Találatok a következő kifejezésre: Az mennyire gáz (273 db)

Az mennyire gáz, ha egy csaj izmosabb, mint a pasija?

Legjobb válasz: ez kb olyasmi, hogy gáz ha egy csaj szõrösebb mint a pasija? vagy gáz ha egy csaj erõsebb mint a pasija. Szerintem még az is gáz, ha egy csaj rövidhaju a pasi meg hosszu. A nõ nõ maradjon, a férfi meg férfi.

ez kb olyasmi, hogy gáz ha egy csaj szõrösebb mint a pasija? vagy gáz ha egy csaj erõsebb mint a pasija. Szerintem még az is gáz, ha egy csaj rövidhaju a pasi meg hosszu. A nõ nõ maradjon, a férfi meg férfi.
Gáz lenne? Hülye felfogás. Van aki ebben jó, van aki abban, de ha szeretitek egymást, akkor ez mindig elfogadható. Akkor bajos a dolog, ha a fiú amellé, hogy nem fitt, nem is nyújt valahol/sehol kiemelkedõt, amit a lány elfogadhat, ekkor aláírom, hogy változtatni lehet, de egyébként ez nem szabad, hogy döntsön egy kapcsolatban. Ha mégis, akkor nem szerelem, vagy nem értetek még meg egymáshoz.
sztem féjj tõle me szétbaxxa a fejed hidd el én tom
Hát én nekem nem lenne annyira nagy gond, de néha zavarna ha egymás mellé állnánk valahol...nem is tudom úgy szégyellném 17/F
Nem lehet, hogy csak szálkás vagy és azért tûnsz izmosabbnak? Laikusok simán összekeverik az izmossággal.
Engem személy szerint zavarna, kérdés mit értesz az alatt hogy izmosabb és persze, hogy mennyivel :) Ha esetleg nem sportolsz és van idõd is , kezdj el valamit :) ártani nem fog.
azért itt is vannak szintek, szerintem annyira nem gáz, ha a pasi nagyon cingár, a csaj meg sportos alkat. Viszont ha a csaj "kigyúrt", na az már kicsit fura.
Ez azt jelenti h te vagy az úr a háznál.
Sztem gázzz
A kérdező hozzászólása: Hát ezt õ is mondta nekem...:( Én attól félek, h elhagy ez miatt és csak azért kérdem... De már több, mint 3 éve vagyunk együtt, talán el nem fog hagyni.
hát elég gáz , a pasi legyen izmosabb

Ha elfelejtettem bevenni a tabit (Volina, utolsó előtti szem), de 10 órán belül pótoltam, az mennyire gáz?

Legjobb válasz: Nem gáz... még... de majd az lesz. A barátnõmet is szokta puffasztani, amikor már gáz.

Nem gáz... még... de majd az lesz. A barátnõmet is szokta puffasztani, amikor már gáz.
komolyan nem olvastad el a betegtájékoztatót? benne van minden "Ha elfelejtette bevenni a Volina filmtablettát - Ha 12 óránál rövidebb idõt késlekedett a készítmény bevételével, a fogamzásgátló hatás még megbízható. Vegye be a filmtablettát, amint az eszébe jut, és a következõ szemet a megszokott idõpontban vegye be. - Ha 12 óránál hosszabb idõt késlekedett a filmtabletta bevételével, a gyógyszer megbízhatósága csökkenthet. Minél több egymást követõ filmtablettát hagyott ki, annál nagyobb a fogamzásgátló hatás gyengülésének veszélye. Különösen nagy a teherbeesés kockázata, ha a csomag elejérõl vagy végérõl hagyott ki tablettákat. " STB

Az mennyire gáz, ha rá vagyok kattanva az unoka nõvéremre? Iszonyat jól néz ki, nagyon meghúznám!

Legjobb válasz: Nem gaz, nekem megvolt az enyem. De senki se tudja rajtunk kivul :D

Nem gaz, nekem megvolt az enyem. De senki se tudja rajtunk kivul :D
És anyádra még esetleg nem vagy rákattanva?
nagyon bár a fantáziálás még nem bûn, csak maradjon is az
Háát, beteg vagy :S
A nyugati kultúrában, ma elsõ unokatesóknak nem illik egymással kavarni, jelenlegi erkölcseink szerint helytelen, de törvény nem tiltja. Törvény szerint nálunk is elsõ unokatesók simán házasodhatnak, régebben európai uralkodócsaládokban ez volt a jellemzõ, ma pedig török, arab népeknél országonként változóan 33-66% körüli az elsõ unokatestvérek házasságának aránya. Eredménye sokszor szellemi fogyatékos utód, pl. hollandok ezzel indokolták azt, hogy iszlám vallású bevándorlok gyermekeit miért küldik elõszeretettell gyp. suliba.
A kérdező hozzászólása: rohadtul nem a rokont látom benne, hanem a jó nõt! mi nem játszottunk éjjel-nappal bújócskát gyerekkorunkban. mondjuk volt papás-mamás és puni-kuki mutogatósdi :)
Képet az unokanõvérrõl:D
de jogos az utsó elõtti :DDD

Az mennyire gáz?

Hogy a barátom nem mondja el a szüleinek ,hogy együtt vagyunk , de majd bemutatni se akar ? meg haverok előtt nagyon visszahúzódó ? vagyis ,hogy nem mer megcsókolni se..

Legjobb válasz: sztem gáz.. miért nem kérdezed meg tõle?

sztem gáz.. miért nem kérdezed meg tõle?
Vagy ennyire szégyenlõs, vagy téged szégyell.
A kérdező hozzászólása: azzal jött , hogy " semmi közük hozzá"
Akkor téged szégyell, mert én inkább dicsekednék vele.
szerintem szégyell téged
akkor mondd neki h neked sincs semmi közöd hozzá és csá :D

Az mennyire gáz, ha egy lány kéri fel az egyik fiú osztálytársát?

Igazából nem azért kérném fel, mert bejön vagy összejönnék vele, hanem mert szeretnék táncolni (nálunk nem kötelező). Olyan közepesen vagyunk jóban. (Eddig felkért egy srác, de vele annyira nem szeretnék táncolni). Vagy teljesen úgy tűnik ilyenkor mintha ráhajtanék?

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz.. a mi sulinkban is sokszor a lányok kérik fel a fiúkat :P De téll kicsit úgy tûnhet hogy ráhajtasz, de ha hagyja magát, akkor meg csak jó lesz, szóval szerintem próbáld meg! :D

Szerintem nem gáz.. a mi sulinkban is sokszor a lányok kérik fel a fiúkat :P De téll kicsit úgy tûnhet hogy ráhajtasz, de ha hagyja magát, akkor meg csak jó lesz, szóval szerintem próbáld meg! :D
Szerintem nyíltan mondd meg neki, hogy szeretnél táncolni, nincs-e kedve, persze szigorúan, mint barátok.
Szia. :-) Nalunk en kertem fel ot (lany vagyok) es fel sem merult bennem hogy az gaz :-) Teny hogy nekem tetszik az a fiu de az most nem lenyeges ;-) Szerintem siman felkerheted :-D

Szerintetek az mennyire gáz hogyha majdnem minden buliban más sráccal vagyok és smárolok?

Legjobb válasz: Ha nincs szex akkor nem olyan gáz, de azért hosszú távon ne ûzd.

Ha nincs szex akkor nem olyan gáz, de azért hosszú távon ne ûzd.
nincsenek rá szavak annyira gáz
No meg aztán, hogy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 16
Fiatalság, bolondság :D Ez vagyok én is, csak férfi kiadásban, szóval szerintem ameddig nem érzed problémának, nem az! Ha annak érzed, akkor kétszer is fontold meg, kinek engedsz.
Miert nem keresel egy pasit inkabb akivel mindig? Nem gaz de le fognak r*bancozni meg minden amit el leht kepzelni es amikor rajtad van a r*banc jelzo akkor mar kevesebb pasinak fogsz kelleni tobb mint egy napra..gondold at
A kérdező hozzászólása: jó tudom h pasit kéne keresni inkább, de annyiszor becsaptak h egyikben se tudok bízni..
Nagyon. De ezek után még csodálkozol?
teljesen rendben van
Persze ha pasi csinálja akkor nem gáz, de ha nõ akkor igen :D bulizz élvezd az életet nõknek is jár ennyi
Ha velem is csinálod, akkor nem gáz.
Amugy szerintem nem olyan gaz. Amig nincs dugas, addig nem para.
Attol fugg milyen gyakran bulizol :D
A kérdező hozzászólása: jó ez eddig volt 5 alkalommal nem nagyon akarom folytatni..
annyiragáz hogy robbanó
az eléggé
Te úr isten!!!!! Nagyon gáz!!!!
Elég gáz.
16 évesen nem hinném, hogy olyan sokszor becsaptak már, hogy nem hiszel egyiknek sem. Ha pedig így van akkor nem hiába lesz rajtad az a bizonyos jelzõ :)

Az mennyire gáz hogy fájt a sex a barátommal és még véreztem is melledte?

égóta élek sexuális életet, nem az els? alkalom volt mibaj lehet ?

Legjobb válasz: Számít az hogy gáz-e vagy nem? A lényeg hogy fájt, ha nem múlik akkor irány a doki, lehet hogy nagy volt a szerszám vagy rég nem voltál valakivel, vagy sérült a hüvely, ebbõl 2-re kapásból tudod a választ. menses is lehet de azt neked kell tudnod aktuális volt-e akkor.

Számít az hogy gáz-e vagy nem? A lényeg hogy fájt, ha nem múlik akkor irány a doki, lehet hogy nagy volt a szerszám vagy rég nem voltál valakivel, vagy sérült a hüvely, ebbõl 2-re kapásból tudod a választ. menses is lehet de azt neked kell tudnod aktuális volt-e akkor.
Akk vmi belsõ sebed lehet..és nem tom mit izélsz, most vérzés mire gondolok elsõnek, mint lány is.. -.-" De egyszeri pecsétvérzésrõl sem hallottál?
Nem gáz. Hihetetlen, hogy ilyen dolgokba ezt gondolják egyesek.Természetes dolog.
lehet megjött
SZEX, könyörgöm, szex!
A kérdező hozzászólása: de szerintem nem normális hogy véreztem... És nem jött meg -.-"""
De a pecsételõ vérzésnél nem fáj a szex!!! Szerintem menj el a dokihoz hogy nézzen meg, lehet, hogy durva volt a szex és megsértette belülrõl a hüvelyed falát és azért vérzel, vagy megújazott és a körmével kisebesített, de jobb lenne ha látna orvos is, mert bármi más is lehet, amire mi itt nem tudjuk a választ!! 23/N
Mehszajseb, gyulladas, serules, endometriozis, pcos

Az mennyire gáz, ha a cicababa csajom van, de közben dagadt luvnyákat kefélgetek?

Szóval a csajom az a kifejezett plázacica, nagy szilikonmellekkel, szájjal, szolizott b?rrel, m?körömmel. Szóval igazi n?, csorgatják utána a nyálukat a pasik rendesen mikor elviszem valahova. Ez nagyon jó is, az ugyan nem tetszik, hogy otthon két szalmaszálat képtelen keresztbetenni, ezért rajta kívül fizethetek bejárón?t is, de hát ez van. Õ ilyen.

Legjobb válasz: Szerintem te poénkodsz! XD De, ha még sem akkor nem gáz! Szakíts a plázával és keress másikat! :)

Szerintem te még nem láttál igazi nõt, ha a leírásod szerinted egy igazi nõre illik... Nem lehet valami IQ-bajnok a csajod a kirakat mögött. Nem a "dagadt cocák" a szerencsések, hanem te, hogy egyáltalán szóba állnak egy ilyen k.öcsöggel. Hogy mennyire gáz ez? Szerintem nagyon. De te érzed. Az igazi nõk biztos nem állnak veled szóba, ezért vagy a mûnõkre szorulva. De értem is, hogy miért. 25/N
Felejtsd el, hogy IGAZI NÕD VAN!!! a te nõd nem igazi, a leírások alapján csak egy mûnõ. Szilikon szájak...fúúj...csodálkozol, hogy nem hajlandó lesz*pni amikor azt mondod, hogy két szalmaszálat képtelen keresztbe tenni. Vajon miért is? Mert félti a szilikonszájacskáját meg a mûkörmeit ésatöbbit nehogy valaminek baja essen.Ez egyrészt logikus dolog.De másfelõl önzõ is...csak magára gondol, hogy neki jó legyen.Ha nem tetszik neked valami, meg kell beszélni vele.
Szerintem te poénkodsz! XD De, ha még sem akkor nem gáz! Szakíts a plázával és keress másikat! :)
Igazából görény vagy de meg is értelek. :D " a csajom az a kifejezett plázacica, nagy szilikonmellekkel, szájjal, szolizott bõrrel, mûkörömmel. Szóval igazi nõ, " Ezzel azért nem értek egyet- igazi MÛnõ-így már korrekt a megállapítás. "a kövér nõk is megkapják a nekik járók, s még hálásak is lehetnek, hogy valaki hajlandó velük szexelni." Vica-versa. Te is hálás lehetsz, hogy valaki hajlandó leszopni ha már a tulajdon barátnõd félti a mûkarmait meg a kollagén száját a f*sztól:) . Egyébként meg esélyes, hogy a nõd is félrekúr- nem hiszem el, hogy valaki ennyire félvállról veszi a szexet:O. A csaj valószínûleg azért akadt ki mert ugye csalod a nõdet és az ugye nem szép dolog- aláírom. De ha a házinyuszi nem hajlandó semmire a tespedésen kívül, várható, hogy pofára esik. 20N
szép is a szerelem..
kamu
A leírást nem olvastam, de te magad vagy a gáz a leírásod kérdésed alapján. Csókoltatom azon igénytelen nõket, akiknek te kellesz.
Hát. Mégis elolvastam. Nem kellett volna. Csak megerõsítette a véleményemet.
"kifejezett plázacica, nagy szilikonmellekkel, szájjal, szolizott bõrrel, mûkörömmel. Szóval igazi nõ" Ez neked az igazi nõ? Nem, ez a mûnõ :)
:D van benne valami.
Gratulálok!! Ez a VV F*szom nemzedék!! Az elsõ számú nagy tévedésed: azt hiszed, a mûmell meg a seggimplantátum teszi a nõt:D Ahhoz ÉSZ sem ártana. Amint te is írtad, annak hiányában van a drága. A nõdön- bocs, k*rvádon(hiszen te pénzeled, õ meg hanyatt vágja magát, hogy megdughasd)- semmi természetes nincs. Az egész csaj egy két lábon járó pénznyelõ- mûmell, mûhaj, mûfog, mûköröm.. Ezek után hogy akarod beadni, hogy IGAZI, hús-vér NÕ?:D Második: Attól Nõ, hogy nõies.. Ja, bocs! :D Valaki felvesz egy ótvar szar, nõiesnek csúfolt ruhát és máris jó nõ? :D Meg hiába van jó melle, feneke, lába ha a feje ótvar. Az is jó Nõ?:D Még mielõtt nekiállnál személyeskedni, sem nekem sem pedig a környezetemnek nincs gondja ilyen téren sem velem szóval neki ne állj megint baromságokat összehordani, hogy azért mû mert számunkra elérhetetlen ha egyszer az egész nõ szilikon meg kollagén. :D Az utolsó téveszméd pedig, hogy neked kapcsolatod van. :D A nõd egy k*rva te pedig a kliens- csak te nem készpénz adsz neki hanem platinakártyát és plasztikai mûtét-utalványt. Nem véletlenül nincs benne a szexben szívvel-lélekkel.. 20N
Hogy mi a gond? Az, hogy nem fogod fel, hogy jobb helyeken a megcsalás elítélendõ:) . "egyik haverom csaja megtudta (önérzetes emiatt, mert rajta is van lötyögõ zsír bõven), totál kiakadt, hogy én mekkora szemét vagyok. De kérem szépen, miért is?" Okoska, ebbõl nem derült ki, miért akadt ki és nem tudjuk a szádba adni a féli megemésztett választ. Nem hiszem, hogy az lenne a problémája, hogy husis lányokat tömsz, hanem hogy félrekúrsz- ezt pedig már meg is válaszoltam a hozzászólásom elején. 20N
a nõ attól nõ, hogy alkalmas az utódok kihordására. elsõsorban. ez a funkciója. te megvéded a nõt, "vadászol", ellátod élelemmel és lakóhellyel, õ pedig cserébe kihordja az utódait. nem véletlenül néz ki a willendorfi vénusz és a több százezer hasonló termékenységet szimbolizáló kisplasztika úgy, ahogy. a te nõd szilikonnal a mellében erre teljes mértékben alkalmatlan. ahogy feljebb írták, tényleg csak egy pénznyelõ prostituált. lehet hosszú távon jobban járnál egy élethû gumibabával. amúgy húsz éves lány vagyok, vékony, magammal tökéletesen elégedett és több mint három éve vagyok együtt a párommal, akivel kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást. te primitív f*sz. :)
Válaszoljunk szépen, illedelmesen a kérdezõnek a kérdésére és ne minõsítsük sem õt, sem a barátnõt. )Az mennyire gáz, ha a cicababa csajom van, de közben dagadt luvnyákat kefélgetek?” Nem, nem gáz. Csöppent sem. A zsák megtalálja a foltját. Ha a cicababa meg a luvnya szóba áll veled, akkor nem is érdemelnek meg férfit. Tudod egy férfi – bár a mûvelet ugyanaz –, szeretkezni, szerelmeskedni szokott. Kefélni meg csak a férgek. De semmi baj, a féreg is része az ökoszisztémának. A féreg is hasznos. Pl. megkönnyíti a férfi helyzetét. A szelekciót. A férfinak jó lesz a „maradék” NÕ is.
Szerintem egy kapcsolatban nagyon fontos a kölcsönös tisztelet. Te alapból nem tiszteled a barát"nõ"det, mert lesüt a leírásodból, hogy butának tartod (nyilván, mert az is). A barátnõd meg csak a bankkártyádat szereti, nem téged. Ezért nem tartalmas a kapcsolatotok. Ha legalább szerelmes lenne beléd, megtenné az ágyban is azt, ami neked a legjobb. De mivel csak "aranytojást tojó kakas" vagy, ezért oké, oké, szexel veled (muszáj neki), de nem szívvel-lélekkel, nem teljes odaadással. Szerintem az a nagy gáz a történetben, hogy nem tudod milyen a szerelem (egyértelmûen látszik a nõkhöz való hozzáállásodból), és emiatt lehet bármennyi pénzed, én szánalmasnak tartalak. Fõleg, mert ide kiírod és még a véleményeket sem fogadod el. Pedig ha ennyi ember mondja, legalább elgondolkozhatnál rajta. Dehát mindenkinek más az értékrendje. Szerencsére sok férfi van a földkerekségen, aki nem így gondolkodik, mint te. Egyeseknek szempont, hogy esze is legyen a nõnek. És mielõtt még egy kiselõadást tartanál a "nõiességrõl" : nem vagyok narancsbõrös, sem löttyedt, sehol nincs implantátumom, ennek ellenére elég sok pasi bepróbálkozik nálam, 3 éve dolgozom, 7 éve van párkapcsolatom, megállok a saját lábamon - nem kell senki bankkártyája és még soha senkivel nem d.ugtam érdekbõl. 25/N
"a te nõd szilikonnal a mellében erre teljes mértékben alkalmatlan. " Szilikonnal is lehet gyereket vállalni. -.-
A kérdés már csak az, mennyire nehezíti vagy lehetetleníti el a szoptatást..
Kétlem, hogy ez a "nõ" akarna gyereket, hisz akkor oda lenne a "csodás alakja". Ja, elfelejtettem, hogy a plasztikai sebész mindig rendelkezésre áll... meg a bébiszitter, hiszen két konditerem és a szépségszalon közt nincs idõ gyereket nevelni. Hiszen a külsõség az elsõdleges szempont, van ám fontossági sorrend. Szerintem nem ez a normális nõi értékrend... Nade nem vagyunk egyformák.
De vajon miért rossz csajokra pályázol? Talán annyira ronda vagy ostoba vagy, hogy másik szép nõ nem állna szóba veled? ASzt hiszed csak a kövérek tudnak/szeretnek szopni? :-D kinevetlek
Valahol szerintem te is érzed, hogy szer a kis életed kedves kérdezõ, különben nem kérdeztél volna ilyet. Én tök átlagos vagyok anyagilag is , külsõleg is, se lehengerlõ dumám, sem hatalmas farkam nincs. Aki tetszett valaha is, azzal vagy jártam, vagy szeretkeztem. ez nem pénzkérdés. Pénzért már csak elvbõl sem keres partnert az ember, sem nyíltan pénzért, sem úgy mint te, hogy pénzeli. (egyrészt skót vagyok, amíg ingyen megtehetem, hülye lennék ilyesmire költeni, másrészt szerintem valahol szar az élete annak akinek ehhez költenie kell)
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõ: gimis csajokat? Áhh, azok még annyira kis éretlenek, azt hinnék, lehet belõle komolyabb.. Arról ne beszéljünk, hogy aki ilyenbe belemenne, akkor már a betegségektõl is félnék.. Van pár férfitársam, aki szintén sportot ûz a kocák vadászásából, de ez nem feltérképezett vadászterület még, szóval nem rettegek, hogy egy gumi nem is elég a fertõzések ellen:D
A kérdező hozzászólása: Ez a MÛNÕ duma akkora baromság.. Mert attól valaki igazi nõ lesz, hogy huszonéves korára narancsbõrös, lottyadnak a csöcsei, tiszta pattanás és még felöltözni se tud? Nehogymár! Le lehet szólni, nekem a nõ attól NÕ, hogy nõies. Nagy mellei, kerek feneke, vastag szája és vékony dereka van, szép hosszú haja, selymes bõre. Ebbe sajnos nem fér bele az, hogy nincs fitnesz, hogy nincs kozmetikus, satöbbi satöbbi. Ami a legszánalmasabb az egészben, hogy azért kiáltjátok ki MÛnõnek, mert nektek ez a külsõ elérhetetlen, tehát csak mû lehet. Van benne mûanyag, ez igaz, de õ legalább hajlandó megdolgozni azért, hogy kívánják a férfiak, hogy szexis legyen. Nem hiszem, hogy ennyi edzés mellett lennének ekkora dudái, ha nem szilikon lenne. Pedig a nagy mellek nõiesek, punktum. Most, hogy az irigyek kiszórakozták magukat, térjünk vissza a kérdésemre. A csajom nem kefél félre (amennyit akaszkodik rám, s hallgatom a napját, ahogy beszél, nincs annyi esze, hogy lebukás nélkül megtegye, s annyira azért õ se hülye, hogy elkergesse az arany tojást tojó tyúkot.) Oké, megcsalom. De amíg nála van a kártyám, neki szerintem elég mindegy is. Kétlem, hogy hú de szerelmes lenne, ahogy én sem, de a kapcsolat attól még jól mûködik. A kövérekkel szemben pedig mi a probléma? Valamelyik kommentelõ írta, hogy hát õ nem szopik.. Gratulálok, te is nagyon büszke lehetsz magadra, hogy ennyit képtelen vagy megtenni a pasinak. S az, hogy te nem teszed, hidd el, baromi sok csaj van a szórakozóhelyeken, akik mindenféle zsákszerû göncöt vesznek fel, hogy még véletlen se látszódjon, hogy három sorban vannak rajta a hurkák, de belül õ is tudja, hogy attól még akkora, mint három másik. Baromi hálásak, ha egyáltalán leszólítod õket (a nagy többség), s eddig még egyik sem panaszkodott. Szóval megint, valaki végre a kérdésre válaszoljon: mi a gond?!
Jó nagy köcsög vagy, már bocsi, egyrészt mert megcsalod a barátnõdet másrészt meg ilyen lenézõen írsz ezekrõl a lányokról. 21/N
Zseniális! Rég röhögtem ilyen jót, köszönöm!:D
XD
kamu
Akár kamu, akár nem, szánalmas vagy. Az általad leírt nõ meg távolról sem igazi. Még csak nem is az emberi fajhoz sorolnám :D
Ha nem érted miért vagy ettõl szemét, hiába tépjük a szánk, akkor se fogod felfogni, mert nem vagy normális.... Amúgy én is kövér vagyok, de soha nem feküdnék le csak úgy valakivel és a szopás is tabu nálam... Mégis van párom már 6 éve... A moderátorok meg elmehetnek a fenébe, hogy egy ilyen undorító, provokatív kérdést nem törölnek, bár már megszokhattuk, a nõgyûlölõ kérdések is simán maradhatnak, amiben totál le vagyunk alázva... Gratulálok...
hát belõled sem lesz író. elég egyszerû a stílusod. ennél én ezerszer jobbat is ki tudnék találni. hány éves vagy? 13?
ja igen, egyetértek, a moderátorok újra idenézhetnének esetleg. idióták!
Totál kamu. Te csak álmodozol kisapám a szilokonos mûnõkrõl..Ne vágyj ilyenre, akit csak mutogatni jó de valójában semmire nem való, még szexre sem. Sõt, szerintem te még a kövér csajokról is csak álmodozol. Igaz ami igaz, a ducik tényleg sokkal jobbak, normálisabbak.
de hallod te annyira hülye vagyy !!! :/ 16/L inkább dugj gimis csajokat :D de a dagadt geæik.. áááá baszod -.-"
ez a kérdés egy rohadt nagy kamu. nem is értem miért válaszoltok rá.

Lányok ha részegen egy puszitól elpirul egy fiú az mennyire gáz?

Legjobb válasz: Elárulnád, miért is lenne gáz?

Elárulnád, miért is lenne gáz?
Ne haragudj, de [email protected] jót röhögtem ezen a kérdésen és ma este ez lesz a téma a szakmában! :D Amúgy építõ kritikát adva: részegen amúgy is pirul az ember és szerintem a lány, aki puszit ad a részegnek, maga is részeg. Úgyhogy biztosan nem gáz a dolog! 25F
Az aranyos :) )
Inkább az a gáz, hogy részeg...
A kérdező hozzászólása: Egy fiútól szerintem fura.
Egy fiútól fura? Nekik nincsenek hajszálereik szerinted, vagy mi?
Sztem tök aranyos csak akor ne fordulj el hanem csináld úgy mintha direkt pirultál volna el :P

Lányok, az mennyire gáz nektek, ha egy srác nem szokott maszturbálni?

El?ny vagy hátrány vagy egyáltalán nem érdekel? (Kort is írjatok)

Legjobb válasz: Ha más csajokra verné ki, le is tépném neki tõbõl! De ha rám, vagy sokkal inkább az arcomra veri és utána esetleg még jól meg is cápáz, akkor nem gáz. :D

Ha más csajokra verné ki, le is tépném neki tõbõl! De ha rám, vagy sokkal inkább az arcomra veri és utána esetleg még jól meg is cápáz, akkor nem gáz. :D
Szerintem nincs gond azzal ha maszturbál. Persze nem éjjel-nappal, csak egészségesen. 18/L
Komolyan, szerethet szerinted egy olyan lány téged igazán, aki az alapján ítélkezik hogy szoktál-e masztizni vagy sem? Egyébként meg tényleg ne várd el egy lánytól hogy szûz legyen ennyi idõsen... Életed párját zárhatod el ezzel magadtól... A szexualitás természetes és a génjeinkbe van kódolva. Ma már lehetséges biztonságos, nemi betegségektõl mentes szexuális életet élni, és mindez természetes a pubertás kortól kezdve, így igazán csak a vallás meg a hasonló "kitalált" azaz tudományos alap nélküli dolgok (pl erkölcs!!!) miatt mondhatod hogy ez érték egy emberben vagy sem... Ha szereted, ha szeret téged õszintén és teljes szívébõl odaadással, nem pedig csak belehabarodtál/belédzúgott... Akkor egyikõtõket sem fogja érdekelni milyen gyakran nyúlsz saját kézzel a nemi szervedhez....
én szoktam verni a [email protected] és mivan valami nem teszik hetente kb2-5! 19f
a ku.rva életbe .....tecik....
Jó sok kérdést tettél fel :) Én a maszturbációt saját magánügynek tartom, nincsenek ezzel kapcsolatban "elvárásaim". A páromról tudom, hogy nem csinálja (nem én tiltottam meg!) mert úgy van vele, hogy együtt éljük ki a vágyainkat, ne egyedül. Arcraverés: én megalázónak tartom, és merem állítani, hogy a lányok nagyobb része nincs oda érte - a valódi vágyak nem egyeznek a pornófilmben látottakkal. Kérdezted még, fontos-e, hogy a fiú szûz legyen: ez egyénenként változó, nekem nem volt fontos, de az se pozitív, ha már túl sok kapcsolata/kalandja volt egy srácnak, nekem fontos volt, hogy olyan legyen, aki komoly, és meg tud maradni egyvalaki mellett.
Viszont az, hogy nálad kizáró ok, ha a lány nem szûz - ez azért érdekes hozzáállás. Attól, hogy 20 évesen volt 1-2 tartós kapcsolata, még nem k.rva. Ha egyébként megvan a szimpátia, azért próbálj ezen túllépni az ismerkedéskor. De vannak egyébként 18-20 éves szûz lányok is, nem kezdi mindenki 13 évesen. Csak ne az legyen a mérvadó, hogy szûz-e.
Szerintem elég gáz! A te korodban már tékányi pornó dvd gyüjteménynek kellene lennie..
Szia! Én 18 éves lány vagyok és szûz, de olyannal akarom elveszteni, aki volt már lánnyal, mert úgy érzem, hogy úgy nagyobb biztonságban vagyok. De persze nem szeretném, hogy õ legyen a falu bikája, és elfogadom azt is, ha még szûz, csak az a fontos, hogy szeressem is. De amúgy is a nálam idõsebb pasik jönnek be.
Én is 18 éves szûz lány vagyok, és én jobb szeretnék szûz fiúval lenni elõször. De az utolsónak igaza van, egyedül az a fontos, hogy szeressük egymást! :)
Mennyire gáz ha nem eszel kenyeret? Ugyanannyira nem gáz, minthogy nem vered ki! Miért csinálsz ebbõl ekkora ügyet? Bár gáznak nem gáz, de hátrányai vannak. Azért kell kiverni magadnak, hogy megismerd a tested mûködését! Ez minden késõbbi párkapcsolatodhoz lényeges segítséget ad!
tegnap 00:11 Fiú vagy vagy lány? Csak mert a lányok nem szoktak ajánlkozni. Ennyire azért nem szép az élet! :D tegnap 00:15 Értelmileg fejlõdnöd kéne! Azért kell neked szûz lány, hogy te béna maradhass, következmények nélkül, vagy hogy használatlan legyen, mint egy tárgy? Általában azért kell a hozzád hasonlónak szûz csaj, mert hányni tudnának a csajtól, ha belegondolnak hogy mások is hozzáértek már! Mintha vagyontárgy lenne, és nem is emberi lény! Pont errõl beszéltem!: tegnap 00:29
tegnap 04:24 Mi az elzüllés neked azon ha pl valaki szûzen összeáll valakivel aztán 4 év múlva szétmennek és utána összejön egy másik sráccal. Így már nem szûz a másodiknál, de miért lesz ettõl egybõl elzüllött?! Pl! A szexualitás szépségei minden partnerrel mások! Sokszor teljesen más egy másik emberrel! Akkor nem lehet együtt felfedezni már semmit sem?! Logikátlan! A szavaidból az jön le hogy: normális, erkölcsös lány = szûz lány Ez eléggé sekélyes gondolkodás! Erkölcsös úgy is lehet valaki ha már nem szûz, vagy ha már volt jópár kapcsolata! Az erkölcsösség nem azon múlik hogy partner limitet húz meg magának, amit nem léphet túl!!! Ez a világ sok helyütt romlott, ld: népírtás, kínzások, háborúk, de sok helyütt ostoba is, ld: a te elvakult, gondolkodást mellõzõ véleményed, amivel olyan embereket akarsz alávalóként megbélyegezni, akik az ég világon semmi rosszat nem tettek és senkinek sem ártottak!!!!!!
ma 21:10 ma 21:20 Jó, ha szeretitek egymást, de az élet azért ennél sokfélébb! :) Ha jön a lehengerlõ vágy és egy szép izgalmas nyári estén egy álmaidban látott szép idegen és elkezd bizseregni mindened és elolvadsz, és akarod meg minden, akkor úgyis hagyni fogjátok, pedig nincs szerelem! :D Szép dolog az idealizmus, de távol van a realitásoktól! :)
hátrány egy ilyen srác totál amatõr és jó eséllyle aszexuális nem ismeri a saját testét, nemhogy a lányét
tegnap 21:22 Azért ne hasonlítsuk már a kenyeret a szexualitáshoz!
prüd vagy
Szerintem nem gáz:)
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 04:24 Te szûz vagy, erkölcsös lány ?
Egyébként sokan félreértették a kérdést. Nem azt kérdezte, hogy gáz-e, ha csinálja, hanem hogy az gáz-e, hogy NEM csinálja :D Amúgy szerintem egyik se gáz. Mondjuk az egyik válaszadó leírta, hogy ezzel akár gyakorolni is lehet, és ezzel egyet is értek. De az sem baj, ha nem csinálja. Ha nem kívánja, minek.
:D Asszem érted a választ. Szóval gáz.
MIt takar ez a fogalom hogy "megcáõáz" ?:D bocsi ha kicsit amatõrnek hangzik de nemtalálkoztam vele:p
"cápáz"*
A kérdező hozzászólása: Cápáz? Az milyen cselekvést takar? :D Elnézést hölgyeim, de még szûz vagyok. Csak elképzelni tudom mikre gondolnak. Amúgy az arcra verést télleg szeretik a lányok? Én azt hallottam, hogy megalázónak tartják De minden válasz érdekel. És magyarázatot is kaphatnék arra, hogy miért gáz, ha egy fiú nem játszik rakétakilövõsdit?
cápázik: a másik fél orális kielégítése közben fogait partnere akarata ellenére, gyakran fájdalmat elõidézve használja
Nem baj, bár egy kicsit fura, mert ez vhogy a férfiassághoz hozzátartozik neken, hogy tinikorában gyakorolgat:P Meg egyébként elõny is lehet, mivel ezzel gyakorolhat, hogy ne sûljön el hamar stb. tehát nem elõny
bevezesselek a szex rejtelmeibe? ;) hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Azért is gondolkodtam el ezen, mert számomra például fontos, hogy a barátnõm, márha egyszer lesz ilyen, szûz legyen. És nem tudtam, hogy egy lánynak mennyire lenne fontos, hogy a fiújának is õ legyen az elsõ vagyis úgy legalább, hogy együtt csinálják
A kérdező hozzászólása: Ki fogtok röhögni biztos, de 20 éves vagyok.
Igen fiacskám. Babi néni 76/L
nemtudom 20 év felett azert már igen ritkának mondható a szûz hölgyek száma, szerintem. de ez csak az én meglátásom
El vagy tévedve de majd rájössz. Szûz nõ marha gáz. Zsákbamacska. Áh mind1 nem is bosszantom magam, lefekeszem aludni.
A kérdező hozzászólása: ööö Akkor lehetséges, hogy a lányok nem a jövendõbeli férjüknek tartogatják a szüzességüket? Tehát nem kell semmi herceg fehér lóval meg kacsalábon forgó palota megy egyszarvúak által vontatott üveghintó?
A kérdező hozzászólása: De most nem értem az utolsó min húzta fel magát. És mitõl gáz egy szûz nõ. Engem vhogy taszítanak a nem szûz lányok. Jó tudom, úgy szép meg minden de akkor is. Olyan rossz érzés lenne egy nem szûz lánnyal járni
sajnos ahogy látom sok aberrált irkálgat itt neked:) egyáltalán nem gáz, ha nem szoktál maszturbálni (mivel nem törvényszerû, hogy minden pasinak maszturbálnia kellene...) és szûz lánnyal szeretnél elõször lefeküdni, sõt, ez csak azt igazolja, hogy te nem vagy még elzüllve ebben a világban, ami igen ritka, szóval maradj is ilyen... tényleg az a legszebb, ha együtt fedezhetitek fel a szexualitás szépségeit:) ez mindkettõtöknek egy életre szóló emlék lenne! Szóval a lényeg: nem gáz, és ha tudsz, keress magadnak egy szûz lányt, ami megérdemel téged:) mert igaz, hogy igen kevés van, de valahol biztos léteznek még normális, erkölcsös lányok ebben az erkölcstelen világban:) 20/L
tegnap 15:57 Nem a kenyeret hasonlítottam hozzá, hanem a szokások különbözõségének jelentõségét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!