Találatok a következő kifejezésre: Az mar ha nagyon (915 db)

Az tényleg azt jelenti ha nagyon ég a gyomrom már az elejétől kezdve akkor a babámnak nagy lesz a haja?

Legjobb válasz: Én négy babát szültem. Az elsõ hárommal nagyon égett a gyomrom az elejétõl kezdve és nagyon pici hajjal születtek. A negyedik babával csak a végén égett de mikor megszületett a többiekhez képest nagy haja volt. Úgyhogy én nem hiszek ebben:)

Én négy babát szültem. Az elsõ hárommal nagyon égett a gyomrom az elejétõl kezdve és nagyon pici hajjal születtek. A negyedik babával csak a végén égett de mikor megszületett a többiekhez képest nagy haja volt. Úgyhogy én nem hiszek ebben:)
Nekem is égett, és volt nagy haja a babámnak. Szerintem ez nagy hülyeség, mint sok minden jósolás féle a terheseknek
29.hétben járok, azt mondták az uh-n, hogy már nagy a haja a babámnak:) mégsem ég a gyomrom!
Szia! Nekem nem égett a gyomrom, csak a végefelé kétszer. A szüleim azzal szekáltak, hogy biztos kopasz lesz a baba. Amikor megszületett, egybõl azt kiáltottam fel, hogy van haja:) Amikor telefonáltam a szüleimnek, nekik is azt mondtam egybõl, hogy van haja a babának, nem is kevés:) Ez hülyeség! Nem a gyomorégéstõl függ a hajzat:)
Nekem végig iszonyatosan égett a gyomrom, mégis szinte kopaszon született a lányom.

Miért van az, hogy ha nagyon tetszik egy fiú és mikor már tudom, hogy az enyém lehetne utána már nem kell? 18/L

Legjobb válasz: "Ami nem lehet a tiéd, mindig az kell, neked ez a kereszted a sorsod ami hajt, de ha megkaptad, már nem érdekel, ott rohad a szemétdombon majd.." :)

"Ami nem lehet a tiéd, mindig az kell, neked ez a kereszted a sorsod ami hajt, de ha megkaptad, már nem érdekel, ott rohad a szemétdombon majd.." :)
Hát, Kérdezõ, nem tudom. De valahogy furcsán unszimpatikus vagy.
Mert csak addig izgalmas, amíg nem.kaphatod meg, ez kb mimdennel így van...Hallgasd meg a Depresszió-Nem akarok elszakadni számot :)
A kérdező hozzászólása: 1-es...megértelek...azt hisezm én is unszimpatikus lennék magamnak :D
A kérdező hozzászólása: (vagyis antipatikus, mert olyan nincs, hogy unszimpatikus, legalábbis nem helyes)
Hát gondolom ha tudod, hogy a tied lehetne akkor valamilyen szinten ismered is. Talán csalódtál benne. Nem ilyennek képzelted el.
Ezt én is szeretném tudni.. Nálam is ez a helyzet..sajnos..

3 napos késés már terhességnek számít? Azaz ha 3 nap késés után megjön az már vetélés? Nagyon kétségbe vagyok esve. Már túl vagyok egy baba elvesztésén.

Legjobb válasz: Sosem feltétlenül azért késik, mert terhes lettél. Ezer oka lehetett 3 nap késésnek. És ha tudod, hogy terhes vagy, és vérzel, az sem jelenti azt egybõl, hogy elvetéltél. Ha terhes vagy és vérzel, akkor egybõl fordulj orvoshoz, az elõzõ vetélésed miatt jobban oda kell figyeljen rád.

Sosem feltétlenül azért késik, mert terhes lettél. Ezer oka lehetett 3 nap késésnek. És ha tudod, hogy terhes vagy, és vérzel, az sem jelenti azt egybõl, hogy elvetéltél. Ha terhes vagy és vérzel, akkor egybõl fordulj orvoshoz, az elõzõ vetélésed miatt jobban oda kell figyeljen rád.
Szia! Elsokent tesztelj gyorsan, a hcgnek ido mire kiurul, halvany pozitiv is jelezheti azt. De lehet csak kesett a mensid. Spk no ugy vetel el, hogy eszre sem veszi mert mensi alkalmaval el is megy! Fontos azert tesztelni, mert ha igen, akkor a doki segitsegere lesz szukseged, 9+4hkm
Lehet hormon zavar, stressz is amiért késik!
A késés önmagában nem jelent terhességet, sok más oka is lehet. De ha teszteltél pozitívat, és úgy jön meg, akkor az már igen, lehet vetélés. De mondom, ha nem voltál biztos abban, hogy terhes vagy, lehet hogy csak megjött 3 nap késéssel.
Ha 3 nap után lenne esetleg korai vetélésed arra nem érdemes úgy gondolnod, mint egy baba elvesztésére. Az akkor még nem baba, és valószínûleg oka van, ha nem marad meg... Én úgy tudom (és orvos barátnõm sûrûn bólogat), hogy a korai vetélések akkor keletkeznek, ha nem képes osztódni a sejt, tehát nem elég egészséges ahhoz, hogy baba fejlõdjön belõle. Szóval gondolj úgy rá, hogy egyébként menzeszkor is kijön egy petesejt, ha ha 3 nap utn jön ki, az még ugyanúgy csak egy menzesz...
Terhességnek a terhesség számít. A vérzésed késésének ezer oka lehet; pl az is, hogy nagyon szeretnél terhes lenni. Ha a vérzés elõtt teszteltél pozit, akkor valószínûleg egy nagyon korai vetélésed lehetett. Ha ilyen volt az elõzõ is, nem ártana kivizsgáltatni, hogy mitõl nem tud megtapadni a megtermékenyült petesejt.

Az baj ha a macskám szeme sárga? Olyan szinten sárga, hogy az már világít! Nagyon-nagyon sárga, túl sárga!

Legjobb válasz: Ha a szemhéj belsõ fele ( húzd le az alsó szemhéjat, annak normál esetben rózsaszínûnek kell lennie ) ill. a száj belsõ fele sárga sárgás színû akkor baj van. Ha csak arra érted, hogy a szem szivárvány része sárga akkor nincs baj. Egy kép jó lenne....

Ha a szemhéj belsõ fele ( húzd le az alsó szemhéjat, annak normál esetben rózsaszínûnek kell lennie ) ill. a száj belsõ fele sárga sárgás színû akkor baj van. Ha csak arra érted, hogy a szem szivárvány része sárga akkor nincs baj. Egy kép jó lenne....
szerintem linkelj képet. lehet hogy természetesen ilyen színû. szeretném megnézni ha lehet :)
Tudnál képet mutatni?
Semmi gond, a miénké is olyan. Milyen fajta?
Barátnõmnek vörös cicája van, a cica szeme világos naranccságga, gyönyörû! Szerintem a tieddel sincs baj.
A kérdező hozzászólása: Az a furi, hogy szülés után lett sárga a szeme! (Nem tudom hogy kell képet beilleszteni)
http://www.kepfeltoltes.hu - itt tudsz képet feltenni, aztán a linket beilleszted ide :)

Úgy néz ki, hogy babát várok. Az baj ha nagyon fel vagyok fújódva akármit is eszek. Úgy érzem mintha a belülről nyomna valami érdekes érzés. A mellbimbóm nagyon fáj. Holnap megyek orvoshoz. Ez már biztos baba?

Legjobb válasz: Szia! Ha ezeken a tüneteken túl lenne egy pozitív terhességi teszted, akkor igazán jó esélyed lenne arra, hogy a doki is várandósnak fog nyilvánítani. A menzesz kimaradása és a puffadás és az érzékeny mellek sajnos még nem tuti jel. Azér szorítok:)

Szia! Ha ezeken a tüneteken túl lenne egy pozitív terhességi teszted, akkor igazán jó esélyed lenne arra, hogy a doki is várandósnak fog nyilvánítani. A menzesz kimaradása és a puffadás és az érzékeny mellek sajnos még nem tuti jel. Azér szorítok:)
Halvány második csík? Tudod-e, hogy a halvány pont olyan mint az erõs?! És azt tudod-e, hogy milyen ritka a tévesen pozitív teszt! Remélem örülnél egy babának, mert te bizony várandós vagy!!!
A kérdező hozzászólása: Már csináltam egy tesztet...halvány második csíkom lett...szóval nem tudom, miért vannak ezek a jelek!!!! Remélem holnap az orvos azt mondja igen babát várok!!! De azért köszi a választ!!!
A kérdező hozzászólása: Úristen....el sem hiszem...de pedig éreztem, hogy az vagyok..:) )) Nagyon örülök neki!!! Már csak az kell, hogy az orvos is megerõsítse!!! Köszi csajok!
Szia! Én ugyanígy vagyok, fõleg stére fújodom fel, és nekem is pozitív lett a tesztem. Én majd csak a jövõ héten akarok menni dokihoz. Majd írd le, hogy mit mondott neked! Jó? Köszi Szurkolok! És Gratula!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Szia!!! Ma voltam dokinál.Azt mondta nem lát terhességet...de érzem, hogy az vagyok.Ma reggel is olyan rosszul voltam...hányingerem volt meg szédültem.Nagyon sokat eszek.Ma reggel annyit ettem mint életemben eddig még soha...:) )) Azt mondta nekem a doki, hogy 2 hét múlva menjek vissza akkor csinál ultrahangot!!!Röviden ennyi! Sok szerencsét!!!!Szurkolok!!!

Az normális ha nagyon kívánom a szexet és már a gondolatától is benedvesedek, valaki mondana jó maszturbálási módszereket? 17L csak azok válaszoljanak akik tudnak normális válaszokat adni

Ez így elég ciki meg minden,de nem akarom elsietni a dolgokat,mert a pasimmal 3 hete szakítottunk és nagyon megbántott és nem igazán merek belemenni egy új kapcsolatba.

Legjobb válasz: Figyelj, bonyolult dolog: a domináns kezeddel csinálj mindenfélét a szaporítószerveden, ami jól esik. Biztos menni fog, elvégre szinte már felnõtt vagy.

Figyelj, bonyolult dolog: a domináns kezeddel csinálj mindenfélét a szaporítószerveden, ami jól esik. Biztos menni fog, elvégre szinte már felnõtt vagy.
Maszturbálási módszer? Hogyne. A következõ dolgok bármely háztartásban megtalálhatóak, és mindegyik remek maszturbációs eszköz: mákdaráló, rotációs kapa, ûrrepülõgép hordozórakéta.
normális, mit hittél, hisz reproduktív korban vagy
Álj... ha a pasid megbántott, akkor a többi miért tenné ezt veled? Nem a díszb_zikkal kell összejönni, és sem a túlságosan izomagyúakkal, akiknek csak a dugás lebeg a szeme elõtt :)
Lassíts. Elõször csak fantáziálj, hunyd be a szemed és képzelj mindenfélét. Ha benedvesedtél, akkor finoman simogasd magad. Ne a punciddal kezdd, hanem érintsd meg egyszer-egyszer a köldököd alatt, a szeméremdombodat, vagy a belsõ combodat. De mindig éppenhogy csak érj hozzá. Ha már nagyon akarod, akkor nekivetkõzhetsz odalenn. Kezd nagyon finoman köröket írni a nagyajkakon. Még ne érj a csiklódhoz. Aztán menj beljebb, körözz a hüvelybejáratnál, simogasd a gátat, ha jól esik. Közben idõnként érintsd meg a csiklódat, és lassan térj át oda. Izgasd magad a szokásos módon, de sokkal lassabban, mint ahogyan kívánnád. Ez olyan sírós... Aztán ha már annyira kell, hogy kezd kellemetlen lenni, akkor gyorsíthatsz. Beleveheted az ügyetlen kezedet: izgasd a bejáratod, aztán dugd be az ujjadat... Kár, hogy nem segíthetek... Jó mulatást.

Mekkora átmérőjű hajsütőt vegyek, ha laza, de tartós loknikat szeretnék? Láttam 38mm-est, az már túl nagy átmérőjű, az én hajamhoz képest? Melyik márkát ajánljátok?

Közepes hosszúságú hajam van. A legfőbb problémám, hogy a súlya lehúzza, így lelapul. Göndörítéssel szoktam megemelni.Előre is köszi!

Az normális ha nagyon erős köhögéskor nagyon apró mennyiségű kis vizelet is kicsúszik? Vagy ez már inkontinencia? De máskor semmi baj.

Ráadásul eddig még nem vettem észre ilyet, csak most 2-3 alkalommal amikor valami csúnya betegségem volt és iszonyatosan köhögtem.

Legjobb válasz: Ebbe semmi rossz sincs. A baj inkább az iszonyatos köhögés. Gondolom, megfázásból eredõ. Így átterjedhet más szervekre is. Inkább azt kezeld ki. A másik magától elmúlik

Ebbe semmi rossz sincs. A baj inkább az iszonyatos köhögés. Gondolom, megfázásból eredõ. Így átterjedhet más szervekre is. Inkább azt kezeld ki. A másik magától elmúlik

Ha volt párom adatlapját nézegettem folyamatosan az már szerintetek nagyon féltékenységi kategóriába tartozik?

Folyamatosan rá vagyok kattanva nézegettem hogy kik az új ismer?sei meg hogy milyen hozzászólásokat írogat. De nem tudom hogyan tudnám abba hagyni már engem is idegesít a dolog.

Legjobb válasz: Igen, ez már beteges.

Igen, ez már beteges.
Vegyuk ugy hogy nagyon féltékeny vagy. De ha a volt párod akkor mi értelme nézegetni?
Igen én is így voltam.De egyszercsak beállította olyanra az adatlapját hogy ne lehessen megnézni és akkor meilyedtem hogy mivan ha látja hogy kik nézegetik.Azóta nem nézem és tudatosan elterelem magamelõlöl a gondolatot hogy újra megnézzem.Meg félek is hogy olyat látok ami fájna.Amugy tényleg probáld nem megnézni, az 1. pár nap nehéz lesz de folyamatosan egyre inkább majd nem fogsz ránézni.Idõvel elmúlik.Hajráááá
Koncentrálj a KÖVETKEZÕ párodra!
Nem beteges, én is ezt csinálom, magad elõtt nem tudod letagadni, hogy még érdekel, vagy talán szereted. És hiába mondják mások, és hurrognak le azzal, hogy : ugyan, jajj, már nem a tied, hagyd békén stb.. Minek vele foglalkozni? Talán azért, mert önmagad elõtt õszinte, és valld be magadnak, hogy még igenis érzel iránta valamit, vagy ha nem, azért valamilyen szinten érdekel. Én nem tagadom, még mindig szeretem a volt párom(szerelmes vagyok), és nem érdekel, mások mit mondanak, ezzel nem tudok mit tenni.
beteges. szüneteltesd az internetet 2 hétre, akkor rájössz, mennyi sokkal jobb szórakozási lehetõség van a világon :D
Õ szakított veled?
A kérdező hozzászólása: Még mindig érzek iránta szerelmet. Meg abban tényleg van fájdalom amikor olyat látok az üzenõfalán ami nekem fáj nagyon. Utolsó válaszolónak igen õ szakított velem.
miért nem fogadod meg, amit írtam? 2 hétig nincs net, szünetelteted. elsõ pár napban nyilván hiányozni fog a dolog, hogy nézegethesd, de ugye nincs, így ez lehetetlen. már az elsõ hét után rájössz, hogy így is kerek a világ, aztán meg amikor újra lesz neted, addigra eszedbe se fog jutni az adatlapját nézegetni.

Ha a cukorterhelés eredménye jó a 26. héten, akkor az már nem nagyon változhat a szülésig?

a 30. heti uh kicsivel többmagzatvízet mutatott és azt olvastam, hogy ez lehet a cukor miatt is.

Legjobb válasz: Hát, utána már nem szokták nézni, de kérheted az orvosodtól, vagy kérj/vegyél egy cukormérõt és otthon ellenõrizd.

Hát, utána már nem szokták nézni, de kérheted az orvosodtól, vagy kérj/vegyél egy cukormérõt és otthon ellenõrizd.
ha a családban van cukorbeteg, vagy hajlamos vagy valami miatt a cukorbetegségre, akkor bizony lehet rosszabb leleted. Ezt egy elég szigorú diétával szinten lehet tartani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!