem igy is jo, hogy nincs pasim, bulikon igy nagyon jol tudok ismerkedni:>probald te is elvezni a helyzeted, ne csak panaszkodj!:D
mert balf..ék vagy, nem akinézetedtõl leszel vonzó
hid el ien emberböl van min 1 de attol menekülsz

Miért van az, hogy ha közel engedünk magunkhoz valakit, és megszeretjük, akkor előbb vagy utóbb fájdalmat fog okozni a kötődésünk?

Az elmúlt hónapok negatív tapasztalata beszél bel?lem. Tavasszal, hosszú id? után végre igazán szerettem egy lányt, de ez viszonzatlanul maradt. Rá pár hónappal hátat fordított nekem az az ember, akit a legjobb barátomnak tartottam. Tudom, nem szép dolog általánosítani, és nem is szabad feladnom, de akkor is, miért van az, h az emberek nem értékelik azt, ha ?szintén szeretik ?ket? És miért nem értékelik az igazi, ?szinte barátságot? Én jó voltam hozzájuk, és most csak fájdalom, és magány a reszortom. Hogy higgyek mindezek után abban, hogy megéri kedvességgel és megbecsüléssel közeledni egy lányhoz? És hogy higgyek abban, hogy megéri tör?dni a haverjaimmal, barátaimmal? Én csak arra vágyok, h legyen pár igaz barátom és egy kedvesem. De úgy látszik, túl sokat várok a sorstól...

Legjobb válasz: Hogy miért? Mert az élet egy igazságtalan sz.ar! :(

Hogy miért? Mert az élet egy igazságtalan sz.ar! :(
igen... általában ezek az emberek úsznak meg mindent, ezek vannak fent, míg a jók lent.
Attól mert valaki nem szeret beléd még nem rossz. Ezt el kéne fogadni. Két emberbõl butaság általánosítani, emellett, a barátod verziója lehet hogy más lenne. Tehát nem csak a másik lehet a hibás.
tudod kedves 18:55-ös az a baj, hogy ezek semmi rosszat nem kapnak az élettõl pont az ilyen emberek úsznak meg mindent!
Nekem ezt duplán [email protected] olvasni... Egy fiú, aki szeretett egy lányt... A válaszolók is azt írták, hogy mindent megtettek de a csaj otthagyta... Én miért kerülöm el az ilyen fiúkat? :( Mindig csak engem tesznek lapátra. Amúgy, hogy ne OFFoljak: Röhögj a markodba: ezek majd máshogy megkapják az élettõl. Tapasztalat.
hát igen sokan melléfogunk... Az a legnagyobb baj, hogy... Ezt egyszerûen nem akarjuk elhinni mikor ez kiderül!!! Mert villámcsapásként ér...és nem akarjuk elhinni, hogy ez most komoly??? ...ugye??:) Háát ez van sokan melléfogunk, és azok akik ezt kapják az élettõl azok , lesznek azok a személyek akik kételkednek majd mindenkiben és hitetlenek lesznek és kiölik belölük a komoly érzelmeket...nemde??? Így nehezen bízunk meg a következõ párunkban azaz sokat kell ahhoz bizonyítania nekünk érzelmileg, hogy higgyünk!! (ez kicsit talán nyálas lett de ez van:) )
az a lány, akiért feláldoztam magam, barátaim, pénzem, karrierem, hátbaszúrt és feljelentett végül. na szerinted ez jobb? mindig a jóindulat, mindig a segítõ szándék munkálkodott bennem. csak hát zavartam (sosem mondta9...
Nem hittem, hogy van még egy ember rajtam kívül ilyen szituban, de ugyan ez történt velem is. Tavasszal megismertem egy pasit, úgy õszintén megszerettem, jó... néha voltak köztünk kis fúrkálódások, úgy titkon élveztem is, szerettem, nagyon. Most meg egyszeriben, elkerül, levegõnek néz, nem tudom mi az oka. És volt egy-két csajszi, akikrõl azt hittem igaz jó barátnõk leszünk, mégsem lettünk, pl.elmentek bulizni engem nem hívtak, meg sok kis apróság, amin persze nem fogok besértõdni, de tudom, nem leszünk sosem barátnõk. Nekem is csak egy két barát, és egy szerelem kéne, de már egyre kevésbé hiszek benne, hogy valaha lesz. 21/L
Én 2 évig hittem és bíztam egy lányban mert úgy éreztem, hogy az érzések kölcsönösek..és 2 év után derült ki hogy [email protected] 2 évet az életembõl! Mindenre jó voltam tényleg mindenre, de most hogy már sínen van az élete egyszerûen [email protected] és azt se mondta h húzd meg a faccom. Lelépett azzal a szöveggel, "hogy bocsi de ennyi volt" azóta semmire nem válaszol és elérhetetlen. Ennek már 4 hónapja..... Ergo [email protected] az egész.... De talán egyszer összesodor az élet egy olyan lánnyal aki majd engem is megbecsül és nem csak színészkedés lesz neki az egész... 25/F
egyszer a három legjobb(nak tartott) barátommal mentünk szét... hihetetlenül szar volt. a lányokkal sincs jó tapasztalatom. ami a fiúbarátságokat illeti, hat év(!) üresség után van valaki, aki felé tudtam nyitni. másvalaki mondta, hogy túl idealista vagyok, túl sokat várok egy barátságtól...a srác is mondta, hogy amit én akarok, az nincs, és talán sosem kerülünk annyira közel egymáshoz...de én hiszek abban, hogy az idõ segíthet...én beérném egy barátnõvel, és egy baráttal, mert nehéz már közelednem, nehéz õszintén bíznom bárkiben.
volt egy párom, aki a võlegényem is volt, és aki a lányom apja.volt egy legjobb barátnõm, akinek minden bajomat, örömömet elmondtam, és fordítva.és mi lett?ezek ketten összeszûrték a levet a hátam mögött, és el hagyott miatta a gyerekem apja mikor pár hetes volt a lányom.pont az a 2 ember okozta a legnagyobb fájdalmat akiktõl sosem vártam volna. de egyébként ez velem mindíg így vot.ha beleszerttem valakibe, és kiadtam az érzéseimet, mindíg pofáraasés és csalódás lett a vége.de én még mindíg hiszek abban, bár már egyre kevésbé, hogy él valahol egy olyan férfi, akinek ha kiadom az érzéseimet, nem fog kihasználni, hanem megbecsül majd.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Én nagyon bízok benne, h megtalálod a vigaszt és a boldogságot minél hamarabb!
dettó... 19F
Nem is tudom, hogyan kezdjem el. Nekem is sok barátom volt, mikor tõlem kértek segítséget és én mindig ugrottam nekik. Egyetemista koromban még mikor késõ este is felhívtak, akkor is odaadtam a jegyzeteimet, ill a cuccaimat. A legtöbb egyetemi barátom és barátnõm mára már nem ismer meg, mert csak addig kellettem nekik míg kihasználtak. Hobbi a repülés sokukat elvittem repülni önköltségen pedig nem olcsó mulatság. És úgy gondolták ez nekik jár. Most abban a cipõben vagyok, hogy munkanélküli vagyok jó ideje és annak ellenére, h. milyen kapcsolataim vannak mindenhol zárt ajtókra találok. A régi barátok közül sokan pl. igazgató beosztásban voltak kértem a segítségüket és azt mondták, h. csak szalagra tud munkát adni (egyetemi diplomás embernek..) Anno pedig én és a szüleim egy csomó dolgot adtunk nekik. De azt élet igazságos az igazgatóból ügynök lett és kifogott egy olyan nõt is, aki ráakaszkodott úgy, hogy terhes lett. Most 3 éves a gyerek és ott vannak a semmiben. A nõ munkanélküli lett a srácnak ideiglenes melói vannak.
Volt egy barátom 3 évig, aki mindent megadott nekem, én pedig önzõ módon elfogadtam, átvertem. Otthagytam, mert beleszerettem valakibe - miatta majdnem 1 éven keresztül szenvedtem, mert játszadozott velem és az érzelmeimmel. Többszörösen visszakaptam az élettõl. A következõ barátom is fájdalmat okozott, nem értékelt, megalázott. Most 7 hónapja együtt vagyok valakivel, akibe kezdek beleszeretni, még nem szerelmes belém, de mindig mellette állok, mindenben segítek neki és küzdök érte... iszonyat nehéz, de talán egyszer végre én is boldog leszek, csak ki kell tartani.
"Ha megszerettelek, kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám, de gondold jól meg, bántana, ha aztán sokáig elkerülnél. "/József Attila/ szeretni csak felfelé lehet, akit szeretsz azt tökéletesnek látod. Õ kevesebbel is meg tud bántani, mert tõle többet várnál, azt hogy nem fog neked fájdalmat okozni. és amikor jön a felismerés, hogy ez nem így van, akkor bizony nagyon fáj.
Tudom, hogy nagyon nehéz, de ne búsulj! Hidd el, hogy csak õ veszít ezzel. Ha tudod, hogy te a barátságotok alatt végig õszinte voltál és jól érezted magad, akkor semmi okod azt gondolni, hogy idõt pazaroltál az életedbõl egy olyan emberre, aki nem érdemelte meg, mert Te semmit nem vesztettél! Attól, hogy õ már "nem kíváncsi" rád, te még ugyanaz az ember maradtál. Ettõl nem vagy kevesebb. És ha nem hagyod magad elbizonytalanodni, ha továbbra is bízni fogsz az emberekben, akkor hidd el, hogy be fogod vonzani a hasonló gondolkodásúakat. A biztonság kedvéért ne ragaszkodj túlságosan az emberekhez, ne függj tõlük. Ha meg tudsz osztani gondolatokat, érzéseket egy másik emberrel az csodálatos, de ha közben egyedül is teljesen jól tudod érezni magad, akkor igazán boldog lehetsz. 20/L
A kérdező hozzászólása: "Attól mert valaki nem szeret beléd még nem rossz. Ezt el kéne fogadni. Két emberbõl butaság általánosítani, emellett, a barátod verziója lehet hogy más lenne. Tehát nem csak a másik lehet a hibás." Az elsõ részre reagálva: én nem mondtam, h õ rossz ember, sõt! De ettõl még csalódott vagyok. A másodikra: higgy nekem, ha tudnám, h én rontottam el vmit, akkor bocsánatot kérnék, mert az sosem esett nehezemre. De minden komolyabb indok nélkül szakította meg velem a kapcsolatot, ráadásul meg is sértett. Nem értem miért viselkedett így, és bár talán jobb is, h véget ért a dolog, azért ez eléggé megvisel.
A kérdező hozzászólása: 22 éves.
19:03 vagyok, nem csoda, hogy fájt. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Igen. Randiztunk, beszélgettünk, de végül õ elállt a dologtól. Nem hitegetett semmivel, de akkor is fájt.
de hogy érted, hogy viszonzatlanul maradt? Nyíltan ki mondta, hogy õ nem akar tõled semmit?
"tudod kedves 18:55-ös az a baj, hogy ezek semmi rosszat nem kapnak az élettõl pont az ilyen emberek úsznak meg mindent!" "igen... általában ezek az emberek úsznak meg mindent, ezek vannak fent, míg a jók lent." Ezért reménykedem, hogy van isteni igazságszolgáltatás, és akkor ezek érezhetik, hogy már e világban ki lettek fizetve.

Az emberek miért nem akarják az életet eljuttatni a Földrõl máshova? Tényleg azt hiszik, hogy saját erõbõl meg fogják tudni oldani azokat a problémákat amik elõbb-utóbb elérnek minket? Mitõl félnek?

Legjobb válasz: Elõszöris nem látom tisztán az összefüggést a két kérdés között. Mert ha eljuttatnánk az életet máshova, akkor nem fenyegetnének azok az állítólagos problémák? De ha arra gondolsz, hogy telepeseket kéne küldeni más bolygókra, akkor van egy jó és egy rossz hírem: Komolyan fontolgatnak ilyen küldetéseket, de halvány fogalmunk sincs róla, hogy lehetne egy bolygót praktikusan terraformálni, továbbá találni kéne egy helyet, ahol meglennének legalább azok a források, amikre nagy mennyiségben szükségünk van. Ezenfelül nincs annyi pénz, amivel finanszírozni lehet egy ilyen projektet. Ha van, akkor meg vannak fontosabb dolgok, amikre költeni lehetne.

Elõszöris nem látom tisztán az összefüggést a két kérdés között. Mert ha eljuttatnánk az életet máshova, akkor nem fenyegetnének azok az állítólagos problémák? De ha arra gondolsz, hogy telepeseket kéne küldeni más bolygókra, akkor van egy jó és egy rossz hírem: Komolyan fontolgatnak ilyen küldetéseket, de halvány fogalmunk sincs róla, hogy lehetne egy bolygót praktikusan terraformálni, továbbá találni kéne egy helyet, ahol meglennének legalább azok a források, amikre nagy mennyiségben szükségünk van. Ezenfelül nincs annyi pénz, amivel finanszírozni lehet egy ilyen projektet. Ha van, akkor meg vannak fontosabb dolgok, amikre költeni lehetne.
A kérdező hozzászólása: arra gondolok hogy egy fejlettebb "civilizáció" esetleg meg tudná oldani azokat a gondokat ha meg nem, vagy ki akar írtani minket akkor sem vesztettünk semmit, max pár száz, ezer évvel hamarabb pusztulunk ki
Azért mert még a földi problémákat se tudják megoldani!És mi a legfejlettebb élõlény?A vírus, a baci stb..azok túl élnek mindent!Mi a nagyhatatalmú evolúció csúcsa vagyunk, minden egyes ember szerint, fõleg a pszihokütyük részérõl:) !Ne parázz az emberiség saját magát nyírja ki, amíg léteznek fegyverek.Az, hogy mitõl félnek:hát a kudarctól!Ott a Mars jégsapkái, telebombáznád atommal felolvadna és a hó hatására esõ is lenne, csak hát azt a bolygót nem védik a napkitörések, lehet valamikor volt élet, sõt!!!de az ózon réteget lesöpörte a napszél!Minket véd a föld mágnesessége.Na meg a nagyobb bolygók, amik eltérítik a pályájukról a kisebb "bolygókat"!

Miért van az, hogy ha egy fiúnak kedvesen, vagy közvetlenül (persze nem olyat amihez semmi köze) írok vissza, előbb-utóbb tesz rám magasról?

Bezzeg amint nem foglalkozom vele ha közös társaságban vagyunk,ill. nem írok rá,mindjárt beszédesebb lesz mint előtte?Mire jó ez?

Legjobb válasz: Baromság. Ha szimpi vagy neki, örülni fog, ha kedvesen írsz neki. Ha nem, akkor meg annak fog örülni, hogy nem írsz rá, de hogy keresni sem fog, az 100.

Baromság. Ha szimpi vagy neki, örülni fog, ha kedvesen írsz neki. Ha nem, akkor meg annak fog örülni, hogy nem írsz rá, de hogy keresni sem fog, az 100.
O_o hü**ék
A lányoknál ez a helyzet inkább!! Mindig is kedvesen írtam nekik, nem tolakodva és a 99%-uk annyira gerinctelen, hogy cseszik annyit is visszaírni, hogy "Szia! Bocs de nem." Aztán kipróbáltam, hogy mi történik, ha az ellentétes oldalról indítok, egybõl írnak vissza, mintha fizetnének nekik érte.
A kérdező hozzászólása: 1. nincs igazad, már 1-2-szer volt így... Most megismertem pár napja valakit de emiatt nem tudom mit csináljak. Most megvárom ír-e tegnap én írtam rá, jól elbeszélgettünk. De nem akarok ebbe a hibába esni hogy aztán emiatt nem fogom érdekelni mert hogy "már meghódítottam úgyis a csajt"...
A kérdező hozzászólása: Fiúk, írhatnátok választ miért van ez?
En lany vok, de sztem tudok kicsit segiteni. Nem minden fiu ilyen. H csak baratkozasrol van szo, akk a fiu akivel tuti h tudsz beszelgetni az a 'humor harold' a te barati korodben. Aztan a fiu akirol meseltel, arrol annyit h en is megismertem egy fiut nemreg es o olyan h nem baj h en kezdemenyezek, meg h en nem akk o tuti h kezdi a beszelgeteseket. H mar jol ismered a fiut akk meg tudod allapitani h elriasztod e to v sem. V kerdezd meg tole (en is ezt tettem: egyik uziben amit irtam zarojelben megkerdeztem h 'ezzel remelem nem kergettelek el' erre o 'engem nem konnyu elijeszteni, de hmegkernek akk bekenhagyom az illetot') sok sikert! :) no para, es kuldhetsz akar priviben majd a fejlemenyekrol... :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!