Találatok a következő kifejezésre: Az lehetséges azért van (26 db)

Lehetséges az, hogy azért nem indul az autó mert kevés benzin van benne?

Reggel még elindult kigyulladt a lámpa majd elaludt és most nem indul... Azóta 5kmt mentem városban és kb. 8-10 litert fogyaszthat 100on...

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Ugyanis a belsõégésû motoroknak van egy olyan hülye tulajdonsága hogy üzemanyag nélkül nem mennek.

Igen, lehetséges. Ugyanis a belsõégésû motoroknak van egy olyan hülye tulajdonsága hogy üzemanyag nélkül nem mennek.
Simán lehet, benzinpumpa felkap egy kis levegõt az üres tankból és akkor már úgy sem tudja kidolgozni magából, ha amúgy még éppen belelóg a vége a benzinbe, csak akkor, ha rendesen rátankolsz.

A barátnőmnek megjött a havija és nem normális mennyiség ahogy ő fogalmazott! Lehetséges e az hogy azért mert terhes lett? Azt hozzá tenném hogy fel van fázva és ugytudom hogy az is befolyásolja .

Legjobb válasz: Lehetséges az is, hogy terhes lett, amennyiben korábban szexuális életet élt. Bár annak, hogy terhes, nem az a kísérõjelensége, hogy megjön a "havija". A felfázás is okozhat menstruációs zavarokat. Azt, hogy valójában mi a baja, nagyon nehéz népszavazással eldönteni. Ha problémája van, helyesebb, ha felkeres egy nõgyógyász orvost.

Lehetséges az is, hogy terhes lett, amennyiben korábban szexuális életet élt. Bár annak, hogy terhes, nem az a kísérõjelensége, hogy megjön a "havija". A felfázás is okozhat menstruációs zavarokat. Azt, hogy valójában mi a baja, nagyon nehéz népszavazással eldönteni. Ha problémája van, helyesebb, ha felkeres egy nõgyógyász orvost.
A kérdező hozzászólása: gondoltam hogy nem igy kell megoldani de valami tanácsra vártam.... holnap megy tesztet venni és akkor kiderül minden .... de köszönöm
Ha nem védekeztetek gumióvszerrel vagy fogamzásgátló tablettával, akkor bizony lehet terhes.
Szerintem dugd meg újra, hogy ne rinyáljon!
Mi az, hogy nem normális mennyiség? Kevés vagy sok? A vérzés nagyságát rengeteg minden befolyásolja.

Erett Ferfiak. Az lehetseges, hogy azert van korai magomlesem mert meg fiatal srac vagyok es tapasztalatlan?

teny hogy hamar izgalomba jovok.Ha tobb egyutt letem lesz kulombozo lanyokal,ha majd eretebb leszek akkor tovabb fogom birni?

Legjobb válasz: Lehetséges. Mennyi idõs vagy? Mindenesetre több mindenen múlik. :) 34/F.

Lehetséges. Mennyi idõs vagy? Mindenesetre több mindenen múlik. :) 34/F.
A kérdező hozzászólása: 21 ha szegyen ha nem nemvolt tul sok baratnom.Min mulik meg szerinted?
Használj óvszert, akkor tovább fogod majd bírni. 26/F
a rutintalanság és a stressz miatt van, mert tapasztalatlan vagy az adott cselekvésben. értelem szerûen ha rutinosabb leszel benne, akkor nem lesz stressz. új nõvel amúgy én is alig bírom törtõztetni magam 10 percig, annyira felizgat, régi nõvel meg örülök ha el tudok lõni 40 perc után. dugás elõtt 1-2 órával verd ki a farkad, akkor egy kicsit higgadtabban tudsz hozzáállni.
A kérdező hozzászólása: gumival nem az igazi ti is tudjatok :)
gumi nélkül meg csak kretének dugnak!
amúgy nem. késõbb sem leszel jobb.
Igen, ez így van. A férfi orgazmus is fejben dõl el nagy részben, mint a nõi. Ha több pozitív tapasztalatod lesz (ez lehet akár egy nõ is, nem kell feltétlen végigmenni a falun), természetesen jobban fogod "bírni". 25F

Lehetséges, hogy a szép lányok csak azért olyan válogatósak, mert nagy az egójuk és van önbizalmuk, de ha nem ilyenek lennének, akkor nekik is bejönnének a csúnya fiúk vagy alapból bejön nekik, csak tagadják, mert mást vár tőlük a társadalom?

Találkoztam egy szép lánnyal, aki magát rondának tartja és önbizalomhiányosnak t?nik, erre fel olyat írt nekem a képemet meglátva, hogy h?, de helyes vagyok, pedig engem eddig csak csúnya vagy legjobb esetben átlagos külsej? lányok helyeseztek le eddig. Szóval, ha egy szép lány csúnyának tartja magát, akkor ezek szerint ? már egy magamfajta csúnya fiút is helyesnek lát? Ez így m?ködne?

Legjobb válasz: Csajoknak is eltérhet egyénenként az ízlése. Nem biztos hogy azért jössz be neki, mert õ csúnyának tartja magát.

Csajoknak is eltérhet egyénenként az ízlése. Nem biztos hogy azért jössz be neki, mert õ csúnyának tartja magát.
Még annyit, hogy pl. 17 évesen meghíztam és utáltam magam. Erre bepróbálkozott egy olyan srác, aki szinte bárkit megkaphatott volna, jó alakja volt, stb, én meg mindig kérdeztem magamtól, hogy "Dehát miért pont engem?? RONDA VAGYOK." Ezt addig csináltam, amíg el nem üldöztem magamtól. Kiderült, hogy õ mégis szépnek látott és pont az esete voltam. Hülyeség mindig találgatni, mert sosem leszel boldog.
"Mert mást vár tõlük a társadalom"?:D Ez hülyeség, valakinek vagy bejönnek a csúnya pasik, vagy nem. Én pl. nem tartom magam csúnya lánynak, vagyis az arcommal meg vagyok elégedve, mert sok bókot kapok, de attól még nem csak az Adoniszok jönnek be. Pl. legutóbb egy mindenki szerint ronda srácba voltam belezúgva, szõke volt és északi típus, ami egyáltalán nem az esetem, de annyira jófej és humoros volt, hogy mindig vele akartam lenni. Aztán nem jött össze, mert kiment Írországa tanulni.. De egyébként ez közhely, de tényleg annyira relatív a szépség dolog. Szerintem Heath Ledger baromi helyes pasas volt, egyik barátnõm szerint ronda. Ez olyan, hogy lehet, hogy te csúnyának tartod magad, de van benned valami, amire pont ki volt éhezve a lány, esetleg a szemed, a tekinteted, a mosolyod, stílusod stb, akkor ne csodálkozz, hogy így vélekedik.
nem hülyeség a társadalom duma.nagyon sokan majd szét robbannak a megfelelési kényszertõl, és mókásan gyenge "jellemek".És csak az jöhet szóba akit elfogad a "társaság" is.Egyéniségük már ha volt is valaha a mocsokban merül feledésbe :DD..de lehet csak szimplán nem jössz be nekik.
Nem tudom, én ezt inkább fiúknál tapasztalom. Mármint a megfelelési kényszert. Van pár izomagy ismerõsöm, folyton szolis mûcicis lányokkal lógnak, vagyis jelennek meg, még ha mondjuk más tetszik is nekik. Lányok meg gyakran belezúgnak olyanba, akit senki sem ért, hogy MIÉÉRT? Ezt meg a barátnõk között figyeltem meg.
hát sztem pont az ilyen mû cicis szolis csajok mászkálnak az izomagyakkal :D mert nekik számít mit gondol a többség, a srácnak mit számít ki mit gondol? a haverok, többi srác úgyis tudják hogy ez egy k*urva. Ott az a lényeg h tömjön valakit, akinek jó a teste melle, és mert könnyû az ilyet átb*szni.
szerintem ez nem szépség vagy önbizalom kérdése, hanem intelligenciáé. Nekem sokan mondják hogy szép vagyok (pasik is, nem csak a rokonok) és van önbizalmam, de most éppen egy olyan srác tetszik, akitõl az ismerõseim nagyrésze undorodik. Nem is a külseje miatt tetszik, hanem a szeme meg a humora miatt. Szerintem csak a kicsinyes, buta ribancok választanak külsõ alapján, , rangban" hozzájukillõ pasit
A kérdező hozzászólása: Mac audio mp 2000-es erõsítõ // 2 mnc 8ohm-os hangszóró
Valószínûleg mert alulterhelted az erõsítõt, amiatt melegszik túl és kapcsol le. Ohm törvénye, középiskola 1. osztály.
Márkát és típust írjál ne wattokat. ÍGy lehetetlen megmondani, de szvsz az erõsítõ valami SAL féle lehet, és túlmelegedik, nem bírja. Írd meg azért, hogy mégis milyen cuccok, elõrébb jutnánk!
add meg hány ohmosak a hangfalak és hogy párhuzamosan vagy sorban vannak e kötve , mert ha párhuzamosn kötöd pl két 4 ohmos ládát az 2 ohm ellenálás lesz a végfok számára így valószínüleg túl kicsi az ellenálás és egy idõ után az erõsítõ védelme levált hogy ne süljenek meg a teljesítmény áramkörök , mivel túlságosan terheli azokat.
A kérdező hozzászólása: sorba van kötve

Az lehetseges hogy azer latok szaggatast 35-40-50fpsnel mert szar noname monitorom van? Tescoba lett veve TECHNIKA. Egysueruen mimden jateknal szaggatast latok csak 55-60fpsel nem

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy kicsi a merevlemez gyorsítótára vagy kevés a ram? Nekem ugyanezt csinálja amióta egy 9 éves 80 GB-s bóvli merevlemezem van.

Nem lehet, hogy kicsi a merevlemez gyorsítótára vagy kevés a ram? Nekem ugyanezt csinálja amióta egy 9 éves 80 GB-s bóvli merevlemezem van.
Milyen procid és vid. karid van? Van egy microlagg-nak nevezett jelenség. Ez a képkockák közti késleltetést jelenti. Elõfordul, hogy 40 fps mellett is szaggatást lehet látni emiatt. (Tapasztalat, észre lehet venni.) Lehet, hogy érzékenyebb vagy rá az átlagnál.
A kérdező hozzászólása: akkir megprobalom mas vinyoval meg mas monitorral ha ugyis ez lesz akkor kiba...om at ablakon
A kérdező hozzászólása: frissen telepitett windowsnal is ezt tapasztalom.
A kérdező hozzászólása: nemus szaggat annyira de zavarja a szemem. 64bites igen a homersekletek is jok nentudom mi a rak ez de nagyon unom.. 50fps alatt elvezhetetlenek a jatekok.
@6-os: Ebben egyet értek, nem a minöséget szidom, hanem lehet, hogy kevés a gyorsítótár és/vagy nagyon töredezett a lemez.
32 vagy 64 bites az oprendszer? Egyébként a monitornak semmi köze a dologhoz. Nekem csak 2GB ram (ehhez illöen 32 bit), de World of Tankson 120(!) fps és 30-as ping mellett is szaggat. Ilyenkor szokott villogni a HDD led, de nagyon. Serous Sam HD megy 90 fps-el, Red Alert 3 70-nel és Need for Speed 30-al. A kevés ram miatt mind gyengébb textúraminöséggel, de mindnél jellemzö ez a merevlemezes szaggatás. Amíg megvolt az 500 GB-s Western Digital, addig semmi baj nem volt, csak ezen a 80-as vacakon rosszalkodnak.
Ott más a baj. A Hitachi az egyik legjobb HDD gyártó cég. Én csak azt használok, meg egy samsungot.
A kérdező hozzászólása: meg ilyen kis gepigenyes jatekok is mint pl battlefield play 4 free. de a bf3 is
A kérdező hozzászólása: nekem valami hitachi merevlemezem van 250gbos
A kérdező hozzászólása: neked is szaggat 60fps alatt?
A kérdező hozzászólása: ram az 4gb
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam egy 85hz-s monitorral azzal tökéletes!
rászáradt a gumi?
Amit leírtál, az a parafimózis. Ha a gyûrû elszorítja a makkod annyira, hogy az ellilul, orvoshoz kell menned azonnal. Ha nem olyan súlyos a fitymaszûkület, akkor is el kell menned urológushoz hogy megnézze, mit lehet tenni vele.
semmi ilyen nincs ismerem srácot tudom mivan vele csak most ráparázott és midenhol aktivan keresi mi szitu közben siman megoldodik
csak te vagy ilyen idióta.:)
Ne parázz miatta, sokan szeretik az alacsony lányokat. Én is simán el tudnék magam mellett képzelni egy ilyen apró lányt :)
ha a 152 cm mellé 50 kiló az kicsit husisnak számít akkor tetszenél (mármint a tested tutira :P) F19
Nem feltétlenül sok, lehet, hogy D-s melle van :D Amúgy ilyenen ne aggódj, hanem inkább azon, hogy szerintem már keresnek is a Facebookon Tamara :D
A fiuk szeretik az alacsony lanyokat..:) vannak akik felnek a magas noktol:D
Azért ehhez a magassághoz ez a súly picit sok. Én 154 centivel vagyok 47 kiló, 50 már sok lenne, te meg még kisebb is vagy... Na de mindegy, nem ezért nincs pasid, hanem mert csak 15 vagy, ilyenkor még ne akard megváltani a világot.
Most komolyan ezen parázol, hogy alacsony vagy? Drága bogaram elárulom, én is csak 158 cm magas vagyok, és most 42 kg!Még sem parázom a magasságom miatt!Akinek nem tetszik beveheti amit gondolok!Fogd fel így te is! Fogadd el magad olyannak amilyen vagy! /N
A 160 centi alatti lányok egyszerûen tündériek.De persze nmem számít a magasság, csak hát a kérdésedre válaszolva nem hiszem hogy emiatt..
a magassághoz ez a súly éppen ideális. 173 vagyok magyarul 21 centi különbség van, egy fejnyi. Az szerintem bõven jó. Átlag magasságúnak számítok, bár az osztályban elég hátul állok a torna sorban :D 17/f
A legutolsó barátnõm is hasonló méretekkel rendelkezett, mint te. De ha meg mutatod, hogy nézel ki, tudok biztosabbat mondani.
az alacsony, vékony fiúk most írják már a priviket, ne aggódj :)
Bizony. Csak te vagy ilyen idióta
hát nekem pont az alacsony csajok jönnek be :) 17/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!