Találatok a következő kifejezésre: Az lennék (13425 db)

Szüleim orvosok és szeretnék, ha én is az lennék, de nincsenek túl jó jegyeim, szóval nem biztos hogy felvennének. Mit tegyek? (többi lent)

Õk ennek ellenére is erősködnek, hogy próbáljam meg. Amikor mondtam nekik, hogy én ezt nem szeretném, mert nincs sok esélyem, ők csak annyit mondtak, hogy 17 éves vagyok és már lassan döntenem kéne, ezért ha még fél évig nem jutok semmire, akkor ezt kell megjelölnöm.

Legjobb válasz: Inkább azt mondd meg nekik, hogy nem ezt szeretnéd mert nem érzed úgy, hogy jó orvos lenne belõled/nem érzel elég elhivatottságot ez iránt, és nem szeretnéd, ha mások a te esetleges figyelmetlenségedbõl/nemtörõdömségedbõl/elkötelezetlenségedb õl adódóan kárt szenvednének (a betegek ugyebár). Olyan pályát, ami közvetlenül emberi életeket érint szerintem nem szabad teljes elkötelezõdés, magabiztosság nélkül vállalni. Tehát ha nem érzed úgy, hogy az orvoslás lenne a jövõbeli szenvedélyed, akkor ne menj bele, akármit is mondanak a szüleid. Megkönnyítheti a beszélgetést, ha addigra elõállsz valamilyen szakmával, ami alternatívaként szolgál. Mibõl vannak jobb jegyeid, és mi érdekelne, mit szeretsz csinálni? (akár hobbi szinten is!)

Inkább azt mondd meg nekik, hogy nem ezt szeretnéd mert nem érzed úgy, hogy jó orvos lenne belõled/nem érzel elég elhivatottságot ez iránt, és nem szeretnéd, ha mások a te esetleges figyelmetlenségedbõl/nemtörõdömségedbõl/elkötelezetlenségedbõl adódóan kárt szenvednének (a betegek ugyebár). Olyan pályát, ami közvetlenül emberi életeket érint szerintem nem szabad teljes elkötelezõdés, magabiztosság nélkül vállalni. Tehát ha nem érzed úgy, hogy az orvoslás lenne a jövõbeli szenvedélyed, akkor ne menj bele, akármit is mondanak a szüleid. Megkönnyítheti a beszélgetést, ha addigra elõállsz valamilyen szakmával, ami alternatívaként szolgál. Mibõl vannak jobb jegyeid, és mi érdekelne, mit szeretsz csinálni? (akár hobbi szinten is!)
Rád akarják erõltetni a saját elképzeléseiket, ez nincs helyén. Találd ki, hogy mi szeretnél lenni és döntsd el te magad! Inkább legyél egy jó birkapásztor, mint egy rossz orvos. (Talán éppen ezért van ennyi bunkó, nemtörõdöm orvos, mert õk is csak úgy beírták...) Beszélj a szüleiddel, ez így nem oké.
Akkor dönts. Ha döntésre jutsz, akkor ha jól értem nem erõltetik rád az orvost. Úgyis döntened kell, hogy mit akarsz gimi után, szóval annyira nem borzalmas a szitu. :) Nézegesd a lehetséges szakokat, továbbképzéseket és biztos megtetszik valami.
Ha rendõr szeretnél lenni tarts ki ammelett! Normális rendõr az emberek életén segít szintén.
Nem ciki pályaválasztási tanácsadóba elmenni, és teszteket kitölteni, ha ez kell ahhoz, hogy kiderüljön, mihez érzel kedvet. Az iskolában milyen tárgyakból vagy jó? Soha menj úgy orvosnak és tanárnak, hogy nem érzel igazi elhivatottságot! Ez a két pálya erre épül, enélkül nem tudod sem az iskolát végigcsinálni, sem kibírni a melót.
mi lenne ha nem épp orvosi, de vmi egészségüggyel kapcsolatos szakmát választanál? pl. a fogorvosi asszisztens jól fizetõ állás, és legalább az õseid sem háborognak miatta annyit.
semikképp ne válassz orvosi szakot, ha téged az nemérdekel.tarts ki a saját döntéseid mellett.ha fõsulihoz kerül a sor felnõtt leszel már.jobban fogod végezni a munkád ha érdekel/szereted.
A kérdező hozzászólása: Pont azokból állok eléggé cudarul, szóval az sem biztos, hogy szóba jöhet.
Matek és fizika... Nekem a mérnöki szakok ugrottak be errõl. Kedvet érzel a mûszaki dolgokhoz?
A kérdező hozzászólása: Én semmiképpen sem ilyen területen szeretnék elhelyezkedni, egyszerûen nem érdekel, sehogy nem tudom elképzelni magam. Nem tudom mit nem értenek meg ezen. Amúgy is akik orvosok azok többnyire nõk, és inkább nekik való.
A kérdező hozzászólása: Matekon és fizikán kívül a legtöbbõl 3as 4es körül vagyok. Csak annyiból lenne jobb ha rendõrnek mennék, mert az sokkal jobban is érdekel. Erre is már megkaptam a leosztást, és valószínû hogy ott csak bunkó emberekkel fogok találkozni.
A kérdező hozzászólása: Egyszer még azzal is elõálltam nekik, hogy szeretnék rendõr lenni, és akkor a feje tetejére állt minden, hogy mégis hogy képzeltem ezt, inkább segítsek az emberek életén mintsem elvegyem, mert szerintük a rendõri szakma csak arra jó.
Hát, akkor célirányosan kezd el készülni a rendõrtisztire: http://www.rtf.hu/index.php/hu/felveteli-2013

Üdv! Az lenn>e a kérdésem hogy miért van ez? Többi lent.

Az van hogy edzéseim során néhány gyakorlatnál,míg a gyengébbik karom alig fárad el addig az erősebbik(jóval)viszont elég rendesen...ez főleg fűrészelésnél jön elő...és egy ásik kérdés:hogy fűrészelésnél inkább a karom fárad el mint a hátam miért?rosszul csinálom esteleg nagyobb sullyal kéne?...bicepszezésnél is előszokott fordulni,az hogy a gyengébbik hamarabb elfárad... Válaszokat köszönöm és elnézést a néhol i össze visszaság ért!

Legjobb válasz: elsõ kérdésedre a válasz hogy rosszul csinálod,nem egyformán és ez gond. második kérdésedre is az a válasz hogy valószínû nem úgy csinálod ahogy kéne. nagy súllyal kell csinálni és jól le engedni hogy megnyúljon az izom rendesen. gurtni használatát erõsen ajánlom.

elsõ kérdésedre a válasz hogy rosszul csinálod, nem egyformán és ez gond. második kérdésedre is az a válasz hogy valószínû nem úgy csinálod ahogy kéne. nagy súllyal kell csinálni és jól le engedni hogy megnyúljon az izom rendesen. gurtni használatát erõsen ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Oks köszönöm a választ és ezen hogyan tudnék változtatni? Sok filmet néztem/képeket/leírást olvastam a helyes végrehajtásról de akár hogy próbálom valamit mindig elrontok ezek szerint...Ha meg kisebb súllyal csinálom az meg túl könnyû sajna
nem tudom hogy mivel tudnád javítani, valahogy rá kell jönnöd hogy mit rontasz el miben tér el a két oldaladnál a mozdulat, ebben én online nem tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: Hát most már talán kezdek rá jönni hogy kell, megpróbálom minél tökéletesebben végrehajtani a gyakorlatokat!És még egy kérdésem lehetne? Hogy itthon van egy 10kg-os sima Rúd +még hozzá 38kg súly.Két kétkezes 9, 8kg egyenként(ha az egyikrõl le szedek tudok még rakni a másikra úgy kb. 15kg-ig)Van fekpad is és egy tolockodó és huzockodó állvány is.Ez még így 14 évesen elég lesz valamire?
én nem tudhatom hogy te milyen erõs vagy, az élet év az csak egy szám erõben óriási különbségek vannak a 14évesek közt is. te érzed hogy elég e a gyakorlatokhoz.
A kérdező hozzászólása: Hát egyenlõre elég lesz, úgy 1-2 hónapig biztos:) Köszönöm a Válaszokat!Ment a zöld


A kerdésem az lene hogy szerintetk meg iri? Bovebben lent

van egy lany aki meg tedszet a suilibol es szerinm tetszek enis neki ide van egy fiu akiugyan ugyan igy erez de o egy kicsit kzelebb all hozá de a csajal nagyon joba vagyok es meg szeretnem "Szerezni" ha lehet igy mondani es nem tudom mit tegyek mert a fiju eszre vete(a baratja) hogy meg tetszet meg tobbet beszelgetunk stb es azt monta hogy hagyam beken szerintetek mi a hejes elore is koszonom bocs a helyesirasert

Legjobb válasz: Attól függ, hogy a lány hogy érez irántad. De ha úgy érzed, hogy Neki is szimpatikus vagy, akkor ne hagyd abba a dolgot. Ha az ellenkezõje van, inkább lépj túl rajta. És az is lehet,hogy csak azért van azzal a fiúval, hogy téged féltékenyétsen, de közben meg nem érez iránta semmit, irántad meg annál inkább. Ne hagyd figyelmen kívül a dolgot, és sok szerencsét! L

Attól függ, hogy a lány hogy érez irántad. De ha úgy érzed, hogy Neki is szimpatikus vagy, akkor ne hagyd abba a dolgot. Ha az ellenkezõje van, inkább lépj túl rajta. És az is lehet, hogy csak azért van azzal a fiúval, hogy téged féltékenyétsen, de közben meg nem érez iránta semmit, irántad meg annál inkább. Ne hagyd figyelmen kívül a dolgot, és sok szerencsét! L
A kérdező hozzászólása: koszonom de szerintem a L erez irantam valamit mert regel mikor be leptem az osztalyba akkor meglatott es puszit kuldot a levegoben
A kérdező hozzászólása: varom a tobbi valaszt am bocs a hejlyesirasert

Miért irigyek az emberek? Honnan ered az irigység? Nincs haszna, csak ha úgy érzi, neki is el kellene érni valami hasonlót. Ha kukás lennék, és találkoznék valakivel, aki többre vitte mint én, lehet én is az lennék. Nem is tudom.

Legjobb válasz: Haszna ? Egy érzésnek nem haszna van hanem valamiért érezzük az irigység pl azért van mert látunk valamit és ez rávilágít minket arra hogy hiányzik nekünk valami és ez rossz érzés és kivetíted a konkrét dologra mintha attól éreznéd rosszul magad pedig csak a hiány miatt

Haszna ? Egy érzésnek nem haszna van hanem valamiért érezzük az irigység pl azért van mert látunk valamit és ez rávilágít minket arra hogy hiányzik nekünk valami és ez rossz érzés és kivetíted a konkrét dologra mintha attól éreznéd rosszul magad pedig csak a hiány miatt
Az emberiség darabokra szakadása. Kiesés az egységbõl. Amíg nem külön lénynek ismerjük fel magunkat, addig a másik ember öröme nekem is öröm, a másik szerencséje az én szerencsém is. Ha különálló lényeknem fogjuk fel magunkat, akkor az önzés fontos létfenntartó és eredményes tulajdonság. Ilyenkor a másik ember öröme nekem veszteség, az õ szerencséje az én káromra történik. Ez a keserû érzés, az önzés eredménytelensége, sikertelenség, a veresenyben való lemaradás érzése, ez az irígység.
Ahogy az elsõ is mondta, az irigység csupán egy megjelenési formája a frusztrációnak.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon találó. Eekszerint az irigy emberek eleve vesztesek. Én soha nem irigykedem. A más dolga nem az én dolgom. A pulp fictionos iézet nagyon idevág.
Gyakran irigykednek egymásra a luxuskörülmények között élõ, agyonplasztikázott nõk is. Mert a másik fiatalabb, szebben varrták fel a mûhaját, stb. stb.
én se irigykedtem sose senkire

Az lene a gondom hogy a TheHunter nevű játékban nem kaptam registration codot ha valaki tud irja meg légy szive nagyon sürgős lene?

2.szeretnék magyar játékosokat barátként aki játszik irjon!

Legjobb válasz: Na ugyanez a gondom nekem is mer most letöltöttem a The hunter 2012-õt és ahhoz kéne az aktiváló kód.

Na ugyanez a gondom nekem is mer most letöltöttem a The hunter 2012-õt és ahhoz kéne az aktiváló kód.
A kérdező hozzászólása: ja Te is the Hunter kedvelõ vayg?
A kérdező hozzászólása: Na ha valaki tud kodot az irja le! ksz
jaa
Szerintem felesleges letölteni, egyszerûbb ha regisztrálsz a http://www.thehunter.com - on akkor legalább leis pontozzák a vadat amit lõsz!
én regisztráltam a http://www.thehunter.com-on de nincsenek aktiv barátaim
Sziasztok én játszanék de de nem tudok mert sehogy nem birom elindítani a játékot failed ezt írja.aktiváló kód nekem is jöhetne.
Szerettem volna játszani a játékkal, de nem megy. Hiába indítom pár másodpercen belül azt az üzenetet kapom, hogy válasszak egy másik területet. Baromi sokáig telepítette magát, aztán frissített is, majd megint jött egy patch. S még ez után sem tudok játszani. Nos, nekem ennyi elég volt belõle.
Sziasztok! Nekem annyi a gondom hogy hogyan lehet közelíteni távcsõn meg hogy hogyan szerzek olyan pénzt amivel tudok fegyvert venni meg hogy szerezhetek fegyvert? Aktiváló kód nekem nem kellett mert én netröl indítom a játékot. de viszont szerverre nem tudok csatlakozni miért? Aki lenne a barátom a játékban annak itt a nevem : Tomy445

Az lenen a kérdésem hogy lehet e erõsebb akut venni? (többi lent)

van egy adott fényképezõgépem Nikon COOLPIX S2600 ehez kéne erõsebb aku mert a mostani gyengének bizonyult ez: Nicon lithium ion battery pack EN-EL19 3.7V 700mAh 2.6Wh elõre is köszi a válaszokat

Legjobb válasz: https://www.google.hu/search?q=EN-EL19&source=lnms&tbm=isch&..

Játéktól függ 640*480 cpu limit lesz, 1080p-ben vga limit, é s elég komoly javulás lenne.

Sos! Mestruációm 7. napján az az a végén . (Tegnap ) együtt voltam párommal, ha hétfõn vennék egy terhességi tesztet az kimutatná már ha az lennék?

Valamennyi kifolyt, de olvastam hogy ez természetes.. valóban az?? Azt is olvastam hogy a pucsító pózban nagyobb az esély hát azt is betartottuk. A kispárnás popsi emelõs tippet is betartottuk.. Végül is ha nem is sikerül most, nem adjuk fel.. !! másodszor próbálkoztunk még csak. Esetleg valaki valami tippet, akár teát , gyógyszert, amivel nagyobb esélyünk lenne a babaprojectben!? ( A naptáros témát, és a hõmérõzést, és peteérést hanyagoljuk...LÉGYSZÍVES)Mert sajnos ezekkel nagyon nem vagyok SAJNOS tisztában.

Legjobb válasz: Sajnos azzal sem vagy tisztában, hogyan történik a teherbeesés, ami elég ciki. Nem bántani akarlak, de nem kéne elõbb utánanézni ezeknek a dolgoknak, mielõtt gyereket csinálsz? Eleve maga a megtermékenyítés sem azonnal történik meg, amint szexeltetek, akár 1-2 nap is eltelhet. Az aktus után minimum 14 napnak el kell telnie ahhoz, hogy a teszt kimutassa a terhességet.

Sajnos azzal sem vagy tisztában, hogyan történik a teherbeesés, ami elég ciki. Nem bántani akarlak, de nem kéne elõbb utánanézni ezeknek a dolgoknak, mielõtt gyereket csinálsz? Eleve maga a megtermékenyítés sem azonnal történik meg, amint szexeltetek, akár 1-2 nap is eltelhet. Az aktus után minimum 14 napnak el kell telnie ahhoz, hogy a teszt kimutassa a terhességet.
Elõször tanulj biológiát
biztos egy unatkozó 14-eves vagy.
Az aktust követõ kb 14. napon mutatja ki a teszt ha teherbe estél. DE a ciklus 7. napján nagy valószínûséggel nem volt ovulációd!A nélkül meg teherbe esni nem lehet. Kicsit nézz utána a dolgoknak, hogy történik a teherbe esés. Ha kérdésed van írj privit nyugodtan, ha kell hõmérõzésben is segìtek.
Neeee. Ne mondd azt, hogy te szaporodni akarsz!!!
En azt soha nem fogom megérteni, hogy az emberek miért nem veszik a fáradtságot és néznek utána a dolgoknak??? Miért nem érdekel az, hogy mi módon tudnál életet adni egy babának? És még le is irod h nem ertesz a dologhoz! Nem motivál az hogy megértsd a szervezeted mûködését??? A ciklus 7. Napjától ne várj csodát... És légyszi, ha már a gép elõtt ülsz olvass utána a témának! Nagyon érdekes ám! Sok sikert!
Miert akarod hanyagolni a peteerest? Tudod, az kell am a teherbe eseshez! A homerozes is jo dolog, megismered a ciklusod, latod, mikor van ovud, ez sokat segit, hogy jokor legyetek egyutt. Egyebkent, ha mar azt irtad, hogy olvastal mar a temaban, akkor nem ertem, hogy kerulhette el a figyelmedet az az "aprosag", hogy tulajdonkeppen hogyan is zajlik a teherbeeses folyamata. Arrol meg, hogy kifolyik: logikus, ha belegondolsz. De ettol ne felj, annyi bejut, amennyinek kell, aztan csak egy, a legerosebb, legeletkepesebb katona gyoz. Mar ha talalkozik egyaltalan erett petesejttel. A petesejt pedig eleg rovid ideig eletkepes, igy fontos jokor egyutt lenni. Tenyleg azt javaslom, hogy olvasgass, mert nagyon hianyos a tudasod a temaban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!