Találatok a következő kifejezésre: Az lehetséges egy (1201 db)

Szerintetek lehetséges az, hogy egy fiú, és egy lány közt csak barátság legyen és nem több?

Kamaszkorúakról van szó.

Legjobb válasz: Lehetséges, sõt több példát is láttam már rá. Attól, hogy az egyik többet érez, még nem jelenti azt, hogy át is kell lépnie a barátság határát.

Lehetséges, sõt több példát is láttam már rá. Attól, hogy az egyik többet érez, még nem jelenti azt, hogy át is kell lépnie a barátság határát.
igen, lehetséges :)
Én most vagyok 23, tehát nem ma jártam gimibe. :D Volt két nagyon-nagyon jó fiúbarátom akkor, és biztos voltam benne, hogy mindkettõjükkel tényleg csak barátságról van szó. Na, ebbõl immáron 8 év alatt az lett, hogy az egyikbe én szerettem bele, a másik meg belém. :/ Szóval, szerintem lehet csak barátság, de csak egy ideig, elõbb-utóbb, mégha évek múlva is, de vmelyik oldalról sztem mindig több lesz.
Van hát nekem rokon lett osztálytársam szóval ez lehetséges
Lehetséges, még ha mások azt is mondják hogy nem. Nekem vannak fiú barátaim de 110%-ra állítom hogy sem én sem õk nem éreznek többet barátságnál.
Hát lehetséges nagyon is.Bár néha azért az eggyik bele szeret a másikba:)
Igen van ilyen is.
A kérdező hozzászólása: Kamaszoknál is? Úgy, hogy egyik sem érez többet?
Minden lehetséges.
Lehet, de velem (velünk) például így volt: Barátok lettünk, majd együtt voltunk szûk 2 hónapig. Õ szakított velem, tehát ismét csak barátok lettünk (majdnem 2 évig). És most nemrég barátok lettünk extrákkal. Ez az egész bõ 2 és fél év alatt történt. Én az elsõ naptól fogva szerelmes vagyok belé, de az érzés nem kölcsönös...ez van, ezt kell szeretni. 21/F

Lehetséges az, hogy egy dinoszaurusz csontnál, gyémántnál tobb tízezres kort adjon csak?

http://en.wikipedia.org/wiki/Carbon-14#In_fossil_fuels

Legjobb válasz: Lehetséges. 1) Ha egy 10000 éves barlangi medve már egyszer kikaparta a csontot, lenyelte, és kiköpte vagy végigment a tápcsatornáján. 2) Ha az ember, aki kiásta, az uzsonnája mellé csomagolta. 3) Ha azokban az években, amikor a dinoszaurusz élt, extra erõs naptevékenység volt. 4) Ha azokban az években, amikor a dinoszaurusz élt, egy jó erõs szupernova gammasugárzása eljutott a Földre. 5) Ha a dinoszaurusz értelmes lény volt, és sikerült neki hidrogénbombát gyártania, ami fel is robbant a közelében. 6) Ha aki mérte a C-14-et, be akart kerülni a Wikpédiába meg a Gyakori Kérdésekbe, és hamis adatokat közölt.

Lehetséges. 1) Ha egy 10000 éves barlangi medve már egyszer kikaparta a csontot, lenyelte, és kiköpte vagy végigment a tápcsatornáján. 2) Ha az ember, aki kiásta, az uzsonnája mellé csomagolta. 3) Ha azokban az években, amikor a dinoszaurusz élt, extra erõs naptevékenység volt. 4) Ha azokban az években, amikor a dinoszaurusz élt, egy jó erõs szupernova gammasugárzása eljutott a Földre. 5) Ha a dinoszaurusz értelmes lény volt, és sikerült neki hidrogénbombát gyártania, ami fel is robbant a közelében. 6) Ha aki mérte a C-14-et, be akart kerülni a Wikpédiába meg a Gyakori Kérdésekbe, és hamis adatokat közölt.
A tudósok nem úgy dolgoznak h papíron kijön egy eredmény akkor tök happy mindenki aztán le van tudva a dolog. Ha van lehetõség többször végzik el a vizsgálatot, sõt többféleképpen és a kapott eredményeket kielemzik és következtetést vonnak le. Ha az egyik tipusú mérés jelentõs eltérést mutat a többihez képest akkor azt hibás eredménynek minõsítik.
#1 Azt a mindenit! Az ötös pont megvilágosított! Szóval a dinók által készített H bomba felel önnön kihalásukért, és a sok érdekes C14 eredményért is. Szerintem publikáld, mielõtt lenyúlják az ötletet!
A C14 es kormeghatározás max 50-60000 évig mûködhet, de mivel a természetes háttérsugárzástól nehezen lehet megkülönböztetni, ha túl öreg és már kevés benne a C14, 37000 évig használják csak. A szennyezõdések kis mértékûek és megjelenésük különféle okokra tehetõk, de ha amúgy is kevés már az anyagban a c14, akkor jelentõssé válnak. A régebbi leletek kora más módszert igényel. Zavaró tényezõ volt régen az, hogy a mintának elég nagynak kellett lennie, de ez manapság változott a tömegspektroszkóp megjelenésével, ami kisebb anyagokkal is hatásosan dolgozik. Trollkodsz?
Nem hallottatok már olyanról, hogy egy hírnévre vágyó "tudós" hamisított egy eredményt vagy leletet? Néhány példa a XIX. századtól kezdve: Õsemberek koponyái majomból és öregített homo sapiensbõl összetákolva. Az Archaeopteryx õsmadár is kérdéses. Hidegfúzió.
Nincs sok értelme, mert egyrészt kiderül, és akkor a blama sokkal nagyobb, mint volt az elismerés, másrészt, miért tenné? Mit nyerne vele? Ha mondjuk Picasso képe, vagy kínai váza lenne és megpróbálná hamisítani, azt megértem, de ott is túlságosan nagy a lebukás veszélye. Aztán egy laborban nem bûnözõk dolgoznak...
Ha tekintjük a sok mendemondát a Sziklás-hegységben röpködõ bõrszárnyú õshüllõkrõl, és a kongói mocsarakban dagonyázó brontoszauruszokról, akkor lenniük kell valóban tízezer éves dinó-leleteknek. A kriptozoológia tudósai a hír hallatán földhöz verhetik a seggüket örömükben. Hogy miért éri meg leleteket hamisítani? Egyszerûen azért, mert addig is dõl hozzád a dollár és szárnyra kap a hírnév, mielõtt lebuksz. Nem úgy értettem, hogy az értelmes dinók kiirtották magukat. Csak rendeztek egy kis Csernobilt, meg Fukusimát, pont azon helyen, ahonnan a kérdéses leletek származtak.
A tüdõszûrõ leleted elcserélheti a labor, de ez nem jellemzõ. A vérképed is pontos szokott lenni. Azért minden laborban meg van szervezve a munka, kerülik a tévedést és semmi hasznuk belõle, ha nem jó eredményt adnak. A régész valóban profitálhat egy kicsit, írhat egy cikket, aztán annyi. Hol van ebben a "dõl a lé"? Ha hamisította a leletet, rögtön elvágja magát, mert mindenhol azzal kezdik, hogy leellenõrzik. Ugyan, mit gondolsz, azt hiszed túlfizetik õket? Nem filmsztárok, hogy tömjék beléjük a pénzt. Ha régi a lelet, akkor régi, besorolják, rendszerezik és el van felejtve. Nem éri meg csalni, csak veszíthet vele, nyerni nem nyer szinte semmit. Egy kis figyelmet esetleg, semmi mást.

Lehetséges egy 2004-es Fiestába egy olyan fedélzeti computert szerelni, ami mutatja, hogy meddig elég az üzemanyag?

Legjobb válasz: lehetséges. csak pontosan nulla értelme van. a mûszer pontatlan, és van amikor teljes hülyeségeket mutat. nem fogja tudni, hogy te éppen egy dugóban araszolsz, vagy 80-al mész az autópályán.

lehetséges. csak pontosan nulla értelme van. a mûszer pontatlan, és van amikor teljes hülyeségeket mutat. nem fogja tudni, hogy te éppen egy dugóban araszolsz, vagy 80-al mész az autópályán.
18:17-es.Egy kicsit bõvebben kifejtenéd az elméletedet?
A kérdező hozzászólása: értem! Csak sokszor kevés benzinszint jelzõvel közlekedtem, és így is tudnék, ha tudnám meddig elég ilyenkor a benzin, de ha fölösleges, akkor mind1.


Szerintetek lehetséges az h egy terhes nõ megcsodál egy kutyát? és pl: olyan a gyereknek a szeme vagy valami?

hm? :S

Legjobb válasz: Terher nõ jön: 'Szép a kutya.' Kutya gazdája: 'Köszi' Ja, lehetséges.

Terher nõ jön: 'Szép a kutya.' Kutya gazdája: 'Köszi' Ja, lehetséges.
Nekünk egy mopszunk van, imádom. Azért szerencsére a 1, 5 éves fiam nyomokban sem hasonlít rá :-)
A kérdező hozzászólása: :) megnyugodtam!
Az én nagybátyám, ha az arcán vörös cirmos szõr lenne, akkor simán feltételezgetném, hogy vmi genetikai köze van a macskámhoz, mert nagyon hasonló az arcfelépítésük meg az arcmimikájuk. Amúgy az ismeretségi körömben meseszereplõk vannak. A szomszéd gyerekeit pl. én mindig Lolkának és Bolkának hívom, mert tök úgy néznek ki. Na meg van itt bõvel Aladdin és Ariel is. :)
15! Te Disneyland-ben élsz???? :-)
Dédanyám mondta anno a szomszédnak, hogy nehogy "rácsodálkozzon" a macskára, mert olyan lesz a gyereke. Mondjuk õ most lenne 120 éves és 3 elemi iskolája volt. Nem gondoltam volna, hogy ez életben mégegyszer hallom ezt a kifejezést. Vigyázz, hogy a fekete macska se menjen át elõtted, és a létra alatt sem szabad átmenni!
xDD hát, nekem ez már nagyon misztikus! :D Van kapcsolat az anya és a magzat között , amúgy frankón nem értem mi a kérdés. :D
én értem hogy te mire gondolsz, de nem lehetséges. képezd magad, tájékozódj a világ dolgairól, mert nagyon buta vagy. hidd el a tudás hatalom:)
A kérdező hozzászólása: Ne nézzetek már hülyének.. én is hallottam de nem hiszek benne-- de nagy okosok vagytok.. :O :D
A kérdező hozzászólása: Hát még én sem tudom :D
melyik korban élnek az ismerõseid, hogy ilyen babonáik vannak?
A kutya és az ember alakja (részleteinek alakja is, mint pl a szem) nagyon különbözõ. Kizárt, hogy egészséges gyereknek bármely testrésze olyan legyen, mint egy kutya ugyanazon testrésze.
Olyan a nõben lévõ gyerek szeme? Honnan tudja? De egyébként miért ne csodálhatna meg egy kutyát? Vagy miért ne hasonlíthatná a gyerekét egy állathoz: bogaram, mókuskám, kiscicám - hallottad már nem?
A kérdező hozzászólása: Én nem arra értettem, hanem ha megszületik majdnem ugy néz ki mint a KUTYA AMI NEKI TETSZETT..
Fogalmazás, édesem, fogalmazás... amúgy utólag már értem, hogy mire gondolsz. Arra ugye, hogy egy állapotos nõ az "állapota" alatt lát valami szépet, valami vonzót, szimpatikusat, és azt "bevonzza" a gyermekébe, a születõ gyermeke felveszi azt az általa szépnek, jónak ítélt tulajdonságot? Nem hinném, hogy lehetséges.
Vagy Te most konkrétan arra gondolsz, hogy megcsodál egy kutyát 5 hónapos terhesen, aztán szül egy kutyát? :O
3 kutyám van, imádom õket, de azért remélem, a gyerekemnek nem lesz lompos farka meg tépõfogazata...
Imádom a kutyám, de a 7 hónapos fiamnak a szeme szerencsére olyan kék mint az apjáé, nem olyan barna, mint a kutyámé....
A kérdező hozzászólása: Én is csak hallottam errõl..! Én is nem rég mentem férjhez és sokan mondják h ne fogdossam a kutyám meg ilyesmiket :D
Elmebeteg ismerõseid lehetnek, már bocsi. :D Fogdosd csak õket, a kutya, macska jót tesz, kedves állatok.
Látod, ez igaz. Abból is látszik, hogy nem kérdezünk hülyeségeket. :)

Az lehetséges, hogy megjavult egy DVD lejátszó villámbecsapódás után?

Nagyjából egy évvel ezelőtt csapott be a villám valahol a közelben, ami szépen tönkre is tette a DVD lejátszómat. Most, hogy kezdjek vele valamit gondoltam megnézem, hogy meddig megy el és szétszerelem megnézem mi van benne. Bekapcsoltam beraktam egy lemezt és lejátszotta. Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Nálam az volt a helyzet, hogy klímát szereltek. Sajnos pont elkellett hirtelen mennem otthonról, bár siettem, de már elkezdtek fúrni a srácok. Persze a HiFi bevolt dugva, és pont egy vezetéket sikerült eltalálniuk a fúróval. Lecsapta a villanyórát, de pont ezen a részen volt az LG HiFi is bedugva. Hangot nem volt hajlandó kiadni magából. Ki be kapcsolgattam minden nap hátha valami csoda történik. 2 hét után egyszer csak visszajött a hang. De csak minden 10. bekapcsoláskor. Utána már gyakrabban. 1 hónap után teljesen megjavult. Most is mûködik minden bekapcsoláskor. Kérdésedre válaszolva: úgytûnik lehetséges.

Nálam az volt a helyzet, hogy klímát szereltek. Sajnos pont elkellett hirtelen mennem otthonról, bár siettem, de már elkezdtek fúrni a srácok. Persze a HiFi bevolt dugva, és pont egy vezetéket sikerült eltalálniuk a fúróval. Lecsapta a villanyórát, de pont ezen a részen volt az LG HiFi is bedugva. Hangot nem volt hajlandó kiadni magából. Ki be kapcsolgattam minden nap hátha valami csoda történik. 2 hét után egyszer csak visszajött a hang. De csak minden 10. bekapcsoláskor. Utána már gyakrabban. 1 hónap után teljesen megjavult. Most is mûködik minden bekapcsoláskor. Kérdésedre válaszolva: úgytûnik lehetséges.
Lehet benne valami. Lehet hogy akkor amikor becsapott akkor áramlökést kapott ami hirtelen nagy töltést adott neki mert a legtöbb ilyenbe szerelnek egy biztonsági kütyüt ami blokkolja ameddig túl nagy energiát kap a trafó a kelleténél. Enyém is kapott már túláramot meg áramlökést nem is egyszer. Az nem villámlás miatt hanem valamelyik közeli trafóház meghibásodása végett kb minden házba tapasztalható volt a környéken, sokaknál tönkrement a TV, a számítógép, a boyler, a mosógép, vagy ami épp mûködött akkor. Nálam akkor a TV meg a DVD lejátszó ment éppen. a TV-m eldurrant mint a huzat majdnem be is fostam az ijedtségtõl de a DVD lejátszóm túl élte. Igaz hogy megrázott a fémburkolata akkor mérgembe ki is téptem belõle a kábelt de a lelkifurdalásból megjavítottam és a mai napig mûködik, pedig már van vagy 3 éve amikor ez történt.
A kérdező hozzászólása: Ééértem, akkor köszönöm a felvilágosítást! :D

Az lehetséges, hogy egy jól elvégzett chiptuning után azonos vezetési stílussal, nyugodt tempóban kicsivel kevesebbet fogyaszt a kocsi a motoroptimalizálás miatt?

Legjobb válasz: Lehetséges, de akkor minek? Tálán fél literrel kevesebbet eszik 100 km-en, akkor egy átlag autósnak elég sok idõ mire visszajön az ára. Chiptuningnak akkor van nagyobb értelme ha az ember ki is használja a motort, de akkor már többet fog enni a kocsi.

Lehetséges, de akkor minek? Tálán fél literrel kevesebbet eszik 100 km-en, akkor egy átlag autósnak elég sok idõ mire visszajön az ára. Chiptuningnak akkor van nagyobb értelme ha az ember ki is használja a motort, de akkor már többet fog enni a kocsi.
Általában nem szokott kevesebbet enni, mégpedig azért, mert érezhetõ a teljesitmény növekedés, igy a sofõr mégjobban nyomja neki, úgy sem tud senki ellenállni. De ha ugyanúgy mész mint addig (ezt kétlem), akkor kevesebbet fog enni.
Igen.

Mennyire lehetséges az, hogy egy csinos okos 28 éves lány 4 éve egyedül van, úgy, hogy nagyon alacsony a mércéje?

Ismerkedek egy okos nagyon szép, csinos lánnyal és elmondása szerint 4 éve egyedül van. Kérdeztem az elvárásait és baromi alacsonyan vannak. Azt mondta azért van ilyen régóta egyedül, mert 4 éve megcsalta a vőlegénye meg eléggé maradi és nagyon sokára, nehezen adja oda magát és nem várnak rá a férfiak. Lehetséges ez vagy kamuzik?

Legjobb válasz: Lehetséges, a legtöbb pasi nagyon hamar elvárja a szexet és ha nem kapják meg tovább állnak. :-/

Lehetséges, a legtöbb pasi nagyon hamar elvárja a szexet és ha nem kapják meg tovább állnak. :-/
mennyire nehezen? ezt sokan nehezen tolerálják N
Normál esetben azért ennyi idõ alatt bõven túl kéne tennie magát ezen. Egyébként kötve hiszem, hogy egészséges felnõtt nõ 4 évig kibírja szex nélkül, fõleg ha elõtte már volt nemi élete, úgyhogy alkalmik tuti befigyeltek nála.
A kérdező hozzászólása: 2-es. Pedig elmondása szerint, minden pasi csak szexet akar és ezért nagyon nehéz dolga van és ezért 4 éve nem akadt senki, szóval akkor ritka fiú lehetsz, 2-es :)
Én inkább arra tippelek, hogy azt gondolják, hogy mivel csinos biztos van pasija...ezért nem kezdeményeznek nála, õ meg mivel maradi nem fog kezdeményezni, mert az a férfiak dolga... vagy...lehet hogy csinos, de közben elviselhetetlenül hisztis, vagy a jelleme nem igazán elviselhetõ.
én is évek óta egyedül vagyok. nehéz szex nélkül, de sajnos csak olyannal megy, akihez vonzódom. sokat eljárkálok és rengeteg az olyan pasi, akinek csak az egyéjszakás kalandok kellenek...nem nehéz kifogni õket. egy idõ után meg simán besokall tõlük az ember és már a normális pasikat is nehezebben veszi észre:(
Kicsit hasonló szituban vagyok-leszek én is, 2 lány is tetszik, de mindkettõ ugyanez a típus, mindkettõ gyönyörû, de évek óta nincs barátjuk, pedig nagyon aranyos, közvetlen csajok. Az egyik azt mondta azért, mert bár próbálkozások voltak, egyik férfinál sem érzett szerelmet és ezért még az elején kilépett a kapcsolatokból. Én is nehezen fogom fel ezt, de van valami rendkívül vonzó is ebben, hogy ilyen tartásuk van, pedig vágynának már nagyon az igazira, szerelemre. 26F
A nõk nem úgy vélekednek a szexrõl, ahogy a férfiak. Legalábbis nem mindenki. Én nõ létemre azt gondolom, hogy a szex is egy szükséglet, így egy párkapcsolat elején kb. a 4-5. randiig bírom. Akkor még nincs szerelem, max. vonzalom. De tény és való, hogy volt olyan, akivel még várnom kellett volna, hogy kiderüljön, hogy jobb, ha meg sem teszem vele. De sok olyan nõ van, aki csak azzal tud lefeküdni, akibe szerelmes. Ez pedig akár több hónap is lehet, manapság tényleg nem várnak ennyit a férfiak. Pláne, ha a bizalma is megingott a férfiakban, akkor nehezebben fog oldódni. Ennek ellenére azt mondom, hogy nem normális dolog, amit csinál, ugyanis azért, mert egyvalaki csúnyán viselkedett vele, nem okolhatja az összes férfit. Én ha pasi lennék, valószínû dobbantanék a helyedben. Majd állandóan bizonygatnod kell a hûségedet, akkor is, ha nem csináltál semmi rosszat. Ez kinek hiányzik?
A kérdező hozzászólása: "Egyébként kötve hiszem, hogy egészséges felnõtt nõ " Szerintem nem egészséges, mert ahogy a szexrõl vélekedik :) ......
Ugyanilyen voltam, miért kamuzna bárki is ilyet? Annyira hihetetlen hogy valaki akár évekig is kibírja szex nélkül? Max egy szexmániás nem bírja ki szerintem. Egy normális embernek a szexhez érzelem is kell, ahhoz meg kapcsolat tartozik, ami nem mindig jön össze, fõleg ha sokat csalódott már valaki.
Én pont ilyen lányt keresek! Te megfogtad a fõnyereményt!
A kérdező hozzászólása: akkor lehet azért ismerkedik velem, mert lelki szemetesláda típus vagyok és ezt látja?
Még nincs túl rajta, ha emiatt haragszik az össze férfire, lehet nem is mindenki csak szexet akar csak õ látja bele.
Talán éppen ezért, mert még mindig átvinné az érzelmi sérülését az új kapcsolataiba is. Nem kell ahhoz szexéhes bunkónak lenni, hogy valaki ne kérjen ebbõl.
Ráadásul egy egyszerû megcsalás miatt, ami mindenkivel elõfordul.

Nem volt még rajtam kívül más lánnyal, lehetséges egy lánnyal leélni az életedet férfiként?

Lassan 3 éve, hogy együtt vagyunk, "szabadon eresztettem" ezen a téren kvázi "elhajlási engedélyt" adtam neki, mert úgy gondolom mindenkinek megvan ahhoz a joga, hogy "világot lásson" f?leg úgy, hogy én már láttam eleget (mellette is). Err?l diplomatikusan hallgatok, lelkiismeret furdalásom is van, nem kérek nagy próféciákat a szerelem ezen ?szinte részér?l.

Legjobb válasz: Lehetséges,de minek? Elég kevés esély van rá,hogy találsz egy olyan lányt,aki nem ku*va-idegesítõ-partiállat-idióta-nyafka-naív-éretlen.

Lehetséges, de minek? Elég kevés esély van rá, hogy találsz egy olyan lányt, aki nem ku*va-idegesítõ-partiállat-idióta-nyafka-naív-éretlen.
lehetséges, de egyben felesleges i s
Én a barátnõmnek engedtem meg, õt mint megtudtam a nagy kukacok izgatják, szúvesen kipróbálna egy hszon centiset, mivel az enyém pici, így megengedem, ha szeretné próbálja ki. Igaz engem izgat is a tudat, hogy mással is dugatja magát. Nem vagyom normális... :D Amúgy kérdezõ, tetszik a stílusod, választékosan fogalmazol. Milyen sulit végeztél? 30F
#6-os vagyok.Én nõ vagyok, és a páromnak engedtem szabadságot, amit azzal is elkönyveltem hogy elõttem nem volt semmilyen kapcsolata csajjal.Nállunk ebbõl nem jött ki semmi bonyodalom, de ezzel nem biztatni akarlak.Nehéz percei, órái neki voltak inkább mert bántotta a lelkiismerete, de itt is mellette voltam és elmagyaráztam, hogy 100%-ig megértem, tehát nem fogom soha fejéhez vágni, hogy bezzeg te....nincs miért sajnállnod.:)
Az, hogy akarsz-e tudni róla, szerintem lényegében neked kell eldöntened. Én is kíváncsi lennék, szóval rákérdeznék. De persze fel kell készülni néhány kellemetlen percre is.
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: akarjak tudni róla, hogy mi a helyzet, mihez kezdett a dologgal, éppen kivel hogy áll vagy inkább ne? Már így is megöl a kíváncsiság. Mondjuk azért tartok attól, hogy "lelkisérülés ér" xD de nem valószínû, mert magamat meg nem úgy ismerem.
szerintem ne akard ilyenre rávenni, tartsd meg magadnak, mert ha mégis belekóstolna és aztán lelépne, magadat hibáztatnád csak, hogy mi lett volna, ha... hagyd magára, hadd fejlõdjön egyedülérzelmileg
Én lehetségesnek tartom. 25 éves férfi vagyok, nekem párom az elsõ (elsõ csóktól elkezdve mindenben), páromnak meg én vettem el a szüzességét. Lassan 4 éve vagyunk együtt. Nekem nincs igényem rá, hogy más nõkkel is összeszûrjem a levet, ha vele is jól megvagyok, tehát egy ilyen engedéllyel sem élnék. Viszont, ha õ akarná kipróbálni, akkor igaz rossz érzéssel, de belemennék. Még mindig jobb ha õszintén elém áll ezzel a problémájával és meg tudjuk beszélni, minthogy eltitkolja, és a hátam mögött folyik mindez. (Ha annyira érdekelné, így is úgy is megtenné, bár nem úgy ismerem, hogy ilyesmit kérne tõlem, vagy megcsalna.)
nekem már volt ilyen esettem és annyira szeretettem, hogy nem mentem egy csajhoz se azóta is együtt vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem valami hasonlót szerettem volna hallani, köszönöm #5! Ha van még olyan akinek van hasonló tapasztalata szívesen meghallgatom. Ezért gondoltam, hogy még a kapcsolatunk elején élje ki magát, hogy ne zárjuk el a hosszú jövõt magunk elõl (+ ne házasság, meg x plusz gyerek után jöjjön ez a téma komolyabban elõ...) Aztán ha úgy gondolja tud olyat találni akivel nálam jobban kijön, csak akkor köszönjünk el. #6 Sajnálom, hogy így jött ki nálad a dolog, szerintem megfelelõ nyitottsággal mindent meg lehet beszélni, bár én az elhagyástól való félelem miatt nem mondtam el neki + ez a férfi részérõl egy örök fekete folt volna a pár közös életében (szerintem). Azóta engem sem érdekel más férfi rajta kívül.
Szerintem lehet egy nõvel leélni egy életet, ha megtaláltuk a megfelelõt. Én legalábbis megtaláltam, 10 évig voltunk együtt, nekem õ volt a nagy õ, érte éltem, tanultam, dolgoztam. Nem is érdekelt más nõ, abszolute. A sors iróniája, hogy nálunk a lány 10 év után elkezdett félrekefélni, így lett vége a kapcsolatunknak. Azóta nem találtam olyan nõt, akibe ennyire szerelmes lennék ennyi éven át, ráadásul a bizalmam is megingott a nõi nem hûségét, õszinteségét, és szeretetteljes mivoltát illetõen.
Ez a hozzáállásod ritka:) , viszont én is ilyen vagyok.Amikoris a párom 6 év házasélet után fellángolásba esett egy csajszi irányába, tudtam hogy nem hisztire, egetrengetõ háborúzásra van szükség ahhoz, hogy én maradjak az igazi.Helyén tudtam kezelni a dolgot, megbeszélni vele sõt így õszintén megtudott nyílni.És aztán bár neki kusza volt akkor, meg õ sem tudta mit akar vagy hogyan tovább, az hogy megadtam neki a lehetõséget, hogy próbálljon ki mást is, ...na ezt a mai nap megköszöni és nem ment mellé azóta sem.Minket ez nem távplitott el mert megvolt a nyitottság részemrõl.Elsõ nõ voltam az életében, úgy gondoltam neki is kijár hogy éljen kicsit kedvére, de engem emiatt lelkisérülés nem ért.
A kérdező hozzászólása: Hú, így visszaolvasva tényleg úgy tûnik, mintha fiú írta volna ki... de nem. Sorry. Fiúk, ha ti kapnátok egy ilyen lehetõséget, mit csinálnátok?
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem én a "nem ku*va-idegesítõ-partiállat-idióta-nyafka-naív-éretlen" kategóriába tartozom, tehát az egy évvel fiatalabb párom talál nehezen hasonlót +úgy érzem én sem találnék hasonlót, mint õ.
Lehetséges. Én is ezt szeretném, csak még nem találtam meg a mindenes társam. F
A kérdező hozzászólása: Köszi :) egyelõre most taposom a 2. évemet egyetemen. Hello mindenki! Kiadták az utamat, talán túl lassú voltam... az engedély néhol nem old meg semmit (már 3 hete megcsalt és vasárnap szakítani akart velem, amit úgy hittem megoldottunk, de tegnap túl kíváncsi voltam és kinyögte h mi a szitu - ez kb 2 héttel az "engedély" elõtt történt). Ugyanitt: Albérletet keresek, amire mindennel együtt, télen is, max 35 ezret tudnék kiadni. Köszönöm a visszajelzéseket, üdv.

Nyugdíjasként dolgozom. Lehetséges azt, hogy egyik napról a másikra beadom a felmondásomat? Megjegyzem egy napot sem szeretnék tovább dolgozni illetve ledolgozni mivel külföldre költözök.

Legjobb válasz: A szerzõdésedtõl függ. Ha közös megegyezéssel váltok el, akkor lehetséges. Ha te mondasz fel (határozatlan munkaviszonynál), akkor ki kell tölteni a felmondási idõd. Ha fix szerzõdésed van, azt végig ki kell tölteni, vagy közös megegyezéssel változtatni.

A szerzõdésedtõl függ. Ha közös megegyezéssel váltok el, akkor lehetséges. Ha te mondasz fel (határozatlan munkaviszonynál), akkor ki kell tölteni a felmondási idõd. Ha fix szerzõdésed van, azt végig ki kell tölteni, vagy közös megegyezéssel változtatni.

Az lehetséges, hogy egy szinte tökéletes fiúnak megtetsszen egy teljesen átlagos lány?

Tetszik egy 17 éves fiú. Nagyon helyes arca van, szép nagy kék szemei, nagy a baráti társasága, jó a humora és még kedves is. Szóval minden, amit csak el lehet képzelni. Én pedig egy 15 éves, normális lány vagyok, picikét husi testalkattal (165 cm/58 kg), inkább átlagos, mint szép arccal, csak a szemem szép nagy barna. A srác körül van véve csupa szép arc?, tökéletes alakú lánnyal, szinte mindenkit megkaphatna, de pár hónapja nincsen barátn?je. Viszont azt veszem észre, hogy egyre inkább közeledik felém, sokat beszélgetünk és viccel?dünk, tök jól érzem vele magam. Szerintetek lehetséges, hogy tetszem neki? Mint mondtam, átlagos vagyok, nincs meg bennem semmi olyasmi, mint azokban a lányokban, akik körülötte vannak folyton...és önbizalmam sincs annyi, mint nekik. Lehet még ebb?l valami a kés?bbiekben? Nem lehet, hogy én csak barátnak kellek, és inkább a "tökéletes lányok" közül választana valakit? Köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Lehetséges! Megindokolni nem tudom,hogy mért,csupán példákat tudnék felhozni,de inkább nem hoznék!:D

Lehetséges! Megindokolni nem tudom, hogy mért, csupán példákat tudnék felhozni, de inkább nem hoznék!:D
Persze, hogy lehetséges:-) Nem minden a külsõ! És Te nagyon aranyos lány lehetsz! Mármint ebbõl azt vettem ki:-D Sok szerencsét hozzá! :-)
vagy csak jo baratkent tekint rad vagy tenyleg szeretne koztetek egy kapcsolatot , te tobbet ersz mint azok a kinezetre tokeletes lanyok , te szereny vagy es okos , meg biztos vagyok benne hogy ezt a valaszt egy nagyon aranyos lanynak irom , sok szerencset !!!!1
Lehetséges persze, de az is lehet, hogy csak kedvel és megbízik benned és barátnak akar "csak". Én pont így voltam és teljesen belezúgtam, de reménytelenül persze... 22/L
"Mint mondtam, átlagos vagyok, nincs meg bennem semmi olyasmi, mint azokban a lányokban, akik körülötte vannak folyton...és önbizalmam sincs annyi, mint nekik" Kislányom nagyon buta vagy...NEKED IGENIS VAN OLYANOD AMI NEKIK NINCS! Ez pedig az , hogy neked van eszed! Az , hogy nem vagy "tökéletes" kívülrõl belül lehetsz te 1000000x jobb a körülötte legyeskedõ feltûnési viszketegségben szenvedõ libáknál.
Lehet hogy csak a pénzedre hajt.
A kérdező hozzászólása: 17:21-es: Érdekes látásmód, ezen még nem is gondolkoztam. Egyáltalán nem arról van szó, hogy nem érném be a saját "súlycsoportommal", nem is szeretnék tökéletes fiút magam mellé...de õ tényleg nem az a tipikus menõsrác, nem issza a földig magát minden héten és kedves az emberekkel (velem is, ezért tetszett meg), jól lehet vele beszélgetni. Sokan vannak, akik talán túlságosan is kihasználják az adottságaikat, de rajta tényleg nem ezt vettem észre. Az osztályom egyébként nagyon is normális, szerencsére jó közegben nõttem fel. Mindenki szûz még, de persze nem ez számít legfõképp...nem ez határoz meg egy embert. Na de mégiscsak, az osztályom minden tagja tök aranyos, megértõ, szóval vannak emberi értékeik. Ritka, de én szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen barátaim vannak :) Ja még annyit, hogy ezektõl a "tinibálványoktól" egyszerûen falra mászom, nem is értem, hogy jön ez be a legtöbb embernek...szerintem borzasztó, de most komolyan. A sok hülye meg Justin Bieber hajat akar meg partyszemüveget vesz. Bocsi, hogy ez ilyen hosszú lett...csak na, nem szeretem az általánosításokat. :)
A válasz az, hogy a 15-18 éves lányok mind a helyes, beképzelt (általában még pénzes is) pasikra nyomulnak. Ezért ezen szerencsés kinézetû fiúkon kb 15 lány csüng, míg a normális fiúknak ezért nincsen b.nõje tinédzser korban! Mert még az átlagos, vagy csúnyácska lányok is menõkre nyomulnak. Egy átlagos fiú beéri egy átlagos lánnyal, egy átlagos lánynak már a menõ kell. Nézz körül az osztályodban, hány lány szûz, és hány fiú? Meg fogsz lepõdni! Ugyanis a lányok a menõkkel vannak együtt, így egy menõ csávók kapják meg a lányok többségét. A normális fiúk meg szinte senkit. Elárulom neked, amit majd a saját bõrödön megtapasztalsz, ha betöltöd a 20-at! Az ilyen fiúk, akikre nyomultok, hetente más nõt dugnak, mert megtehetik! Mert nyomultok rájuk. Azért nincsen b.nõje, mert élvezi, hogy szabadon lehet a lányokkal. Ne számíts semmi komolyra ilyen sráccal. (Persze, van kivétel. Kb 1-2%. Sok sikert, ha te azt akarod megtalálni.) Azt is elárulom, a nagy tinibálványok, mint SP vagy Fluor mizu Tomi stb... -nek nem azért nincsen b.nõje, mert ne találnának maguknak szegények normális lányt abból a sok csajból, akik nyomulnak rájuk! Hanem azért nem jönnek össze senkivel, hogy minél több nõt megdughassanak. Ha jót akarsz magadnak, saját súlycsoportodból válogass! És akkor nem leszel olyan, hogy minden fiúnak csak a szexre kellettem, mert csak olyanokra nyomultok, akiket ezer lány vesz körbe. Sajna, ezt majd 20 évesen megtapasztalod.
Szia:) Tudom hogy hogy érezhetsz. Én sem vagyok tökéletes sõt, nekem is tetszik egy szinte tökéletes kék szemû álompasi...sokan rajonganak érte..de nagyon joba vagyunk sokat szemezünk meg minden...És szerintem se kell tökéletes lenni egy olyan fiú számára aki tényleg úgymod álompasi:P
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm mindenkinek :) Ti is rendesek vagytok.
A kérdésedre a válasz igen, de senki sem tökéletes. És ez így jó.
Kislányom nagyon buta vagy...NEKED IGENIS VAN OLYANOD AMI NEKIK NINCS! Ez pedig az , hogy neked van eszed! LOL :D paradoxon
Ez nem törvény, hogy tökéletes srácnak tökéletes lány KELL legyen a barátnõje. Dereng az a mondás, hogy "a szerelem vak"? Mondjuk láttam, furcsa eseteket úgyhogy inkább "a szerelem hülye" jobban passzolna de nem ez a lényeg. Amúgy meg ez normális azoknál a férfiaknál akiknél több a vér a fejükben mint a lábuk közt. röviden: miért ne lenne lehetséges?
"Kislányom nagyon buta vagy...NEKED IGENIS VAN OLYANOD AMI NEKIK NINCS! Ez pedig az , hogy neked van eszed! " :D szóval nagyon buta , de neki van esze :D
A kérdező hozzászólása: Alig van pénzem, csak az ilyen alap dolgokra elég, amiket így magamnak veszek néha-néha, meg ajándékokra, ilyesmi...úgyhogy szerencsére ez a lehetõség nem áll fenn :D Majd 10 év múlva ráérek aggódni ezen :)
A kérdező hozzászólása: Ja egyébként tényleg köszönöm, hogy megosztottad ezt az álláspontot, mert tényleg "kissé" tapasztalatlan vagyok még. Remélem, azért majd valahogy (jó irányba :) ) alakulnak a dolgok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!