Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy a bal (99 db)

A kérdés az lenne hogy a bal oldali pedál miért balmenetes, és a jobb oldali pedig miért jobbmenetes, ?

Legjobb válasz: Azért, hogy ne lazuljon le akkor se, ha nincs rendesen meghúzva. (ellentétes a forgásirányuk)

Azért, hogy ne lazuljon le akkor se, ha nincs rendesen meghúzva. (ellentétes a forgásirányuk)

Doki a leletemre azt írta, hogy a bal petefészkemben van domináns tüsző, miért van mégis a jobb oldalon ovu fájdalmam?

11. napon voltam UH-n, a leletemen az van, hogy a bal petefészkemben volt akkor 16 mm-es tüsző. Most így a 14. napon mégis a jobb oldalon szúr alul. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem összekeverte a két oldalt. Nekem mindig azon az oldalon fájt amelyikbõl volt.

Szerintem összekeverte a két oldalt. Nekem mindig azon az oldalon fájt amelyikbõl volt.

Lehet hogy ez hülye kérdés de miért vannak pc-n az ikonok mindig a bal oldalon. Úgyértem amióta Windows 95-ös asztal elrendéz van azóta mindig így van. Miért az a természetes hogy bal oldalon vannak és az fura ha jobb oldalon vannak az ikonok?

Legjobb válasz: Automatikus elrendezés tényleg balra rendez de ez természetes az írásunkból fakad balról jobbra de nem törvényszerû.Nekem összevissza vannak az ikonjaim kupacokba rendezve.Kinõttem a helyet ezért felraktam egy 360 fokos asztalt így nincs zsúfoltság,a ritkán használt ikonokat nem is látom csak ha görgetek.

Automatikus elrendezés tényleg balra rendez de ez természetes az írásunkból fakad balról jobbra de nem törvényszerû.Nekem összevissza vannak az ikonjaim kupacokba rendezve.Kinõttem a helyet ezért felraktam egy 360 fokos asztalt így nincs zsúfoltság, a ritkán használt ikonokat nem is látom csak ha görgetek.
A kérdező hozzászólása: 360°-os asztal?Az meg milyen?Tudsz valami videót küldeni róla.Meg esetleg tudnál adni egy linket a letöltéshez ha tetszik.Win 7-en egyáltalán mûködik?

Az miért van hogy a bal kezemen 120/70 a vérnyomásom a jobb kezemen meg 150/70? Egy perc sem telt a mérések között.

Legjobb válasz: 2 kar között szokott eltérés lenni, bár talán nem ekkora. Viszont a bal karon (csuklón) kell(ene) inkább mérni.

2 kar között szokott eltérés lenni, bár talán nem ekkora. Viszont a bal karon (csuklón) kell(ene) inkább mérni.
Csak egy oldalon mérjünk! A jobb és bal karon mért értékek eltérõek lehetnek. A vérnyomást általában a bal karon mérjük, de ha a jobbon magasabb értékeket kapunk, akkor ott ellenõrizzük rendszeresen. Mérés elõtt lazítsunk!A lazítás csökkenti az értékeket, ezért a mérés elõtt kapcsolódjunk ki öt percre, de ha ezt megelõzõen stresszes állapotban voltunk, hagyjunk magunknak ennél több idõt. http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/hea..
5 percet kell várni 2 mérés között, a vétnyomásmérõ miatt!!!
A kérdező hozzászólása: higanyos vérnyomásmérövel mérte a belgyogyász.

Van egy Renault 19-em. Az miért van az hogy a bal oldali első keréknél a felni forró és a kerékcsavarok is? Az elején furcsa nyekergő hangot adott de abba hagyta és égett fék illat nem volt. Mi lehet a hiba oka.

fékre gondolok de jobb első keréknél nem volt olyan meleg a felni.A bal oldali kerékre jellemző ,hogy mindig rászorulnak a csavarok.

Legjobb válasz: Még valami.Azt tudom,hogy fékezés hatására melegedhet a felni de akkor miért csak az egyik oldalon forró.

A kérdező hozzászólása: Még valami.Azt tudom, hogy fékezés hatására melegedhet a felni de akkor miért csak az egyik oldalon forró.
Mert szorul a fék bal oldalt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.Sejtettem csak nem tom miért mert az elõzõ úton nem volt semmi gond.És ezt egyszerûen megjavítható otthon?
Hát ha vannak szerszámaid hozzá akkor lehetséges.

Miért van az hogy a bal mellemből valami sárga váladék folyik vagy talán anyatej lenne?

3 napja eshettem teherbe körülbelül, és ma megnéztem a bal mellemet abból valami sárga folyt ki , de a jobb mellemb?l is csak abból nem annyira intenziven volt mint a másikból. Szerintetek lehetek ez már terhesség?

Legjobb válasz: Anyám Borogas!

Anyám Borogas!
A kérdező hozzászólása: Ok köszi, csak azért mert korábban ilyen nem történt még velem és 1 kicsit megijedtem!
Nincs mit. Szerintem menj el dokihoz és nézesd meg a hormonokat.
Ezt végig se birom olvasni nem tudom edig mit irtak de ha terhes vagy ha nem 3 napos "terheség" nincs, se jelei, semmi, az a baba még ha ott is van még be sem ágyazodott a méhedben valahol a petefészkedben készülödik utjára. majd ha 2-3 hét mulva be ágyazodik és lesz vérzésed egy kicsi vagy semmi, akkor rá még 1-2 hétre lehetsz roszul de tejed nem lesz. Maximum a 36. hét után de nagyon nem valoszinû. Hiszen szülés után is van akinek 3 napal indul meg a tej!
Hát azért nem egészen:) Nekem mindhárom terhességnél már 8 hetesen folydogált az elõtej.
Magas a prolaktin szinted.Menj orvoshoz! Így nem is fogsz teherbe esni:-( 8hkm
Ha még nem szoptattál, akkor nem lehet anyatej!
A kérdező hozzászólása: Hát most nem szoptatok de már szoptattam kisbabát, csak az nem most volt ! És a terhességnél is nagyon korai lenne , ezért kérdeztem mi lehet ez.
16-os válaszoló mondott jót: magas a prolaktinod! Így nem lesz kisbabád!
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokra van szükségem :( Egyébként nem hiszem hogy ezzel ki lettem segitve én sem kérdezem te hány éves vagy ....
Ha 3 napja volt az aktus, akkor még be sem ágyazódott. Talán majd 2 hét múlva mondhatod magad terhesnek, ha összejött egyáltalán. A váladékozás utalhat esetleg hormonproblémára is...
A kérdező hozzászólása: Úgy értem ez már a terhesség jele lenne?
3 napja volt az aktus, vagy hogy érted? Mert akkor még nem lehet a terhességtõl, hacsak nem estél korábban teherbe. Egyébként a sárgás váladék az elõtej.
A kérdező hozzászólása: Csak arra volnék kiváncsi hogy mi lehet ez a mellembõl:(
a hülyeség határtalan komolyan mondom!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen 3 napja volt az aktus korábban nem eshettem teherbe.
A kérdező hozzászólása: Akkor ha nem az mitõl lehet?
hát biztos a sok okosság most jön ki . hány éves vagy? 14?ha több akkor meg...hát inkább hallgathattál volna
A kérdező hozzászólása: A hülyeség határtalan cim szó ne tudom te mire gyanakodnál mi lehet az mikor korábban nem eshettem teherbe, vagy talán beteg lehetek?
A kérdező hozzászólása: Igazatok volt tényleg megjött ma a menszeszem nincs baba!

Már sokadik reggel úgy ébredek, hogy a bal lábamon az újjaimat beszorítom, miért?

Nem er?sen, görcsösen, de dehúzva van, amikor ébredek és gondolom egész este, mert reggel fáj egy kicsit.

Miért van az, hogy a bal hangszóróból is a jobb sáv szól?

Az erõsítõvel lehet a baj?

Legjobb válasz: Az összes hangkábel gyári, vagy van esetleg házilag forrasztott csatlakozó is rajtuk?

Az összes hangkábel gyári, vagy van esetleg házilag forrasztott csatlakozó is rajtuk?
elsõ körben kábel gond lehet és feltétel a sztereo erõsítõ, sztereo jellel, sztereo kábelekkel.
A kérdező hozzászólása: Van házilag készített csatlakozó a hangszóróknál. A bemenõ jellel lehet a gond? Csak egy piros jack van bedugva a négy bemenet egyikébe és rögtön szól mindenhonnan a jobb. Az erõsítõ pedig így néz ki: http://img13.aprod.hu/images_aprodhu/22110323_2_644x461_elad..
A kérdező hozzászólása: Kábelhiba volt.

Miért van az, hogy a bal hónaljam mindig nagyon büdös a jobb hónaljamon pedig semmi az égvilágon nem érződik?

használok golyós dezodort és normálisan kenem el

Legjobb válasz: értelmes emberek írjanak! Láttam, hogy már valkai feltett egy ilyen kérdést csak neki jobb oldalt, mert hogy többet használja a kezét. viszont én is jobbkezes vagyok

A kérdező hozzászólása: értelmes emberek írjanak! Láttam, hogy már valkai feltett egy ilyen kérdést csak neki jobb oldalt, mert hogy többet használja a kezét. viszont én is jobbkezes vagyok
ööö h miért lehet ez azt nem tudom, de kiváncsi vagyok rá, velem is ez van :/
velem is xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!