Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy a bal mellemen, (4 db)

Az miért van, hogy a bal mellemen, nem nagyon látszik a bimbó, a jobb mellemen meg igen?

21 vagyok. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne szégyeld magad! Ilyen a természet. Valószinû festékhiány az oka. Nekem mind a két mellbimbóm halvány, ráadásul a mellem is kicsi és a párom igy fogad el. BOLDOGOK VAGYUNK!

Ne szégyeld magad! Ilyen a természet. Valószinû festékhiány az oka. Nekem mind a két mellbimbóm halvány, ráadásul a mellem is kicsi és a párom igy fogad el. BOLDOGOK VAGYUNK!
szia! Nekem is ilyen. Engem mondjuk annyira nem zavar, elfogadtam h ilyen.De hideg víz, v hideg éri, akkor meg simán látszik. Próbáld ki. Annyira meg nem is kell ám szégyelned ezt sztem, nyugi, másnak is van ilyen, ez legyen a legnagyobb problémád.
Senkinek sem teljesen egyforma a 2 oldala. A fiúknak sem. Van olyan lány, akinek 3 mellbimbója van (a 3. a melle alján ráadásul) - és õ is talál párt. Úgyhogy ne foglalkozz a dologgal sokat. Amikor a fiúd elkezd felderíteni, mielõtt meglátná, mondd el neki. Szerintem olyan kívácsi lesz, hogy azonnal meg kell néznie :-) Utána meg már nem lesz gond :-)
Menj plasztikai sebészhez. Menj pszichiáterhez, aki segít önmagadat úgy elfogadni ahogy vagy.

Miért van az, hogy a bal mellem egy icipicit nagyobb mint a másik?

14/L

Legjobb válasz: Semmilyen páros testrészünk nem egyforma méretû, ne problémázz ezen :)

Semmilyen páros testrészünk nem egyforma méretû, ne problémázz ezen :)
Ne aggódj, mindenkinek van egy kicsi különbség a mellei között. Ez normális. :)
nekem is nagyobb a bal, sajnos látni is. De te még fejlõdésben vagy. amúgy igaza van az elsõnek, mindenkinek kisebb/nagyobb az egyik melle
Az arcod két fele sem egyforma, ugyanígy a melleiddel sem. Ráadásul 14 évesen korai ezen problémázni, ez még úgyis változni fog rajtad. A természet semmit nem csinál ugyanolyanra.

Miért van az hogy a bal mellem nagyobb mint a jobb?

1 éve gyúrok és külömbség van a két mellem közt ez miért van, valamit rosszul csinálok? vagy erre mi lehet a magyarázat mit tudok tenni hogy egyforma legyen

Legjobb válasz: az ember nem szimmetrikus. nem kell vele foglalkozni

az ember nem szimmetrikus. nem kell vele foglalkozni
Az aszimmetria természetes az emberi testen. Semmiképpen sem érdemes nekiállni egyoldali edzésnek azért, hogy kiegyenlítsd, úgysem fog sikerülni. Inkább törekedj szimmetrikus terhelésû edzéssel további, minél nagyobb tömegnövekedésre, és egy idõ után magától helyreáll, illetve mérséklõdik a dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotok... Remélem pár év múlva színmetrikus lesz vagy legalább az eltérés csökkenni fog..

Miért van az, hogy a jobb melle jobban fáj mint a bal?

Peteérésem után rögtön elkezdtek fájni a melleim,de a jobb mellem sokkal érzékenyebb mint a bal mell.11-én kell megjönnie a menstruációmnak.Lehet ez akár terhesség miatt is?Kinek mi a véleménye?Vagy csak a menstruációm miatt?

Legjobb válasz: ez kb. olyan bugyuta kérdés, minthogy miért fáj ma fejem, vagy hogy miért fájt reggel a kisujjam. SEMMIT nem lehet ebbõl leszûrni, nekem világ életemben jobban fájt az egyik mellem, terhesség elõtt és most alatta is. pl. ha 11.-én kell megjönnie, akkor meg kb. 3 napja kellett szexelned az "eredményért", az a kis valami még oda se ért a méhedbe

ez kb. olyan bugyuta kérdés, minthogy miért fáj ma fejem, vagy hogy miért fájt reggel a kisujjam. SEMMIT nem lehet ebbõl leszûrni, nekem világ életemben jobban fájt az egyik mellem, terhesség elõtt és most alatta is. pl. ha 11.-én kell megjönnie, akkor meg kb. 3 napja kellett szexelned az "eredményért", az a kis valami még oda se ért a méhedbe
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Amúgy neked bugyuta volt a kérdés de nekem nem mind1.Egyébként a peteérésem már 23-án meg volt.
Nekem mindig is a bal mellem jobban fájt menstruáció elõtt mint a jobb mellem.ez sajnos nem jelent semmit!De abban igaza van az elõzõ válaszolónak hogy még túlságosan korán van bármit is érezni!De azért szurkolok hogy össze jöjjön ebben a hónapban! :)
A kérdező hozzászólása: Értem, hát köszönöm :) Azért is tettem fel ezt a kérdést mert nekem mindig egyszerre és ugyanúgy fájt eddig a mellem, és nem így ahogy most.
a 2. válaszoló vagyok, hát ez a hormonoktól is lehet hogy ilyen most meg hát sok mindentõl lehet! de remélhetõleg tényleg baba lesz a dologban :)
A kérdező hozzászólása: Jaj nagyon örülnék neki, de ha mégse akkor majd hátha következõ hónapba :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!