Találatok a következő kifejezésre: Az mért hogy csak (2183 db)

Hogyan lehet kacérkodni egy sráccal úgy, hogy nem válsz túl közönségessé, és nem fogja azt hinni, hogy csak azért csinálod, mert megakarod dugatni magad?

Legjobb válasz: hát én ilyet tuti nem sütnék el, persze mindenkinek más a stílusa... nekem ettõl függetlenül ez már a közönséges kategória, mondjuk minden csak marketing kérdése... amúgy nem kell feltétlen ilyeneket benyögnöd ahhoz, hogy érezze a srác, akarsz tõle valamit, mert - szerintem - ebbõl tényleg csak az jön le neki, hogy: - héé, itt ez a csaj, nem tûnik túl nehéz prédának, jó lesz ma estére, õ is ki van éhezve, akkor csapjunk a lecsóba. Legalábbis szerintem. Most nem tudom, mit akarsz a pasitól, lehet tényleg csak egy jó éjszakát, akkor hajrá, de ha többet, komolyabbat, akkor kicsit többre lesz szükséged. Elõször ezt kell eldöntened.

hát én ilyet tuti nem sütnék el, persze mindenkinek más a stílusa... nekem ettõl függetlenül ez már a közönséges kategória, mondjuk minden csak marketing kérdése... amúgy nem kell feltétlen ilyeneket benyögnöd ahhoz, hogy érezze a srác, akarsz tõle valamit, mert - szerintem - ebbõl tényleg csak az jön le neki, hogy: - héé, itt ez a csaj, nem tûnik túl nehéz prédának, jó lesz ma estére, õ is ki van éhezve, akkor csapjunk a lecsóba. Legalábbis szerintem. Most nem tudom, mit akarsz a pasitól, lehet tényleg csak egy jó éjszakát, akkor hajrá, de ha többet, komolyabbat, akkor kicsit többre lesz szükséged. Elõször ezt kell eldöntened.
roppant eccerû. nem kell közönségesnek lenned ahhoz, hogy meglássa benned a nõt. még csak nem is kell ilyen-olyan kivágott ruhákban járnod, minden a viselkedésen múlik. ez nem egy napos folyamat, hanem olyan dolog, ami hosszabb ideig tart, mert k.rvának könnyû látszani, de nõnek nehezebb. elég csak néha elejtened jeleket, amire felkapja a fejét, néha mintegy odahajolni hozzá, amikor olvas, hogy érezze az illatodat, persze ne nyomulva, csak épp úgy, mintha tudatában sem lennél, milyen közel vagy hozzá, nyújtózkodsz egyet a jelenlétében (ezt is lehet normálisan), hogy lássa a tested vonalait, erre is beindulnak a pasik, mert vizuális típusok. véletlenül hozzáérsz, megsimítod a karját, bármi. ez az adott helyzettõl függ, de ne pörögjön ezen mindig az agyad, hogy akkor most ezt és ezt fogom csinálni. ennek csípõbõl kell jönnie, és épp azért lesz hatásos, mert nem megtervezett, hanem spontán. én így látom, és eddig nekem ezek a "praktikák" beváltak. a pasik nem szeretik a túlságosan mesterkélt dolgokat. ha természetes vagy, de közben meg tudod mutatni, hogy nõbõl vagy, az lesz a nyerõ.
A kérdező hozzászólása: szóval pl megkér h mesél a hobbijaidról és akkor mondod, hogy: "szoktam kézimunkázni, mármint tudod, gyöngyöt fûzni meg hasonlók" most én errõl nem tudom eldönteni, hogy ez ilyen nagyon direkt flört-mód, vagy még elmegy, vagy a srác ilyenkor azt gondolhatja hogy "na , ennek se jutott pénisz az utóbbi idõben" ??
tényleg szoktál gyöngyöt fûzni ?
#7: pontosan! ha pl. azt mondanád, amit az elsõben írtál, akkor kalap-kabát, és innentõl kezdve már messzirõl kerülnélek is :D de mondjuk nem értem az alapszituációt... ha hosszú távra szeretnél komoly kapcsolatot, akkor egyáltalán nem kell semmit sem pörgetni.
A kérdező hozzászólása: "lehet ezt okosabban csinálni, hogy kívánjon."-hogyan?:D
Tényleg nem vágom, milyen "softabb" verzióra gondolsz, írhatnál példát, mert tényleg fogalmam nincs róla, én nem élek ilyenekkel. Max olyat tudok elképzelni - ha valóban komolyak a szándékaid -, hogy pl láttok egy reklámban erotikus helyzetben egy párt, pl ölelkeznek, csókolják egymást, ránézel és azt mondod: - hmm, ezt kipróbálnám veled. de közben mosolyogj, aztán mikor kellõen leesett az álla, nevesd el magad és mondd, hogy csak vicceltél. nekem ilyen formában még belefér, de nem kell feltétlen szavakkal tudatnod vele, hogy beindít. lehet ezt okosabban csinálni, hogy kívánjon.
A kérdező hozzászólása: hosszabb távra tervezek. csak egy kicsit megszeretném "fûszerezni" a beszélgetést, jó most az elsõ kommentem tényleg nem igazán jó, de valami máás, szoftabb verzió jól is elsülhet nem?
Ha nem akarod, hogy azt gondolja "sürgõsen f*szt akar", ne erõltesd.
Tuti, hogy nem. Biztos csak azért mondja, hogy elsüthesse ezt a nagyszerû poént..

BONPRIXen ha csak 2 méret van megadva az azt jelenti, hogy csak 2 méretben kapható vagy elfogytak a méretek?

Legjobb válasz: Más ruháknál van 5 méret ennél meg csak 40/42 és 44/46 Ez az XL és XXL méret nem?

A kérdező hozzászólása: Más ruháknál van 5 méret ennél meg csak 40/42 és 44/46 Ez az XL és XXL méret nem?
Igen, e az XL és az XXL. És igen, a többi már elfogyott :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Nektek, hogy esne ha a párotok azt mondaná, hogy csak azért akarok gyakran együtt lenne vele, mert babát akarok?

4 hónapja próbálkozunk és igen emiatt valóban többször akarom, hogy együtt legyünk, hisz nézem a napokat, hogy mikor is van ovulációm és annak a környékén jó lenne ha 2 naponta együtt tudnánk lenni. Nekem rosszul esett este ez a mondata, persze, hogy tegnap volt az ovum és nem voltunk együtt, mert bealudt miután ezt mondta.Pedig elõtt mondtam neki hogy jó lenne ha este 'összebújnánk'. Nem akarom ráterhelni és gépiessé tenni a dolgot, de akkor is nagyon megvisel ha pont olyankor nem vagyunk együtt és már elõre tudom hogy ez egy újabb sikertelen hónap lesz. Egyébként is együtt döntöttük el hogy akkor jöhet a baba, sõt õ már egy éve mondogatja hogy jó lenne és én voltam az aki halogatta elsõsorban a munka miatt. Most meg azt mondja hogy azért mert gyereket akarok,azért akarom ennyiszer... úgy gondolom hogy ez így nem helyes, mert nem én, hanem mi akarunk gyereket. Ez az egész gyerekvállalás dolog úgy megvisel lelkileg, mindenki azt mondja, hogy ne görcsöljek rá, ne gondoljak rá, de, hogy ne gondoljak rá ha erre vágyom? Szerintetek én reagálom túl? Köszi

Legjobb válasz: Túlságosan rágörcsölsz, így nem fog összejönni. Jogosan érzi, hogy csak a baba miatt akarsz vele ágyba bújni, mert még mondod is neki, hogy most éppen milyen alkalmas lenne. Egyrészt fogd fel lazábban, másrészt kényeztesd. A férfiak sem gépek, hogy parancsra menjen minden. Romantika, szerelmeskedés, nem naptárba beírt szexuális együttlétek.

Túlságosan rágörcsölsz, így nem fog összejönni. Jogosan érzi, hogy csak a baba miatt akarsz vele ágyba bújni, mert még mondod is neki, hogy most éppen milyen alkalmas lenne. Egyrészt fogd fel lazábban, másrészt kényeztesd. A férfiak sem gépek, hogy parancsra menjen minden. Romantika, szerelmeskedés, nem naptárba beírt szexuális együttlétek.
Túlreagálod és igaza van. Szerintem neki eshet rosszul, nem neked.
Ha számolgatod is a napokat, ne mondd neki. Az én párom, amikor elkezdtünk próbálkozni, az elsõ 3 hónapban rendszeresen olyankor betegedett meg, amikor együtt kellett volna lenni. Kiborultam, persze ápolgattam, de állítólag nagyon sárkányos lettem. Aztán kiderült, hogy mindenféle hormonproblémám van, azért nem is sikerül. Most kezelnek, elvileg már jók az eredményeim, tehát várunk. Akár már sikerülhetne is. Mi egyébként is 2-3 naponta együtt vagyunk. Vagy támadd le, minden szó nélkül - nálunk az nagyon bejön :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 3as! tudom hogy igazad van, de ha nem figyelek a napokra és akkor vagyunk együtt amikor épp úgy alakul, akkor lehet hogy még évig sem lesz babánk, mert lehet hogy soha nem az alkalmas idõpontban leszünk együtt... Egyszerûen nem tudom megtenni azt hogy nem nézzem mikor lesz ovum, meg egyébként érzem is mindig úgy görcsölök...
Én is mindig figyelem mikor kellene együtt lennünk. De ha egyszerûen nem úgy jön ki akármennyire is türelmetlen vagyok, akkor sem lehet éppen akkor gépiesen együtt lenni. Hidd el az a baba össze fog jönni, aminek kell, hogy jöjjön. Mi volt hogy egyszer voltunk a hónapban együtt és nem is peteéréskor és baba lett. Szóval nem a mennyiség határozza meg. Lehet majd jövõ hónapban jókor lesztek együtt, de akkor mindketten jól fogjátok magatokat érezni. Hidd el sikerülni fog. Én inkább azt csinálnám, hogy valami programot szerveznék akkor aznap, mondjuk egy filmnézést, vagy egy jó kis borozgatást sajttállal, vagy éppen csak egy közös séta, amihez mindkettõtöknek kedve van. Utána jobb összebújni.De megértelek nekem is mindig rossza, ha nem jön össze, de mégsem lehet sajnos mindent erõltetni. Bármennyire közös a cél. Sok sikert és kitartást!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Köszi szépen a kedves szavakat, nagyon jól estek! :)
Hát de bakker, ne célozgass rá, hogy "este jó lenne...", met az tök egyértelmû... Egyszerûn támadd le (abnélkül, hogy közölnéd, hogy ovud van...), vagy masszírozd meg, csinálj neki egy fürdõt stb. Nõ vagyok, de nekem se sok kedvem lenne úgy szexelni, hogy "na akkor most jó lenne...".
Szia. 21 éve vagyok férjnél. ha el fogadsz egy jó tanácsot , akkor mindenki jól jár! A párod pasiból van...na itt kezdõdik!!! Õk szeretik ha az van amit szeretnének...DE!!! Te legyél okosabb, és finoman vidd bele a dologba. Pl. Ne tudja meg, hogy ovud van! Egy szót se róla! Helyette egy kis kényeztetést avass be. Ha elfekszik, bújj mellé, kezdd el puszilgatni, simogatni, esetleg csörrenjen meg a pohár, jelzd hogy innál egy korty bort, ezeknek általában a pasik nem tudnak ellenállni....magyarul, csábítsd el! nagyon nagyon sok praktika van erre :) És persze az ágyban azzal csábítsd el, amit a legjobban szeret!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsot neked is :)
Ne játszd a hülyét. Köszönöm szépen a közösség nevében.
Igen, tévedsz. Egy egészséges pasinak rengeteg dologtól állhat az árbóc. Csak megnyugtatás képpen mondom, van, hogy teljesen spontán erekciója van. Semmi nincsen a közelben, ami felizgatná. (bár ez a kamaszoknál gyakori)
A kettõ nem zárja ki egymást.
ez inger kérdése és nem az érzelmeké
A kettõ nem üti egymást. Téged szeret, de más nõkre is feláll, ez természetes, fogadd el. L
Mondjuk téged sem az eszedért szeret, az biztos.
Az hogy szeret nem tudja befolyásolni a hormonháztartását.
nem üti egymást. teljesen normális.
Elõször tanulj meg helyesen írni, és csak aztán foglalkozz azzal hogy a pasid farka más nõkre is feláll (ami egyébként teljesen normális, a természet így alkotta meg a férfit. Ha nem állna fel neki minden jó nõre akkor lenne gond!)ez egy állati ösztön. ha az állatokat nézed ott is csak az van hogy a hím kefél MINDEN nõstényt. Csak ugye fejlett civilizációnk kitalálta a hûség fogalmát és minden egyebet. Ennyi
benedvesedni te is betudsz, ha nagyon izgatnak, akármennyire is nem akarod... Különben meg ha feláll, az nem jelenti azt, hogy hûtlen, csak azt, hogy nem vak! Ha többet áll fel más lányra, mint rád, akkor van baj! :)
mi meg mindenre:) )
A kérdező hozzászólása: Ja!!! Nem vagyok sütemény, csak nemértem.... Nálam nem igy müködik. Én csak arra tudok felizgulni, akit szeretek....
A kérdező hozzászólása: de ez olyan mintha más nõket is ugy kivánna mint engem . Vagy tévedek??
"Nálam nem igy müködik. Én csak arra tudok felizgulni, akit szeretek...." És szerinted a férfi és nõi nemi ingerek egyformák? Neked talán van reggeli puncimerevedésed? Vagy nekünk folyik vér a farkunkból? Ha tízen megválaszoljuk, hogy nem azt jelenti és te még mindig ezt hajtogatod nem lehet valami sok eszed. Gondolom azt vártad volna tõlünk, hogy megmondjuk dobd ki. Ismerek olyan lányt aki azért dobta egy barátomat, mert nem csukta be a szemét csókolózás közbe az meg azt hitte olyankor más lányra gondol. Nõi logika...

Az egyik osztálytársamba szerelmes vagyok amikor átölelem akkor ő engedi de azt hiszi hogy csak hülyeség, már sokszor célzott arra hogy meleg vagyok de mindig letagadtam mert nem merem bevallani, mit csináljak?

Osztálytársam azt hiszi hogy hüleség.

Legjobb válasz: Szerintem mond el neki hogy meleg vagy, de azt ne hogy vonzódsz iránta mer ha nem viszonozza akkor lehet annyi a barátságnak. Ha meg õ is érez irántad ki fog derülni

Szerintem mond el neki hogy meleg vagy, de azt ne hogy vonzódsz iránta mer ha nem viszonozza akkor lehet annyi a barátságnak. Ha meg õ is érez irántad ki fog derülni
Hány éves vagy? Szerintem ne mond el neki hogy mi a helyzet. Ha az õ részérõl nincs semmi ami atrra utalna, hogy bi akkor hagyd az egészet. Így lesz a legjobb.
Hát Én adnák egy sallert neked az biztos! Engem ne ölelgessen egy friss buznyák. Elmondhatod neki, de sok jót ne várj. Ha igaz barát megért téged és elfogad, de szerintem még fiatal hozzá, hogy ezt megértse és ne tegyen nevetség tárgyává. Az lenne a legjobb ha befejeznéd az ölelgetést, mert elõbb-utóbb valakinek ez feltûnik és a végén még a haverodat is annak néznék. Én pl: UTÁLOM ha egy "olyan" ölelget. Amúgy hány évesek vagytok?
NE MOND EL!
Úgy vágnálak pofán, ahogy csak lehet. Attól is megveszek, ha egy olyan csaj mászik rám, amelyik nem izgat, vagy kifejezetten irritál. Hát még, ha az ellenkezõ nem lenne az -.-" De ha tudsz normálisan is viszonyulni a dologhoz, egy hosszabb idõ után meglehet, ugyan olyan jó barátok lehetnénk... F17
Mindenesetre döntsd el, mit akarsz. Vagy valld be neki, vagy ilyen jeleket se adj...

Ha a védönö azt mondja hogy csak oldalt lehet aludnia a babának, mert ezt kell mondania, akkor te így is teszel? Minden tanácsot, utasítást betartasz amit mond?

Legjobb válasz: Hason nem lehet altatni a bölcsõhalál miatt, háton nem lehet, mert megfullad a felbukott tejtõl, oldalt pedig azért, mert eldeformálja a csípõcsontot. Szerentem altassuk egy hintában, ott függõlegesen van. Annyira viccesek már ezek a tanácsok. Én oldalt altattam, mert rengeteget bukott.

Nem a kérdésedre válaszolok, mert én még olyan helyzetben nem voltam hogy valamit nem akartam volna elfogadni amit mondtak szerencsére, de szerintem a legnagyobb baromság hogy így ne aludjon úgy ne aludjon a baba stb... Lássuk csak: hason ne aludjon mert bölcsõhalálban meghalhat, háton se, mert a visszabukott tejtõl megfulladhat, oldalt se mert akkor a csipõje nem fejlõdik rendesen és csipõficamos lesz. Tehát akkor legjobb ha álló helyzetben levitál. Szerintem ez lesz a legújabb ajánlás a védõnõk szövetségétõl.
Hason nem lehet altatni a bölcsõhalál miatt, háton nem lehet, mert megfullad a felbukott tejtõl, oldalt pedig azért, mert eldeformálja a csípõcsontot. Szerentem altassuk egy hintában, ott függõlegesen van. Annyira viccesek már ezek a tanácsok. Én oldalt altattam, mert rengeteget bukott.
13-as, de le lehet, csak annyira körülményes, hogy a védõnõk elfelejtik megemlíteni. Elsõsorban egy védõnõi szolgálaton belül mûködik, a régi védõnõ ellen kibékíthetetlen ellentétre kell hivatkozni, és ez okból átkérnie magát az embernek egy másikhoz. Ehhez viszont rengetegszer meg kell jelenni, írásban jelenteni stb., és az új védõnõnek is el kell vállalnia az új gyermeket, tehát bele kell férnie az idejében. Tudok olyan esetrõl, amikor ezt az utat végigjárták, és végül megengedték nekik az átmenést.
11es: nem, a védõnõt nem lehet leváltani, mert körzetileg vannak. Az altatásról: Elvileg a babákat nem szabad hason altatni, mert a bölcsõhalálban meghalt csecsemõk 99%át úgy találják, h a hasán fekszik. Ezért ajánlott háton vagy oldalt altatni.
Biztos hogy nem, mivel nagyon egészségtelen pici babát oldalt altatni.
Bocs az offért: lehet védõnõt váltani? Mert az enyémrõl sajnos jót nem tudok mondani (nem is értem hogyan tudta elvégezni az eü fõiskolát, volt néhány dolog, amit tõlem kérdezett meg, mert nem tudta... :D) On: Nem, nem tartom be.
Sajnos ez így van :( Pedig tényleg ki lehetne szûrni a rosszakat, ha szabadon lehetne mást választani (bár egyébként ezt meg lehet tenni, csak egyrészt nem szeretik tudatni az anyukákkal mi a módja, inkább azt mondják nem lehet, és annyira körülményes, hogy egyszerûbb lemondani). Az egész rendszer egy alapos reformra szorul, mert nagyon jó lehetne, ha jól lenne szervezve, és ki lennének szórva a kóklerek...
#6 na igen de mit tehetek ? õket nem lehet választani mint a gyerekorvost :-( azt kapod aki a körzetes biztos nem lenne olyan sok "rossz" védõnõ ha szabadom lehetne választani akkor átmennék a barátnõméhez ö nagyok kedves és tényleg jókat mond öt kérdeztem mindig ha volt valami.....
Isten ment hogy mindent betartsak:) Nekem összesen 3 védõnõm volt, az elsõ egy idõs hölgy, nagyon kedves volt imádtam.A második egy középkorú barbie baba, aki csak ahhoz értett hogy a dekoltázsa minél nagyobb legyen.Eljött az újszülötthöz, beviharzott cipõben kabátban(tél volt)kezet se mosott.Kikapta az alvó babámat, állat módon(hideg kézzel)leszedte a ruhát róla és kipucolta a köldökét, majd elviharzott.Ez 4 perc volt.Összesen 2x járt nálunk, másodszor fájt a mellem a szoptatástól, a nagy tanács az volt hogy járjak a lakásban félmeztelenül.Amúgy mindhárom gyerekemet hason altattam, ez volt a legjobb nekik.A mostani védõnõm nagyon oké.
Claritasa: na pont az ilyen védõnõkrõl beszéltem :( Annyira elszomorít, hogy az ilyen kontárok teljesen lejáratják ezt a szép (és ha jól csinálják, nagyon hasznos) hivatást >:(
Én forgattam a fiamat. Egyik oldal, másik oldal, hason. Mindig máshogy. Jókat aludt (: Az én védõnõm nem az a megmondós volt és amit tanácsolt az nekem hasznomra vált, mert nagyon hasonlóan gondolkodtunk a dolgokról. Jó védõnõt fogtam ki. kisfiú akinek ki lettek elégítve az igényei. Õ nem mondott olyan hülyeségeket, hogy hagyjam sírni, ha gondja volt én mindig felvettem. Éjszaka nem nagyon beszéltem hozzá és villanyt sem kapcsoltam, így hamar megtanulta mi a helyzet. Szerintem jól teszed ha a megérzéseidre hallgatsz.
Nem én mindig mindenben a megérzéseimre hagyatkozom. Mindkét gyerekemet hason altattam, és nem lett semmi bajuk.

Szerintetek tegyek be a nimfapapájomhoz tukrot mert valahol néha azt olvasom hogy nem tanul meg beszélni mert van társasága ez igaz? Mert én azt szeretném hogy csak velem foglalkozzzon

Legjobb válasz: Az enyémnek nincs tükör bent, rengeteget foglalkozunk vele, de én már jobban tudok papagájul, mint õ emberül :) De nagyon profin megtanítja, hogy mit akar :P A beszéddel ne foglalkozz. Nem az a mértékadó egy papagájnál :)

Az enyémnek nincs tükör bent, rengeteget foglalkozunk vele, de én már jobban tudok papagájul, mint õ emberül :) De nagyon profin megtanítja, hogy mit akar :P A beszéddel ne foglalkozz. Nem az a mértékadó egy papagájnál :)
Soha ne tegyél be neki tükröt mert ha elkezdi etetni a tükörképét begygyulladást kaphat amibe bele is halhat. És ha van tükre tényleg nem foglalkozik az emberekkel sõt agresszív lesz. Foglalkozz vele naponta minimum 3 órát. És engedd ki repülni még akkor is ha nem szelíd. Ajánlom hogy olvasd el ezt az oldalt és mindent úgy csinálj ahogy le van írva:http://www.vad-szepsegek.eoldal.hu/cikkek/papagajok/helyes-p..
Nem szabad berakni neki sem tükröt, sem csengõt.
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek :D
Tényleg olvasd el az elöbb linkelt weboldalt az elejétõl a végéig. A nimfa nem fog megtanulni beszélni, vagy nagyon kicsi rá az esély, de inkább nulla. Csak füttyöket fog utánozni. Inkább párt vegyél neki, ne tükröt.
Önvédelmi mechanizmus. Nagy erõfeszítéssel igen.
Megváltoztatható, de nagy erõfeszítéseket kell tenned, magától nem fog változni. Továbbá az igényesebb férfiak elvárnak egy bizonyos szintet, szóval érdemes lenne átlapozgatni a nyelvtankönyvet is.
Szerintem is nagyon nehezen, de meg sose voltam ilyen helyzetben. Viszont amig a gyerek pici addig erdemes minel tobb engergiat ra forditanod, mert most mindket szuliszerepet neked kell eljatszanod! Ha fiu akkor erzetesd vele hogy a nonek is szuksege van a szeretetre. Ne legyen belole bunko egy ilyen eset miatt. Ha lany akkor meg hazudj neki, h megbizhat a ferfiakban, mert enelkul ha felnott lesz o is csak a szexe fogja keresni a ferfiakba erzelem nelkul. Remelem jol alakulnak majd a dolgaid! Sok Sikert!
Hát, ezen biztos nem könnyû túllépni. Nem csodálom, hogy nem mersz tartós kapcsolatot alakítani, miután az a férfi, akiben korábban megbíztál, jó alaposan megvert. Ráadásul a saját gyereked elõtt veszítetted el a tekintélyedet ezzel, hogy az apja téged is úgy fenyített, mint õt. Igazából már az is furcsa, hogy a szexet még keresed, és ezzel kapcsolatban nincsenek félelmeid. Szerintem mindenképpen érdemes lenne felkeresned egy hozzáértõ pszichológust, ha még nem tetted meg.

Mit tegyek? Már 2éve szeretem meg minden és ő utál van akinek azt mondta hogy azért mert túl rámenős voltam mások szerint pedig csúnya lány nem nagyon járna vele senki ő azt mondta hogy csak 2 év múlva akar pasizni lenne nála eséllyem akkor?

Legjobb válasz: na ez kicsit vicces bocsi az a helyzet, hogy en is igy voltam meg elso evben tul ramnos voltam egy lannyanal es o meg visszavonulot fujt es asztan probalkoztam tobszor is ess mindig azt ondta hogy nem akar baratot csak akkor mikor vege az egyetemmel..... most negyed evesek vagyunk nem sokara vegszunk de ram sem baxik :( 23f egyebkent kulsoeleg fogalmam sincs mit eszek rajta inkabb csak a szemelyisegert szeretem es emiatt nm erdekel hogy hogy nez ni

na ez kicsit vicces bocsi az a helyzet, hogy en is igy voltam meg elso evben tul ramnos voltam egy lannyanal es o meg visszavonulot fujt es asztan probalkoztam tobszor is ess mindig azt ondta hogy nem akar baratot csak akkor mikor vege az egyetemmel..... most negyed evesek vagyunk nem sokara vegszunk de ram sem baxik :( 23f egyebkent kulsoeleg fogalmam sincs mit eszek rajta inkabb csak a szemelyisegert szeretem es emiatt nm erdekel hogy hogy nez ni
A kérdező hozzászólása: Pedig próbáltam nem rá gondolni de csak õ jár az eszemben más is akar velem járni de egyszerûen nem tudok mással járni mert õt szeretem akiket kérdeztem szerintük csúnya lány mondjuk ha nem jár vele senki akkor lesz eséllyem nála?
Amit én megtanultam sose kezd egybõl szerelemmel egy ideig legyetek csak barátok még ha nehéz is kibírni. Viszont utánna már egy kicsit necces lessz a barátságot átvinni szerelembe de ha télleg õt szereted akk meglessz az oldva szerintem. Am sok sikert! :)

A mellem kicsit feszül és viszket. Anyukám azt mondta, hogy csak azért mert nő. Szerintetek?

14 éves vagyok.

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Igaza van Anyukádnak, biztos csak azért viszket a melled, mert nõ, vagy száraz a bõröd.

Kedves Kérdezõ! Igaza van Anyukádnak, biztos csak azért viszket a melled, mert nõ, vagy száraz a bõröd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!