Találatok a következő kifejezésre: Az lenne problémám hogy (641 db)

Az a problémám, hogy a számitógépem képének megváltozott a színösszetétele olyan mintha színtévesztõ módban lenne megpróbáltam megcsinálni, hogy helyreállitás és a gépet vissza tettem az idõbe de ugyanúgy fent áll a probléma. ?

A gépem összeállitása: Amd athlon X4 750K quad core (proci) Amd radeon HD 7790 (vidikari) Windows 7 (oprendszer) 8 GB RAM Vajon mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Megmozgatod a monitor kábelt, akkor sem javul meg v. változik? Már bekapcsoláskor is mások a színek v. csak miután betölt az oprendszer? Másik géppel nézted már a monitort? A gépet másik monitorral?

Megmozgatod a monitor kábelt, akkor sem javul meg v. változik? Már bekapcsoláskor is mások a színek v. csak miután betölt az oprendszer? Másik géppel nézted már a monitort? A gépet másik monitorral?
Gombaölõkrém?
A kérdező hozzászólása: Azt még nem próbáltam. Köszi :)
Lehet, hogy mostanában túl fûszeres vagy zsíros ételeket ettél. Ez is befolyásolhatja az izzadságod "illatát"

Az a problémám, hogy volt egy alakuló kapcsolatom, 3 napig semmi baj nem volt, míg tegnap egy perc alatt megbolondult, és azt mondta hogy csak barát akar lenni, pedig eddig nagyon nem tűnt annak, mintha csak a barát akarna lenni. Mi lehet a baj?

Meg nagyon bele szerettem, és mindig más kifogás volt, meg egyszer egy téren leült és be depizett, és azt mondta a barátn?jének, hogy "szeret engem, és mégis megbántott engem". Szóval én nagyon nem értem... Meg hogy én siettem.... Pedig ? ölelt át els?nek, meg stb...

Legjobb válasz: Egyszer régen nagyon régen kerek erdõ közepében, összegyûlt egy rókalány meg nyuszifiú, a rókalány meg akarta enni a nyuszifiút, de végül nem ette meg mert megtetszett nek a nyuszika és beleszeretett, majd a nyuszi is beleszeretett a rókába, de egy napon a róka éhes lett! Majd beleharapott a nyuszika seggébe, ekkor a nyuszi elstartolt és megsértõdött, a róka könyörgött és sírt h elvesztette a párját akit szeret... Majd elmondta a róka barátnõinek is, akik azt mondták jobb lesz ez így mert ugysem szereted igazán és ha sok ideig együtt lennétek félõ h felzabálnád és akkor sírhatnál h nincs nyuszifiúd.

Egyszer régen nagyon régen kerek erdõ közepében, összegyûlt egy rókalány meg nyuszifiú, a rókalány meg akarta enni a nyuszifiút, de végül nem ette meg mert megtetszett nek a nyuszika és beleszeretett, majd a nyuszi is beleszeretett a rókába, de egy napon a róka éhes lett! Majd beleharapott a nyuszika seggébe, ekkor a nyuszi elstartolt és megsértõdött, a róka könyörgött és sírt h elvesztette a párját akit szeret... Majd elmondta a róka barátnõinek is, akik azt mondták jobb lesz ez így mert ugysem szereted igazán és ha sok ideig együtt lennétek félõ h felzabálnád és akkor sírhatnál h nincs nyuszifiúd.

A gépemben 4gb ram lenne. Az a probléma hogy a BIOS azt írja 3GB RAM van (ennyit érzékel) de ezen kívül minden azt írja hogy 4GB ram (3Gb Ram használható), (4GB nak kellene lennie). MSconfig os dolog nem működik, BIOS frissítve van. Mi a megoldás?

alap lap: gigabyte GA-A75-D3H

Legjobb válasz: "videokártya nvidia GeForce 9800GT Proci: AMD a8-3870 apu" Édes Istenem, vajon milyen megfontolásból vehetted ezt így meg...

"videokártya nvidia GeForce 9800GT Proci: AMD a8-3870 apu" Édes Istenem, vajon milyen megfontolásból vehetted ezt így meg...
Win 7 vagy Xp van fent?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges, csak ezt nem tudom hol megnézni, vagy kikapcsolni.Bios ban nem találok kikapcsolásra lehetõséget.
Esetleg BIOS-ban keress egy memory remapping funkciót és kapcsold be...
Nem tudom, hogy bios függ-e az operációs rendszertõl, de 64 bites op rendszered van?
Nekem is volt ilyen probléma szinte ugyan ezzel a konfiggal ... Nekem a gép újra tétele megoldotta a problémát ... De lényeges lehet az is hogy ha nem 64 bites verziót használsz az OP.-ddel akkor csak ennyi lehet maximum . Remélem segítettem . :)
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni Win 7 64bit-em van.
Nincs véletlenül 1 GB a videokártyához adva? (Amennyiben az alaplap támogatja ezt.)

Az lenne az én problémám, hogy én a sulimban második nyelvként franciát tanulok, csak a tanár elveszi tőle a kedvem. Lehet-e valamilyen módon megoldani hogy ne ez a tanár tanítson, akár ne ezen a nyelven, akár ne is a suliban. Mit lehetne tenni?

A nyelv még tetszene, de a tanár elveszi a kedvem az egésztől, és még a jegyeimet is lerontja. Nem az a célom hogy 5ös legyek csak szimplán 2essel át akarok menni, csak ezt a tanár nem is hagyja. félévkor 1,75 re nem adta meg a 2est, és ezután a szódogáimat esztétikai problémák miatt nem pontozta. Légyszi ne olyan válaszokat adjatok, hogy írjak szebben meg tanuljak keményebben.

Legjobb válasz: Ugyanúgy be kell járnod órára, még ha a felsõfokú nyelvvizsgád is van, nem váltja ki az érettségit. De ha leérettségizel belõle, nem kell tovább tanulnod, csak elõtte osztályozó vizsgákat kell tenned minden következõ évfolyamon... Ha más diákokkal is hasonlóan bánik, lehet szólni az igazgatónak, hogy vizsgálódjon. Beül egy órára, megállapítja, hogy tényleg rosszul tanít-e, a dolgozatokat visszanézni, esetleg írat egy szintfelmérõt az osztállyal, abból kiderül valóban bukdácsoltok-e vagy csak õ rontja le az átlagot. Ha nektek ad igazat, kaphattok új tanárt, ha nem ez marad. Ha csak veled szemétkedik, fogadóórán, szülõi értekezleten érdemes lenne anyukádat ráküldeni, talán 2 felnõtt meg tudja beszélni a köztetek lévõ ellentéteket. Ha nem változik a helyzet, kérd az igazgatót, hogy hadd válassz másik nyelvet, mert mégsem megy, más terveid vannak, stb, esetleg elmondhatod az okot. Talán átenged következõ évben.

Ugyanúgy be kell járnod órára, még ha a felsõfokú nyelvvizsgád is van, nem váltja ki az érettségit. De ha leérettségizel belõle, nem kell tovább tanulnod, csak elõtte osztályozó vizsgákat kell tenned minden következõ évfolyamon... Ha más diákokkal is hasonlóan bánik, lehet szólni az igazgatónak, hogy vizsgálódjon. Beül egy órára, megállapítja, hogy tényleg rosszul tanít-e, a dolgozatokat visszanézni, esetleg írat egy szintfelmérõt az osztállyal, abból kiderül valóban bukdácsoltok-e vagy csak õ rontja le az átlagot. Ha nektek ad igazat, kaphattok új tanárt, ha nem ez marad. Ha csak veled szemétkedik, fogadóórán, szülõi értekezleten érdemes lenne anyukádat ráküldeni, talán 2 felnõtt meg tudja beszélni a köztetek lévõ ellentéteket. Ha nem változik a helyzet, kérd az igazgatót, hogy hadd válassz másik nyelvet, mert mégsem megy, más terveid vannak, stb, esetleg elmondhatod az okot. Talán átenged következõ évben.
Hát, bocsi, de ha 1, 75-re állsz, és még arra sem vagy képes, hogy rendesen megírj egy dogát, akkor én is megbuktatnálak. Esztétikai problémák? :) Magyarul olvashatatlanul írtál, és nem volt kedve bogozgatni. Én sem fogadtam volna el. Nem igaz, hogy legalább dolgozatban nem lehet olvashatóan írni. Nem gyöngybetûkkel, csak legalább olvashatóan. Ezt leszámítva mivel veszi még el a kedved? Mert nem írtál semmi konkrétumot, és ez így elég gyenge...
hányadikos vagy? ha tényleg tetszik a nyelv, tanuld meg jól magáshol, magántanár, különóra, . Ha van nyelvvizsgád (középfok), akkor nem kell bejárnod a tanár órájára. esztétikum miat lepontozni=pofára oszályozni --> ez sajnos egy általános tanári probléma. erre megoldást találni...

Nekem a mikrofonnal lenne problémám. Tehát az lenne pontosabban, hogy beszélõ programokon megy, de játékokban nem. Mi lehet a gond?

Pontosabban, Skypon és TeamSpeak 3 -man tökéletesen mûködik a mikrofon,de Counter Strike 1.6 ban nem megy. Próbáltam már voice_enable 1 , voice_loopback 1 de így sem mûködik. Valaki segítsen,kérem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha külön van a miki, akkor CS 1.6-ban csak úgy mûködik, hogyha játékindítás elõtt dugod be a mikit, ha már megy a játék és úgy dugod be akkor nem mûködik.

Ha külön van a miki, akkor CS 1.6-ban csak úgy mûködik, hogyha játékindítás elõtt dugod be a mikit, ha már megy a játék és úgy dugod be akkor nem mûködik.
Máskor is szokott lenni mensi elõtt fehér folyásod?
Na látod a stressz az boven felboríthatja a hormonháztartásod és elég benne aztán rendet rakni.Én is így voltam csak nekem tavaly szinte 2 hetente jott állandóan fájtak a melleim, forgójaim és a derekam de a doki tablettái visszaállítoták a ciklust.
A kérdező hozzászólása: Mindig megnézzük, h.nincs e gáz.Párom szerint sosem volt még.Elég stresszelõs vagyok...vizsgaidõszak stb.
vagy késõbb volt pé-d és azért késik, vagy valami gebasz van. de, ha a teszt nega akkor szeritnem nincs baba, hacsak nem nagyon késõn volt pé-d és hamar teszteltél. illetve mitõl félsz, ha védekeztetek? kilukadt?
Nem vagy terhes nyugi.Ha a tesztek negatívak akkor nincs baba.Valószínû felfáztál, vagy valami étel ital felkavarta a normális ciklust.Igyál kamillateát, csinálj sófûrdõt (a neten olvass utána)s ha nem segít akkor orvos.
akkor sztem nem vagy terhes. Azt mondják, hogy olyankor ellentétesen mûködik a dolg. Tehát ha egyébként is szokott lenni folyásod, akkor nem vagy babás, és ez fordítva.. De!Nem vagyok orvos, és ez csak elmélet. No meg a negítív tesztjeid!
A kérdező hozzászólása: Egyébként milyen tablettát kaptál?
A kérdező hozzászólása: Mindig van valamennyi.
A kérdező hozzászólása: Hát ha hétfõig nem jön meg akkor pénteken megyek a dokihoz.De ugye most ezen is stresszelek, hogy mi lesz...pedig nem lenne szabad.
A kérdező hozzászólása: A forgóim nekem is fájnak...

Van egy fiú az életemben akivel nagyon jól megvagyunk, csak az a probléma, hogy elég tapasztalatlan vagyok szex terén és nem tudom igazából, hogy hogyan tudnék 100%-os lenni és szeretném ha "jó lennék" ebben. Hogyan viselkedjek közben? Mit csináljak?

Szeretném, ha a reakciója az lenne, hogy csodálatos voltam, mert nagyon szeretem õt. Csak nem túl sok a tapasztalatom és szükségem lenne néhány tippre. Elõre is köszönöm szépen! :)

Legjobb válasz: Mondd ezt el neki. Ha akármit csinálsz és a szemedben szerelmet lát akkor nem tudsz semmit elhibázni. F/25

Mondd ezt el neki. Ha akármit csinálsz és a szemedben szerelmet lát akkor nem tudsz semmit elhibázni. F/25
A kérdező hozzászólása: Csak hát én is szeretném kivenni a részem a dologból és boldoggá tenni õt úgymond, és félek hogy nem leszek jó nem tudom mit kell csinálni hogy jó legyen
Egy szerelmes férfit két dologgal tudsz nagyon boldoggá tenni. Egyrészt aktiv vagy, tehát nem neki kell a gondolataidban olvasni amitõl feszült lesz és ideges. (akár le is lankadhat) Tehát halkan lehet mondnai, hogy mit hogy szeretsz, irányitsd, illetve ne légy rest nyeregbe pattanni, akitvan izgatni õt is (lassan és puhán, csa kannyira, hogy kemény maradjon, ne tovább. Ha nagyon felhúzod nehezen tartja magát, könnnyebben elmegy) A másik, hogy amikor meg már szeretkeztek, akkor magadra figyelj, és ha kell kicsit segits rá kézzel, de élvezz is el. Ha a nyelvével csinálja irányitsd, hogyy neked minél jobb legyen, és el tudjon vinni. Igy feszültség mentes szex lesz veled, és nagyon büszke lesz ha el tud vinni téged. Ez egy férfinak sokkal többet ér bárminél :) A véleménye az lesz, hogy profi vagy, még akkor is ha te személy szerint nem tudsz fejjel lefelé a csilláron lógva két nagymosás között 69-ezni technikailag :) Vele annyiból ne nagyon foglalkozz, hogy elélvezzen, mert legkésõbb amikor te elmentél õ is el fog veled :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!