Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy amikor eszek és (23 db)

Az miért van, hogy amikor eszek és jol lakom, a hasam ugy megnő, hogy sokszor megkérdezik hogy terhes vagyok?

Mert olyan mint ha 3-4hónapos lennék. Eddig ilyen még nem volt. Mit?l n? meg igy a hasam? 20éves vok.

Legjobb válasz: Túl sokat eszel? 'Gázos' kajákat? Vagy gyenge a hasfalad? Most így hirtelen több nem jut eszembe.

Túl sokat eszel? 'Gázos' kajákat? Vagy gyenge a hasfalad? Most így hirtelen több nem jut eszembe.

Miért nem veszik már észre az emberek, hogy Orbán Viktor és a FIDESZ ugyanazt akarják tenni a magyar néppel, mint amit Dél-Kelet Ázsiában a junta tesz a mienmari néppel?

2010 után a FIDESZ 2/3-os törvényei teljesen lemásolják a mienmari törvényeket magyar változatban. Munkásellenesség, szólásszabadságot elnyomó médiatörvény, banktörvények, nyugdíjpénztárak államosítása, zsarnoki adótörvények. Az egykulcsos SZJA-val pl. a saját fizetésüket emelték meg több száz milliárd Ft-tal és több száz milliárd Ft-os bevételkiesést okoztak az államháztartásnak. A minimálbér megadóztatásával pedig az összes becsületes munkavállalóra róttak ki súlyos pénzbírságokat mintha a munkások köztörvényes bűnözők lennének. A hiányzó több száz milliárd Ft-ot meg értelmetlen, gazdasági recessziót, válságot, inflációt okozó különadók dömpingjével próbálják bepótolni. Csökkentés helyett növelték a jövedéki adót és az ÁFA-t is. Az új munka törvénykönyvével pedig 2 lábbal tiporják sárba a munka becsületét ... A médiatörvénnyel a szólásszabadságot nyomják el. A vállalkozókat sújtó különadókkal a munkáltatókat arra kényszerítik, hogy minimálbéren alkalmazzák a munkavállalókat, ha nem akarnak csődbe jutni. A bankadókkal kamatemelést idéznek elő (piaci mechanizmus). A különadók, növekvő jövedéki adó = növekvő szállítási költségek, növekvő ÁFA egyértelműen inflációt és áremelkedést, gazdasági visszaesést generálnak. A nemzetközi hitelminősítők ezért jogosan minősítették le Magyarország gazdaságát a "bóvli kategóriába". Az ellenzéki politikusok és tüntetők ellen pedig koholt vádak alapján koncepciós rendőri eljárást indítottak, éppen úgy mint a junta Mienmarban. Az IMF és az EU segítséget akart nyújtani a magyar gazdaság fellendítéséhez, de ezt Orbán Viktor demagóg módon visszautasította, ezzel elárulta a magyar népet. Mienmarban a junta ugyanígy visszautasította a USA és az ENSZ segítségét. "Az Orbán Viktor által emlegetett magyar belpolitikai szuverenitás = a junta által emlegetett mienmari szuverenitás." "Az IMF és az EU ne avatkozzon be a magyar belpolitikai ügyekbe! = az USA és az ENSZ ne avatkozzon be a mienmari belpolitikai ügyekbe!" Orbán Viktor: "Nem hagyjuk, hogy Brüsszelből diktáljanak!" = junta "Nem hagyjuk, hogy Washingtonból diktáljanak!" "A FIDESZ a 2/3-os többségre hivatkozik = Mienmarban a junta is megkapta a mienmari választópolgároktól a több mint 2/3-os többséget!" "Mienmarban nincsenek politikai foglyok csak köztörvényes bűnözők. = Az ellenzéki politikusokat és tüntetőket a rendőrség olyan vádak alapján veszi őrizetbe mint pl. személyi szabadság megsértése, közlekedés akadályozása, birtokháborítás, hivatalos személy elleni erőszak kísérlete, garázdaság, kémkedés, államtitoksértés, alkotmányos rend megsértése, gyülekezési jog megsértése, becsületsértés, ... stb."

Legjobb válasz: Dél-Kelet Ázsia nem Európa kellõs közepe, amit Mienmarban megtehetsz itt már szerintem nem lehet megtenni, fõleg úgy nem, hogy Magyarország EU, NATO és ENSZ tag. Ráadásul arrafelé nemigen van az embereknek internetelérés, TV ilyesmi könnyebb õket kontrollálni - ez az én személyes véleményem, nem védem sem Orbánt sem a Fidesz,t csak szerintem a XXI században ilyesmit már nem lehet csak úgy megcsinálni.

Dél-Kelet Ázsia nem Európa kellõs közepe, amit Mienmarban megtehetsz itt már szerintem nem lehet megtenni, fõleg úgy nem, hogy Magyarország EU, NATO és ENSZ tag. Ráadásul arrafelé nemigen van az embereknek internetelérés, TV ilyesmi könnyebb õket kontrollálni - ez az én személyes véleményem, nem védem sem Orbánt sem a Fidesz, t csak szerintem a XXI században ilyesmit már nem lehet csak úgy megcsinálni.
nem vagyok fideszes, tömör véleményem: ha Mianmarhoz hasonló rendszer lenne, te már itt nem tehetnéd fel ezt a kérdést. Egyébként meg Black Sabbath rulez!
Mindenesetre elég egyértelmû, hogy a fidesz nem demokratikus jogállamban gondolkodik.
Más néven, de ezt csinálják! Sebaj, lesz ez még rosszabb is.
Szerintem a kérdezõ még véletlenül se mszp szimpatizáns. Egyébként pedig az, hogy 2006-ban voltak rendõri visszaélések és, hogy az orbán kormány minden fontosabb közjogi pozícióba pártkatonákat ültet, illetve a médiatanács által manipulálja a hírmûsorokat nem zárják ki egymást. Csak tudod az LMP-sek akik a parlament elõtt demonstráltak nem gyújtogattak kukákat se autókat, és nem kötöttek el egyetlen tankot sem, valamint az elég átlátszó, hogy a személyi szabadság megsértésével vádolták õket, amikor senkit nem kötöztek le(csak magukat) és senkit nem zártak be...
5/ kedvesem, direkt nem a tv szekhaznal tortenteket irtam, hanem a bekes, astorianal rendezett fidesz gyulest, amit gorenyi elvtars szana es szejjel zavartatott a lovasrendorokkel... a mediahisztivel kapcsolatban pedig javaslom olvasasra a kontroll csoport mediafelmereseit, kezdve a 2001es idoszaktol, a 2002es kampanyrol...megrendelheto a kairosz kiadonal... es olvashatsz erdekessegeket... (ja, a kontroll csoport nem befolyasolt tarsasag, hanem minden evben a media es kommunikacio szakot tarto egyetemkrol osszeallt fiatal emberkek, akiknek ez egyfajta belepo a diplomahoz...orszagos szintu es kb 45en irjak...) aztan rajossz, hogy miert is hazugsag mindaz, amit a mai balodal terjeszt az allitolagos media es sajto elnyomasrol... amugy kb 75%os balodali irott sajtofoleny van a piacon, ennyit az elnyomasrol...
ej, de szep kis osszeeskuves elmelet... kutfej vagy kiadtak a partkozpontban??? az indexen is vagy 5 helyre bemasolta valamelyik verbolsi... :) )) csak egy kerdes jobarat, kotekedes nelkul... hoznal egy olyan linket, ahol ugyanekkora lendulettel tiltakoztal a hatosagi eroszak es az ellenzeki politikusok bantalmazasa, rabositasa ellen, amikor 2006ban gyurcsanyi fopojaca szetverette a fidesz gyulest???amikor reveszt martiruszoztatok boszen elvtarsak, amikor setalo emberek koze lovettetek, ujjakat tordelt el a pribeksereg... ha nincs link, akkor csak egy kommunista provokator vagy te is... szoval, varok...
Ilyen nyílt kommunista imádatot(propagandát), hazugságot a rendszerváltás óta nem olvastam.Már azt hittem kihaltak a Leninisták.
bárcsak olyan szintén élnénk mint a "junta " népe ! nincs eröszak, nincs abortusz , stb.közeli rokonom dolgozik ott, áradozik rola .ne döljünk be az ostoba eu porpagandának, mielöbb ki az eu bol! a sok demokratának vallo eu-csicska a liberálisokkal együtt menjn europájába , minket hagyjon itt4 mindenk i jol járna!Hajrá függtelen nemzetek, hajrá Fehéroroszország, mianmar, venezuela, Kina, Vietnem, Irán !
Várjuk meg a ma estét az Operánál, holnap majd beszélünk...

Miért van az, hogy a tekim eszik, és szinte egyből jön is ki amit megevett?

El?ször azthittem, hogy a granulátum miatt van, 3 hete kap azt is, mert el?tte fagyasztott halat evett, aztán váltottam hogy legyen kis változás, és kb 1 hete vettem észre, hogyha eszik, szinte egyb?l jön is ki amit megevett... :( Aztán ma vettem neki megint fagyasztott halat, de az is kijött! Mi a baja a kis tekinek? :(

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy túl sokat adsz neki? Mert az én tekim akkor "hányta" ki a kaját. Egyébként a fagyasztott hal a legjobb amit adhatsz neki. Vagy szeretik a salátát. Azzal is próbálkozhatsz. Az legalább könnyû étel lenne számára. Ha azt veszed észre, hogy puhul alul a páncélja, vagy begyullad a szeme akkor vidd házidokihoz! De ezzel a problémával se ártana felkeresni, ha ez így marad.

Nem lehet, hogy túl sokat adsz neki? Mert az én tekim akkor "hányta" ki a kaját. Egyébként a fagyasztott hal a legjobb amit adhatsz neki. Vagy szeretik a salátát. Azzal is próbálkozhatsz. Az legalább könnyû étel lenne számára. Ha azt veszed észre, hogy puhul alul a páncélja, vagy begyullad a szeme akkor vidd házidokihoz! De ezzel a problémával se ártana felkeresni, ha ez így marad.
sajnos én ezt nemtudom nem lehet azért mert pici?? az enyém 6 éves és megvan bolondulva. ugrál ösze visza énse tudom mivan.:(
Jajj házidoki helyett állatdokihoz... Bocsi, csak már fáradt vagyok! :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Pici pár hónapos királyteki.
A kérdező hozzászólása: :( Nemtudom, eddig nem volt vele baj.. és már 2 hónapja ittvan velem.. Sajnálom, azt nemtudom miért lehet "megbolondulva" a tekid.. :S Lehet néha szeretne kimenni kicsit?
Én úgy tudom, hogy annyi kaját szabad neki adni, amekkora a feje a teknõcnek. De azért kérdezd meg a dokit is.
A kérdező hozzászólása: Nemhinném, hogy sokat adok. Énis hallottam azt is, hogy amekkora a feje és nyaka együtt, azt is, hogy majd meglátom mennyit fogyaszt el kb 2 perc alatt, és ha otthagyja akkor nem kell neki több.. De õ szeret enni ahogy észrevettem.. :D De már az elsõ pár falat is kijön egybõl.. :( Nagyon féltem, remélem nem lesz komolyabb baj. Hogyan vihetném el a dokihoz, úgyértem miben, hogy ne viselje meg az út?
Ha egy dobozt kibélelsz puha ronggyal, abban nyugodtan elviheted a dokihoz. Csak ne legyen túl nagy a doboz, hogy ne csúszkáljon benne összevissza a teki. Mi is így vittük orvoshoz a teknõcünket.
Mert emészt.
lehet hogy hízlalót ettél, és azért van.
Hány éves vagy, hogy ezt nem tudod?
Aczél :DDD
miért, szerinted lehet hogy haspókja van, és az szívja meg magát ha eszik? Kérdezõ, voltál mostanában külföldön? :/
Kedves Kérdezõ! Te helybõl vagy ilyen hülye, vagy neki futásból? :D
bas.zd meg, hogy van az, hogy valaki be tudja kapcsolni a gépet, de annyi intelligencia nem szorult bele, hogy rájöjjön: ha nincsen hasizma, akkor a bele ki fog dudorodni?
A kérdező hozzászólása: Esetleg abban tudnál segíteni, hogy az antagonista izmok erõsítésére milyen gyakorlatok vannak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális választ!
akkor gyengén edzel, továbbra is a hasizom tartja formában a hasat, ha nincs fölötte zsír. esetleg az antagonista izmokat is edzeni kéne.
szerintem meg nem. egy részt, hasnak is kemény edzés kell, normális táplálkozással, hogy méretre is fejlõdjön. antagonista izmok edzésérõl gondolom a linkelt oldalon sok mindent találsz, hát edzés lényegében. azért, ha még van idõd akkor alakíts a has edzéseden, mert ha bármi segíthet akkor nyilván ez! kezdetnek leírhatod milyen gyakorlatokat végzel.
A kérdésedre már válaszoltak elõttem.
A kérdező hozzászólása: Nyomorékocskám nekem igenis van hasizmom! :) Hetente 5x edzek rá 30-40 percet :) És már nem 2 hete, február óta.
Szerinted hova lesz a kaja, amit megeszel?
A kérdező hozzászólása: Ha meg csak a szád jár, és piszkálódni tudsz akkor húzás van innen :) Ezen az oldalon válaszolni kell a kérdésre, nem belekötni!!!! S*ggfej
A kérdező hozzászólása: Piszkálódás helyett, ha annyira tudjátok a választ, akkor arra válaszoljatok! ;)
Ez engem is zavar, pl strandolás elõtt már nem is ettem semmit, mert nem akartam pókhassal mutatkozni.
Lehet hogy kivételesen lenyelted az ételt
Félénk vagy. Túl sokat gondolkodsz rajta, h mit mondj.
A kérdező hozzászólása: hogy változtathatnák ezen?
A kérdező hozzászólása: hogy tudnék változtatni rajta?
Felejtsd azt hogy meg kell felelned a társaságnak.. Baromság. :) Az a bajod hogy görcsölsz mit mondj, minden figyelmed erre irányul. Ilyenkor elõfordul hogy eszedbe jut valami, de mégse mondod, mert szted nem elég vicces, stb.. Felejtsd el! Mondd azt, ami eszedbe jut, ne várj vele (persze azért itt is vannak határok). Csináld ezt sokszor, utána már természetesnek fog tûnni, megszokod. Ha kérdésed van írj. :)
Együttérzek, én is pont ilyen vagyok. Ráadásul a társaságban mégis kikényszerítek magamból egy két szót, az is valami oltári nagy hülyeség, úgyhogy még jobban megszégyenülök. Nem tudom hogy lehetne ezen változtatni, de egy kis önbizalomtréning jól jönne! 20/L
A kérdező hozzászólása: van, hogy bátorságot veszsek magamon és megszólalok, viszont ilyenkor legtöbbször megakad a szavam, vagy amit mondok úgy hangzik mindta nem tudnék fogalmazni..és az az érdekes, hogy ha külön-külön találkozok ezekkel az emberekkel akkr mindegyikkel nyugodtan, minden gond nélkül eltudok beszélgetni..
én is ugyanez vok.elég rossz érzés..

Miért van az, hogy ha csokit eszek, vagy akár egy szendvicset ami jól esik akkor rögtön mozgolódik? Neki is ízlik?

Viszont akkor is mozogolódik ha elöre vagyok görnyedve.19 hetes kismami

Legjobb válasz: A csokitol eleve mozognak. Nem tudom, hogy miert, de nagyon beindulnak tole. Nem veletlenul szoktak javasolni, hogy UH, CTG elott csokit egyen a kismama.

A csokitol eleve mozognak. Nem tudom, hogy miert, de nagyon beindulnak tole. Nem veletlenul szoktak javasolni, hogy UH, CTG elott csokit egyen a kismama.
A csokoládé tele van serkentõszerekkel, persze, hogy hatással van rá is, és a szendvics esetében, ha neked ízlik, akkor arra reagál, amit te érzel, nem konkrétan a szendvicsre. Ha elõre görnyedsz akkor összenyomod a helyét, és azért mozgolódik :-).

Miert mutat aktivitast a telefon lepesmero funkcioja? Van egy mobil telefonom amit CSAK ebresztooranak hasznalok honapok ota. Az utobbi napokban vettem eszre, hogy a lépésmérő funkcioja bekapcsolva maradt es aktivitast mutat.

A legtobb 136 lepes, ami elg sok, mert a lakasom nem nagy. Maskor 9,35 vagy eppen 0. Nem egyedul lakom a lakasban, ugyhogy azt kizarnam, hogy esetleg almomban en setaltatnam a telefont. Gondolom, csak ram szoltak volna mar. Van valami otletetek, hogy mi lehet ez? Elore is koszonok minden valaszt.

Legjobb válasz: "Nem egyedul lakom a lakasban, " Ennyi. Valamelyikük használja a telefonodat, amikor nem vagy otthon.

"Nem egyedul lakom a lakasban, " Ennyi. Valamelyikük használja a telefonodat, amikor nem vagy otthon.
Nagyon izgi lehet. Szerintem szellemek játszanak vele. Nem hallasz furcsa hangszínû suttogást? Én igen: Ez a kérdés rossz kategóriában van, Ez a kérdés rossz kategóriában van, Ez a kérdés rossz…
A kérdező hozzászólása: Az igaz, hogy nem egyedul lakom a lakasban, de a lakotars egyben kollega is, ugyhogy az kizart dolog, hogy o hasznalna, mert egyutt megyunk s jovunk...szoval nincs mikor.
A kérdező hozzászólása: Szellemek?Semmilyen erre utalo jelenseget nem tapasztaltam, ugyhogy nem tudom.
Megszállta egy démon, és helybenjár. A megoldás: péntek 13-án éjfélkor felhívni a teleshopot és rendelni 13db RoboSchef típusú turmixgépet, majd miután megjöttek, a telefont mindegyikben 3 percig aprítani kell. A maradványokat a négy égtáj irányába kell szétszórni, olyan helyen, ahol nincs térerõ! Ez nagyon fontos, különben a démon átszáll a legközelebbi mûködõ telefonba!
A kérdező hozzászólása: Koszonom tanacsod!Nem varok pentek 13ig, hanem meg holnap beszerzem az altalad felsorolt kellekeket.

Már majdnem egy éve megvan a telefonom (samsung galaxy mini) Olyan hibát vettem rajta észre, hogy amikor fényképezek elég sok kép sérült és nem engedi az se, hogy megnézem galériáből, de a fényképezés előzményeiből igen :/ Miért van ez?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen az egyik telefonom(nincsenek ilyen hibák) A sérült képek hibája gyanánt arra gondolok lehet hogy elejtetted a készüléket és meghibásodott a lencse.A megnyitás hibája meg szerintem régi a szoftver vagy túl sok kép van egy mappában. A szoftver frissítést így csináld: Beállítások->A telefon névjegye->Szoftverfrissítés->Csak Wi-Fi(pipa)->Frissítés ... További kérdésre,problémára szívesen válaszolok.

Nekem is ilyen az egyik telefonom(nincsenek ilyen hibák) A sérült képek hibája gyanánt arra gondolok lehet hogy elejtetted a készüléket és meghibásodott a lencse.A megnyitás hibája meg szerintem régi a szoftver vagy túl sok kép van egy mappában. A szoftver frissítést így csináld: Beállítások->A telefon névjegye->Szoftverfrissítés->Csak Wi-Fi(pipa)->Frissítés ... További kérdésre, problémára szívesen válaszolok.
Telepítsd újra az Androidot
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, kipróbálom. Remélem megjavul:D

Amikor nagywc-zek akkor nagyon fáj a lyuk körül és amikor kijön a széklet, akkor vérzik, ez miért van? Anyukám azt mondta, hogy azért, mert sok nasit eszek

Legjobb válasz: Nálam is elõfordult már spontán vérzés székletürítés után. Ez akár végbélsipoly is lehet. Érdemes orvoshoz menned.

Nálam is elõfordult már spontán vérzés székletürítés után. Ez akár végbélsipoly is lehet. Érdemes orvoshoz menned.
Ha az anyukája ezt mondta õ sem túl okos, mert ha az én gyerekem ilyet kérdezne tõlem, biztos mennék vele az orvoshoz. Végbél fájdalmas vérzése elsõsorban aranyér miatt van. Helyileg kezelhetõ aranyér elleni krémekkel, illetve wc után hideg nedves törlõkendõ használata könnyíthet . A panasz enyhüléséig a krém mellett székletlazító készítményt érdemes szedni. Súlyosabb esetben mûteni kell, ezért jobb elõbb orvoshoz menni. Ráadásul nem árt kizárni a végbéldaganat tényét sem. A sok nasi legfeljebb szorulást okoz, ez értendõ fõleg a keserûcsokira. Ha nem végbélprobléma akkor a vér miatt tovább kell vizsgálódni, mert jöhet fentebbrõl is, de az látványosan nagymennyiség és fekete székletet okoz.
Bakker, biztos aranyered van!!!
Szerintem is ez aranyér.
Ha vörzik a kis lukad, mutasd meg egy orvosnak, majd ö megmondja miért! A sok nasinak semmi köze a kis vérzö lukadhoz, max, ha a sok nasit nem ràgcsàlod meg, hanem egybe nyeled le, és ugy kell kijöjjön belöled.... Most viccen kivül! Nagyon nem tünsz intelligensnek, remélem egyszer még megtanulsz szépen fogalmazni, és értelmesebb kérdést feltenni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!