Találatok a következő kifejezésre: Az lenne problémám hogy (604 db)

Gombaölõkrém?
A kérdező hozzászólása: Azt még nem próbáltam. Köszi :)
Lehet, hogy mostanában túl fûszeres vagy zsíros ételeket ettél. Ez is befolyásolhatja az izzadságod "illatát"

Az a problémám, hogy volt egy alakuló kapcsolatom, 3 napig semmi baj nem volt, míg tegnap egy perc alatt megbolondult, és azt mondta hogy csak barát akar lenni, pedig eddig nagyon nem tűnt annak, mintha csak a barát akarna lenni. Mi lehet a baj?

Meg nagyon bele szerettem, és mindig más kifogás volt, meg egyszer egy téren leült és be depizett, és azt mondta a barátn?jének, hogy "szeret engem, és mégis megbántott engem". Szóval én nagyon nem értem... Meg hogy én siettem.... Pedig ? ölelt át els?nek, meg stb...

Legjobb válasz: Egyszer régen nagyon régen kerek erdõ közepében, összegyûlt egy rókalány meg nyuszifiú, a rókalány meg akarta enni a nyuszifiút, de végül nem ette meg mert megtetszett nek a nyuszika és beleszeretett, majd a nyuszi is beleszeretett a rókába, de egy napon a róka éhes lett! Majd beleharapott a nyuszika seggébe, ekkor a nyuszi elstartolt és megsértõdött, a róka könyörgött és sírt h elvesztette a párját akit szeret... Majd elmondta a róka barátnõinek is, akik azt mondták jobb lesz ez így mert ugysem szereted igazán és ha sok ideig együtt lennétek félõ h felzabálnád és akkor sírhatnál h nincs nyuszifiúd.

Egyszer régen nagyon régen kerek erdõ közepében, összegyûlt egy rókalány meg nyuszifiú, a rókalány meg akarta enni a nyuszifiút, de végül nem ette meg mert megtetszett nek a nyuszika és beleszeretett, majd a nyuszi is beleszeretett a rókába, de egy napon a róka éhes lett! Majd beleharapott a nyuszika seggébe, ekkor a nyuszi elstartolt és megsértõdött, a róka könyörgött és sírt h elvesztette a párját akit szeret... Majd elmondta a róka barátnõinek is, akik azt mondták jobb lesz ez így mert ugysem szereted igazán és ha sok ideig együtt lennétek félõ h felzabálnád és akkor sírhatnál h nincs nyuszifiúd.

A gépemben 4gb ram lenne. Az a probléma hogy a BIOS azt írja 3GB RAM van (ennyit érzékel) de ezen kívül minden azt írja hogy 4GB ram (3Gb Ram használható), (4GB nak kellene lennie). MSconfig os dolog nem működik, BIOS frissítve van. Mi a megoldás?

alap lap: gigabyte GA-A75-D3H

Legjobb válasz: "videokártya nvidia GeForce 9800GT Proci: AMD a8-3870 apu" Édes Istenem, vajon milyen megfontolásból vehetted ezt így meg...

"videokártya nvidia GeForce 9800GT Proci: AMD a8-3870 apu" Édes Istenem, vajon milyen megfontolásból vehetted ezt így meg...
Win 7 vagy Xp van fent?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges, csak ezt nem tudom hol megnézni, vagy kikapcsolni.Bios ban nem találok kikapcsolásra lehetõséget.
Esetleg BIOS-ban keress egy memory remapping funkciót és kapcsold be...
Nem tudom, hogy bios függ-e az operációs rendszertõl, de 64 bites op rendszered van?
Nekem is volt ilyen probléma szinte ugyan ezzel a konfiggal ... Nekem a gép újra tétele megoldotta a problémát ... De lényeges lehet az is hogy ha nem 64 bites verziót használsz az OP.-ddel akkor csak ennyi lehet maximum . Remélem segítettem . :)
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni Win 7 64bit-em van.
Nincs véletlenül 1 GB a videokártyához adva? (Amennyiben az alaplap támogatja ezt.)

Az lenne az én problémám, hogy én a sulimban második nyelvként franciát tanulok, csak a tanár elveszi tőle a kedvem. Lehet-e valamilyen módon megoldani hogy ne ez a tanár tanítson, akár ne ezen a nyelven, akár ne is a suliban. Mit lehetne tenni?

A nyelv még tetszene, de a tanár elveszi a kedvem az egésztől, és még a jegyeimet is lerontja. Nem az a célom hogy 5ös legyek csak szimplán 2essel át akarok menni, csak ezt a tanár nem is hagyja. félévkor 1,75 re nem adta meg a 2est, és ezután a szódogáimat esztétikai problémák miatt nem pontozta. Légyszi ne olyan válaszokat adjatok, hogy írjak szebben meg tanuljak keményebben.

Legjobb válasz: Ugyanúgy be kell járnod órára, még ha a felsõfokú nyelvvizsgád is van, nem váltja ki az érettségit. De ha leérettségizel belõle, nem kell tovább tanulnod, csak elõtte osztályozó vizsgákat kell tenned minden következõ évfolyamon... Ha más diákokkal is hasonlóan bánik, lehet szólni az igazgatónak, hogy vizsgálódjon. Beül egy órára, megállapítja, hogy tényleg rosszul tanít-e, a dolgozatokat visszanézni, esetleg írat egy szintfelmérõt az osztállyal, abból kiderül valóban bukdácsoltok-e vagy csak õ rontja le az átlagot. Ha nektek ad igazat, kaphattok új tanárt, ha nem ez marad. Ha csak veled szemétkedik, fogadóórán, szülõi értekezleten érdemes lenne anyukádat ráküldeni, talán 2 felnõtt meg tudja beszélni a köztetek lévõ ellentéteket. Ha nem változik a helyzet, kérd az igazgatót, hogy hadd válassz másik nyelvet, mert mégsem megy, más terveid vannak, stb, esetleg elmondhatod az okot. Talán átenged következõ évben.

Ugyanúgy be kell járnod órára, még ha a felsõfokú nyelvvizsgád is van, nem váltja ki az érettségit. De ha leérettségizel belõle, nem kell tovább tanulnod, csak elõtte osztályozó vizsgákat kell tenned minden következõ évfolyamon... Ha más diákokkal is hasonlóan bánik, lehet szólni az igazgatónak, hogy vizsgálódjon. Beül egy órára, megállapítja, hogy tényleg rosszul tanít-e, a dolgozatokat visszanézni, esetleg írat egy szintfelmérõt az osztállyal, abból kiderül valóban bukdácsoltok-e vagy csak õ rontja le az átlagot. Ha nektek ad igazat, kaphattok új tanárt, ha nem ez marad. Ha csak veled szemétkedik, fogadóórán, szülõi értekezleten érdemes lenne anyukádat ráküldeni, talán 2 felnõtt meg tudja beszélni a köztetek lévõ ellentéteket. Ha nem változik a helyzet, kérd az igazgatót, hogy hadd válassz másik nyelvet, mert mégsem megy, más terveid vannak, stb, esetleg elmondhatod az okot. Talán átenged következõ évben.
Hát, bocsi, de ha 1, 75-re állsz, és még arra sem vagy képes, hogy rendesen megírj egy dogát, akkor én is megbuktatnálak. Esztétikai problémák? :) Magyarul olvashatatlanul írtál, és nem volt kedve bogozgatni. Én sem fogadtam volna el. Nem igaz, hogy legalább dolgozatban nem lehet olvashatóan írni. Nem gyöngybetûkkel, csak legalább olvashatóan. Ezt leszámítva mivel veszi még el a kedved? Mert nem írtál semmi konkrétumot, és ez így elég gyenge...
hányadikos vagy? ha tényleg tetszik a nyelv, tanuld meg jól magáshol, magántanár, különóra, . Ha van nyelvvizsgád (középfok), akkor nem kell bejárnod a tanár órájára. esztétikum miat lepontozni=pofára oszályozni --> ez sajnos egy általános tanári probléma. erre megoldást találni...
Máskor is szokott lenni mensi elõtt fehér folyásod?
Na látod a stressz az boven felboríthatja a hormonháztartásod és elég benne aztán rendet rakni.Én is így voltam csak nekem tavaly szinte 2 hetente jott állandóan fájtak a melleim, forgójaim és a derekam de a doki tablettái visszaállítoták a ciklust.
A kérdező hozzászólása: Mindig megnézzük, h.nincs e gáz.Párom szerint sosem volt még.Elég stresszelõs vagyok...vizsgaidõszak stb.
vagy késõbb volt pé-d és azért késik, vagy valami gebasz van. de, ha a teszt nega akkor szeritnem nincs baba, hacsak nem nagyon késõn volt pé-d és hamar teszteltél. illetve mitõl félsz, ha védekeztetek? kilukadt?
Nem vagy terhes nyugi.Ha a tesztek negatívak akkor nincs baba.Valószínû felfáztál, vagy valami étel ital felkavarta a normális ciklust.Igyál kamillateát, csinálj sófûrdõt (a neten olvass utána)s ha nem segít akkor orvos.
akkor sztem nem vagy terhes. Azt mondják, hogy olyankor ellentétesen mûködik a dolg. Tehát ha egyébként is szokott lenni folyásod, akkor nem vagy babás, és ez fordítva.. De!Nem vagyok orvos, és ez csak elmélet. No meg a negítív tesztjeid!
A kérdező hozzászólása: Egyébként milyen tablettát kaptál?
A kérdező hozzászólása: Mindig van valamennyi.
A kérdező hozzászólása: Hát ha hétfõig nem jön meg akkor pénteken megyek a dokihoz.De ugye most ezen is stresszelek, hogy mi lesz...pedig nem lenne szabad.
A kérdező hozzászólása: A forgóim nekem is fájnak...
nincs ... ha száraz a nyár, akkor megtalálják a medencét
Azt nem tudod elkerülni, hogy megjelenjenek a darazsak. Ha a környéketeken élnek, akkor elõbb utóbb megjelennek a vizek, nagyobb vizek körül is. A forróság õket is megviseli.:) - Kitehetsz a medencék környékére különbözõ csapdákat, de a medence fényesen csillogó, nagyobb víztükre mindig is csábítóbb/feltûnõbb és könnyebben elérhetõ lesz a számukra (is). - Célszerû valamilyen hálós megoldással megakadályozni, hogy a darazsak a medencéhez jussanak. Valamilyen fátylas, hálós anyaggal egy a medencekörül épített állványzatra ráterítve a hálót.., mint ahogyan régen a baldachinos ágyakkal védekeztek a szúnyogok ellen. :) Ennek megvalósíthatósága nyilván függ a medence méretétõl és környezetétõl..., és sajnos a pénztárcától is. Olcsó(bb) megoldásnak tûnik valamilyen a kertészetekben is használt raschel háló. Egy vagy két rétegben hajtva, arra is jó, hogy a medencében tartózkodókat védje a tûzõ nap káros hatásától. Én is ilyet szoktam kifeszíteni a medence fölé a gyerekek védelmében, de nekem csak a napvédelmet/árnyékolást kellett megoldanom. Ilyen céllal már többet is készítettünk.
nem tudom de nálam ilyen probléma soha nem volt sõt fürdés után még aa szúnyogok sem csíptek engem egyáltalán.
Én BioStop darázscsapdát készülök kitenni a kertünkbe, mert nagyon sok a darázs és féltem a gyerekeinket. Elvileg odavonz minden darazsat és legyet az illatával és elpusztulnak. Tavaly nyáron mi is állítottunk fel medencét, és meglepõ módon alig láttunk a környékén darazsat. De lehet, hogy a kerti tavunk szimpatikusabb volt nekik, annak sekély a partja és le tudnak rá szállni inni. Egy dolog biztos: ne vigyetek élénksárga színû játékokat, matracot stb. a vízbe, az felkelti az érdeklõdésüket (tapasztalat - a gyerkõcök egyik évben sárga pancsolót kaptak, hát alig használtuk a darazsak miatt...). Másik tapasztalatom az, hogy ha a vizet nem süti a nap, nem jönnek oda. Próbáljátok meg valamivel árnyékolni a medencét, amikor fürdötök.
A kérdező hozzászólása: Nem lesz a medencében semmilyen "játék" mert nem gyerekmedence lesz. :) Köszönöm a hasznos tanácsokat, akinek van még ötlete az nyugodtan írjon. :)

Az a problémám, hogy van két winchesterem az egyik win 7 a másik pedig xp és nekem az xp-re lenne szükségem, hogy tudnám megoldani, hogy az legyen az elsődleges?

hibába állítóm a biosba be, hogy melyik az els?dleges winchester minden áron a win 7-et nyítja meg...

Legjobb válasz: Futtatás(win+R)-->msconfig-->Rendszerindítás-->itt pedig kiválasztod az xp-t és alkalmaz.

Futtatás(win+R)-->msconfig-->Rendszerindítás-->itt pedig kiválasztod az xp-t és alkalmaz.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!