Találatok a következő kifejezésre: Az letezik, este vagyok (5 db)

Az letezik, h este vagyok rosszul?

12 hetes pocakos leszek,d eddig nem voltam rosszul,de par este azt vettem eszre,h emelygek es hanyingerem van,esetleg meg hanyok is.probaltam nem nehez es fuszeres kajakat enni,de valahogy azt a szegeny almat is kihanytam....ti is voltatok igy?

Legjobb válasz: Én is esténként voltam rosszul, kb. a 7-8. héttõl. Reggel még semmi bajom, aztán estefelé már csak feküdni bírtam. Vajas piritóssal és joghurttal próbáltam javítani a helyzeten, de így is eltartott a 20. hétig (remélem, te szerencsésebb leszel).

Én is esténként voltam rosszul, kb. a 7-8. héttõl. Reggel még semmi bajom, aztán estefelé már csak feküdni bírtam. Vajas piritóssal és joghurttal próbáltam javítani a helyzeten, de így is eltartott a 20. hétig (remélem, te szerencsésebb leszel).
Szia! Nem vagy egyedül. Én 10 hetes leszek holnap, és 2-3 hete esténként vagyok rosszul. Szórakozik velem a savam, öklendezek mindentõl, és olyan szinten szédülök, hogy kapaszkodva kell járnom a lakásban (nem merek ilyenkor kimozdulni sem). Reggel kutya bajom... Négy napja elkezdtem szedni esténként a Gravidát, és azóta picit jobb a helyzet, kicsit pótolom azt az anyagot, amit a baba magáévá tesz belõlem:) Azóta már esti séták is jöhetnek, persze az émelygés sajnos még mindig megvan...
én is kb. a 7.héttõl voltam rosszul de nálam inkább reggel jelentkezett, aztán már átment egész naposba a hányinger. Végül az utolsó 2 napon már folyamatosan hánytam mikor is a dokim javaslatára ( a kiszáradás veszélye miatt)kórházba kerültem. Kaptam pár üveg infúziót 3 napig, ez a 10. héten volt, utánna mindha elvágták volna minden megszünt. Tudtam enni és elmúltak a rosszullétek. Mindíg csak piciket próbálj enni hogy legyen valami a gyomrodban. Éhséget ne érezz! Este meg fõleg vigyázz hogy mit eszel mert ha utánna lefekszel az megint nem jó, mint pl.az alma az savas tehát könnyen visszajön :(( Nálam a kényérféle és a szénsavas gyömbér segített. üdv.24. hetes kismama
Nálam egésznapos volt.Reggel volt a legjobb.
Milyen furcsa, hogy mennyire nem egyformán viseljük!Én ma vagyok 6 hetes, és 5 napos.Nincs semmi étvágyam, a piritós és az ALMA megy le egyedül a torkomon.A rosszulléteim pedig leginkább kora délután jönnek rám, de bízom benne, hogy mihamarabb elmúlnak.Sok sikert mindannyiunknak!

Az Esti Kornél gitárosa, Lázár Domokos Ács Eszterrel együtt van, vagy csak együtt zenélnek a Pegazusok Nem Léteznek zenekarban?

Legjobb válasz: Tudom talán én vagyok a mûveletlen, de elsõre nekem csak a pia jutott eszembe :D A zenekarokban gyakran össze hozzák az különbözõ nemû embereket, de nagy részük csak pletyka.

Tudom talán én vagyok a mûveletlen, de elsõre nekem csak a pia jutott eszembe :D A zenekarokban gyakran össze hozzák az különbözõ nemû embereket, de nagy részük csak pletyka.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy errõl lenne szó, mert ez egy kis zenekar. Csak sehol nem találok egyértelmû bizonyítékot a feltételezésemre.
Együtt vannak. "A Pegazusok nem léteznek együttes, 2011-ben alakult. Az Esti Kornél zenekar dalszerzõ-gitárosa, Lázár Domokos és színmûvész szakos barátnõje, Ács Eszter formációjában."
A kérdező hozzászólása: Ezt én is olvastam, de a barátnõ szónak több jelentése van. Azt is írhatták volna akkor, hogy párja.
együtt vannak. 100%.
A kérdező hozzászólása: Ódekár. :D :c

Létezik, hogy aktus után két nappal már feszül a mellem, mert terhes vagyok, vagy az előző aktus során (2 hete) estem teherbe?

Legjobb válasz: Szia! Hát az nem valószínû, hogy 2 nappal az aktus után éreznél is valamit, ha teherbe estél. Mivel a beágyazódásig bizti nem lesznek tüneteid! Ha terhességtõl feszül a melled, az valószínû, hogy a 2 héttel ezelõtti....:) De a menstriációt meg kell várnod, hogy megjön-e, mert addig nem tudhatsz semmi biztosat.... Sok sikert!

Szia! Hát az nem valószínû, hogy 2 nappal az aktus után éreznél is valamit, ha teherbe estél. Mivel a beágyazódásig bizti nem lesznek tüneteid! Ha terhességtõl feszül a melled, az valószínû, hogy a 2 héttel ezelõtti....:) De a menstriációt meg kell várnod, hogy megjön-e, mert addig nem tudhatsz semmi biztosat.... Sok sikert!
A két héttel ezelõttit érezheted csak. Várj a menzesz késéséig és teszt. Bármit is szeretnél, drukkolok!
ha baba miatt feszul az a ket hettel ezelottitol lehet, az fix.az hogy terhes vagy e az nem fix, majd kiderul ha nem jon meg es poz a teszted:)
igen, velem már elõfordult
Velem is elõfordult 1x.
persze, velem is. általában ez olyankor van amikor megismered a másikat jobban és a külseje már nem is olyan fontos, vagy sokkal jobban tetszik mint azelött, mert a lelkét is látod :) )
Szia! Szerintem létezik...sõt! Aki most a szerelmem, lassan 1 éve együtt leszünk...elsõre nem nagyon tetszett és nem is gondoltam, hogy szerelmes leszek belé...kicsit furi volt számomra az egyénisége...de minden megváltozott mikor igazán megismertem, egyre jobb és kedvesebb lett számomra és egy hihetetlen embert ismertem meg a személyében. Nem is bánom, hogy így történt.Szerintem, ha szerelmes leszel valakibe, õ tökéletes lesz, még ha azleõtt nem is volt az eseted.
Létezik. Jelenlegi párommal több, mint egy éve vagyunk együtt, és elõtte egy évig a legjobb barátom volt. Külsõre egyáltalán nem volt az esetem pl., úgy voltam vele, hogy maradjunk barátok. Aztán csak egymásba szerettünk :)
van ilyen, velem már elõfordult.

Létezik olyan, hogy alig védekeztünk a párommal és mégsem estem teherbe? Talán meddő volnék? Vagy mi az oka, nem mintha gyereket akarnék, de akkor mikor fontos védekezni mikor nem?

Legjobb válasz: Fejtsd ki az "alig védekezés" fogalmát... légyszíves. Amúgy nagyon egyszerû a képlet: Ha akartok gyereket, ne védekezzetek, hanem akartok, védekezzetek. Ha babát akarsz, jó elõre felkészülni rá, nem csak testileg, de lelkileg is. A kapcsolatnak is jót tesz, ha tervezitek és nem csak "becsúszik" és akkor már megtartjuk... Miért nem lehet kimondani, amire vágytok? Minek maszatolni, és gondolkodni rajta utólag?

Fejtsd ki az "alig védekezés" fogalmát... légyszíves. Amúgy nagyon egyszerû a képlet: Ha akartok gyereket, ne védekezzetek, hanem akartok, védekezzetek. Ha babát akarsz, jó elõre felkészülni rá, nem csak testileg, de lelkileg is. A kapcsolatnak is jót tesz, ha tervezitek és nem csak "becsúszik" és akkor már megtartjuk... Miért nem lehet kimondani, amire vágytok? Minek maszatolni, és gondolkodni rajta utólag?
Hát ha elolvasod ezt a sok ezer kérdést (vagy legalább beleolvasol), hogy hányan tervezik a babát, tudatosan készülnek rá, hónapról hónapra az ovulációkor védekezés nélkül együtt vannak és mégsem sikerül teherbeesniük, akkor rájössz, hogy nem, nem minden alkalommal esik teherbe egy nõ, ha védekezés nélkül szeretkezik. Ne haragudj, de ezen a fórumon ez elég bugyuta kérdés...
nem lehet akármikor teherbe esni, csak akkor amikor peteérésed van. (Erre keress rá) Peteérés általában ugyanúgy kiszámítható, mint a menstruáció, viszont spontán is történhet, emiatt viszont bármikor teherbe lehet esni. :S
Mi az, hogy alig védekeztek? Ha gyereket akarsz ne védekezzetek, ha meg nem akkor tegyél meg mindent, hogy ne ess teherbe! Kicsit nem lehet terhesnek lenni, tudod!
Szerinted ha egy nõ minden alkalommal teherbe eshet akkor miért adják egymás kezébe a kilincset a meddõségi klinikákon?van akinek elsõre összejön van akinek 10 év van akinek soha....nem is értem a kérdést egyébként....
A kérdező hozzászólása: mikor én kérdeztem , hogy nem védekeztünk és nem is estem teherbe, ennyi, mi ennek az oka?a nõ minden egyes alkalomnál eshet-e teherbe vagy nem? a kérdés ez volt.
Tanulmányozd (különösen az ovuláció - tüszõrepedés) részt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Menstru%C3%A1ci%C3%B3s_ciklus#T..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!