Találatok a következő kifejezésre: Az már jel, ha (118 db)

igen. örülj neki.
CSak annyit hogy kedvel hogy mint barátot vagy mint pasit azt neked kell érezni. Esetleg ha van merszed kérdezz rá.
A kérdező hozzászólása: Nemtudom, hogy kedvel mivel eddig csak háromszor találkoztnk.
Ez már jel. érez valamit irántad
Nem mindig. Nálam nem volt az pedig nagyon bele szerettem.
Az! Cselekedj!
azt irtam hogy nem mindig de mar nem tudom. Egy lányt nehez megérteni.
Holnap reggel tesztelj! :) Sok sikert! Majd írj, hogy mi lett az erdmény! :) Pozitívat! :)
szia! Nekem is ilyen a folyásom! Én két nap múlva nem várom! a Hõm nekem is stabilnak mondható 36, volt de pár napja 37! Tegnap reggel csináltam egy tesztet, az negatív lett! azt hittem jó, ez a hónap sem sikerült, pár nap múlva megjön! csak a folyásom furcsa, mert ha megjön akkor mindig csak vizes folyásom van, most meg hígan krémes, a színe is stimmel, ilyen fehéres... Nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki belõle! van hõgörbéd? Egyébként jó jel hogy a nemvárt napján nem jött még meg! Szerintem holnap reggel tesztelj egyet!
A kérdező hozzászólása: nem jössz át msn-re beszélgethetnénk
A kérdező hozzászólása: persze nem bírtam és ellõttem. olyan negatív mint a csuda. Ez van.

Az jó jel, ha a mensi előtt 4 nappal jobban felment a hőm (37, 0), pedig már a peteérést követően is magasabb lett (36, 7), csak most még jobban? Peteérés előtt pedig 36, 3-4 volt. Baba lehet?

Legjobb válasz: ha magasbb a höd a szokásosnál akkor ugorjatok egymásnak már ha szeretnél babát!mert ha magasabb a höd a szokásosnál akkor pete érésed van!tehát készen állsz a baba gyrtásra!

ha magasbb a höd a szokásosnál akkor ugorjatok egymásnak már ha szeretnél babát!mert ha magasabb a höd a szokásosnál akkor pete érésed van!tehát készen állsz a baba gyrtásra!
Szia! A peteérés után mindig felmegy a hõ és ott is marad a köv. mensiig. Ha a mensid elmarad és a hõmérsékleted nem esik le, akkor van esély, hogy baba. És vitatkoznék az elsõ hozzászoloval, mert a peteérés a legalacsonyabb hõmérsékletû napon következik be.
hát ebbe nem lennék olyan biztos!aztán végülis én se tudhatok mindent nekem ezt vizsgálaton mondta a nögyogyász meg egy másik csaj is aki igy lett terhes 2szer is!attol függetlenül lehet hogy én tévedek!
A kérdező hozzászólása: Figyu! Peteérés már volt két hete (egyébként igen pé-kor hõleesés és utána megy föl!). Utána felment szépen a hõ...aztán két napja még jobban felment. Szóval újra megemelkedett, de közben nem ment vissza. Nem stagnál, hanem újabb "hõemelkedési fázisban" vagyok.
A kérdező hozzászólása: bocs, ha bénán írom...a pé-utáni magas még magasabb lett

Hétfőn lesz a menzim ideje, de a jelek arra utalnak, hogy végre sikerült és kisbabát várok. Ha ma csinálok egy tesztet, az már kimutatná ha terhes lennék, vagy várjam inkább meg a hétfőt?

Legjobb válasz: Szia.már nem tudom,hogy hányaik kérdést írod be,ugyanazzal a témával kapcsolatban.Szerintem senki sem tud újjat írni neked. Szerintem várd meg hétföt,mert a teszt csak a menstruáció kimaradása után mutat jó eredményt. Sok sikert.

Szia.már nem tudom, hogy hányaik kérdést írod be, ugyanazzal a témával kapcsolatban.Szerintem senki sem tud újjat írni neked. Szerintem várd meg hétföt, mert a teszt csak a menstruáció kimaradása után mutat jó eredményt. Sok sikert.
szerintem vegyél tesztet
Van egy kicsit drágább teszt, amit már a menzi megjövetele elött pár nappal is használni lehet. Kb. 1300-1400 Ft körül van, kék fehér a doboza. Sajnos nem jut eszembe a neve, de a patikában biztos tudják az áráról. Vegyél és reggel csináld meg. Sok sikert!
Clearblue a teszt neve ;o)

Ha nem allok gyertyaba sex utan akkor is jo eselyunk van a babara a parommal? 32-Napos a ciklusom, ma van a 16-dik napom es most nemreg tortent meg a romantikus este. Es az jo jel ha most mar par napja nincsen sarga folyasom?

Legjobb válasz: Álljon gyertyába a Medveczky Ilona meg a Bíró Ica Én nem gyertyáztam! 25 hetes vagyok. Néha azt mondják, hogy akinek hátrahajló méhe van az csináljon ilyeneket, de nem hiszem,hogy ezen múlna, nekem is olyan.

Álljon gyertyába a Medveczky Ilona meg a Bíró Ica Én nem gyertyáztam! 25 hetes vagyok. Néha azt mondják, hogy akinek hátrahajló méhe van az csináljon ilyeneket, de nem hiszem, hogy ezen múlna, nekem is olyan.
Arra kell ilyenkor gondolni, hogy a spermiumok szépen lefolydogálnak, kevesebb utat kell megtenniük, talán nem lesznek olyan "fáradtak, erõtlenek". Ezzel tudsz segíteni valamicskét, de ha tényleg ezen múlna a teherbeesés, már réges-rég kihaltunk volna, mert a nõk 99, 9%-a nem tette/teszi ezt.
nem alltam en gyertyaba:) )) megtortent az ejjel raadasul ket menet egymas utan:) aztan kituja melyiknel fogantam meg, es most van egy gyonyoru 15 honapos lanyomm:) )
3 gyermekem van és egyikkel sem álltam gyertyába. A legügyesebb ugyis célba ér.:)
VAN EGY KÖNNYEBB VÁLTOZATA.AKTUS UTÁN RAKJÁL EGY JÓ NAGY PÁRNÁT A FENEKED ALÁ.ÉN EZT CSINÁLTAM ÉS BEJÖTT
Én se gyertyaztam, fejen se alltam, parnat se tettem a fenekem ala. viszont nem mentem rogton utana furdeni, vartam picit. sajnos a folyashoz nem tudok hozzaszolni, nekem sose volt. 13, 6 hetes kismamó

Vasárnap óta van három kiskutyánk, az jó jel ha ma már evés után mind a három az ölembe aludt el?

felmásztak mindannyian, és szépen elaludtak az ölemben. Ez annak a jele, hogy kezdenek szeretni?

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
egyértelmûen
Azt jelenti, hogy bíznak benned. Ettõl még lehetnek késõbb "rossz" kutyák, ha elrontod a nevelésüket, szóval azért ne hidd azt, hogy mindenr endben lesz :)
A kérdező hozzászólása: persze nem hiszem azt, igyekszem nevelni õket rendesen, elég okos mindhárom, még csak pár napja vannak itt, de az ül parancsszó már egyre sûrûbben megy nekik, és a nevüket is már egész szépen tudják :) sejtettem hogy az ölben elalvás a bizalom vagy a szeretet jele, csak gondoltam megkérdezem :)
Minden kiskutya keresi a testközelséget. Elõször az anyjukhoz bújnak, aztán egymáshoz vagy a gazdihoz. 3-4 hónapos koruk körül ez elmúlik, kezdenek önállósodni. Egyszerre 3 kiskutyát vettél??
A kérdező hozzászólása: nem én, anyukám :) egyik megy a nevelõapám anyjáékhoz mert nem rég halt meg a kutyájuk, de kettõ marad :D igyekszem velük foglalkozni, de sajnos mire hazaérek suliból általában sötét van és hüvös, szóval így elég rossz :\ de szeretnék minél többet foglalkozni velük, nagyon szeretem a kutyákat és szeretem ha õk is szeretnek :D
Jó bevállalós vagy! :) Nekem 1 kölyök is épp elég volt, legalábbis tanítás, nevelés szempontjából.

Az az őrület jele ha már azon kapom magam rajta hogy számolom a lépteim?

Legjobb válasz: Nem, csak számolási kényszered van. Ez valami kényszerbetegség lehet inkább.

Nem, csak számolási kényszered van. Ez valami kényszerbetegség lehet inkább.
dúdolj zenét magadban. így le foksz szokni a számolásról, ha nagyon zavar.
Ha mindent de mindent számolsz, akkor esetleg lehetsz kényszerbeteg. A számolás eknikát sokan alkalmazzák pl. arra, hogy lehiggadjanak, vagy eltereljék a gondolataikat. Személy szerint hiteles õrültnek a kócos hajú, ápolatlan emberkéket tartom, akik furcsa vigyorral, csorgó nyállal mászkálnak zilált ruházattal és furcsa dolgokat mondanak csak úgy maguk elé.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet kényszerbetegség...azt is számolgatom hogy az otthoni szõnyegeket hány lépés alatt teszem meg de ezeket nem veszem észre csak késõbb döbbenek rá hogy "miért számolgatom a lépteim?". Köszönöm , azt hittem idióta vagyok de közben csak kényszerbeteg. Remélem az jobb.
Semmi bajod sincs, csak az agyad keres magának elfoglaltságot. Unalmas helyen, én is mindent megszámolok, hogy múljon az idõ.

Van itt olyan ember, akit már megcsaltak? , ha igen min "bukott" el az illető? Milyen jelei voltak?

Legjobb válasz: Az egyik nem bukott le úgymond, mert nem voltunk sokáig együtt, és egy nappal az eset után szakított velem, így nem vettem észre semmi változást. Õ magától vallotta be egy idõ után. A másik srác, aki megcsalt már kicsit neccesebb volt. Volt, hogy a csaj akkor jött át hozzá, mikor én is ott voltam. A furcsa igazából számomra az volt, hogy nem hívta be, mert mind ismertük egymást, és jóba voltunk a csajjal, többször is lógtunk hármasban eleinte. A másik dolog, ami feltûnt, hogy kevesebbet találkoztunk és kezdett elhidegülni tõlem. De ez is olyan jel, hogy sejti az ember, hogy baj van, de nem akarja túlreagálni, inkább próbálja megoldani. Csak van, amikor a másik már megoldotta, noha nem a legjobb módon. Errõl a srácról azóta kiderült, hogy egy megbízhatatlan csalfa barom. A csajt, akivel engem csalt, szintén megcsalta, pár héttel azután, hogy velem hivatalosan is lezárta a dolgot. Szóval õ mint ember önmagában egy jel volt, hogy el kell küldeni messzire, és nem foglalkozni vele, mert csalfa. Csak én ezt anno nem tudtam =)

Az egyik nem bukott le úgymond, mert nem voltunk sokáig együtt, és egy nappal az eset után szakított velem, így nem vettem észre semmi változást. Õ magától vallotta be egy idõ után. A másik srác, aki megcsalt már kicsit neccesebb volt. Volt, hogy a csaj akkor jött át hozzá, mikor én is ott voltam. A furcsa igazából számomra az volt, hogy nem hívta be, mert mind ismertük egymást, és jóba voltunk a csajjal, többször is lógtunk hármasban eleinte. A másik dolog, ami feltûnt, hogy kevesebbet találkoztunk és kezdett elhidegülni tõlem. De ez is olyan jel, hogy sejti az ember, hogy baj van, de nem akarja túlreagálni, inkább próbálja megoldani. Csak van, amikor a másik már megoldotta, noha nem a legjobb módon. Errõl a srácról azóta kiderült, hogy egy megbízhatatlan csalfa barom. A csajt, akivel engem csalt, szintén megcsalta, pár héttel azután, hogy velem hivatalosan is lezárta a dolgot. Szóval õ mint ember önmagában egy jel volt, hogy el kell küldeni messzire, és nem foglalkozni vele, mert csalfa. Csak én ezt anno nem tudtam =)
Engem csaltak már meg, nem is egyszer.Semmit nem vettem észre, mivel csak hétvégén találkoztam a pasimmal.Barátnõm mondta el, h vele is kikezdett, meg hogy látta discoban egy r.banccal akit a wc-ben meg is cumiztatott.Buliban találkoztam a barátommal, kihívtam szépen egy nyugodtabb helyre, megmondtam neki a frankót, aztán lekevertem neki egy rohadt nagy pofont és végül beleköptem az arcába.Én nem néztem sose hülyének, õ se nézzen annak.
Ismerõsömnél történt. A telóján nem törölte az üzenetet amit a csaj írt. Ezen kívül ritkult a szex, és közben is fura volt.
Igazából nem csaltak meg, de talán azért, mert a jelek után dobtam a feleségemet: - késõbb érkezett haza (rövid randi) - "nem történt vele semmi aznap" - bármit tettem vagy mondtam, az rossz volt (már hangsúly is: "miért így mondod?!" - sokkal többet ült a pc elõtt - az elõzmények egy sráccal volt tele - az illetõrõl (ismertem) hirtelen egy szót sem beszélt (Elõtte túl sokat és érezte, hogy gyanút foghatok, de átesett a ló túlsó oldalára.) - Az elõzményekben mást kerestem, de az elsõ oldal egy névvel volt tele. Mikor megkérdeztem, hogy miért olyan fontos a géphez ülnie, akkor tagadta. Egyszer lebukott a gép elõtt, zavarban volt. Pedig ismerõs oldalát meg lehet nézni. - Az elõzményes eset után megnéztem a telefonját és minden sms és hívásinfo törölve volt. - Elkezdett futni és jobban öltözködni
Elõzõ párom elmondta, nem voltak jelek. A mostanit meg láttam.Rosszkor voltam rossz helyen!
Az elõzményekben kerestem egy honlap címet és ott találtam érdekes dolgokat. (chat.hu, különbözõ társkeresõk, k*rvás oldalak) Végül megtört és bevallott mindent. Röpült a disznóóóó. 22/L
Engem is csaltak már meg sajnos. Szép sorjában: elmentem egy hétvégére és amikor este felhívtam, éreztem a hangján, hogy valami nem oké, ritkult a szex, tovább maradt ki éjjel (értsd én hazamentem, mert másnap korán mentem dolgozni), amint kitettem a lábam, elment otthonról, amikor hívtam, mondta, hogy a lánynál van, szereli a gépét (közös "jóbarát" volt), nyugtalanul aludt, láttam rajta, hogy bántja a bûntudat. Én nyomozni nem akartam, készséggel megvártam, míg bevallja. Mint utóbb kiderült a bizonyos telefon estéjén kezdõdött a dolog. Szóval az ember lánya megérzi.
05-09 10:39 Nagyon sajnàlom, hogy ez történt veled! Nem biztos hogy megcsalt, e màst szerethetett, ami talàn még sulyosabb... Engem is csaltak màr meg, nem is egyszer, volt ahol voltak jelek, de csak utolag vettem észre, és àllt össze a kép, volt, ahol szabàlyosan bezàrkozott a sràc azzal a 90 kilos kurv.àval a lakàsba, én meg kinn kopogtam az utcàn....de nem engedtek be....Volt olyan is, hogy összeismerkedtem itt külföldön egy magyar sràccal, és 2-3 hét együttlét utàn kiderült, hogy felesége van...persze dobtam...

Ha egy gyerek hiperaktív, annak van már jele kicsi korában is, 1-2-3 éves korra gondolok. És mik azok a jelek? HOgyon viselkedik?

Legjobb válasz: hát igen,ez az: a hiperaktivitást sok mindenre rámondják, de hidd el, ha valóban hiperaktív a gyereked, akkor azt észreveszed és nem csak megõrjít majd, egyenesen az õrületbe kerget, mert egyetlen szabad másodperced sem lenne, még a csilláron is õ lógna, visítva... a figyelemzavar egy másik lehetséges betegség, ott a hiperaktivitás nincs jelen ( a hiperaktivitáshoz viszont társul a figyelemzavar) és a nyûgösséget, motoros nyugtalanságot, zavartságot a figyelem hiánya okozza. ha ilyenekre gyanakszol javaslom a korai fejlesztõt, ott kivizsgálják (vagy fimota központot)

hát igen, ez az: a hiperaktivitást sok mindenre rámondják, de hidd el, ha valóban hiperaktív a gyereked, akkor azt észreveszed és nem csak megõrjít majd, egyenesen az õrületbe kerget, mert egyetlen szabad másodperced sem lenne, még a csilláron is õ lógna, visítva... a figyelemzavar egy másik lehetséges betegség, ott a hiperaktivitás nincs jelen ( a hiperaktivitáshoz viszont társul a figyelemzavar) és a nyûgösséget, motoros nyugtalanságot, zavartságot a figyelem hiánya okozza. ha ilyenekre gyanakszol javaslom a korai fejlesztõt, ott kivizsgálják (vagy fimota központot)
igen vannak jelei, csecsemõkorban motoros nyugatalnság, rosszul szopik, rossz alvás, késõbb figyelmetlenség, szétszórtság, képtelen kitartóan foglalkozni vmivel, persze kisgyerekeknél ez necces, de azért jele van, elkezd valamit egybõl kap a másik dolgoba semmit nem fejez be....ugyanakkor sokszor értelmesebbek mint a nem hiper társaik. viszont itt is érvényes a nem minden bogár rovar de minden bogár rovar ökölszabály, vagyis azok a gyerekek akik mondjuk nyugatalan rosszul alvó mozgékony babák, kisgyerekek, azok nem mind hiperaktívak, viszont aki hiperaktív, az tuti ilyen babakorában, kisgyerekkorában. én féltem, hogy nem az e a z enyém, megnyugtattak a korai fejlesztõben, hoyg nem, csak nagyon mozgékyon, érdeklõdõ, és most már én is egyértelmûen látom hogy nem az, most már képes megülni dolgokkal, és nagyon jól tud koncentrálni ha elmélyül valamiben. 2 éves kislány édesanyja
nyûgösek is, nehéz õket megnyugtatni, mindenre felmásznak az, hogy nem tud kitartóan figyelni dolgokra, az odáig is mehet, hogy még a tv elõtt sem képesek megülni 2 percre sem mindig mozog valamijük
na ezt jól megaszondtam, helyesen: nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar. :) )))))
Én is hiperaktív gyerek voltam-vagyok és igen tudom hogy elég nagy bosszúságot és kínszenvedést okoztam a szüleimnek vért és verejtéket izzadtak minden percben amíg velem voltak:D ezek a tulajdonságok mindig benne maradnak az emberben csak idõsebb korában jobban kordában tudja tartani és odafigyelni rá:) mellesleg azt mondják hogy a hiperaktívaknak sokkal jobb a felfogóképességük, logikájuk, és egyéb agyi megterhelést igénylõ dolgok:) szóval csak türelmesnek kell lenni, mert meghozza gyümölcsét a nagy áldozat:)
Két gyerekem van az egyik hiperaktív volt kiskorában . Hozzáteszem szerintem nem a legrosszabb fajtából való. Láttam még nála is hiperaktívabb gyereket. Pici csecsemõ korától nagyon eleven volt. Sehol nem volt nyugta és maradása. Örökké mozgott, mindenre felmászott, és meg lehetett bolonduulni mellette. Estére olyan fáradt voltam , hogy azt sem bántam volna néha ha elüt egy autó és vége lenne. Csak egy kis nyugalomra vágytam . Tudom hülyén hangzik, de akinek van hiperaktív gyereke tudja mirõl beszélek. Azóta a gyerek felnõtt ( 26 éves) Teljesen lenyugodott, cseppet sem hiperaktív. Megfejthetnék mitõl alakul ki a hiperaktivitás, mert sok szülõ életét megkeseríti ez a viselkedés. Sokat kínlódtunk az iskolában óvodában is. A gyereknek se jó.
Senkinek nem gyanús hogy pár éve azt sem tudták, hogy van ilyen? Senkinek nem tûnik fel hogy ez a hiperaktivitás egy idióta kitaláció? Talán fegyelmezni is kéne a gyereket s nem pedig mindent megengedni neki az elsõ perctõl fogva. Jelszóval, hogy még ksgyerek és úgysem érti meg, ezért azt csinálhat amit akar. Majd, majd, majd késõbb megnevelem ha már nagyobb lesz... Nem, az elsõ perctõl korlátokat kell húzni, irányítani kell, persze azért bizonyos határok között. Tanítani, fegyelmezni, majd mégis kicsit engedni... Nincs hiperaktivitás, elkényeztetés és nem nevelés van! Ez manapság nagyon divatos hogy ha már valaki anyuka lett akkor az egész életét a gyerekre szoritkozik, elbutul és igazából nem érzékeli a külvilágot, kizárólag õ és a gyerek létezik...
ma 12:27 a hiperaktivitást nem lehet kinõni.
Ilyen kicsiknél az orvos se jellenti ki hogy bajvan, mert ilyenkor sokat mozognak és nehéz lekötni a figyelmüket. Persze ez sokszor megöriti a szülõt de ettõl még nem hiperaktiv.
A hiperaktivitást nem lehet kinõni ha gyereknek az voltál felnötnek is az leszel. A munkába úgyanolyan zavaró mint a suliba.
Én mint öreg hiperaktív üzenem: nem betegség, hanem fokozott értelmi, felismerési képesség. Nem megunja a dolgot, hanem átlátja a mûködését és már nem érdekli. http://szkaresz.blog.hu/2007/10/19/hiperaktivitas_az_elet_soi Ez nem azonos a mindent kikövetelõ, hisztis, szenvtelen emberkékkel akik ezt felnõtt korra sem növik ki. Üdv
Én is hiperaktív voltam, emiatt az óvodában pl. nyugtatóztak, hogy ne zaklassam az óvónõket. Pedig csak unatkoztam. 5 éves koromra olvastam, 6 évesen a suliban pedig megõrültem az unalomtól. én voltam az a gyerek, akinek mindig plusz feladatokat kellett kitalálni, hogy tudjanak tõlem tanítani. Az öcsém dettó ilyen volt, 7 évesen 9-10 éveseknek való matek feladatokat oldott meg, felnõttekkel sakkozott, csak mert a saját szintjén már semmi izgalmas nem volt. Most programozó, ott talál még kihívásokat... Szóval ha a gyerek hiperaktív, kösd le az érdeklõdését és fáraszd el fizikailag...
Látom mások is találkoztak már a nyugtatóval. Ahány orvos ( ideggyógyászhoz lettünk beutalva) látta a gyereket egy megoldást látott , a nyugtatót. Természetesen egy szem tablettát sem adtam a gyereknek . Ez ugyebár 20 évvel ezelõtt volt. Több szakember egybehangzó véleménye után csak annyi történt, hogy már senkitõl nem kértem segítséget, megpróbáltam túlélni!!!Manapság mit ajánlanak a dokik??

Ha már megjelenik a 13-14. nap körül a tojásfehérjés nyák, az már jó jel, akkor nemsokára peteérésem lesz, ugye?

Legjobb válasz: Szia! Igen ez már jó jel, ezek már termékeny napok, úgyhogy mindent bele.

Szia! Igen ez már jó jel, ezek már termékeny napok, úgyhogy mindent bele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!