Találatok a következő kifejezésre: Az már jel, ha a (103 db)

Az jó jel, ha a mensi előtt 4 nappal jobban felment a hőm (37, 0), pedig már a peteérést követően is magasabb lett (36, 7), csak most még jobban? Peteérés előtt pedig 36, 3-4 volt. Baba lehet?

Legjobb válasz: ha magasbb a höd a szokásosnál akkor ugorjatok egymásnak már ha szeretnél babát!mert ha magasabb a höd a szokásosnál akkor pete érésed van!tehát készen állsz a baba gyrtásra!

ha magasbb a höd a szokásosnál akkor ugorjatok egymásnak már ha szeretnél babát!mert ha magasabb a höd a szokásosnál akkor pete érésed van!tehát készen állsz a baba gyrtásra!
Szia! A peteérés után mindig felmegy a hõ és ott is marad a köv. mensiig. Ha a mensid elmarad és a hõmérsékleted nem esik le, akkor van esély, hogy baba. És vitatkoznék az elsõ hozzászoloval, mert a peteérés a legalacsonyabb hõmérsékletû napon következik be.
hát ebbe nem lennék olyan biztos!aztán végülis én se tudhatok mindent nekem ezt vizsgálaton mondta a nögyogyász meg egy másik csaj is aki igy lett terhes 2szer is!attol függetlenül lehet hogy én tévedek!
A kérdező hozzászólása: Figyu! Peteérés már volt két hete (egyébként igen pé-kor hõleesés és utána megy föl!). Utána felment szépen a hõ...aztán két napja még jobban felment. Szóval újra megemelkedett, de közben nem ment vissza. Nem stagnál, hanem újabb "hõemelkedési fázisban" vagyok.
A kérdező hozzászólása: bocs, ha bénán írom...a pé-utáni magas még magasabb lett
Holnap reggel tesztelj! :) Sok sikert! Majd írj, hogy mi lett az erdmény! :) Pozitívat! :)
szia! Nekem is ilyen a folyásom! Én két nap múlva nem várom! a Hõm nekem is stabilnak mondható 36, volt de pár napja 37! Tegnap reggel csináltam egy tesztet, az negatív lett! azt hittem jó, ez a hónap sem sikerült, pár nap múlva megjön! csak a folyásom furcsa, mert ha megjön akkor mindig csak vizes folyásom van, most meg hígan krémes, a színe is stimmel, ilyen fehéres... Nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki belõle! van hõgörbéd? Egyébként jó jel hogy a nemvárt napján nem jött még meg! Szerintem holnap reggel tesztelj egyet!
A kérdező hozzászólása: nem jössz át msn-re beszélgethetnénk
A kérdező hozzászólása: persze nem bírtam és ellõttem. olyan negatív mint a csuda. Ez van.

Az már jó jel, ha a hő a cl föltött marad? De csak kicsivel...

cover line

Legjobb válasz: Ha a CL fölött van az mindig jó,de babóra csak akkor utal,ha már a mnesid is késik,és még mindig magasan van!

Ha a CL fölött van az mindig jó, de babóra csak akkor utal, ha már a mnesid is késik, és még mindig magasan van!
A kérdező hozzászólása: kedden kellet volna nem megjönnie, de tegnap negativat teszteltem. Hõm a cl fölött van, ami nekem 36, 5, de csak 2 vel...azaz 36, 7.

Rh negatívos nőnek ha már jelen van a szerveztében az ellenanyag, a következő terhesség előtt hogyan szabadulhat meg tőle?

Milyen esélyekkel tudják kitisztítani a vért? Mennyi a valószínűsége h nem termel majd újabb ellenanyagot a szervezet pozitív magzat esetén? Százalékot tudtok mondani?

Legjobb válasz: Semmit sem kell tenni. Most már megkaptad az anti D injekciót, így a következõnél már nem lesz gond. Az ellenanyagot meg amúgy is figyelni fogják végig a terhesség alatt.

Semmit sem kell tenni. Most már megkaptad az anti D injekciót, így a következõnél már nem lesz gond. Az ellenanyagot meg amúgy is figyelni fogják végig a terhesség alatt.
Szerintem a korai spontán vetélésed nem játszik közre. Én is B- vagyok, volt egy ilyenem, a baba megállt a fejlõdésben, spontán el is ment, nem kaptam akkor anti D-t. Õ lett volna a második babánk. Újra terhes lettem, õt kihordtam, nem volt ebbõl baj. A többi kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, talán kérdezz meg 1 orvost. Évekkel ezelõtt láttam 1 filmet, ahol az anyuka is B- volt, elsõ babával nem volt gond, csak szülés után nem kapott anti D-t. Többször volt utána terhes, mindig elvetélt a 16. héten. Majd talált 1 orvost, aki összesen 4szer adott a magzatnak vért az anya méhén belül, így kihúzták a 36. hétig, akkor született meg a baba.
Nem értelek. Ha RH- vagy és RH+ babád születik (vagy fordítva), akkor a szülés után rögtön kapsz egy injekciót, hogy a következõ terhességnél semmi baj ne legyen, én is így voltam.
bocs. Az elõzõ válasz a 11-esnek ment.
Kedves 9-es. Igen, akkor érdekes a dolog, ha valaki már terhes. A dolog lényege, hogy ha RH pozitív babával terhes, akkor a szervezet ellenanyagot termel. Mivel a megszületés elõtt nem tudják a vércsoportját a babának, az RH negatív vércsoportú nõknek adnak egy anti D elnevezésû injekciót, ami az ellenanyag termelõdését hivatott megakadályozni. Elsõ terhességnél általában nem szokott problémát okozni az ellenanyag, de minden további terhességnél már igen. Ezért különösen fontos, hogy az RH negatívos nõ, akkor is megkapja az anti D-t, ha esetleg elvetél. Egyébként ahogy már írtam, az RH negatívos nõknek több vérvételt kell elviselniük a terhesség alatt, mert folyamatosan ellenõrzik az ellenanyagot.
9es vagyok!Ma megjött a legújabb ellenanyag vizsgálat eredménye, ami negatív lett.Most már semmit sem értek...A dokim sem tudott kielégítõ választ adni, valószínû, hogy hétfõn megismétlik.
Mi ez az RH negatívos dolog?:O Csak annál érdekes, aki már terhes? Bocsánat az off-ért, de most ezen nagyon megakadt a szemem.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom! :( És mit javasoltak most neked? További vizsgálatok?
Én is rh negatívos vagyok, most volt ellenanyag szûrésem és pozitív lett az eredmény :-( most vagyok 18 hetes terhes.8 hetesen volt egy bevérzésem, akkor megkaptam az antiDt, most mégis pozitív lett az eredményem :-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :(
A kérdező hozzászólása: De az anti D injekció arra jó h hatástalanítsa a magzatból vérébõl az enyémbe jutott D-t, ezért kell legkésõbb 72 órával a szülés illetve vetélés után beadni. Vagy rosszul tudom? Az injekció hatással van a már jelen lévõ ellenanyagra? Ha már immunizálódtam?
A kérdező hozzászólása: Volt egy korai spontán vetélésem, és úgy tudtam h rh pozitív vagyok, majd teherbeestem és 8 hetesen ismét elvetéltem mert a szervezetem ellenanyagot termelt, a missed ab után kaptam oltást, de már késõ volt mint kiderült. Ezért kérdeztem h akkor most mi a teendõ, ha valakinek volt esetleg ilyen tapasztalata
A kérdező hozzászólása: de abban az esetben, ha nem kaptam meg az anti gént és már benne van a szevezetemben az ellenanyag
Így van, a szülés után kap egy szurit. És akkor a következõ terhességnél nem fog ellenanyag termelõdni. Én is Rh- vagyok, 2. gyermekemet várom.
Köszönöm a választ:)

Az az őrület jele ha már azon kapom magam rajta hogy számolom a lépteim?

Legjobb válasz: Nem, csak számolási kényszered van. Ez valami kényszerbetegség lehet inkább.

Nem, csak számolási kényszered van. Ez valami kényszerbetegség lehet inkább.
dúdolj zenét magadban. így le foksz szokni a számolásról, ha nagyon zavar.
Ha mindent de mindent számolsz, akkor esetleg lehetsz kényszerbeteg. A számolás eknikát sokan alkalmazzák pl. arra, hogy lehiggadjanak, vagy eltereljék a gondolataikat. Személy szerint hiteles õrültnek a kócos hajú, ápolatlan emberkéket tartom, akik furcsa vigyorral, csorgó nyállal mászkálnak zilált ruházattal és furcsa dolgokat mondanak csak úgy maguk elé.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet kényszerbetegség...azt is számolgatom hogy az otthoni szõnyegeket hány lépés alatt teszem meg de ezeket nem veszem észre csak késõbb döbbenek rá hogy "miért számolgatom a lépteim?". Köszönöm , azt hittem idióta vagyok de közben csak kényszerbeteg. Remélem az jobb.
Semmi bajod sincs, csak az agyad keres magának elfoglaltságot. Unalmas helyen, én is mindent megszámolok, hogy múljon az idõ.

Vasárnap óta van három kiskutyánk, az jó jel ha ma már evés után mind a három az ölembe aludt el?

felmásztak mindannyian, és szépen elaludtak az ölemben. Ez annak a jele, hogy kezdenek szeretni?

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
egyértelmûen
Azt jelenti, hogy bíznak benned. Ettõl még lehetnek késõbb "rossz" kutyák, ha elrontod a nevelésüket, szóval azért ne hidd azt, hogy mindenr endben lesz :)
A kérdező hozzászólása: persze nem hiszem azt, igyekszem nevelni õket rendesen, elég okos mindhárom, még csak pár napja vannak itt, de az ül parancsszó már egyre sûrûbben megy nekik, és a nevüket is már egész szépen tudják :) sejtettem hogy az ölben elalvás a bizalom vagy a szeretet jele, csak gondoltam megkérdezem :)
Minden kiskutya keresi a testközelséget. Elõször az anyjukhoz bújnak, aztán egymáshoz vagy a gazdihoz. 3-4 hónapos koruk körül ez elmúlik, kezdenek önállósodni. Egyszerre 3 kiskutyát vettél??
A kérdező hozzászólása: nem én, anyukám :) egyik megy a nevelõapám anyjáékhoz mert nem rég halt meg a kutyájuk, de kettõ marad :D igyekszem velük foglalkozni, de sajnos mire hazaérek suliból általában sötét van és hüvös, szóval így elég rossz :\ de szeretnék minél többet foglalkozni velük, nagyon szeretem a kutyákat és szeretem ha õk is szeretnek :D
Jó bevállalós vagy! :) Nekem 1 kölyök is épp elég volt, legalábbis tanítás, nevelés szempontjából.

Hétfőn lesz a menzim ideje, de a jelek arra utalnak, hogy végre sikerült és kisbabát várok. Ha ma csinálok egy tesztet, az már kimutatná ha terhes lennék, vagy várjam inkább meg a hétfőt?

Legjobb válasz: Szia.már nem tudom,hogy hányaik kérdést írod be,ugyanazzal a témával kapcsolatban.Szerintem senki sem tud újjat írni neked. Szerintem várd meg hétföt,mert a teszt csak a menstruáció kimaradása után mutat jó eredményt. Sok sikert.

Szia.már nem tudom, hogy hányaik kérdést írod be, ugyanazzal a témával kapcsolatban.Szerintem senki sem tud újjat írni neked. Szerintem várd meg hétföt, mert a teszt csak a menstruáció kimaradása után mutat jó eredményt. Sok sikert.
szerintem vegyél tesztet
Van egy kicsit drágább teszt, amit már a menzi megjövetele elött pár nappal is használni lehet. Kb. 1300-1400 Ft körül van, kék fehér a doboza. Sajnos nem jut eszembe a neve, de a patikában biztos tudják az áráról. Vegyél és reggel csináld meg. Sok sikert!
Clearblue a teszt neve ;o)

Ha nem allok gyertyaba sex utan akkor is jo eselyunk van a babara a parommal? 32-Napos a ciklusom, ma van a 16-dik napom es most nemreg tortent meg a romantikus este. Es az jo jel ha most mar par napja nincsen sarga folyasom?

Legjobb válasz: Álljon gyertyába a Medveczky Ilona meg a Bíró Ica Én nem gyertyáztam! 25 hetes vagyok. Néha azt mondják, hogy akinek hátrahajló méhe van az csináljon ilyeneket, de nem hiszem,hogy ezen múlna, nekem is olyan.

Álljon gyertyába a Medveczky Ilona meg a Bíró Ica Én nem gyertyáztam! 25 hetes vagyok. Néha azt mondják, hogy akinek hátrahajló méhe van az csináljon ilyeneket, de nem hiszem, hogy ezen múlna, nekem is olyan.
Arra kell ilyenkor gondolni, hogy a spermiumok szépen lefolydogálnak, kevesebb utat kell megtenniük, talán nem lesznek olyan "fáradtak, erõtlenek". Ezzel tudsz segíteni valamicskét, de ha tényleg ezen múlna a teherbeesés, már réges-rég kihaltunk volna, mert a nõk 99, 9%-a nem tette/teszi ezt.
nem alltam en gyertyaba:) )) megtortent az ejjel raadasul ket menet egymas utan:) aztan kituja melyiknel fogantam meg, es most van egy gyonyoru 15 honapos lanyomm:) )
3 gyermekem van és egyikkel sem álltam gyertyába. A legügyesebb ugyis célba ér.:)
VAN EGY KÖNNYEBB VÁLTOZATA.AKTUS UTÁN RAKJÁL EGY JÓ NAGY PÁRNÁT A FENEKED ALÁ.ÉN EZT CSINÁLTAM ÉS BEJÖTT
Én se gyertyaztam, fejen se alltam, parnat se tettem a fenekem ala. viszont nem mentem rogton utana furdeni, vartam picit. sajnos a folyashoz nem tudok hozzaszolni, nekem sose volt. 13, 6 hetes kismamó

Ha már megjelenik a 13-14. nap körül a tojásfehérjés nyák, az már jó jel, akkor nemsokára peteérésem lesz, ugye?

Legjobb válasz: Szia! Igen ez már jó jel, ezek már termékeny napok, úgyhogy mindent bele.

Szia! Igen ez már jó jel, ezek már termékeny napok, úgyhogy mindent bele.

Én egy 6 hetes terhes második gyermekét váró anyuka vagyok. Milyen jelei vannak, ha a baba méhen belül elhal? Ultrahangon nem tudták megmondani, h csak kicsi v már elhalt, mert még nem látszott szívhang! De ha hányok az jó?

Legjobb válasz: Sajnos más jele nem igen van. Tünetek még akkor is lehetnek, ha elhalt a baba,mert a hcg még jelen van a szervezetben, nem mindenkinek ugyanolyan gyorsan ürül ki. Tehát csak a következõ uh-on lehet látni,hogy mi van!

Sajnos más jele nem igen van. Tünetek még akkor is lehetnek, ha elhalt a baba, mert a hcg még jelen van a szervezetben, nem mindenkinek ugyanolyan gyorsan ürül ki. Tehát csak a következõ uh-on lehet látni, hogy mi van!
11.14-es vagyok! Nagyon gratulálok, még a hideg is futkározott rajtam a soraidat olvasva. Vigyázz magatokra, jó babavárást!
Utolsó vagyok, nagyon örülök!Boldog baba várást!És ne aggódj most minden rendben lesz! 17hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenkinek, aki szurkolt nekünk, a babánk él :) ))))!Nagyon jól esett, h biztattatok! Nagyon köszönöm!!!
Én nagyon szoritok neked!Már én is sajnos elveszitettem 5 babát és tudom milyen nagyon rossz!Most 17 hetes terhes vagyok és remélem mostmár nem lesz baj.Nagyon-nagyon szoritok!!!
Ne izgulj!Reméljük nem lesz semmi gond!Te addig is próbálj meg nem ezen agyalni!Majd írj ám, hogy mi volt a köv. uh-on!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat, az igazsághoz az is hozzátartozik, h a lányom elõtt volt 5 elhalásom és 1 méhen kívüli terhességem, ez a pici véletlenül jött ajándék, szurkoljatok, köszi!
a terhességi tünetek elhalás esetén is megmaradnak még egy ideig, sõt egy ideig még a teszt is pozitív (bár halványodik). Gondolom, kaptál idõpontot egy pár nappal késõbbi ultrahangra. Most nem tudsz mást tenni, mint várni. Kívánom, hogy minden rendben legyen.
Szerintem ezt nem veszed észre. De 6 hetesen még nem mindig van szívhang. Nekem se 7 hetesen, se 8 hetesen nem volt még, pedig én is émelyegtem egyfolytában. A végén 9 hetesen missed ab lett sajnos belõle. De azóta már van egy csodálatos 14 hónapos kislányom. Fel a fejjel, a jövõ héten már hátha ott dobog az a pici szívecske...
Én csak most írok, nagyon örülök!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!