Találatok a következő kifejezésre: Az lehetséges a folyásom (29 db)

Lehetséges-e az hogy az óvszer miatt erősebb lett a folyásom és viszketek? (LifeStyles-ultra safe)

Legjobb válasz: hmm nekem akkor volt ilyen, mármint erõsebb folyás és viszkedés, mikor gombásodást kaptam el:S de nem a szextõl vagy óvszertõl

hmm nekem akkor volt ilyen, mármint erõsebb folyás és viszkedés, mikor gombásodást kaptam el:S de nem a szextõl vagy óvszertõl
menj dokihoz. elkaptál valamilyen fertõzést. lehet ez nemi illetve más úton terjedõ is.
Nyõgyógyász ! Az is lehet, hogy az óvszert borító síkostóra vagy allergiás, de ez egy gyenge tipp ! A doki tudja megmondani a tutit ! (és nem kell szégyellni, elég sok nõvel/párral megesik és nem azért mert megcsalják egymást)
nem. összeszedtél valami fertõzést, azért van ez. menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

A 38. hét végén járok. A nyákdogó eltávolodásakor az lehetséges, hogy többször is folyás van? A magzatvíz ha elfolyik akkor mennyiségre mennyit várjak! Ha Fájásaim nincsennek akkor még nem kezdődhet a szülés?

Legjobb válasz: Szia! A nyákdugó nekem olyan volt, mint a vízzel készített vaníliapuding. És igen, folyás kíséri, többször is. Elmehet a nyákdugó akár szülés elõtt 1 héttel is, de nem jellemzõ, inkább 1-2 nappal hamarabb szokott. Ha elmegy a vized, az sokféleképpen lehet. Vagy szivárog, azt észreveszed a vizes bugyidról, vagy egy nagy placcsanással kifolyik belõled, és utána szivárog tovább. Na azt tutira észreveszed. Ha nincs fájásod, attól még elkezdõdhetett a szülés, csak nem érzed, ez így normális. Kisebb-nagyobb jóslófájásaid lehetnek, és ha szabályos idõközönként jelentkezik, akkor már tutira jön a baba :o). A fájások közben keményedik a hasad, ebbõl is tuthatod, hogy itt az idõ. Ha most ment el a nyákdugó, azért tedd be a maradék cuccot a kórházi pakkodba! Szép szülést!

Szia! A nyákdugó nekem olyan volt, mint a vízzel készített vaníliapuding. És igen, folyás kíséri, többször is. Elmehet a nyákdugó akár szülés elõtt 1 héttel is, de nem jellemzõ, inkább 1-2 nappal hamarabb szokott. Ha elmegy a vized, az sokféleképpen lehet. Vagy szivárog, azt észreveszed a vizes bugyidról, vagy egy nagy placcsanással kifolyik belõled, és utána szivárog tovább. Na azt tutira észreveszed. Ha nincs fájásod, attól még elkezdõdhetett a szülés, csak nem érzed, ez így normális. Kisebb-nagyobb jóslófájásaid lehetnek, és ha szabályos idõközönként jelentkezik, akkor már tutira jön a baba :o). A fájások közben keményedik a hasad, ebbõl is tuthatod, hogy itt az idõ. Ha most ment el a nyákdugó, azért tedd be a maradék cuccot a kórházi pakkodba! Szép szülést!
A nyákdugót lehet észre sem veszed, és kicsit ez is más mindenkinél. ÚGy kell elképzelni, mint egy sûrû, összecsomósodott folyás. De utána még lehet van 2 heted a szülésig, nem annyira szülés elõtt jön ki:) A magzatvíz elfolyhat egyszerre, és szivároghat akár 8 órán keresztül is. Nem feltétlen jönnek mindjárt a fájások is, de ha a víz folyik, akkor be kell menni a kórházba, mert a babát jobban éri fertõzés!! Ne félj, mindenki eddig észrevette hogy mikor kell menni :-)) Fájdalommentes szülést kívánok.-)
Szia!Nekem a 36.héten rozsaszínü volt a nyákdugó ami elfolyt.1 hétre rá született meg a kisfiam, a magzatviz ami otthon elfolyt kb.1 liter volt.Sok sikert!!és boldog babázást!

Ha nem jellemző rám bármilyen folyás, max. vannak napok, amikor minden ok nélkül "nedvesebb" vagyok, az lehetséges, hogy a "tojásfehérje" időszak nálam, csak kevesebb, mint másoknál?

Sosincs tojcsis nyákom, az nem baj?Enyhén nyujtható, de csak kb. 5 mm-t.???

Legjobb válasz: Valoszinü nálad ekkor van pé.

Valoszinü nálad ekkor van pé.
Én sem észleltem tojcsis nyákot, csak hõbõl tudtam hogy mikor vagyok termékeny és most 7 hetes vagyok! Nem feltétlenül kell a tojásf.nyálka, neked így jelez a tested. Sokat legyetek együtt!
A pisidnek nincs acetonos szaga?
A kérdező hozzászólása: elnézést rosszul írtam inkább ammmónia szaga van
Az kellemezlen szúrós szag, ha nem viszket a nunid, akkor valószínûleg bakteriális fertõzés. Ezt sajnos antibiotikumokkal lehet kezelni, amit csak orvos írhat fel. Azért írd meg pv.-be hogy sikerült:)

Az lehetséges hogy a folyásom van a clostitól?

Kissé szinezett és kicsit szagos a folyás,eddig nem volt,tegnap hagytam abba a clostit.Tegnap is volt már folyás.

Legjobb válasz: Szia! Én is így jártam! Erre a kérdésre én is szeretnék választ kapni!

Szia! Én is így jártam! Erre a kérdésre én is szeretnék választ kapni!
Semmi nem vész el csak átalakul. Ha elfolyni nem tud akkor csak eléghetett, vagy egy része a hûtõrendszeredben van.
A motor leállítása után hány perccel ellenõrizted az olajat?
mennyi olaj fogy?
A kérdező hozzászólása: hidegen is ellenõriztem és úgy is h 10 perccel elõtte állítottam le.
A kérdező hozzászólása: igazad van XD :D ...am ez a 150 pacis verzió. de ugye van a 163 lovas is..annak a motorvezérlõ elektronikája kompatibilis lenne?
Megfázás vagy fertõzés! Jobb ha elmész dokihoz, õ többet tud mondani!

A harmadik hónapja a 20. nap körül van az ovulációm, mikroszkóp is ezt mutatja és persze a folyásom is akkor tojásfehérjés. Mi viszont csak a 10-től a 16. napig próbálkozunk persze semmi eredmény. Hogyan lehetséges?

Rendszeres és 28 naposak a ciklusaim.Elsö két alkalommal azt gondoltam hogy ez véletlen de majd most belehuzunk.Lehet ennek a dolognak hátránya?Ez igy szerintem nem normális.Aki tud segitsen.KÖSZI

Legjobb válasz: Ha az ovulációd a 20. napon van és ti csak elõtte próbálkoztok, akkor még jó hogy nem leszel terhes. Nézd meg a babatervezõk otthona weboldalt. ott sok mindenre választ kapsz. Elég részletes infók vannak.

Ha az ovulációd a 20. napon van és ti csak elõtte próbálkoztok, akkor még jó hogy nem leszel terhes. Nézd meg a babatervezõk otthona weboldalt. ott sok mindenre választ kapsz. Elég részletes infók vannak.
SZia! Azt persze nem írtad, hogy mennyi ideje próbálkoztok.Egyetértek elõttem íróval, + hozzáteszem, hogy nem szabadna ennyire akarni.Ne figyeld magad állandóan, ha tudod hogy van ovulációd, ezt mutatja a hõmérsékleted is, és minden jeled megvan, akkor szeressétek egymást szabadon kb.3 naponta, mert azt tudni kell, hogy ha a férfi "ellövi" az összes töltényét, kell 24 óra legalább mire elegendõ spermiuma lesz megint, a spermák 48-72 órát élnek, tehát ha nem pont a 20.napra jön ki a 3 naponta szeretkezés, az sem baj, megtermékenyülsz, ha mindened készen áll rá.Ha 6 napig éjjel-nappal közösültök üres tölténytárral, abból biztos hogy nem lesz baba.A szeretkezés pedig szeretkezés legyen, ne az, hogy ránézel a mikroszkópra, aztán ugrás az ágyba, mert ovulálok.Szeressétek egymást!!!Türelem!!!Görcsös akarásból, folyamatos magamat figyelésbõl rendkívül nehezen lesz baba.De a legjobb, ha megkérdezel egy erre specializálódott orvost.(bár õ is ezt mondja csak szakszavakkal, én már ezen túl vagyok)Ja, és a pasiddal is lehet baj, sose tudhatod!!!

A menzeszem napja késik, hete csináltam tesztet negatív lett, kb hete pici buborékozást érzek az alhas környékén, ma viszont enyhe barnás folyásom volt lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Hány napja késik és hány napja csináltál tesztet? :) Nekem nem várt elõtti napot teljesen negatív volt, 2 nappal utána lett nagyon halvány pozi. Viszont akkor már egyre erõsödõ terhestüneteim voltak. A buborékozás nem tudom mit takar, én buborékozást akkor éreztem, mikor 16 hetesen elõször megmozdult a babám. Barnás folyás meg jelenthet menzit és babát is. Ha késik, az már jó jel, lehetsz babás, esetleg 2 nap múlva csinálj új tesztet, ha addig nem jön meg.

Hány napja késik és hány napja csináltál tesztet? :) Nekem nem várt elõtti napot teljesen negatív volt, 2 nappal utána lett nagyon halvány pozi. Viszont akkor már egyre erõsödõ terhestüneteim voltak. A buborékozás nem tudom mit takar, én buborékozást akkor éreztem, mikor 16 hetesen elõször megmozdult a babám. Barnás folyás meg jelenthet menzit és babát is. Ha késik, az már jó jel, lehetsz babás, esetleg 2 nap múlva csinálj új tesztet, ha addig nem jön meg.
Nem, a két dolog között nincs összefüggés.
Egyet értek az elozo hozzászólóhoz, nincs semmi koze a két dolognak egymáshoz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!