Találatok a következő kifejezésre: Az megtörténhet, valaki (9 db)

Megtörténhet az hogy valakinek megjön és mégis terhes?

Legjobb válasz: Az lehet, hogy vérzel abban az idõben, de persze az nem igazi menstruáció. Anyósom a 4. gyerekét akkor vette észre, amikor megmozdult, mert addig minden hónapban szépen "menstruált".

Az lehet, hogy vérzel abban az idõben, de persze az nem igazi menstruáció. Anyósom a 4. gyerekét akkor vette észre, amikor megmozdult, mert addig minden hónapban szépen "menstruált".
A kérdező hozzászólása: nem reg eggyut voltam a baratommal es nem vedekeztunk, napra pontosan megjott de egy kicsit felek hogy megis terhes vagyok?(es nm szedek semmit)
Megtörténhet. Barátnõmet 2. hónapban vették észre, mert nem volt gyanakodás, az anyukája rendesen menstruált. Felelõtlen vagy te is és a párod is. Reménykedj, hogy minden oké, és legközelebb védekezz, ha csak nem akarsz abortuszt vagy egy kiskölyköt nevelni. Én azért tesztelnék a havi után 2 héttel.
elöfordulhat de ritka, és ha igy is van általábna azért kicsit gyengébb a vérzés, csak akinek eszébe sem jut hogy terhes is lehet nem foglalkozik vele. Ha aggódsz csinálj egy tesztet az a tuti. megér pár száz Ft-ot hogy megnyugodj.
Persze. Ez a szemmozgató izmok betegsége, ami kialakulhat bármikor és bárkinél.
A kérdező hozzászólása: és mitõl alakulhat ki?

Megtörténhet az, hogy valaki érzi hogy el fog ájulni, és négykézlábra ereszkedik és utána ájul el?

Legjobb válasz: Nálam sokszor elõfordult, hogy azt éreztem el fogok ájulni. Mondjuk nem négykézlábra ereszkedtem, hanem lefeküdtem gyorsan, így viszont elmúlt és nem ájultam el. Csak szenvedtem, amíg tartott.

Nálam sokszor elõfordult, hogy azt éreztem el fogok ájulni. Mondjuk nem négykézlábra ereszkedtem, hanem lefeküdtem gyorsan, így viszont elmúlt és nem ájultam el. Csak szenvedtem, amíg tartott.
Persze hogy megtortenhet.

Az megtörténhet, hogy valaki márcsak azt veszi észre, hogy tolófájásai vannak? Minden vajúdás nélkül?

vagyis, ha nem olyan fájdalmasak a fájásai és nem veszi észre.magzatvíz elfolyás/vagy magzatburok repesztés nélkül jöhet egyb?l a tolófájás?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy többedszer szült nõnek, alig vannak fájásai, és egyszer csak tolófájás jön, de azért egy kis idõnek el kell telnie, mondjuk egy ismerõsöm kb 1 óra alatt szült meg, a mentõ még a kórházba sem ért be, olyan gyors volt. De ez ritka.

Lehetséges, hogy többedszer szült nõnek, alig vannak fájásai, és egyszer csak tolófájás jön, de azért egy kis idõnek el kell telnie, mondjuk egy ismerõsöm kb 1 óra alatt szült meg, a mentõ még a kórházba sem ért be, olyan gyors volt. De ez ritka.
Megint én, a 38 hetes kismama, még eszembe jutott, hogy a magzatvíz elfolyás olyan erõs löketszerû volt, és meleg volt, ahogy a lábamon végigfolyt.
Utolsó elõtti válaszoló vagyok. Nekem valóban nem volt elõtte semmilyen panaszom, tünetem, talán csak annyi, hogy egész nap nagyon energikus voltam, sütöttem-fõztem, sövényt nyírtam stb... De a kérdésedre válaszolva nem feltétlenül kell elfolynia a magzatvíznek elõtte, van akinél fájásokkal kezdõdik a szülés és csak közben folyik, vagy szivárog a magzatvíz. Mégegyszer zökkenõmentes szülést kívánok, 38 hetes kismama, 23 hónapos édes kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: utolsó elötti válaszoló, kedves 38hetes kismama! mielött elfolyt a magzatvíz nem is éreztél semmit? egyszercsak elfolyt aztán félóra a wc-n? szóval akkor a magzatvíznek mindenképpen elkell folynia a tolófájások elött?
Kórházban voltam (visszatartáson) mikor a szomszédos ágyon az egyik csajt haza akarták engedni. Mondta hogy görcsölget a dereka (37 hetes volt) de nem vészes. Felállt mert pisilni akart menni ebben a pillanatban elfolyt a magzat vize. Besétált a szülõszobára, felfektették hogy elõkészítsék ekkor jött a döbbenet, a gyerek feje félig kint volt már. Kezét a lába közé szorítva "átszaladt" a szülõágyra és kb. 2 tolás és kint volt a baba. ja és elsõ volt neki. Irigyeltük is hogy ilyen gyorsak voltak. Szóval igen elõfordulhat, de tényleg nagyon ritka.
A saját példámat tudom felhozni neked. Az elsõ babámnál, amikor elfolyt a magzatvíz, azonnal hasmenésem lett, és kb. 30 percig ki sem tudtam jönni a WC-rõl. Amikor kijöttem, 2-szer volt 5 perces fájásom, azután már 2 percesek, és a kocsiba ülve már 1 percem fájásaim voltak. A kórházba alig értünk be, mert folyamatosan azt éreztem, hogy vissza kell tartanom a babát, mert annyira feszített lent. Azután tolószékben átnyargaltak velem a vajúdón keresztül egészen a szülõágyig, és negyedóra múlva ott volt a kisfiam. Azt hiszem szerencsés vagyok, így elsõre, remélem most a második is hasonlóképpen alakul majd. Csak érjünk be idõbe! De tényleg nem ez az általános, egy biztos, a szülési görcs sokkal intenzívebb mint a sima jósló fájás. Csak kicsit fájós szülést kívánok neked, 38 hetes kismama
Nekem anyukám mesélte hogy neki olyan volt hogy egész nap pici szurkálló érzése volt, éjjel aludt és hajnalban kellet bevinni gyorsan mert jöttek a tolófájásai.2nyomás és már kinn is voltam:) de szerintem is ritka nagyon.NYUGI MINDEN RENDBEN LESZ
Majd ha rendszeresen, egyre erösöö fájások lesznek, és egyre hosszabbak, akkor mehetz a kórházba.Attól függ, milyen messzire vagy.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat de nem keményedek, hanem folyamatosan mensiszerû görcsöm van.de nagyon enyhén.
A vajúdási fájásokat megfogod ismerni.teljesen ma´s mint a keményedési.Ezek lehetnek a jóslóid.Ha ott leszel, majd meglátod, tudni fogod.
Ez nagyon ritkán fordulhat elö.elsö szülönél biztosan nem, de még 2.nál sem hiszem.Min 1-2 óra´ra biztosan szükség van, még a méhszáj kitágul annyira, hogy a baba kiférjen.
A kérdező hozzászólása: megmondom õszintén azért kérdezem, mert egésznap görcsölök, folyamatosan, de olyan enyhén, hogy ha ilyenek lennének a fájások én biztos nem foglalkkoznék vele.és csak gondoltam nehogy ez az legyen, aztán egyszercsak bújik ki a baba. 37hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: köszi és még egy ilyen gyors szülést kívánok neked :D

Azzal a sráccal álmodtam aki tetszik, smároltunk és uitána bevillant egy tábla h ez valóra fog válni. Megtörténhet?

ez jelent valamit?vagy cssk egy sima álom?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de legtöbbször nem jönnek be az ilyen álmok, még ha megtörténtnek álmodtad is... Én például tegnap éjjel azt álmodtam, hogy egy bombával felrobbantják a házunkat, aztán nem így történt.

Nem akarlak elkeseríteni, de legtöbbször nem jönnek be az ilyen álmok, még ha megtörténtnek álmodtad is... Én például tegnap éjjel azt álmodtam, hogy egy bombával felrobbantják a házunkat, aztán nem így történt.
Ha tetszik, akkor lépj az ügyben, akkor van rá esély, hogy megtörténjen. Csak az álom alapján nem fog.
Sima álom, de ettõl még természetesen valóra válhat.:D Próbálkozni kell és menni fog az.

Olvastam arról hogy az ovuláció körbelül a 12 naptól a 35. napig megtörténhet. Van olyan hogy mondjuk valakinek hamarabb történik? Barátnőm tegnap volt ciklusa 7. napjában, lehetséges hogy akkor megtörtént esetleg?

Nem azért, puszta kíváncsiságból kérdezem.

Legjobb válasz: Na most általában 35. nap nincs is. Egy átlag ciklus 28-30 napos. Ebbõl az elsõ 5-7 nap a menstruáció. A két menstruáció között eltelt idõ felénél szokott általában bekövetkezni az ovuláció. +/- 1-2 nap.

Na most általában 35. nap nincs is. Egy átlag ciklus 28-30 napos. Ebbõl az elsõ 5-7 nap a menstruáció. A két menstruáció között eltelt idõ felénél szokott általában bekövetkezni az ovuláció. +/- 1-2 nap.
na számoljunk egy picit: 1. védekeztél: a gumióvszer PEARL-indexe 3-4. Vagyis 100 nõbõl 3-4 esik teherbe egy év alatt, ha így védekeznek. 2. Ha sehogy sem védekeznek, akkor ez 85. Szóval még akkor sincs 100% esély a gyerekre. 3. a naptármódszer, ami most a te esetedben tulajdonképpen fennáll, hiszen a várható ovuláció idõpontjától távol történt az aktus, az 14-40% . Ez a 3 összeszorozva egy igen-igen kis valószínûséget ad, ami ellen jön a te "vétséged", hogy megfordítottad a gumit. Még ha véletlenül elõváladékos is lett volna, akkor is nagyon kicsi az esély hogy abban spermium van. Végsõ következtetés: ide valami irtózatosan nagy "csoda" kell, hogy fogantatás történjen.
A kérdező hozzászólása: de akkor látom nem lehet belõle gond :)
A kérdező hozzászólása: Nem is izgulok, de gondoltam felteszem a kérdést 2 okból: 1. Legalább tanulok kicsit, és mostmár nem kell kérdést feltennem 2. kicsit azért megnyugszom, bár itt nemigazán vagyok most ideges :)
Áhh. Semmi gond. Azért ennyire nem egyszerû a dolog. Erre még matematikailag is annyira kicsi az esély, hogy felesleges számolgatni. Márpedig azt már a fene megette, ha nem józan ésszel, hanem matematikai lehetõségekkel kalkulálunk.
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem mert elkövettem azt a hibát, hogy amikor felvettem az óvszert, kifordítva kezdtem felvenni, és utána megfordítottam, és ráraktam úgy, de nemm volt a péniszemen elõváladék :) ezért kérdeztem :)
Egyébként jól is gondolod. Közvetlenül vérzés után nem szokott peteérés lenni, ha lenne, akkor is túl vékony a nyálkahártya, de láttam már rá példát, hogy valaki ilyenkor alkotott gyereket :) Na nem azért, mert mégis volt peteérés, csak egy kicsit korábban volt, a spermium meg kibírta addig :)
A kérdező hozzászólása: hát 28 naposak általában :) csak annyira akarok kilyukadni, hogy nagyon valószínû hogy nem mostanság van ovulációja :) ugye? :)
Mit jelent, hogy nem állt be? Mennyire nem állt be? Mert én 24 vagyok, 11 éve menstruálok, de a mai napig csúszkál 2-3 napokat. Szóval ha csak ennyi, az nem gond. Nem beállt ciklusnál nehezebb kiszámolni az ovulációt, de akkor is átlagolni kell egy kicsit, de csak kb. eredményt kapunk, pontosat nem.
A kérdező hozzászólása: és ha még nem állt be neki rendesen a menstruációja? :) azért gondolom valószínütlenebb hogy így a 7. nap körül fog, amikor 1 nappal elõtte volt vége a menstruációnak :)
Mindig van esély a teherbeesésre. Korábban is lehet a peteérés és a spermiumok is várakoznak egy darabig. Viszont azért lényegesen kevesebb, mintha ovuláció idején fekszetek le egymással.
Általában úgy történik, ahogy az elsõ írta, de egyébként a ciklus alatt bármikor bekövetkezhet ovuláció.
A kérdező hozzászólása: 6. napon meg volt még neki, a 7. nap reggelén is, délután már nem ! :)
A kérdező hozzászólása: Szóval ha tegyük fel, a 7. napon lefeküdtünk, akkor nincs esély a teherbe esésre ? :) ha jól értelmezem :)
A kérdező hozzászólása: ha jól értelmezem, szinte lehetetlen hogy megtörténjen.. amugy nem élveztem el, csak azután fejezte be nekem, miután levettem, tehát ondó nem került bele :)
Írásodból ítélve, elég fiatal vagy, lépj tovább.
Akár még változhat is. De nehogy várj rá!
ha már barátként tekint rád, ami jó duma..én 22 éves l vagyok, sokszor utasítottam én is vissza anno így fiúkat!nem akartam megsérteni és inkább ezt a megoldást választottam! Lépj túl rajta! Nem akar téged!:(
Nem akar téged.Kész.Ennyi.Ne is foglalkozz vele!Ja és ha megkeresne, hogy mégis akar valamit, nehogy igent mondj!Akinek elsõre nem kellettél, másodjára sem fogsz, esetleg vigasztalódásra.Ne engedd, hogy ló helyett szamár légy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!.igy igy igaz ahogy irod..vigaszdij nem leszek.
legyünk barátok = soha az életben nem fogok férfiként tekinteni rád. EZ egyfajta lekoptató szöveg, amit õk sem gondolnak komolyan. És igen, meggondolhatja magát, ha nagyon gazdag, vagy híres leszel. Mivel erre nem sok esély van, inkább keress valaki mást, mert még ha szánalomból össze is jön veled, te leszel az alárendelt. Azt tesz és akkor vet véget a kapcsolatnak, amikor csak akar.
A kérdező hozzászólása: jobban mondva ugy irta, hogy maradjon a barátság, szerintem nem müködne köztünk.de mind1 a lényegen nem változtat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!