Találatok a következő kifejezésre: Az lehetséges azért (136 db)

Tegnap feküdtem le a barátommal először. Az lehetséges, hogy azért vérzek még mindig vagy azért mert megjött?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy amiatt vérzel még mindig. De valakinek csak 1-2 csepp és annyi, vagy egyáltalán nem. Hogy megjött- neked? Azt mi honnan tudjuk? Hmm...?! Hány éves vagy? Ez lenne még az elsõ menzeszed?

Lehetséges, hogy amiatt vérzel még mindig. De valakinek csak 1-2 csepp és annyi, vagy egyáltalán nem. Hogy megjött- neked? Azt mi honnan tudjuk? Hmm...?! Hány éves vagy? Ez lenne még az elsõ menzeszed?
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok
Lehet, nekem utána 1-2 napig így pötyögve vérzett, aztán egy nagyobb mennyiségben egyszerre, utána elmúlt.

Erett Ferfiak. Az lehetseges, hogy azert van korai magomlesem mert meg fiatal srac vagyok es tapasztalatlan?

teny hogy hamar izgalomba jovok.Ha tobb egyutt letem lesz kulombozo lanyokal,ha majd eretebb leszek akkor tovabb fogom birni?

Legjobb válasz: Lehetséges. Mennyi idõs vagy? Mindenesetre több mindenen múlik. :) 34/F.

Lehetséges. Mennyi idõs vagy? Mindenesetre több mindenen múlik. :) 34/F.
A kérdező hozzászólása: 21 ha szegyen ha nem nemvolt tul sok baratnom.Min mulik meg szerinted?
Használj óvszert, akkor tovább fogod majd bírni. 26/F
a rutintalanság és a stressz miatt van, mert tapasztalatlan vagy az adott cselekvésben. értelem szerûen ha rutinosabb leszel benne, akkor nem lesz stressz. új nõvel amúgy én is alig bírom törtõztetni magam 10 percig, annyira felizgat, régi nõvel meg örülök ha el tudok lõni 40 perc után. dugás elõtt 1-2 órával verd ki a farkad, akkor egy kicsit higgadtabban tudsz hozzáállni.
A kérdező hozzászólása: gumival nem az igazi ti is tudjatok :)
gumi nélkül meg csak kretének dugnak!
amúgy nem. késõbb sem leszel jobb.
Igen, ez így van. A férfi orgazmus is fejben dõl el nagy részben, mint a nõi. Ha több pozitív tapasztalatod lesz (ez lehet akár egy nõ is, nem kell feltétlen végigmenni a falun), természetesen jobban fogod "bírni". 25F

Lehetséges az, hogy azért nem indul az autó mert kevés benzin van benne?

Reggel még elindult kigyulladt a lámpa majd elaludt és most nem indul... Azóta 5kmt mentem városban és kb. 8-10 litert fogyaszthat 100on...

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Ugyanis a belsõégésû motoroknak van egy olyan hülye tulajdonsága hogy üzemanyag nélkül nem mennek.

Igen, lehetséges. Ugyanis a belsõégésû motoroknak van egy olyan hülye tulajdonsága hogy üzemanyag nélkül nem mennek.
Simán lehet, benzinpumpa felkap egy kis levegõt az üres tankból és akkor már úgy sem tudja kidolgozni magából, ha amúgy még éppen belelóg a vége a benzinbe, csak akkor, ha rendesen rátankolsz.

A barátnőmnek megjött a havija és nem normális mennyiség ahogy ő fogalmazott! Lehetséges e az hogy azért mert terhes lett? Azt hozzá tenném hogy fel van fázva és ugytudom hogy az is befolyásolja .

Legjobb válasz: Lehetséges az is, hogy terhes lett, amennyiben korábban szexuális életet élt. Bár annak, hogy terhes, nem az a kísérõjelensége, hogy megjön a "havija". A felfázás is okozhat menstruációs zavarokat. Azt, hogy valójában mi a baja, nagyon nehéz népszavazással eldönteni. Ha problémája van, helyesebb, ha felkeres egy nõgyógyász orvost.

Lehetséges az is, hogy terhes lett, amennyiben korábban szexuális életet élt. Bár annak, hogy terhes, nem az a kísérõjelensége, hogy megjön a "havija". A felfázás is okozhat menstruációs zavarokat. Azt, hogy valójában mi a baja, nagyon nehéz népszavazással eldönteni. Ha problémája van, helyesebb, ha felkeres egy nõgyógyász orvost.
A kérdező hozzászólása: gondoltam hogy nem igy kell megoldani de valami tanácsra vártam.... holnap megy tesztet venni és akkor kiderül minden .... de köszönöm
Ha nem védekeztetek gumióvszerrel vagy fogamzásgátló tablettával, akkor bizony lehet terhes.
Szerintem dugd meg újra, hogy ne rinyáljon!
Mi az, hogy nem normális mennyiség? Kevés vagy sok? A vérzés nagyságát rengeteg minden befolyásolja.
Miért adod neki?
Én 3 hónapos koráig adtam a babának az infacolt, nagyon hasfájós volt, aztán érdekes egyik napról a másikra elmúlt.Sajnos ezt nem tudni, hogy mitõl fáj a pici hasa.Az is lehet, hogy te olyat ettél(ha szopizik még), amitõl fájhat a pocija:(
Szia. Nagyon egyutt erzek veletek. Szegeny babuci, es szegeny te. Mi is ugyanebben a cipoben jartunk a gyerekem 4 honapos koraig. Addigra altalaban kinovik a hasfajossagot. Az Infacol nekem is meghajtotta a gyereket. Semmi sem hatott igazan, de eszrevetelem szerint a tornaztatastol egy kicsit enyhebbek voltak a visitos orak. Persze tornaztatni csak a szeles orak elott tudod. Amikor nalunk nagyon szenvedett a babam, akkor a karon hasra fektetve ringatas volt a leghatasosabb szelhajto. O, draga...
Meg egy dolog. NEM A KAJATOL VAN. Mi mindent kiprobaltunk, irtuk, hogy mit eszek, semmi, de semmi osszefuggest nem talaltunk. Olyan dolgoktol lehet esetleg meg szelesebb, amikre te is erzekeny vagy. Erdemes vegiggondolni, hogy kiskorodban te mit nem tudtal megenni. Vedono, dietetikus kell, hogy tudjon segiteni a taplalkozas beallitasahoz.
Simán lehet, mi az espumisannal jártunk így...doki tanácsára elkezdtem adni, erre sokkal jobban görcsölt.Egy hét kellett hogy rájöjjek, abba is hagytuk.
Lehetséges. Mi is így jártunk, aztán elhagytuk és jobb lett neki, de a hasfájás maradt még egy ideig.

17 éves vagyok és az lehetséges hogy azért fáj már hetek óta a mellem mert nő?

Az tény hogy nagyobb lett pedig mostanában alig eszek és akkor mindig ugymond össze szokott menni de most nem hanem egyre nagyobb...

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges. Biztos is.

Persze, hogy lehetséges. Biztos is.
Szerintem is menj nõgyógyászhoz, ott azt is meg tudod kérdezni miért fáj a melled, ha mégsem vagy terhes.
Mivel létezik álnegatív teszt és az is lehet, hogy mikor teszteltél még nem volt elég HCG a szervezetben....szerintem lehet, hgy terhes vagy! Az elõváladéktól születtek már babák....szerintem menj el minél hamarabb dokihoz! A két napos mensi is lehet terhességre utaló jel...
Ööööööö. :) ))) Nagyon bátor húzás volt. Nagyon könnyen teherbe eshetett, mivel hiába veszi ki a partnere, mielõtt elélvez!! Az aktus során a férfinak kéjcseppjei segítségével himivarsejt is átkerülhetett. "A szexuális izgalom hatására a pénisz hegyén megjelenõ cseppek. A folyadékot az úgynevezett Cowper - mirigyek termelik. A cseppek sikamlóssá teszik a péniszt, így mintegy könnyebbé teszik a behatolást." Dr.Bóday László
Mivel nem szed fogamzásgátlót, Akár 100% de ezt önnek kellene tudnia! Ön tudja létesít-e szexuális kapcsolatot, és hogy védekezik-e vagy sem?! stb... Viszont ha ezt a lehetõséget kizárja, akkor csak az elsõ szitu dukál. :) ) Ha eltetszik menni kivizsgálásra, minden kiderül. Üdvözlettel: Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: Gumit nem használtuk, kivette mielõtt elment...Csak ennyi...
A kérdező hozzászólása: Volt! És nem védekeztünk...De csináltam tesztet és negatív lett és az utolsó vérzésem csak 2 napig tartott és 3ra várom a következõt...
Amit DR. Bóday ír szerintem reális. De azt, hogy mennyi esély van rá, neked kell tudnod! Pl. volt szexuális kapcsolatod? Védekeztetek? stb.
A kérdező hozzászólása: Gondolja hogy az lennék??? mennyi esély van rá?
A kérdező hozzászólása: "Akkor amikor kicsi volta és még nem volt melem és amikor késõbb ugye lette akkor mér nem fájt amikor nõtt??" Válasz: A mell növekedése hosszú folyamat, kezdetben lassú, majd felgyorsul. Érzékenység, fájdalom az utóbbi szakaszban a legintenzívebb. kérdezõ kommentje: "Nem szedek fogamzásgátlót...Miért?" Válasz: A fogamzásgátló mindezt csak fokozza, mivel az egyik hatása (mellékhatása), hogy nagyobb és keményebb lesz. Na persze ez nem mindenkinél jellemzõ. kérdezõ kommentje: "És étvágyam sincsen pár hete és nem is eszek túl sokat és nem fogyok pedig ilyenkor szoktam.. Sõt nagyobb a hasam...Mondjuk ez nem tudom h áll összefüggésben...?!:) " Válasz: Lehet összefüggés Pl: Terhesség! Üdvözlettel: Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: És étvágyam sincsen pár hete és nem is eszek túl sokat és nem fogyok pedig ilyenkor szoktam.. Sõt nagyobb a hasam...Mondjuk ez nem tudom h áll összefüggésben...?!:)
A kérdező hozzászólása: Nem szedek fogamzásgátlót...Miért?
Elõsször is csak egy kérdés: Szed ön fogamzásgátlót, ha igen mikortól? Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: Akkor amikor kicsi volta és még nem volt melem és amikor késõbb ugye lette akkor mér nem fájt amikor nõtt??
Én is az elõváladéktól lettem terhes... Mi is ugyanígy "játszottunk" majd kiveszi elõtte... Hát erre nem szabad hagyatkozni!

Az lehetséges, hogy azért híztam pár kilót, mert abbahagytam a fogamzásgátló szedését?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. A tabletta abbahagyásával nem jut a megszokott plusz hormonanyghoz a szervezeted, így kicsit megbolydul, és ezért reagálhat némi hízással. Mire újra beáll a rendes kerékvágásba a szerevezeted, el kell telni egy kis idõnek.

Igen, lehetséges. A tabletta abbahagyásával nem jut a megszokott plusz hormonanyghoz a szervezeted, így kicsit megbolydul, és ezért reagálhat némi hízással. Mire újra beáll a rendes kerékvágásba a szerevezeted, el kell telni egy kis idõnek.
Végülis nem elképzelhetetlen, mindenkinek máshogy reagál a tabi elhagyására a szervezete.
Most új hormonális helyzet állt elõ. Erre reagálhat a szervezeted hízással.

Az lehetséges hogy az mz etz 125 azért nem indul be rúgásra mert gyenge az aksi?

Tolásra simán beindul.

Legjobb válasz: nem, aksi nélkül is indulnia kell rugásra. Lehet a gyertya baszakszik, vagy belül valami gyujtásféle lehet gyenge, tólásnál meg folyamatos áramnál robbantja. Egy gyertyát mindenféle képpen meg kéne probálni, márcsak azért is mert ez a legolcsóbb kb 1000 ft os megoldás. A simomnak ugyanez a baja, és annak tuti a gyertya. Remélem segitettem.

nem, aksi nélkül is indulnia kell rugásra. Lehet a gyertya baszakszik, vagy belül valami gyujtásféle lehet gyenge, tólásnál meg folyamatos áramnál robbantja. Egy gyertyát mindenféle képpen meg kéne probálni, márcsak azért is mert ez a legolcsóbb kb 1000 ft os megoldás. A simomnak ugyanez a baja, és annak tuti a gyertya. Remélem segitettem.
Igen lehet. Ha tolásra indul, akkor az aksi lesz a bûnös.
ha akkus gyujtása van akkor igen!
Aha, akksi lehet a bûnös. #1: nem, nem kell rúgásra indulnia - más rendszer mint a Szájmszon.

Az lehetseges hogy a fejborom azert szaraz es azert viszket sokat mert nem mosom le rendesen a sampont?

Igazabol nem korpas a fejborom, a hajam is teljesen egeszseges, csak a fejborom szaraz.

Legjobb válasz: Persze lehet,rátapad a sampont és attól viszket.

Persze lehet, rátapad a sampont és attól viszket.

Miért érzem magam kellemetlenül ha átkell mennem a párom annyáékhoz? Lehetséges azért mert nem beszélget velem? Valahogy azt érzem nincs kölcsönös szimpátia és nem tud elfogadni amilyen vagyok ugy érzem

3 éve eggyütt járok a fiával sőt már eggyütt is lakunk de ez nállam és az annya közt örökös probléma hogy szurkál és az az arc ahogy rámnéz

Legjobb válasz: Nálam kb. ugyanilyen a helyzet, pedig már házasok vagyunk, és van egy kisfiunk is! Szerintem ez nagyon nem is fog változni! Nem is találkozunk túl sokat...Pedig azért én sajnálom,hogy nem máshogy alakult a kapcsolatom vele.. Ha Te változtatni szeretnél ezen, talán beszéld meg vele, vajon õ is ugyanígy érez -e, és érdekli-e egyáltalán, vagy ha nem fontos, akkor meg ne járj oda.

Nálam kb. ugyanilyen a helyzet, pedig már házasok vagyunk, és van egy kisfiunk is! Szerintem ez nagyon nem is fog változni! Nem is találkozunk túl sokat...Pedig azért én sajnálom, hogy nem máshogy alakult a kapcsolatom vele.. Ha Te változtatni szeretnél ezen, talán beszéld meg vele, vajon õ is ugyanígy érez -e, és érdekli-e egyáltalán, vagy ha nem fontos, akkor meg ne járj oda.
Lehet, hogy nem tetszik neki a helyesírásod. Ha az én arcomat láttad volna, miközben olvastam... Amúgy pedig senki nem érzi magát jól, ha olyannal kell lennie, aki piszkálja meg pofákat vág rá. Nem egyedi eset.
Hány évesen írsz ilyen borzasztóan?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!