Találatok a következő kifejezésre: Az miért hogy (23566 db)

Miért szélsőséges, náci stb. az aki ma megmondja az igazat, hogy mi folyik az országban?

Legjobb válasz: Helyes kérdés!!!, csak folytatnám: Miért szélsõséges, bolsi stb. az aki ma megmondja az igazat, hogy mi folyik az országban? Miért szélsõséges, szoclib stb. az aki ma megmondja az igazat, hogy mi folyik az országban? Miért szélsõséges, komcsi stb. az aki ma megmondja az igazat, hogy mi folyik az országban? Miért szélsõséges, ...... stb. az aki ma megmondja az igazat, hogy mi folyik az országban? Tudod azért, mert az igazat, a helyeset, a középutat én tudom/mondom, a többi mind utolso ......

Helyes kérdés!!!, csak folytatnám: Miért szélsõséges, bolsi stb. az aki ma megmondja az igazat, hogy mi folyik az országban? Miért szélsõséges, szoclib stb. az aki ma megmondja az igazat, hogy mi folyik az országban? Miért szélsõséges, komcsi stb. az aki ma megmondja az igazat, hogy mi folyik az országban? Miért szélsõséges, ...... stb. az aki ma megmondja az igazat, hogy mi folyik az országban? Tudod azért, mert az igazat, a helyeset, a középutat én tudom/mondom, a többi mind utolso ......
Mert ezzel el lehet kerülni azt, h érvelni kelljen. Azt ugyanis az igazság ellen nem lehet.
Az igazság nagyon szubjektív dolog.Aki ezt felismeri, az nem lehet szélsõséges.Látom, kérdezõ, te nem ismered fel.
mert az igazság nem fekete vagy fehér. és legtöbbször amikor valaki úgy gondolja, hogy õ tudja az igazságot, akkor abban semmi tudományos, egzakt sincs. egyszerûen aki úgy gondolja, hogy pár mondatban benne van a nagy igazság, az csak is tévedhet. ha ezt más kisebbség sérelmére teszi, akkor valószínûleg egyszerûen rasszista, és nem egy kutatót, aki harminc éve kutatja a társadalmat...
Nem a problémafelvetéstõl lesz szélsõséges valaki, hanem az arra adott esetlege válaszoktól. http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A9ls%C5%91jobboldal
"Nem a problémafelvetéstõl lesz szélsõséges valaki, hanem az arra adott esetlege válaszoktól." Mik azok a szélsõséges válaszok? Ha például valaki azt mondja, hogy adjunk minden cigánynak pénzt, aztán rakjuk ki õket az országból úgy, hogy soha nem jöhetnek vissza, az szélsõséges vagy nem? Nem esik a senkinek baja, a cigány pénzt kap távozásáért. Szélsõséges vagy sem?
Azért mert ezzel tudják leggyorsabban leszerelni az ellenfeleket. A jónép meg sokáig meg is cumizta
Ezt politikai korrektségnek hívják. Úgy mûködik majdnem, mint régen az inkvizíció Spanyolországban. Csak itt a politikailag nem korrektek akik kimondják az igazságot, õk a boszorkányok vagy az eretnekek , ahogy tetszik. Egy diplomatikus fogalmazás is lehet politikailag nem korrekt.
azért mert a gyûlöletkeltés és egymás ellen uszítás a legjobb módja hogy ne egységként gondolkozzunk és így nem tudunk fellépni egységként sem ami hasznos azoknak akik irányítanak és elnyomnak a bankok csúcsairól jah hogy ez hazugság jó de akkor ha viszik a házad az akkor se mond hé ez szemétség
7: Neked valami súlyos bajod lehet. Orvoshoz küldenélek, de félek, hogy hozzám jönnél...

Miért köcsögök a dilidokik? Miér akarják kihasználni az meberekt? Miér van az ha közlöm, hogy semmit sem vagyok hajlandó bevenni onnantól kezdve már valhogy nme érdeklem őt? Miért csak arró szól az egész, hogy legyen kinek pirulát eladni?

Nem érdemes hozzájuk menni.

Legjobb válasz: Na szerinted mégis miért?Hát azért hogy pénzt szedjenek ki a betegekbõl.Õk ugy vannak hogy nem csinálnak semmit csak ott ülnek és dagad a pénztárcájuk a csomó pénztõl és az nem érdekli õket hogy mi történik a beteggel.

Na szerinted mégis miért?Hát azért hogy pénzt szedjenek ki a betegekbõl.Õk ugy vannak hogy nem csinálnak semmit csak ott ülnek és dagad a pénztárcájuk a csomó pénztõl és az nem érdekli õket hogy mi történik a beteggel.
Látom nagyon feldühítettek. Azért van egy-két olyan szakember, aki igenis tud segíteni és nem a gyógyszert akarja tukmálni. Csak sajnos ezek szerint te eddig nem ezekkel találkoztál... Azért ne add fel, a barátom pl. egy nagyon jó pszichomókus segítségével gyógyult ki a beteges szorongásból. Csak az elsõ két hétben írt fel neki altatót, utána semmi gyógyszer. Már több éve jól van, tudja kontrollálni ezt a mentális problémáját. És ezt - magán kívül persze - ennek a dokinak köszönheti.
A kérdező hozzászólása: Problémám nekem is van csak nem vagyok beteg.Ne is akarják belém magyarázni a szarrágók. Én azthittem ott történik valami.Sosem voltak elõítéleteim.Még érdekelt is. Aztán amikor jártam néhánynál jött a hidegzuhyany. Szartak a pofámba. A baj nem az, hogy nem tudnak az embereknek segíteni hanem, hogy nem is akarnak. Aki meg nem beteg abból azt csinálnak
Nem derül ki konkrétan, hogy miért kellett menned orvoshoz, de általánosságban osztom a véleményedet: nem az a segítség, ha valakit teletömnek gyógyszerrel, aztán klasszul függõ lesz tõle... Én sem vagyok orvosságpárti, de a dokik lényegében ebbõl élnek. A pszichológus nem írhat fel gyógyszert, érdemesebb inkább vele tárgyalni, ha gondod van, õk "csak" beszélgetnek.
A kérdező hozzászólása: Tapasztalatból mondom, hogy nem áll szándékukban beszélgetni.No meg elég bunkók és lekezelõek.

Nem bírom tovább, egyszerűen kikészülök, most is teljesen kivagyok, mit csináljak? Mit tudsz tanácsolni? Hogy lehet mindent kizárni az életemből, hogy csináljam? Másnak miért megy denek miért nem, mi bennem a hiba?

arátn?im szép soványak, ?k nem mennek 50kilo fölé,

Legjobb válasz: Miért kéne 50 kiló alá menned? Miért kell versenyezni barátnõiddel a súlyotokkal? Miért kell ma már minden lánynak vékonynak és egyben ocsmánynak is lennie?

Miért kéne 50 kiló alá menned? Miért kell versenyezni barátnõiddel a súlyotokkal? Miért kell ma már minden lánynak vékonynak és egyben ocsmánynak is lennie?
Tipikus hü.lye pi.csa viselkedés, amit a férfiak többsége rühell. Fel kéne fogni, hogy férfiakat nem érdekli, hogy hány kg vagy, csak az, hogy mennyire vagy formás és "jó fej". 165 cm-es magassággal 50 kg alatt senki sem lehet szép formás, mert biztos hogy kevés izma van, ami a testnek a formáját adja - ezt 100%-osan ki merem jelenteni.
Neked az agyadnak kell a segítség, röhejes amit írsz és szánalmas!! Ahhoz kell az agy, hogy az olyanoket is felfogd, hogy a tömeged kur.vára függ attól, hogy milyen magas vagy, mennyi izom van rajtad, milyen nehezek a csontjaid... Lehet, hogy a drága barátnõiden sokkal több zsír van mint rajtad. Tudod az ember a sporttól izmosodik és az izom nehezebb mint zsír. A 2-3 órás napi sportodat, a 165/50-es adatodat és az étkezésedet tekintve nagyon erõsen kétlem, hogy a minimálisnál több zsír lenne rajtad! Az ilyen lányoktól tudok a falhoz menni, mint amilyen Te vagy! Keress valami elfoglaltságod magadnak!
A kérdező hozzászólása: Kérlek segíts..
Szép soványak? Ízlés dolga, a 160/50 az én szememben elég rozoga... Mindent jól csinálsz, de a szõlõ nem jó étel - nagy mennyiségben. Kevés rost, sok, gyorsan felszívódó cukor. Úgy tûnik, erõsödnöd kéne. Találd meg, hoghy mi jó Neked (nem a barátnõidnek). Normális pasik a normális nõkhöz vonzódnak, nem a két évig tartó csinálmányokhoz (mesterséges gebeség). Érezd jól magad, légy boldog!
Hany eves vagy??
A kérdező hozzászólása: 15
sok ezredik lelki beteg emberen hogy segítsünk? komplexusokon, lelki gondokon pszichológus tud segíteni. táplálkozásban olvasd el a paleót, és egyél úgy. de ez önmagában keveset számít amíg a barátnõidet fétiseled.

Miért kell folyton titkolnom a koromat, miért kell szégyelnem, hogy ennyi vagyok és miért támadnak pedofilsággal, amikor nem vagyok az, miért nem érti meg senki, hogy nekem a 14-15 év körüli lányoknál van csak esélyem?

Azok, akik meg kihasználják a bulikban 30 évesen a tini lányokat, ?keg miért nem veszi senki észre, miért csak az igazán szeretnitudó, érz? szív? huszonéves srácokat csesztetni a környezete, már totál ideg vagyok, nem lehet nekem sem boldognak lennem egy lánnyal, aki szeret, cska mert pár év van köztünk?! Mégis mit tehetnék, ha én csak fiatalabb lányokkal jövök ki jól és ?k szeretnek engem folyton? A szerelemben mit számít a kor?

Legjobb válasz: Számít. Mert ha egy 28 éves srác egy 14 éves lánnyal van együtt, az már liliomtiprás. Mellesleg egy ennyi idõs kislány még gyerek, nem értem, mit akarsz tõle. Miért nem érted meg magad a korodbeli nõkkel?

Számít. Mert ha egy 28 éves srác egy 14 éves lánnyal van együtt, az már liliomtiprás. Mellesleg egy ennyi idõs kislány még gyerek, nem értem, mit akarsz tõle. Miért nem érted meg magad a korodbeli nõkkel?
ok, de akkor szeress valakit aki +18. ugyan már te direkt generálod magadba hogy te csak a kiscsajokkal, csak õk értenek meg, csak õket érted meg.. pfff keres korodbelit!
aha persze persze, lehet hogy a kislány kezdeményez, azonban mondjuk...emlékezz vissza, te milyen voltál 14 évesen, és még ez sem releváns annyira, csak talán így érzed, hogy mennyire gyerek, és baromira nem egy 22éves elvileg felnõttre van szüksége, még ha épp azt gondolja is. és te vagy a felnõtt, ezt neked kellene belátnod. nem véletlenül van a nagykorúság pl 18 évnél... nem érett hozzád, és attól még nem fogunk titeket pártolni, mert a csajszika kezdeményez...
A kérdező hozzászólása: ma 22:33 Ha csak az arcom lenne kisfiús, de a testem is. Szóval...
Persze, ha így állsz hozzá akkor nem csodálom, hogy nem jön össze
A kérdező hozzászólása: ma 22:44 Nem kell sehogysem állnom, hozzá, a saját tapasztalataimból tudom ezeket tényként közölni. Ez van, alányoknak nem kell egy kis nyomi, alacsony kisfiú, nekik férfikell és tartok tõle, ha 14-15 évs lányok is ahogy nõnek már nem leszek vonzó a számukra ilyen külsõvel, õk is igazi férfi testre vágynak majd.
Küldenél egy képet? Ha kisfiúsnak talállak, akkor beismerem, hogy igazad van és nincs esélyed a korosztályodnál.
Ne áltasd magad hogy nem szexelnél velük. Amikor vágysz rájuk úgysem bírod megállni, hogy ne akarj többet.
jó nincs értelme tárgyalni veled. csak mindenki azt akarja, hogy hagyd békén a 14 éveseket, mert agyilag nincsenek sehol, lehet h írogatnak neked blabla de nem kellene kezdeni velük mert hagyjuk õket felnõni!!!
A kérdező hozzászólása: ma 23:01 Sokáig úgy éltem éveket, hogy nem volt lehetõségem szexelni, 21 évesen szexeltem elõször, ha annyi évet kibírtam szex nélkül, akkor egy lányra is tudok várni, amennyit kell. Másképp is kényeztethetem, szerethetem. Az a típus vagyok, aki egy ölelésnek is nagyon tud örülni, de nem tagadom, hogy ne vágynék a szexre, persze, hogy mindenki szeret szexelni, aki normális.
Ezt a korodbelieknél is kihasználhatod. Próbálkozz! Mit veszíthetsz? A legtöbb lánynak bejönnek a kisfiús arcú pasik. 18/L
A kérdező hozzászólása: ma 22:22 Mert amióta az eszemet tudom így volt mindig is, õk szemeznek velem a buszon, utcán, õk néznek meg mindenhol, õk jelölnek be facebookon, írnak rám, hogy tetszem nekik stb. Akárhányszor tepertem korombeli lányoknál, totál komolyak és érdektelenek voltak az irányomba. Arról nem is beszélve, hogy foglaltak is már többnyire a korombeli lányok. VAlahogy a külsõm is felelõs lehet a dologért, mert minden lány azt mondta, hogy 17-nél többnek nem nézek ki.
Miért csak náluk lenne esélyed?
A kérdező hozzászólása: ma 21:41 Nem is azt várom, hogy vállba veregessenek, hogy de ügyes vagy csak így tovább, hanem, hogy ne támadjanak, meg ítéljenek el, amikor nem is ismernek jellemre. Ez nagyon bántó tud lenni, hogy rossz, gonosz, aljas embernek néznek, amikor sosem használtam még ki egy lányt sem és nem is vagyok az a fajta, akár hiszitek, akár nem. Miért baj az, ha valaki boldog akar lenni végre és szeretni valakit, aki viszont szeretni?
Bocsi nem láttam a komid
És te hány éves vagy?Mert a 4 év az nem olyan sok..bár a tesom is mindig az idõsebb pasikra bukott
A kérdező hozzászólása: ma 21:29 Szerelmet, szeretet, párkapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: ma 21:20 22 vagyok, de ennél sokkal fontosabb, hogy ez kétirányú és valamikor a lányok kezdeményeznek nálam. Na meg azt utálom, amikor azzal jönnek, hogy biztos csak szexre kell és utána dobom, hát nem, nem vagyok egy dugógép, 22 éves létemre, még csak egy lánnyal szexeltem, akármilyen hihetetlen. Másképp is ki lehet fejezni, ha szeretsz valakit, de mindenki egybõl a dugásra gondol. Egy lányért képes lennék várni éveket is, csókolózni lehet, azzal nem ártok neki például.
mit akarsz egy kislánytól?
Hehe.. :) Érdekes a srác lehetsz meg kell hagyni. A korombeli lányok tényleg a te korodbeliekre hajtanak rá mégpedig azért, mert a srácok ilyenkor még komolytalanok. Ha abból indulok ki, hogy facebook-on a legtöbb lány idõsebbnek néz ki a koránál (vagy csak photoshop) akkor miért ne? Nem hiszem, hogy baj lenne ezzel amíg (ahogy az elõttem válaszolók is írták) nem akarsz többet. Nem kell itt pedofilozni, ha tényleg szereted a lányt és viszont is így van hát hajrá! Én szurkolok neked :) )

Miért azt mondják hogy [email protected] miért nem azt hogy [email protected]? Miért balszerencse miért nem jobbszerencse? Miért tulajdonitanak rosszat a balnak?

Legjobb válasz: A magyar nyelv sajátosságai , elég régóta így használják ezeket és így ivódott bele az emberekbe.

A magyar nyelv sajátosságai , elég régóta így használják ezeket és így ivódott bele az emberekbe.
A bal kéz -és oldal- hátrányos megkülönböztetése nagyon régre nyúlik vissza, és szinte az összes indoeurópai nyelvben jelen van. A left, link, sinistra nem túl hízelgõ jelentésû szavak. Régen elfogadhatatlannak tartották a balkezességet (egyházi babona, ugyanúgy mint a 13-as szám és hasonlók), a gyerekeket átnevelték a jobb kéz használatára, ami fogyatékosságokat eredményezett. Nem teljesen ismert, hogy az embereknél általában miért a jobb kéz dominál, de vannak különbözõ elméletek: pl. hogy amikor a harc az ember mindennapi életéhez tartozott, akkor a pajzsnak a bal kézben kellett lennie, hogy védje a szívet (akkor a nõk, akiknek nem kellett harcolni, miért voltak többségükben szintén jobbkezesek?), illetve, hogy a Nap látszólagos pályája tudat alatt ezt alakítja ki az emberben (délen, ahol a Nap látszólagos pályája fordított, állítólag sokkal nagyobb a balkezesek aránya). Mindenesetre a bal oldalt a rosszal azonosította a buta emberi tudat mindig is. Én pont ezért magamban a bal kezemet "szebb" kéznek hívom a "jobb" kéz mintájára.
16:26 "A magyar nyelv sajátosságai" Nem. Az angol right, német recht, spanyol derecho, orosz право mind hordoz olyan mellékjelentéseket, hogy "helyes", illetve "jog". Latinul a jobb dexter, a bal sinister. A dexter ügyeset is jelent, a sinister pedig rosszat, helytelent. A "balsors", "balvégzet" könnyen lehet, hogy latin eredetû szóalkotás a magyarban.
Igen: a latin is ilyen értelemben különböztetett meg balt és jobbat. Azon gondolkodom: milyen sorsszerû is, hogy a Convent BAL oldalán foglalt helyet a véreskezû radikális..mi is? - na jó, mondjuk, hogy: tábor.
ez szerintem oda megy vissza abba az idõbe, amikor kialakult a balsors, baljós, balul üt ki, balul sül el, stb. kifejezések.
Igen a bal az a szerencsétlenebb. Két lehetséges verziót tudok elképzelni: A legtöbb ember jobbkezes, így a balja béna... Az is felmerült bennem, hogy nem-e azért mert a Biblia szerint amikor Jézus visszatér akkor ketté fogja választani a népet, és a jobbján az igazak a balján pedig a pokolba kerülõk lesznek majd? Persze lehet h régebbi keletû ez a balozás.
Na, és akkor lesz ez vicces, ha alkalmazod a baloldal - jobboldalra is :D (politikai állástól függetlenül)

Ez miért van? Miért látom egyre sűrűbben az utcán hogy fehér lányok cigánygyerekkel járnak?

Ráadásul akiket én ismerek személyesen még nem is a "rendes" félékkel hanem a tipikus b?nöz? aljadékokkal! Mit gondoltok az ilyen esetr?l? Mi vonz egy lányt az ilyen esetben?

Legjobb válasz: Hogy miért jár a fehér lány a cigánygyerekkel? A pénz nagy úr, kérlek... Nekik van, a lányok nagy része meg arra bukik. No meg milyen menõ már olyannal járni, akitõl fél az egész háztömb... És hogy miért rajok fehér létükre? Lehet, hogy azért, mert fel sem fogják, hogy ez mit jelent, csak olyan jól hangzik. Ez van sajnos, kevés az értelmes nõ... De még itt-ott akadnak (a kérdés viszont nem róluk szólt).

Hogy miért jár a fehér lány a cigánygyerekkel? A pénz nagy úr, kérlek... Nekik van, a lányok nagy része meg arra bukik. No meg milyen menõ már olyannal járni, akitõl fél az egész háztömb... És hogy miért rajok fehér létükre? Lehet, hogy azért, mert fel sem fogják, hogy ez mit jelent, csak olyan jól hangzik. Ez van sajnos, kevés az értelmes nõ... De még itt-ott akadnak (a kérdés viszont nem róluk szólt).
hát már sokszor hallottuk, hogy a lányok szeretik a "rosszfiúkat"! Vagyis inkább a kis csajok. Valószínû, hogy ez az oka, meg lehet hogy a pénz is.Na meg persze benne lehet, hogy az nekik a tiltot gyümölcs és ezért vonzó. A "rajoskodás" meg szerintem valami divat-féle.
Nyugodtan le lehet pontozni, de én nem járnék cigány sráccal. Engem is meglep, hogy mennyi fehér lány "rajoskodik" a közösségi oldalakon, de em tudom, hogy miért. Tõlük kéne megkérdezni.
bocs, elõzõ elõtti
Mit jelent az, hogy "rajoskodni", meg hogy "raj"?
Mert ennyi eszük van, olcsó k.rvák, sajnos manapság ez a divat... a züllés...
elõzõ: szerelem, pff... na persze...
Én meg azt tartom undorítónak, amikor valaki bõrszín alapján akarja meghatározni, hogy - amúgy neki vadidegen emberek - kivel lehessenek együtt. Ehhez senkinek semmi közé, még neked se, és ez akkor sincs másképp, ha éppen piros-fehér zebracsíkos abrosszal a nyakadban járkálsz.
Ez nem hiszem hogy a divatról szólna. A szerelem bárhogy összejöhet bárkivel. legyen az kisebbségi, fehér, néger... Tavasz volt mindenki talált párt lehet hogy nem a hozzávalót de ez egyéni döntés.
bocsi de mér lenne undoritó ha 1 cigány és egy fehér csaj járnak... ha szeretik egymást akkor mért undoritó.?? az volt a kérddés ugyebár hogy mért láni ijeneket.? hát azért mert mért nem szerethetnék egymást. Jó persze hogy van olyan is hogy a pénzük miatt.. meg ienek. De nem egybõl erre kell gondolni.Nem kel rögtön elítélni az embert.Az igaz hogy több a cigány bönözõ és ezeket én is utálom de azért még vannak kivételek hidd el.! Ezért is nem kell rögtön lenézni..
Általában a rendes cigányokról nem is tudunk mert azt hisszük róla, h fehér. Volt egy osztálytársam, cigány volt, mi meg skinheadekkel barátkoztunk, a nekik a cigány barátom 2 hónap után mondta el, h õ roma, volt ott ám nagy meglepõdés, de máig barátok. Ennyit a rasszizmusról, amúgy én se járnék ilyen oláh cigány lánnyal, meg olyannal sem aki úgy viselkedik mint egy oláh, vagy egy sima cigó.
Jajj, hagyjuk már ezt a bõrszínes maszlagot... Kit érdekel a bõrszín, nem azzal van itt a baj! Hanem a vieselkedéssel, illetve annak a hiányával... Lopás, csalás, bûnözés, másokon és az államon élõsködés, náluk ez az etalon. Ez nem rasszizmus, ez az igazság, csak sajnos kevesen merik kimondani! Azt meg senki ne mondja nekem, hogy egy majom p.csa meg egy még majmabb, fukszokkal teliaggatott, bûnözõ cigánygyerek között igaz szerelem van... 18/L
Miért volna eezz undorító, vagy ahogy ti itt írtok róla?Az a baj bennetek ti MAGYAROK h nem tudjátok h cigányba van 5 fajta...de ti mindent egy kalap alá veszitek.Elõbb ismerd meg azt a vkit és utána mondj véleményt.Mivel különbek a fehérek?? Mikor majdnem mindenmásodik nap azt hallani h megint kiraboltak egy bankot..és kik??a magyarok.Csak annyi a baj, ha egy cigány csinál vmit hu már az nagy dolog az egész világnak tudni kell róla, de ha egy magyar elmondják a tv-be is 1 -szer és elvan felejtve.Jó oké aláírom vannak rossz fajta cigányok is, de attól nem kell az egészet elítélni azok miatt.Én is Roma vagyok és? Rendõrnek tanulok, rendes családba nõttem fel, olyan ruhákba járok h némeik magyarnak szeme szája áll(nem nagyképûségbõl mondom) És ja nekem se nagyon tetszik h némelyik hófehérke átakarja venni a mi szavunkjárását.A cigányok rajoskodhatnak a fehérek õk csak a rasszizmushoz értenek.
Örülök, hogy te a normálisabb fajtába tartozol, tanulsz, stb. Ez dícséretes. De: el kéne végre gondolkodni, hogy miért utálja mindenki annyira a cigányokat, biztos nem véletlen... Igen, sok magyar bûnözõ is van, ez igaz. Mégis, ha végigmegyek az utcán, egy magyar mellett minden félelem nélkül elmegyek, egy cigány mellett nem. Sokszor ha pl. csak ránézek egy mellettem elhaladó cigányra, akkor az életveszélyesen megfenyeget. (Nem egyszer fordult már elõ velem!) Sajnos én még normális cigánnyal nem találkoztam. És ezt most komolyan mondom. Elegem van abból, hogy elfog a rettegés, ha meglátok az utcán egy cigányt, félnem kell, hogy nem köt-e belém, nem akar-e kirabolni... Régen általánosban volt egy cigány osztálytársam (lány), aki rettegésben tartott mindenkit. Félve jártam iskolába, attól tartva, hogy mivel zsarol meg. Szóval elegem van belõlük, azt hiszem ez érthetõ... Húzzák meg magukat, és akkor nem lenne semmi baj! És ne élõsködjenek rajtunk! 18/L
A kérdező hozzászólása: "A cigányok rajoskodhatnak a fehérek õk csak a rasszizmushoz értenek." Tipikus rasszista, a fehéreket általánosító beszólás ez kérem:)
Mert a legtöbb lány idióta....tudod kijárnak cigánnyal....pfff...vérfertõzött ri**ncok:D Majd mikor 16évesen 3 gyereket nevelnek majd rájönnek. A mostani lányok nem is tudom...érdekesek ... én sose járnék cigánnyal csakis MAGYARRAL. Hisz:"Biztosítanunk kell fajunk fennmaradását, és a fehér gyermekek jövõjét." SkinheadGirl
Kedves kérdezõ! Akit az elõbb emberjogiaktivistának minõsítéttél, elmondta a tökéletes igazságot. Azért az, mert mi meg tudjuk indokolni, hogy miért az a véleményünk, hogy nem undorító, ha fehér-nemfehér párt látunk (azért, mert az õ dolguk, és ha szeretik egymást, miért számítana a bõrszín?), ti viszont nem. Ti csak annyit tudtok mondani, hogy fujj. Akkor most kinek van igaza?
Én is fehér csaj vagyok, és én nem szoktam rajoskodni v mi az nemtom=D nekem eddig egyszer bejött egy cigány pasi, annak ellenére hogy elég rasszista vagyok.. mikor elõkészítõre jártam.. tök jófej volt.. egyszer együtt mentünk haza félig , és megkérdezte h megcsókólhat-e , de csak úgy tök váratlanul.. és talán még mondtam is volna hogy igen , ha nem lett volna rendes barátom.. de igazából nem jártam volna vele tuti.. egyrészt 15 évesen dohányzott, szval.. eléggé ..=/
A kérdező hozzászólása: jó, az "iet" sms-eknél szoktam meg h mindig röviditeni kell:P naja, örülök h nem csak én nem értem ezt az egészet amugy XD....dehát ki is érti ezt h az õ életmúdjuk miért vonzó 1 fehér lánynak?:S ... sok dolog van ami menõ lehet, ez mindenkinél más, mert más az emberek értékrendje...nade bûnözni, gyilkolni, mocskosul élni, bohóc ruhákban járni, nem fürödni ésmég sorolhatnánk NEM menõ!szvsz
Azért látom, a helytelen nyelvhasználatot ("iet" az ilyet helyett) kezded eltanulni te is... Vigyázz, úgy ne járj, mint õk! :-P Egyébként meg lehet vitatkozni azon, hogy miért, de egyre inkább úgy tûnik, kezd divattá válni a fent említett nemszabadkimondani népcsoport életmódja. Ez okozhatja eme nagy népszerûséget.
Szerintem is undorító :( És sajnos ezt látni manapság egyre több helyen... És hiába írta valaki , hogy nem bõrszín alapjén kell ítélni , de hát a cigányoknak a kultúrájuk is más, és undorító miket tesznek... ki lehetne fáradniuk az országból... szívesen venném
A kérdező hozzászólása: a raj-szarság alatt arra gondolok h fölmész iwiwre meg myvipre, és ien elcseszett photoshoppos képre ráírja a delikvens h "raj vok" vagy "rajok vagyunk", merthogy állitolag az õ nyelvükben ez olyasmit jelent h menõ...de menj föl napiszarra, ott sok iet fogsz látni!
Tényleg, mi az a rajoskodás meg raj? Ez nekem túl fiatalos szöveg, nem mintha annyira idõs lennék... Én sem járnék cigánnyal, semmi pénzért. Szerintem is azért vannak együtt a lányok velük, amiket leírtak. Vagy vonza õket a kreol bõrszín...
A kérdező hozzászólása: Jajjj, már vártam h mikor téved ide az elsõ "partizánszabadságharcosemberjogiaktivista" XD....de amúgy nyugodtan, mindenki véleménye érdekel
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommenteket. végülis én rohadt undorító dolognak tartom ezeket a vegyes-párocskákat meg ezt az egész "raj" szöveget csak érdekelt h mások is igy gondolják e v kihalófélben lévõ faj vok mert engem a hányinger kerülget ha iet látok, de most kicsit azért megnyugodtam!:)
HÜÜÜH >:( hiIIIIII >>>>:((((( aaaaaah >::::::(!!!!! NOOOOOO >:( !!!!!!

Jehova tanúi! A János 14:26-ban a Mennyei Atya miért Jézus nevében küldi el a Szent Szellemet? És a János 15:26 és a 16:7-ben miért mondta azt Jézus, hogy Õ maga küldi el a Szent Szellemet?

Nem lehet, hogy Jézus egy istenség, mint az Atya Egyszülöttje? Véleményem szerint igen.

Legjobb válasz:
Mivel úgy sem hiszem el a hiábavaló szövegeléseiteket (amikkel próbáljátok elferdíteni a Biblia valódi üzenetét) így nem muszály írnotok elég, ha elküldtök az anyámba (buta keresztény vagy!). ------ Kérdezö, hát illik így írni? Ha te annyira meg vagy gyözödve a magad igazságáról, tudod nagyon jól, hogy Jehova Tanúi nem hisznek a háromságtanban, talán azt gondolod, hogy miattad letesznek a meggyözödésükröl? Ezt itt már olyan sokszor meg volt magyarázva, akkor tulajdonképpen mit akarsz? Nem tudod, hogy Jézus Krisztus nagy hatalmat kapott Atyjától Jehovától? Nem tudod, hogy az Ö nevében tesz dolgokat? Nem hallottál még soha arról hogy még az emberek között is vannak felhatalmazottak, akik a felettesük nézetével és akaratával rendeznek dolgokat? Akkor ezt Jézus Krisztus miért nem teheti? Jehova Tanúi nem vonják kétségbe Jézus Krisztus magas posztját, amit az Atyánál betölt. Azt is elismerjük hogy jár neki az Isteni cím. Nem olvastad mit mondott Jézus Krisztus a farizeusoknak amikor idézte a Zsoltárok 82:6,7 versét a János 10:34,35-ben? Ha ezeket a szövegeket elolvasod, hogy érted azt, hogy a tökéletlen, halandó emberi bírák "Isten" címmel vannak megjelölve?

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A kérdező hozzászólása: Mivel úgy sem hiszem el a hiábavaló szövegeléseiteket (amikkel próbáljátok elferdíteni a Biblia valódi üzenetét) így nem muszály írnotok elég, ha elküldtök az anyámba (buta keresztény vagy!). ------ Kérdezö, hát illik így írni? Ha te annyira meg vagy gyözödve a magad igazságáról, tudod nagyon jól, hogy Jehova Tanúi nem hisznek a háromságtanban, talán azt gondolod, hogy miattad letesznek a meggyözödésükröl? Ezt itt már olyan sokszor meg volt magyarázva, akkor tulajdonképpen mit akarsz? Nem tudod, hogy Jézus Krisztus nagy hatalmat kapott Atyjától Jehovától? Nem tudod, hogy az Ö nevében tesz dolgokat? Nem hallottál még soha arról hogy még az emberek között is vannak felhatalmazottak, akik a felettesük nézetével és akaratával rendeznek dolgokat? Akkor ezt Jézus Krisztus miért nem teheti? Jehova Tanúi nem vonják kétségbe Jézus Krisztus magas posztját, amit az Atyánál betölt. Azt is elismerjük hogy jár neki az Isteni cím. Nem olvastad mit mondott Jézus Krisztus a farizeusoknak amikor idézte a Zsoltárok 82:6, 7 versét a János 10:34, 35-ben? Ha ezeket a szövegeket elolvasod, hogy érted azt, hogy a tökéletlen, halandó emberi bírák "Isten" címmel vannak megjelölve?
A jános 10.34-35-nek itt az eleje: 32 Jézus pedig azt mondta nekik: Sok jó cselekedetet mutattam nektek az én Atyámtól, azok közül melyik tettemért köveztek meg engem? 33 A zsidók így feleltek: Nem jó tettekért kövezünk meg téged, hanem káromlásért és azért, hogy te ember létedre Istenné teszed magadat. és a folytatása is: 36 arról mondjátok-e ti, hogy káromlást szól, akit az Atya megszentelt, és elküldött a világba, mivelhogy azt mondtam: az Isten Fia vagyok? Jézus arról beszél, hogy, ha az embereket is isteneknek mondhatják, akkor éppen Õ, aki Isten Fia személyesen, ne lenne Isten?
János 15:26 - Mikor pedig eljõ majd a Vigasztaló, a kit én küldök néktek az Atyától, az igazságnak Lelke, a ki az Atyától származik, az tesz majd én rólam bizonyságot Jézus itt egyértelmûen arról beszél, hogy ki a forrása a Szent szellemnek. Jézusról pedig kiderül, hogy Õ a közbenjáró Isten és ember között.
A Károli bibliában NINCS Szent Szellem, csak Szentlélek van. ------ A kérdezö ehm. nem éppen kedves viselkedése után nem akartam hozzá szólni ehhez a témához, de ez a szöveg nem hagy békén, hogy ne írjak hozzá kedves iró A lélek héberül a ne´fes görögül a psy.che A szellem a héber ru´ach görögül pneu´ma szóból származik. érdekes megnézni, hogy más nyelveken melyik szót használják a Biblia forditók
(János 1:18) 18 Istent e g y ember sem látta soha; az egyszülött isten, aki az Atya keblénél van, az szolgált felõle magyarázattal. (1Korintusz 1:8, 9) . . .. 9 Hû az Isten, aki elhívott benneteket, hogy részességetek legyen a Fiával, Jézus Krisztussal, a mi Urunkkal. (Héberek 4:14) 14 Tekintve hát, hogy nagy fõpapunk van, aki átment az egeken, Jézus, az Isten Fia, ragaszkodjunk ahhoz, hogy megvalljuk õt. Ki mondtdta, hogy Jézus nem egy istenség és hogy nem az Atyja elsöszülötte?
Már ne haragudj, De nem szégyenled magad? Kati az édesanyád lehetne, hogy beszélsz Te itt? S Te kereszténynek nevezed magad? Na hát.... S ide jössz Jézusról beszélgetni. Hát barátom szégyenérzeted az nincs s kötve hiszem, hogy Te keresztény vagy Jézus soha nem tett volna ilyet,
A Károli bibliában NINCS Szent Szellem, csak Szentlélek van. A hitgyülisek és a Jehovák írták át így a Bibliát.
A kérdező hozzászólása: Pedig mennyivel inkább érdemelné meg Jézus, hogy Istennek valljátok Õt! Ahogyan megérdemelte volna a farizeusoktól is, csak sajnos õk sem akarták Õt elfogadni...
A kérdező hozzászólása: Na mivan grkaty, magyarázkodunk magyarázkodunk és nem mered megvallani azokat amiket itt szépen elkezdtél alátámasztgatni? Ennyire félsz kimondani azt, hogy: "istenség vagyok"!?
A kérdező hozzászólása: grkaty ha most rögtön nem mondod ki itt nyilvánosan, hogy egy istenség vagy esküszöm, hogy elmegyek és [email protected]'g0m azt a tanú anyádat! ----- Nézd ezt befejezzük, én azt hittem, hogy te keresztény vagy.....
Még ennyi ez elöbbihez, ha elolvasod a János l7 részét végig, mit értesz meg belöle? Konkrétan a János 17:22 írja "és én azt a dicsöséget, amelyet nékem adtál ö nékik adtam, hogy EGYEK LEGYENEk, AMIKÉPPEN MI egyek vagyunk"... Megkérhetlek hogyan érted Jézusnak ezeket a szavait?
No és elolvastad a verseket amiket leírtam? Tudnál kérlek hozzászólni?
A kérdező hozzászólása: grkaty rendesen belédverték a félremagyarázásnak az eszközeit csak azért, hogy ne valld Jézust Istennek! Ugyan ezt csinálták a farizeusok is.
"Jézus arról beszél, hogy, ha az embereket is isteneknek mondhatják, akkor éppen Õ, aki Isten Fia személyesen, ne lenne Isten?" Nem kedves megfelelõ nevû! Elõször is azt kell látnunk, hogy az 'Isten' címet, vagy rangot hol és milyen értelemben használja a Szentírás. Hogyan használta és értette a bírák esetében? Miért vádolták meg - az egyébként minden más esetben HAMISAN VÁDOLÓ zsidók azzal, hogy "Istenné tesz magát", holott Õ csak TELJES JOGGAL "Isten Fiának" nevezte magát, nem úgy, mint te is most, aki nem Jézusnak adsz igazat, hanem a zsidóknak, azért ez szomorú! Itt nem arról van szó, hogy Jézust nem lehet Istennek, vagy isteninek nevezni, ahogy a Biblia is teszi (bár ezekben a farizeusi vádakban éppen nem errõl van szó), hanem arról, hogy ezzel NEM TESZI a Szentírás Jézust "egyenlõvé" Jehovával egy kitalált háromságban, mert az 'Isten' kifejezés csak egy rangjelzõ szó, melyet nem csak a Mindenhatóra alkalmaz a Biblia. Kérlek olvasd el a 18-tól, és választ kapsz erre a kérdésre is. Konkrétan erre a témára az utolsó válaszom felel.
Mert te is a legszebb tojást akarod nem?
és ti lányok ha megláttok az utcán 1 helyes kisportolt fiút miért vagytok oda értük? :D tapasztalom magamon ez fordítva is igaz 17/F
szempontnak természetesen szempont, de nem a legfontosabb
A busz után se futok, nemhogy nõ után...

Az miért gáz, miért tartják önteltnek meg beképzeltnek, miért szólják le, ha egy nő kimeri mondani magáról, hogy ő szép, meg szépnek tartja magát, meg feltesz magáról vagy 100 képet (és tényleg jól néz ki)? Talán féltékenyek rá?

nők, emberi tulajdonságok, önteltség, önbizalom, kép, féltékenység

Legjobb válasz: Minden a mértéken múlik. Ha minden második mondatában megemlíti, hogy õ milyen szép, az számomra taszító - még akkor is "megcsúnyul" az illetõ a szememben, ha egyébként tényleg szép. De ha amikor megkérdezik, hogy õ milyennek tartja magát, és elmondja, hogy szerinte õ szép, azzal semmi gond nincs. A képeknél sem a darabszámmal van feltétlenül gond. Lehet, hogy rólam is van fenn 100 kép neten. Családdal, barátokkal, nyaralás közben, bográcsozáskor stb készült képek. Visszatérve a kérdéshez: ha ezeknek a képeknek egyik fele tükör elõtt készült pózolós-kacsaszájas b*romság, a másik meg ugyanez, csak némi retussal portfóliónak csúfolva, az gáz.

Minden a mértéken múlik. Ha minden második mondatában megemlíti, hogy õ milyen szép, az számomra taszító - még akkor is "megcsúnyul" az illetõ a szememben, ha egyébként tényleg szép. De ha amikor megkérdezik, hogy õ milyennek tartja magát, és elmondja, hogy szerinte õ szép, azzal semmi gond nincs. A képeknél sem a darabszámmal van feltétlenül gond. Lehet, hogy rólam is van fenn 100 kép neten. Családdal, barátokkal, nyaralás közben, bográcsozáskor stb készült képek. Visszatérve a kérdéshez: ha ezeknek a képeknek egyik fele tükör elõtt készült pózolós-kacsaszájas b*romság, a másik meg ugyanez, csak némi retussal portfóliónak csúfolva, az gáz.
Tényleg nem érzed a különbséget? Ha valaki szépnek tartja magát, az jó, mert magabiztos, ez pozitív dolog. Ha valaki feltesz magáról 100 képet, az röhejes, mert az illetõ beképzelt, önimàdó, ez már negatív dolog.
Akárhogy fényezzük, kitenni 100 képet, azért mert jajj de szép vagyok, az öntelt és beképzelt dolog.
A jó önbizalmat értékelem, van nagyon szép barátnõm, aki maximálisan tisztában is van ezzel, mégse beképzelt. De ha valaki 100+ fotót feltölt magáról, az már nekem furcsa lenne, függetlenül attól, hogy mennyire szép vagy nem, vagy hogy milyen nemû, egyszerûen nem tûnik egészséges léleknek. Vagy exhibicionistának, magamutogatónak sejtem, vagy túlságosan figyelemre éhes személynek, akinek az önértékelése mások dicséretétõl, a bókok (vagy neadjég lájkok) számától függ. Állhat emögött kielégítetlen szeretetéhség is, sõt, pont hogy alacsony önbizalom is, meg egy csomó lelki probléma. Szóval csúnya szóval élve ilyen személy az attention whore, ne tévesszen meg a kifejezés senkit, férfiból is akad ilyen szép számmal, és nem feltétlenül képekkel reklámozzák magukat, a hangsúly a túlzásba vitt önreklámozáson van.
Nekem a b*romság kategóriába beletartozik az is, hogy ha cél nélkül vannak fenn képek. Úgy értem, hogy megkéred otthon pl tesódat, hogy csináljon rólad képet azért, hogy feltehesd egy közösségi oldalra. EZ visszataszító. Ha mondjuk egy szép hegylánc elõtt vagy lefényképezve, vagy egy kocsi mellett ami tetszik neked, vagy mondjuk egy általad kedvelt együttes konceretjén a színpad mellett stb, azzal nincs gond. A nagyképûség ott kezdõdik, hogy ha - amint már említettem - direkt azért csinál(tat)sz magadról képet, hogy felkerülhessen a fb-ra. Számomra tehát te nagyképû vagy, de ez az én egyéni véleményem. Másnak biztosan tetszeni az exhibicionizmusdoddal együtt. Nem bántásként mondom ezt.
Gáz, mert azért teszi ki hogy tudassa mindenkivel mennyire szép. Férfiként úgy látom hogy a férfiak között az számít minél jobb a kocsid (egy példa) míg a nõknél a lájkok száma a mérvadó. Engem nem zavar ha kiteszik a szép lányok a képeiket, ADDIG amíg nincs más, például elsírják hogy szar napjuk volt, mert 5 perc helyett 10-et kellet várni a buszra, vagy milyen nehéz volt egy szimpla egyszerû matek zh. A másik hülyeség a semmitmondó, üres, közhelyes, choelco idézetek, falra mászik tõle mindenki.
Hát jah, igaza van az elõttem szólóknak, a mértéken van a hangsúly. Én mondjuk már töröltelek volna, ha minden nap azt látnám, h xy 10 fotót töltött fel. Majd fél órával késõbb megint 10. Azért ez már a szánalmas kategória.
Az, ha valakinek van önkritikája az nem baj. Ha valaki szép azt saját maga is látja. Ha ezt el is mondja azzal sincs baj. Ha direkt fényezi és mutogatja magát az már beképzelt. Vagy beszól mások kinézetére közben a sajátját dícsérve. A 100 képnek pedig szintén az a célja, hogy begyûjtse az elismeréseket. Önimádó, egoista. A legtöbb ilyen nõ a környezetemben, azért ilyen "büszke" a szépségére mert mást nem tud felmutatni.
Ha valaki állandóan azt hangoztatja, hogy õ szép, és hozzá még százasával teszi ki magáról a képeket, annak elég valószínû, hogy önértékelési zavara van. Az ilyen ember általában nem érzi eléggé értékesnek magát, és szinte kapaszkodik a szépségébe, hogy elfogadtassa magát másokkal. Ez tömény szeretethiányra vall.
A kérdező hozzászólása: Rólam rengeteg kép van, sokan már 1bõl egoistának gondolnak, Nem, nem azért van ez így, mert módfelett elégedett vagyok magammal, még csak nem is azért, mert úgy gondolom, hogy bárki is kíváncsi lenne rám hatvanféle pózban, csupán azért, mert bárhogyan is nézek ki, valamiért néha feltör bennem a nem is olyan mélyen lakozó exhibicionista énem és én úgy döntöttem már évekkel ezelõtt, hogy nem fogok sem ellenkezni vele, sem felesleges harcba bonyolódni. Kinek is árthat a szerencsétlen? Attól, hogy például neked nem tetszik a külsõm, úgy vélem, még nem esik bántódásod attól, hogy láttál rólam egy halom képet, maximum gyorsan bezárja a profilomat, vagy elhagyja
*tetszeni fogsz
A kérdező hozzászólása: véletlen a kulcsszavakat rossz helyre írtam :S
A kérdező hozzászólása: Engem is folyamat leszolnak mert azért szépnek tartom magam, van rólam is vagy 200 kép fb-n.. fõleg nõk szólnak le, mert én ezt ki merem mondani magamról, 1 db retus képem meg kacsaszájos sincs :D Fõleg olyan nõk, akik kövérek, vagy éppen "bajuszuk" is van :D
Attol függ, hogy hogyan teszi, valoban szép-e?
Én szép vagyok, kellõ mennyiségû, egészséges egóm van, még sincs egy darab kép sem rólam a facebookon. Nem attól leszel szép, hogy azt hiszed féltékenyek rád, meg hogy irigykednek. Ha ettõl gondolod szépnek magad, akkor valami nincs rendben.
Kapcsolatfüggõ vagy
Mert csak sírni tudsz
txt dokumentumból született a kérdés.:D Szó szerint volt már ez pár hete.
Túl sok a miért , AZÉRT. A képlet egyszerû ha elijeszted õket nem fognak belédszeretni. Magyarán úgy sugárzik belõled a p*csalódás mintha te lennél a Csernobili atomerõmû és az nem vonzó. Haverkodj velük , de egyszerre többel.Ne lássák rajtad , hogy ott helybe nekiesnél. Egyrészt dob az önbizalmadon és egy barát csajszit nyugodtan lehet ölelgetni. Aztán lesz ami lesz , ha az egyik kiesne marad a többi.
Mert unalmas vagy és üres, nem tölti ki semmi az életed és azt hiszed, hogy egy barátnõ megtenné. Jobban járnál, ha inkább tanulnál valamit, ami érdekel vagy szereznél egy hobbit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!