Találatok a következő kifejezésre: Az megcsalásnak ha (122 db)

Szerintetek az megcsalás ha a barátnőm aki elvileg eddig meg még most is azt állítja hogy én vagyok az igazi neki meg csak engem szeret és nem csalna meg. Hogy most meg bevallotta hogy nemrég másba is szerelmes volt közben? !

Azt mondta már csak volt... már nincs az az érzés... de ezek után én hogy higyjek el neki bármit is vagy hogy eddig minden szava hazugság e volt? Ezek után honnan tudjam bele e szeret valakibe?? Pedig mindent megadok neki úgy szeretem mint még soha senkit.. és hű vagyok hozzá csak vele törődök még aludni se alszok sokszor miatta.. és ez a hála..

Legjobb válasz: A megcsalás az az ha le is feküdt az illetõvel. Remélem most nem mondtam újat

A megcsalás az az ha le is feküdt az illetõvel. Remélem most nem mondtam újat
hazugság e volt? bele e szeret valakiben? -.- Szakítsz ha nem tudsz bízni. Csá.
Ha volt csók is vagy szex akkor dobd ki, ne kínlódj vele.
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen de én egyszerre csak egy emberbe tudok szerelmes lenni! Keress mást! Ez már milyen, hogy ott vagy neki te és akkor másba szerelmes, holott mindent meg teszel érte... én ott hagynám a fenébe! Nem érdemel meg téged!
Hosszabb kapcsolatnál simán elõfordulhat, hogy valaki akár hetekre is a figyelmed középpontjába kerül a párod mellett. Ha ezt az ember a helyén tudja kezelni, nincs gond, simán elmúlik az érzés, és ez nem azt jelenti, hogy akkor addig két embert szeretsz...Lehet, hogy a barátnõdnél is errõl volt szó, csak rosszul fejezte ki magát (bár ilyesmirõl felesleges beszélni, ok nélkül bántjuk meg vele a párunkat). Tapasztalatból írtam, nekem ráadásul több hónapig járt a fejemben az illetõ (na nem állandóan, de azért gyakran). Aztán egyszerre csak elmúlt. És ezalatt semmi sem történt, eszembe sem jutna soha megcsalni a szerelmemet, életem párját, még ha ez nyálasan is hangzik :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És sokat jelentettek nekem! Megbeszéltem vele telefonon a dolgot és elmondta hogy nagyon megbánta hogy megszerette õt és hogy ez csak 1 hónappal ezelõtt történt kb! És igyekezett kiszeretni belõle mert tényleg engem szeretett akkor is igazán! Õ csak egy régi fellángolása volt de nem csalt meg mert nem találkozott vele nem volt semmi olyan! Szóval én tényleg szeretem és nem tudom elküldeni.. és õ is szeret engem és az igazinak tart azt mondta!!
Azt vedd figyelembe, hogy az érzéseidet nem tudod irányítani, a tetteidet igen. Szóval egészen addig, amíg akár csak elképzelte, hogy milyen lenne lefeküdni a másikkal, még nem csalt meg. Mindenki fantáziál másról is a partnerén kívül. Ha ellen tud állni az ilyen ösztöneinek, akkor nem csalt meg. (az, hogy kit zavar egy csók, és kit a lefekvés, meg egyén kérdése, de ez biztos nem volt megcsalás, fõleg, hogy õ mondta el korrektül... )

Az megcsalás, ha másra gondolok szex közben?

pl. egy színészre vagy egy kollégára, netán az exemre.

Legjobb válasz: Igen és az is megcsalás, ha mással vagy, de RÁ gondolsz.

Igen és az is megcsalás, ha mással vagy, de RÁ gondolsz.
Nem megcsalás, de ha ilyen helyzet áll fenn, akkor szerintem ott már gondok vannak... Ha szerelmes vagy a párodba, akkor Õ kell, és csak rá koncentrálsz szeretkezés közben, mert az egészben az a legjobb, hogy Vele csinálhatod, Õt láthatod és érezheted... Akkor miért "kell" másra gondolni közben? :/
nemhinnem, csak nem szep dolog. szerintem megcsalas a csok, oral es szex.
Nem az, de nagyon rosszul esne, ha én megtudnám ezt a barátnõmrõl. Ha ilyen van, ott már gondok vannak a kapcsolattal is.
Szar dolog ha már nem élvezed!!!!! KEress mást!!!
szerintem igen. 22/f
A kérdező hozzászólása: Még várom a válaszokat, köszönöm az eddig érkezetteket. Majd késõbb leírom miért kérdezem....
Szerintem nem. Gondolatban ott vagy, ahol akarsz.
Nem megcsalás, az viszont valamilyen párkapcsolati problémát jelent, ha ilyet teszel. Kivéve, ha férfi vagy, nem bírod sokáig, és ezen ijesztõ személyek felelevenítésével akarod tovább bírni. Mert ez esetben a szeretet jele, te csak neki akarsz jót ;)
A kérdező hozzászólása: Utolsónál a pont.... XD Valami hasonló van. Csak én a pár nõi része vagyok. A pasim viszont az mondta, ha még egyszer elõhozom az anyját az ejakulációja megfékezésére, akkor megöl. :) Mert miután megemlítem, neki olyan, mintha az adott személlyel kellene csinálnia és egyszerûen nem tudja befejezni... És inkább Kiszel Tündére gondol, vagy a 140 kilós kolléganõjére, mintsem az anyjára. Amikor az exét említettem, lekonyult... Azzal érvel, hogy ez olyan, mint a megcsalás....

Mi számít megcsalásnak? Az megcsalás, ha csak egymás mellett aludtatok?

megcsalás, alvás

Legjobb válasz: a legroszabb dolog nagyon meghitt

a legroszabb dolog nagyon meghitt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ;)
A váladzom a zöld jezecskédért :-) Nem megcsalás ! ..ha nem rendszeressé válik mert akkor átverés
ha házibuliban nagyon sokáig elmaradtak, és nem csak õk voltak, hanem mindenki ott dõlt ki, ahol éppen ült/állt, akkor természetesen nem. ha egy simán baráti találkozó ér véget így, hogy azért korábban is aludtak már együtt, és tényleg nem tekintenek egymásra úgy, és nem történt soha semmi, akkor sem néznék rá különösebben rossz szemmel, bár bevallom, nem örülnék neki. ha eddigi elsõ és egyetlen alkalom, akkor eléggé kiakadnék, de ha komolyan el tudom hinni, hogy legalább egy méterrel egymás mellett aludtak, semmi összebújás, semmi ilyesmi nem volt, akkor még talán el tudnám nézni a dolgot, de mindenesetre megkérném a barátom, hogy legyen szíves máskor kicsit jobban odafigyelni, és nem csinálni többet ilyet.
ha semmi nem történt mért lenne megcsalás? ha azt mondaná nem volt semmi akkor bíznék benne mert ez az alap 1 jó kapcsolatban.
Tudod, az a helyzet, hogy baromira nem számít, hogy mi számít megcsalásnak, és mi nem. Ez szubjektív. Az a fontos, hogy az érintettek párjai hogy látják, nekik belefér-e, vagy nem? Én például túl tudnék lépni azon, ha a férjem nem tudna megálljt parancsolni a vágyainak, és lefeküdne egy másik nõvel. De ha nem lenne szex, csak együtt alvás, simogatások, puszik, azt már nehezebben emészteném meg, mivel ott érzelmek is vannak nagy eséllyel. De ha csak arról lenne szó, hogy vidéki buli, nem tud hazajönni, és egymás mellett alszanak, abból megint csak nem csinálnék problémát. De mint mondtam, ez mindenkinél máshogy mûködik... és egy személynél is minden eset más és más.
a válaszom egy határozott talán
A kérdező hozzászólása: Aki válaszpl az kap egy zöld kezecskét :D
A kérdező hozzászólása: A pasinak van barátnõje, de tényleg nem történt semmi, csak beszélgettünk aztán elaludtunk ... az is megcsalás? Ti a barátnõ helyében szakítanátok a pasival?
A megcsalás csak az adott párkapcsolat tekintetében értelmezhetõ, eléggé szubjektív kategória. Az számít megcsalásnak, amit a barátod, barátnõd annak gondol.
Igen alvás közbeni megcsalás :-D
hát lefeküdtél vele szóval jah
Megcsalásnak nem, de attól még szakítóok lehet vkinél. Ugye attól is függ, mennyire féltékeny típus, adott-e már a "megcsaló" fél okot a féltékenykedésre, mennyire jól viseli azt az illetõ, ha a pasija/csaja egy ellenkezõ nemûnél alszik, és nem megy akkor inkább haza, vagy ha nála alszik vki, és nem tessékeli ki... mióta ismeri egymást a két együtt alvó fél (a random csaj a buliból kicsit más kategória, mint aki 10 éve a barátod, és láthatólag nem jöttök be egymásnak)...

Az megcsalás, ha vki a saját értékrendjének nem megfelelően viselkedik, viszont a párja értékrendjébe belefér?

Szóval a párom úgy gondolkodik pl hogy más neművel kettesben beülni pl üdítőzni is szinte megcsalása a másiknak, mert ő nem viselné el ha én ilyet tennék, így ő sem teszi. nos ebből az jön ki eredményül, hogy ha ne adj isten beül vkivel üdítőzni én már aggódom, fordított esetben ő balhézna is rajta. Szóval itt értékrendek különböznek a kapcsolatunkban, és most nem tudom hova tenni, ha úgy adódna, hogy vkivel üdítőzik, akkor kezdhetek megijedni, hogy valami nem stimmel a kapcsolatunkkal? Mert amúgy én lazára venném, ilyen életemben ebből a semmiből eddig eszembe nem jutott volna. és ez csak egy példa volt. ugyanez van pl az önkielégítéssel. a párom abból is olyan nagy ügyet csinál, tehát akkor ha ő azt csinálja, már idegeskedem. Vagy pl én nem ülhetek be másnak a kocsijába, de ő meg a kolleganőivel beszélte meg, hogy elviszi őket a céghez, ahova menniük kellett volna besegíteni. ehát ő azt is gondolom máshogy fogja fel és úgy gondolja, jó csajos napja volt. én 28 N, ő 32 F

Legjobb válasz: Én nem venném megcsalásnak, de sértésnek, tiszteletlenségnek igen, hogy megtiltja nekem, amit magának megenged.

Bár számíthat csalásnak, hogy kötöttetek egy megállapodást, és nem tartja be.
Én nem venném megcsalásnak, de sértésnek, tiszteletlenségnek igen, hogy megtiltja nekem, amit magának megenged.
teljesen megértelek, a barátom olyan apró dolgokon akad ki sértõdik meg ami már nevetséges, ergo ha õ is ugyanazt csinálja amit nekem "megtílt vagy megtiltott" akkor azt én se nézem jó szemmel, neki léehet nekem nem?? pedig ha iylen nem fordult volna elõ ami számomra teljesen normális és nem kell nagy felhõket keríteni neki, akkor bennem se alakul ki odavissza ez a rossz érzet , és a végén én avyok a féltékeny hisztis , pedig uygaanzt csinálja õ is.ilyenkor mindig azt érzem hogy élvezi hogy féltékeny vagyok.eléggé zavaró, mentálisan teljesen tönkretesz néha . szerintem a párod nem csal meg, de igenis ezt említsd meg neki hogyha neked nem lehet akkor neki miért?? sokszor modnom páromnak "bezzeg ha ezt én csinmálnám te mit szólnál hozzá? neked ez hogy esne? "
az én párom is ilyen volt, neki szabad volt minden, de isten ments hogy én egy 10 percre elmenjek otthonról.... nah ebbõl lett elegem... ugy gondolom hogy ha valamit tiltok a másiknak (egyáltalán mi az hogy meg meri tiltani?????) akkor legalább annyira legyen pofám hogy nem csinálom azt...
Szerintem nem is biztos, hogy megfordul a fejében, hogy Õ ezt megtiltotta Neked. Fel kell rá hívnod a figyelmét, hogy észre vegye a helyzet abszurditását. Ez így nem jó senkinek. Beszéljétek meg ezt a dolgot, hiszen Részedrõl ez úgy látom még nem teljesen tisztázott. Õ meg lehet nem is tud róla, hogy Neked a mostani renddel bajod van.
nem valószínû, hogy nõzik. nem azért tiltja neked ezeket, mert õ ilyenkor nõzik, hanem mert irányítani akar. elég szánalmas egy pasi, én dobnám a helyedben.
nem tud megcsalni, mert azt hogy õ tökéletes férfi, azt a képét soha nem lenne képes lerombolni maga elõtt. nem ütközik egymással, mert az õ szemében ez nem lenne megcsalás, mert megteheti...
A kérdező hozzászólása: remélem érthetõ. talán maga a kérdésben a legvilágosabb amit akarok mondani.
A kérdező hozzászólása: amikor megismertem is mindig azt emlegette, hogy neki egy kapcsolata sem ért véget hûtlenség miatt. mindig minden kapcsolatában õ is, a párja is hûséges volt. erre külön "büszke". Szóval a megcsalásról õ úgy vélekedik, anno egy kérdésem volt felé, pl eszembe jutott egy kérdés: akkor is hûséges lenne, ha épp a kádjában fürödne egy csaj, aki behívja mondjuk mert nincs törölközõje? erre azt felelte, ha itt más fürödne már nem lennénk együtt, szóval amit felvázoltam, abból így megint nem lehetne megcsalás.
A kérdező hozzászólása: nem tud megcsalni, mert azt hogy õ tökéletes férfi, azt a képét soha nem lenne képes lerombolni maga elõtt. tehát így hûséges. ennyiben ismerem. én csak ezekben a dolgokban szeretném tudni, hogy õ mit érez, amikor olyat tesz, amit nekem tilt? olyankor tul.képpen "nõzik"?
ez késõbb csak még rosszabb lesz.... õ egy olyan férfi a leirtak alapján, aki téged a tulajdonának tekint nem a társának, alá rendelt viszonyban vagytok (igencsak alárendeltben) ezért van az hogy lelki ismeret nélkül megteszi, amit neked megtilt.. Az ilyenek általában ha megcsalják a párjukat a legtermészetesebb dolognak veszik, ugyanakkor ha õk lesznek meg csalva akkor világvége van és vérigsértõdés...
A kérdező hozzászólása: szóval ha igazi nõ vagyok és nem ülök be senkivel üdítõzni, akkor ha õ beülne, akkor meg vagyok "csalatva" (nem is tudom mi erre a helyes kifejezés)
A kérdező hozzászólása: pontosan tudja, hogy tilt. nálunk minden tisztázva. szabályosan használja is ezt a kifejezést szó szerint, hogy "megtiltom". és amikor rákérdeztem, hogy nem zavarja, hogy olyat tilt, amit magának nem? akkor is csak arrogánsan folytatta, hogy legyek igazi nõ, aki nem csinál ezt vagy azt. tehát nem válaszol. nem méltatta figyelemre sem, amit kérdeztem.
A kérdező hozzászólása: de õ önmaga elõtt mit érezhet, amikor olyat tesz, amit nekem tilt? valahol csak átverés "megcsalás" akkor. az õ részérõl. nem? tehát ha valaki ártalmatlannak tart egy dolgot, azt nem tiltja meg a másiknak. de mivel õ tilt nekem dolgokat, akkor õ csak nem ártatlanul követi azokat el. nem?
A kérdező hozzászólása: szóval ilyesmi, amire gondolok :) amit nekem megtilt, azt úgy engedi akkor meg magának, hogy közben engem nem tisztel?/"megcsal"?
Megcsalásnak nem lenne megcsalás, ettõl függetlenül én menekülnék. A tulajdonának tekint téged, és kettõs mérce szerint mér, amit neki lehet, azt neked nem. Nem tudom hogy bírod, én erre totál allergiás vagyok. 24N

Az megcsalás ha más fiúkkal találkozgatok? 15/L

Nem csalnám meg a barátomat, de ? mégis féltékeny. Szoktam más fiúkkal is lenni, mert több haverom van, mint lány barátn?m. Igazából régebben kerestem lányok társaságát, de rájöttem, hogy szinte az összes nyávogós, sminkel?s, fényképeszked?s, [email protected] Ezért vagyok inkább fiúkkal, akikkel lehet hülyülni, stb. Persze van pár lánybarátom,d e nem mindig tudok velük lenni.

Legjobb válasz: Neked milyen érzés lenne ha a barátod lányokkal lógna mert velük érzi jól magát? Ez a válaszom

Neked milyen érzés lenne ha a barátod lányokkal lógna mert velük érzi jól magát? Ez a válaszom
nem 15/f
Értelmezd a megcsalás szót és rájössz ... Ilyen formában a kérdés elég értelmetlen, hogy megcsalás e...
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy nem járnék a felhõk fölött, de megbíznék benne, ha ez az õ baráti köre, akkor hadd érezze jól magát velük.
Elsõ vagyok. Persze mondod ezt mert nincs nõi baráti köre! Nekem akkor se tetszene a dolog az biztos.
A megcsalásról, csak az IGEN után beszélhetünk. Addig csak dumálgatás.
dumálgatással kezdõdik a megcsalás
:D Az egyenesen valook.
Ez messze van a megcsalástól!
Még jó hogy nincs ilyen gondolat olvasó Sokunk bajban lenne!
A kérdező hozzászólása: XD de tényleg... együttlét alatt nem gondolok másra egyébként.. :)
Nézd, nekem meggyõzõdésem, hogy ha egyszer kereskedelmi forgalomba kerül a gondolat olvasó készülék, akkor a házasság intézménye gyakorlatilag megszûnik létezni :DDDDD Ha belegondolsz a pornó nézés során is másokra izgul fel a nézõ. Ezen az alapon minden nõi szereplõre féltékeny lehetnél.
Amennyire én tudom, most még gondolatszabadság van. Egyébként is, azért fantázia, mert gondolatban, egy ideális világban játszol el ezekkel az emberekkel és nem a valóságban, ezért ez nem megcsalás. Ha szex közben gondolnál másra, az már elég aggasztó lenn szerintem, mert az azt jelentené, hogy nem kívánod a párod.
A kérdező hozzászólása: ma 14:06 köszi!Tudom! :) Gondoltam hogy nem vagyok egyedül!!! Csak nem tudom, hogy én hogy reagálnám le ha párom ezzel jönne elõ, vagy megtudnám..Lehet azt gondolnám hogy már nem szeret..de most mivel én csinálom, ezért tudom hogy nem errõl van szó..csak hát minden szemszögbõl más ez a dolog!
A kérdező hozzászólása: persze akinek nem inge...
A kérdező hozzászólása: ohh.. szerintem ez tök párkapcsolati kérdés volt!! :( Nem a tinik éretlen szexuális hülyeségeit akartam volna válasznak.. :( Miért kellett átrakatni ebbe a "g.e.c.i.s vízbe bele ülök, terhes lehetek-e?" kategóriába????
Nem, nem gáz. Önkielégités közben rendszeresen csapong a fantázia, ilyenkor kerülnek elõ a kollégák, barátok, ismerõsök, vagy csak "arctalan" szexpartnerek, persze a legkülönbözõbb szituációkban. (amik persze nem kicsit izgató helyzetek) Ezzel nem vagy egyedül, ne félj.
duplán az. MErt nem õ elégít ki és még az agyad is máshol jár. Pfujjjjj.
Szerintem a pornó más, mert ott olyanokat néznek, akikkel az életben úgy sem találkoznának. Ha a párom egy modellre, színésznõre, stb. gondolna nem érdekelne. De ha pl. a szomszéd nõre, vagy a munkatársára, akkor az zavarna és rosszul esne, hiszen akkor konkrétan vágyik valaki másra. Én általában nem létezõ személyre gondolok, csak úgy elképzelek egy történetet. Viszont volt már olyan, hogy egy ismerõsömre gondoltam, és akkor gond is volt a kapcsolatunkkal. Szóval ezért is esne rosszul fordított esetben nekem, mert tudom, hogy én akkor gondolok konkrétan egy másik elérhetõ férfira, ha valami gond van, ha valami hiányzik, ha tényleg izgatja a fantáziámat valaki más.
A kérdező hozzászólása: Egy volt munkatársam.Egy óriási szemétláda volt egyébként, folyamatosan csalta a feleségét, úgy hogy az otthon ült gyerekekkel.Természetesen nálam is bepróbálkozott, de elhajtottam mert azért ehhez nincs gyomrom!!Nõs ember mindig tabu volt számomra..!Pedig kuuva jó pasi volt ám.. :P
A kérdező hozzászólása: De ha bárki megtudná ezt a házastársáról, az hogy esne? Vagy ez olyan kategória, mint a férfiaknál a pornó nézés?
Attól függ kire gondolsz :) Egy elképzelt személy? Egy "sztár"? Vagy egy a közeledben lévõ férfi másik férfi?
Mi meg is szoktuk beszélni a feleségemmel, hogy ki mire maszturbál

Az megcsalás, ha megkérem a páromat, hogy vegyen fel egy parókát?

Legjobb válasz: Már miért lenne? Attól, hogy felveszel egy jelmezt, az még nem jelenti azt, hogy az asszony megcsal egy tûzoltóval szerintem.

Már miért lenne? Attól, hogy felveszel egy jelmezt, az még nem jelenti azt, hogy az asszony megcsal egy tûzoltóval szerintem.
Nem :D
nem, de miért is lenne az??
nem, de ha mást kérsz meg hogy vegyen fel olyan parókát mínt amilyen a feleségednek van, az már az
mondom mi az a park óra.. :O kiderült hogy paróka am nem :D
Kiégtem. Má' megint... xD
Nem, de kib=szott vicces :D egyszer én is betakargattam úgy, hogy csak a segge lógott ki és azt cuccoltam, közben a csoporttársamra gondoltam :D
Miért, saját haja nincs?

Szerintetek az megcsalás, ha a 27 éves barátnőm csókolózott a barátnőjével a discóban?

Csak azért, mert a kapcsoltunk elején (3 éve) megegyeztünk, hogy már a csók is megcsalás.

Legjobb válasz: Igen. Nálam úgy röpülne, hogy a lába nem érné a földet.

Igen. Nálam úgy röpülne, hogy a lába nem érné a földet.
Barátom smacizna pasival, repülne, hogy a lába se érné a földet. Nehogy már én tegyem meleggé... És ugyanígy, ha férfi lennék, az én szememben a nõ-nõ párosítás is teljes mértékig megcsalás lenne. Csak mert nõ? Akkor is, másik személy, nem én. És csókolóznia csak velem kéne, ha már járunk, nem?
#2 "szerintem ha a saját nemébõl választ akkor nem megcsalás." Szóval ha én (F 30) mondjuk csak úgy megd*gok egy másik pasit, akkor azzal nem csalom meg a barátnõmet. Mert ugye azonos nembõl nem megcsalás. Jó tudni...
nem.
szerintem ha a saját nemébõl választ akkor nem megcsalás. Nálunk is van egy ilyen megállapodás, hogy a csók is megcsalás, de ha nõvel csinálom, akkor nem:D
no
ezt hívjuk mázlinak.
Dehogy megcsalás.
egyaltalan nem, ne szakits vele, kepzeld nemetorszagban a legjobb baratnok is igy koszonnek el! undorito sztem de ezt csinaljak es a pasiknak semmi bajuk vele, pedig olyan is van h egyik lany bemutatja a pasijat a masiknak, majd a talalkozo vegen szajrapuszizik a 2 csaj es a pasi nem szakit. szo nem
A kérdező hozzászólása: Ez a németes aranyos volt. :) Egyébként az lett, hogy elmondta, hogy csak viccbõl a party hevében úgy gondolta, hogy kipróbálja, de nem akar leszbi lenni. :)
De ha részeg volt akkor akár férfival us csókolózhatott volna. Nem szabad olyan állapotba inni magonkat hogy megcsalhassuk a párunkat. Megcsalt, megcsalt, megcsalt, megcsalt, megcsalt!!! A pia nem mentség.
én szakítanék. Ez azt jelenti hogy nem csak hozzám vonzódik...
A kérdező hozzászólása: Hát bevoltak nyomva az biztos, mert itthon ittak, amúgy 4en voltak. Nekem kellett kocsival elvinni õket :) Leszbi hajlam sztem nincs benne, mert amúgy full ilyen falusi házias típus. Ezért is lepõdtem meg a dolgon.
mindenképpen van benne lezbi hajlam, hetero nõ nem smárol másik nõvel, akármilyen részeg am jó bõr a barátnõje? mert ezek szerint a csajod elég nyitott ilyen szexuális téren, próbáld meggyõzni, hogy csináljátok egyszer hármasban
Azért csókolóztak mert részegek voltak, vagy azért, mert van benne leszbi hajlam?
Nem akar leszbi lenni -AZ! De legalábbis biszex! Heteroszexuális nem smárol azonos nemûvel, még kíváncsiságból sem.

Az megcsalás ha?

Hogyha elmegyek találkozni egy fiúval... de nekem nem tetszik és nem is veszem randinak. Szóval baráti találkozóként fogom fel.

Legjobb válasz: Nem, de arra vigyázz, hogy ne nézz a szemébe, mert akkor aztán leköpheted magad.

Nem, de arra vigyázz, hogy ne nézz a szemébe, mert akkor aztán leköpheted magad.
Nem megcsalás. A fiú tud róla, hogy nem akarsz tõle semmit? Csak azért, hogy ne áltasd õt!
A kérdező hozzászólása: Kutya... értelmes válasz volt :D nincs kutyám ;D péntektõl lesz xd
Igen, szegény kutyád biztos rosszul fogja érezni magát, hogy nem vele töltöd a napod. (Ja és a kutya alatt a kutyát értem).
Mindenképpen kérdezd meg, de biztos nem fog neki örülni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat :) és szeretem és tisztelem a barátomat. Megkérdezem õt, mi a véleménye errõl a találkozóról és aszerint eldöntöm :)
Ó, de ismerõs! Az exem is csak úgy elment beszélgetni egy ismerõssel. Amit persze nem mondott, el csak utólag, hogy nem is tetszett neki, meg nem is randinak fogta fel. Aztán miatta dobott ki 1 hónappal késõbb. Ha tiszteled a barátodat és szereted, akkor nincs szükség ilyen találkozókra!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) és majd elmondom a barátomnak. Amúgy csak és kizárólag beszélgetni fogunk :D
Hát, ha nem tetszik, de azért dugtok, akkor már eléggé az, de ha két ellenkezõ nemû ember beszélget, és nem randizik, az semmi.Én is jóban vagyok csajokkal, akiknek van pasija.Oszt mégsem Jött kérdõre vonni a sok pasi, hogy mit akarok a csajuktól.
Nem, de a pasid mindenképpen tudjon róla, hogy más sráccal találkozol, és azt is tudja, hogy neked nem tetszik. Am ha a másik srácnak tetszel akkor inkább ne menj el vele.19/L
A kérdező hozzászólása: Nem is biztos, hogy a srác akar tõlem valamit. Csak azért gondolom, hogy igen mert nagyon találkozni akarna. Szóval nem tudja, hogy nem akarok tõle semmit mert még nem is volt ez téma... szerintetek elmondjam a barátomnak? de lehet hogy a barátnõm is eljön velem, úgy már csak nem lesz gond.
Nem megcsalás.Azért szóltál neki, hogy nem jön be neked?
nem, de a pasidnak nem fog tetszeni
nem
Szegény kutya:D

Lány vagyok, szeretem a párom, szerintetek az megcsalás, ha lánnyal csókolózok és taperolom?

Legjobb válasz: nem örülne neki, 2 idegen csajnak jobban örülne,,, nem szakitottunk de mit tehetnék hogy jovátegyem??? segitsetek tippeket kérek...

A kérdező hozzászólása: de barátom szerint az és nagyon tepernem kell ak visszatudjon fogadni, tudom hogy nem fogja elfelejteni de mit tudnék csinálni hogy bebizonyitsam tettekkel hogy még mindig szeretem???
A kérdező hozzászólása: miért lenne megalázóbb?????nem volt semmi több csak csók és tapi semmi más nem volt
A kérdező hozzászólása: nem örülne neki, 2 idegen csajnak jobban örülne, , , nem szakitottunk de mit tehetnék hogy jovátegyem??? segitsetek tippeket kérek...
nekem a pasim mondta, hogy ha lánnyal csinálom akkor az nem az. :-) :-P
megcsalás, sõt szerintem megalázóbb mintha egy másik pasival csináltad volna... én nem fogadnálak vissza, imádkozz, hogy a srác ne így gondolja!
A kérdező hozzászólása: õ nekem az elsõ, , kiváncsi voltam h milyen lánnyal, de rájöttem h nem jó és csak õ kell nekem senki más, , mit tegyekk?
Szerintem megcsalás. Én úgy gondolom, hogy nem számít milyen nemûek a felek, a szerelmi kapcsolat része, hogy csak azzal az egy emberrel létesít az illetõ ilyesfajta viszonyt, akivel jár.
Szerinted ha barátod egy férfivel csókolózik és taperolja az megcsalás? De persze szeret téged.
szerintem nem megcsalás... :D
Az én párom szerint az nem megcsalás, ha két nõ "szereti egymást", nekem engedélyezi és neki még izgató is.
ha beveszitek 3.-nak szerintem a párod is értékelné.
A kérdező hozzászólása: nem tudom, nem akk csak kiváncsi nem?!
A kérdező hozzászólása: hogy bizonyítsam páromnak hogy mennyire szeretem???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!