Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy a (17101 db)

Ti is azt érzitek, hogy a mai világban 30 éves kor alatt szinte magyarázkodni kell, hogy miért is akarunk babát vállalni, miért szülünk gyereket?

Sõt, lassan már egy 30 év körüli nõ is korán szül. Nem vitaindító kérdést szeretnék, csak választ, hogy más is ezt tapasztalja-e. Nekünk még nincs babánk, 24 éves vagyok, de két éven belül szeretnénk, ami sokak szemében a kor miatt "hûdemarha" korán van. Szerintetek mi lesz ebbõl még 20-30 év múlva?

Legjobb válasz: Tapasztalatom szerint ennél is jobban kikapnak azok, akik nem akarnak egyáltalán. Nem kell magyarázkodnod egyébként senkinek.

23 éves vagyok, a fiam 2 éves múlt. Meglepi baba volt, de teszek mindenki véleményére. Mindenkinek a magánügye úgy gondolom, h ki mikor szül/vállal gyereket. És igenis, büszke vagyok arra, h ilyen fiatalon lettem anya!!!
Te kihez beszélsz most? Amúgy nem tudom miért lett ebbõl ilyen nagy vita, lehet vitatkozni, de felesleges senki nem ítélte el aki 30 felett szült, simán néhány tény miatt nem a legideálisabb, ellenben aki 30 alatt szült az itt is megkapta, hogy biztos felelõtlen volt és az anyjánál, most komoly mi a biztosíték arra, hogy 40 éves anyuka jobb anyagi helyzetben van, mint egy 25 éves? semmi
anyád 30 felett szült, azért lettél ilyen?
Hajaj megint jönnek az anyatigrisek, de tény egészség szempontjából 30 felett szülni az ELSÕT kiemeltem hátha már végre felfogjátok, azért, mert hiába egészséges az anya a teste a génállomány a petesejtjei öregednek, ezért is érdemes az elsõ 30 alatt, és egyátalán szülni 35 alatt
Mert akkor mit akarsz??? Ha orvos genetikus válasza nem jó, meg a statisztika sem, akkor mibõl tájékozódsz, a Kiskegyedbõl???
Na errõl ennyit utolsó, inkább ne írj többet.
Nem kell belinkelni semmit, kérdezd meg akármelyik nõgyógyászt, genetikust.
Kettõ gyerekem született 30 éves korom alatt. Egy felette: 33 éves voltam. Nem érzem, hogy öreg voltam a szüléshez:) Miért rosszabb szülni 33 évesen, mint 23 évesen?! Nem kellett magyarázkodnom egyik esetben sem, mert szerintem úgy kb. 40-42 éves korig simán belefér, a lényeg az anya egészségi állapota.
21: belinkeled ezt a tanulmányt?
*az anyjánál lakik
"Nem kell belinkelni semmit, kérdezd meg akármelyik nõgyógyászt, genetikus" Tessék nem akármelyik nõgyógyász vagy genetikus hanem maga Czeizer Endre beszél a 30-35 feletti gyerekvállalás elõnyeirõl [link]
Kérdezõ látod itt mi folyik, bár nekem mindegy tõlem szüljenek a 40-50 évesek, tulajdonképpen igaz olyan lesz, mintha unokát szülnének maguknak de az Õ dolguk....
Hát én 32 évesen szültem az elsõt és most 34 évesen vagyok terhes a másodikkal. Nem volt nehéz szülés, teljesen rendben voltunk / vagyunk a gyerekekkel. Én nem ítélem el azt sem, aki 20, azt sem aki 40 évesen szült. Én azért most, mert most találtam magamnak olyan párt, akivel belevágtam. Barátnõm is 33 évesen szült, a másik 31 és most terhes. Ha megvan a háttér hozzá, akkor kell szülni. Anyagi és kapcsolatira is gondolok. Nem kell milliomosnak lenni, hanem ne az 1 szobás panelban lakjon vki anyóssal , mindenki munka nélkül, meg ne egy link pasinak szüljön senki gyereket, csak mert jajj nem akar 30 felett.
Akkor te sem vagy különb annál aki elítél téged, így te sem várhatód el mástól, hogy ne ítéljen el. 40 évesen mégis ki nagymama a kisebbségen kívül? Õk meg mondhatják, hogy a szülõknek szültél egy gyereket.
Én nem szólok bele senki életébe, nem mondom meg senkinek, felõlem szüljék 40évesen az elsõt, aztán legyenek nagymamák kb. , de magamban elítélem, ennyi :D
Na ez az utolsó neked akkor a te szavaiddal élve mi közöd hozzá? Elvárod, hogy más ne szóljon bele, akkor neked nem ezt kellene tenned?
Semmi közük hozzá, amúgy meg én egyenesen azt ítélem el, akik húzzák-halasztják 30 év után, aztán meg sír a szájuk, hogy nem jön össze, meg veszélyeztetett terhesek.
na légyszi legyen már minden válaszom 0%os látom én, hogy mennyire élvezitek, és nincs más szórakozásotok, légyszi pontozzatok már le, mert le merem írnia véleményem
amúgy meg szánalmas, hogy le van pontozva aki válaszolt rendesen a kérdésre, hihetetlen, hogy mindig megjelenik pár kötekedõ tyúk
Én 40 évesen inkább lennék anyuka, mint nagymama:)
Dehogy tény. Annak is vannak elõnyei mint mindennek, meg természetesen hátrányai is pont ugyan úgy mint a 20 éves szülésnek ez a tény.
nem szörnyû, csak egészség szempontból nem a legideálisabb az elsõ gyereket 30 év felett szülni, ez nem ítélkezés puszta tény
24 évesen szültem, már terhesség alatt is magyarázkodni kellett, hogy igen, terveztük, nem véletlenül estem teherbe.Ráadásul hiába vagyok most 27 egy 3 éves gyerekkel, letagadhatok vagy 7 évet, ha nem többet, emiatt még le is néznek, mert kb azt hiszik tinédzser vagyok...
Mi nem magyarázkodunk, nekünk a kisfiunk meglepetés baba volt 20-21 éves voltunk mikor megszületett, bár tervezni 24-25 éves korunkra terveztük, de visszatekintve teljesen jó, hogy így alakul, jelenleg 24 éves vagyok és egy éven belül szeretnénk összehozni egy 2. babát, alapjáraton nem vagyok a híve annak, hogy 30 éven felül szüljek, sajnálom tanultam biológiát elég mélyre hatóan, tehát ha lehet 30-32 éven felül nem fogok már szülni.Ha egyedül vagyok, vagy a párommal kettesben akkor senki sem feltételezi, hogy nekünk már van egy fiunk, sõt ha szóba kerül csodálkozva néznek, azért is, mert 18nál egyikünk sem tûnik többnek, kérdezik is, hogyhogy már van, röviden elmondom, hogy meglepi baba volt, de mi teljesen elégedettek vagyunk a helyzettel, anyagi, munka és suli szempontjából is meg tudtuk oldani, én pl jövõhónapban államvizsgázom.Engem csak az zavar, hogy bárhova megyek az anyukák többsége kb legalább egy 10 évvel idõsebb és abszolút nincs közös témánk.
én sem szülnék 30 fölött. 25 vagyok, a tesót várjuk. mindenki hüledezik, h. "hááát, ha így sikerült..." hát nem így sikerült, így TERVEZTÜK!
Miert kellett az utolso valaszadot lepontozni? De a kerdesre valaszolva abszolut nem erzem, sot mindig mondjak hogy de jo nekunk, irigyelnek hogy fiatal szulo vagyok :-) Szerintem ez emberfuggo ki hogy iteli meg.
Nem hinném, hogy így van. Szerintem 30 fölött már nem jó szülni. Nekem azért lett csak egy gyerekem mert 30ig nem jött össze a tesó, én ennél idõsebben már nem szülnék.
Én egyáltalán nem látom ezt. Nekem kapcsolatom sincs de azt hajtják mikkor lesz gyerekem pedig csak 25 vagyok. "Szerintetek mi lesz ebbõl még 20-30 év múlva?" Mármint ezt, hogy érted? Most is szülnek 18-20 évesen meg régen is. Mint ahogy szültek régen is 30 felett. Anyu nálunk pl 32 évesen szült elõször és az már lassan 30 éve volt. Vigyáz ha te elvárod, hogy ne ítéljenek el, akkor neked sem szabad azt aki máshogy gondolja, mert különben te sem várható el tõle.
30 alatt vagyok. Nekünk már megvan a baba. Nyugi, most meg azért kell magyarázkodnom hogy miért nincs még kistesó.... Állandóan idegenek is ezzel jönnek, ha meglátnak babával. Mindig megtalálnak valamivel, és mindenki jobban tudja mint te életkortól függetlenül. 30 felett meg tuti azzal jönnek, hogy már öreg vagy, siess, ketyeg a biológiai óra. Ilyesmikkel minden nõt sztem csesztetnek 40 éves korig.
Szerintem annak van korán aki "csupasz seggel" akar gyereket szülni, tök mindegy hány éves.Én is 24 vagyok, 3 hónapos a babám, de senki nem mondta, hogy korán lenne és köze sincs hozzá senkinek.
mert a 90%-a becsúszott, jaj nem vettem be 1 bogyót, nem húztunk gumit, kutyapózban nem lehetsz terhes - terhesség szóval a legtöbb ahhoz is buta, hogy védekezzen, de nekik a legnagyobb a pofájuk, hogy õk szültek, a többi nõ selejt aztán lehet menni anyukához haza a gyerekszobába 3an :)
Szerintem meg féltékeny vagy utolsó...orvosok a megmondhatója, hogy 30 év alatt ideális szülni, több okból is.Ne hogy már a legtöbb 30-ast a szülei tartsanak el, vagy ha te így látod akkor elég rossz környezetbõl jöhetsz.
ja bocs hogy én azt látom hogy 26-27 évesen hazaköltöznek a kölyökkel, mert a minimálbérbõl+gyesbõl nehéz megélni, de szülni tudnak, ha már máshoz nem értenek
Most nem azért de itt is többen leírtátok milyen szörnyû 30 felett szülni, kérdezõnek még gyereke sincs de már ítélkezik utolsó mondatával, akkor mirõl is beszélünk? Aki akar szüljön 20 évesen aki akar meg 30 évese, neki kell felnevelni és vállalni a dolgot nem nekünk.
Szerintem ritka kivétellel senki nem nézi le azért a többit, mert nem szült, lehet van néhány ilyen értelem, de eleve az emberek között vannak ilyenek, amúgy butaság azért verni bárkinek is a mellét mert szült egy gyereket, de emellett az is ostobaság, hogy egy kalap alá kell venni aki 20on évesen már anyuka lesz, az biztos felelõtlen meg a szüleivel él, szorgalmas , értelmes ember átgondolja jól mit szeretne kihozza a legjobbat az adott szituációból
nem vagyok irigy én is megtehetném hogy szülök, max megyek haza a gyerekszobámban párommal+bébivel csak tudod õk azok akik lenéznek mindenki mást, mert õk bezzeg szültek, a többi meg mind barom, aki nem így csinálja
Hát pedig a rosszindulatú megjegyzéseid arra utalnak irigykedsz, hogy másnak már van gyereke teljesen, azért mert a környezetedben van 1-2 rossz példa rögtön már mindenki olyan, gratulálok, "felnõtt" gondolkodás, furcsa én is 24 vagyok de én felnõttként is gondolkodom
Akkor legyen jó példa is elõtted: 27 év, pár, 1 db gyerek, saját hitelmentes 120 nm2-es családi ház, autó (még minimális hitellel) jó kereset.Mondjuk mindig is tudtam, hogy mázlista egy ember vagyok ;)
Egy darab ismerõsöm nincs aki a szüleivel élne és a párjával, családjával (27 vagyok) a legtöbbnek saját háza, lakása van esetleg albérlete, és nem minimálbérbõl élnek. Mondjuk inkább élnék a szüleimnél, minthogy 35-40 évesen azon keseregjek, hogy nincsen gyerekem, mert hülye voltam.De szerencsére a többség meg tudja oldani az ideális körülményeket, és még a családot is :) aki meg nem azt õszintén sajnálom.
talált:) 24 vagyok, párom van, gyerek még nincs (még pár év) igen irigy vagyok azokra, akik a semmire szülnek, és költöznek vissza a szülõkhöz és 10an laknak 60nm2-en talán én tehetek róla, hogy én ezt látom? igen, egyik pár 25-27 gyerek becsúszott, irány anyós másik pár, csaj 23, pasi 227, , becsúszott (csaj átvágta), no lóvé, irány anyós
65%os te egy befásult nõ vagy aki közelít a 40 felé de még se gyereke se férje, se pénze? mert kb így beszélsz, nem tudom az én ismerõsi körömben 21-28 évesek jó anyagi helyzettel külön élnek a szülõktõl, a gyerekkel jó kapcsolatban tehát nem tudom te hol élsz de azért a 26-27 évesek szülõnél lakása nem túl gyakori
Tapasztalatom szerint ennél is jobban kikapnak azok, akik nem akarnak egyáltalán. Nem kell magyarázkodnod egyébként senkinek.

Tegnap hajnalban azt álmodtam, hogy a párommal szeretkeztem! :D Miért? TÖBBI LENT.

Na szóval!:Tegnap hajnalban azt álmodtam,hogy a párommal,akivel együtt lakom már lassan egy éve,és két éve tart a kapcsolatunk,(de most nem jó a kapcsolatunk,se veled,se nélküled viszony van jelenleg köztünk,nem foglalkozunk egymással,-mert sokat veszekedtünk a két év alatt,és változnom kell),szeretkeztünk itthon az el?térben a hideg k?padlón,-és az sem érdekelt minket,hogy hideg a padló,jó sokáig csókolóztunk meg szeretkeztünk!És nyár volt!

Legjobb válasz: Vajon miért? Mert álmodban az általad megélt eseményekbõl összerakott képek jelenek meg.

Vajon miért? Mert álmodban az általad megélt eseményekbõl összerakott képek jelenek meg.
Mert [email protected] akarsz!
Meg akarsz változni.
se veled se nélküled kapcsolat... miért? a szexuális életetek rendben volt? nem emiatt van zátonyon a kapcsolatotok?
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló:Nem kérek az ócsárolásodból, jó? ;p pfff. ...
A kérdező hozzászólása: Harmadik válaszoló:Nem tudom miért ezt írtad, de az biztos, hogy meg akarok változni, -és meg is fogok! Amit egyébként már el is kezdtem!!.., -és nagyon jó úton járunk!!
A kérdező hozzászólása: 4.-NEK!:Eddig!, , ..Jelzem, csak eddig volt rossz a kapcsolatunk, de már minden rendben van!Igen, rendben volt, persze, -miért mi baj lenne vele, amikor még fiatalok vagyunk??!Õ 32 lesz, én 21 vagyok!:) nem emiatt volt rossz, hanem tök hülyeségeken volt veszekedés, de már semmi baj nincs!:) (Y)
Egyszerûen fogalmazva, baszhatnékod van! Ha valaki más jutott volna álmodban eszedbe, akkor azzal csináltad volna!

Egyre több olyan kérdést olvasok itt, ahol a nők fel vannak azon háborodva, hogy a párjuk maszturbál. Miért? Miért zavar ez titeket?

Félreértés ne essék, én is n? vagyok. Soha nem volt azzal problémám, ha a párom maszturbált. Én is maszturbáltam mindegyik kapcsolatom alatt a partnerem mellett. És nem, szerintem ez nem megcsalás és nem hiszem, hogy ebben bármi rossz is lenne. Úgy gondolom, hogy minden embernek, n?nek is és férfinek is egyaránt szüksége van olyan pillanatokra, amikor egyedül van és csak a saját élvezete a fontos, amikor nem kell a másikra figyelni. Nem tudom, hogy ez miatt miért kell a n?knek (mert férfitól még nem hallottam/olvastam) problémáznia. Ráadásul olyat is olvastam, hogy a n? nem elégíti ki különböz? okokból kifolyólag a férfit és aztán megsért?dik, ha a férfi maszturbál. Miért? Önértékelési gondok, féltékenység, önbizalomhiány?

Legjobb válasz: nem tudom miért akadnak ki ezen.Hiszen nem mindig lehet szexelni,pettingelni.Na meg néha jó is amikor saját magunkkal foglalkozunk

3. Igen férfi vagyok. én azt nem értem még, hogy mi baj a szopással.semmi megalázó nincs benne.de van aki elvárja a nyalást. ez kölcsönös dolog, és a hálószoba titka marad....
Ezt a kérdést én is feltettem már.. de most ez mindegy, nem ez téma :) Az a véleményem egyébként, hogy ha más probléma nincs a kapcsolatban, egy kiegyensúlyozott és õszinte kapcsolatról van szó, akkor az önmagában, hogy a felek alkalomadtán maszturbálnak, nem jelenthet gondot.
Érdekes, az én barátnõm fordítva van ezzel.Õ kifejezetten kéri, hogy maszturbáljak és nézni is szereti.Engem is izgat amint õ masztizik.
nem tudom miért akadnak ki ezen.Hiszen nem mindig lehet szexelni, pettingelni.Na meg néha jó is amikor saját magunkkal foglalkozunk
Engem az zavar, hogy ha olyan "nõkre" veri, amilyen én nem vagyok és sosem lehetek és emellett még a szex is kevés.
Én is nõ vagyok , és egyet értek veled! Az önkielégtésben nincsen semmi gáz. Szerintem azok a nõk, akik ezért féltékenykednek, önértékelés problémákkal küzdenek, hisztisek és önzõk. De ez csak az én véleményem, mielõtt valaki megsértõdne :D
De jó, hogy nekem nincs barátnõm! Kedvemre verhtem a farkam egész nap! ^^
Lehet hogy ha a nö meg adnana a ferfinek mindent amire vagyik meg hetente tobb sex akkor lehet nem fojamodnanak oda, nekem eddig kapcsolatba nem kelett magamhoz nyulnom maxx mikor a baratnöm nezni akarta :) .... 24 F
Ha ez nektek nem okoz gondot, akkor miért foglalkozol vele? Nem hiszem, hogy a párom maszturbál, de engem egyáltalán nem zavarna. Ha együtt vagyunk, akkor is szokta izgatni magát, sokszor orgazmusig és én ezt nagyon élvezem. Õ többször el tud élvezni egymás után, miért ne tegye? Én szoktam egyedül, nem értem miért gond ez? Lehet, hogy ha rajtakapna, nem értené miért van rá szükségem, mert õ más beállítottságú, de nem hiszem, hogy gondot okozna, sõt szerintem valójában tudja, csak egyszerûen nem is foglalkozunk vele. Elõfordul, hogy néha elõtte kielégítem magam, ez tök természetes nálunk.
Egyszer rányitottam: -Te maszturbálsz??? Hogy képzeled??? Hátranézett ilyen rajtakapottan, mire én azt mondtam. Azonnal add ide, vagy elveszem! Azt mondta: Igen, anyu..-és odaadta.:) :D Félretéve ezt a kis történetet, semmi bajom nincs azzal, hogy a férjem maszturbál. Én is szoktam, mindamellett rendszeres és kielégítõ szexuális életünk van. Aki amellett maszturbál, hogy nincs rendszeres szexuális élete, mélyedjen magába, hogy vajon a férje miért a saját kezét részesíti elõnyben nála.
A kérdező hozzászólása: Azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi voltam, hogy mit gondolnak mások. De, mint úgy általában, pont az érintett személyek nem válaszolnak...
Ez nekem nem probléma! Mi teljesen nyitottak vagyunk egymás elõtt, nálunk az egymás elõtti maszturbálás is szerepet játszik. Bár eleinte nehézkes volt rávenni a párom, mert 15 évig házas volt és hozzá volt szokva az , , este, sötétben, misszionárius póz azt slussz passz, , !Szerintem tök jó ha nincsenek ilyesmi problémák...
Szóval! Engem MOST zavar! Az elõzõ kapcs.ban nem érdekelt. Sokat szexeltünk, neki még több kellett, hát tegye. A jelenlegi párommal azért zavar, m nekem kevés a heti 1-2 szex(néha még ennyi sincs). Megmtam neki, h ez így nem ok. Még õ támadott, h mert én nem kezdeményezek! De 90%ban én kezdeményezek!!!! És nõ vok, bocsi, de jó azt érezni, h kellek neki, nem pedig azt, h jól v drágám, ha ennyire akarod, itt vok. Na, ezért nem bírom elviselni néha ha kiveri magának.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, mondjuk ez érthetõ, de szerintem jobb, ha szakítasz vele, ha ennyire más az igényetek.
Én nagyon szeretem. És ha meglátom, be kell fejeznem, amit elkezdett. :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó, teljesen egyetértek veled. :)
a nõk azon is kifagynak ha a pasijuknak feláll egy másik nõre, pedig ez sem gáz, a pasik ilyenek! mások mint mi! sok nõ még azt is tudni akarja mirõl fantáziál a párjuk- a szemét!!! :) - és mit gondol szex közben meg mit álmodik!!! ezek az igazi hárpiák, akiik mindenben uralkodni akarnak a pasik felett. de jó nekem h én nem vagyok ilyen! meg a férjemnek is :P
"Egyre több olyan kérdést olvasok itt, ahol a nõk fel vannak azon háborodva, hogy a párjuk maszturbál. Miért?" Mert nem jut el az agyukig hogy egy férfinak mások az ilyen igényei mint egy nõnek (gyakrabban kell nekik a kielégülés - persze vannak kivételek). De persze ha a férfi közeledik hozzá akkor "már megint csak arra gondolsz". Mindig könnyebb az embernek a másikat disznónak beállítani aki csak azt akarja minthogy magába nézzen hogy õ miért nem akarja szinte soha.
Engem nem zavar :) Nem mindig van rá lehetõségünk, hogy együtt legyünk, ezért nyugodtan csinálja :) Sõt volt ugy, hogy nem sokkal elõtte verte ki, hogy együtt voltunk és még tovább is birta mint szokta és jobb volt az átlagnál :)
Ha a maszturbálást nem tartja fontosabbnak a szexnél, akkor semmi gond nincs. Egyébként az elõzõ barátnõmmel egymás elõtt maszturbáltunk, és szerintem az qrva jó :-) 24/F
A kérdező hozzászólása: 7: Akkor miért is van veled? Szerintem nem azokra a lányokra veri, hanem magára a folyamatra (szex).
A kérdező hozzászólása: 3: Te gondolom férfi vagy, de egyetértek veled.
A kérdező hozzászólása: :D
09-03 13:54 egyet értünk, ez engem is kiborit, nö létemre! Nem értem az ilyen nöket, esküszöm!:D Nàlunk ont fordiva van, én vagyok a hevesebb fél:) Az, hogy pàrom néha magànak csinàlja, nem zavar, kell a kielégülés, nem vàrhat mndig türelmesen, teljesen normàlis! Egy jo orgazmus utàn jobban érzi magàt ö is:)

Míért hiszik azt sokan, hogy a tűzoltók semmit sem csinálnak? Miért nem becsülik meg őket?

Mostanában, amikor felvetették, hogy a rendvédelmiseknek(köztük a t?zoltóknak) felemelik a nyugdíjkorhatárt, sokan helyeselték, mert "a t?zoltók semmit sem csinálnak, egész nap csak kártyáznak, pihennek, és napi két riasztásra kimennek". Hát ez egy iszonyú baromság. Ha valaki szerint napi háromoltáson vesznek részt, akkor annak elmondom, hogy: -A közúti baleseteknél az él? embereket, és a hullákat ?k szedik ki a kocsikból. A kedves fikázók vállalkoznának arra, hogy széttrancsírozott hullákat mentsenek ki kocsikból? -Természeti katasztrófák idején a katonákkal együtt ?k mentik az embereket, pakolják a zsákokat, viszik az ellátmányt az embereknek. -Ha vízihullát találnak, ?k szedik ki a vízb?l. a kedves t?zoltókat fikázók vajon megcsinálják-e? -Ha felgyullad a házad, a?k mentenek ki az ég? házból kockáztatva a saját életüket. -Ha felrobban pl egy atomer?m?, ?k mennek oda oltani. És nem nyavajoghatnak, hogy ?k nem fognak olyan radioaktív környezetbe bemenni.(Csernobilnál pl. két óra alatt 150 t?zoltó halt meg). -A t?zoltókocsikat, töml?ket, és egyéb eszközöket ?k tartják karban. -Nap mint nap az életüket kockáztatják másokért, önként. És ?k nem sztrájkolhatnak, mint a taxisok, vagy bkv-sok, mert törvényileg tiltva van. Nap, mint nap hatalmas stressznek vannak kitéve, olyan dolgokat látnak, amiket más még filmen sem lát.(szétégett , darabokra szakadt emberek, kisgyerekek, stb.) Az egészségük súlyos mértékben károsodhat, és sokkal hamarabb elhasználódik a testük, mint egy átlagembernek. És mindezt havi 90 ezer forintért. Ha valaki nem becsüli meg a t?zoltókat, az megérdemelné, hogy csak egyszer találkozzon velük szolgálat közben, aztán majd gondolja végig, hogy tégyleg annyira semmittev?k-e.

Legjobb válasz: én sosem hallottam ilyenrõl, hogy valaki lenézné õket.

én sosem hallottam ilyenrõl, hogy valaki lenézné õket.
Itt igazából, sajnos nem arról van szó, hogy valaki lenézné a tûzoltókat, hanem sajnos egy népbetegségrõl van szó, ez azt jelenti, ha nekem szar, neked is legyen az. Azért mondják az emberek, hogy tetszik nekik, ha felemelik a tûzoltók, rendõrök nyugdíjkorhatárát, mert tudják, hogy ma már senki sem lesz igazán nyugdíjas aki nem takarít meg és aki ezt nem teheti meg, annak az maradt, hogyha másokon látja hogy neki is szar, akkor ezzel jobb lesz neki. Sajnos amíg az emberek ezen "csámcsognak", addig csendben megfelezték a táppénz maximumát, ha valaki ma keres 500e Ft-ot és táppénzre kerül, akkor maximum 150e Ft-ot fog kapni. Sajnos a szociális háló széthullik, de ez minden országban így van, sajnos hozzánk most ért el a változás. Megnyugtatásul, nem a tûzoltók ellen irányulnak ezek a dolgok. Sõt tisztelet nektek.
Én nagyon tisztelem õket!!! De sajnos ismerek olyan embereket akik azt mondják, hogy nem normálisak és h nagyképû szoknyapecérek stb...de sztem ezekben az emberekben bõven van irigység is...

1. Az helyes, hogy a férjem gyakran ad az édesanyjának igazat még akkor is, ha nincs igaza? 2. Miért viselkednek úgy az anyósok, hogy a menyüket nehezen fogadják el?

Legjobb válasz: Miért nem fogadják el a menyek az anyósukat? Miért hiszik, ha bármit mond, akkor az rosszindulat? Legalább annyi rossz meny van, mint anyós.

Miért nem fogadják el a menyek az anyósukat? Miért hiszik, ha bármit mond, akkor az rosszindulat? Legalább annyi rossz meny van, mint anyós.
Ezek jó kérdések, valószínûleg mindig is anyuci pici fia marad. 2, az én párom anyja ugy kezdte hogy az ex jobb volt ( 3x csalta meg fél év alatt). Én 3 éve vagyok vele és egyszer sem léptem félre. Sajnos ez jutott, amig nem kell az anyjával laknom addig nincs baj!
1. Nem helyes, de azt mutatja, hogy tiszteli az anyjat (de akkor nem tisztel teged vagy azt akinek eppen igaza van?) es nem akarja megbantani meg akkor sem ha epp nincs igaza. 2. Azert, mert eddig o volt az egyetlen no a fia eleteben es eleg nehez ezt feladni es azt elfogadni, hogy a pici fia mas not engedett be az eletebe. Talan ugy erzi, hogy a menye ki akarja turni ot vagy el akarja sajatitani a fiat aki eddig mindig mellette volt es mostantol csak nagyon ritkan fogja latni. Alltalaban ezek a leggyakoribb indokok, de sok mas is lehet (pl. anyos vagy meny egy harpia) (Nem vagyok anyos)
07:42: Azért te vagy a gonosz meny, mert elszakiod a pici fiától az anyucikáját.Inkább mentél volna egyedül külföldre, párod hazaköltözik anyucihoz, te meg csak küldd a pénzt.Karácsonykor meglátogathatod, illetve nyáron párod anyucival karöltve kimegy nyaralni hozzád. Na ekkor lennél jó meny. Viccet félretéve, iszonyat amire egy egy fiús anya képes, nekem is kijutott, de legjobb megoldás, ha átnézel felette, had mondja, nekem kb 1 év alatt megunta hogy ténylegesen semmit nem reagáltunk rá.
Az én férjem is ilyen volt, néha még most is ilyen, de már szerencsére kezd leszokni róla. Egyszerû hét év és két gyerek után ráuntam hogy anyucinak mindig igaza van. Közöltem vele vagy meghúzza a határt és felnõtt családos emberként nem pedig anyuka pici fiaként viselkedik, vagy össze csomagol és haza költözik anyu szoknyája mellé, és csak láthatáskor lehet a gyerekeivel, meg fizetheti a gyerek tartást. Lehet hogy az anyja de te meg a felesége vagy vannak jogaid, ne hagyd magad. Elég az anyósok elnyomásából, elég a gyáva férfiakból.

Fiuk! Ha azt mondjátok, hogy a kedves, érzékeny, aranyos lányokat szeretitek akkor miért b*nkó, ri*ancokat keresitek?

Legjobb válasz: Lányok! Ha azt mondjátok, hogy az értelmes, intelligens, hûséges, titeket tisztelõ srácokat szeretitek, akkor miért a bunkó köcsögökre buktok? 23L -.-

Lányok! Ha azt mondjátok, hogy az értelmes, intelligens, hûséges, titeket tisztelõ srácokat szeretitek, akkor miért a bunkó köcsögökre buktok? 23L -.-
Én a kedves lányokat keresném, de õk meg olyan félénkek, hogy elzárkóznak mindentõl és mindenkitõl. És ne féljenek a szextõl, az is az élet része!
Nem kell általánosítani a dolgot.. Én pl kerülöm õket.
én is így jártam, mint a kérdezo, ugyhogy nem kell itt nyomni ezt a kedves srác vagyok, de zt a lányok nem értékelik.rohej!
Csak azt lehet átverni, aki hagyja magát. A szex két ember döntése.
Azon is el kellene gondolkodni, hogy ha már nem 1 ilyen pasi b*szta át a csajt/csajokat akkor ott a csajjal is gond van. Õ, csakis Õ az aki igent mond és belemegy bérmibe is. Õ vele is lehet gond. sokan túl naivak.
A kérdező hozzászólása: Kb. fél éve jártam a lugutóbbi pasimmal. Fél év után lefeküdtünk aztán rajta kaptam, hogy egy szôke p*csával csinálja. Ez nem hiszem, hogy azért lenne mert mindenbe belemegyek. Ja! Aztán még ô szakított velem.
Hány éves vagy, Kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: 26. De ez nem lényeg.
azok a kedves lányok akiknek kellek vagy prûdek vagy nem tetszenek stb. a ribik meg néha kezdeményeznek volt hogy bevállaltam vmelyiket de aztán gyorsan le is léptem, nem bírtam tovább
Lányok! Ha azt mondjátok hogy kedves, megértõ, szeretõ pasi kell nektek, miért a pénzes sportkocsis kigyúrt tapló türhõ tinókat keresitek? Errõl pedig ennyit, ide egy pontot kérek.
.
x
Mert csak duma:) nem kell nekik a jó:)
Én még olyat nem láttam, hogy szolídabb srác kapott volna esélyt.
A kérdező hozzászólása: Nem minden lánynak kellenek az izomagyu, "szexy" fiuk! Eddig egy fium se volt az a nagy görögisten de még azok is nagy bunkók voltak akik csak a lukra mennek. És nem én vagyok az egyetlen akit így átbasznak az úgynevezet kedves srácok.
féltékenyek vagyunk?? :)
"Lényeges hogy egy kedves és érzõ srác nem fog úgy kinézni mind egy izomagyú bunkó pasi." Pacsi!
Mert a csillaggal cenzúrázó lányok iq -ja jelentõsen kevesebb, mint a nem csillaggal cenzúrázó lányoké. Lásd egy imént feltett elõbbi kérdésnél is.. Na ez pont olyan általánosítás, mint amit te csinálsz.
Ez nem igaz rám, mivel egy bunkó ribinek nem jönnék be, és õ sem nekem :)
A kérdező hozzászólása: Bocsánat. Tisztelet a kivételnek.
Mert nektek a páva cica fiuk kellenek tán azért ?
Én is a kedveseket keresem, csak azok egy kicsit zárkózottak. :(
ez csak duma.nem szeretik ezeket a lányokat!
A kérdező hozzászólása: Én is kezdem ezt hinni.
Kedves kérdezõ, neked mint a nõk 99%-nak nyílván a bunkó kihaénnem srácok kellenek, egy magamfajta kedves, intelligens, visszafogottabb srácot észre sem vesztek. A zsák viszont a foltját keresi. Egy bunkó sráchoz, egy plázacica illik, mert egyforma színvonalon vannak, és jól kijönnek. Szóval mi a kedves, érzékeny lányokat keressük. Te keresed a bunkókat, akiknek nyílván nem fogsz kelleni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon érdekes, hogy úgy írsz rollam mintha már évek óta ismernél. NEM! Nem a bunkó pasikra bukok! Nem vagyok plázacica! Sôt ezt a kérdést azért írtam ki mert úgy látom, hogy a legtöbb pasi a ribikre bukik és semmi más nem kell nekik csak egy juk amibe belenyomhatják a farkukat! Tehát ne írd le, hogy én milyen lány vagyok mert te azt baromira nem tudhatod!
Lényeges hogy egy kedves és érzõ srác nem fog úgy kinézni mind egy izomagyú bunkó pasi. S ha helyzet az hogy ti ha észrevennétek minket azokat az egyszerû fiú rétegeket akik esetleg nagyon sok mindent megadhatnak Akkor nem volna ilyen probléma. észre kellene venni az ilyeneket.
"Nem vagyok plázacica!" Ezt egy szóval nem mondtam. Egyébként megsúgom, csak a saját baráti körömben van 5-6 teljesen normális, kedves srác. Átlagos külsõvel. Mindegyikünk társat keres. Nem kefélõpajtit, TÁRSAT! A probléma az, hogy azoknak a férfiaknak, akik képesek az érzelmekre, és nem csak lyukat látnak bennetek esélyt sem adtok. Mert nem õk a falu bikái, meg mert ne vagányok. Szóval ne sírjon a szád, mert baromira nincs igazad!
Nézd Kérdezõ! Azt már nagyon sokan észrevették, hogy bár minden nõ tagadja, de a legtöbb akkor is a bunkó HMCS-ket tekinti csak férfinak. A többiek nem férfiak a szemükben. De az ilyen fickóktól nem szabad elvárni semmit, mert nem változnak meg a kedvedért! Ez a lényeg!
Hogy ne zavarja az egotokat tulságosan legalább próbáljatok szoba állni olyan pasival esetleg aki rendesnek vallja magát. az lehet én más vagy akárki az ittlévök közt is. csak igy neten keresztül is nézzetek körül s akkor ítéljetek amint meggyõzõdtetek hogy na az ilyen vagy olyan ember.

Miért mondják azt sokan, hogy a popsiban több az idegvégződés, mint a csiklóban?

Mert szerintem ez hülyeség, nyilván azok mondják, akik anális szexre akarják toborozni a lányokat (nekem semmi bajom az anális szexszel, szóval most ebbe ne kössetek bele). Szóval szerintem a csikló izgatás sokkal jobb, mint a fenék izgatása. A másik, hogy a hüvelyi orgazmus sokkal erőteljesebb, mint egy anális orgazmus (mind a kettőben volt részem, így nem csak a levegőbe beszélek). Csak a hüvelyi orgazmusért mind a két félnek erőteljesen meg kell dolgoznia (a legtöbb nőnek ilyenkor össze kell húznia a hüvelyét, ami a férfinak még jó is, hiszen valódi masszázst kap, a férfinak meg nem csak "pumpálnia" kell, hanem jobb, ha ilyenkor inkább köröz a csípőjével,). Szóval miért hazudják sokan azt, hogy a popsi szex még a csiklóorgazmusnál is jobb? A pasik már nyalni sem akarják a puncit vagy mi? :/

Legjobb válasz: Kik mondanak ilyet? Miért hiszed, hogy ez általános nézet?

Kik mondanak ilyet? Miért hiszed, hogy ez általános nézet?
a hisztológusok ezt nem állítják...
A kérdező hozzászólása: Hát itt rengetegen írják (gondolom férfiak), hogy ez így van. De ez általában ott szokott feljönni, mikor a nõ nem akarja az anális szexet és így akarják rábeszélni õket. Mért kell ilyeneket kitalálni?
Azért, amiért mondtad. Mert jó érzés valakit seggbetoszni.
A kérdező hozzászólása: Hát ez f*sza. De legalább valaki megmondja a frankót. :D
férfiak és nõk különböznek hát hüvelyi orgazmusom nem akkor van mikor összehúzom, mert szoktam csinálni, se ettõl még nem volt, az anális elõtt az izgatás után várja az ember a behatolást, szóval a vágy amirõl ír az ember, amúgy a két behatolás más, senki nem mondta, hogy jobb, nem tudom hol hallottad és hol olvastad? kérlek ilyen marhaságokat ne olvassál, mert nem fedi a valóságot, ki az aki nem akar nyalni? hát az pedig jó N

Miért van az, hogy amikor a barátom azt mondja hogy: a "nő" mint ember, akkor teljesen ideges leszek. Jobban szeretem ha azt mondja "lány". Miért van ez nálam?

Legjobb válasz: Mert te még kislány vagy. Ha korban nem is de felfogásilag igen. Egy érett felnõtt nõ meg azt nem szeretik ha azt mondják rá hogy lány

Mert te még kislány vagy. Ha korban nem is de felfogásilag igen. Egy érett felnõtt nõ meg azt nem szeretik ha azt mondják rá hogy lány
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ:)
Jól van ez így! Én jobban szeretem a kis huncut rossz kislányokat, mint a búskomor, agyonhasznált nõket! ;)
Te mekkora idóta vagy utolsó. Képzeld nem csak búskomor, agyonhasznált nõk vannak.

Miért köszönnek úgy az amerikaiak hogy a hello. Mögé tesznek egy kérdőjelet?

pl.: hello? és ez mit jelent? Mert van egy amerikai cserediák a suliba és mikor chatelek vele mindig így köszön.

Legjobb válasz: Ha õ ír elsõnek, akkor gondolom ezzel, akkor bele vinni egy kis bizonytalanságot, hogy lehet, hogy te nem vagy ott vagy nem érsz rá. De ezt nem tõlünk kéne kérdezned, mert ez abszolut nem a nyelv sajátossága, ez az õ személyes szokása tehát csak õ mondhatja meg miért is tesz úgy, ahogy.

Ha õ ír elsõnek, akkor gondolom ezzel, akkor bele vinni egy kis bizonytalanságot, hogy lehet, hogy te nem vagy ott vagy nem érsz rá. De ezt nem tõlünk kéne kérdezned, mert ez abszolut nem a nyelv sajátossága, ez az õ személyes szokása tehát csak õ mondhatja meg miért is tesz úgy, ahogy.
Ugyanannyi alapjuk van ezt hinni, mint neked az ellenkezõjét. Tapasztalat nulla.
Tudom már régi kérdés, de muszáj kötekednem: A Kapcsolat nem Clarke, hanem Carl Sagan. :)
Csillagkapu! Azt élveztem benne a legjobban, hogy egy csomó pozitív dolog volt az idegen lényekben is. Amúgy az a helyzet, hogy ha egy nagyon fejlett civilizáció tagja nem nagyon szelídek - nálunk sokkal szelídebbek! - akkor kb. 1 perc alatt robbantanak szét mindent maguk alatt. Tehát azonnal kihalnának.
Mert õket is az evolúció formálta ki. Nem gonoszabbak mint mi, akik levadásszuk a bálnákat pl. vagy elesszük a delfinek elõl a halakat. Ha mi odaérnénk egy bolygóra, ami remekül lakható, és ott mondjuk tehénszerû növényevõket és farkasszerû húsevõket találnánk, akkor azt gondolnánk, hogy ezeké az oktalan állatoké az a bolygó? Ha az értelmes lényeg ráadásul ellenszenvesek is volnának, mondjuk 25 centis csótányszerûségek, akkor még ki is akarnánk õket irtani.
Hüllõszerû, eléggé különbözik is tõlünk, meg eléggé is hasonló. Az ellenséges szándékkal kapcsolatban: önmagukból indulnak ki.
Jogos. Gonosz idegenes tömegfilmhez elég as Asylum stúdió is. :D
Wadmalac, csak ilyen témához kell egy baromi jó író. Egy öldöklõs, akció sci-fi-t meg, (amint látjuk) kb egy nyolcéves gyerek fogalmazásából is ki lehet hozni :) Ár-érték itt is bejön: minél [email protected], annál olcsóbb :D
"Most abból hogyan forgatsz 2-3 órás filmet, hogy idejönnek az idegenek, megosztják velünk a tudásokat, semmi rossz nem történik, mindenki boldog, és az emberiség fejlõdése elõrelódul x száz évet?" Hát igen , ebbõl elég nehéz. De azért van ilyen is. A Kapcsolat. Persze Clarke bácsi tollából. :)
Ugyanolyan eséllyel lehetnek akár rosszindulatúak mint barátságosak. Azonban igazából én nem tudom elképzelni, hogy egy x pc távolságra lévõ bolygóról idejönnek az idegenek, csak mert úgy gondolják. Mi a fenének? Ha eléggé fejlettek ahhoz, hogy ideérjenek, kötve hiszem, hogy bármi hasznosat találnának a földön.
Mert a legtöbb ember az emberiségbõl indul ki :D Meg ez a jó alapja a filmeknek. Most abból hogyan forgatsz 2-3 órás filmet, hogy idejönnek az idegenek, megosztják velünk a tudásokat, semmi rossz nem történik, mindenki boldog, és az emberiség fejlõdése elõrelódul x száz évet? Arról lehet pörgõs filmet forgatni, hogy küzdünk a gonosz földönkívüliek ellen (akiket szinte kivétel nélkül nagyobb problémák nélkül le tudunk gyõzni, mert valamiért mindig idejönnek a felszínre, és, dacára, hogy x fényévet meg tudtak tenni, mégis halál primitív technikával küzdenek ellenünk :D)
Ugyanolyan rengetegen hiszik azt, hogy ha az idegenek majd idejönnek, sokkal magasabb civilizációs és erkölcsi szinten lesznek, mint mi és teljesen barátságosak lesznek. Csak ebbõl marha nehéz izgalmas sci-fit csinálni. :) Egyébként nézz utána, még Stephen Hawking is arra tippel, hogy nagyobb eséllyel lesznek az idegenek barátságtalanok. Ha idejönnek, akkor biztosan nem egy barátságos kézfogásért, ennél sokkal önösebb érdekeik lesznek. Persze mindkét verzió csak teória.
#11: Nem kötekedés, igazad van, sorry. Olyan rég olvastam, aztán filmnél már nem is néztem az írót. És annyira "clarke-os", hogy el is felejtettem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!