Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy amikor eszek (47 db)

Az miért van, hogy amikor eszek és jol lakom, a hasam ugy megnő, hogy sokszor megkérdezik hogy terhes vagyok?

Mert olyan mint ha 3-4hónapos lennék. Eddig ilyen még nem volt. Mit?l n? meg igy a hasam? 20éves vok.

Legjobb válasz: Túl sokat eszel? 'Gázos' kajákat? Vagy gyenge a hasfalad? Most így hirtelen több nem jut eszembe.

Túl sokat eszel? 'Gázos' kajákat? Vagy gyenge a hasfalad? Most így hirtelen több nem jut eszembe.
Mert análisan élvezel. Próbáld meg fiúval. :)
Az alhasi vérbõség miatt érezheted. - gondolom.
Ez egy véletlen rossz beidegzõdés .
Gondolom, mert eddig mindig a budin verted ki. Olvass utána Pavlovnak és a kutyájának.
ez velem is így van xd

Miért van az hogy amit eszek valamit rá egy 30-60 percre rögön megyek wc-re, ennyire gyors lenne az anyagcserém?

Sziasztok!! Amit eszek valamit rá egy 40-60 percre mennem kell wc-re és nem tudom miért van ez. Barátnőim azt mondták hogy azért mert gyors az anyagcserém. Ebben lehet van valami mert mostanában nagyon sokat eszek minden ételből és mégsem hízom pedig sokak szerint rám férne 10/15 kiló.. Előre is köszönöm a válaszokat!! (168cm,45kg,14éves,lány)

Legjobb válasz: Lehet lisztérzékenység is,ha más tüneteid is vannak...

Lehet lisztérzékenység is, ha más tüneteid is vannak...
Vannak ilyen idõszakok, majd elmúlik, nem kell velel foglalkozni. Adj neki olyat, amit megeszik, és 2 naponta próbáld be a fõzit megint.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
lehet hogy hízlalót ettél, és azért van.
Hány éves vagy, hogy ezt nem tudod?
Aczél :DDD
miért, szerinted lehet hogy haspókja van, és az szívja meg magát ha eszik? Kérdezõ, voltál mostanában külföldön? :/
Kedves Kérdezõ! Te helybõl vagy ilyen hülye, vagy neki futásból? :D
bas.zd meg, hogy van az, hogy valaki be tudja kapcsolni a gépet, de annyi intelligencia nem szorult bele, hogy rájöjjön: ha nincsen hasizma, akkor a bele ki fog dudorodni?
A kérdező hozzászólása: Esetleg abban tudnál segíteni, hogy az antagonista izmok erõsítésére milyen gyakorlatok vannak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális választ!
akkor gyengén edzel, továbbra is a hasizom tartja formában a hasat, ha nincs fölötte zsír. esetleg az antagonista izmokat is edzeni kéne.
szerintem meg nem. egy részt, hasnak is kemény edzés kell, normális táplálkozással, hogy méretre is fejlõdjön. antagonista izmok edzésérõl gondolom a linkelt oldalon sok mindent találsz, hát edzés lényegében. azért, ha még van idõd akkor alakíts a has edzéseden, mert ha bármi segíthet akkor nyilván ez! kezdetnek leírhatod milyen gyakorlatokat végzel.
A kérdésedre már válaszoltak elõttem.
A kérdező hozzászólása: Nyomorékocskám nekem igenis van hasizmom! :) Hetente 5x edzek rá 30-40 percet :) És már nem 2 hete, február óta.
Szerinted hova lesz a kaja, amit megeszel?
A kérdező hozzászólása: Ha meg csak a szád jár, és piszkálódni tudsz akkor húzás van innen :) Ezen az oldalon válaszolni kell a kérdésre, nem belekötni!!!! S*ggfej
A kérdező hozzászólása: Piszkálódás helyett, ha annyira tudjátok a választ, akkor arra válaszoljatok! ;)
Ez engem is zavar, pl strandolás elõtt már nem is ettem semmit, mert nem akartam pókhassal mutatkozni.
Lehet hogy kivételesen lenyelted az ételt

Egyes válaszolók miért olyan tapintatlanok, tolakodóak, kíváncsiak? Miért nem veszik észre magukat, hogy vannak dolgok amikhez az ég világon semmi közük?

Egyszer?en felmegy a pumpa, ha meglátok egy olyan választ, ami nem helyénvaló. Például, ha valaki ilyet kérdez: "Hogyan mondjam el a szeretteimnek, hogy halálos beteg vagyok? Vagy az el?z? kérdés: Párom elhunyt és valami szép idézetet szeretnék a koszorú szalagjára íratni. Ötletek?"

Legjobb válasz: mert az emberek kíváncsiak. Túlságosan is. Ezért megy olyan jól a bulváripar. Kimondatlanul is azt akarják látni, hogy másnak is van baja, esetleg másnak nagyobb baja van, mint neki, így ezzel "gyógyítja" magát. Sajnos, mi magyarok ilyenek vagyunk.

mert az emberek kíváncsiak. Túlságosan is. Ezért megy olyan jól a bulváripar. Kimondatlanul is azt akarják látni, hogy másnak is van baja, esetleg másnak nagyobb baja van, mint neki, így ezzel "gyógyítja" magát. Sajnos, mi magyarok ilyenek vagyunk.
Engem jobban zavarnak az elõítéletesek. "Valaki: Tegnap nem dolgoztam... Mire egy okoskodó: Ja, ja mert egy rohadt, lusta dög vagy mi?" Én az ilyeneken akadok fent. Beszólnak még akkor is, ha semmi okuk nincs rá, háttérinfót sem tudják... A kíváncsisággal nincs bajom, sokan kíváncsiak. Legfeljebb nem kell rá válaszolni. 15:13-as tökre egyetértek. Ha nekem is meghalna valakim, akkor nem írnék ki róla kérdést, nekem ez annál mélyebb és fájóbb dolog.
Én nem szoktam ilyenekre válaszolni, mert ahogy mondod, semmi közöm hozzá. Egyáltalán nekem eszembe se jutna ilyenekrõl ide kérdést írni. Ha valamelyik közeli hozzátartozón meghalna, eszembe nem jutna itt témázni róla, de még kedvem se kérdezni semmit. Bár én nem itt élem az életem....
Azért, mer alapszabály, hogy a kérdésed legyen konkrét!
Ez van. Mert többre kíváncsiak, mintha bármi közük is lenne hozzá. Valaki meg itt tölti le a dühét. Röviden ennyi :D
"amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted" Nem is értem, miért csodálkozol. A fórumokban is alapjáraton ismeretlen a valódi személy, itt meg a legtöbben még a nikket se jelenítik meg. A kérdések hiteléhez lehetnek fenntartások :) 4 szemközt ezek a dolgok jóval rázósabbak. Biztos, hogy jópár kérdezõ kamuzik, talán a reakciókat szeretné látni, vagy valami mesterséges részvétet kapni, mittudomén :)
A kérdező hozzászólása: Érdeklõdni, törõdni, segíteni?! Na ne röhögtessetek már, ilyen szavakkal nem illik dobálózni. Ilyen jellegû kíváncsiság mögött kevés esetben van jó szándék. Amikor velem egy szörnyû tragédia történik, és ilyen fájdalom ér, mit tudnak nekem idegenek segíteni, amikor a családom se képes rá?!
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem a részvét nyilvánításra gondoltam. Az természetes megnyilvánulás. Nekem nagyon fájna, ha ilyen dolgokkal faggatnának, ha ilyen helyzetben lennék. Bár nyilván én nem írnék ki ilyen jellegû kérdést sem. Én inkább magamba fordulnék, mint világgá kürtölném. Bár azt mondják segít.
És neked mi közöd hozzá, hogy más miért érdeklõdik??? Mellesleg semmi kivetnivalót nem találok abban, hogy valaki azt írja: "részvétem, ha nem veszed tolakodásnak! miben hunyt el?" A kérdezõ vagy válaszol vagy nem. Az már az õ döntése. Lehet épp jól fog neki esni, hogy valaki megkérdezi és ezzel úgy érzi törõdnek vele (akkor is ha itt idegenek válaszolnak). Nem tudhatod. Bennem akkor megy fel a pumpa, ha valaki képes olyan olyan dolgok miatt pattogni, amihez semmi köze.
Én biztos tapintatlanabbnak érezném az ilyen megnyilvánulást, mint ez a kérdés, mint azt, hogy valaki ismeretlenül is szeretne segíteni, vagy érdekli a sorsom, még akkor is, ha ezt konkrétan nem kérem.
A kérdező hozzászólása: Nem egy kérdést emeltem csak ki. Mivel mindet nem tudtam, választottam kettõt a sok közül, hogy érzékeltessem az indulatomat. Nem érzem magam tapintatlannak, hogy kiemeltem két olyan kérdést, ami már egyébként is nyilvános, mivel nem másítottam meg. Sajnálom, ha valakit megbántottam evvel. Csak annyira dühös leszek, az emberek ilyen megnyilvánulásaitól. Meg nem fordulna soha a fejemben, hogy ilyet kérdezzek valakitõl, aki ilyen helyzetben van.
Azért a kérdés néha sugall dolgokat. Pl. a kérdezõ konkrétan megosztotta, hogy elveszítette a párját. Ha nem akarna beszélni róla, akkor csak szép temetési idézetet kért volna, mindenféle kiegészítõ információ nélkül. Egyébként én is kiakadok néha a kíváncsiskodókon, de most én is megkérdeztem, mi történt a párjával, mert a halál az valahogy olyan ijesztõ, rémítõ, és csak szerettem, volna kifejezni együttérzésemet.
A kérdező hozzászólása: Értem én a segítõ szándékot. De aki rászánja magát ilyen kérdések kiírására, nem hiszem, hogy nagy segítség lenne neki az ilyen jellegû faggatózás. Ha el akarná mondani úgy kérdezné: Hogyan gyógyulhatnék meg? A kérdések nagy része konkrét, ezek információk nélkül is lehet rájuk válaszolni.
"biztos nincs rá gyógymód, hogy halt meg, hány éves volt, " ez szerintem annyira nem durva válasz. csak kíváncsiak amire nem kell válaszolni ha nem szeretnél..szerintem ennél sokkal bukóbbakat is írnak egyes válaszolók amiket poénnak szánnak de akkor is másnak rosszul esik..

Miert mutat aktivitast a telefon lepesmero funkcioja? Van egy mobil telefonom amit CSAK ebresztooranak hasznalok honapok ota. Az utobbi napokban vettem eszre, hogy a lépésmérő funkcioja bekapcsolva maradt es aktivitast mutat.

A legtobb 136 lepes, ami elg sok, mert a lakasom nem nagy. Maskor 9,35 vagy eppen 0. Nem egyedul lakom a lakasban, ugyhogy azt kizarnam, hogy esetleg almomban en setaltatnam a telefont. Gondolom, csak ram szoltak volna mar. Van valami otletetek, hogy mi lehet ez? Elore is koszonok minden valaszt.

Legjobb válasz: "Nem egyedul lakom a lakasban, " Ennyi. Valamelyikük használja a telefonodat, amikor nem vagy otthon.

"Nem egyedul lakom a lakasban, " Ennyi. Valamelyikük használja a telefonodat, amikor nem vagy otthon.
Nagyon izgi lehet. Szerintem szellemek játszanak vele. Nem hallasz furcsa hangszínû suttogást? Én igen: Ez a kérdés rossz kategóriában van, Ez a kérdés rossz kategóriában van, Ez a kérdés rossz…
A kérdező hozzászólása: Az igaz, hogy nem egyedul lakom a lakasban, de a lakotars egyben kollega is, ugyhogy az kizart dolog, hogy o hasznalna, mert egyutt megyunk s jovunk...szoval nincs mikor.
A kérdező hozzászólása: Szellemek?Semmilyen erre utalo jelenseget nem tapasztaltam, ugyhogy nem tudom.
Megszállta egy démon, és helybenjár. A megoldás: péntek 13-án éjfélkor felhívni a teleshopot és rendelni 13db RoboSchef típusú turmixgépet, majd miután megjöttek, a telefont mindegyikben 3 percig aprítani kell. A maradványokat a négy égtáj irányába kell szétszórni, olyan helyen, ahol nincs térerõ! Ez nagyon fontos, különben a démon átszáll a legközelebbi mûködõ telefonba!
A kérdező hozzászólása: Koszonom tanacsod!Nem varok pentek 13ig, hanem meg holnap beszerzem az altalad felsorolt kellekeket.

Miért van az, hogy a TV-ben miközben azt mondják, hogy Észak-Koreában milliók halnak éhen, de a felvételeken amiket mutatnak, az emberek nem soványak?

A temetésen, a katonai parádékon, az utcaképeken egy éhező vagy kórosan sovány ember sincs.

Legjobb válasz: Lehet személyes beszámolók alapján (felvétel nélkül), vagy valószínûsíthetik is a segélycsomagok alapján, amiket odaküldenek.

Lehet személyes beszámolók alapján (felvétel nélkül), vagy valószínûsíthetik is a segélycsomagok alapján, amiket odaküldenek.
Egyszerû, külföldi tévések ott nem forgthatnak, a belföldi felvételek meg cenzúrázottak.
Mert Észak-Koreában a jelenleg az egyik legkeményebb kommunista diktatúra van a Földön. Tehát szigorúan cenzúrázva van minden anyag, ami az országból kikerül, cenzorok sokasága nézi át a videokat, képeket, írott anyagokat, hogy még véletlenül se maradhasson benne kompromitáló elem. Magyarországon is ugyanez a rendszer mûködött pl. Rákosi, Kádár-féle kommunizmus. Magyarországot a "vas és acél országává" vakarták tenni, holott alapvetõen mezõgazdasági jellegû ország vagyunk. De ez a kutyát sem érdekelte, a pártvezetés kiadta az 3-5-7 éves terveket, és az abban leírt (majd folyamatosan változtatott) tervszámokat teljesíteni kellett. Hú, bocsi, hogy kicsit hosszú, de pont holnap vizsgázom közgázból és van egy ilyen tételem. :) Szóval az a lényeg, hogy az ilyen diktatúrában az emberek félnek. Gondolom ott is szép kis besúgóhálózat van, senki nem mert bízni senkiben, miközben nyomatják a "milyen szép, békés és boldog ország vagyunk" propagandát..
Hát ezeknek se erejük se pénzük nem volt elmenni a temetésre.
Mert azok nagyvárosokban vannak, ott pedig nem akárki lakhat, pártengedély kell hozzá. Azok pedig többnyire a városi dolgozók és hozzátartozóik, akiket úgy-ahogy megfizetnek (éhen nem halnak). Vidékre azonban már a Jóistent sem engednék be. Üdv! Leftlegged Player :)
A kérdező hozzászólása: A 1.-nek köszi, a 2.-nak meg különösen. De pl. Kim Jong il temetésén nagyon sokan voltak, oda már az egyszerû népnek is el kellett menni, nem csak a pártelitnek.
A kérdező hozzászólása: De ha olyan elzárt ország, akkor a magyar tv-k honnan szereznek ilyen információkat? Mi alapján állítják, hogy ott éhség van? p. s. : Nem vagyok kommunista, de ez érdekel.

Miért nem veszik már észre az emberek, hogy Orbán Viktor és a FIDESZ ugyanazt akarják tenni a magyar néppel, mint amit Dél-Kelet Ázsiában a junta tesz a mienmari néppel?

2010 után a FIDESZ 2/3-os törvényei teljesen lemásolják a mienmari törvényeket magyar változatban. Munkásellenesség, szólásszabadságot elnyomó médiatörvény, banktörvények, nyugdíjpénztárak államosítása, zsarnoki adótörvények. Az egykulcsos SZJA-val pl. a saját fizetésüket emelték meg több száz milliárd Ft-tal és több száz milliárd Ft-os bevételkiesést okoztak az államháztartásnak. A minimálbér megadóztatásával pedig az összes becsületes munkavállalóra róttak ki súlyos pénzbírságokat mintha a munkások köztörvényes bűnözők lennének. A hiányzó több száz milliárd Ft-ot meg értelmetlen, gazdasági recessziót, válságot, inflációt okozó különadók dömpingjével próbálják bepótolni. Csökkentés helyett növelték a jövedéki adót és az ÁFA-t is. Az új munka törvénykönyvével pedig 2 lábbal tiporják sárba a munka becsületét ... A médiatörvénnyel a szólásszabadságot nyomják el. A vállalkozókat sújtó különadókkal a munkáltatókat arra kényszerítik, hogy minimálbéren alkalmazzák a munkavállalókat, ha nem akarnak csődbe jutni. A bankadókkal kamatemelést idéznek elő (piaci mechanizmus). A különadók, növekvő jövedéki adó = növekvő szállítási költségek, növekvő ÁFA egyértelműen inflációt és áremelkedést, gazdasági visszaesést generálnak. A nemzetközi hitelminősítők ezért jogosan minősítették le Magyarország gazdaságát a "bóvli kategóriába". Az ellenzéki politikusok és tüntetők ellen pedig koholt vádak alapján koncepciós rendőri eljárást indítottak, éppen úgy mint a junta Mienmarban. Az IMF és az EU segítséget akart nyújtani a magyar gazdaság fellendítéséhez, de ezt Orbán Viktor demagóg módon visszautasította, ezzel elárulta a magyar népet. Mienmarban a junta ugyanígy visszautasította a USA és az ENSZ segítségét. "Az Orbán Viktor által emlegetett magyar belpolitikai szuverenitás = a junta által emlegetett mienmari szuverenitás." "Az IMF és az EU ne avatkozzon be a magyar belpolitikai ügyekbe! = az USA és az ENSZ ne avatkozzon be a mienmari belpolitikai ügyekbe!" Orbán Viktor: "Nem hagyjuk, hogy Brüsszelből diktáljanak!" = junta "Nem hagyjuk, hogy Washingtonból diktáljanak!" "A FIDESZ a 2/3-os többségre hivatkozik = Mienmarban a junta is megkapta a mienmari választópolgároktól a több mint 2/3-os többséget!" "Mienmarban nincsenek politikai foglyok csak köztörvényes bűnözők. = Az ellenzéki politikusokat és tüntetőket a rendőrség olyan vádak alapján veszi őrizetbe mint pl. személyi szabadság megsértése, közlekedés akadályozása, birtokháborítás, hivatalos személy elleni erőszak kísérlete, garázdaság, kémkedés, államtitoksértés, alkotmányos rend megsértése, gyülekezési jog megsértése, becsületsértés, ... stb."

Legjobb válasz: Dél-Kelet Ázsia nem Európa kellõs közepe, amit Mienmarban megtehetsz itt már szerintem nem lehet megtenni, fõleg úgy nem, hogy Magyarország EU, NATO és ENSZ tag. Ráadásul arrafelé nemigen van az embereknek internetelérés, TV ilyesmi könnyebb õket kontrollálni - ez az én személyes véleményem, nem védem sem Orbánt sem a Fidesz,t csak szerintem a XXI században ilyesmit már nem lehet csak úgy megcsinálni.

Dél-Kelet Ázsia nem Európa kellõs közepe, amit Mienmarban megtehetsz itt már szerintem nem lehet megtenni, fõleg úgy nem, hogy Magyarország EU, NATO és ENSZ tag. Ráadásul arrafelé nemigen van az embereknek internetelérés, TV ilyesmi könnyebb õket kontrollálni - ez az én személyes véleményem, nem védem sem Orbánt sem a Fidesz, t csak szerintem a XXI században ilyesmit már nem lehet csak úgy megcsinálni.
nem vagyok fideszes, tömör véleményem: ha Mianmarhoz hasonló rendszer lenne, te már itt nem tehetnéd fel ezt a kérdést. Egyébként meg Black Sabbath rulez!
Mindenesetre elég egyértelmû, hogy a fidesz nem demokratikus jogállamban gondolkodik.
Más néven, de ezt csinálják! Sebaj, lesz ez még rosszabb is.
Szerintem a kérdezõ még véletlenül se mszp szimpatizáns. Egyébként pedig az, hogy 2006-ban voltak rendõri visszaélések és, hogy az orbán kormány minden fontosabb közjogi pozícióba pártkatonákat ültet, illetve a médiatanács által manipulálja a hírmûsorokat nem zárják ki egymást. Csak tudod az LMP-sek akik a parlament elõtt demonstráltak nem gyújtogattak kukákat se autókat, és nem kötöttek el egyetlen tankot sem, valamint az elég átlátszó, hogy a személyi szabadság megsértésével vádolták õket, amikor senkit nem kötöztek le(csak magukat) és senkit nem zártak be...
5/ kedvesem, direkt nem a tv szekhaznal tortenteket irtam, hanem a bekes, astorianal rendezett fidesz gyulest, amit gorenyi elvtars szana es szejjel zavartatott a lovasrendorokkel... a mediahisztivel kapcsolatban pedig javaslom olvasasra a kontroll csoport mediafelmereseit, kezdve a 2001es idoszaktol, a 2002es kampanyrol...megrendelheto a kairosz kiadonal... es olvashatsz erdekessegeket... (ja, a kontroll csoport nem befolyasolt tarsasag, hanem minden evben a media es kommunikacio szakot tarto egyetemkrol osszeallt fiatal emberkek, akiknek ez egyfajta belepo a diplomahoz...orszagos szintu es kb 45en irjak...) aztan rajossz, hogy miert is hazugsag mindaz, amit a mai balodal terjeszt az allitolagos media es sajto elnyomasrol... amugy kb 75%os balodali irott sajtofoleny van a piacon, ennyit az elnyomasrol...
ej, de szep kis osszeeskuves elmelet... kutfej vagy kiadtak a partkozpontban??? az indexen is vagy 5 helyre bemasolta valamelyik verbolsi... :) )) csak egy kerdes jobarat, kotekedes nelkul... hoznal egy olyan linket, ahol ugyanekkora lendulettel tiltakoztal a hatosagi eroszak es az ellenzeki politikusok bantalmazasa, rabositasa ellen, amikor 2006ban gyurcsanyi fopojaca szetverette a fidesz gyulest???amikor reveszt martiruszoztatok boszen elvtarsak, amikor setalo emberek koze lovettetek, ujjakat tordelt el a pribeksereg... ha nincs link, akkor csak egy kommunista provokator vagy te is... szoval, varok...
Ilyen nyílt kommunista imádatot(propagandát), hazugságot a rendszerváltás óta nem olvastam.Már azt hittem kihaltak a Leninisták.
bárcsak olyan szintén élnénk mint a "junta " népe ! nincs eröszak, nincs abortusz , stb.közeli rokonom dolgozik ott, áradozik rola .ne döljünk be az ostoba eu porpagandának, mielöbb ki az eu bol! a sok demokratának vallo eu-csicska a liberálisokkal együtt menjn europájába , minket hagyjon itt4 mindenk i jol járna!Hajrá függtelen nemzetek, hajrá Fehéroroszország, mianmar, venezuela, Kina, Vietnem, Irán !
Várjuk meg a ma estét az Operánál, holnap majd beszélünk...

Amikor nagywc-zek akkor nagyon fáj a lyuk körül és amikor kijön a széklet, akkor vérzik, ez miért van? Anyukám azt mondta, hogy azért, mert sok nasit eszek

Legjobb válasz: Nálam is elõfordult már spontán vérzés székletürítés után. Ez akár végbélsipoly is lehet. Érdemes orvoshoz menned.

Nálam is elõfordult már spontán vérzés székletürítés után. Ez akár végbélsipoly is lehet. Érdemes orvoshoz menned.
Ha az anyukája ezt mondta õ sem túl okos, mert ha az én gyerekem ilyet kérdezne tõlem, biztos mennék vele az orvoshoz. Végbél fájdalmas vérzése elsõsorban aranyér miatt van. Helyileg kezelhetõ aranyér elleni krémekkel, illetve wc után hideg nedves törlõkendõ használata könnyíthet . A panasz enyhüléséig a krém mellett székletlazító készítményt érdemes szedni. Súlyosabb esetben mûteni kell, ezért jobb elõbb orvoshoz menni. Ráadásul nem árt kizárni a végbéldaganat tényét sem. A sok nasi legfeljebb szorulást okoz, ez értendõ fõleg a keserûcsokira. Ha nem végbélprobléma akkor a vér miatt tovább kell vizsgálódni, mert jöhet fentebbrõl is, de az látványosan nagymennyiség és fekete székletet okoz.
Bakker, biztos aranyered van!!!
Szerintem is ez aranyér.
Ha vörzik a kis lukad, mutasd meg egy orvosnak, majd ö megmondja miért! A sok nasinak semmi köze a kis vérzö lukadhoz, max, ha a sok nasit nem ràgcsàlod meg, hanem egybe nyeled le, és ugy kell kijöjjön belöled.... Most viccen kivül! Nagyon nem tünsz intelligensnek, remélem egyszer még megtanulsz szépen fogalmazni, és értelmesebb kérdést feltenni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!