Találatok a következő kifejezésre: Az mennyire gáz a (169 db)

Ha utólagosan (pótkerék helyére) beépített LPG tartály van az autóban, és így benzin+gáz "kevert" kettős üzeművév válik az autó, az MENNYIT RONT A TELJESÍTMÉNYÉN?

És ezzel együtt mennyit lehet átlagosan spórolni vele, mintha csak benzines lenne?

Legjobb válasz: A benzin+gáz üzemû autót ne úgy ékpzeld el, hogy az injektorban hozzálöttyintenek egy kis LPG-t vagy CNG-t a benzinhez:) VAGY benzinnel, VAGY gázzal mûködik. Ha az egyik kifogy, akkor át lehet váltani a másikra, és lehet továbbmenni. Teljesítményén jól beállított adagolóval a gázüzem nem ront, mert amennyivel kisebb az energiatartalma a gáz(ok)nak, anniyval többet fog belõle fogyasztani. A drasztikus áremelés miatt nem nagyon éri már meg beszereltetni, én legalábbis ezt hallottam.

A benzin+gáz üzemû autót ne úgy ékpzeld el, hogy az injektorban hozzálöttyintenek egy kis LPG-t vagy CNG-t a benzinhez:) VAGY benzinnel, VAGY gázzal mûködik. Ha az egyik kifogy, akkor át lehet váltani a másikra, és lehet továbbmenni. Teljesítményén jól beállított adagolóval a gázüzem nem ront, mert amennyivel kisebb az energiatartalma a gáz(ok)nak, anniyval többet fog belõle fogyasztani. A drasztikus áremelés miatt nem nagyon éri már meg beszereltetni, én legalábbis ezt hallottam.
Azt szokták mondani, hogy 10% teljesítmény csökkenés van. Kérdés mekkora motorja van az autódnak. Nekem egy v6 4.0 ford explorerem volt lpg-s, ott a nagy motor meg a 207 lóerõ miatt nem volt érezhetõ a különbség. A spórolás megint motor kérdése, mert egy kicsi (2000 cm3 alatti) motornál több idõ még megtérül a gáz szett beszereltetése mint egy nagy motoros autónál. Fogyasztásra 5-15% pluszt szoktak számolni, nekem városban benzinbõl evett 16-ot a ford, gázból 17-18 körül. Egyik barátom most vett egy 1.6-os 156 alfát, neki gázból 11 körül eszik, benzinbõl 9 körül. Nagyjából így tudsz számolni, ha nagy a kocsid motorja és sokat mész hamar visszajön a befektetett pénz, ha kis motor és keveset mész akkor akár évek is lehetnek mire 0-án leszel.

Az mennyire gáz, ha egy csaj izmosabb, mint a pasija?

Legjobb válasz: ez kb olyasmi, hogy gáz ha egy csaj szõrösebb mint a pasija? vagy gáz ha egy csaj erõsebb mint a pasija. Szerintem még az is gáz, ha egy csaj rövidhaju a pasi meg hosszu. A nõ nõ maradjon, a férfi meg férfi.

ez kb olyasmi, hogy gáz ha egy csaj szõrösebb mint a pasija? vagy gáz ha egy csaj erõsebb mint a pasija. Szerintem még az is gáz, ha egy csaj rövidhaju a pasi meg hosszu. A nõ nõ maradjon, a férfi meg férfi.
Gáz lenne? Hülye felfogás. Van aki ebben jó, van aki abban, de ha szeretitek egymást, akkor ez mindig elfogadható. Akkor bajos a dolog, ha a fiú amellé, hogy nem fitt, nem is nyújt valahol/sehol kiemelkedõt, amit a lány elfogadhat, ekkor aláírom, hogy változtatni lehet, de egyébként ez nem szabad, hogy döntsön egy kapcsolatban. Ha mégis, akkor nem szerelem, vagy nem értetek még meg egymáshoz.
sztem féjj tõle me szétbaxxa a fejed hidd el én tom
Hát én nekem nem lenne annyira nagy gond, de néha zavarna ha egymás mellé állnánk valahol...nem is tudom úgy szégyellném 17/F
Nem lehet, hogy csak szálkás vagy és azért tûnsz izmosabbnak? Laikusok simán összekeverik az izmossággal.
Engem személy szerint zavarna, kérdés mit értesz az alatt hogy izmosabb és persze, hogy mennyivel :) Ha esetleg nem sportolsz és van idõd is , kezdj el valamit :) ártani nem fog.
azért itt is vannak szintek, szerintem annyira nem gáz, ha a pasi nagyon cingár, a csaj meg sportos alkat. Viszont ha a csaj "kigyúrt", na az már kicsit fura.
Ez azt jelenti h te vagy az úr a háznál.
Sztem gázzz
A kérdező hozzászólása: Hát ezt õ is mondta nekem...:( Én attól félek, h elhagy ez miatt és csak azért kérdem... De már több, mint 3 éve vagyunk együtt, talán el nem fog hagyni.
hát elég gáz , a pasi legyen izmosabb

Ha elfelejtettem bevenni a tabit (Volina, utolsó előtti szem), de 10 órán belül pótoltam, az mennyire gáz?

Legjobb válasz: Nem gáz... még... de majd az lesz. A barátnõmet is szokta puffasztani, amikor már gáz.

Nem gáz... még... de majd az lesz. A barátnõmet is szokta puffasztani, amikor már gáz.
komolyan nem olvastad el a betegtájékoztatót? benne van minden "Ha elfelejtette bevenni a Volina filmtablettát - Ha 12 óránál rövidebb idõt késlekedett a készítmény bevételével, a fogamzásgátló hatás még megbízható. Vegye be a filmtablettát, amint az eszébe jut, és a következõ szemet a megszokott idõpontban vegye be. - Ha 12 óránál hosszabb idõt késlekedett a filmtabletta bevételével, a gyógyszer megbízhatósága csökkenthet. Minél több egymást követõ filmtablettát hagyott ki, annál nagyobb a fogamzásgátló hatás gyengülésének veszélye. Különösen nagy a teherbeesés kockázata, ha a csomag elejérõl vagy végérõl hagyott ki tablettákat. " STB

Ha a párom használt - esetenként - vonalkódos alsóneműjét hermetikusan lezárva becsomagolom az mennyire gáz?

Legjobb válasz: Nem gáz vedd csak el nyugodtan. Hátha karácsonyra meglep téged egy telibefoltozott tundrával.

Nem gáz vedd csak el nyugodtan. Hátha karácsonyra meglep téged egy telibefoltozott tundrával.
Gáz! Az a természetes ha szagolgatod! 28F
A kérdező hozzászólása: Csak úgy nézegetni...
lehet mindennap elvisz egyet a tisztítóba és hoz egy "tisztát"/újat haza (ugyanolyat). hû, nagyon vág az eszem :D vagy csak én is ezt csinálom? :D
Nagyon gáz ez a vonalkód dolog! Biztos téged ez izgat fel...
Ha ez komoly akkor bajok vannak..amúgy vajon még nem tûnt fel neki, hogy hova lettek a fehénemûi? : D
Ez a kérdés fake. :D
Gáz, nem gáz, én a vonalkódot nem tudom hova tenni itt. Élvezetnövelõ, fokozza a látványt, vagy itt mi a funkciója?
Én ebben semmi gázt nem látok, fõleg, ha a vonalkódot is olvasod /rajzold le fejbõl!/
kimosva természetesebb... akkor az asszonynak mindig új bugyit kell vennie mert te leltározod mindet vagy mi?
A kérdező hozzászólása: "mit nézegetsz egy használt bugyin? o.O" Hát hogy az övé. Olyan természetes...
mit nézegetsz egy használt bugyin? o.O
mosd ki, és akkor nem kell hermetikusan lezárni...
tegnap 23:28: Állati vagy öregem! Szakadtam az írásodon. xD

Az mennyire gáz, ha a cicababa csajom van, de közben dagadt luvnyákat kefélgetek?

Szóval a csajom az a kifejezett plázacica, nagy szilikonmellekkel, szájjal, szolizott b?rrel, m?körömmel. Szóval igazi n?, csorgatják utána a nyálukat a pasik rendesen mikor elviszem valahova. Ez nagyon jó is, az ugyan nem tetszik, hogy otthon két szalmaszálat képtelen keresztbetenni, ezért rajta kívül fizethetek bejárón?t is, de hát ez van. Õ ilyen.

Legjobb válasz: Szerintem te poénkodsz! XD De, ha még sem akkor nem gáz! Szakíts a plázával és keress másikat! :)

Szerintem te még nem láttál igazi nõt, ha a leírásod szerinted egy igazi nõre illik... Nem lehet valami IQ-bajnok a csajod a kirakat mögött. Nem a "dagadt cocák" a szerencsések, hanem te, hogy egyáltalán szóba állnak egy ilyen k.öcsöggel. Hogy mennyire gáz ez? Szerintem nagyon. De te érzed. Az igazi nõk biztos nem állnak veled szóba, ezért vagy a mûnõkre szorulva. De értem is, hogy miért. 25/N
Felejtsd el, hogy IGAZI NÕD VAN!!! a te nõd nem igazi, a leírások alapján csak egy mûnõ. Szilikon szájak...fúúj...csodálkozol, hogy nem hajlandó lesz*pni amikor azt mondod, hogy két szalmaszálat képtelen keresztbe tenni. Vajon miért is? Mert félti a szilikonszájacskáját meg a mûkörmeit ésatöbbit nehogy valaminek baja essen.Ez egyrészt logikus dolog.De másfelõl önzõ is...csak magára gondol, hogy neki jó legyen.Ha nem tetszik neked valami, meg kell beszélni vele.
Szerintem te poénkodsz! XD De, ha még sem akkor nem gáz! Szakíts a plázával és keress másikat! :)
Igazából görény vagy de meg is értelek. :D " a csajom az a kifejezett plázacica, nagy szilikonmellekkel, szájjal, szolizott bõrrel, mûkörömmel. Szóval igazi nõ, " Ezzel azért nem értek egyet- igazi MÛnõ-így már korrekt a megállapítás. "a kövér nõk is megkapják a nekik járók, s még hálásak is lehetnek, hogy valaki hajlandó velük szexelni." Vica-versa. Te is hálás lehetsz, hogy valaki hajlandó leszopni ha már a tulajdon barátnõd félti a mûkarmait meg a kollagén száját a f*sztól:) . Egyébként meg esélyes, hogy a nõd is félrekúr- nem hiszem el, hogy valaki ennyire félvállról veszi a szexet:O. A csaj valószínûleg azért akadt ki mert ugye csalod a nõdet és az ugye nem szép dolog- aláírom. De ha a házinyuszi nem hajlandó semmire a tespedésen kívül, várható, hogy pofára esik. 20N
szép is a szerelem..
kamu
A leírást nem olvastam, de te magad vagy a gáz a leírásod kérdésed alapján. Csókoltatom azon igénytelen nõket, akiknek te kellesz.
Hát. Mégis elolvastam. Nem kellett volna. Csak megerõsítette a véleményemet.
"kifejezett plázacica, nagy szilikonmellekkel, szájjal, szolizott bõrrel, mûkörömmel. Szóval igazi nõ" Ez neked az igazi nõ? Nem, ez a mûnõ :)
:D van benne valami.
Gratulálok!! Ez a VV F*szom nemzedék!! Az elsõ számú nagy tévedésed: azt hiszed, a mûmell meg a seggimplantátum teszi a nõt:D Ahhoz ÉSZ sem ártana. Amint te is írtad, annak hiányában van a drága. A nõdön- bocs, k*rvádon(hiszen te pénzeled, õ meg hanyatt vágja magát, hogy megdughasd)- semmi természetes nincs. Az egész csaj egy két lábon járó pénznyelõ- mûmell, mûhaj, mûfog, mûköröm.. Ezek után hogy akarod beadni, hogy IGAZI, hús-vér NÕ?:D Második: Attól Nõ, hogy nõies.. Ja, bocs! :D Valaki felvesz egy ótvar szar, nõiesnek csúfolt ruhát és máris jó nõ? :D Meg hiába van jó melle, feneke, lába ha a feje ótvar. Az is jó Nõ?:D Még mielõtt nekiállnál személyeskedni, sem nekem sem pedig a környezetemnek nincs gondja ilyen téren sem velem szóval neki ne állj megint baromságokat összehordani, hogy azért mû mert számunkra elérhetetlen ha egyszer az egész nõ szilikon meg kollagén. :D Az utolsó téveszméd pedig, hogy neked kapcsolatod van. :D A nõd egy k*rva te pedig a kliens- csak te nem készpénz adsz neki hanem platinakártyát és plasztikai mûtét-utalványt. Nem véletlenül nincs benne a szexben szívvel-lélekkel.. 20N
Hogy mi a gond? Az, hogy nem fogod fel, hogy jobb helyeken a megcsalás elítélendõ:) . "egyik haverom csaja megtudta (önérzetes emiatt, mert rajta is van lötyögõ zsír bõven), totál kiakadt, hogy én mekkora szemét vagyok. De kérem szépen, miért is?" Okoska, ebbõl nem derült ki, miért akadt ki és nem tudjuk a szádba adni a féli megemésztett választ. Nem hiszem, hogy az lenne a problémája, hogy husis lányokat tömsz, hanem hogy félrekúrsz- ezt pedig már meg is válaszoltam a hozzászólásom elején. 20N
a nõ attól nõ, hogy alkalmas az utódok kihordására. elsõsorban. ez a funkciója. te megvéded a nõt, "vadászol", ellátod élelemmel és lakóhellyel, õ pedig cserébe kihordja az utódait. nem véletlenül néz ki a willendorfi vénusz és a több százezer hasonló termékenységet szimbolizáló kisplasztika úgy, ahogy. a te nõd szilikonnal a mellében erre teljes mértékben alkalmatlan. ahogy feljebb írták, tényleg csak egy pénznyelõ prostituált. lehet hosszú távon jobban járnál egy élethû gumibabával. amúgy húsz éves lány vagyok, vékony, magammal tökéletesen elégedett és több mint három éve vagyok együtt a párommal, akivel kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást. te primitív f*sz. :)
Válaszoljunk szépen, illedelmesen a kérdezõnek a kérdésére és ne minõsítsük sem õt, sem a barátnõt. )Az mennyire gáz, ha a cicababa csajom van, de közben dagadt luvnyákat kefélgetek?” Nem, nem gáz. Csöppent sem. A zsák megtalálja a foltját. Ha a cicababa meg a luvnya szóba áll veled, akkor nem is érdemelnek meg férfit. Tudod egy férfi – bár a mûvelet ugyanaz –, szeretkezni, szerelmeskedni szokott. Kefélni meg csak a férgek. De semmi baj, a féreg is része az ökoszisztémának. A féreg is hasznos. Pl. megkönnyíti a férfi helyzetét. A szelekciót. A férfinak jó lesz a „maradék” NÕ is.
Szerintem egy kapcsolatban nagyon fontos a kölcsönös tisztelet. Te alapból nem tiszteled a barát"nõ"det, mert lesüt a leírásodból, hogy butának tartod (nyilván, mert az is). A barátnõd meg csak a bankkártyádat szereti, nem téged. Ezért nem tartalmas a kapcsolatotok. Ha legalább szerelmes lenne beléd, megtenné az ágyban is azt, ami neked a legjobb. De mivel csak "aranytojást tojó kakas" vagy, ezért oké, oké, szexel veled (muszáj neki), de nem szívvel-lélekkel, nem teljes odaadással. Szerintem az a nagy gáz a történetben, hogy nem tudod milyen a szerelem (egyértelmûen látszik a nõkhöz való hozzáállásodból), és emiatt lehet bármennyi pénzed, én szánalmasnak tartalak. Fõleg, mert ide kiírod és még a véleményeket sem fogadod el. Pedig ha ennyi ember mondja, legalább elgondolkozhatnál rajta. Dehát mindenkinek más az értékrendje. Szerencsére sok férfi van a földkerekségen, aki nem így gondolkodik, mint te. Egyeseknek szempont, hogy esze is legyen a nõnek. És mielõtt még egy kiselõadást tartanál a "nõiességrõl" : nem vagyok narancsbõrös, sem löttyedt, sehol nincs implantátumom, ennek ellenére elég sok pasi bepróbálkozik nálam, 3 éve dolgozom, 7 éve van párkapcsolatom, megállok a saját lábamon - nem kell senki bankkártyája és még soha senkivel nem d.ugtam érdekbõl. 25/N
"a te nõd szilikonnal a mellében erre teljes mértékben alkalmatlan. " Szilikonnal is lehet gyereket vállalni. -.-
A kérdés már csak az, mennyire nehezíti vagy lehetetleníti el a szoptatást..
Kétlem, hogy ez a "nõ" akarna gyereket, hisz akkor oda lenne a "csodás alakja". Ja, elfelejtettem, hogy a plasztikai sebész mindig rendelkezésre áll... meg a bébiszitter, hiszen két konditerem és a szépségszalon közt nincs idõ gyereket nevelni. Hiszen a külsõség az elsõdleges szempont, van ám fontossági sorrend. Szerintem nem ez a normális nõi értékrend... Nade nem vagyunk egyformák.
De vajon miért rossz csajokra pályázol? Talán annyira ronda vagy ostoba vagy, hogy másik szép nõ nem állna szóba veled? ASzt hiszed csak a kövérek tudnak/szeretnek szopni? :-D kinevetlek
Valahol szerintem te is érzed, hogy szer a kis életed kedves kérdezõ, különben nem kérdeztél volna ilyet. Én tök átlagos vagyok anyagilag is , külsõleg is, se lehengerlõ dumám, sem hatalmas farkam nincs. Aki tetszett valaha is, azzal vagy jártam, vagy szeretkeztem. ez nem pénzkérdés. Pénzért már csak elvbõl sem keres partnert az ember, sem nyíltan pénzért, sem úgy mint te, hogy pénzeli. (egyrészt skót vagyok, amíg ingyen megtehetem, hülye lennék ilyesmire költeni, másrészt szerintem valahol szar az élete annak akinek ehhez költenie kell)
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõ: gimis csajokat? Áhh, azok még annyira kis éretlenek, azt hinnék, lehet belõle komolyabb.. Arról ne beszéljünk, hogy aki ilyenbe belemenne, akkor már a betegségektõl is félnék.. Van pár férfitársam, aki szintén sportot ûz a kocák vadászásából, de ez nem feltérképezett vadászterület még, szóval nem rettegek, hogy egy gumi nem is elég a fertõzések ellen:D
A kérdező hozzászólása: Ez a MÛNÕ duma akkora baromság.. Mert attól valaki igazi nõ lesz, hogy huszonéves korára narancsbõrös, lottyadnak a csöcsei, tiszta pattanás és még felöltözni se tud? Nehogymár! Le lehet szólni, nekem a nõ attól NÕ, hogy nõies. Nagy mellei, kerek feneke, vastag szája és vékony dereka van, szép hosszú haja, selymes bõre. Ebbe sajnos nem fér bele az, hogy nincs fitnesz, hogy nincs kozmetikus, satöbbi satöbbi. Ami a legszánalmasabb az egészben, hogy azért kiáltjátok ki MÛnõnek, mert nektek ez a külsõ elérhetetlen, tehát csak mû lehet. Van benne mûanyag, ez igaz, de õ legalább hajlandó megdolgozni azért, hogy kívánják a férfiak, hogy szexis legyen. Nem hiszem, hogy ennyi edzés mellett lennének ekkora dudái, ha nem szilikon lenne. Pedig a nagy mellek nõiesek, punktum. Most, hogy az irigyek kiszórakozták magukat, térjünk vissza a kérdésemre. A csajom nem kefél félre (amennyit akaszkodik rám, s hallgatom a napját, ahogy beszél, nincs annyi esze, hogy lebukás nélkül megtegye, s annyira azért õ se hülye, hogy elkergesse az arany tojást tojó tyúkot.) Oké, megcsalom. De amíg nála van a kártyám, neki szerintem elég mindegy is. Kétlem, hogy hú de szerelmes lenne, ahogy én sem, de a kapcsolat attól még jól mûködik. A kövérekkel szemben pedig mi a probléma? Valamelyik kommentelõ írta, hogy hát õ nem szopik.. Gratulálok, te is nagyon büszke lehetsz magadra, hogy ennyit képtelen vagy megtenni a pasinak. S az, hogy te nem teszed, hidd el, baromi sok csaj van a szórakozóhelyeken, akik mindenféle zsákszerû göncöt vesznek fel, hogy még véletlen se látszódjon, hogy három sorban vannak rajta a hurkák, de belül õ is tudja, hogy attól még akkora, mint három másik. Baromi hálásak, ha egyáltalán leszólítod õket (a nagy többség), s eddig még egyik sem panaszkodott. Szóval megint, valaki végre a kérdésre válaszoljon: mi a gond?!
Jó nagy köcsög vagy, már bocsi, egyrészt mert megcsalod a barátnõdet másrészt meg ilyen lenézõen írsz ezekrõl a lányokról. 21/N
Zseniális! Rég röhögtem ilyen jót, köszönöm!:D
XD
kamu
Akár kamu, akár nem, szánalmas vagy. Az általad leírt nõ meg távolról sem igazi. Még csak nem is az emberi fajhoz sorolnám :D
Ha nem érted miért vagy ettõl szemét, hiába tépjük a szánk, akkor se fogod felfogni, mert nem vagy normális.... Amúgy én is kövér vagyok, de soha nem feküdnék le csak úgy valakivel és a szopás is tabu nálam... Mégis van párom már 6 éve... A moderátorok meg elmehetnek a fenébe, hogy egy ilyen undorító, provokatív kérdést nem törölnek, bár már megszokhattuk, a nõgyûlölõ kérdések is simán maradhatnak, amiben totál le vagyunk alázva... Gratulálok...
hát belõled sem lesz író. elég egyszerû a stílusod. ennél én ezerszer jobbat is ki tudnék találni. hány éves vagy? 13?
ja igen, egyetértek, a moderátorok újra idenézhetnének esetleg. idióták!
Totál kamu. Te csak álmodozol kisapám a szilokonos mûnõkrõl..Ne vágyj ilyenre, akit csak mutogatni jó de valójában semmire nem való, még szexre sem. Sõt, szerintem te még a kövér csajokról is csak álmodozol. Igaz ami igaz, a ducik tényleg sokkal jobbak, normálisabbak.
de hallod te annyira hülye vagyy !!! :/ 16/L inkább dugj gimis csajokat :D de a dagadt geæik.. áááá baszod -.-"
ez a kérdés egy rohadt nagy kamu. nem is értem miért válaszoltok rá.

Az mennyire gáz, hogy a 14 éves húgomnak több pasija volt, mint nekem? ! 19/L

Legjobb válasz: hát attól függ neked mennyi volt :D

hát attól függ neked mennyi volt :D
Szia! Egyáltalán nem gáz. Én 20 éves vagyok, még szûz. Az öcsém 17 de már 3 csaja is volt, és mindegyikkel le is feküdt. Folyton piszkál emiatt. Az a baj, h kisfiúnak tart mindenki, az öcsém sokkal férfiasabban néz ki.
Hát ha a húgod fûvel fával összefekszik és úgy volt több pasija akkor az neki gáz. De am ez meg nem lóverseny hogy jaj kinek lesz most több pasija neki vagy neked. Hidd el neked is kifog majd alakulni minden csak türelem.
Ez nagyon gáz, de nem neked.
Az gáz, amit a mai 14 évesek csinálnak. Inkább vigyáznod kéne a húgodra, mert a 15 éves kiscsajok már azzal dicsekednek egymásnak, hogy melyikük szexelt elõbb. 19 évesen még nekem sem volt sok pasim, , mára megtaláltam az igazit, pedig addig azt hittem, hogy reménytelen vagyok. Ha meg a te húgod nem olyan, mint a mai tini ribancok, akkor meg nem kell aggódnod, ezek még csak amolyan gyerek szerelmek. 22L
Nem a mennyiség, hanem a minõség a fontos...abban is a hugi lenne nyerõ? Miért nem tudtál azóta bepasizni?
Szerintem nem gáz az.Tudod jobb egy igazi, mint száz hamis.
Rád nézve egyáltalán nem gáz, de így, hogy a hugod a 2. barátjával jött össze, még rá nézve sem igazán gáz. Egyszerûen így hozta a sors!
Tanulj tõle.
Ha pénzért csináljátok, akkor az övé a nagyobb rész. Ha sportból, akkor õ nyert. Ha meg csak a sors hozta így, akkor õ a nagyobb ribanc kettõtök közül. Gondolom tanulmányi versenyt még nem rendeztetek. (A testnevelést nem számítva.)
A kérdező hozzászólása: én 17 évesen jöttem össze az elsõ barátommal, fél évig tartott, azóta nincs senkim. Õ most jött össze a második barátjával, nem vagyok irigy, csak így még jobban egyedül érzem magam, és szerencsétlennek, hogy még a kishúgom is be tud pasizni, én pedig nem.
Gáz a húgodra nézve.
Én írtam azt hogy gáz, és én ezt csak poénnak értettem mert ilyen hülye és egyértelmû kérdést minek kell felrakni...
irigy vagy rá vagy mi?
Te gáznak érzed ?? Mert szerintem semmi extra nincs benne. Sõt amit a mai 14-16 év közöttiek csinálnak okádni tudok :X
Nagyon gáz, én szégyenemben elsûllyedtem volna. Szerintem húz magadra gázmaszkot és soha többé ne menj ki a házadból...
semennyire az a lényeg hogy mennyi van hanem hogy az idõ amit eltöltesz velük :D (Fiú vok)
szerintem az a gáz, hogy neki annyi pasija volt

Az mennyire gáz, ha 2éve van barátnőm, s most megismertem egy szuz csajt, s le akarok vele feküdni, de a csjomat szeretem! Illik ilyet tenni, mert végülis csak kihasználom, de kiváncsi vagyok, milyen szuz csajjal lenni!?

Legjobb válasz: figyu,én sztem elég gáz h.miért?szereted a barátnõdet te leakarsz egy másik csajjal feküdni?ráadásul õt is kiakarod használni.az h.kíváncsi vagy rá meg h.szûz elég hülye kifogás.ha szeretnéd a barátnõdet nem akarnál mással lefeküdni,gondolj bele h.neked hogy esne ha õ csinálná ezt veled?bizti szarul.

figyu, én sztem elég gáz h.miért?szereted a barátnõdet te leakarsz egy másik csajjal feküdni?ráadásul õt is kiakarod használni.az h.kíváncsi vagy rá meg h.szûz elég hülye kifogás.ha szeretnéd a barátnõdet nem akarnál mással lefeküdni, gondolj bele h.neked hogy esne ha õ csinálná ezt veled?bizti szarul.
Ha valakit igazan szeretsz , nem akarsz lefekudni massal...mire jo neked , ha kihasznalsz egy artatlan kis csajt?
Gondolj arra, hogy neked hogy esne, ha a barátnõd ugyanígy tenne egy másik szûz pasival. Megértenéd?
Kizárt hogy szereted a barátnõdet ha azon gondolkodsz lefeküdj e egy másik csajjal. Szánalmas vagy. Mi jó abban ha lefekszel egy szûz lánnyal?? Neki az elsõ lesz, és rossz lesz mert fájni fog, vérezni is talán, elsõ élménye lesz egy ilyen tapló paraszttal mint te, aztán gondolom nem akarsz tõle semmit, neki egy nagy csalódás leszel.
Hülye vagy! Szereted a barátnõdet erre te leakarsz feküdni egy csajjal mert szûz?!? És igaza van az elõttem szólónak.Ha szeretnéd a barátnõdet nem használnál ki szûz lányokat fõleg hogy ha ezt a barátnõd megtudja tönkre fog menni a kapcsolatotok.
Ha szeret a barátnõdet, akkor nem akarnál más csajjal lefeküdni. A másik csajnak tönkretennéd az életét, azzal hogy egyszer lefekszel vele, mert nem egy egyjájszakásra tartogatja a szüzzességét... vagyis általában nem így szeretné elveszíteni egy lány. A barátnõdet pedig megcsalnád, ami egy gerinctelen dolog.
jo nagy seggfej vagy! bar a baratnod is csalna meg egy sokkal tapasztaltabb agyilag erettebb ferfivel..erre gondoltal? na hogy esne?
Hát neked bizony a kurva anyádat.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!!!
Ez megcsalás, ilyet nem illik tenni. Szerintem.

Az mennyire gáz, h 25 évesen szánom rá magam, h elmenjek nődokihoz? Vajon lefog nézni nődoki? S melyik a jobb a nő, vagy a pasi?

Legjobb válasz: sztem nem attól függ h nõ e vagy pasi. a lényeg h jó orvos legyen. ha attól félsz, h pasi elõtt zavarban leszel, hát lehet, de ez tuti elmúlik merth õ ugy néz rád mint orvos. ha már régóta élsz nemi életet, akkor sztem már hamarabb kellett volna menned, De ha eddig nem volt panaszod, bajod, akkor szerencsés vagy h emiatt nem mentél el. viszont szerintem kicsit többet kéne törõdnöd magaddal, 25 évesen sztem rendszeresen kéne járnod, legalább évente,ha más nincs akkor szûrésre egyébként 10perc az egész vizsgálat, senkisem mondja h kellemes, de túlélhetõ.. lenézni meg nem fog, vagy ha mégis kitérdekel, te ne ezzel törõdj.. én spec. 3havonta járok magándokihoz, félévente szûrésre, mivel a családomban elég sok rákos megbetegdés volt...szal én parázásból szánom rá magam..de sztem megéri. ne izgulj egyébként nem olyan gáz.

sztem nem attól függ h nõ e vagy pasi. a lényeg h jó orvos legyen. ha attól félsz, h pasi elõtt zavarban leszel, hát lehet, de ez tuti elmúlik merth õ ugy néz rád mint orvos. ha már régóta élsz nemi életet, akkor sztem már hamarabb kellett volna menned, De ha eddig nem volt panaszod, bajod, akkor szerencsés vagy h emiatt nem mentél el. viszont szerintem kicsit többet kéne törõdnöd magaddal, 25 évesen sztem rendszeresen kéne járnod, legalább évente, ha más nincs akkor szûrésre egyébként 10perc az egész vizsgálat, senkisem mondja h kellemes, de túlélhetõ.. lenézni meg nem fog, vagy ha mégis kitérdekel, te ne ezzel törõdj.. én spec. 3havonta járok magándokihoz, félévente szûrésre, mivel a családomban elég sok rákos megbetegdés volt...szal én parázásból szánom rá magam..de sztem megéri. ne izgulj egyébként nem olyan gáz.
A kérdező hozzászólása: Tudom, h ez nem túl okés, de ettõl jobban félek, mint bármitõl. Amúgy én is magánrendelésre akarok menni. Mennyit kell fizetni?
Szerintem is érdemes évente szûrsre járni, én 23 vagyok, és olyan 4-5 szûrésen voltam eddig. Viszont érdemes nagyon megválasztani az orvost, mert akár ott is elkaphatsz vmit, (nem veszélyes, csak kellemetlen dolgot). És igen, nekem is az az érzésem a jelenlegi orvosommal, hogy lenéz, pedig nincs rá oka. Sajna a környékünkön elég korlátozottak a lehetõségeim válogatni, de ki kell próbálni többet is, ha az elsõ esetleg rossz élmény volt, nem vált be. Sok sikert, és lazíts!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tisztában vagyok vele, h ideje lenne már, s megyek is, már nem akarom halogatni! Így is már képzelõdök, h vmi komoly bajom lehet! Jobb lesz majd ezt tisztázni végre.
Ha ennyire félsz a kellemetlen élményektõl, akkor azt javaslom, magánrendelõbe menj. Az esztéká-s dokikkal volt pár kellemetlen élményem ... Azzal kapcsolatban, hogy a nõ vagy a pasi jobb-e...hát ez abszolút tõled függ. Egy csoporttársam azt mondta, õ olyan szégyenlõs, hogy csak nõhöz megy. Én személy szerint nem szeretem a nõi nõgyógyászt, valahogy olyan furcsa volt. Ha pesti vagy, én szeretettel ajánlom az enyémet, írj privit. Az meg, hogy mennyit kell fizetni, az az elvégzett vizsgálatoktól is függ. Amit legutóbb csinált nekem: rákszûrés, hüvelyi UH meg sima hasnyomkodós alapvizsgálat, meg írt pár beutalót. 8ezer Ft volt.

Az mennyire gáz hogy fájt a sex a barátommal és még véreztem is melledte?

égóta élek sexuális életet, nem az els? alkalom volt mibaj lehet ?

Legjobb válasz: Számít az hogy gáz-e vagy nem? A lényeg hogy fájt, ha nem múlik akkor irány a doki, lehet hogy nagy volt a szerszám vagy rég nem voltál valakivel, vagy sérült a hüvely, ebbõl 2-re kapásból tudod a választ. menses is lehet de azt neked kell tudnod aktuális volt-e akkor.

Számít az hogy gáz-e vagy nem? A lényeg hogy fájt, ha nem múlik akkor irány a doki, lehet hogy nagy volt a szerszám vagy rég nem voltál valakivel, vagy sérült a hüvely, ebbõl 2-re kapásból tudod a választ. menses is lehet de azt neked kell tudnod aktuális volt-e akkor.
Akk vmi belsõ sebed lehet..és nem tom mit izélsz, most vérzés mire gondolok elsõnek, mint lány is.. -.-" De egyszeri pecsétvérzésrõl sem hallottál?
Nem gáz. Hihetetlen, hogy ilyen dolgokba ezt gondolják egyesek.Természetes dolog.
lehet megjött
SZEX, könyörgöm, szex!
A kérdező hozzászólása: de szerintem nem normális hogy véreztem... És nem jött meg -.-"""
De a pecsételõ vérzésnél nem fáj a szex!!! Szerintem menj el a dokihoz hogy nézzen meg, lehet, hogy durva volt a szex és megsértette belülrõl a hüvelyed falát és azért vérzel, vagy megújazott és a körmével kisebesített, de jobb lenne ha látna orvos is, mert bármi más is lehet, amire mi itt nem tudjuk a választ!! 23/N
Mehszajseb, gyulladas, serules, endometriozis, pcos
Hol van az a bizonyos?
Az nem forr úgy össze, mint a fülnél is, ha kiveszik a fülbevalót hosszú idõre? Nameg a nyelvnél is, 2 ismerõsömnek is összeforrott a nyelve miután jópár évig hordak piercinget aztán megunták.
A kérdező hozzászólása: a bal szemöldökömben van, (el tudom rejteni a hajammal ha akarom)
Hát, én nem vagyok oda a testékszerekért... De ha már, akkor hagyd bent, sokkal jobb úgy.
Én a száj piercingemet vettem ki 1 év után és ugyanígy mint neked látszik a helye rendesen.. de engem egyáltalán nem zavar és másokat sem sõt sokan észre sem vették. Indulj ki abból hogy mégis ki nézegetné a szemöldöködet hogy van-e ott egy lyuk? :) 17f
A kérdező hozzászólása: igazad van:) köszi:) meg amúgy az össze is megy ha teljesen nem is forr be ugye? ismerek valakit aki szintén kivette a szájpiercingjét és pár hét után már csak azért vettem észre a nyomát mert tudtam hogy volt piercingje:)
Nekem a jobb szemöldökömben volt (lány vagyok), sõt, én véletlenül ki is téptem, tehát nekem kb 3x akkora heg maradt ott, mint ami egyébként lett volna. Senkit nem zavar, pedig látszik. Egy ötletem van: alapozó. Én azzal takarok rajta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!