Találatok a következő kifejezésre: Az mért hogy csak úgy (262 db)

Hogyan lehet kacérkodni egy sráccal úgy, hogy nem válsz túl közönségessé, és nem fogja azt hinni, hogy csak azért csinálod, mert megakarod dugatni magad?

Legjobb válasz: hát én ilyet tuti nem sütnék el, persze mindenkinek más a stílusa... nekem ettõl függetlenül ez már a közönséges kategória, mondjuk minden csak marketing kérdése... amúgy nem kell feltétlen ilyeneket benyögnöd ahhoz, hogy érezze a srác, akarsz tõle valamit, mert - szerintem - ebbõl tényleg csak az jön le neki, hogy: - héé, itt ez a csaj, nem tûnik túl nehéz prédának, jó lesz ma estére, õ is ki van éhezve, akkor csapjunk a lecsóba. Legalábbis szerintem. Most nem tudom, mit akarsz a pasitól, lehet tényleg csak egy jó éjszakát, akkor hajrá, de ha többet, komolyabbat, akkor kicsit többre lesz szükséged. Elõször ezt kell eldöntened.

hát én ilyet tuti nem sütnék el, persze mindenkinek más a stílusa... nekem ettõl függetlenül ez már a közönséges kategória, mondjuk minden csak marketing kérdése... amúgy nem kell feltétlen ilyeneket benyögnöd ahhoz, hogy érezze a srác, akarsz tõle valamit, mert - szerintem - ebbõl tényleg csak az jön le neki, hogy: - héé, itt ez a csaj, nem tûnik túl nehéz prédának, jó lesz ma estére, õ is ki van éhezve, akkor csapjunk a lecsóba. Legalábbis szerintem. Most nem tudom, mit akarsz a pasitól, lehet tényleg csak egy jó éjszakát, akkor hajrá, de ha többet, komolyabbat, akkor kicsit többre lesz szükséged. Elõször ezt kell eldöntened.
roppant eccerû. nem kell közönségesnek lenned ahhoz, hogy meglássa benned a nõt. még csak nem is kell ilyen-olyan kivágott ruhákban járnod, minden a viselkedésen múlik. ez nem egy napos folyamat, hanem olyan dolog, ami hosszabb ideig tart, mert k.rvának könnyû látszani, de nõnek nehezebb. elég csak néha elejtened jeleket, amire felkapja a fejét, néha mintegy odahajolni hozzá, amikor olvas, hogy érezze az illatodat, persze ne nyomulva, csak épp úgy, mintha tudatában sem lennél, milyen közel vagy hozzá, nyújtózkodsz egyet a jelenlétében (ezt is lehet normálisan), hogy lássa a tested vonalait, erre is beindulnak a pasik, mert vizuális típusok. véletlenül hozzáérsz, megsimítod a karját, bármi. ez az adott helyzettõl függ, de ne pörögjön ezen mindig az agyad, hogy akkor most ezt és ezt fogom csinálni. ennek csípõbõl kell jönnie, és épp azért lesz hatásos, mert nem megtervezett, hanem spontán. én így látom, és eddig nekem ezek a "praktikák" beváltak. a pasik nem szeretik a túlságosan mesterkélt dolgokat. ha természetes vagy, de közben meg tudod mutatni, hogy nõbõl vagy, az lesz a nyerõ.
A kérdező hozzászólása: szóval pl megkér h mesél a hobbijaidról és akkor mondod, hogy: "szoktam kézimunkázni, mármint tudod, gyöngyöt fûzni meg hasonlók" most én errõl nem tudom eldönteni, hogy ez ilyen nagyon direkt flört-mód, vagy még elmegy, vagy a srác ilyenkor azt gondolhatja hogy "na , ennek se jutott pénisz az utóbbi idõben" ??
tényleg szoktál gyöngyöt fûzni ?
#7: pontosan! ha pl. azt mondanád, amit az elsõben írtál, akkor kalap-kabát, és innentõl kezdve már messzirõl kerülnélek is :D de mondjuk nem értem az alapszituációt... ha hosszú távra szeretnél komoly kapcsolatot, akkor egyáltalán nem kell semmit sem pörgetni.
A kérdező hozzászólása: "lehet ezt okosabban csinálni, hogy kívánjon."-hogyan?:D
Tényleg nem vágom, milyen "softabb" verzióra gondolsz, írhatnál példát, mert tényleg fogalmam nincs róla, én nem élek ilyenekkel. Max olyat tudok elképzelni - ha valóban komolyak a szándékaid -, hogy pl láttok egy reklámban erotikus helyzetben egy párt, pl ölelkeznek, csókolják egymást, ránézel és azt mondod: - hmm, ezt kipróbálnám veled. de közben mosolyogj, aztán mikor kellõen leesett az álla, nevesd el magad és mondd, hogy csak vicceltél. nekem ilyen formában még belefér, de nem kell feltétlen szavakkal tudatnod vele, hogy beindít. lehet ezt okosabban csinálni, hogy kívánjon.
A kérdező hozzászólása: hosszabb távra tervezek. csak egy kicsit megszeretném "fûszerezni" a beszélgetést, jó most az elsõ kommentem tényleg nem igazán jó, de valami máás, szoftabb verzió jól is elsülhet nem?
Ha nem akarod, hogy azt gondolja "sürgõsen f*szt akar", ne erõltesd.
Tuti, hogy nem. Biztos csak azért mondja, hogy elsüthesse ezt a nagyszerû poént..

Az mért van hogy csak úgy érzem magam biztonságban ha szex előtt lekötözöm a barátom?

a barátom nagyon vad az ágyban, és csak a kutyapózt szereti, illetve az orális szexet, persze azt is csak ha én csinálom neki.muszáj vagyok az utóbbi id?ben lekötözni, mert mindig rámmászik és szó szerint meger?szakol.Nem merem megmondani neki, mert félek bedurvúl és én húzom a rövidebbet. :( Segítsetek kérlek hogy élvezhetném én jobban a szexet?

Legjobb válasz: Sztem ez így nem mehet tovább. A szex csak akkor jó, ha mind a két fél egyformán élvezi. Ha te nem élvezed, csak õ akkor az nem is igazi romantikus szex. Ez csak "dugás". Jól meg"dug" azt kész. Nem? Ez milyen kapcsolat? nem normális... sürgõsen mond meg a pasidnak, h ez így nem mehet tovább, mert az lesz amit te is írtál: "te húzod a rövidebbet". Ez csak egy jó tanács. lehet csinálni durvábban, ha mind2-töknek jól esik vagy felizgat, de ez már télleg durva. Ne haragudj, ha rosszat írnék, de én a helyedbe elküldeném a barátodat a francba

Sztem ez így nem mehet tovább. A szex csak akkor jó, ha mind a két fél egyformán élvezi. Ha te nem élvezed, csak õ akkor az nem is igazi romantikus szex. Ez csak "dugás". Jól meg"dug" azt kész. Nem? Ez milyen kapcsolat? nem normális... sürgõsen mond meg a pasidnak, h ez így nem mehet tovább, mert az lesz amit te is írtál: "te húzod a rövidebbet". Ez csak egy jó tanács. lehet csinálni durvábban, ha mind2-töknek jól esik vagy felizgat, de ez már télleg durva. Ne haragudj, ha rosszat írnék, de én a helyedbe elküldeném a barátodat a francba
Szerintem ott kellene hagynod a barátodat.
Ha félsz tõle, miért vagy még vele? Ha csak arról szól a szex, hogy neki jó legyen, az hol párkapcsolat? Erre minden sarki lány kapható, csak azoknak fizetni is szokás, veled meg megteheti ingyen. Ne hagyd!!!! Szerintem szakíts vele minél hamarabb. Olyan szexet nem fogsz élvezni, ami félelmetes és kellemetlen a számodra. Pláne, hogy ezt még megmondani is félsz neki! Ha félsz tõle, akkor szakíts vele valami olyan helyen, ahol nem bánthat, ahol sok ember van és tudsz segítségért kiáltani.
Áhhh...ez durva, én ezt nem bírnám. Ha én nem élvezem, vagy ha az õ kedvéért csinálom...ez nekem teljesen lehetetlen dolog lenne. Szörnyûûû...
Ha csak így képes élvezni, akkor valószínûleg szadista. Az egy betegség, ami valamelyest gyógyítható... de nem te fogod meggyógyítani. Vidd el orvoshoz, ha hajlandó - ha nem, akkor küldd el. Örökre.
Szerintem kipróbálhatnátok az éjjeliszekrényre kötözést is végsõ esetben, mert akkor nem tud mit tenni veled. Ne aggódj, idõvel biztos ki fogja nõni, de ha ennyire zavar, akkor menjetek el együtt doktorhoz, vagy terapeutához, esetleg szexológushoz, és hármasban beszélgessetek el.
Amikor a pasinak feláll, kevesebb vér jut az agyába és nem tud gondolkodni, ilyenkor elõtörnek belõle az állati ösztönök :P Amúgy én örülnék neki, ha az én pasim csak egyszer is tudna ilyen heves lenni :( Hosszútávon persze ez nem biztos, hogy jó, szóval mindenképpen meg kéne beszélnetek egy "tiszta" pillanatban, nem szex közben. Én azért ilyen körülmények között elgondolkodnék a szakításon, mert hiába szereted, ha õ nem tudja, vagy nem akarja neked megadni azt, amire neked szükséged van.
hát figyelj...szerintem ez egy kicsit beteg...mondjuk abból itélve h hagyod magad, valószínûleg elég aberrált alak vagy te is...a barátod meg egy elmebetegnek tûnik, aki ha jól látom még szodomita is...(miazhcsakkutyapóz???)...sajnálni egyikõtöket sem tudom, s azt hiszem h a segítséget nem itt kéne keresned hanem a barátodat valóban odakellene kötöznöd a székhez és ott is hagyni.!
Hagyd ott...a barátocskád kissé beteg...
veresd meg apáddal
Azzal h lekötözöd azt üzened neki h nyugodtan csináljon bármit te is kedveled a vad dolgokat szal hülye vagy.
A kérdező hozzászólása: lekötözni mindkettõnket? akkor hogyan oldjuk ki magunkat utána(a kötélbõl)???? Remélem szeret...Nem tudom már, hogy mit csináljak, egyre jobban aggódom és félek
mi lenne ha le lenne kötözve mindekttõtök?? :
Nem tudnál beszélni vele errõl a dologról? Szerintem ha megtudná, hogy még nem élveztél el vele, akkor lehet, hogy elgondolkodna- már persze akkor, ha szeret téged annyira, mint saját magát... Egyébként szerintem ha tényleg szeretne, akkor nem az õ kielégülése lenne az elsõdleges, hanem a tied!
Khmm... ha tényleg imádod, akkor van benned mazohista hajlam is. Az mondjuk nem baj... de tényleg vidd el orvoshoz (együtt menjetek) - különben késõbb rosszabbodni fog a helyzet. Hallottam már olyanról, aki azért lett öngyilkos, mert azt hitte, szex közben megölte asszonyát. Az asszony, mikor késõbb magához tért, még magát hibáztatta, hogy nem éledt fel hamarabb... :-( Szerintem nem jó ez így...
A kérdező hozzászólása: megmondom õszintén, soha nem elégültem még ki.Mármint úgy nem hogy a barátom csinálja.
A kérdező hozzászólása: De én szeretem a barátom.Nem lehetne valahogy ezt a folyamatot megállítani valahogy?
A kérdező hozzászólása: de én imádom, igazából nagyon gyengéd...csak, amikor eljön az orál akkor vadul be.és van hogy nem engedi el a fejem..a mélytorkot ellenzem..és nem is hagynám neki..ilyenkor félek tõle:(
jársz még vele?együtt vagytok még?és engedi is, hogy lekösd?

Azt akarom, hogy eres legyen a karom, mert most tömegnövelt vagyok. De ezeket az aerobokat vágom, csak úgy szeretnék szálkásodni, hogy ne legyen drámai izomvesztés. Akkor mit tegyek?

Jó ötlet az, hogy elõbb tömegnövelõzök egy pár hétig és aztán szálkásítok? hogy az izom az legyen

Legjobb válasz: Jó ötlet az, hogy elõbb tömegnövelõzök egy pár hétig és aztán szálkásítok? hogy az izom az legyen Mert izomból nem szeretnék veszteni. és a bordáim se látszódjanak.

A kérdező hozzászólása: Jó ötlet az, hogy elõbb tömegnövelõzök egy pár hétig és aztán szálkásítok? hogy az izom az legyen Mert izomból nem szeretnék veszteni. és a bordáim se látszódjanak.
Attól függ, mennyire vagy zsíros most. Mennyire vagy tömegnövelt :)
Étrend kell, normális szálkásító diéta. Ha megvan a napi 3 gramm/ttkg fehérje, normális aerob edzés, és normális edzés, nem lesz vészes izomvesztés. Egyébként az alapokat tisztázd...
Elõbb tömeg kell, de ehhez nem elég pár hét. Évek kérdése. A szálkásítás sem pár hét, inkább 2-3 hónap. Naturálban mindenképpen izmot fogsz veszteni, ezt nem tudod kiküszöbölni, max csökkenteni, magas fehérjetartalmú diétával.
A kérdező hozzászólása: 171 cm magas vagyok, karom most 37-es és 62 kg vagyok.
Akkor még tömegelj minimum fél évet.
60 kilósan ne szálkásíts még, neked még tömeg kell. Én 80 fölött vagyok tömegesen hasonló magassággal és 74-75 vagyok szálkásan. 60 kg az még nem sok izmot jelent.
62 kg-osan ezzel a testmagassággal még nem kell szálkásítani.
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm, akkor várok még vagyis tömegelek egész télen :D és majd nyárra szálkásítás lesz
Vegyél egy gázpisztolyt.
a kést valóban ellened fordíthatják. ezt minden tapasztalat és szakember így gondolja. zárt térben a leghatásosabb önvédelmi eszköz a paprika hab spray. nem a gáz, mert zárt térben te ugyanúgy be fogod szívni, és rosszul leszel tõle. a másik, ami legalább annyira fontos, hogy megtanuld használni. ugyanis a legnagyobb probléma nem az, hogy az áldozatnak nincs önvédelmi eszköze, hanem hogy leblokkol, vagy ügyetlenül próbálja használni. azt tanácsolom, hogy kérd meg az egyik fiú ismerõsödet, hogy gyakoroljon veled. kérd meg, hogy lassan csináljon úgy, mintha megtámadna, több helyzetet is kipróbálhattok, és felfedezheted, hogy mikor hogyan érdemes használni ezt a habspray-t.
Paprika spray. Ha nem talál a szemébe, akkor is csípi a bõrét. És üvölts, mint a fába szorult féreg.
Kedves kérdezõ, az sem mindegy, hogy hölgy vagy-e vagy férfi. Mert lehet pl. acélbetétes bakancsot hordani (nekem már bevált), meg egy nagyobb kulcscsomó is csúnya sérülést tud okozni az arcon, egyszerûen belevágod a képébe. Még az is megoldás, hogy megpróbálsz olyan helyre ülni, ahol viszonylag nehezen észrevehetõ vagy, kabátot nem felakasztani a fogasra, meg táskát se feltenni, mert abból már a fülkeajtóból lehet látni, hogy ott ül vki, így a potenciális rosszakarónak van ideje tervezni. Ilyenkor az idõt is a saját oldaladra kell állítani. Amúgy szerintem is barátkozz össze a kalauzokkal.
Olyan helyre szállj, ahol többen vannak!
Keress olyan másik utast, aki megbízhatónak tûnik, és ülj közel hozzá. Ha ilyen nincs, akkor szólj a kalauznak, hogy maradhass a közelébe. Gondolom hajnalban még nincsenek sokan a vonaton, hamar végigjárja. Én is ezt tettem anno...
Debrecen nagy város, sokan utaznak arra, nem hiszem, hogy egyedül lennél majd a fülkében. Ha félsz, ne üres fülkébe ülj be, hanem olyanba, ahol szimpatikusnak tûnõ emberek vannak.
És kit érdekelnek a "szakemberek"? Okoska, nem gondolod, hogy ezzel csak a lovat adod a rablók alá, akik ettõl mégnyugodtabban fognak rabolgatni, hiszen megtehetik? Kívánom vegyék el mindened. De, hogy segítsek is, kést valóban ne hordj, bármelyik fél olyan sérülést okozhat, amibõl nagy baj lehet. Gázpisztoly a legjobb, harcképtelenné tesz, de nem okoz maradandó sérülést. Bár egy vonatfülkében mindketten beszívnátok. Van olyan viszont, amibe tehetsz gumilövedéket is...
Szakemberek szerint a legrosszabb, amit tehetsz, ha kést vagy fegyvert rántasz támadás esetén!!! Tudnillik, lehet, hogy a rablónál nincs is fegyver, de mivel te azzal fenyegeted, hát kicsavarja a kezedbõl és azt fogja használni (pedig lehet nem támadott volna meg). Szóval : támadás esetén vita nélkül add át a pénzed!!! (Javasolt több helyen tartani a pénzedet, így marad tartalékod, csak a kisebb részt veszted el.) Inkább a pénzed add oda, minthogy az életed legyen az ára a rablásnak! A mindennapos hajnali utazgatás helyett nem lenne ésszerûbb Debrecenben albérletet bérelni és csak hétvégén hazautazni?
hát én mikor discoba mentem és jötetm az 5ös vonattal haza Debibõl, hát majd összefostam magam és az a baj hogy nincsenek ám emberkék a vonaton reggel. Inkább kocsival megyek buliba :D amugy este is veszélyes , olyan 7körül, akkor is vannak olyan emberek, én mindig sok ember mellé ülök, fõleg sötétben.
Melyikkel mész reggel ha szabad tudni, és honnan? Én 6ossal járok :)
A kérdező hozzászólása: holnap megyek, Debrecenben kb. 8:31-re lesz ott, és Ceglédtõl utazok. Eddig szerencsére nem támadott meg senki, nem is próbálkoztak, de én azért félek.
jah nyugi, olyankor már nem rabolgatnak Ebesnél :D már akkor világos van. én azt hitem olyan 5körül vonatozol Db körül. Akkor olyan 6kor szállhatsz fel Ceglédnél, sztem az már teli van azért munkába járókkal nem?
A kérdező hozzászólása: Ezen a vonaton raboltak ki vkit. Hát, igaz, hogy világos van, de kevés az ember, aki Debrecenig megy, sokan leszállnak Szolnokon, meg aki felszáll, az útközben vhol le is száll. Egyszer este utaztam haza, és akkor teljesen egyedül voltam a kabinban, az olyan egybenyitott volt. 1 kis falunál felszállt néhány furcsa alak, akkor féltem is, hogy kirabolnak, de szerencsére nem tették, és hamar le is szálltak, meg Szolnokon szálltak fel 1-2-en a kabinba. Már csak az öregekben bízom, azok tuti, nem rabolnak ki. :D
A kérdező hozzászólása: szerintem én is ic-vel fogok járni, legalábbis reggelente, visszafelé már nem félek annyira, akkor többen utaznak.
A kérdező hozzászólása: köszi a sok tanácsot! Tényleg jó ez az önvédelmi blog, olvasgatom is. :D
utolsó vagyok.. átgondolva a dolgot érthetõ hogy nem mehet az ember minden nap IC-vel, mert az napi 1100ft plusz.. és nagyon sajnálatos az is, hogy félnie kell a rendes magyar embernek az indiánoktól..
erre az a megoldás ha IC-vel mész. Amúgy én is járok ezen a vonalon.. vannak érdekes dolgok..
http://onvedelem.blog.hu/ NAGYON hasznos és érdekes blog, van benne rész külön a vonatozásra is...
Hugom is így vonatozik, és nagyon szokott félni, fõleg mióta az egyik osztálytársát orkok kirabolták. Mindig keress embereket akikkel együtt utazhass vagy kalauz.Paprika spray nem rossz megoldás+a torkod!! Visíts ahogy bírsz:) )
Így van, vannak olyan nagyon nagy hangot adó személyi riasztók, amik a kezebe zárva is elférnek, vagy a zsebedben, és ha gond van, megnyomod! És emellé visíts!!Húzd meg a vonaton a vészféket! Hidd el, mindenki oda fog csõdülni! Ne használj fegyvert, mert ha ne adj isten kiszedi a kezedbõl, vagy te sérted meg õt, akkor bizonygathatod, hogy önvédelembõl csináltad!
A kérdező hozzászólása: mindig örülök, amikor normálisnak kinézõ emberek ülnek be a fülkébe, de útközben sok a nagyobb város, ahol le is szállnak. És hétköznap hajnalban nagyon kevesen utaznak. Egyébként mostanában bicskát hordok magamnál :D
igen, az öregek e szempontbõl jók :D

Hogy tudnám meg csinálni, hogy az F1 billentyű ne legyen a súgó az F2 meg a képernyő sötétítés stb. mert az F billentyűket csak úgy tudom használni hogy nyomom az fn billentyűt?

Legjobb válasz: Szia. Elvileg a laptop BIOSában be lehet állitani, hogy hogyan használja funkciógombokat (FN billenytûvel vagy FN billentyû nálkül). Ha mondasz egy pontos laptop tipust keresünk egy users manualt és abban elvileg benne van. Sok sikert. Üdv.

Szia. Elvileg a laptop BIOSában be lehet állitani, hogy hogyan használja funkciógombokat (FN billenytûvel vagy FN billentyû nálkül). Ha mondasz egy pontos laptop tipust keresünk egy users manualt és abban elvileg benne van. Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszi HP G62 XF434EA AKC
A kérdező hozzászólása: köszi

Milyen technikát alkalmaztok szájba élvezésnél? Hogyan csináljam a befejezést mert eddig csak úgy csináltam, hogy a pasi szólt és én kézzel fejeztem be de szeretném kiprópálni, hogy milyen az ha a számba élvez el.

Viszont félek attól, hogy felrenyelem vagy a torkomba spriccel vagy hogy rossz lesz az íze. Nem vagyok ezen a téren tapasztalt. Légyszi csajok akik tapasztaltak ebben a témában adjatok tanácsot hogy hogy csináljam és hogy milyen technikával. És légyszi írjátok le azt is hogy milyen érzés lesz nagyon kíváncsi vagyok. köszi Pasik véleménye nem érdekel 19L

Legjobb válasz: szia , attól nem kell félned , hogy félrenyeled vagy a torkodra spriccel. A rossz íze... na attól már lehet , ha a partnered cigizik , vagy kávézik , vagy egészségtelenül étkezik...akkor nagyon rossz íze van

szia , attól nem kell félned , hogy félrenyeled vagy a torkodra spriccel. A rossz íze... na attól már lehet , ha a partnered cigizik , vagy kávézik , vagy egészségtelenül étkezik...akkor nagyon rossz íze van
Mégis milyen technikára vagy kíváncsi? Vagy bele élvez a szádba és vagy le nyeled egybõl, vagy kiköpöd!Ezen mi olyan nagy feladat?Az ízéhez meg hozzá szoksz és általában nem mindegy hogy mit eszik elõtte az ember, mert állítólag az is sokat számít az íznél hogy mit evett elõtte az illetõ.Állítólag banánt kell enni elõtte vagy valami édeset mert akkor nem lesz olyan rossz íze, és ez igaz is.Úgy hogy mond meg neki hogy le nyeled te csak ha lehet ne foghagymát egyen elõtte, hanem valami édes gyümölcsöt!
Én elé szoktam tartani a nyelvemet (nem befogni!) vagy pedig a végén olyan szögben tartom a fejemet, hogy ne tudjon a torkomra menni. Volt már olyan nem egyszer, hogy telibe találta azt a pontot ami elõidézi a hányást. Szerencsére nem hánytam, de nem túl kellemes.
Amúgy itt van szájba élvezés! Ezt tanulmányozd hátha okosabb leszel tõle!:) http://video.xnxx.com/video1100699/oral_creampie_cum_in_mout..
A kérdező hozzászólása: Hallottam olyat, hogy tatsam elé a nyelvemet meg ilyemi, hogy ne a torkomba menjem mert akkor öklendezni fogok. És nektek volt tõle hányingeretek? Mert az egyik barátnõm az elsõ alkalommal behányt tõle és ezt szeretném elkerülni
A komment megírásának idõpontja: ma 17:26 Ott van az a videó nézd végig hogy csinálják a profik!:) Szerintem le kell nyelni aztán kész.... Egybõl nyilván nem lesz jó, elsõ alkalomkor de szerintem ez olyan mint a sör, az elején az is rossz, aztán hozzá szoksz!:)
A kérdező hozzászólása: "Én elé szoktam tartani a nyelvemet (nem befogni!) vagy pedig a végén olyan szögben tartom a fejemet, hogy ne tudjon a torkomra menni. Volt már olyan nem egyszer, hogy telibe találta azt a pontot ami elõidézi a hányást. Szerencsére nem hánytam, de nem túl kellemes." És esetelg tudsz tanácsot adni hogy hogy csináljam hogy tartsam a fejem hogy ne azt a pontot találja el?
Kérdezõ ne legyél már ilyen szerencsétlen!:) Gyakorlat teszi a mestert:) ezt nem lehet elmondani ezt gyakorolni kell aztán majd menni fog valahogy.
Ha enyire parázol tõle, akkor ne tedd meg. Ha így állsz hozzá, hogy tuti rossz érzés az íze meg a szájbaélvezés, akkor felejtsd el a témát egy idõre, míg lesz bátorságod, sõt KEDVED megcsinálni. Azt, hogy beleélvezteted a pasid a szádba, utána meg fújogsz, köpködsz, az a pasidat is lelombozza!!

Van egy Samsung D70-es fényképezőgépünk! Az egyik nap csak úgy elhomályosodott a felvétel! Mitől lehet ez? Nem csinálják meg a szervizbe mert nincs meg a számla! Hogy tudnám megcsinálni?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: Több mindentõl is lehet, de legvalószínûbb, hogy a fúkuszrendszer adta meg magát. Mikor félig lenyomod az exponáló gombot, akkor fókuszál normálisan? Ki kell gyulladnia egy zöld lámpának, vagy meg kell jelennie egy jelnek valahol, hogy talált fókuszt. Ha nem így történt, akkor itt van a baj. Ha ez stimmel, akkor az a homály nem homály, hanem valami más. Jó lenne egy kép amin be tudnád mutatni a problémát.

Több mindentõl is lehet, de legvalószínûbb, hogy a fúkuszrendszer adta meg magát. Mikor félig lenyomod az exponáló gombot, akkor fókuszál normálisan? Ki kell gyulladnia egy zöld lámpának, vagy meg kell jelennie egy jelnek valahol, hogy talált fókuszt. Ha nem így történt, akkor itt van a baj. Ha ez stimmel, akkor az a homály nem homály, hanem valami más. Jó lenne egy kép amin be tudnád mutatni a problémát.

15 éves vagyok. és tetszik egy korom béli fiú aki azt mondta egyszer hogy szeret de nem tudom eldönteni hogy csak úgy mondta mert muszáj volt neki vagy tényleg szeret? !

Már 3-4 napja minden nap beszélünk Facen és már egyre nehezebben merem magam rávenni hogy írjak neki. mert a közös barátaink szerint ő sem mer rám írni. szerintetek mit tegyek? ha írok neki minden nap mi van ha egyszer azt mondja "jaaj már megint írt.." és hogyha ráírtam, vagy ő rám írt hogyan hozzam neki elő ezt a témát, hogy szeret e vagy sem. és hogy tényleg nem mer e rám írni. :)

Legjobb válasz: Feküdj le aludni:)

Feküdj le aludni:)
Milyen elkorcsosult egy világban élünk...még a csajnak kell teperni egy fiú után..hova jutunk még? (Ha 15 évesen nincs benne annyi mersz hogy legalább egy face üziben közli hogy 'na csá bejössz' akkor mit ér az egész?) 15/L
szetintem várd meg, hogy õ írjon rád :) Adhatsz neki valamilyen jelet, pl.: lassan le kell kapcsolnod a kompit, esetleg irhatna sms-t, vagy hasonlók :)
A kérdező hozzászólása: értem :) nos hát igen.. nagyon félénk fiúról van szó.. de én szeretem.. :) köszi a választ :D ja és nem vagyok álmos feküdj le te ;) :D
Milyen eltorzult világban élünk hogy a fiatalok neten vallanak egymásnak szerelmet...
A kérdező hozzászólása: De nem szerelmet vallanák meg sztem õ se csak hétköznapi beszélgetés vagy egy tali megbeszélését.. :)
Hát, demotiváló lenne az biztos. Az exed viszont vérbeli bunkó.
mivel tudna felhuzni ha nem ezzel? szerintem csak arra megy ki a dolog hogy épp szarul érezd magad vagy éppen ahogy írtad elmennyen az önbizalmad
Nyilván nem tesz jót. Viszont én azt mondom, hogy csak olyasvalakitõl fogadj el kritikát, aki érdemes is arra. Majd találsz magandak normális lányt, aki úgy fogad el ahogy vagy. A többiek meg le vannak tojva. Majd késõbb rájössz, hogy megengedheted magadnak azt a luxust, hogy magasról tojsz arra, h ki mit gondol rólad, és nem feltétlenül kell a környezetedhez igazodnod. Ehelyett inkább úgy alakítod a környezeted, hogy jól érezd benne magad.
ugyan lány vagyok, szóval nem fognak rólam ilyet mondani, de pl. azt mondanák rólam h kicsi a mellem, nem menne el az önbizalmam, mert tudom hogy nem igaz, pláne egy extõl XD neked se menjen el az önbizalmad! ilyentõl nem szabad. ne add meg neki azt az örömöt!

Miért gondolják azt a férfiak, hogy csak úgy bármelyik lánynak/nőnek dudálgathatnak a kocsijukból, plusz mutogatnak meg fütyülgetnek, mert d*gni akarnak!?

nagyon idegesít? és megalázó is egyben!!

Legjobb válasz: Nem tudom, de nekem nagyon tetszett egy srác, míg utánam nem fütyült... azonnal kiábrándultam belõle, kutyának néz vagy mi? ilyen hülyéket...

Nem tudom, de nekem nagyon tetszett egy srác, míg utánam nem fütyült... azonnal kiábrándultam belõle, kutyának néz vagy mi? ilyen hülyéket...
A kérdező hozzászólása: verebek..
A kérdés helyesen:Miért gondolják azt bizonyos férfiak...Én is férfi vagyok és sohasem dudáltam , fütyültem lányokra és soha nem is értettem ennek mi az értelme.
A kérdező hozzászólása: nem akartam általánosítani, de...mindennap ez van, akárhova megyek, és már nagyon unom.!
Sziasztok, megadom a kérdésedre a választ. De elõször is, ezt ne vedd sértésnek, mivel ez egy jelzés, hogy bejössz a pasinak. Az meg már az õ sara, hogy akkora paraszt, hogy csak füttyögni, meg dudálni tud, ahelyett, hogy akár leszólítana...[Ezek a tagok ált. kevesebb ésszel vannak megáldva, mint a többi. A nõket szexuális eszközként tekintik, persze tisztelet a kivételnek.] Ne érezd megalázónak, nem céljuk szerintem megalázni. Végsõ soron minden férfi nemi kontaktust akar :) Akár hiszed akár nem majd a férjed is azért fog odamenni hozzád, hogy megdöntsön... (persze neki nem CSAK ez lesz a célja :D) F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!