Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy 2 nappal hamarabb (2 db)

Az miért van, hogy 2 nappal hamarabb jön meg a mensi gyógyzserszedés mellett, és elég nagy a vérzés mennyisége?

Legjobb válasz: Talán még nem szokta mega szervezeted a gyógyszert, vagy nem is ez a legmegfelelõbb gyógyszer számodra. Menj el a nõgyógyászodhoz, és konzultálj vele errõl a problémáról! Vagy azt fogja mondani, hogy még szedd egy darabig ezt a gyógyszert, hátha minden rendbe jön, vagy átváltotok egy másikra.

Talán még nem szokta mega szervezeted a gyógyszert, vagy nem is ez a legmegfelelõbb gyógyszer számodra. Menj el a nõgyógyászodhoz, és konzultálj vele errõl a problémáról! Vagy azt fogja mondani, hogy még szedd egy darabig ezt a gyógyszert, hátha minden rendbe jön, vagy átváltotok egy másikra.

Miért van az hogy olyan emberek akik egész életüknek nem cigiztek, nem ittak, hamarabb meghalnak mint azok akik napi 2 dobozt szívnak és állandóan részegek?

Legjobb válasz: Ugye te is tudod,h ez nem így van általában?Az biztos,h a pia meg a cigi nem fogja meghosszabítani az életet.Van olyan,aki egészségesen élt egész életében,mégis hamar meghal-genetika.

Ugye te is tudod, h ez nem így van általában?Az biztos, h a pia meg a cigi nem fogja meghosszabítani az életet.Van olyan, aki egészségesen élt egész életében, mégis hamar meghal-genetika.
Milyen jó reklám ez a ciginek és az alkoholnak x)
Baleset örökletes betegség stb..
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy általában nem így van, de nem kérdeznék ilyet ha én nem így tapasztalnám...
Ha nem cigizett volna az az ember, aki cigizve megérte a 90 éves kort, akkor megérhette volna a 100. életévét is, de ezt már soha nem fogjuk megtudni. Aki pedig nem cigizett, azt például elvihette egy szívroham 40 évesen. Hogy miért? Nem tudom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!