Találatok a következő kifejezésre: Az megcsalásnak ha a (71 db)

Szerintetek az megcsalás ha a barátnőm aki elvileg eddig meg még most is azt állítja hogy én vagyok az igazi neki meg csak engem szeret és nem csalna meg. Hogy most meg bevallotta hogy nemrég másba is szerelmes volt közben? !

Azt mondta már csak volt... már nincs az az érzés... de ezek után én hogy higyjek el neki bármit is vagy hogy eddig minden szava hazugság e volt? Ezek után honnan tudjam bele e szeret valakibe?? Pedig mindent megadok neki úgy szeretem mint még soha senkit.. és hű vagyok hozzá csak vele törődök még aludni se alszok sokszor miatta.. és ez a hála..

Legjobb válasz: A megcsalás az az ha le is feküdt az illetõvel. Remélem most nem mondtam újat

A megcsalás az az ha le is feküdt az illetõvel. Remélem most nem mondtam újat
hazugság e volt? bele e szeret valakiben? -.- Szakítsz ha nem tudsz bízni. Csá.
Ha volt csók is vagy szex akkor dobd ki, ne kínlódj vele.
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen de én egyszerre csak egy emberbe tudok szerelmes lenni! Keress mást! Ez már milyen, hogy ott vagy neki te és akkor másba szerelmes, holott mindent meg teszel érte... én ott hagynám a fenébe! Nem érdemel meg téged!
Hosszabb kapcsolatnál simán elõfordulhat, hogy valaki akár hetekre is a figyelmed középpontjába kerül a párod mellett. Ha ezt az ember a helyén tudja kezelni, nincs gond, simán elmúlik az érzés, és ez nem azt jelenti, hogy akkor addig két embert szeretsz...Lehet, hogy a barátnõdnél is errõl volt szó, csak rosszul fejezte ki magát (bár ilyesmirõl felesleges beszélni, ok nélkül bántjuk meg vele a párunkat). Tapasztalatból írtam, nekem ráadásul több hónapig járt a fejemben az illetõ (na nem állandóan, de azért gyakran). Aztán egyszerre csak elmúlt. És ezalatt semmi sem történt, eszembe sem jutna soha megcsalni a szerelmemet, életem párját, még ha ez nyálasan is hangzik :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És sokat jelentettek nekem! Megbeszéltem vele telefonon a dolgot és elmondta hogy nagyon megbánta hogy megszerette õt és hogy ez csak 1 hónappal ezelõtt történt kb! És igyekezett kiszeretni belõle mert tényleg engem szeretett akkor is igazán! Õ csak egy régi fellángolása volt de nem csalt meg mert nem találkozott vele nem volt semmi olyan! Szóval én tényleg szeretem és nem tudom elküldeni.. és õ is szeret engem és az igazinak tart azt mondta!!
Azt vedd figyelembe, hogy az érzéseidet nem tudod irányítani, a tetteidet igen. Szóval egészen addig, amíg akár csak elképzelte, hogy milyen lenne lefeküdni a másikkal, még nem csalt meg. Mindenki fantáziál másról is a partnerén kívül. Ha ellen tud állni az ilyen ösztöneinek, akkor nem csalt meg. (az, hogy kit zavar egy csók, és kit a lefekvés, meg egyén kérdése, de ez biztos nem volt megcsalás, fõleg, hogy õ mondta el korrektül... )

Az megcsalás ha a barátnőmmel lezbiztünk?

Legjobb válasz: igen meg csalás

igen meg csalás
Hetero vagy? Egyébként jó lenne bõvebb info, kor.
Relatív a kérdés. Vannak olyan nõk is, és férfiak is, akik ezt nem tekintik megcsalásnak, mert a saját nemével történt. De vannak olyanok is, akik annak tekintik, mert hogy mégiscsak más kezétõl, szájától élvezett el, és mást elégített ki, stb. Ezt mindenki tisztázza le szerintem az elején a párjával, vagy akár menet közben is, hogy kinek milyen hajlamai , vágyai vannak, (nem csak zen a területen) és ki meddig mehet el. Sok sikert :)
Ha a barátnõmrõl kiderülne, hogy lefeküdt mással, azonnal a szomszéd kerületig hajítanám, mindegy hogy milyen nemû volt a partnere.
Hát én azt mondtam a páromnak, ha egyszer ilyesmire vetemedne, akkor szóljon, hogy ott legyek én is, akkor ok ;D
Igen.Az.
Igen. Amúgy már vagy 4-szer volt a kérdés. Olvasni tudsz-e? Tuti, hogy legalább 2-t kiírt neked is, mikor föltetted.
Szerintem nem az. Mi egyszer a barátnõimmel berúgtunk, és 6 lány smárolt összevissza, mindenki mindenkivel egy szál bugyiban. Na az orgia volt a javából. Nem éreztem megcsalásnak, ma már nem csinálnám meg, de akkor jó poén volt. Amúgy mit csináltatok? Milyen volt?:D
A kérdező hozzászólása: igen, hetero. am 27/l
Barátom kapcsolat elején kijelentette, hogy lánnyal akkor lehetek és úgy, ahogy akarok. De lehetõleg meséljem is el, de még jobb ha láthatja.

Szerintetek az megcsalás, ha a 27 éves barátnőm csókolózott a barátnőjével a discóban?

Csak azért, mert a kapcsoltunk elején (3 éve) megegyeztünk, hogy már a csók is megcsalás.

Legjobb válasz: Igen. Nálam úgy röpülne, hogy a lába nem érné a földet.

Igen. Nálam úgy röpülne, hogy a lába nem érné a földet.
Barátom smacizna pasival, repülne, hogy a lába se érné a földet. Nehogy már én tegyem meleggé... És ugyanígy, ha férfi lennék, az én szememben a nõ-nõ párosítás is teljes mértékig megcsalás lenne. Csak mert nõ? Akkor is, másik személy, nem én. És csókolóznia csak velem kéne, ha már járunk, nem?
#2 "szerintem ha a saját nemébõl választ akkor nem megcsalás." Szóval ha én (F 30) mondjuk csak úgy megd*gok egy másik pasit, akkor azzal nem csalom meg a barátnõmet. Mert ugye azonos nembõl nem megcsalás. Jó tudni...
nem.
szerintem ha a saját nemébõl választ akkor nem megcsalás. Nálunk is van egy ilyen megállapodás, hogy a csók is megcsalás, de ha nõvel csinálom, akkor nem:D
no
ezt hívjuk mázlinak.
Dehogy megcsalás.
egyaltalan nem, ne szakits vele, kepzeld nemetorszagban a legjobb baratnok is igy koszonnek el! undorito sztem de ezt csinaljak es a pasiknak semmi bajuk vele, pedig olyan is van h egyik lany bemutatja a pasijat a masiknak, majd a talalkozo vegen szajrapuszizik a 2 csaj es a pasi nem szakit. szo nem
A kérdező hozzászólása: Ez a németes aranyos volt. :) Egyébként az lett, hogy elmondta, hogy csak viccbõl a party hevében úgy gondolta, hogy kipróbálja, de nem akar leszbi lenni. :)
De ha részeg volt akkor akár férfival us csókolózhatott volna. Nem szabad olyan állapotba inni magonkat hogy megcsalhassuk a párunkat. Megcsalt, megcsalt, megcsalt, megcsalt, megcsalt!!! A pia nem mentség.
én szakítanék. Ez azt jelenti hogy nem csak hozzám vonzódik...
A kérdező hozzászólása: Hát bevoltak nyomva az biztos, mert itthon ittak, amúgy 4en voltak. Nekem kellett kocsival elvinni õket :) Leszbi hajlam sztem nincs benne, mert amúgy full ilyen falusi házias típus. Ezért is lepõdtem meg a dolgon.
mindenképpen van benne lezbi hajlam, hetero nõ nem smárol másik nõvel, akármilyen részeg am jó bõr a barátnõje? mert ezek szerint a csajod elég nyitott ilyen szexuális téren, próbáld meggyõzni, hogy csináljátok egyszer hármasban
Azért csókolóztak mert részegek voltak, vagy azért, mert van benne leszbi hajlam?
Nem akar leszbi lenni -AZ! De legalábbis biszex! Heteroszexuális nem smárol azonos nemûvel, még kíváncsiságból sem.

Az megcsalás, ha vki a saját értékrendjének nem megfelelően viselkedik, viszont a párja értékrendjébe belefér?

Szóval a párom úgy gondolkodik pl hogy más neművel kettesben beülni pl üdítőzni is szinte megcsalása a másiknak, mert ő nem viselné el ha én ilyet tennék, így ő sem teszi. nos ebből az jön ki eredményül, hogy ha ne adj isten beül vkivel üdítőzni én már aggódom, fordított esetben ő balhézna is rajta. Szóval itt értékrendek különböznek a kapcsolatunkban, és most nem tudom hova tenni, ha úgy adódna, hogy vkivel üdítőzik, akkor kezdhetek megijedni, hogy valami nem stimmel a kapcsolatunkkal? Mert amúgy én lazára venném, ilyen életemben ebből a semmiből eddig eszembe nem jutott volna. és ez csak egy példa volt. ugyanez van pl az önkielégítéssel. a párom abból is olyan nagy ügyet csinál, tehát akkor ha ő azt csinálja, már idegeskedem. Vagy pl én nem ülhetek be másnak a kocsijába, de ő meg a kolleganőivel beszélte meg, hogy elviszi őket a céghez, ahova menniük kellett volna besegíteni. ehát ő azt is gondolom máshogy fogja fel és úgy gondolja, jó csajos napja volt. én 28 N, ő 32 F

Legjobb válasz: Én nem venném megcsalásnak, de sértésnek, tiszteletlenségnek igen, hogy megtiltja nekem, amit magának megenged.

Bár számíthat csalásnak, hogy kötöttetek egy megállapodást, és nem tartja be.
Én nem venném megcsalásnak, de sértésnek, tiszteletlenségnek igen, hogy megtiltja nekem, amit magának megenged.
teljesen megértelek, a barátom olyan apró dolgokon akad ki sértõdik meg ami már nevetséges, ergo ha õ is ugyanazt csinálja amit nekem "megtílt vagy megtiltott" akkor azt én se nézem jó szemmel, neki léehet nekem nem?? pedig ha iylen nem fordult volna elõ ami számomra teljesen normális és nem kell nagy felhõket keríteni neki, akkor bennem se alakul ki odavissza ez a rossz érzet , és a végén én avyok a féltékeny hisztis , pedig uygaanzt csinálja õ is.ilyenkor mindig azt érzem hogy élvezi hogy féltékeny vagyok.eléggé zavaró, mentálisan teljesen tönkretesz néha . szerintem a párod nem csal meg, de igenis ezt említsd meg neki hogyha neked nem lehet akkor neki miért?? sokszor modnom páromnak "bezzeg ha ezt én csinmálnám te mit szólnál hozzá? neked ez hogy esne? "
az én párom is ilyen volt, neki szabad volt minden, de isten ments hogy én egy 10 percre elmenjek otthonról.... nah ebbõl lett elegem... ugy gondolom hogy ha valamit tiltok a másiknak (egyáltalán mi az hogy meg meri tiltani?????) akkor legalább annyira legyen pofám hogy nem csinálom azt...
Szerintem nem is biztos, hogy megfordul a fejében, hogy Õ ezt megtiltotta Neked. Fel kell rá hívnod a figyelmét, hogy észre vegye a helyzet abszurditását. Ez így nem jó senkinek. Beszéljétek meg ezt a dolgot, hiszen Részedrõl ez úgy látom még nem teljesen tisztázott. Õ meg lehet nem is tud róla, hogy Neked a mostani renddel bajod van.
nem valószínû, hogy nõzik. nem azért tiltja neked ezeket, mert õ ilyenkor nõzik, hanem mert irányítani akar. elég szánalmas egy pasi, én dobnám a helyedben.
nem tud megcsalni, mert azt hogy õ tökéletes férfi, azt a képét soha nem lenne képes lerombolni maga elõtt. nem ütközik egymással, mert az õ szemében ez nem lenne megcsalás, mert megteheti...
A kérdező hozzászólása: remélem érthetõ. talán maga a kérdésben a legvilágosabb amit akarok mondani.
A kérdező hozzászólása: amikor megismertem is mindig azt emlegette, hogy neki egy kapcsolata sem ért véget hûtlenség miatt. mindig minden kapcsolatában õ is, a párja is hûséges volt. erre külön "büszke". Szóval a megcsalásról õ úgy vélekedik, anno egy kérdésem volt felé, pl eszembe jutott egy kérdés: akkor is hûséges lenne, ha épp a kádjában fürödne egy csaj, aki behívja mondjuk mert nincs törölközõje? erre azt felelte, ha itt más fürödne már nem lennénk együtt, szóval amit felvázoltam, abból így megint nem lehetne megcsalás.
A kérdező hozzászólása: nem tud megcsalni, mert azt hogy õ tökéletes férfi, azt a képét soha nem lenne képes lerombolni maga elõtt. tehát így hûséges. ennyiben ismerem. én csak ezekben a dolgokban szeretném tudni, hogy õ mit érez, amikor olyat tesz, amit nekem tilt? olyankor tul.képpen "nõzik"?
ez késõbb csak még rosszabb lesz.... õ egy olyan férfi a leirtak alapján, aki téged a tulajdonának tekint nem a társának, alá rendelt viszonyban vagytok (igencsak alárendeltben) ezért van az hogy lelki ismeret nélkül megteszi, amit neked megtilt.. Az ilyenek általában ha megcsalják a párjukat a legtermészetesebb dolognak veszik, ugyanakkor ha õk lesznek meg csalva akkor világvége van és vérigsértõdés...
A kérdező hozzászólása: szóval ha igazi nõ vagyok és nem ülök be senkivel üdítõzni, akkor ha õ beülne, akkor meg vagyok "csalatva" (nem is tudom mi erre a helyes kifejezés)
A kérdező hozzászólása: pontosan tudja, hogy tilt. nálunk minden tisztázva. szabályosan használja is ezt a kifejezést szó szerint, hogy "megtiltom". és amikor rákérdeztem, hogy nem zavarja, hogy olyat tilt, amit magának nem? akkor is csak arrogánsan folytatta, hogy legyek igazi nõ, aki nem csinál ezt vagy azt. tehát nem válaszol. nem méltatta figyelemre sem, amit kérdeztem.
A kérdező hozzászólása: de õ önmaga elõtt mit érezhet, amikor olyat tesz, amit nekem tilt? valahol csak átverés "megcsalás" akkor. az õ részérõl. nem? tehát ha valaki ártalmatlannak tart egy dolgot, azt nem tiltja meg a másiknak. de mivel õ tilt nekem dolgokat, akkor õ csak nem ártatlanul követi azokat el. nem?
A kérdező hozzászólása: szóval ilyesmi, amire gondolok :) amit nekem megtilt, azt úgy engedi akkor meg magának, hogy közben engem nem tisztel?/"megcsal"?
Megcsalásnak nem lenne megcsalás, ettõl függetlenül én menekülnék. A tulajdonának tekint téged, és kettõs mérce szerint mér, amit neki lehet, azt neked nem. Nem tudom hogy bírod, én erre totál allergiás vagyok. 24N
:D Az egyenesen valook.
Ez messze van a megcsalástól!
Még jó hogy nincs ilyen gondolat olvasó Sokunk bajban lenne!
A kérdező hozzászólása: XD de tényleg... együttlét alatt nem gondolok másra egyébként.. :)
Nézd, nekem meggyõzõdésem, hogy ha egyszer kereskedelmi forgalomba kerül a gondolat olvasó készülék, akkor a házasság intézménye gyakorlatilag megszûnik létezni :DDDDD Ha belegondolsz a pornó nézés során is másokra izgul fel a nézõ. Ezen az alapon minden nõi szereplõre féltékeny lehetnél.
Amennyire én tudom, most még gondolatszabadság van. Egyébként is, azért fantázia, mert gondolatban, egy ideális világban játszol el ezekkel az emberekkel és nem a valóságban, ezért ez nem megcsalás. Ha szex közben gondolnál másra, az már elég aggasztó lenn szerintem, mert az azt jelentené, hogy nem kívánod a párod.
A kérdező hozzászólása: ma 14:06 köszi!Tudom! :) Gondoltam hogy nem vagyok egyedül!!! Csak nem tudom, hogy én hogy reagálnám le ha párom ezzel jönne elõ, vagy megtudnám..Lehet azt gondolnám hogy már nem szeret..de most mivel én csinálom, ezért tudom hogy nem errõl van szó..csak hát minden szemszögbõl más ez a dolog!
A kérdező hozzászólása: persze akinek nem inge...
A kérdező hozzászólása: ohh.. szerintem ez tök párkapcsolati kérdés volt!! :( Nem a tinik éretlen szexuális hülyeségeit akartam volna válasznak.. :( Miért kellett átrakatni ebbe a "g.e.c.i.s vízbe bele ülök, terhes lehetek-e?" kategóriába????
Nem, nem gáz. Önkielégités közben rendszeresen csapong a fantázia, ilyenkor kerülnek elõ a kollégák, barátok, ismerõsök, vagy csak "arctalan" szexpartnerek, persze a legkülönbözõbb szituációkban. (amik persze nem kicsit izgató helyzetek) Ezzel nem vagy egyedül, ne félj.
duplán az. MErt nem õ elégít ki és még az agyad is máshol jár. Pfujjjjj.
Szerintem a pornó más, mert ott olyanokat néznek, akikkel az életben úgy sem találkoznának. Ha a párom egy modellre, színésznõre, stb. gondolna nem érdekelne. De ha pl. a szomszéd nõre, vagy a munkatársára, akkor az zavarna és rosszul esne, hiszen akkor konkrétan vágyik valaki másra. Én általában nem létezõ személyre gondolok, csak úgy elképzelek egy történetet. Viszont volt már olyan, hogy egy ismerõsömre gondoltam, és akkor gond is volt a kapcsolatunkkal. Szóval ezért is esne rosszul fordított esetben nekem, mert tudom, hogy én akkor gondolok konkrétan egy másik elérhetõ férfira, ha valami gond van, ha valami hiányzik, ha tényleg izgatja a fantáziámat valaki más.
A kérdező hozzászólása: Egy volt munkatársam.Egy óriási szemétláda volt egyébként, folyamatosan csalta a feleségét, úgy hogy az otthon ült gyerekekkel.Természetesen nálam is bepróbálkozott, de elhajtottam mert azért ehhez nincs gyomrom!!Nõs ember mindig tabu volt számomra..!Pedig kuuva jó pasi volt ám.. :P
A kérdező hozzászólása: De ha bárki megtudná ezt a házastársáról, az hogy esne? Vagy ez olyan kategória, mint a férfiaknál a pornó nézés?
Attól függ kire gondolsz :) Egy elképzelt személy? Egy "sztár"? Vagy egy a közeledben lévõ férfi másik férfi?
Mi meg is szoktuk beszélni a feleségemmel, hogy ki mire maszturbál

Az megcsalás, ha megkérem a páromat, hogy vegyen fel egy parókát?

Legjobb válasz: Már miért lenne? Attól, hogy felveszel egy jelmezt, az még nem jelenti azt, hogy az asszony megcsal egy tûzoltóval szerintem.

Már miért lenne? Attól, hogy felveszel egy jelmezt, az még nem jelenti azt, hogy az asszony megcsal egy tûzoltóval szerintem.
Nem :D
nem, de miért is lenne az??
nem, de ha mást kérsz meg hogy vegyen fel olyan parókát mínt amilyen a feleségednek van, az már az
mondom mi az a park óra.. :O kiderült hogy paróka am nem :D
Kiégtem. Má' megint... xD
Nem, de kib=szott vicces :D egyszer én is betakargattam úgy, hogy csak a segge lógott ki és azt cuccoltam, közben a csoporttársamra gondoltam :D
Miért, saját haja nincs?

Lány vagyok, szeretem a párom, szerintetek az megcsalás, ha lánnyal csókolózok és taperolom?

Legjobb válasz: nem örülne neki, 2 idegen csajnak jobban örülne,,, nem szakitottunk de mit tehetnék hogy jovátegyem??? segitsetek tippeket kérek...

A kérdező hozzászólása: de barátom szerint az és nagyon tepernem kell ak visszatudjon fogadni, tudom hogy nem fogja elfelejteni de mit tudnék csinálni hogy bebizonyitsam tettekkel hogy még mindig szeretem???
A kérdező hozzászólása: miért lenne megalázóbb?????nem volt semmi több csak csók és tapi semmi más nem volt
A kérdező hozzászólása: nem örülne neki, 2 idegen csajnak jobban örülne, , , nem szakitottunk de mit tehetnék hogy jovátegyem??? segitsetek tippeket kérek...
nekem a pasim mondta, hogy ha lánnyal csinálom akkor az nem az. :-) :-P
megcsalás, sõt szerintem megalázóbb mintha egy másik pasival csináltad volna... én nem fogadnálak vissza, imádkozz, hogy a srác ne így gondolja!
A kérdező hozzászólása: õ nekem az elsõ, , kiváncsi voltam h milyen lánnyal, de rájöttem h nem jó és csak õ kell nekem senki más, , mit tegyekk?
Szerintem megcsalás. Én úgy gondolom, hogy nem számít milyen nemûek a felek, a szerelmi kapcsolat része, hogy csak azzal az egy emberrel létesít az illetõ ilyesfajta viszonyt, akivel jár.
Szerinted ha barátod egy férfivel csókolózik és taperolja az megcsalás? De persze szeret téged.
szerintem nem megcsalás... :D
Az én párom szerint az nem megcsalás, ha két nõ "szereti egymást", nekem engedélyezi és neki még izgató is.
ha beveszitek 3.-nak szerintem a párod is értékelné.
A kérdező hozzászólása: nem tudom, nem akk csak kiváncsi nem?!
A kérdező hozzászólása: hogy bizonyítsam páromnak hogy mennyire szeretem???

Szerintetek az normális, ha a pasi szerint az nem megcsalás (és engedi is), ha a barátnője egy másik lánnyal van együtt?

Legjobb válasz: már miért akarna a barátnöje egy másik lánnyal lenni istenem, ennyire egy aberált világot

már miért akarna a barátnöje egy másik lánnyal lenni istenem, ennyire egy aberált világot
Együtt vannak? Ha beülnek fagyizni, vagy elmennek moziba az nem gáz. Ha meg egymás pi-náját nyalogatják, akkor szétpofozom mind a kettõt és mehet Isten hírével.
Egyértelmûen MEGCSALÁS! Lehet itt belemagyarázni, megmagyarázni avagy félremagyarázni, de ez MEGCSALÁS és kész!
Akik nem tekintik annak, azok miféle tévképzetben élnek? Azt hiszik, nõvel nem építhet ki a csajuk tartós lelki kapcsolatot? Nem érzik gáznak, hogy más karokba vágynak mellõlük, hogy velük nem teltek be eléggé, nem nyújtottak megfelelõ kielégülést nekik? Ha egyszer be akarnék pasizni, mától kalkulálnom kell a seggbekuki-partnerrel való osztozkodással, mint extra igénnyel?
Ha engedi is, akkor is megcsalás csak eltekintenek efölött. Nekem meg a véleményem a kérdés másik részét illetõen, hogy nem lehetünk ennyire beszûkûlt látókörûek.
Nem megcsalás ha lánnyal csinálja, és elõtte megbeszéli velem.
simán rendben van
Szerintem sem az. Egyrészt izgat, másrészt lehet, hogy bevesznek (ha nem, az se baj), harmadrészt, elég nehéz lehet mondjuk egy biszex csajnak lemondani a saját nemérõl, és ilyenkor jövök rá, hogy milyen egyszerû annak, aki csak egy nemhez vonzódik, annak nem csökkennek olyan drasztikusan a lehetõségei, ha tartós kapcsolatba kerül.
Akkor sem jogos, inkább hagyd el.
Szerintem semennyire nem jogos. Ha nem tetszik a dolog, akkor hagyd ott, és keress olyat, aki megfelel az igényeidnek.
a nagy szeXigényû embereknek, akkor ezek szerint nem barát/ barátnõ kell , mert csak Dugni akarnak... akkor meg pláne hagyd el a barátnõdet és inkább csak QRVázz ennyi !
tudom!kell a szemüvegem! a lényeg az hogy ne csald meg mert az egy hitvány dolog!de amugy nem csak a csajon mulik a sex mennyisége!ha meg nemtudsz mit csinálni akkor nyúlj magadhoz vagy dobd a csajt és dugj!
A kérdező hozzászólása: 18:42-ja még annyit hogy eleget kezdeményzek csak o [email protected] a fejemre szerintem annak kéne kialakulnia inkább mindenkinél hogy a nagyobb szex igényu félnek joga legyen és elfogadott legyen a megcsalás. szerintem ez így korrekt lenne
A kérdező hozzászólása: 18:42-amugy fiú vagyok baratnot írtam nem pedig barátot
szia 9:39 vagyok ! a lényeg , hogy beszéld meg a pároddal ! ha nem megy akkor hagyd a [email protected] , mert a megcsalás nem vezet hosszú távon majd sehova ! ennyi ... remélem segítettem és Viszlát ! :D
Bla!Bla!Bla! Ha többet akarsz dugni akkor kezdeményezz többször!!!Egy Nõ tudja hogyan kell elcsábítani egy férfit!!!!!Ezek szerint te valami kis csaj lehetsz aki épp most bujt ki a pelusából!!!!! és ha képes vagy megcsalni valakit akkor te az illetõt nem szereted!!!És ha megcsalod akkor egy gerinctelen hitvány 3.14csa vagy!!!!
A kérdező hozzászólása: de mi van akkor ha nem szeretném elhagyni csak magyarán megmondva tobbet szeretnék dugni, mert ot szeretem, de a szexet is szóval ez így elég dilemmás helyzet
Elõször is mond meg a "barátnodnek" , hogy ez így nem [email protected]! Ha ezek után sem változik semmi , akkor meg mond azt neki , hogy Viszontlátásra !!! Jobb esetben nem kell majd megcsalnod , rosszabb esetben sem kell majd megcsalnod :D ennyi
Mi értelme van megcsalni? Ha nem akar kielégíteni, tehát neki mindegy, hogy neked jó-e a szex vagy nem, akkor valószínûleg másban is ilyen onzõ, akkor meg miért vagy vele? A megcsalásnak azért nincs értelme, mert abból te mindenképpen vesztesként jössz ki. Érzelmileg, idegileg felemészt...
ha nem AKAR kielégiteni, hagyd el. egy megcsalás sztem soha nem jogos. ha már valami gond van, beszélni kell, vagy véget vetni a dolgoknak, ha a kommunikácio nem segit már.
A kérdező hozzászólása: ahogy érzed amugy nem felmentésre vágyok csak véleményekre vagyok kíváncsi emire is lenne ez a oldal
Ez a felfogás egy riherongyra vall!!!! Szerintem ne itt keress mentséget!!!
A kérdező hozzászólása: itt csak normalis szexigenyrol van szó, baratnom egy [email protected], hogy még ennyit se tud nekem megadni, de amugy lehet, hogy megfontolom a tanácsaitokat.

Tényleg nem megcsalás? A nejem szerint az nem gáz hogy ő egy nővel lefeküdt. Viszont engem bánt. Az nem lenne megcsalás ha engem is bevett volna a buliba.

de féltékeny és az szerinte megcsalás ha én más n?t néznék stb. pedig megnéztem volna ?ket vagy 3as.szerinte ez nem megcsalás és titokban csinálta csak email alapján kiderült

Legjobb válasz: Kérdezd meg a feleséged, neki hogy esne, ha te egy másik férfi farkát szo...d... Amúgy ha már másnál keresi a szexet, az megcsalás, legyen az férfi/nõ/ló...

Kérdezd meg a feleséged, neki hogy esne, ha te egy másik férfi farkát szo...d... Amúgy ha már másnál keresi a szexet, az megcsalás, legyen az férfi/nõ/ló...
osztom az elsõ író véleményét.Mindegy kivel férfival vagy nõvel szexel, de ha másvalaki akkor az már megcsalás..
Ez megcsalás!! Ha mással szexelsz az megcsalás...
Egyértelmûen megcsalás!
Mozgasszegeny eletmod! Mar ne haragudj, de eleg erdekes leeht ez a hazassag, mivel a nejed massal fekszik le, te pedig szivesen reszt vettel volna, mint nezo kozosseg....tehat onkontroll! Oszinte, igazi erzelmek, mint szeretet?
Keress magadnak te is valakit bosszúból. Így te sem fogsz rá irigykedni és õ sem féltékenykedhet. Onnantól mindkét részrõl nyitott házasság, mindenki csinálja avval akivel akarja, annyiszor ahányszor akarja akár nõvel, akár férfival, egyre megy. Ezen az oldalon pedig majd tanácsot kaphattok válással kapcsolatos kérdésekre is. Na, a legjobbakat nektek.
A kérdező hozzászólása: mind2 gond. de ha bevett volna ne lenne megcsalás hanem közös játék
Megcsalás. Az, hogy õ csöcsöket akar fogdosni, ugyanolyan szimpla szexuális vágy, mintha te más nõvel akarnál lenni. Neki csöcs kell, neked meg az újdonság. Nem látok különbséget. De itt nem a megcsalás a gond, hanem hogy téged nem vett be a buliba, ha jól értem.
Nekem ha pasival feküdne le a párom, az nem zavarna, mert tõle olyat kap, amit tõlem nem tud, de ha másik nõvel feküdne le, azt megcsalásnak venném. De az ilyesmit tényleg illik elõre tisztázni, mert a másik fél lehet, hogy nem így gondolkodik.
Megcsalás.
A kérdező hozzászólása: engem nem zavar ha nõvel leszibizik csak engem is vegyen be a dologba . azt mondta csak azért mert biszexuális és vágyik a nõi mell érintésére stb izgatja. egyébként jo a szexuális életünk és amugy is jol megvagyunk de ezen kivagyok akadva és azt mondja én meg csináljam pasival mert az nem megcsalás de nekemnem jönnek be a pasik
Mit mondott, miért tette?
A kérdező hozzászólása: azt mondta õt nemzavarná ha pasival lennék csak ne költsek rá..
beeeezzeg te beszálltál volna! az nem megcsalás? jajhhh....na, én ezért kerülöm a koleganõimet ha párommal vagyok....egy férfi vagy tartson ki az asszony mellet, vagy beszéljék meg a dolgokat, vagy tipli a másik nõhöz!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!